Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok, amióta hétfőn leutaztunk vidékre (Somogy) anyukámhoz.
Ahogy Vikci megírta mi megint olyan "szerencsések" voltunk, h. egy erőszakos csajszi hátulról a kocsinkba durrantott. Sajna most nem úsztuk meg annyira szerencsésen mint múlthéten, most a hátsó lökhárítót és szerintem a hátsó ajtó zárját is cserélni kell.
Mi hálistennek jól vagyunk, bár egy kicsit keményedett a pocim az eset óta, ezért elmegyünk jövőhét vége felé egy újabb 4D-re.

Viszont olyan bátor voltam, h. elme ntem fogdokihoz: mondjuk mondtam neki, h. hozzá ne nyúljon az esetleges lukakhoz, majd jövök szülés után...
Csak pár fogkövet szedett le ,meg egy helyen kicsit lecsiszolta, de ez nem fájt...

Pandi!
Szép a pocid és aranyos a kisDorka beceneve. Én a Mi Márkunkkal egy kicsit gondban vagyok, mert nehéz becézni, úgyhogyha ötleteitek vannak szívesen veszem.

Vikci!
Remélem anyud jobban van és a pocid sem keményedik már azóta annyit.Tessék pihenni többet!

Lafead!
Gratula a kismanóhoz! Te vagy az első friss anyuka itt nálunk!

Kata!
Nálunk is hatalmas hó esett Somogyban (tegnap annyira jegesek voltak az utak, h. csak 30-40-el tudtunk bearaszolni a Kaposvárra, közben meg végig azon imádkoztam, h. nehogy belecsússzunk az árokba- bár ez majdnem sikerült is, a férjem jelenlétén múlt, h. nem így történt).
Majd rakok is fel havas téli tájképeket!
Drukk a hétfői vizsgádhoz és az UHU-hoz!

Judy!
A lábamon nekem is megjelent egy viszér,meg is lepett a dolog, sőt sajna a pocin is látszik már pár csík, hiába kentem végig....

Pár otthoni kép:
Kép
Kép

Kép
Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!Jó sokat írtatok, amint lesz egy kis időm visszaolvasom...Nekem mostanában alig mozog Martin baba, ki hogy van ezzel??

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Sziasztok!

Jó sokat írtatok.

átom mindenkit feldobott a hóesés. Kár, hogy nem maradt meg. Csak néhol nyomokban. Bár látom Kaposváron elég szépen esett. Így kéne mindenhol.

Zsu,

én is ma egész délelőtt paráztam, hogy mikor mozdul már meg. Amikor már korgott a gyomrom az éhségtől elkezdett kapálózni. :)
Most azóta is mozog. Egyre kevesebbett fog mocorogni, mert egyre kisebb lesz a hely neki. Ezt írják is a nagy könyvek. A legtöbbet a 28 és a 30. hét között mozog.
Hogy vagy? Már épp kérdezni akartam, hogy mi van veled? Mekkora a babó? mi volt a dokinál?

Judy,

szép a babód!

Lafu,

kis hajas Hunor baba egy tünemény.

