Új privát üzeneted érkezett!

Bettike ezzel én is így vagyok, most kismamaként nem elég, hogy amúgy is kicsit ingerlékenyebb vagyok, de ez az iszonyat meleg, ez kikészít :( De ki kell tartanunk :D
Rebeka uh nem irigyellek :( nekünk működik a gép, de így sincs hidegebb :( :( egyszerűen ezzel a kánikulával sem az irodai, sem az otthoni nem bír el :( És ilyenkor nem lehet előbb hazamennetek?

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

monka: sajnos nem mehetünk haza előbb. ráadásul szinte mindenki szabin van úgyhogy munka is van bőven. már csak ezért sem. de állítólag jönnek javítani. hát remélem gyorsak lesznek

a meleggel én is így vagyok. bár nem tudom hogy a meleg miatt vagy csak úgy, de egyfolytában ideges vagyok. minden bosszant, mindenkit kiosztok a munkahelyen is. ha meg csúnyán szólnak vissza akkor majdnem sírok. nem értem mi van velem. és a párom is mondta hogy feszült vagyok mostanában. pedig nem akarok hisztis p. lenni. remélem csak a hormonok teszik és gyorsan elmúlik :)

KépKép
Kép
rebeka85

Rebeka ugyan ez én is,de szerintem szinte talán mindenki :( én bizti a terhesség óta vagyok ilyen, a meleg meg pluszba rápakol. Amikor még menstruáltam (de rég volt :lol: ) akkor is ez volt nyáron, csak kevésbé ingerülten :( De állítólag ez nem tart olyan sokáig, majd megnyugszunk :roll: Hát a klímajavítás az el szokott tartani egy ideig, de csak sikerül még ma elintézniük :D

Kép
monka1

Sziasztok!

kis-csillag, monka köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám! :)

Tegnap annyira szarul lettem, hogy hazamentem melóból és egész nap csak feküdtem, dvd-ztem és aludtam. Mára jobban vagyok. Nem szoktam kocsival járni melóba, de most kénytelen vagyok (szegény én :)), mert abban legalább van légkondi, így kisebb a valószínűsége, hogy megint rosszul legyek. Nagyon alacsony a vérnyomásom, még a kávé után is szédelgek. Nagyon nehéz elviselni ezt a meleget, már megfordult a fejemben, hogy előre hozom az augusztusi szabimat.

krisztin nagyon szép kerek a pocid és szép a családod is. Az enyém is kezd így kerekedni, mondjuk én az elsőt várom :oops:

avrenim irtó erős nőnek tartalak, hogy ennyi mindent kibírsz. A sírás levezeti a feszültséget és az jó. Én olyan vagyok, mint a nyárfalevél.
Szerencsém van a főnökömmel, nagyon megértő, pedig magamra vagyok hagyva a munkámmal, dolgoznom kellene jó sokat. Nem vagyok mostanság olyan jó munkaerő, pláne, hogy épp váltani szerettem volna, amikor teherbe estem, mert totál elegem volt ebből a munkahelyből. Most is elegem van, de úgy tűnik itt ragadok. ez viszont nem tesz jó munkaerővé. :(

kis-csillag szép a ruha, én is a jobb oldalit választottam volna. :)
a vőlegényednek gratulálok az új munkahelyhez.
Onnantól kezdve, hogy bejelentkezel az új háziorvohoz, hozzá fogsz tartozni, abban nem vagyok biztos, hogy a betegállományt is átveszik-e azonnal, vagy meg kell várni, míg a kartonod átkerül. beszélj a házidokiddal erről mindenképp.

monka nekem a házidokim mondta meg, ki a védőnőm. Én nem vártam a 12. hétig vele, mondjuk nekem elég hamar megvolt a vérvizsgálat és az ekg és azokkal mentem hozzá.

strandolás Vasárnap voltunk a Velencei tónál és bemerészkedtem a vízbe egy kicsit lehűsítettem magam, kb 10 perc volt az egész. Nem érzem, hogy bármi bajom lett voltna tőle. Bár az elején én is féltem tőle, a dokim megnyugtatott, hogy zárt a méhszájam és nyugodtan mehetek élő vízbe. Medencébe továbbra sem javasolja.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

krisztin én is bejelöltelek :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Pffhhhhh...hát rebeka neked is kitartást, elég sz@r lehet így melózni, azért a főnökség is adhatna "védőital" vagy vmivel kompenzálhatnák, ha ilyen körülmények között kell nektek dolgozni...
:(

jah tavaly nyáron mi is kaptunk minden osztályra védőitalt, 2l es b
uborékos ásványvízeket, de a sok p..aszt doki fogta beleivott szájjal a 2l-be és úgy hagyta..szóval a végén önthettük ki...de egyszer az egyik jól megszívta, mert a kolleganő klimaszos teáját keszte el iszogatni, jót röhögtünk rajta :twisted:

Csak ezzel az egy kolleganőmmel van úgy gond, a többiek rendesek, jó van 1-2 energiavámpír de ennyi...

