nagyon boldog névnapot
Dalmicsek! tegnap sokat gondoltam rád, meg hogy írok neked egy üzit, de nem sikerált. most pótolom!
hogy van muffin?
kis-csillag: logikus a ruhaválasztás, bár nekem a másik picit jobban tetszett a fazonja miatt. ha egyátalán szabad őszintének lennem :S
szigetszentmiklós tök jó hely. tegnap ott vettük az új házunkba a kandallónkat
de egyébként is szoktam arra járni, tuti jól fogjátok ott érezni magatokat! azon a környéken bárhol jó családi házban élni, bár csepelt annyira nem szeretem, inkább halásztelek, szigethalom, haraszti a befutók, nálam legalábbis.
érdemes a neten hamar rákeresned a körzeti orvosra, bölcsire, ovira, védőnőre, ha már megvan hova is költöztök. A védőnőnek egerszegen bejelented, hogy elköltözöl és átteleportálja a cuccaid az uj védőnénihez. Nemtom, hogy te viszed vagy postázza neki, de nemsokára én is megtudom..
Szerintem ami nem lakhely köteles, vagy egyértelmű, ott nem kell rögtön átkérned magad! Körzeti pl, a táppénzt ő intézi, nem? De jó kis szaladás van nálatok ezzel a költözés és új munkahely + gyerek témával, ja és persze esküvő. Jól belehúztatok. Szülők mit szólnak? Ők is egerszegen vannak?
monka: nagy gratula a vizsgálathoz, a babához és az új dokidhoz!! Éljen a törődés!! A 14. héten miért kell menned hozzá? A többit értem
és a gombóc kezeket is felismertem
az orrvérzés nálam elég gyakori, az orr nyálkahártya kicsit be van durranva, emiatt van az orrdugulás is. terhességi tünet
salsifraga: visszamenőleg neked is gratulálok a 66mmes babádhoz, azért most már még nagyobb lehet
a 90/60 nálam tök mindennapos
és még élek
, a 80/60-ra azért igyál kis kávékát vagy tornázz reggel az mégjobb (amikor még nincs ilyen meleg)
zsuzs: viccesek voltak a viccek
férjed mikor megy romániába?
avrenim: neked annyi mindent tudnék írni,de annyira nehéz mégis okosat és segítőt mondani minderre, ami veled történik most. először is virtuális ölelés és nézd, milyen jó széles vállam van? igaz kicsit csontos, de ide hajthatod, hátha segít
a vaszatit is ismered? fengshuihoz hasonló, de főleg az égtájakra összepontosít, indiai eredetű térrendezés, az energiaáramlásokat veszi figyelembe. nem üti a fs-t, inkább kicsit pontosabban lehet vele behatárolni a területeket, m ugy a fs-t mindig a bejárattól nézed, itt meg É-K-D-NY van. Mindenesetre szivesen átnézem a lakásod asszonytársi segitségként, ha tudsz küldeni alaprajzot (kézzel kockás papiron is jó) égtájakkal. Keleten kel a nap, és nyugaton nyugszik, ha nincs tájolód
nono: már rég volt, de nagyon szépek a lábaid azon a pocakfotón, amit feltettél. nem vicc! látod, még ennyi idő után is emlékszem!
20.a meg már csak pár nap. kicsit irigykedek az UH miatt, én csak aug 2-án látom ujra
de akkor lehet hogy átkapcsolunk 4D-re is
krisztin, nagyon csinos vagy a képeken, a hisztilányod cuki és nagyon ismerős az arckaraktered
van egy havernőm, tök szimilár
bettike: marhapöri-tünet, annyira ismerős.
meg ez az egész a szagos kajákkal és a családi kényeztetéssel
bezzeg a sali a gyümi az megy ezerrel. ez van
a lényeg a sok vitamin és a kiegyensúlyozott táplálékbevitel
kiskönyv: nekem a védőnő tölti fel adatokkal, amiket véreredmények meg vizsgálati papirok formájában elé teszek
a körzeti is beleir (EKG)
syl: a jódot végig és a szoptatás alatt is szedni fogom szerintem, ahogy az endokrinológus (úgy hangzik mint valami detektív) mondja
nyufó hol vagy? mit csináltok? Regi szanaszét nyaralja magát?
nlzs nyaralás után tessék jönni és írni, hogy mizu?
nálam röviden: végetért a múlt heti "izém". már nem vagyok izé
tegnap óta újra a régi. narancsriasztásban elmentünk kandallót venni, vicces volt, és ez az első látványos darabja az uj háznak
először a beépithetők tetszettek, de aztán mégis emellett a kicsit retrósabb hangulatú mellett döntöttünk.. szép nagy "kijelzője" van, és ez tetszett
A meleget amúgy én a szobában meg az árnyékos teraszon/kertben vészelem át, a tegnapi kocsikázás nagyon kifacsart. Pedig a héten épitik be az ablakokat, bejárati ajtót, ami azért elég látványos dolog, de sztem csak a végére megyek majd.
A baba konkrétan berezgett tegnapelőtt este. Apukája gitározik neki minden este és hát biztos tetszett neki, mert bugyborékolt rendesen, vagyhogyis mondjam, tényleg összetéveszthetetlen
cuki.
jövő héten AFP, de rávettem magam hogy ne idegeskedjek, m sok az áleredmény, felfele és lefele is, a 12.heti UH és a kombinált is jó lett, ha most bármi más lesz, egyszerűen nem veszem be.
ma úsztam a tóban (hétvégén a sok ember miatt kihagytam) és áááálllatiii jóóó volt. teljesen extázisba kerültem.