Új privát üzeneted érkezett!

haláli ahogy alszik csajod :) :)

én rendezem át a lakást már amit tudok. :) :)
bár szerintem hamarosan ébrednek utána megyünk ki olyan jó az idő
Vendég

Akartam még írni, hogy jók a talis képek és irigykedek nagyon arra aki ott volt...

Marcianya!

Sajnálom az éjszakát. :(

Kiscica!

Maszattal remélem minden rendben az esés óta. gondolom megijedtél...

Encsibe!

Igyekszek megnyugodni...bár hajnalban nagyon megijedtem, amikor vigasztalhatatlanul sirt...nem szokott ilyet csinálni..
Elkezdett enni, aztán evés közben (pár korty után torkaszakadtából üvöltött... :cry: )

Látom Fanni is szereti magára húzni az alvós pelust. aranyos

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok,

Lekri, Boldog 5 hós szülinapot Kristófnak! Nem is emlékeztem, hogy ilyen gyors fiú volt :)

Tali: örülök, hogy itt voltatok, gyertek máskor is, ha lesz kedvetek és ha kiscsaládom valamelyik tagja (Csenge vagy én) nem borított ki nagyon... Csenge nevében elnézést kérek Bogitól, mert beköltözött Beni hordorójába, Evelintől és Timitől mert kutakodott a táskájukban, Fruzsitól mert a nyakláncát húzogatta és kollektívan mindenkitől, de főleg Zsófitól, hogy néha vadmalac módjára rontott a babák közé. Magam nevében a bambaság miatt kérek elnézést, kicsit lemerültek az elemek mostanában szellemileg és fizikailag is :(

Képek: hát az én fejemen kívül semmi kritikán alulit nem találtam. Komolyan kikészülök a profilomtól, 2 gülüszem és egy k. nagy fogsor :(

Kép
Kép
mango.

Akarok még majd írni, de most kicsit lehúzom a rolót, elég álmos vagyok.. kivételesen mind2 alszik, ezt ki kell használni.. aztán nem menekültök :)

Szőlő jövő nyárig azért remélem összefutunk, addig Mazsi is belenő a pólóba :) Jobban vagytok már?

Kép
Kép
mango.

Kedves Mamikák!
Novembertől Baba Mama jógát tartok a Jászai Mari térnél!
Kép
Szeretettel várlak Titeket és a Babákat :D

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Régen írtam hozzátok. Nagyjából követem az eseményeket, de írni már nem volt erőm. Szokom a sulis létet babával :D , most kezdek belejönni, úgy érzem.

Nagyon jók a talis képek, biztosan élvezték a babák is, még ha csak "fekvő" találkozó volt is.

Nagyon köszönöm a féléves köszöntést, jólesik, hogy még emlékeztek ránk.

Rövid beszámoló rólunk: Trudi forog hasról hátra, néha már visszafelé is, oldalazva lemászik a nagy ágyról és a haptapiról. Egy hete pedig négykézlábra emelkedett, de még csak ringatja magát. Gondolom, majd ebből lesz a mászás. Még nem ül föl magától és nem is áll :lol: Szóval szépen lassan, a maga tempójában fejlődik. Egyébként még szopizik (éjjel is még mindig 2x :lol: ), naponta egyszer kap hozzátápit, amit eddig egészen jól fogadott.

Igyekszem majd sűrűbben jönni és bekapcsolódni a beszélgetésbe.
Vendég

Hoztam pár képet... :D Kép A gólya is igy hozza a kisbabákat... Kép Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, annyira nagyon édes Bogi!!!!!!!! Főleg a "fekvőtámaszos" kép!!! :D

Kép

Kis családunk képei: http://picasaweb.google.hu/Langibaby
encsibe

Egy kép lemaradt... :oops: Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Encsibe!

Köszi a Bogi dicséretet.

Ebédre evett Bogi bébikaját...190 grammosból hagyott egy keveset, de a pár kanál után igen nyögve ette....ahogy a tápszert... :cry:
nem merek tépszert adni, mert akkor tuti üvölt...
most is sirdogál, ha nem szorakoztatom...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok Mindenki!

