Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok, lehet kipróbálom a Neogranormont. Írt fel boraxos popsikrémet, de pont azzal kentem be neki és utána lett ilyen piros, szerintem a sima naturlandos amit eddig használtunk jobban beválik. Mindegy, majd reggelre meglátom, remélem szebb lesz. Éjjelre most nem nagyon tudom pelus nálkül hagyni, most meg már szunyál (bár ma még tuti fel fog kelni, 11 előtt nem nagyon hajlandó elaludni a kis szaros :D )

Kép Kép
szõlõ

jóéjt szép álmkat mindenkinek és ébredésmentes éjszakát
Vendég

Jó éjt Lekri és kis családja! :D
Nektek is ébredésmentes éjszakát!

Én még itt leledzek a Született feleségekig. :oops:

Kép

Kis családunk képei: http://picasaweb.google.hu/Langibaby
encsibe

Bogi már délután és este is szépen evett! :D
remélem nem ébred megint hajnalban sírva...
és reggel szépen fog enni!

Szőlő!

Mazsi nagyon édes. Apás kép, ahogy ott fekszik rajta extra pózban. nagyon édes! és akkor is hasonlit rád is! :wink:
Sajnálom a piros popsit. :(

Megyek aludni, mindenkinek jó éjt!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szőlimőli jók a képek!! :wink:

Piros popsira nekünk a púder jött be... mert -szerintem(!!)- a krém csak befedi, nem hagyja szellőzni, a púder meg fekszívja a nedvességet, és szárazon tart. Nálunk használt. :wink:

Csoda történt... Lillus 10 előtt aludt!! :shock: :lol: Persze, mert egész nap nyüglődött... azt hiszem fejlődési ugrunk... van egy 6 hónaposan is, igaz? kb 2 óránként "könyörgött" ciciért, így a mai répapüré ki is maradt...

ercsi_3

Szőlő!

A Sudokrém is jó ilyenkor, állítólag azalatt tud lélegezni a bőr :roll: ...és osztom Ercsi véleményét: a hintőpor is megér egy próbát.

Nyugodt éjszakát MINDENKINEK!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Jó reggelt :)

Benettke, a nyugodt éjszaka nálunk nem jött be, Csengével 3-5-ig küzdöttünk, hogy ne szökjön el az ágyából :( szegénykémet azért csak megviseli a bölcsi, pedig ott már jól érzi magát, csak itthon katasztrofális a viselkedése :( kicsit kivagyok, de csak túlleszünk ezen is.

Kép
Kép
mango.

Majd a képeket légyszi küldjétek el nekem emilben, majd priviben elküldöm az emil címemet!!!

Szőlő a mi dokinénink a Normaflore-t javasolta, amikor Kisatinak hasmenése volt a tápszerre álláskor. De ezt csak úgy mondom, a tietek majd megmondja,h. mit csináljatok. Jaaaaa és Ti titokban a Brumi maciba jártok??? Félted a kis Mazsoládat az én gombóc fiamtól ?? :)

Ercsi én nem bírnék éjfélig fennmaradni :oops: :oops: múltkor tettem fel képeket és az elsőn rajta vagyok. (teljes alakos kép, még jobb :) :)

Kép
Kép
mango.

Váááááááááááááááá! KITÖRÖLTEM AZ ÖSSZES PRIVIMET!!! BRÜHÜHÜHÜHÜ

Kép
Kép
mango.

Sziasztok!

KErekes: Én is szívesen elmennék a találkozóra ha Miklóson lesz.
Az időpont nekem mindegy csak ne a hosszú hétvége,mert akkor elutazunk.

Lekri: HA Te is és jönnél a talira Kerekesékhez és nem tudsz mivel akkor én szívesen értedmegyek és hazaviszlek majd.

Magika: És akkor ott Veled is összefuthatánk!!
De jó lenne!!!
Oda én is el tudnék menni!

Kép

Kép
mannogab

Biusnak és DádiZsombinak boldog féléves szülinapot!
Kép

Majd még írok, de Emma nem elég, hogy nem akar aludni, de netezni sem hagy :lol: Megyek, szórakoztatom egy kicsit.