Hát éppen azért is bőgök, hogy hogyan fogom kibírni ezt szept végéig, vagy október végéig! :cry: mások elmennek 6-8hetesen már, mert a férjük anyagilag toppon van de nálam....este mondta hogy lesz üzlete, reggel első telefon már rögtön visszamondták, szóval megint vagy 200at bukott, és akkor én vigyorogva dolgozzak 80 ezerért a munkahelyemen??jah amióta ez a szuperbruttósítás van még 90et se kapok kézbe, annyi adót levonnak, pedig éjszakázok,hétvégézek, ünnepnapozom!!! :( Mikor vonja már vissza a fidesz ezt is???

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

jaj bocsi a helyesíírásért kapkodva írtam..

Dalmicsek,bocsánat de tegnap nem is voltam fórum közelbe: utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!
Apától akptál vmit?

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

avrenim: hát elég durva hogy ennyi a kereseted éjszakázással meg ünnepekell meg mindennel. a magyar eü szégyene. megértem hogy úgy érzed nem bírod szeptember vagy október végéig. nekem irodai munkám van, ami azért fele nem olyan kemény mint neked, de én sem tudom hogy bírom ki október végéig. egyre nehezebben viselek mindent és ahogy írtam folyamatosan idegbeteg vagyok mindentől. remélem a férjednek sikerül egyenesbe jönnie és akkor végre egy kicsit kikímélhet. de egy kis szabi mindenképpen rádférne...

dalmicsek: én pont ugyanígy vagyok a munkahelyemmel. nagyon nem szeretek már itt dolgozni. ha nem lennék terhes már kerestem volna mást. 6 éve dolgozom a cégnél és már nem motivál semmi. ráadásul nálam még csak nem is megértőek. na de mindegy. már nem kell sokáig csinálnom :D kitartást neked is
és nagyon boldog névnapot utólag :oops:

KépKép
Kép
rebeka85

Dalmicsek én is úgy tervezem, hogy ha megvannak a leletek, akkor megyek a védőnőhöz. Gondolom a 12. hét körül meglesznek :D Úgy irigyellek, hogy mentél vízbe....én így doki javaslata nélkül nem merek :cry: :cry: :cry: És a másik, hogy úgy nézek ki, mint egy kisebb fajta boroshordó :lol: :lol: :lol: pedig csak 50 kg vagyok és 160 cm (szóval nem vagyok elhízva), de bármilyen röhögcséges is, én úgy kerekedek :lol: :lol: :lol: nem merek fürdőrucit húzni :D De már nem csak a puffadás van, alul még elkezdett kifelé állni a pocim és ha simizem, lehet érezni. Megértem, hogy kocsival jársz, én is igyekszem azzal menni, mert az én vérnyomásom is a föld közeli állapotban van :(
Avrenim megnéztem volna azt a tea ivást :lol: amúgy ez nálunk is így van az irodában, hiába teszel magadnak hideg vizet, beleisznak és kiteszik a napra :( és ott is marad 2 napig.... :!: :evil:
Apával semmi változás? Nem tudna valami komolyabb melót találni? minden tiszteletem a tied, én már tuti kidőltem volna a helyedben (de hát a szükség sokszor kényszerít :( ) Azért mélységesen szomorú, hogy állapotosan még neked kell ilyenekkel eltartani a családot.....Mindenesetre hatalmas erőt és kitartást :!: :!: Remélem megoldódik minden :!: Gondolom a kolléganőd se akar majd elnézést kérni a tapintatlanságáért :(

Húú lányok, esküszöm görcsben van a gyomrom....attól félek, nehogy a mostani is lemondja :( és hogy minden rendben legyen a picimmel

Kép
monka1

monka: természetes egy kis izgalom, de minden rendben lesz ne aggódj. szorítok a dokihoz :D

KépKép
Kép
rebeka85

Kicsit régen írtam, nem nagyon jutottam géphez...Nagyon nehezen viselem meleget szédelgek rendesen...

Monka1: nyugi nemsokára dokinál leszel, majd akkor megnyugszol,főleg ha uh-on láthatod Babádat is,abban a pillanatban elfelejted mennyire aggódtál :D

Nyufó:örülök, hogy jobban van Regi,gyorsan meggyógyul :D

Dalmicsek: Utólag is Boldog Névnapot kívánok!

Rebeka85:Nekem kombinált teszt eredmény sms-e elég hamar megjött,elvileg 2hetet mondtak,mivel pénteken vették le,gondoltam várni kell,de következő hét közepe körül már megkaptam...Integrálttal nem foglalkozom,elég a kombinált,meg az uh-ok :D Afp-től tartok 19-én megyek és eddig mindig totál rossz eredménye volt...

Kis-csillag:gratula a munkához,esküvőhöz,költözéshez,zajlik körülöttetek az élet :D Szép lesz a ruhád,vagy inkább Te leszel szép :D
lenojo

köszi lenojo a választ. akkor már én is várhatom az eredményt. múlt hét csütörtökön voltam vérvételen :-)
remélem minden rendben

kitartást mindenkink a meleghez!!!!

KépKép
Kép
rebeka85

Rebeka köszönöm

megyek a dokihoz :D este ha tudok jelentkezem a hírekkel :D és köszönöm a sok szorítást, biztos minden rendben lesz
:wink:

Kép
monka1

Lenojo neked is köszönöm :wink:

Kép
monka1

Sziasztok!

