Új privát üzeneted érkezett!

Panda! Jöhetnél többet!! Ha keményedsz , szedj magnéziumot. A keményedés sosem jó. Persze, van méhtevékenység, de jobb ha nem keményedsz, az a biztosabb.

Előtej: remélem nem releváns a léte, nekem egy szem nem volt és most sincsen,sőt a melleim sem igazán duzzadtak meg egyelőre

Kép
Kép
normajeane

ezeket a babafalván találtam:

Magzatvíz. A magzatburok belső rétege termeli, semleges vegyhatású. A terhesség második felében a magzati vizelet is hozzáadódik. Mennyisége a 36. héten kb. 1200-1500 ml, 3 óránként cserélődik. Védi a magzatot a kiszáradástól, a külső behatásoktól, védi a köldökzsinórt a megtöretéstől, összenyomódástól, segíti a magzat mozgását. A magzat a magzatvizet lenyeli, ezzel gyakorolja a nyelési és légzési mozgásokat. A vizeletet is ide üríti.

Magzatburok: A méhlepény szélén eredő két burok, az amnion (belső burok) és a korion (külső burok) közös neve. Az amnion bevonja a méhlepény magzat felé eső oldalát és a köldökzsinórt, az általa körülfogott térben, a magzat körül gyűlik össze a magzatvíz.

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Norma!

Hja, dackorszak.... nálunk is másfél éves kor körül kezdte mindkettő. Én is kíváncsi vagyok mire juttok. Majd írj!

Még az utolsó UH-n is nagyokat tévednek súly ügyben. Az is lehet, hogy csak nem akarják dresszelni a kismamát, ezért a 4500 g-osra is 3500-at mondanak... ki tudja... de ezen tényleg nem érdemes parázni! ha nem nagy, akkor könnyebben kicsusszan, ha meg nagy, akkor meg dögös-hurkás-erős... mindenképpen nyerő. Zsuzska majdnem 4 kiló volt és mégsem vajúdtam vele napokig ... tényleg az agyban dől el minden (neokortex kikapcs!!!!!)

bár a zselé-b.repesztés-oxitocin trió is befolyásolt nyilván, de az nem mérhető, hogy mennyire, mert ugye be lett indítva a szülés. Utólag sosem lehet tudni, hogy MVH?(milettvolnaha).

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Norma :) dackorszak...az jó... :lol: próbálgatja a határait, szerintem a következetesség a lényeg...és nem hagyni, hogy a hisztivel uralkodni tudjon... :shock: persze ezt leírni könnyű, de átélni nem annyira :?
Pandácska: én naponta max. 2-4 alkalommal érzem, de változó ...általában ha hirtelen felállok, vagy Barni nagyon befeszíti magát...a dokim megemelte a magnézium szintemet :o
Tóthzsu: irigyellek a bátorságodért, hogy be mered vállalni az otthonszülést...otthon lesz, vagy születésházban?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Jó reggelt Csajok!

Ma reggel mozdonyvezető sztrájk 6-8ig, ezért kocsival jöttünk. Sztrájk miatt óriás dugó, meg egyébként is... erre a vonatunk szépen elrobogott mellettünk itt Pest határában... jó kis sztrájk. Akkor esett le, hogy talán a mi vonatunk nem mávos hanem gyeseves... vagy csak üresren ment el... ki tudja. De a 20 perces út másfél óra volt.

Keményedés: nekem nem nagyon van, se fájdiga. kop-kop-kop. Én csak akor szedek inkább magnéziumot, ha fáj, vagy ha éjjel görcsöl a lábam (ebből tudom, hogy fogy a magnézium adag a testemben). A múltkor óriás kiáltás éjjel, kriszti lába görcsöl, uram persze felébredt és félálmoban azt tanácsolta hogy ugráljak rajta... jófej... :)

Norma, most végülis mi lesz Botond tesó neve?

Kép
Kép
Kép
konkri

Nem félek, hogy kicsi a babám, csak nekem kevesebbet mértek, és emiatt kicsit megijedtem, de nem zavar, behozza a lemaradást! :)
Az biztos, hogy jól elvan odabent... Ilyen mocorgások mellett... :lol:

Mikor van börze? Mert most vasárnap is lesz vmi, de az nem tudom, milyen. Illetve a Mokkában is beszéltek vmi börzéről...