KépKép
KépKép
atizka

Sziasztok Mamik!!

DÁDI BOLDOG FÉLÉVEST!!
BIUS BOLDOG FÉLÉVEST!!

Szőlő
Nagyon szépek vagytok!! Te nagyon vékony vagy!! Titok??
Mazsinak meg a szemei, hát neki is beszélnek!!

Többi babakép is nagyon jó, de neveket ne kérjetek, Szőlő képei törölték az előzőeket..

MAngo
Akko most az én privim is elszállt, amit küldtem??

Zsuzsa
Lehet mi is csatlakoznánk, nem vagytok messze nekem se, de még kell egyeztetnem!

Piros popó: Nekünk a bepanthen jött be, de szerintme az összes "drága" krém jó rá.., de mi még púdert nem is próbáltunk. Nincs hozzá bizalmam, pedig régen ezt is használták!

Benettke
Olyan szimpi vagy nekem a talis képek alapján, remélem élőben is összefutunk majd egyszer!

Maszat a szupermen repülés óta talán még jobban is van! Áll rendületlenül, esik-borúl-sír, kb. ilyenek most a napjaink! Ott tartok, h nem hab-tapit keresek, hanem michlein gumiruhát!

Ja, és köszönöm a hab-tapi infókat, meg fogom nézni ezeket a helyeket is!!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT!

ZSUZSA, BIUSNAK Kép

MARJAN, DÁDIZSOMINAK Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Eszti! Nagyon köszönöm a kicsinyítést!:D

Most pedig visszaolvasok...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

jó reggelt

boldog félévest Biusnak és Dádinak :lol: :lol:

el kell mesélnem:

tegnap lestem,hogy mennyit evet Kristóf 18.15kor.annyi fözit evet mint még soha egyszerre(alma krumpli)

de meglett az eredménye :)

fürdés után még 100ml tápszert megevet és ment aludni.bár 23.30kor felkelt cumit dugtam a szájába és azt hittem vissza aludt de 23.50kor újból sirt.na rájöttem,hogy cseppem tuti szomjas mert a fözi után nem ivot és ugye a tápszer se annyira szomjoltó.ivott pár kortyot és már aludt is.4kor riadtam fel,hogy uristen mivan a gyerekkel.apa indult dolgozni mondtam lesse meg.Kristóf a sötét szobában játszot dumált 4.30kor kért enni majd 7.30ig aludt.nagyon rég volt ilyen jó,nyugodt éjszakánk és hogy nem 5-6kor fujt ébresztöt.bár 4.30kor azt hittem nem fog vissza aludni de simán.olyan ari volt,ahogy a sötétben magyarázot.ha meg véletlenül eltalálta a forgot a feje felet olyanokat nevetet

mi kedden megint megyünk zenebölcsibe utána minden 2.héten megyünk majd.nagyon várom már csak az a baj,hogy anyosék falujába van,pedig ebben a nagyközségben ahol mi élünk itt is simán kellene. de itt SEMMI nincs :? :? :? :? :?

Mannogab
köszi,lehet,hogy élek vele majd :lol: :lol:
Vendég

Sikerült elaltatni Emmát, ilyenkor ő még alszik, de az élőbb valamiért felébredt, és nagyon nyűgi volt.

Kissé depis hangulatban ébredtem, azt sem tudom már milyen nap van, annyira egyforma midegyik. Most kezd hiányozni, hogy emberek között legyek (legyünk Emmával). Enyhén unalmas már a hónapok óta megszokott sétaútvonalunk, mindig csak ugyanott rójjuk a köröket. Két kismama van, akivel beszélgetünk egy kicsit, ha éppen összefutunk, de a legtöbb anyuka olyan pléhpofával tolja a gyerekét (már bocsánat), hogy még én érzem magam hülyén, ha rájuk próbálok mosolyogni vagy jobban megnézem a babát.