Rebeka: nem semmi lehet ezt a hőséget levegőtlen helyiségben elviselni :evil: ventilátort nem engednek bevinni? :roll: Kitartást, és nagyon vigyázz magadra!!
Megjegyzem, hasonlóképpen vagyunk, nekem sem jó semmi sem, ha apa nincs itthon az a bajom, ha meg itthon van, szinte mindenért szapulom :( nem egyszer mondta már, hogy picit torkig van velem :( pedig sokszor próbálok uralkodni magamon, de mintha nem is én irányítanám sokszor a gondolkodásom :shock: :shock:

Avrenim: hát ez nem semmi.. Az ilyen engem is fel tud bosszantani, hiszen neki csak egy bökésébe került volna az egész :( :evil: Áhh, nem is érdemes az ilyenen bosszankodni, drukk a holnapi vérvételhez előre is.
Egyébként teljesen az a kolléganőmre hasonlítasz, aki a 36. hétig dolgozott azért, mert a drágalátos férje nem volt hajlandó dolgozni, s munkanélkülin volt. A szülés előtt nem sokkal kapott állást, de náluk még annyi nehezítés volt, hogy fizették a lakástörlesztést, és van egy 4-5 éves kislányuk is.. De kitartott, büszke is voltam rá, ahogy rád is! Ölellek :)

Dalmicsek: remélem ma már biztosan jobban vagy! Ma nekem is az itteni háziorvosnál ismét 90-es volt a vérnyomásom, úgyhogy ráébredtem, hogy kénytelen leszek vigyázni még ennél is jobban a melegben - mert az ilyen kánikulát nem terhesen sem bírtam, így meg! Kész katasztrófa! :(

Lenojo: rég láttalak, de jól vagy látom, ez a lényeg.
Igen, zajlik az élet, de úgy szép, nem igaz? :lol:

Na most az a helyzet, hogy holnap ugye megyünk Pestre.. Reggel 9-kor kezdünk egy ingatlanosnál, akinek irtó jó ajánlatai vannak pl. csepeli és soroksári családi házakra.. Anélkül nem szeretnék holnap eljönni Pestről, hogy nem teszek le foglalót egy lakásért, sőt akár a kulccsal együtt! Ha minden a tervek szerint halad(na), amitől azért félek :lol: akkor csütörtök és péntek a pakolásé, és szombaton reggel felcuccolunk. Jövő hétfőn kell apának mennie reggel 8-ra orvosi vizsgálatra, és utána csütörtök reggelig szabad. Osztálytársamat megkérem, hogy azon a 3 napon vigyen el ahhoz a nőgyógyászhoz, akitől kérek táppénzes javaslatot, illetve meg akarom keresni majd a lakóhely szerint illetékes háziorvost - de hogy ez ki lesz, igazából holnap fogom megtudni, ha már van lakcím a kezemben. Aztán jövő hétvégén, 25-én leutazok Zalaegerszegre, másnap AFP és rátöröm az asztalt az itteni táppénzintézőmre, hogy zárja le, s küldje tovább annak a háziorvosnak, akihez megyek fent Pesten. Fontos ez ugye, mert nem szabad a táppénzemnek megszakadni, mert akkor ugrott az egész.. Ugyanaznap kívánok elköszönni akkor az itteni szülészemtől :( és még aznap akkor vissza is utazok Pestre. Hát ezek a tervek..

Szóval látom a fényt az alagút végén, csak ezt nem tudom, miért DUDÁL?? :lol:

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

monka

ne félj,ez a doki nem fogja lemondani,azért ez annyira nem divat.

ingerlékenység:nálam pár napja nincs,csak nagyon nagy fáradtság...

KépKép
bettike83

Megjöttem végre :D :D :D :D hú, minden rendben volt, nagyon rendes volt a doki, mindent a számba rágott és adott papírokat is :D
Hát a babám: fejvégű fekvésben, jó magzati szívműködés, aktív mozgás, placenta a melső falon, átlagony mennyiségű magzatvíz :D :D :D :D édes csöppségem már biza 36 mm és megfelel a 10+2 hétnek :D A héten labor aztán 2 hét múlva nyakiredő vizsgálat és a 14. héten meg megint hozzá vissza. Szóval sűrű lesz mostmár szerencsére:-)
Amikor elkezdett vizsgálni, az volt az első szava, hogy Húha, jó nagy baba már :lol: láttam a szép kis lábait rendesen (az egész hosszát) és a kis kezeit is :D meg persze a kicsi szivecskéjét :D Hát sajna nem a legjobb aktképet kaptam (mert a monitoron szebben látszott minden), de azért felteszem :lol:
Nagyon köszönöm a drukkokat, sokat segített :D :D :D :D :D

Kép
monka1

Kép

Kép
monka1

Jah, a nyaka körüli gombócok a kezei és bár itt nem látszanak, de olyan szép hosszú lábai voltak :lol:

Kép
monka1

monka: nagyon örülök neked és gratulálok a szép eredményekhez. gondolom most már megnyugodtál. :D látod minden rendben van.

nagyon cuki a képen, szépen kivehető :D
nagy nagy gratula neked és további boldog babavárást.