Amúgy én még mindig nem tudom mi (illetve van-e) különbség a méhösszehúzódás és a keményedés között. Ezek a kitülemkedések méhösszehúzódások, de nem fájnak... Abszolút. Viszont ma reggel volt egy elég durva. Na az óriási összehúzódás volt, olyan magasra tülemkedett mint még soha. Na ekkor picit megijedtem, de hamar "lenyugodott"... :)

Mi elköltözni tuti nem fogunk... 1. Fizetjük a hitelt erre a házra. 2. Anyumat egyedül nem hagyom egy kb 100 m2es házban. 3. Ide köt minden emlékem, csak legvégső esetben mennék innen... 4. Állatok... Szóval ez a helyzet nálunk... Patt helyzet...

Kép
Kép
sleepin

Hello Lányok!
Ugye többünknek vannak kutyáink. Ti hogyan ismertetitek meg az új jövevénnyel? Én azt tervezem, ha megszületik,akkor az egyik ráadott kisrucit hazahozza Apa és jól megszagoltatja a kutyával. :roll:
Vendég

Blogyinka!
pont most olvastunk erről mi is...két kutyánk van...így kell...rucit, majd pelust, hogy a testnedvei szagát is ismerje a kutya :lol:
Babasúly: előástam tegnap Donát és Dóri UH leleteit, Donát a 28 héten 1050 gramm, Dóri pedig 1020 gramm volt...tehát Barni a nagy és egyébként sem számít, hiszen mindketten 3500 fölött születtek...de nem is lényeg, mert idekint majd feltuningoljuk őket :lol:
Konkri: de jót röhögtem megint...elképzeltelek...még felkelni is alig tud az ember, pláne begörcsölt vádlival...nem is értem miért nem pattantál ki azonnal féllábon ugrálni :?: :lol: :?:
Sleepin az a reggeli az keményedés volt...a lényeg, hogy nem görcsöl és nem fáj, de ettől függetlenül elég ijesztő és kellemetlen és is mindig felsziszegek ilyenkor :o

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!

blongyinka: anyukáméknál van egy 13 éves spániel, és mi úgy tervezzük ha hazajövünk a kórházból és elmegyünk hozzájuk, letesszük a kicsit és megmutatjuk a kutyusnak. A lényeg hogy a kutyát nem szabad tiltani a kicsitől, meg eltessékelni, ha ugyanúgy fogtok vele is foglalkozni nem lesz gond, sőt szeretni fogja a picit és még vigyázni is fog rá.

Holnap megyünk ultrahangra, végre hossző idő után meglessük a kis pocaklakót. Most a 29 hétben vagyok, kíváncsi vagyok mekkorára nőtt és remélem minden rendben van vele. Most is mocorog a hasamban, nem rugdos csak olyan mintha menne valahová.

Viszont a héten sőt vasárnap este elkezdett csípni vizelés után, hívtam a dokimat, vettem canesten krémet és holnap +-ban még kell vinnem vizelet mintát. Remélem semmi komoly, mert már kezd elmúlni és csak kívülről csíp néha. Azt mondta elküldi kivizsgállásra.

Annyira kinyomja magát a kis pocaklakóm, hogy néha alig bírok felkelni a székből, nektek is ilyeneket csinál?
denni

Vörösbegy! Annyira a jó a blog-od!!!! :D
Egyébként én is gondolkodóba estem az elkötés miatt. 38 leszek jövőre, több babát mi sem szeretnénk. Bár az én Kedvesem azt mondta,hogy ő simán elkötteti magát... :oops: :?
Ha mégis császár lenne nekem a dologból és doki megkérdezné, őszintén vacilálnék. Úgy tudom,hogy ezzel a módszerrel továbbra is van havi mensi. Egyelőre azt nem tudom,hogy milyen hormonok szabadulnának/nem szabadulnának fel.Mennyiben változnék,mint nő? Akár testileg, akár lelkileg?
Vendég

Tényleg Vörösbegy! Olvasom a blogod, de lehet hogy elkerülte a figyelmem - van már döntés az elkötés ügyében? Ha döntesz megosztod velünk?

Lego! Hol vetted a Hédi hintát??? és mennyiért?