Encsibe, nekem nagyon tetszik az új vonalzód, a kép is nagyon jó rajta!

Gumimaci
, Nimród új képe is nagyon jó lett!

Szőlő, Ollem Bogija, Lekri fiai: Szépek vagytok!!!

Sotske, ezek szerint a te a férjed fotózott unokaöcsémék esküvőjén! Agusztusban volt, és most láttuk a képeket, (Nagyon tetszenek!!!), kérdeztük ki volt a fényképész. Mondtak egy nevet (bocs, nem jegyeztem meg), de azt igen, hogy ikrei vannak. :D
Emma tényleg az apjára hasonlít, bár eredetileg nem így indult, kis golyó feje volt, mint nekem :) , de aztán megnyúlt az arca.

Habtapi. A múltkor mi is kerestük, de nem találtunk, csak olyat amilyen van is itthon. Az állatos, kis részekből állót senkinek nem ajánlom!!! Az agyamra megy, mert minden porszívózáskor össze kell szedni, közben meg ezer darabra hullik. Lehet vele szórakozni, mire újra összerekom.

Köszönjük mindenkienek a cuppogós videó dicséretét!

Kerekes, szerintem jó ötlet a táblicsku kibővítése. Lituka biztos nem haragszik érte, gondolom ő most a házvásárlás, talán költözés? miatt nem nagyon ér rá. (Remélem, hogy ez van és nincs semmi gond náluk.)

KépKép
KépKép
atizka

Boldog hófordulót Csöppke, Lekri!:D

Kisscica! Megijedtem, mikor olvastam mi történt, hát akkor te hogy megrémülhettél... :( Örülök, hogy minden rendben Maszattal.:)

Zorroné, Benettke! Köszönjük a talis képeket! Minden baba gyönyörű! :D Minden mama nagyon csinos!:D És Csenge nagyot nőtt a múltkori tali óta, kis huncut! :wink:

Ercsi! A harapástól én is tartok picit, eddig csak a kezemet harapja. :?

Enikő! Fanni baba nagyon édes!:D
Anyóssékkal ne törődj :evil: , te vagy az anyja Fancsinak, nem szólhatnak bele.

Marcianya! :( Én is megrémültem volna.

Habtapi: mi is sima játékboltban vettük, és ugróiskola, mint Szőlő írta, de nagy nehezen sikerült másképp is összerakni.

folyt.köv.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci
Szívesen,bármikor :lol: Szép lett a vonalzó :wink:

Atizka
Hű,milyen kicsi a világ.Augusztust végig fotózta a párom.Mondasz nevet és helyszínt és rákérdezek 8)
Sajnálom a rossz kedvedet,azt hiszem,tudom milyen ez.Minden nap ébresztenek,ugyanaz a koreográfia,a házimunkának sosincs vége,vagy ha mégis,kezdheted előlről..Imádsz sétálni,de majd leszakadnak a lábaid,ráadásul hulla fáradt vagy,de közben arra gondolsz,hogy a friss levegő mégis csak jót tesz mindenkinek és közben lelkiismeretfurdalásod van,hogy ilyeneket mersz gondolni. :roll:
Mindannyian tökéletes anyák vagyunk,hisz a lehető legjobban imádjuk a csemetéinket és mindent megteszünk,hogy ők boldogok legyenek,ugyanakkor emberek is vagyunk,teljesen normálisak ezek a gondolatok és érzések.Csak néha nehéz...

Lekri
Ügyes volt Kristóf,így tovább :wink:

Nagyon boldog hófordulót Biusnak és DádiZsombinak!!!
Vendég

Atizka, Gumimaci köszi a kedves szavakat! :D

A mi napjaink sem valami változatosak, de jobb lesz majd ha nagyobb lesz. Akkor el tudunk járni majd játszótérre vagy játszóházba ha rossz az idő. Nálunk még az is "gond" (gondolom másnál is), hogy mire elindulunk a babával sétálni, vagy valahová, nemsokára elálmosodik, de persze a babakocsiban nem szeret aludni (nem ér rá :shock: ).
Én egyedül sétálgatok vele vagy apával. Jobb lenne, ha lenne anyuka-társ, de sajna nincs :(

Na, megyek, mert nyekereg...