KépKép
Kép
rebeka85

Köszönöm Rebeka nagyon kedves vagy! mostmár teljesen megnyugodtam :D Az a legmegnyugtatobb, hogy láttam mindenét :D neked mikor lesz UH?
Lehet hogy furán hangzik, de még az orrocskáját is láttam :lol: és valahogy sikerült úgy tartani a gépet, hogy szépen látszott az egész hosszú lába, ahogy keresztbe tette :D De az tényleg mókás volt, ahogy a doki meglepődött ahogy meglátta rögtön (gondolom arra számíott, hogy keresgetni kell) hogy mekkora babóka :lol: jah és mondta, hogy lassancskán cammogjak el a védőnőhöz is

Kép
monka1

Mára elköszönök, mert muszály most muszály csinálnom egy üveg kovászos uborkát és aztán kicsit kitombolom az örömömet :lol: Szép estét mindenkinek, reggel jövök :D kellemes pocaksimit :D

Kép
monka1

Monka: gyönyörűűű a babód :wink: Gratulálok az eredményekhez :D Látod, jól döntöttél, hogy átmentél ehhez a másik orvoshoz :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

nagyon boldog névnapot Dalmicsek! tegnap sokat gondoltam rád, meg hogy írok neked egy üzit, de nem sikerált. most pótolom! :) hogy van muffin?

kis-csillag: logikus a ruhaválasztás, bár nekem a másik picit jobban tetszett a fazonja miatt. ha egyátalán szabad őszintének lennem :S
szigetszentmiklós tök jó hely. tegnap ott vettük az új házunkba a kandallónkat :D de egyébként is szoktam arra járni, tuti jól fogjátok ott érezni magatokat! azon a környéken bárhol jó családi házban élni, bár csepelt annyira nem szeretem, inkább halásztelek, szigethalom, haraszti a befutók, nálam legalábbis.
érdemes a neten hamar rákeresned a körzeti orvosra, bölcsire, ovira, védőnőre, ha már megvan hova is költöztök. A védőnőnek egerszegen bejelented, hogy elköltözöl és átteleportálja a cuccaid az uj védőnénihez. Nemtom, hogy te viszed vagy postázza neki, de nemsokára én is megtudom.. :)
Szerintem ami nem lakhely köteles, vagy egyértelmű, ott nem kell rögtön átkérned magad! Körzeti pl, a táppénzt ő intézi, nem? De jó kis szaladás van nálatok ezzel a költözés és új munkahely + gyerek témával, ja és persze esküvő. Jól belehúztatok. Szülők mit szólnak? Ők is egerszegen vannak?

monka: nagy gratula a vizsgálathoz, a babához és az új dokidhoz!! Éljen a törődés!! A 14. héten miért kell menned hozzá? A többit értem :) és a gombóc kezeket is felismertem :)
az orrvérzés nálam elég gyakori, az orr nyálkahártya kicsit be van durranva, emiatt van az orrdugulás is. terhességi tünet :)

salsifraga: visszamenőleg neked is gratulálok a 66mmes babádhoz, azért most már még nagyobb lehet :) a 90/60 nálam tök mindennapos :D és még élek :), a 80/60-ra azért igyál kis kávékát vagy tornázz reggel az mégjobb (amikor még nincs ilyen meleg)

zsuzs: viccesek voltak a viccek :) férjed mikor megy romániába?

avrenim: neked annyi mindent tudnék írni,de annyira nehéz mégis okosat és segítőt mondani minderre, ami veled történik most. először is virtuális ölelés és nézd, milyen jó széles vállam van? igaz kicsit csontos, de ide hajthatod, hátha segít :)
a vaszatit is ismered? fengshuihoz hasonló, de főleg az égtájakra összepontosít, indiai eredetű térrendezés, az energiaáramlásokat veszi figyelembe. nem üti a fs-t, inkább kicsit pontosabban lehet vele behatárolni a területeket, m ugy a fs-t mindig a bejárattól nézed, itt meg É-K-D-NY van. Mindenesetre szivesen átnézem a lakásod asszonytársi segitségként, ha tudsz küldeni alaprajzot (kézzel kockás papiron is jó) égtájakkal. Keleten kel a nap, és nyugaton nyugszik, ha nincs tájolód :D

nono: már rég volt, de nagyon szépek a lábaid azon a pocakfotón, amit feltettél. nem vicc! látod, még ennyi idő után is emlékszem! :) 20.a meg már csak pár nap. kicsit irigykedek az UH miatt, én csak aug 2-án látom ujra :) de akkor lehet hogy átkapcsolunk 4D-re is :)

krisztin, nagyon csinos vagy a képeken, a hisztilányod cuki és nagyon ismerős az arckaraktered :) van egy havernőm, tök szimilár :)

bettike: marhapöri-tünet, annyira ismerős. :( meg ez az egész a szagos kajákkal és a családi kényeztetéssel :) bezzeg a sali a gyümi az megy ezerrel. ez van :) a lényeg a sok vitamin és a kiegyensúlyozott táplálékbevitel :D

kiskönyv: nekem a védőnő tölti fel adatokkal, amiket véreredmények meg vizsgálati papirok formájában elé teszek :) a körzeti is beleir (EKG)

syl: a jódot végig és a szoptatás alatt is szedni fogom szerintem, ahogy az endokrinológus (úgy hangzik mint valami detektív) mondja :)

nyufó hol vagy? mit csináltok? Regi szanaszét nyaralja magát? :D

nlzs nyaralás után tessék jönni és írni, hogy mizu?