Csajok: cumi fertőtlenítőre van szükség? a mikor nem fertőtlenít? illetve nekem se volt, mégis itt vagyok... vagy párologtató... ilyesmit kérdeztek a kolleganőim búcsú ajándéknak...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok! Képzeljétek az éjjel megszült az egyik barátunk felesége. A kisbaba 55 centi, és kapaszkodjatok meg, 4800 gramm. Szerencsétlen csaj összevissza repedt. Ennek ellenére egy óra altt megszült. Úgyhogy ne tojjon be akinek kics a babája, mejd megnő ittkint. A másik véglet sem jó.
Nekem Bencusnál azt mondták a 32. héten, hogy 3300 g, és biztos nagy baba lesz, bőven 4 kiló fölött. Be voltam sz@rva, de szerencséra megálltunk 3750 g-nál.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Uhhhhh, nem lehetett semmi :shock: Az én Anyukám mesélte,hogy a legidősebb nagybátyám is 5 kilónál több volt, és az ő gyermekei is mind meghaladták az 5 kilót!!!
Vendég

Engem ezek a kilók nem foglalkoztatnak, mert hallok minden félélt, plusz - talán kétsuer kérdeztem meg a doktorbácsit, hogy mekkora, mire ő: ne akarja azt maga tudni, majd megtudja ha kint lesz... és milyen igaza van :)
a kicsi babákról azt hallom, hogy könnyen összeszedi magát itt kint, mert fejlettebbek a szerveik a testükhöz képest, de hallottam olyat is, hogy a nagy baba jön ki könnyen... (lásd csibe példa)
Tulajdonkép valahol 50 és 60 között lesz - normális esetben :) ha nem, akkor meg tuti szól a doki. persze a súlya meg valahol 2 és 5 kiló között lesz és ez a tágabb dolog, de a lényeg minden esetben, hogy egészséges legyen. én valahogy emiatt nem parázok, mindegy hogy egészséges "etióp" vagy egészséges "szumós" lesz, a lényeg az első szó!!!

Amúgy pelusba ti milyenben gondolkodtok? illetve először milyet vegyek? 3-6 kilóig vagy 4-9 kilóig?

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: nekem sem volt egyik sem... :wink: amikor a PIC-en látogattuk a Vinit,akkor voltak klassz fertőtlenítők...nagyon be voltunk tojva,hogy itthon aztán majd minden baja lesz. Aztán én simán elmostam az üvegeket, az cumit is. Sosem volt bajunk, még szájpenészünk sem. Úgy tervezem,hogy most sem veszek se sterilizáló folyadékot, se kütyüt.
Vendég

Ja, holnap megint megpróbálom a vér és pisi vizsgálatot. :evil:
Vendég

Engem ezek a kilók nem foglalkoztatnak, mert hallok minden félélt, plusz - talán kétsuer kérdeztem meg a doktorbácsit, hogy mekkora, mire ő: ne akarja azt maga tudni, majd megtudja ha kint lesz... és milyen igaza van :)
a kicsi babákról azt hallom, hogy könnyen összeszedi magát itt kint, mert fejlettebbek a szerveik a testükhöz képest, de hallottam olyat is, hogy a nagy baba jön ki könnyen... (lásd csibe példa)
Tulajdonkép valahol 50 és 60 között lesz - normális esetben :) ha nem, akkor meg tuti szól a doki. persze a súlya meg valahol 2 és 5 kiló között lesz és ez a tágabb dolog, de a lényeg minden esetben, hogy egészséges legyen. én valahogy emiatt nem parázok, mindegy hogy egészséges "etióp" vagy egészséges "szumós" lesz, a lényeg az első szó!!!

Amúgy pelusba ti milyenben gondolkodtok? illetve először milyet vegyek? 3-6 kilóig vagy 4-9 kilóig?

Kép
Kép
Kép
konkri

Hűű, megint termeltetek:) Nem győzök visszaolvasni.....

Sleepin: Nekem 25hetesen 826gramm volt és azt mondta az uh-os, hogy nagyobb egy héttel a koránál, úgyhogy a te babud teljesen normál súlyú :D Nekem azt jósolták, hogy minimum 3500grammosak leszünk.