Basszus, írtam egy csomót még délelőtt, és elszállt az egész... :x

Na akkor próbálom újra.

Lennének kérdéseim:

- van valakinek tapasztalata arról, mit kéne tennem, ha a kisfiam abszolút nem ismeri fel a cumisüveget, ha próbálkozom vele, csak tátogtatja a száját, néha megrágja, és vigyorog... :) Ennyi. Próbáljam pohárból? Vagy mit érdemes ilyenkor? ( talán Ercsi írta, hogy az ő babája is hasonló, nem vagyok biztos benne, de nem merem visszakeresni, mert délelőtt is akkor szállt el minden amit írtam :( )

- mostanában Isti olyan nehezen alszik el, , eddig mindig odabújtam mellé, és akkor befordult felém, és már hunyta is le a szemét, kicsit néha döcögtetni kellett a fenekét. De most ez nem így megy, szoptatás nélkül el sem alszik ( akkor se, ha előtte nem sokkal evett), énekelgetek neki, döcögtetem, aztán elfordul, szórakozik, vigyorog, aztán nyűglődik... Foga nem jön, szóval ilyen problémája nem lehet. Ráadásul neki elég jól be lehet határolni már régóta, hogy milyen időközönként igényli az alvást, ha ezt nem tartjuk be, akkor utána nagyon nyűgös.

- nálatok kialakult már, hogy pontosan milyen időközönként esznek a babák? Nálunk az van, hogy egyik nap 4 óránként is alig akar, utána meg 1-2 napig akár 1,5 óráként is. És érzem, hogy a tejem is nagyon ingadozó. Mostmár adok neki ebédre gyümölcsöt, abban reménykedem, hogy így lesz valami rendszer. Egyelőre jó sok gyümölcsöt bevág, de utána 1-2 órával is simán szopizik, főleg ha éppen aludni készül.

Kép

Kép
nóna

Boldog hófordulót Lócinak és Kristófnak! És persze utólag Szávának és Noának is!!! :)

Kép

Kép
nóna

Kiscica!

Olyan habtapi szőnyeget mi a Plus-ban vettünk, egyáltalán nem volt ott drága. Kisebb bababoltokban is lehet kapni ( legalábbis errefelé), ott azért húzósabb az ára.

Nono!

Szóval Te is jogász leszel... részvétem! :D Emlékszem még az államvizsga-időszak megpróbáltatásaira... kitartás!!! Utána nagy megkönnyebbülés lesz! :)

Gumimaci!

És Nimród elalszik az ágyában? Isti csak mellettem, és utána sem tudom betenni a kiságyba, mert ha felriad, csak úgy alszik vissza, hogy odabújok mellé. Akkor rögtön visszaalszik, de ha nem akkor kész, annyi az alvásának :(

Zsófi!

Mi is kenguruzunk, Isti nagyon szereti, pontosabban igazáncsak abban szeret sétálni. Őt a párom szokta cipelni, mert én már nem nagyon bírom el hosszú távon, és babakocsival szoktam vinni, de abban azért nyüszög egy idő után. Attól tartok, hogy annyira hozzászokik a függőleges sétához, hogy képtelen leszek beletenni a kocsijába... pedig már kezd igen nehéz lenni :)

Csilla!

A Panadol-ötletet köszi, én is arra gondoltam, egyelőre kibírtam anélkül, most jobb, hétfőre kaptam időpontot fogorvoshoz. Remélem kihúzom, ügyeletre nem szeretnék menni.

Ollem!

És azóta rendben van Bogi szeme? Én azért vagyok most bizonytalan, hogy mit csináljak, mert okt. 30-ra van időpontunk, de 1-2 hete teljesen rendbejött, nem váladékozik, nem áll meg benne a könny, a szemcsepp is elfolyt benne, nem úgy,mint régen. Szóval lehet, hogy rendbejött magától, akkor viszont nem tenném ki Istit ennek a tortúrának, ha nem muszáj... Egyébként nagyon rossz volt a beavatkozás? Nektek is volt olyan előtte, hogy hosszabb időre rendbejött Bogi szeme?