Kép

encsibe

Sziasztok!

Nekem is sikerült visszafektetnem a féléves DádiZsomit:)
KÖSZÖNJÜK a köszöntéseket és mis is köszöntjük BIUST!

Igen, minden nap ugyanolyan, ami nehéz. Hiába telt el fél év még mindig eszembe jut a régi életem, de szerintem ez terészetes, hiszen MINDEN megváltozott.
Bármikor melegítem a kávém vagy bármit a mikróba , számolok magamban, tiszta hülye vagyok :oops:

Csöppke oldalán megtaláltam kis Botond blogját, azóta követem a sorsát. Nagyon izgulok érte, sőőőőt..., na erről nem írok többet, mert elsírom magam.

Van egy Ergee márkájú zoknink és utánanéztem, hogy van boltjuk Pesten (Podmaniczky 55) szerintem tök jó minőség és csúszásgátlós, ami az álldogálásunkhoz már szükséges,
ha érdekel titeket ilyenek: http://ruhafalva.hu/index.php?option=co ... 9&Itemid=1

Marjan

Kép
marjan78

Encsibe
Megnéztem az albumban a képeiteket :wink: Nagyon szép baba Fancsi és milyen hosszú lábai vannak :lol: :shock:
Vendég

És boldogságos félévességet kívánunk

DÁDIZSOMINAK

és

BIUSNAK

Kép

Kép

encsibe

Marjan
"Számolok magamban"-Dettó
Én meg:már a kutyákat is figyelem,hogy vesznek-e rendesen levegőt :shock:
Vendég

Köszi Sotske, igazából eddig nem apja-anyja alkat (az albumban biztos láttad, hogy mi nem a hosszú, vékony alkatúak táborát erősítjük :lol:)

Szerintem fotómodellnek készül, és már most szálkásít :shock: :lol:

Kép

encsibe

Marjan
Én is elolvastam Botond történetét :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .....
Vendég

Boldog félszülinapot kívánunk DádiZsominak!

Apa rendelt nekünk egy kis tortát. Kár, hogy fél gyertya nincsen.

Köszönjük mindenkinek a köszöntést.

Voltunk ma mérésen: hát... a súlyunk továbbra is modelleknek való 5570g, hosszunk pedig 65 cm(bár mi itthon 67-et mértünk). Délután hívom a doktornőt, hogy írjon fel Sinlacot, hogy kicsit megnyomjuk Bius súlyát. Nincs vele semmi baj, kiegyensúlyozott és nagyon mozgékony, mosolygós, értelmes, csak a védőnénink szerint nagyon kicsi a súlya. Még mérlegelés előtt azon örvendezett, hogy milyen jó húsban van, aztán a döbbenet. Mondjuk én tudom a súlyát, mivel minden este mérem. Egyébként a krumplival kiváltottuk a tápszert, tegnap már nem kellett neki pótlás. Tömni pedig nem fogom, mert egy életre megútálja az evést.

Edina! A tali itt volna nálam. Szép nagy kertes ház, saját játszótérrel.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Zsuzsa, Marjan boldog hófordulót! És persze akinek a napokban volt szintén.
A táblázat kibővítésre már én is gondoltam, de azért nem vetettem fel, nehogy túlságos hasonlítgatásba menjen a dolog. Persze megadom az adatainkat, ha egyértelműen szeretné mindenki.

A talira mennénk mi is, legalábbis persze időpont és létszám függvényében.

Még az jutott eszembe, hogy van ismerősöm a KMOban (kispesten a művház) és igaz, hogy pénzbe kerülne, de esetleg valamikor ki lehetne bérelni egy termet, oda sokan elférnénk és tuti üres, tehát a futkosós babák is simán dorbézolhatnának.(nincs leeseés, fejbeverés stb) (nagyságrendileg 20fős terem 3000/óra) persze ez ötlet, tehát lehet marhaság.