nálam röviden: végetért a múlt heti "izém". már nem vagyok izé :) tegnap óta újra a régi. narancsriasztásban elmentünk kandallót venni, vicces volt, és ez az első látványos darabja az uj háznak :)
Kép
először a beépithetők tetszettek, de aztán mégis emellett a kicsit retrósabb hangulatú mellett döntöttünk.. szép nagy "kijelzője" van, és ez tetszett :D
A meleget amúgy én a szobában meg az árnyékos teraszon/kertben vészelem át, a tegnapi kocsikázás nagyon kifacsart. Pedig a héten épitik be az ablakokat, bejárati ajtót, ami azért elég látványos dolog, de sztem csak a végére megyek majd.
A baba konkrétan berezgett tegnapelőtt este. Apukája gitározik neki minden este és hát biztos tetszett neki, mert bugyborékolt rendesen, vagyhogyis mondjam, tényleg összetéveszthetetlen :) cuki.
jövő héten AFP, de rávettem magam hogy ne idegeskedjek, m sok az áleredmény, felfele és lefele is, a 12.heti UH és a kombinált is jó lett, ha most bármi más lesz, egyszerűen nem veszem be.
ma úsztam a tóban (hétvégén a sok ember miatt kihagytam) és áááálllatiii jóóó volt. teljesen extázisba kerültem.

Kép
spumilla

avrenim: sok sok erőt neked. Nekem a 2. terhességem telt hasonló kínok között és iszonyat nehéz volt. Nem tudok mást mondani csak kitartás. Baromi nehéz ez így tudom. A kolléganőd meg...hát mit mondjak? Nagy az Isten állatkertje. Tudod az ilyenek mindig megszívják csak az már a jóembereket nem szokta vígasztalni. Az eü. meg.....kritikán aluli. Élni meg sajna kell vmiből.....döbbenet ami ott folyik. Hihetetlen....az ország szégyene akármi is juttatta ide...bár az elmúlt 8 év csak rosszat hozott....elötte sem volt fényes a helyzete de most.....a zuhanás elképesztő. 5 éve született a lányom, aztá 2 éve a fiam és már ég és föld volt a kettő között a különbség...jaj nem is akarom tudni most milyen lesz.....lehet h már a kórházi ágyat is mi visszük, apa meg majd aszisztál.....a doki egy vagyonért majd bejön..... :?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

[quote="spumilla"][ írta:spumillab]nono: már rég volt, de nagyon szépek a lábaid azon a pocakfotón, amit feltettél. nem vicc! látod, még ennyi idő után is emlékszem! :) 20.a meg már csak pár nap. kicsit irigykedek az UH miatt, én csak aug 2-án látom ujra :) de akkor lehet hogy átkapcsolunk 4D-re is :)

nálam röviden: narancsriasztásban elmentünk kandallót venni,

köszi, aranyos vagy, jól esik! még még még! :lol:

a kandallón annyira kellett nevtnem, ne hari. mindenki a klímákért áll sorba és akkor jöttök ti és kandallót kértek! :D sztem ez nagyon jó. Tudom lesz még hideg de sztem ritkaság h ilyenkor vegyenek ilyeneket az emberek..pedig tuti olcsóbb mint télen.Nekünk is lesz ha lesz végre új házunk. pénteken szerződünk sztem 2 hó mire véget ér majd az egész ügy és akkor tudunk venni vmit, ippeg beköltözünk majd mire kön az új családtag asszem.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

sziasztok!

Na újra itthon vagyok Pesten:) már nagyon hiányzott az uracskám és képzeljétek rózsával várt itthon:) imádom:))))

próbáltalak olvasgatni benneteket de reagálni nem tudok majd belefolyok megint a fórumba:)

monka
gratula az uh-hoz:))))

avranim
komolyan csodállak a kitartásodért és türelmedért, én amilyen hirtelen haragú vagyok apa már a csilláron lógna ilyen helyzetben....nagyon sok erőt kívánok neked...

melegben senyvedőknek kitartást, nekünk is sül a zsírunk itthon, de nem tudok mit tenni ellene, kisfiam egy szál pelusban nyomul itthon:)

kis-csillag
huha nálatok pörög ám az élet:) azért ne kapkodd el, türelem!!! tudom könnyen beszélek , ha valamit akarok én azonnal de rögtön akarom:) de inkább nézzetek alaposan körül:) te hogy bírod a sétát és a meleget? én fujtatok mint egy bika és alig bírok menni pár utcát:(((nagyon gáz, félek hogy mi lesz itt még október körül?:(((

augusztus 5.-én megyünk a 18. heti gentikai uh-ra amit 4d-be csináltatunk:)) remélem már megtudjuk a nemüket és minden rendben lesz velük mert az egyetlen ami igazán számít az az egészségük