Katuci,

nekem is kell minden alkalommal vinnem a terhesgondozásra a magándokimtól az igazolást. Vicces mi? Én sem értem, hogy minek ez a hülyeség.
Szerintem Tenna betétet vigyél és olyan eldobhatós bugyit. Nekem már megvan, mert a sogórnőmnek maradt. A sima betét az nem ér semmit. És tényleg beszéld meg a szülésznővel, hogy mik kellenek, mert azóta sok minden változott. A sotén is mondták, hogy eddig ez és ez járt és most megváltozott. Már sajnos nem tudnak adni.
Hogy is van ez a narancslekvár recept? Leírnád nekem, mert érdekelne.
Ügyesen megcsináltad a vizsgákat. Csak így tovább.
Sajnos én nem várom olyan nagy elánnal a karit. Anyum lehet, hogy kórházban lesz. Sőt szinte biztos. Meg valahogy most egy nagy rohanás az életem. Na mindegy nem akartalak ezzel letörni.
De tényleg megváltozott az érzés. Én is szeretem amikor örülnek annak amit adok. Nem érdekel, hogy mit kapok csak az, hogy más örüljön annak amit tőlünk kap. Örülök neki, hogy karácsonyi a hangulatod. :-)
Bár nekem a beiglivel meg a sütikkel vigyázi kell azt mondta a doki, mert már jó lenne ha nem gyarapodnék annyit.
De nem nagyon izgat, szerintem amúgy is híznék.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Pandácska!
Nekem annyira be volt csípődve, hogy nem bírtam ráállni, lefeküdni, a sírógörcs kerülgetett minden mozgáskor. Az éjszakákról nem is beszélve. Talán most enyhült egy picit, de most meg már a jobb oldalomon is érzem. A neurológián nem találtak semmit,a terhességre fogták, és hogy pihizzek.

Kép
blani28

Blani,
Hát igen a terhesség sok mindent hozhat magával. Jó és rossz dolgokat. Sajnos nálam több rossz dolog jött vele mint gondoltam volna, de azért így is nagyon megéri :wink:

Ma elkezdtem a gátmasszást remélem hatásos lesz :roll:
Vendég

Sziasztok!

Vikci:Köszi szépen, megvagyunk, habár 3 napja eléggé aggódok, mert alig mozog Martin baba.Már este sem érzem annyira, egyáltalán nem erősek a mozgások.Remélem nincs semmi gond....Voltunk dokinál, de nem volt uh., azt mondta majd legközelebb, csak megvizsgált, és azt mondta hogy minden oké.28.-án kell mennem ctg-re.Addig meg izgulhatok...Veletek mi van??Anyud jobban van?Te mikor mész ctg-re??

szemokzsu

Sziasztok!

Zsu,

Én majd a 36. héten kell, hogy menjek először. Az január 2. hete. Jan. 9. Neked hogyhogy 34+6naposan kell menned? Az szívhang. De az, hogy mekkora a babód azt nem állapítja meg. Egyébbként ezt most nem értem, mert most kellett volna UH-t nézni hivatalosan is. A staphillococust és a véredet mikor veszik le? Nekem a 36. héten lesz vér, CTG, UH és staphiló. Vagy sztrepto. Már megvagyok zavarodva.:-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok,

Vikci, Szemokzsu

Én is a 36. héten megyek először szívhang ellenőrzésre, január 7-én, meg ha jól tudom akkor van az utolsó kötelező Uh. Vérvétel is azon a héten lesz. Az utolsó hónapban hetente nézik a szívhangot, én úgy tudom.

Andi

Kép
danidaniel

Én is a a 36. héten megyek ctg-re a szülésznőmhöz az január első hete. Akkor lesz még uh teljes vérkép sztrepto szűrés.
Vendég

Andi,

ha túl hordás van akkor már heti 2X nézik majd. De ez még a jövő zenéje.
Pandi ,

te mikor talizol a szülésznőddel. Éna 35. héten, mert a 36.-on nagyon sokan lesznek nála. Ja és a homeós cuccokat akkórtól kezded el ugye? Most olvastam, hogy a lennmag is nagyon jó szüléselőkészítő dolog. Nyáktermelő. A gyermek kicsúsztatójaként emlegetik. Nem tudom ezt megbeszélem majd a szülésznőmmel. Meg a szalmavirág gőzfürdőt is írja ami a tágulást segíti. Persze ez a 38. héttő esedékes. Mindenesetre csak mint érdekességet írtam le. Bár te fennt vagy a másik topicban is. Most írogatok oda is, mert itt sajnos elég kevesen vagyunk.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Én már taliztam a szülésznőmmel de legközelebb majd a 36. héten fogok a ctg miatt és akkor megmutatja a szülészetet is. Pont ma beszéltem vele rendszeres hívjuk egymást átköltözött végre a szülészet a Mávba és elmesélte hogy milyen szép lett :D igen a homeost a 36. héten kezdem a gátmasszást már elkezdtük.
Vendég