Kép

Kép
nóna

Nagyon jók a találkozós képek! Szépek a babák!

Kép

Kép
nóna

Sziasztok!

Mangó! Köszi hogy tegnap ott lehettünk Nálatok, nagyon jól éreztük magunkat. Csenge miatt ne kérj elnézést! Mi törtünk be az ö birodalmába, és le a kalappal elötte, hogy ilyen jól viselte. Gergö elég edzett, nyáron az 1 éves unokatesója folyamatosan csipesszel (számára ez a legszuperebb játék a világon) és néha zöldbabbal dobálta.
Örülök, hogy személyesen is találkoztam Veletek.
Nekem is van egy pár talis képem:
Így kezdődött Alma baba és Gergő kapcsolata (de aztán Beni elcsábította Almát_ lásd Zorróné képei)

Kép

Kép

Beni a csábító :P

Kép

Timi Bálinttal és Benettke

Kép

Kiscica: Nem semmi amit Maszat művel!....

Boldog hófordulót!

Lekri: Mit csináltál, hogy 1 éjszaka alatt tök sokat nőtt Kristóf haja? Én is kipróbálnám Gergőnél! :D

Kerekes, küldtem privit

Ollem
, remélem megjön Bogi étvágya

Ma így indultunk sétálni „Joda mester”:
Kép

Most már megyek, mert dolgoznom kéne. Eldöntöttem, hogy csak akkor jövök, ha végeztem, de inkább elcsábultam :roll:

hnézsófi

Bogi megint alszik. Nagyon nyügös.
Mai adagja eddig 300 ml tápszer és egy üveg bébikaja 190 g-os (egy két kanállal hagyott) Remélem azért sikerül megetetnem ha felébred és éhes lesz...

Nóna!

Bogi szeme rendbe jött. úgy tünik. Majd megmondja a doki nénink, ha megyünk tanácsadásra...de szerintem oké a szeme.
volt olyan, hogy jobb lett, ezért nem is vittük el még nyáron, aztán csak muszáj volt...
Szerintem max elviszed nézzék meg, de hát nem muszáj mindjárt a legbrutálisabb eszközhöz folyamodniuk, nem?
Beavatkozás: minket kiküldtek. Csak az üvöltést hallottam kintről. nem tartott végülis sokáig. Bogi úgy kifáradt, hogy utána felvettem és el is aludt a kezemben. a feje tiszta vörös volt, meg egy helyen lila, de hamar elmúlt (már másnapra) kéznyom volt, ahogy lefogták.
hát nem lettem volna a helyébe. mi is azért húztuk eddig,mert nem akartuk ennek kitenni...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Mango!

Te honnan nézve látod magad ilyennek :roll: :?: Mert én bárhonnan nézlek nem így látom :P ! Én egy csini 2 gyerekes Anyucit látok :wink:

Szívesen megyünk máskor is, ha bírtok minket :wink:

Mary!

Bogi nagyon aranyos :P és egy csomó képen úgy tartja a pici száját, mintha épp mondani akarna valamit :lol:

Encsibe!

Édes ahogy alszik a lánykád :lol: Mi manónk ilyeneket általában csak ébren produkál...aludni szinte csak hason tud :D

Nóna!

Mostanában Zézé sem akar cumisüvegből inni, pedig régebben tejcsit is kapott belőle. Pohárból viszont szívesen szürcsöl, ill. szürcsölne ha szomjas, ha nem :lol: . Én arra gondoltam, hogy megpróbálom neki a csőrös poharat :roll:

Zétit szinte mindig altatni kell, nagyon ritkán alszik el egyedül. Nálunk is van olyan, hogy az előzőleg használt módszer egy ideig nem válik be...aztán újra bejön :wink: Nálunk is van nyűgi ha nincs meg a számára szükséges alvásmennyiség :)

Van, hogy 3-4, de olyan is, hogy csak 5-6 óra elteltével akar enni... :)
A gyümit én pluszba adom két szopi között desszertként, mert sztem az nem laktató nekik /sem/ :roll: De mondjuk kismanóm a főzi után is kéri a tejcsit :lol:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

hnézsófi!