Kutyus: nekünk egy pincur ölebünk van, aki anya és apa szemefénye...velünk alszik az ágyban, azt eszi amit mi és ahova csak tudjuk visszük magunkkal...kicsit félek, hogy hogyan fogadja majd a "tesót" de szerintem én is hazaküldök majd vmi babás cuccot a kórházból és nagyon fogok ügyelni arra, hogy ne hanyagoljuk el,mert szerintem ki lesz a kis lelke...aztán az is lehet, hogy ő már most tudja, hogy többen vagyunk/leszünk, mert mióta nagyobb a pocakom folyton a hasamhoz fekszik :D

Alvás: nekem mostanában nem megy...eddig kényelmes volt oldalt,de most hajnal 3-kor mikor felébredtem pisilni már nem bírtam visszaaludni,mert mikor az oldalamra fordultam (kicsit olyan magzatpózosan) a pocaklakó jelzett, hogy nem jó úgy neki és akkorát odarugott, hogy na....a hátamon csak pár percig kényelmes,mert úgy vhogy nagyon húzodnak a szalagok vagy a méhem vagy nem tudom mi lehet az, így marad a rendes oldalfekvés, úgy hogy ne érjen a hasam a matrachoz, de így meg azt éreztem, hogy zsibbad a lábam....konkrétan 4órát sikerült így aludnom és reggel óta szédelgek emiatt szerintem.
Ti bírtok aludni???

bingii

Valamelyikőtök mondta, hogy panel, kis lakás, kis fürdőszoba... bla-bla:
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... cts_id=382

itt egy franyó kád, rátehető a sima kádra, több szín, két rongy.

Kép
Kép
Kép
konkri

Mellesleg ugyanitt van merev pelenkázó lap is, igaz az 3ezer vmennyi, de bárhova tehető, kiságy, fürdőkád, mosógép :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Blongyinka! köszi, imádom írni :) sajnálom, hogy a két első terhességem nincs ilyen alaposan dokumentálva :?
az elkötés után élettanilag teljesen nő maradsz...lesz peteérés, ovuláció, menstruáció, hiszen a hormonműködés változatlan marad...ami fontos is...nem szeretnék a műtét után klimaxolni :lol: a lényege annyi, hogy a petesejt és a spermium nem tud találkozni...a petesejt elsorvad és felszívódik, nyálkahártya leválik, mensi megjön...minden marad a régiben...talán fogamzásgátlásnak ez a legkényelmesebb...pszihésen nehéz döntés...nagyon becsülendő, hogy a párod felajánlotta a saját műtétjét...na a példa ugyanaz...szex megy tovább..."csupán" ürestárral lő...ez csak lelki elfogadás kérdése...
egyébként hajlok afelé, hogy megcsináltatom...3. császár után eleve várni kellene minimum 2 évet , akkor már meg hova???? meg a 4. császár nagy kockázat...szeretném ezt a három makit felnevelni :lol:

Konkri! soha nem volt nekünk se fertőtlenítő kütyünk, most se fogok venni...ha kell kifőztük a cumit, de egyébként az üvegeket én is forró vízbe áztattam és elmostam...cumit meg potom pénzért lehet venni újat...de most divat :lol: esetleg a fertőtlenítő tablettának utánanézek, az nem lehet hülyeség...már ha olyan, hogy csak beáztatom...
pelust én 3-6 kg-ig vettem, de éppen jó akciósan vettem már nagyobbat is...a 3.5 kg-s gyerekeimnek ez is elég magasra felért :) és elvileg a köldökcsonkot majd ki is kell hagyni a pelusból...

Bingii: nem alvás miatt részvétem...nálam ugyanez...éberen alszom...azt mondják, hogy mint az őskorban...az anya éberen aludt, hogy veszély esetén fogja a gyerkőcöt és futás... :lol: anyaként már soha nem fogsz ájultan elalélva aludni... :?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Most kérem a segítségeteket!!!

Fáj alul a hasam ha megmozdulok és a jobb oldalam. EZ MITŐL VAN?