KépKép

KépKép
msi22

spumilla

végülis ilyenkor kell kandallót venni mert sokkal olcsóbb mint szezonban,gondolom én.

akkor te is szenvedsz a kajákkal,de nem tehetünk rola,a gyerek irányit :D

monka

szuper hirek,jaj és annyira édes az uh képen,kis zabálnivaló :D és örülök a jó tapasztalatnak a dokival,kellett neked már egy kis pozitiv megerősités :)

KépKép
bettike83

nonó: tudom, én is végigröhögtem az utat. de most volt akciós :)
télen meg majd megvesszük a klimát :D

msi
nagyon közeli dátumunk vana 18.hetire! tök jo, az utolsó napokat majd együtt izguljuk végig :D
én is várom már a nemét

bettike: igazad van! ez a gyrek már most irányit, mi lesz itt később :D

Kép
spumilla

Jó estét!

Spumilla: bárkinek, mindenkinek szabad őszintének lennie! Én is megmondom, nekem is az tetszett legjobban, csak a próbán végiggondoltam, hogy augusztusra kb. mekkorka lesz a pocakom és bizony a jobb oldali ruha volt az, amelyikben nem éreztem magam úgy, mint aki meg van kötözve :oops: Nem terhesen biztosan azt választottam volna :wink: De így most inkább legyen kényelmes, kitudja milyen meleg lesz :( 1-2 év múlva úgyis lesz templomi esküvő :wink: akkor már nem a pocakméret miatt kell nézegetni a ruhákat :wink: :lol:

Gratula a kandallóhoz, csinos darab, tényleg furi a legnagyobb melegben kandallót venni :D de gondolom tényleg most olcsóbb is volt, és jól fog jönni a hidegben :wink:

A védőnőnek pont ma szóltam, mert találkoztunk a városban, hogy költözünk, azt mondta, mondjam meg majd neki, ki lesz az ottani védőnő és elküldi neki a papírokat, mert én sajna "nem vihetem" el magammal :( kár :D A táppénzt ott nem tudom, hogy ki fogja intézni, mert itt a nőgyógyászat tartott táppénzen :? Ez még számomra rejtély.. :roll: :twisted:

Msi: a sietség csupán azért van, mert most hétvégén szeretném lebonyolítani az egész költözést, hogy jövő hétfőn már nyugodtan éljünk ott. Tavaly szeptemberben költöztünk utoljára, akkor is 2 nap alatt összecsomagoltunk és 3. nap átvittünk mindent :D
A meleget rettenetesen rosszul bírom, ma pl. az étvágyam = 0 :( ! A sétával hasonlóan vagyok, tudok menni akár fél órán át is, csak mivel a derekam nem bírja, legalább egyszer le kell ülnöm valahova (pl. buszmegálló). Nem baj drága, bírjuk ki addig, míg meglesznek a babák, szekérrel már könnyebben fog menni a gyaloglás :wink:

Most megyek, holnap csak estefelé tudok jönni valószínűleg, ha lesz hozzá energiám, ha nem, akkor majd csütörtökön :):P:D

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra! Simi a pocakokra :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Avrenim:
Nem tudnád rávenni a párodat, h. legalább részmunkában vállaljon fix jövedelmü melót? Ìgy az üzleti dolgot se kéne feladnia. Sürgösen tehermentesíteni kéne téged, amennyire csak lehetséges!
Kérlek ne haragudj, nem akarok beleszólni a dolgaitokba, csak sajnállak ill. sajnálunk téged. :(
Kis-csillag:
Esküvö után fotokat kérünk és részletes beszámolót!
:)
Hogy miért tételeztem fel, h. Bp-i vagy? Szval a lakóhelyeddel (eddigi+jövöbeli) kapcsolatban teljes képzavarban voltam. :)
Sok eröt a költözéshez! Remélem gyorsan lezavarjátok majd!
Krisztin:
De szép családod van! Helyes kismama vagy! Jó pihenést Egerben!
Monka:
örülök, h. az új orvos szimpi neked és lelkileg is megnyugodtál! Gratula az eredményeidhez, és nagyon aranyos a babóca! Amúgy láttam kismama fürdörucit, igazán helyes, csakhát nem olcsó.
Spumilla:
Szép a kandalló! Nagyon szeretem én is, olyan családias meleget, meghittséget áraszt a hideg, szürke télben.
Irigyellek a fürdés miatt. Talán hamarosan én is odajutok egy vizpartra. :)
Apa már Romániában van, de mivel vhol a botanikában kóvályog, nincs sok téreröje, így nem gyakran kommunikálunk. :(
Viszont szombaton jön már haza. Nekem meg 1000 a dolgom, így gyorsan telik az idö.
Msi:
De aranyos a férjed! Biztos nagyon hiányoztál neki!