Jók a képek... :D még mindig irigykedem... :oops:

Én is nagyon remélem, hogy megjön az étvágya Boginak.
Ha holnap reggel is ilyen lesz, akkor délbe viszem dokihoz.

Benettke!

Köszi. Bogi nagy dumás.
Sokat "beszél" . Ezek szerint a képeken is látszik ez... :D
Tegnap épp azt tanítottam neki, hogy apa, anya és baba...
nagyon lassan mondtam neki ezeket a szavakat és meredten figyelte a számat és közben mozgatta a száját. próbálta utánozni a szavakat. hang nélkül, de a szája mozgott. olyan édi!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Megkaptam a privit az adatokkal Sotske, Encsibe, hnézsófi.
Még megvárom a többiek adatait is.

Őszi szünet: október 23-november 2-ig. Szerintem hétközben legyen a tali, 27-től bármikor jó. Így a hosszú hétvége a családé, a következő hétvége pedig halottak napja.
Nici jöhet Szandi is nyugodtan. Annak a függvényében maradnak majd itthon a lányok, hogy milyen korosztály jön játszani. Egyébként a mamánál lesznek.

Mary! Bogin itt nem látszik, hogy olyan nyűgös lenne. Egy tünemény.

Encsibe! Bius is szokott így aludni, de mi hason alszunk, és ő a hátán hordja a pelust.

Táblához még ötlet: mi a véleményetek, ha szerkesztek bele egy 3, 6, 9 és 12 hós adatok részt is, melybe a súlyt és a hossz írjuk be.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Akik nem cumisüvegeznek:
Trudi egyáltalán nem fogadta el a cumisüveget, de ő még szopik. Mondjuk én nem is erőltettem túlzottan, nehogy a szopi kárára menjen. Viszont kb. 5 hós kora óta nagyon szépen iszik kispohárból (vékony, kihajló szélű pohár), tényleg, szinte semmi nem megy mellé - így itatták meg tejjel, ha nem voltam itthon. Mostanában csak úgy kipróbáltuk a csőrös poharat is (a tájékoztatója 6 hós kortól írja, hogy miért, azt nem tudom), és abból is tud inni.
Vendég

az 5hónapos :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép a nagy :)
Vendég

Virág!

Milyen fajta csőrös poharat használtok? Mert úgy néztem, hogy többféle van... gumis végű, műanyag végű... ilyen-olyan formájú...

Kép

Kép
nóna

Lekri!

Boldog hófordulót Kristófnak. nagyon édes.és hogy mennyire hasonlitanak a fiuk.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nici
Igazából annyi a történet,hogy amikor mentem az első uh-ra,3 petezsákot látott a doki.De először nem szólt semmit,csak tök hülye pofával szemlélte a monitort,engem a sírógörcs kerülgetett,hogy tuti valami baja van a gyereknek.Megkérdezte,szedtem-e valamilyen gyógyszert,mondtam,hogy nem.Még furábban nézte a monitort,na,gondoltam,tuti valami baj van.Majd feltette a következő kérdést:És voltak ikrek a családban?Na ekkor óriási hatalmas nagy kő esett le a szívemről és örömömben potyogtak a könnyeim,ráadásul szívhangot is hallgattunk,akkor még csak egyet(mert ugyan 3 pzs. volt,de "csak" 1 szívhang),leírhatatlan élmény volt.Ráadásul a párom akkor nem tudott velem eljönni (utána az összes uh-n ott volt :wink: ),úgy hívtam telefonon.Tiszta izgatott volt,mondjam már,mi van.Mondtam neki üljön le.Mire ő,baj van?Aztán az örömtől újra sírva fakadtam és közöltem vele,hogy hárman vannak.Teljesen padlót fogott :lol: Aztán a következő uh-n,2 hét múlva:doki leült,zselé a hasamra,monitor bekapcs,mogorva tekintet-Hát,ikrek!
Párom és én tele szájjal vigyorogtunk,akkor már 2 szívhang volt és a 3.-dik tesó csak segített a többieknek és aztán felszívódott.Hihetetlen élmény nekem ez a mai napig.Olyan,mintha álomvilágban élnék és soha sem szeretnék felébredni :lol:
Vendég