Vera
Örülök, hogy nem lett semmi bajotok, az autót sajnálom!
Én nem becézném Márkot, pont az a jó benne, hogy nem nagyon lehet becézni! :)
Áront sem lehet, Andort se... :)
De apja mindig kitalál neki valami kedveset! :)
Pl Áronom általában büdös kolbász, vagy szarzsák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hű mamik sokan már nagyon a végét járjátok! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én a 36. héttől málnalevél teát ittam, és a férjemmel csináltuk a gátmasszázst. Ehhez orbáncfű és búzacsíraolaj kell, olyan felesben...
Nem is repedtem! :) a búzacsíra olaj amógy jó a pocakra is repedések ellen, de salátában is finom! :)
Az orbáncfű meg szülés után segíti a sebgyógyulást, mert azért ha nem is reped az ember azért ott kibújt egy kis-nagy ember... horzsolások azért szoktak lenni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok mamik!
MA TÖLTÖTTÜK A 20 HETET!
:)
KEZDŐDIK A VISSZASZÁMLÁLÁS! :)

Jó éjjszakát!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!Nem tudom miért akkor lesz nekem ctg, a dokim azt mondta két ünnep közt menjek, így 28.-ára kaptam időpontot.Ő persze szabin lesz január első hetéig, úgyhogy uh. csak akkor lesz majd.De este már nagyon virgonc volt a kis drágám, úgy megörültem neki!!!HŰŰŰŰ, mindjárt megyünk szülni!!!Én már annyira izgulok!!!!Nagyon várom már hogy a karjaimban tartsam, de félek is, hogy milyen lesz....Csak túlélem valahogy... :? Mostmár csak egy uh. lesz?

szemokzsu

Áronomról két kép:
Így szeretgeti öcsit, és egy adventi:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mamacka!
Mindakét becenév nagyon teccik! :lol: Olyan jó, amikor még ilyen bújósak a picik!

Vikci!
Én már bejelentkeztem a szülésznőmhöz (nagyon kedvesnek tűnt), CTG nekem is a 36. héttől van.
Már alig várom a pénteket, amikor 4D-re megyünk...
Voltam ma a Tescoba (Váci úti) és tök jó szoptatós melltartót vettem.

Szerintetek a Liberó new born pelusa (2-4 kg) nem lesz pici? Tényleg tapasztalt anyukák tudnátok pelus ügyben tanácsot adni?

Nekem mostanában elég sokat keményedik meg nyom a hasam, éjszaka ha 4 órát alszok az már sok. ti hogy vagytok ezzel?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera,
Nem lesz pici én is azt vettem :wink: az 4 kilóig jó gondolom nem szándékozol akkora babát szülni :D utána meg veheted a 3-6 kilós csomagot. Ilyenkor már normális a keményedés gyakorol a méhed.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Tudom, már nagyon-nagyon régen írtam ide, de azért rendszeresen olvaslak benneteket.

Eddig nem volt semmi érdekes, amit leírhattam volna. Most egy kicsit felporogtek az események.
Kb. november elején észrevettem egy csomót az ágyékomban. Késobb kiderult, hogy sérv /valószínuleg az elozo császár "oroksége"/. Így hát megbeszéltuk a sebésszel, hogy császárral fogok szulni, és akkor megcsinálják a sérvmutétet is. Ellenkezo esetben szulés után 6 héttel kellene visszamennem mutétre :evil: .
A 28. hétben Bálintkám már tokéletesen elhelyezkedett, de a 30. hétre meggondolta magát, és azóta is farfekvésben ill. majdnem keresztben fekszik. :roll: Így van még egy indok a császárra. Nagyon szerettem volna természetesen szulni, de inkább választom a császárt, minthogy 6 hetesen hagyjam otthon a kisbabámat és persze a tobbieket. Mi lenne így a szopizással :shock: :? :?:
Egyébként Ádámom ugyanígy volt elhelyezkedve anno. Lehetséges, hogy ez a hátrahajló méh miatt van?