Kép
téjé

Téjé!

Szuper ötlet. Az ára pedig szinte semmi. Kezdhetjük is szervezni a nagy talit!!!

Időpontöteleket várunk!

Kép
marjan78

marjan ok, én meg megkérdezem, hogy egyáltalán mikor van hely.(ki tudja lehet csak januárban :? mert egyenlőre csak a lehetőséget és az anyagiakat kérdeztem meg.

Kép
téjé

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.05.18 09:43-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Zsuzsa, akkor nagyjából egysúlyban vannak a lánykáink. Nálunk is ugyanez a helyzet. Édes, bűbájos, nem sírós baba a Fancsi, mégis kicsi a súlya. Nekünk is felírta a dokinő a Sinlacot, majd meglátjuk. Legutóbb, hétfőn mérték 5600 gramm és 63 cm.
A nagytaliban mi is benne lennénk, talán ha picit nagyobb lesz, könnyebben tudunk vele menni bárhová. Jan-febr. környéke szerintem jó lenne. :wink:

Kép

encsibe

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.05.18 09:44-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Judit! Örülök, hogy jönni szeretnétek. :D Veled már úgy is nagyon akarok talizni. Nem úszod meg. Helyügyileg pedig ne aggódj, 25nm a nappalink, elférünk bőven.

A nagy tali pedig szerintem is jó ötlet, és véleményem szerint is a legjobb volna jövő év eleje, amikor már mozgolódnak, játszanak, hamár ekkora hely adatott.

Encsibe! Csak Fancsika és Bius között közel 1 hónap különbség van. Igaz mi tüdőgyuszival születtünk, de ezt is mindig figyelembe veszik nálunk. Azóta pedig szerencsére betegek nem voltunk. Tehát hízhatna. Mondjuk a többi lánykám is kb. ilyen súlycsoportban volt. Még mindig az a valószínű, mivel tejcsisek vagyunk, hogy annyi tápértéke van a tejemnek, ami neki elég, de tartalék nem képződik. De az anyatejet nem cserélem le semmire. Nekünk nagyon rázós lehet egy beeső betegség 1 éves kor alatt.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Csak megmutatom, hogy hova jöttök, elférünk, a nagyobbak pedig kint is játszhatnak.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Enikő! Fancsi jól betakarta a fejét! :D Édes!
Nimród nem álmában takarózik így, hanem amikor játszik, huncutkodik.:)
Én is nézem a feleségeket, mindig várom a szerdát. Hause, feleségek. :oops: :lol:

Mary! Bogi még mindig gyönyörű baba. :D
Ma hogy ment az evés?

Nóna! Nimród sem alszik el magában. Ölben elringatjuk, vagy szopi közben alszik el és akkor betehetem a kiságyába. Ott alszik egy kicsit, utána jön hozzánk.
De az este egyből a mi ágyunkba pakoltam, mert keservesen sírdogált előtte és nem akartam, hogy ismét rázendítsen, ha megébred és rájön, egyedül van. Elég neki most a fogacskája miatti szenvedés.
Napirendünk még nincs, és éjjel is akkor szopik amikor akar. Néha csak 2-3 korty kell neki ha nem rég evett. Én mindig adok neki, ha kér, nem nézem az órát. Biztos fog majd ez alakulni, ha elkezdjük a hozzátáplálást.
Nimród bármiből elfogadna bármit eddig, ha kajáról van szó, de én vettem neki csőrös poharat és gyümi vagy zöldség után ezután majd abból kap inni, ha elfogadja.

Zsófi, Tim! Nektek is köszi a talis képeket!:)
És jó az is, ahogy Gergő sétálni indult. :D

Lekri! Nagyon szép az 5 hónaposod! :D És persze a tesója is!:)
Szerintem is hagyd Kristófra a forgást, majd rá fog érezni.

Eszti! Nagyon jó képeket készít a férjed! Gondolom sokat tanultál te is tőle.:)
Mi sokáig reménykedtünk benne, hogy ketten vannak a pocakomban. Persze csak úgy, nem volt semmi jele. Mi még mindig szeretnénk ikreket. Még ha nehezebb is egyszerre két csöppséggel.