nekem sajnos a 27től nem jó mert apa nappalos akkor nemtud elvinni most számoltam ki.ő jövöhéten lesz éjszakás és igy az a hét lenne jó.náluk sajnos még 4napos ünnep sincs :cry: :cry:
Vendég

Lekri
Kiskőrösön lakunk.Micsoda helyes pasijaid vannak!!!

Atizka
szerencsére még nem gyepálják egymást a lányok,simi szokott lenni,meg kéz-kóstolás,meg duma ezerrel a másiknak.

Kerekes
Szerintem ez jó ötlet a tábliba :lol:

Zsófi
De jó,hogy tettél fel te is talis képeket!Írtó helyes minden baba.Csak ámulok és bámulok 8)
Vendég

Sziasztok!

Variációk egy témára:
(Nem írok neveket, mert szerintem már tudjátok)

Kép

Kép

Kép Kép

Kép Kép

Mango, nagyon jól éreztük magunkat Nálatok!Szerintem a nem létező kilóidból még dobtál le jó párat... Köszönjük a vendéglátást!
Csajok, örülök h találkoztunk!Sajnálom, hogy későn értünk oda, jobb lett volna kicsit korábban érkezni.

Kép
tim27

Nóna!
Bébé confort és műanyag végű. Én nem próbáltam mást.

A pohárra pedig az volt ráírva, hogy martinis pohár :shock: . Ebből iszik Trudi.
Vendég

Sziasztok!

Mango köszi, hogy összejöhettünk nálad! Nem történt semmi, amiért bocsánatot kéne kérned, természetes dolog, hogy kiváncsi és mindenről tudni szeretne :wink:

Sajnálom, hogy Liza nagyon nyűgös volt, eddig még sose fordult elő ilyen. Arra gyanakszom, hogy tízóraira körtét kapott tegnap először és lehet, hogy attól fájdogált a hasija. Meg nem is aludt egyáltalán semmit. Na ezt most bepótolja, egész nap alszik :shock:

Kisscica még most se térek magamhoz, hogy mit csinált Maszat :roll: Én tuti szívrohamot kaptam volna. Még szerencse, hogy jól viszeli és nem lett nagy baj belőle.

Encsibe az én Lizám is így alszik, besötétít magának (állandóan a fejére húz valamit) :lol:

Boldog hófordulót Szávának és Noának, Lócinak, Kristófnak!!!

Gumimaci szerintem nektek is be fog válni a kutyus, mi nagyon szeretjük.

Ercsi nagyon tündéri a lánykád a képen, a videon pedig nagyon ügyi! (milyen képszerkesztőd van, amivel pl a pillangósat is csináltad, hogy fekete-fehér a kép és csak egy valami színes? hogy kell olyat csinálni? :oops: )

Eve

KépKép
eve@liza

Ercsi
Az én párom fényképész,ha gondolod,küldj át fotókat,írd meg,mit, hogy szeretnél és nagyon szívesen megcsinálja neked.
Vendég

Mamik nagyon jók a tegnapi képek!! Ha nem gond, akkor átkülditek e-mailbe is őket nekünk: e.evelin@chello.hu :oops:

Kerekes ti merre laktok? A táblába mi sem vagyunk benne, mindjárt küldöm az adatokat :wink:

Eve

KépKép
eve@liza

Eszti ezt nem nekem szántad? (bocsi, ha nem :oops: ) Egyébként milyen fotós? Úgy értem miket fotóz?