Bocsi, hogy hosszú lett :oops: :oops: :oops:
További kellemes babavárást :wink: és nagyon szép unnepeket!
Puszi
Szilvi
Vendég

Sziasztok!

Nagyvera!

De, szerintem a 2-4 -es Libero kicsi lesz! Nekem Petinél még a 2-5-ös Pampers is kicsi volt, én 3-6-os liberot használtam, most is azt vettem. Peti 3850g-al született. Nekem a Pampers nagyon nem vált be az elején, csak a Libero, majd olyan 9 kg-os korában Petinek fordult a kocka, gondolom változott az alkata, vagy nem tom miért. Szóval szerintem csak kicsi csomagot vegyetek a pelusból, mert ha nem válik be, nagy szenvedés, mire elfogy a nagy csomag. Én a pampersel minden éjjel komplett ruhát cseréltem, meg néha ágyneműt is. A Liberoból meg nem folyt ki semmi. De van aki meg másra esküszik, úgyhogy mindenkinek ki kell tapasztalni a babájához, hogy mi a jó neki! :)

Bocs, ha hosszú voltam! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,
Jó de azért Peti nagy baba volt nem ez az általános :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon édes a kisfiad Mamacka.

Zsú,

én is tegnap már felébresztettm, mert már nagyin régen mozgott és megilyedtem, hogy most mi van. Aztán és is úgy örültem amikor belekezdett. Éjjel is nagyon sokat mozgott. :-)

Vera,

a pelusból mi veszünk egy ilyet egy olyat , de ha kicsi rá azt már úgy is tudni fogjuk a kórházban. de megvárjuk az utólsó UH-t ami kb 2 héttel a megszületés előtt van. És ha már elmúlik 3,5 kiló akkor a nagyobbat vesszük csak meg.
Éjjel én is nejezen alszom. Így ha délután elálmosodom akkor ledőlök. Bár este nehéz olyankor elaludni. Azt olvastam valahol, hogy ezek az éjszakai ébrenlétek már felkészítések a baba születése utáni időszakra. A baba is jelez, hogy most kelj fel had kapjak egy kis oxigént. Mert ugye a keményedés egy oxigénhiányos állapot is egyben. A babód ezt szeretné. Én már kezdem elfogadni ezt az állapotot. :-)

Majd még írok,

hali

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Carpediem,

nekem is hátrahajló a méhem. De nekem gyönyörűen be van fordulva. Ez inkább a megtermékenyülést befolyásolja.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci
Akkor csak biztosan véletlen egybeesés :P
Vendég

Pandi!
A 3.5-ben kiegyeznék! Volt egy kismama múlthéten a kórházban(úgy 30 pár hetes lehetett), akinek a picijének a fejátjérője már akkor 9,9 volt. Szegény, nagyon össze volt zuttyanva amikor kijött, úgyhogy szerintem inkább legyen Márk egy kicsit nehezebb, de normál fejátmérőjű gyerek...

Viki!
Egy gyakorló anyuka ugyanezt mondta amit te, h. a Pampers az elején neki sem vált be, mert sokszor kifolyt a beltartalom...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera!

Lehet kapni a Tesco-kban szopis melltartót? Melyik részen? Vagy nem mindben? Mert nálunk (XVII)ker én nem láttam. :roll:

Én vettem egy kis csomag HUGGies pelust,a newborn méretete és majd meglátjuk.BÁlint 4 kg volt,de az első csomag pelusa libero babyborn,(vagy hogy hívták akkor) volt,és nem volt kicsi rá.Viszont mi szinte minden pelusból kifolytunk,remélem most nem így lesz. :roll:

Összeraktuk tegnap a kiságyat,megmutizom nektek,hol fog szundizni Dominik! Kép Kép

Kép

Kép
anubias

Persze most csak a anppali közepén áll,nem itt lesz a helye. :lol:

Kép

Kép
anubias

Eszter!