Velem egyébként semmi különös nincs. Ill. elég dühös vagyok, mert még mindíg nem kész a kocsim. Miután apa elment, megint lerohadt. Tegnapra igérte a szerelö, h. kész lesz és mára teljesen beosztottam a tennivalókat, + fuvart. Erre most kiderült, h. még az alkatrészt sem rendelte meg. Erre megelégeltem a dolgokat a sarkamra álltam, holnap kész lesz. Szóval ma vonattal voltam Bécsben, és tömegközl-el végigmásztam a várost a 40 fokban. A kórházban vettek vért, elöször engem vizsgálnak, ha netán hordozom a betegséget, akk utána a páromat, szóval egyáltalán nem biztos, h. a babát is vizsgálni kell. Ez azért megnyugtat, h. nem rögtön a hasamban túrkálnak.
Viszont ha már ilyen elcseszett napom lett, legalább vásároltam kicsit. Tök jó leárazások voltak, és vettem 2 terhesnadrágot, és pár hasbandázst! :D
A meleg eléggé kikészit engem is, de hétvégén lehülést igérnek.
További szép estét mindenkinek!

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza a Balcsiról, egy hétig pancsoltam, napoztam, kutya bajom. Arra vigyáztam, hogy ne hűljek le és ne hevüljek fel nagyon. Szerintem nyugodtan pancsoljon, aki jól érzi magát és zárt a méhszája.
krisz0923

jó reggelt

most értem be a munkahelyemre. ma később jöttem mert reggel védődéninél kezdtem. nagyon tündéri nő. nyugodt, segítőkész, mindenre válaszol. teljesen más mint akitől átjöttem. kaptam egy csomó újságot is
azért alakítottam, mert nekem senki nem mondta hogy most is kellene pisit vinnem, na hát mondta hogy megnézné de sehogy nem akart összejönni a pisilés, mert előtte negyed órával voltam úgyhogy feladtam. majd legközelebb :lol: :lol: mondta akkor nem kínoz. nagyon jó fej volt. meghallgattuk a pici szívhangját is, már olyan szépen hallani. oda voltam a gyönyörtől :D :D

spumilla: nagyon hangulatos kis kandalló, amit vettetek és majd milyen jó hasznát veszed a téli babád melett. szerintem nagyon hasznos dolog

msi: tündéri férjed van, olyan jó hogy vannak még ilyenek, akikből nem halt ki a romantika. :D szerencsére az én férjem is ilyen. olyan jól tud esni az embernek egy kis törődés

zsuzs: akkor Bécsben is tombol a kánikula. hát mi sem panaszkodhatunk. reggel 8kor 38 fok volt. azért durva. remélem mihamarabb kész lesz a kocsid és nem kell a hőségben vonatoznod

legyen szép napotok, majd jelentkezem

KépKép
Kép
rebeka85

krisz: örülök hogy jól éreztétek magatokat, szerencsére az idő is kedvezett a pancsihoz.
én is megkérdeztem ma a védőnénit: azt mondta nyugodtan lehet fürdeni, csak ne legyen 30 fokostól melegebb a víz, illetve ha kijövök a vízből akkor vegyem le a vizes fürdőruhát. de azt mondta tuti semmi gondot nem okoz. :D ennek nagyon örültem mert imádom a vizet és nem tudom hogy bírnám pancsi nélkül egész nyáron :lol:

KépKép
Kép
rebeka85

Nagyon jó volt pancsolni, ugyanakkor mindentől borzasztóan féltem a kisfiam. Úgyhogy ésszel duhajkodtam :)

Ma vagyok betöltött 15 hetes, este megyünk babalesre, nagyon remélem, hogy sikerül jó képet készíteni, szeretnék már vele büszkélkedni :)
krisz0923

Sziasztok Lányok :D

Monka: Gratulálok az eredményeidhez és örülök, hogy jól sikerült az orvosváltás :D

Rebeka85: Ismerős a védőnős alakításod :D Most már úgy megyek minden vizsgálatra, hogy "tartogatom", hátha... :D Én amikor voltam 12 hetesen, még nem nézett szívhangot a babának, de más kismamiknak az ajtón át is kihallatszott a kis "vonatzakatolás". Jövőhéten megyek, remélem én is hallhatom már végre :D

Spumilla: Utólag is köszönöm a táblázathoz nyújtott segítséget :D
Gratulálok a kandallóhoz, jó választás volt. Egyébként, építkeztek?
Csak mert írtad, hogy építik be az ajtót és ablakokat...
Irigyellek, hogy már Te is érezted a babád mozgását :D Lehet a páromat rábeszélem, hogy tanuljon meg gitározni :lol:

Kis-csillag: kíváncsi vagyok mit sikerül intéznetek lakásügyben. Szorítok, hogy ne legyen fennakadás.

Kép
csill79

Szia Csill!

Olvastam, hogy nagyon hasonlítunk egymásra, most próbáltam visszaolvasni az egy heti termést. :)

Te tudod már, milyen nemű a gyermek?

Kép
krisz0923

Sziasztok!