Ez az első terhességem.... kezdek parázni
denni

Sziasztok!
Már régóta olvasgatlak benneteket,nagyon jó kis társaság jött itt össze:)Remélem befogadtok magatok közé.Én valószínű decemberbe fogok szülni,dec 28-ra módositotta a dokim a kiirt időpontot jan 5-ről.Bár látom köztetek is vannak akik esélyesek a karácsony tájéki szülésre:)Tatabányán fogok szülni és kislányunk lesz:))

Slepeen:vasárnap két börze is lesz:az egyik a bababörze a BNV-n,a másik a Syma csarnokba:
http://www.babamamaexpo.hu/#
pocok81

Denni! a fájnál kicsit konkrétabban írd le...görcsöl, vagy feszül, vagy húz????? a feszül, vagy húzódik az természetes...most jön a gigapocaknövekedés :lol:
ha görcsöl az nem jó...
ne parázz...írd le pontosabban!!!!!!!!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!

Hátha szeretne vki mell és orrszívót. Jövő márciusig még garancsiális. Van egy pólyám is.

További szép babavárást nektek!

Bea

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=242411

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Pocok81!
én szívből üdvözöllek a csapatunkban! :lol: ha jól sejtem 81-es születésű vagy (atyaég)...én a vén tyúkok alegységet képviselem :)
Hát engem két ünnep közé jósol a dokim...nem véletlen gyárottam egy karácsonyos tickert :lol: nevet találtatok már a kislányotoknak?
majd teszel vonalzót? :P segítsünk?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!

Jó sokat írtatok. Mindenkinek gratula az eredményekhez, és kitartás a munkához, már mindjárt vége!!
Vörösbegy, tök szép képek :)

Tegnap voltunk védőnőnél, este pedig dokinál, volt UH, nem 4D, de azt mondta, hogy bizony itt puncika van :D :D :D Megkérdeztem mennyire biztos, azt mondta 100% De jóóóó!!!! Na hát a méretekről nem is beszélek, mert (képzeld Vörösbegy) majdnem mm-re pontosan ugyanolyan méreteink vannak, mint Vörösbegynek, úgyhogy inkább 29+ hetesnek felel meg a mi pici lányunk :oops: Mondjuk mielőtt mentem védőnőhöz, mondtam a férjemnek is védőnőnek is, hogy én úgy érzezm az utolsó mérés óta híztam vagy 5 kilót, annyira elkezdett nőni a bébi. De nem csak 1kg-t híztam, összesen eddig 4kg-t, azt mondta a védőnő, hogy az jó. Na de akkora pocakom van.....Szóval minket úgy 1400grammra becsültek. :)
Egyébként Normának nagyon igaza van, mert a dokim is azt mondta, hogy ez még semmit nem jelent, majd a következő UH-n talán már többet tud mondani, ugyanis igazából most fog hízni a kis drága. Illetve hát ugye tényleg akkor lehetne összehasonlítani az adatokat, ha ugyanazon a gépen (ugyanaz a doki) mérné..

Egyébként mindent rendben talált, de azt hiszem én nagyon szeretnék azért elmenni még egy 4D-re :) olyan kiváncsi vagyok.

Most már csak Kisbéka nevén kell megegyezésre jutnunk :) Nekem nagyon tetszik a "Míra" a férjem meg belebolondult az "Ajsa" névbe. Ne kérdezzétek honnan szedte.

Lego, hol találtad és mennyi Hédi hintája? nagyon tetszik.

KépKép
lorcsi

Néha olyan mintha le akarna szakadni a hasam, most meg felkeltem, olyan volt mintha tégla lenne bennem

Pocaklakóm nem rugdos csak nyomja magátaz egyik felemen. Olvastam hogy most 95% áttaluszkálja nappal, de ha legalább így mozog akkor is rendben van ugye? Meg mocorog a hasamban mintha nyújtózkodna.
denni

Szia Vörösbegy:) Köszi a szívélyes fogadtatást:)
Igen a szülinapomat jelenti a 81 :oops: Úgy néz ki a babuka is a szülinapom havába születik:)
Nórinak fogjuk hívni a törpét:)Csináltam már vonalzót,épp ezen ügyködöm,hogyan is kéne feltenni :?:
Lehet nem jól tudom,de nem a HTML-hez kéne bemásolni a kódját?Azt nem találom hol lehet azt megtalálni,mert a beállításokba ez ki van kapcsolva.
pocok81

Szia Pocok81! Gratula a babához!!!