Én a normál melltartók közt találtam 2700-ért (volt fehér/ fekete,
Mindenféle méretű: a legnagyobb a 90 G volt, ezt elhoztam (te atya világ hova nőttek!!! :oops: )
Korábban vettem 100 % pamutot, de az sajna nekem nem tartotta meg a csárdát...

Nagyon szép a kiságyatok, most megmutatom milyen a mienk:

A felső a matrac... Nagyon mérges vagyok az én Pató Pál uramra...

Kép
A következő kép a kimosott/ kivasalt babaruhák zacsija (a szekrény bepolcozását sem csinálta még meg :evil: ).

Kép

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera,
Most már fenekeld el a párodat és álljon neki de gyorsan a rendezkedésnek :wink:

Eszter,
Nagyon cuki lett az ágy :D Szép az ágynemű :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nekünk Pampers Newborn pelust dobott apa a kosárba. :D Ez 2-5 kilós. A családban a megkérdezettek eleve a Pampersre szavaztak.
Vera, megkérdezhetem, neked milyen méretű melltartó kell? Mert nekem általában az a bajom, hogy magamra nem kapok olcsót. Mennyibe került egyébként? Na közben továbbolvastam. :lol:
Vera, én is azt mondom, hogy mostmár parancsolj rá apára!!! :lol:

Eszter, nagyon édes a kiságy!!!! Lassan majd én is teszek fel képet.

Képzeljétek, mi most foguk babaszobát építeni!!! :lol: Apa belendült. :lol: A lakótelepi lakásban lakókat kérdezném: nálatok mekkor a gyerekszoba, ahol a pici lesz??? Velünk fog aludni egyelőre, ezért is nem siettettem eddig a szobát, de apa most azt mondta, a két ünnep között megcsinálja. Legalább lefoglalom magam. Imádok tervezgetni!!! AZtán majd teszek fel képeket.

meri

Sziasztok!

Vera!
Hát most már dorgáld meg apukát hogy tessék nekiállni a szerelésnek, közeleg az idő!!! :D

Pelenka-téma:
én Vikire anno a Pampers 2-5 kg-osat vettem, 3 kg-val született, szóval neki kb. 8-9 hetes koráig elég volt. Én meg voltam vele elégedve. Később áttértem a Liberora, amivel egyáltalán nem voltam elégedett. Minden kifolyt belőle és rettenetes büdös szaga volt üresen is :!: a pelusnak. Szóval vissztértem a Pampers-re, aztán amikor már futott Vikike, akkor ismét Liberót vettem, mert abból a bugyi-pelus sokkal jobb. Szóval szerintem ez mindenkinél egyéni. Gyerek és anyuka függő a dolog :D
Közben egyébként Ausztriából is szoktunk pelust venni, mert ott a no-name pelenkák is vannak olyan jó minőségűek, mint nálunk az ismert márkák, nem beszélve arról, hogy sokkal olcsóbbak.
De most pl. van a Rossmann-ban saját márkás pelus, amiből Vikinek éjjelre használtam a bugyi-pelus változatot, mikor már nagyobb volt, és azzal nagyon elégedett voltam.
Újszülött kortól 25 kg-ig lehet kapni belőle. Az ára magáért beszél, és hozzá elég jó a minőség is. :-)
De pl. a sógornőm a Spar-os Pretty Baby-re esküszik, szóval szerintem ki kell próbálni többet is, maximum mindig más fajtát vesz az ember, ha nem elégedett az éppen aktuálissal.