Szőlő! De jó, hogy tettél képeket rólatok. Mazsi nagyon édes mindegyik képen!:D nagyon bájos a mosolya, és ahogy a ceruzát fogja...:D Komoly segítséged akadt. :wink:
Remélem minden rendben lesz a dokinál!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Hello hello,

megint ezer éve :lol: Mindig lemaradok.

Látom vannak új csatlakozók, üdv Nektek :)
encsibét ismerem, majdnem együtt szültünk :D

kerekes, wow, klassz helyre költöztetek!

Dominóval anno nekünk is egyhangúbbak voltak a napjaink, bár sosem voltunk egyhelybenülősök.
De most már gyakorlatilag minden napra van valami, zenebölcsi, torna, stb, hétvégente meg kirándulunk. Mondjuk mimár a másik véglet vagyunk, nem is emlkszem mikor volt olyan hétvége hogy itthon voltunk. :shock: :D
Szerencsére Lócit nem zavarja ez az állandó jövés-menés. Asszem:)

De Domkával nekem is voltak ilyen érzéseim...mármint hogy egyik nap jön a másik után. De ez csak az első hetekben volt, aztán 2 hós volt, amikor elkezdődött a vizsgaidőszakom, így amikor aludt én tanultam, nem volt időm unatkozni. :?
És most is ez vár, csak már két gyerkőc mellett, hát nem mondtam hogy nyugodt vagyok. :roll:

Tényleg, nono nemsokára államvizsgázik...talán még 1 hete van?
Drukkjaim :)

Lőrinc tegnap volt 5 hós (boldog hófordulót lekri-babának!:) ), 7700 gramm, 68 centi kábé. De az elmúlt 1-2 hétben szinte nullát hízott a lelkem, inkább hosszra gyúrt:)

Habitapi: fujjdeutáltam :) Ameddig csak fekszik-mászik rajta oké, de amikor apró darabokra szedi, és legózhatom össze minden este... áááááá. :) Végül leragasztottam a hátulját mindnek, így nem tudta kiszedni a kisördög.
Most még filózom, hogy előszedjük e, egyelőre elvan L. a játszószőnyegen, vagy mellettünk az ágyon, a gyerekszobában meg vastag szőnyeg van.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Köszi a vonalzós dicséreteket!:)

Én szívesen mennék mindegyik talira, de messze vagyunk. :( Nem is tudnák előre tervezni. :(

Jó ötlet a tábli kiegészítése. Beletehetnénk esetleg a névnapokat is. Ha gondoljátok.

Most megyünk sétálni. Amíg szép az idő.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Csak egy pillanatra jöttem.
Megyek Bogihoz aludni. Éjjel egy óta nem igazán aludtunk, húsz perceket kisebb nagyobb szünetekkel. nyüglődött éjjel is. aztán hajnalban kajált és negyed 10 ig aludtunk.
Most aludt el kb 15 perce. úgyhogy hamar megyek én is.
szóval most már szépen eszik . tegnap délután óta nincs gond, nem sír, ha enni kell.

MEgyek mert hulla vagyok...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

most csak ezeket hoztam :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Ollem
pihenj.foga lehet Boginak?
Kerekes
nagyon szép a házatok :lol: :lol:
nekem is egésznap Botond jár a fejembe.olyan szomorú :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

hát kb 10 percre aludtam el, és Bogi már fel is ébredt....most játszik...
Én meg megittam a 3. kávémat is...

És a kisasszony most már a hasáról is megfordul a hátára. Eddig csak hátról hasra fordult.

Lekri!

Szerintem a foga...

Kerekes!

tényleg szép a házatok!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Boldog félszülinapot Biankának és DádiZsominak! (Marjan, klubos képeket tudsz küldeni nekem?)

Miklósi tali nekünk is remekkk lenne...