Látod ezt Konkri?? Már 3-an szülünk T.bányán!!! :D

Szóval esélyes vagy még idei babázásra te is :) Én mondjuk nagyon rááltam a januárra és igazából nem is mondta a doki, hogy december lehet belőle, na de ekkora méretekkel :lol: :oops:
És van fogadott orvosod?
A nevekre visszatérve: valaki annak iedjén (amikor még én is csak olvasója voltam a topicotoknak) csinált egy táblát, ugyi? Azt valaki fel tudná friisíteni? Olyan kiváncsi vagyok, hogy hány fiú - lány van, mik a nevek...stb :)
Egyébként én is kérdezni akartam, hogy mi a véleményetek a nevekről, ami nálunk lesz: "Míra" vagy "Ajsa"

KépKép
lorcsi

bingii, mintha magam alvási nemszokásairól olvasnék......pont hajnali 3tól nem alszom, de én már a 4. napja....

Lorcsi, nagy grat!!!

Csajok nekem ez a 30. hét!!!! :shock: Indul a visszaszámlálás!
Vendég

Kép
Vendég

Lafikám... Öregíts 1 évet... :roll: Kössze!

Kép
Kép
sleepin

Szia Lorcsi!
Örülök neki hogy már többen is vagyunk akik Tatabányán szülünk:)Hát nehéz kérdés ez a fogadott orvos:van egy doki,akihez járok kezdetek óta és akinek közvetetten köszönhető hogy összejött a baba,de sajnos nála nem lehet szülni,ugyhogy most ezerrel gondolkodunk mi legyen doki kérdésbe,még az is lehet hogy nem lesz.
Közbe kiügyeskedtem a vonalzót,remélem már látszani is fog:)
Nekem azt mondta a doki,hogy nem kell meglepődni ha nagy baba lesz(ismerve a szülőket nem is csoda:)
Másfél hete volt 1480g :shock:

KépKép
pocok81

Sziasztok!

Vörösbegy: köszi a felhomályosítást,pontosan a műtét utáni klímaxra gondoltam, de akkor az nem lesz... :lol:

Pocok: üdv.közöttünk, érezd jól Magatokat!! :D

Alvás: az nekem sem megy egy jó ideje. Vannak éjszakák amikor vízesre izzadom magam. Aztán ott van az állandó pisilés. Eddigre jól kifáradok, elalszom akkor meg a saját horkolásomra kelek. :oops: Bár ez a horkolás most pár éjszaka mintha alább hagyott volna. Ráadásul ha nem alszom baromian kibírhatatlanvagyok nappal.

Jujj, Skacok! Bár a doki nem mondta,hogy tilos, de szerintetek nyitott külső méhszájjal lehet szexelni? :oops: Egyáltalán lehet nekem orgazmusom? (bocsi) :oops: :oops: :oops: :oops:

Lafi! Én már nagyon izgulok!!! Most a 30.hetedről beszélek....izgulhatunk egymásért mindannyian
Vendég

Hűűű pocok...ha Nóri baba is a babák igen kedvelt 38. hetét választja :lol: akkor nem is Karácsony, hanem Mikulás nem??? :lol:
én is decemberi vagyok...dec. 10...Te? a kisfiam meg dec.17...ünnepek sorozata várható nálunk decemberben :lol:

Lafi...akkor immár Te is "ősanyává" váltál...éberen őrzöd majd Hunor álmát :lol:

Denni: ez a felállásra keményedés nekem is van...nem jó, de nem is veszélyes...a le akar szakadni a hasam nálam a "fáj az aljam" tünet...egyre nagyobb teher nehezedik a gátadra, attól van...úgyhogy no para :lol:

Lorcsi: grat a kiscsajszihoz!!! Nekem azért a Míra tetszik jobban, mert ha lányunk lett volna nagyon tetszett a Kíra :lol:
az Ajsa is szép, de olyan érdekes...hirtelen én nem venném a lapot, hogy kislánynév... :shock:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Hú annyira jó, mármint az nem, hogy senki sem tud aludni, de nekem is ezek a tüneteim....izzadok, pisilek, szenvedek, horkolok, nem jó háton, nem jó oldalt....én meg ráfogtam,hogy qva meleg van a panelban!
Vendég