Anubias!
Nagyon szép a kiságy, nézegettem a képeket és akartam egyből írni, hogy FEng Shui szerint nem igazán jó dolog tetőtéri ablak alá ágyat tenni, de aztán láttam, hogy utána írtad, hogy ez még nem a végleges hely. Szóval csak jótanácsként mondom, nem "kioktatásként", hogy ne tegyétek ablak alá a kiságyat.

Az sem jó, ha úgy teszi valaki, hogy az ajtóval szemben van, tehát az ajtót kinyitod és így hosszában ott van az ágy. Ez egyébként felnőttnek sem jó, ezt úgy nevezik, mintha "ravatalozóban feküdne" valaki. A legjobb, ha nincs ajtó a közelben, de természetesen nincs hely, akkor nem lehet mit tenni, esetleg enyhíteni a rossz fekvést Feng Shui eszközökkel.
Na ez csak egy kis kitérő volt. Nem kell betartani!

Szopis melltartó:
hát elég nehéz olcsón kapni, nekem olyan szerencsém volt, hogy van ismerős a varrodában, ahol a Mamabel melltartókat gyártják, így "jutányos áron" hozzájutottam..... :-)

Ma voltam 32 hetes UH-n. Lilike nagyon nagy már, most nem tudom a pontos méreteket, holnap leírom, mert elő kéne szednem a leletet. A fejecskéje és a pocija szerint 32 hetes, de a combcsontja szerint már 36 hetesnek felel meg! Szép hosszú lábú kis nőci lesz :-) :-) :-)

Mennem kell, mert a lányom már rombol itt a lakásban össze-vissza :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!Benéztem egy kicsit, látom megint jó sokat írtatok!!!

Pelus:Mi pampers pelust vettünk,abból is a 3-6 kg-os méretet, az szerintem jó lesz.Tesómnak is ez vált be,remélem nekünk se lesz gond vele.

Vikci:Mostmár nekem is felkelt a kis drágám, de 2 napig alig akart megmozdulni, már nagyon megilyedtem, a védőnőhöz mentem hogy nézzen szívhangot.Szerencsére megnyugodtam, és már aznap este intenzíven mozgott, úgy hogy aludni sem tudtam... :D Nem tudom mi lehetett vele 2 napig, de nem szeretem ha ilyet csinál!!!Mikor teszel fel képet???Én ma teszek fel.Már olyan vagyok mint egy viziló.... :oops:

Kiságy:Még mi sem tettük be, de január elején mindent meg kell csinálnunk, mert nagyon szorít az idő, és még ki sincs mosva a ruhácskája se

szemokzsu

Kép Ne nevessetek ki, én vagyok a legnagyobb kismama... :oops:

szemokzsu

Sziasztok! Én is kismama vagyok, bár még csak 17 hetes, bár ultrahangon 16-ot mondanak, de az utolsó vérzés szerint 17.

Segítene valaki abban, hogy azt a babavárós vonalzót amit készítettem, azt hogy tudom ide beilleszteni?
Köszi
skoperdane

Sziasztok,

33. hetes kismama vagyok és csatlakoznék hozzátok.
Segítene valaki, hogy babavárós vonalzót hol tudok készíteni?

Köszönöm
gyhy

Sziasztok!

Skoperdane, Gyhy !

A felső menüsorban a Segédletek menüt legördítve ki tudjátok választani, hogy profil.
Itt az aláíráshoz kell beilleszteni azt a file cimet amit a vonalzonál generált a progi.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Köszi bchris!
Nézzük sikerül e?

Kép
skoperdane

hát nem igazán
skoperdane

hát mindjárt utána nézek mi lehet a baj, úgy csináltam mindent, ahogy leírtad.

Kép
skoperdane

Szia Anikó

A profilban a második részben (beállítások) mind a négy kérdésre igen-t kell választani.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Sziasztok!

Valaki vett közületek hastartó pántot? Én még gondolkodom, mert nagyon drága és erre az egy hónapra meggondolandó. De piszokul jó. Felpróbáltam és a gerincem kiegyenesedett könnyebb lett minden.