Eve

KépKép
eve@liza

Eve
De :oops: Tegnap óta tiszta szórakozott vagyok :roll: Biztos a telihold miatt :wink:
Mindent fotóz,fényképész :wink: Sok esküvőt és sok gyerekfotót.
http://kiskorosfoto.extra.hu/
Most fogjuk frissíteni a lapot,ezek régi képek.
Vendég

Eszti, én olyan "irigy" vagyok, hogy a férjed fotós! Az enyém csak akkor csinál képet, ha megkérem, és csak addig érdekli a dolog, hogy jól legyen beállítva a gép, az, hogy pl Lilu feje előtt ott van a babakocsi tolókarja, észre se veszi... :? :oops: Nagyon jó képeket csinál a férjed!

Eve: photoshoppal csinálom, ha sikerülösszehoznom a leírást, amit Eminek ígértem, átküldöm Neked is! (csak kettesben vagyunk a lánykámmal, és ma pl még nem aludt semmit... :roll: :? )

Nóna: igen, én írtam. de nálunk nem nagy gond, mert úgyis szopizik... vettünk már csőrös cumisüveget is, azt is csak rágja... (meg újabban hébe-hóba a mellemet... :shock: :( )

Lekri: olyan szépek a fiaid!!! ezek a szemek.... ó... :wink:

Ollem: Bogiról tök jó a gólyás kép! :lol: meg persze a többi is! :wink:

Nagyon tetszik, ahogy Fancsi kiterülve alszik! :)

Nagyon jók a talis képek!! van még? :wink:

ercsi_3

[quote="mango."]
írta:
mango.Szőlő jövő nyárig azért remélem összefutunk, addig Mazsi is belenő a pólóba :) Jobban vagytok már?

Köszi a kérdést, ami Janit illeti ő már csak taknyozik, de nem fáj a feje meg nem tüsszög. Mazsi horkolása maradt, holnap megnézi a gyerekorvos, hétfőn meg visszük a fül-orr-gégészhez (aki majd műti is). Ma járt itt a védőnő, mert a gyerekorvos felhívta hogy beszélt velem hogy van valami, és jöjjön már el hallgassa meg hogy milyen hangot ad Mazsi. :) Rendesek, nem? Védőnő szerint (aki eltöltött itt 2 órát, mire Mazsi végre produkálta az ominózus hangot :lol: ) semmi kóros, csak a nyál meg a váladék ahogy kicsit felgyűlik ott, attól van, de majd a fül-orr-gégész megmondja. Lényeg hogy valószínű hogy a hasadék miatt van, de hétfőn okosabb leszek. Azért remélem semmi komoly...

A változatosság kedvéért egyébként tegnap óta meg f.sik a lány, mondtam a védőnőnek is, de igazán nem izgatta magát miatta. (Ollem, az egyik pelusban olyan nyúlós cucc volt, ami szerintem nálatok is.)

Kép Kép
szõlõ

Akit érint: babapohár létezik Medela, kb 200 ft, azt hiszem 40 vagy 50 millis ilyen:

Kép

Mi a Brumi Maciban vettük.

Itatóból nekünk Avent van, a 6+ és a 12+ között az a különbség, hogy a 6+-os puha gumi, amíg még nincs foguk, "kényelmesebb" nekik, a 12+-os pedig keményebb műanyag.

Kép Kép
szõlõ

Bldog hófordulót minden babának! :)

Lekri hűűűűű micsoda kék szemek! 8)

Encsibe, nem semmi ahogy alszik a kisasszony :lol:

Ollem, Bogi még mindig aranyos :)

Sotske, én azt hiszem sokkot kaptam volna ha egynél több petezsákot lát elsőre a doki. :lol: Mindig elmondom, hogy minden tiszteletem az ikres anyukáké!

Kép Kép
szõlõ

köszi a dicséreteket :lol: :lol:
miért nem akar neki sikerülni?hogy mutassam,hogy sikerüljön?