Blongyinka! hűűűűűű ez jó kérdés...de erre nem merek se így, se úgy válaszolni...dehogy kínos...én bevallom ezzel a terhességemmel nem vagyok valami vadmacska...sőt... :oops:
bár ha visszaemlékszem Donáttal sem voltam, egyedül Dórival nem éreztem hormonálisan változást...mármint a libidóm terén :oops:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

hűűűűűűű még egy okosságot akartam mondani :lol:
mikor a babák elérik az 1 kg fölötti súlyt, plussz ehhez már jön a méh, a magzatvíz, a lepény súlya...innentől előfordulhat a vena cava syndroma...vagyis háton fekve a méh összenyomja ezt a bizonyos hasi nagyeret és a kismama akár el is ájulhat...nem riogatás, csak velem volt ilyen...úgyhogy háton fekvést lassan mellőzni kell...és én szóltam Ákosnak, hogy ha háton fekve hirtelen "furcsa" leszek, akkor azonnal fordítson oldalra :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

én is érzek libidóváltozást...ráadásul olyan hullám az egész, az 1. trimeszterben féltem, a 2. trimeszterben nem volt gond, most meg vagy 4 hete....inkább a fürdést és az alvást választom....apa már megjegyezte, mit csináljak, ha nincs kedvem , nincs kedvem.
Ráadásul dolgozom, fáradt vagyok, most meg még éjel sem alszom...
Vendég

Én 11-én születtem :D :D Nekünk is sűrű lesz a december,már ugy várom hogy megszülessen Kicsillag:)
Hát lehet,bár próbálom megbeszélni Nórival,hogy két ünnep között jöjjön
:wink:
Imádom a karácsonyt is és nagyon várom már,bár az idei nem pont az ünnepről fog szólni.

KépKép
pocok81

Lafead,nekem is gondom van az alvással,általába fél 4-4 körül kelek pisilni és 1-2 órát virrasztok,pontosabban forgolódok,mert sehogy nem találom meg a megfelelő pozíciót :(

KépKép
pocok81

Sziasztok!
Udv Halacska!Most megijesztettel en is januar 5-re vagyok kiirva.Eloszor 8-ra aztan 5-re,meg lehet karacsony is?
Kutyu:Nekunk yorkink van.Anyumeknal toltotte a nyarat,de szeretnenk hazavinni.Kicsit rosszcsont lett,remenlem birunk majd vele.

Kép

Kép
marcsitita

Pocok, üdv itt közöttünk :)

Szex: mi eléggé intenzív szexuális élettel bírtunk még a terhességem előtt, aztán egyre ritkultak az együttlétek. Vhogy nálam se olyan a libidó mint előtte, pláne, hogy állandóan fáj a gátam :shock:

bingii

Marcus ma egyfolytában kaparász, vagy puttyogat... ilyenkor megőrjít... :( hmmm próbálom rázni, de talál másik helyet.

Szex: so-so, mi most fejlődtünk ki, mármint a terhesség alatt. eddig nem is volt kényelmes, szegény Marcus a végér mindig a bordáim alá menekült, pedig extra óvatosak voltunk. mostanra sikerült az uram libidóját feltornászni :) féltet és eddig nem nagyon akarta, de most mintha visszaállt volna a rend, meg van a taktika is, nem is fáj, jó is és Marcus is jól viseli.

Lego, most már írd meg a hinta adatait! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

hát nálunk is már mellőzve van a sex, mert majd le szakad a hasam, meg a drága férjem jobban aggódik nehogy a kicsinek ez rossz legyen, meg az ő kisfia csak nyugodtan legyen. :D nehogy ez miatt ne rugdosson. Egész este neki beszél, sőt ha valamit szeretnék, megjegyzi hogy várjak mert ő a kisfiához beszél .... :D olyan aranyos. És a kis pocaklakó ezt nagyon élvezi...ha a hasamon van a feje, keze azonnal odamegy és nyomja magát. Rá szoktam feküdni a hasára és ahol összeér a hasunk odamegy a kis bublink.
denni

Hűűű,mennyit írtatok!Mire visszaolvastam elfelejtettem mit írtatok. :shock: :shock:

A témákhoz....
Szex....khmmkhmm,hát nem épp a legaktívabb elfoglaltságunk. :oops: Bár nem hallom,de érzem,hogy párom többször szeretné,mint én.Úgy vagyok,mint Lafi,van más elfoglaltságom is,este fürdés utánmeg eldőlök,mint a krumpliszsák.... :lol:
Blongyi
Nekem ugyebár nyitva a külső,sőt megrövidült is (2100-as),de azért nem tiltott gyümölgy a szex.Vigyázunk,apa óvatos,persze ez mindig utána derül ki...másrmint,hogy jó volt vagy sem.Eddig nem volt probléma.

