Enikő! Fancsi jól betakarta a fejét!
Édes!
Nimród nem álmában takarózik így, hanem amikor játszik, huncutkodik.
Én is nézem a feleségeket, mindig várom a szerdát. Hause, feleségek.
Mary! Bogi még mindig gyönyörű baba.
Ma hogy ment az evés?
Nóna! Nimród sem alszik el magában. Ölben elringatjuk, vagy szopi közben alszik el és akkor betehetem a kiságyába. Ott alszik egy kicsit, utána jön hozzánk.
De az este egyből a mi ágyunkba pakoltam, mert keservesen sírdogált előtte és nem akartam, hogy ismét rázendítsen, ha megébred és rájön, egyedül van. Elég neki most a fogacskája miatti szenvedés.
Napirendünk még nincs, és éjjel is akkor szopik amikor akar. Néha csak 2-3 korty kell neki ha nem rég evett. Én mindig adok neki, ha kér, nem nézem az órát. Biztos fog majd ez alakulni, ha elkezdjük a hozzátáplálást.
Nimród bármiből elfogadna bármit eddig, ha kajáról van szó, de én vettem neki csőrös poharat és gyümi vagy zöldség után ezután majd abból kap inni, ha elfogadja.
Zsófi, Tim! Nektek is köszi a talis képeket!:)
És jó az is, ahogy Gergő sétálni indult.
Lekri! Nagyon szép az 5 hónaposod!
És persze a tesója is!:)
Szerintem is hagyd Kristófra a forgást, majd rá fog érezni.
Eszti! Nagyon jó képeket készít a férjed! Gondolom sokat tanultál te is tőle.
Mi sokáig reménykedtünk benne, hogy ketten vannak a pocakomban. Persze csak úgy, nem volt semmi jele. Mi még mindig szeretnénk ikreket. Még ha nehezebb is egyszerre két csöppséggel.
Szőlő! De jó, hogy tettél képeket rólatok. Mazsi nagyon édes mindegyik képen!:D nagyon bájos a mosolya, és ahogy a ceruzát fogja...
Komoly segítséged akadt.
Remélem minden rendben lesz a dokinál!