Kép Kép Kép Kép kis szatir zokniban :lol: :lol: Kép

hogy tanitsam meg hogy vegye el a kezét.hiába mutatom neki.vagy hadjam majd rájön egyedül
Vendég

Lekri, hagyd, rá fog jönni. :) Ha mindig segítesz neki, hosszabb ideig tart magától ráérezni. Mazsi is gyűrte elég sokáig mire rájött. Ő konkrétan úgy oldotta meg először, hogy könyöklésbe érkezett. :lol:

Kép Kép
szõlõ

az a baj bemérgesedik és utána jön a sirás hogy nem sikeról :? :?

na megyek fürdetek.ma apa nem ér haza csak későn igy enyém mind a 2 :) :)
Vendég

Eve! Szigetszentmiklóson lakom (Csepel-sziget, MO körgyűrű). Várom az adatokat.

Remélem nem haragszol Lituka majd, ha olvasod ezeket a sorokat, hogy átveszem a táblicskudat. Merre vagy? Hiányolunk titeket.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Húúúúúú, tudtam, hogy valamit ma elfelejtettem :oops: :

Boldog hófordulót és félévességet minden tegnap és ma ünneplő gyönyörűségnek!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Lekri édesek és nagyon szépek a fiúk!

Szőlő, kis Mazsival remélem minden ok lesz a fül-orr-gégészeten. Tényleg rendes védőnő és gyerekdoki van nálatok (szerencsére nálunk is).

Sotske, nálunk is ketten indultak, de a 9. héten elment az ikertesó... :( Nagyon elkezdtem vérezni, azt hittem elment a kisbabánk, míg beértem a kórházba és vártam az ultrahangra a folyosón, nagyon sokminden lepergett előttem. Utána 3 hétig itthon kellett feküdnöm :( . Nagyon rossz volt...De a lényeg az, hogy van egy egészséges, gyönyörű kisbabánk! Egyébként nálunk a családban van ikerpár, anyósomnak van egy ikertestvére. Így nálunk azért sanszos volt. De megmondom őszintén, én nem készültem ikrekre.

A talis képek még mindig nagyon jók!!

Fancsi nevében is köszi a képdicséreteket! Nem szokott így elaludni túl gyakran. Mindenesetre nagyot aludt így, az biztos :-)

Kép

encsibe

Encsi, köszi, remélem én is hogy minden OK lesz. :) Most azon parázom hogy miért van hasmenése.... :? Tök piros a popsija is, ilyen még soha nem volt, pedig most is kentem rendesen, de ma szinte minden pelusban volt kisebb fosi... Tényleg nem hiszem ám el hogy mindig van valami...

Régen hoztam képeket, íme pár :)

Kettecskén

Kép

Apuval

Kép

Dolgozik :D

Kép

Ez milyen póz, kislányom? :D

Kép

Born to be wild :wink:

Kép

Kép Kép
szõlõ

Szőlő
nagyon helyesek vagytok és Mazsi tündéri.

A foga miatt mehet a hasa és az ki is csipheti a fenekét
Vendég

Szőlő, nagyon édes Mazsi és szép család vagytok! :D

Én meg azt hiszem váltok vonalzót, mert 17-ére jön ki, hogy Fancsi 5 hónapos,pedig 18-án lesz az. Most keresgélek egyet. :wink:

Kép

encsibe

Köszi :)

Tudom, hogy a foga miatt is mehet a hasa, de ennyire? Máskor is volt már hogy hígabb volt a cuccos, de ez a mai eddig überelt mindent.

Kép Kép
szõlõ

Encsi, köszi neked is. :)

Ez fura mert nekem is nőivonalas vonalzóm van, és nekem jól számol.... :roll:

Kép Kép
szõlõ

igen a foga miatt mehet nagyon.söt a csipés is.ilyenkor valami más krémet szoktak javasolni a fenekére meg hagyd pelus nélkül.
Vendég

Megvan, szerintem tökjó. Pláne, hogy képet is lehet beszúrni :D
Szőlő, nekünk a Neogranormont mondta a védőnő, hogy azzal kenjem, ha ilyen van.

Kép

encsibe

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?