Hinta
A vaterán-teszveszen van egy felhasználó,akinek webáruháza,áruháza van Ausztriában.Fisher price játékokat forgalmaznak.Vadi újak,de olcsóbb mint a brendon (pl).Ez a hinta 29.122 HUF +pkts,a brendonban 39ezer.Rengeteg játékot,babakocsit hírdet.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=arzuhanas

Pocok
Üdvözöllek én is!Látom versenyben vagy a topik első babája címért. :wink:
Kiváncsi leszek Lányok ki lesz az első!

Most mennem kell....indulunk.Később jövök még.
JA és ma oviban voltunk,szuper volt.Majd mesélek.

Puszi
Vendég

Marcus ma egyfolytában kaparász, vagy puttyogat... ilyenkor megőrjít... :( hmmm próbálom rázni, de talál másik helyet.

Szex: so-so, mi most fejlődtünk ki, mármint a terhesség alatt. eddig nem is volt kényelmes, szegény Marcus a végér mindig a bordáim alá menekült, pedig extra óvatosak voltunk. mostanra sikerült az uram libidóját feltornászni :) féltet és eddig nem nagyon akarta, de most mintha visszaállt volna a rend, meg van a taktika is, nem is fáj, jó is és Marcus is jól viseli.

Lego, most már írd meg a hinta adatait! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Köszi Lego!
Ma valamiért duplán nyomja a hozzászólásaim a gép... :(

Üdv az újaknak! Örülök az újabb Tbányai szülőnek!

A picsába, ma már a 2. viagrás vírusos e-mailt kapom... eszem megáll...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Pocok! Üdv a csapatban, mostmár akkor többen is vagyunk, akik túlléptük a bűvös 30. hetet! És egyre többen leszünk! Ahogy Lafi írta, 'indul a visszaszámlálás'. :)

Kutya: mi is valahogy úgy terveztük a bemutatást, ahogy ti, azaz először ruhát szagoltatva, aztán babát szagoltatva. A husky-k egyébként is elég furák, ilyen tekintetben, mert eleinte minden idegent totális közönnyel fogadnak. Nem bántják, egyszerűen csak átnéznek rajta. Ezek után kíváncsi leszek, hogy a babával mi lesz a helyzet! Látni fogják-e, hogy hozzánk, imádott gazdikhoz tartozik!??

Én is egy csomót nézelődöm a neten mindenféle baba-dolog ügyben, és most láttam az egyik oldalon kókuszpólyát, illetve újszülötteknek fejpárnát, aminek olyan lukas a közepe, állítólag jó a laposfejűség elkerülése végett. Érdemes ilyeneket rendelnünk?? A kókuszpólyát nem helyettesíthetem a szoptatóspárnával?? (nekem még nem jött meg, amit rendeltem arról arról a tök jó, olcsó oldalról. Nektek??Asszem többen is rendeltünk onnan!)
Cumi fertőtlenítőt én asszem nem veszek, én is inkább kifőzöm, anyukám javaslatára, meg ahogy Vörösbegy is írta.

Konkri! Kösz megint a kád tippet, én írtam a panel fürdőszoba problémáról! Megsasoljuk a méreteket és lehet, hogy meg is rendelem.
Azt vettem észre, hogy neten tök sok mindent olcsóbban meg lehet venni, mint egy-két bababoltban, ami tök jó, mert kényelmes is így vásárolni, bár néha kicsit lutri, hogy olyat kapsz-e, mint amilyet elképzelsz!

Libidó: Hjja! Mi sem vagyunk a régiek! :) Ráadásul a páromnak van ez a hülye, férfi parája, hogy "jaj megnyomlak, jaj megnyomjuk a babát, jaj jó-e ez a gyereknek, stb..." Nálatok is van ilyen? Vagy csak az én párom produkálja?? Már néha röhögök rajta, hogy milyen parázós! :lol:

Segítsetek léci! Már többen is írtátok, hogy 4D-s videóról nyomtattatok képet! Hogy kell ezt csinálni??

KépKép
Kép
sagi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?