Anubiás,

Majd Verával konzultálok én is, mert bizti jó mellet is tartót vett. szóval érted. Szerintem itt vette a Váci úton. Bár én eddig úgy tudtam, hogy a babás cuccok között van. Lehet, hogy az auchannal keverem.

Zsu,

szép poci. nemsokára én is teszek fel képet. Mindjárt ide hozom a gépet. Párom mindennap csinál rólam egy poci képet.
Szerintem csini vagy. Úgy nézel ki, mint egy egészséges kismami.

Vera,

holnap felhívlak.

Gyhy,

mikorra vagy kiírva? én is 33 hetes vagyok. Szombaton töltöm a 34-et. Üdv.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Úgy csináltam, ki van pipálva minden igen, és mégsem teszi ide csak a linket, amire ha rákattintasz, akkor megjelenik a kép.

Kép
skoperdane

Sikerült!
Köszi a segítséget

Kép
skoperdane

Végre volt egy kis időm,

Kép

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Vikci:Nagyon szép pocid van, úgy látszik csak nekem olyan nem szép...Vagy csak magamnak nem tetszem annyira.De a tiéd szép!!!És jól látom, sehol egy csík sem??Nekem már az is van!!!Nem is kevés!!!

szemokzsu

Sziasztok!

Vikci!
Tényleg szép a pocid! :lol:

Zsu!
Megnyugtatlak, nekem is kijöttek alul a csíkok: a rondábbik fajta, vöröses színű... Hiába kenegetem, sajna ez állítólag genetikai vonás, akinek hajlama van rá, az kenheti...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Teszek fel egy pocis képet, itt már tényleg jól látszik.A csíkok is... :oops:

Vera:Igen, én is kenegettem, ráadásul nem is egy olcsó valamivel, mégsem segített, sajnos ez tényleg hajlam kérdése.De remélem azért idővel elhalványul majd... Kép

szemokzsu

Sziasztok,

Zsú,

szerintem csak magadnak nem tetszel. Egyébbként nekem is kezd csíkom lenni. Teljesen kétségbe vagyok esve. De párom azt mondta, hogy ha már nem tervezünk több gyermeket akkor majd elmegyek rendbetetetni ha kell.

Vera,

köszike.

íme a képek:

Kép

Kép

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok,

Azért tűntem el megint, mert kedd este Danika roszabbul lett. Belázasodott és rettenetesen köhög, és a legnagyobb gond az, hogy nem igen jön a váladék a nózijából. Szerda reggel is lázzal ébredt, visszavittem a dokihoz, aki azt mondta, hogy sajna visszaesett, valszeg nem volt elég erős a gyógyi amit írt előtte. Így kaptunk "sumamed-et" amiből csak napi 1 kapszulát kell bevennie, állítólag ez nagyon erős gyógyszer.
Ma még csak hőemelkedése volt, remélem újévre meggyógyul.

Tegnap este voltam nőgyógyi vizsgálaton. Hát a méhszájam 2000-es, a fiukkal a 37. héten volt ilyen. Ez azt jelenti, hogy rövidült a méhnyak, a méhszájam is szépen felpuhult, de hála istennek zárt. Azt mondta az orvos, hogy ez így 31 hetesen már elfogadható, de nagyon sokat kell pihennem. Valószínüleg a sok fájás kezdett el dolgozni a méhnyakon és méhszájon. Fél óránál többet nem igen tudok menni vagy állni, mert rögtön fáj és nyilal is rettenetesen. A lakás szalad, nem tudom hogy fogok kari előtt rendet vágni. Szóval kicsit elkeseredtem. Azt hiszem január elején beszerzem még a maradék babás cuccokat, meg magamnak ami kell, kimosom a rucikat, hátha előbb szaladunk a kórházba. Csak abban reménykedek, hogy legalább még 5 hetet kibír odabent.
Lányok, nektek milyen a méhszájatok????