Köszi mindennkinek a köszöntést!
Most csak bekukkantok egy gyorsra.
Feltűnt, hogy timi rég járt itt. Merre vagy timi :?:

Spumilla a kandalló az tuti nagyon. hol építkeztek?
Muffinnak tegnap kiszedték a varratait, a doki megdícsérte, azt mondta jó ütemben javul :)
Krisz jó lehetett a Balcsin, mi is tervezünk menni és én is pancsolni szeretnék, csak apa mindjárt elkezd dolgozni és lehet, hogy nem tudunk szabira elmenni sajna :(

Kis-csillag de izgi ez az időszak neked. Mi Dunakeszin nézünk lakásokat. eredetileg házben gondolodtunk, de akkor még úgy volt hogy apa hamar munkába tud állni. Ez most sajna elhúzódik és most csak én vagyok a kenyérkereső :(

Amúgy a kis lakásunkat nem adtuk még el, nagyon gondolkodunk egy lakáscsere hitelben, ekkor a régi lakásra terhelik a 20 % önerőnek megfelelő összeget, amit 2 évig nem kell visszafizetni. Nem vagyunk benne biztosak, hogy tényleg el akarjuk-e adni vagy majd kiadjuk albiba. Ezen filózunk most. Majd hozza az élet.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

krisz

biztos kapsz szép képet a picurrol :)

KépKép
bettike83

Szia Krisz :D
Nekem a 12 hetesen még nem mutatta meg magát. Legközelebb 2 hét múlva megyek, remélem akkor már nem fog szégyenlősködni :D
A Balcsinak melyik részén nyaraltattok?
Jó babanézést estére :D

Kép
csill79

Dalmicsek: utólag is Boldog Névnapot Kívánok :D Ugye, még belefér? Ti miért akartok új lakást vásárolni?

Kép
csill79

csill köszönöm!
Azért, mert egy minigarzonban élünk a kutyánkkal és nem férnénk el a babával :( Amúgy a belvárosban van, ami egy gyereknek túl kutyaszaros és büdös.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Dalmicsek: persze, így már érthető. Mivel a belvárosban dolgoztam, teljesen egyetértek az álláspontoddal. Biztos találtok majd vmi jó lakást, ami szép helyen van. Én drukkolok hozzá :D

Kép
csill79

köszi csill mi is azon vagyunk :)
Dunakeszi nyugodt helynek tűnik, ugyanakkor közel van Pesthez.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

SZIASZTOK LÁNYOK, MEGJÖTTEM A NYARALÁSBÓL.

Még nem tudtalak visszaolvasni benneteket, de remélem mindenki jól van és szépen növöget.
Láttam egy-két fotót a pocakokról, tök jók, de nem mindenki rakott fel ugye?
Ha visszaolvastalak bennetek és még aktuális beleszólok, addig csak annyit hiányoztatok, fura volt hogy nem volt netem a Balcsin.

Hogy bírjátok a meleget?

Kép
nlzs

Hétfőn voltam az integrált teszt vérvételén, mert a doki szerint betöltött 15 hét után lehet levetetni és így hamarabb megkapjuk az eredményt, mert ha nem jó akkor a magzatvízvételt a 14-18 hétig ajánlják.
De én aggódom egy kicsit, mert ennél az AFP-t is nézik, az pedig a betöltött 16 hét után jó mérni és attól tartok így túl korai ez a vérvétel és így rossz lesz az eredmény.
Ha valamelyiktek ért hozzá megnyugtatna, légyszíves?! Avrenim?

Bocsi, hogy egyből saját magammal vagyok elfoglalva!

Kép
nlzs

nlzs

űdv ujra itthon,jól éreztétek magatokat?

KépKép
bettike83

sziasztok :D Sajnos most nem volt idő rendesen visszaolvsni titeket, és ezért elnézést is kérek mindenkitől!!!!!! Kis-csillag, Spumilla, Msi, Bettike, Zsuzs, Csill köszönjük a kedves dícséreteket :D
Spumilla azért kell a 14. héten mennem, mert 4 hetente kell megjelennem nála :D A 12. heti vizsgálatot máshol végzik, annak csak az eredményét kell hozzá vinnem :D

Most elkösözönöm, mert holnap megyünk kicsit pihenni apával, de amikor csak tudok jelentkezem :D Addig is vigyázzatok magatokra és kitartást ebben a nagy hőségben :D Timi merre vagy???

Kép
monka1

nlzs: akkor te is túl vagy a nyaraláson. biztos nagyon szuper volt. jól éreztétek magatokat? fürödtél azért vagy nem?
szerintem az integrált eredményeddel nem lesz gond, gondolom nem küldtek volna a 15.héten ha nem lehet. de sajnos pontos segítséget én nem tudok adni neked, sajnos nem nagyon értek hozzá :oops: talán avrenim. de szorítok hogy minden rendben legyen

KépKép
Kép
rebeka85

Monka, jó pihenést, láttam túl vagy a dokin , így nyugodtan mehetsz pihizni.

Betti, Rebeka, kösz kérdésetek, jó volt, gyorsan eltelt, és már bánom kicsit, de nem mertem benenni a vízbe, rengetegen voltak és féltem a fertőzésektől, folyástól. De sokat csaviztunk, bicigliztünk és persze kajáltunk (nyami fagyit)
Legszivesebben minden hétvégén mennék valamerre csavizni, bizts pánik, hogy a gyerekkel eleinte majd nem mehetek olyan könnyedén.
Apa meg minden nap mondja a hasamnak, hogy kijöhetne már, lehetne már karácsony, úgy várja.

Kép
nlzs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?