Sziasztok!
Vera!
Hát most már dorgáld meg apukát hogy tessék nekiállni a szerelésnek, közeleg az idő!!!
Pelenka-téma:
én Vikire anno a Pampers 2-5 kg-osat vettem, 3 kg-val született, szóval neki kb. 8-9 hetes koráig elég volt. Én meg voltam vele elégedve. Később áttértem a Liberora, amivel egyáltalán nem voltam elégedett. Minden kifolyt belőle és rettenetes büdös szaga volt üresen is
a pelusnak. Szóval vissztértem a Pampers-re, aztán amikor már futott Vikike, akkor ismét Liberót vettem, mert abból a bugyi-pelus sokkal jobb. Szóval szerintem ez mindenkinél egyéni. Gyerek és anyuka függő a dolog
Közben egyébként Ausztriából is szoktunk pelust venni, mert ott a no-name pelenkák is vannak olyan jó minőségűek, mint nálunk az ismert márkák, nem beszélve arról, hogy sokkal olcsóbbak.
De most pl. van a Rossmann-ban saját márkás pelus, amiből Vikinek éjjelre használtam a bugyi-pelus változatot, mikor már nagyobb volt, és azzal nagyon elégedett voltam.
Újszülött kortól 25 kg-ig lehet kapni belőle. Az ára magáért beszél, és hozzá elég jó a minőség is.
De pl. a sógornőm a Spar-os Pretty Baby-re esküszik, szóval szerintem ki kell próbálni többet is, maximum mindig más fajtát vesz az ember, ha nem elégedett az éppen aktuálissal.
Anubias!
Nagyon szép a kiságy, nézegettem a képeket és akartam egyből írni, hogy FEng Shui szerint nem igazán jó dolog tetőtéri ablak alá ágyat tenni, de aztán láttam, hogy utána írtad, hogy ez még nem a végleges hely. Szóval csak jótanácsként mondom, nem "kioktatásként", hogy ne tegyétek ablak alá a kiságyat.
Az sem jó, ha úgy teszi valaki, hogy az ajtóval szemben van, tehát az ajtót kinyitod és így hosszában ott van az ágy. Ez egyébként felnőttnek sem jó, ezt úgy nevezik, mintha "ravatalozóban feküdne" valaki. A legjobb, ha nincs ajtó a közelben, de természetesen nincs hely, akkor nem lehet mit tenni, esetleg enyhíteni a rossz fekvést Feng Shui eszközökkel.
Na ez csak egy kis kitérő volt. Nem kell betartani!
Szopis melltartó:
hát elég nehéz olcsón kapni, nekem olyan szerencsém volt, hogy van ismerős a varrodában, ahol a Mamabel melltartókat gyártják, így "jutányos áron" hozzájutottam.....
Ma voltam 32 hetes UH-n. Lilike nagyon nagy már, most nem tudom a pontos méreteket, holnap leírom, mert elő kéne szednem a leletet. A fejecskéje és a pocija szerint 32 hetes, de a combcsontja szerint már 36 hetesnek felel meg! Szép hosszú lábú kis nőci lesz
Mennem kell, mert a lányom már rombol itt a lakásban össze-vissza
Kata