Más téma.

Mégiscsak ugy döntöttem, hogy fogadok szülésznőt. Tegnap beszélgettünk erről a dokival és jobbnak láttam az elmondások alapján, ha fogadok. Ajánlott is egy hölgyet a doki, akivel sokat együtt dolgozik. Január elején fel is hívom.

A 36. héten meg felhívom az anesztest is akit szintén az orvos adott meg. Állítólag nagyon profi. Bár lehet nem is lesz rá szükség, ha a méhszájam így puhul. Azért jobb a békesség.
Azt hiszem a fél fizum rá fog menni, de ez van.

Zsu,

Nagyon szép nagy pocid van. :lol: :lol: Hát igen ezek a fránya csíkok eléggé elcsúfítják az ember pocakját, de hát olyan szép egész fürdőrucikat lehet venni. :wink: :wink: :wink: Tapasztalat. :lol: :lol:

Vikci,

Te meg egyenesen szuperul nézel ki. Semmi háj csak a baba. :lol: :lol: Én meg irigy :wink: :wink: :wink:

Anikó, gyhy

Üdv a csapatban. :lol: :lol:

Katuci,

Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. Még lógsz az adatokkal ám. :wink: :wink: :wink:

Meri,

Még 2 szoba hallosban lakunk, abból az egyik szobában vannak a fiuk 12 nm-en, így Barbika velünk lesz. Aztán 2-3 év mulva persze mindenképpen megcélozzuk az uj lakásprojectet, hogy mindenkinek legyen saját szobája. Addig meg nyomorgunk egy kicsit, de hát "sok jó ember kis helyen is elfér" :lol: :lol: :lol:

Eszter,

Nagyon szép a kiságy, igazi kis krapekos. :lol: :lol:

Pelenkaügyben én is tanácstalan vagyok, nem tudom, hogy a newborn-t vagy a 3-6 kg-osat vegyem. Már nem emlékszem rá, hogy a fiuknál melyik volt, de mivel ők 4 kg-osak voltak, így valszeg a 3-6 kg-osat vettem. Persze aztán hogy Barbi mekkora lesz az még jó kérdés. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vera
[quote]N írta:agyon mérges vagyok az én Pató Pál uramra...

Nekem is van egy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönjük a becenév és kölkec bókokat!

Hátrahajló méh
Szerintem sincs köze hozzá, nekem is az van, szépen befordult, igaz eléggé a végén (másodjára már farosan is meg lehet szülni) de nálunk a megtermékenyüléssel sem volt gond... jóformán elég csak rámnézni... :lol: :lol: :lol: :lol:

Anubias
Nagyon szép az ágyikó!

Katuci
Én hála Istennek nem hiszek a feng shuiban így nincsenek ilyen jellegű korlátaink! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szemokzsu
Nagyon szép mami vagy!
Miért kellene kinevetni???
Azt szeretem a pocakosságban, hogy az ember lánya nagydarabként is szépnek érezheti magát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze én sem vagyok önbizalombajnok... de a többi mamát szeretem erősíteni... engem meg a férjem szokott :lol: :lol: :lol: :lol:
Az a nagyon sötét a köldöködnél a repedés?
De furi, nekem alul jött ki... amúgy szülés után pár hónappal teljesen elhalványul, szép gyöngyház színe lesz... persze sajnos az állaga nem változik...

Vikci
Ha szeretnél még babát szerintem érdemes venni, de használtan is találni. Én nagyon szeretem, de egyenlőre még nem kell. Segít a repedések elkerülésében is.
Nagyon aranyos a pocakod..
Nekem csak pár héttel a vége előtt repedt ki...

én is készítek gyorsan egy félidőset...

Vonalzó
Amelyik fajta tetszik, arra ráklikkelsz, ott végigviszed az utasításokat, majd a második kódot bemásolod a profilod aláírásmezejébe.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?