Csöppke, írtam mamamin privit... :D

Kép
babyteve2

A félszülinaposoknak gratulálok! :D

Én is elolvastam a kis Botond történetét!
:cry: Imádkozom érte!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!
Most olvastam végig, amiket írtatok, mert egész nap nagyon fontos dolgunk volt! :lol:
Anyósomnak novemberbe lesz a születésnapja, és kitaláltam, hogy csinálok neki a Marci tenyerérőr (jól írtam?! :lol: ) sóliszt lenyomatot. Végül egész jól sikerűlt, bár nehezebb, mint gondoltam. Szépen összegyúrtam, kinyújtottam, és mikor bele nyomtam a Prücsök kezét, ő nemes egyeszerűséggel belemarkolt. Hát mit ne mondjak, megizzadtam mire sikerűlt. Ráadásul azt olvastam, hogy a sütőbe 50fokon ki lehet sütni, de ez nagy hülyeség, mert az elsőt azzal szúrtam el(mire végre sikerűlt belenyomni a kezét), hogy beraktam a sütőbe, az meg szépen sz@rrá repedezte magát. Na mindegy végül is sikerűlt. Ja meg egy fél üveg szintelen körömlakkom bánta.. :lol:
Már föl sem tudom sorolni, de szebbnél szebb képeket láttam a kiscsajokról és a kiskrapekokról!!!!
És a szokásos köszöntés sem maradhat el a hófórdulósok és félszülinaposoknak!!!!!
Még mindíg irígykedem a babatali miatt, de remélem, a nagy taliról ha valóban a jövő év elején esz, már mi sem hiányozhatunk!!
Kerekes, írtam püt!
Köszönöm, hogy gondoltál ránk! Már nem is mertem fölvetni, hogy fölkerűlhetnénk-e mi is a táblázatba, mert mint jezsek is lemaradtunk anno valamiért. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 10:41-kor.

Kép
marcianya

sziasztok, nem nagyon érek rá :(

Babyteve
, te hol bújkáltál eddig? Nem mintha az ikrek nem lennének elég mentség...

Mary, nálunk is a hátról hasra volt a menő először :)

Kép
Kép
mango.

Boginak akartam még írni, hogy remélem tényleg "csak" a fogacskája kínozza, és remélem gyorsan túl lesz rajta!!! Marci fogának még se híre se hamva! :lol:
Én nem merem elolvasni Botond történetét, mostanába egy kicsit túl érzékeny vagyok :lol: :(

Kép
marcianya

Marcianya!

Sztem NE olvasd el! Én megtettem :cry: :cry: :cry: , azóta szinte nem is vagyok önmagam...

Bocsi lányok,de most csak ennyi :( :oops: ! Össze kell picit szednem magam...hát, nem könnyű!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Benettke, köszi, hallgatok rád!!!!

Kép
marcianya

Én is kicsit megbántam , hogy elolvastam.... :cry:
Hamar meg is ölelgettem a kicsi lányomat....
Még belegondolni is borzalmas, nem tudom mit tennék,ha valami történne Bogival.... :cry:

Ma egyébként jó kedve van, most is játszik, persze nem a saját játékával, hanem a garfildos telefontokommal... :lol:

Hozok majd mindjárt képeket (be kell kapcsolnom a másik gépet hogy milyen jókedvű is a kiscsajszi!

Most is sikongat!

Marcianya!

Nagyon édes még mindig Marci! És anyával is nagyon aranyosak! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, köszi! :lol:
Várom Bogiról a képeket!!! Édes az a kislány!!! :D Örülök, hogy jókedvű!!!
Marci egyszerűen hihetetlen! Reggel 6-tól, amíg ébren van egyfolytába dumál, röhigcsél! Lent voltunk Apósomékkal a telken, és teljesen ki voltak akadva, hogy állandóan mosolyog. :lol:
Azt mondták, ők még ilyen gyereket nem láttak!
Olyan kis vidám fickó, ÚÚÚÚGY imádom!!!! Bocsi, de egy kicsit elfogúlt vagyok... :lol: :D

Kép
marcianya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?