Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!!!!

Mindent bele este! ++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magi
Vendég

Viki neked is köszi.

vera én úgy voltam vele hogy kipróbálom. Én most úgy használtam hogy a hőmet is mértem már a ciklus 1 napjától, utána nekem kellett szednem az 5. naptól a clostyt 5 napig, és én a 10. naptól kezdtem el az lh tesztet használni,meg figyelem a váladékot is, tegnap már nyúlós tojás fehérje színű volt délután.

Ha gondolod próbáld meg te is.

Kép
lieglgabi

Hú lányok, olyat tudnék most aludni! De sajna mosós nap van.....igy nem aludhatok:( Pedig már egy kávét ittam reggel...de nem merek többet! Pedig ahogy eldőlnék az ágyon, érzem, hogy tudnék aludni!!!

Gabi!
Mindent bele!

Vera!
Azzal semmit nem veszíthesz, hogy kipróbálod!;) Hajrá!

d.dodó

köszi lányok.

nálunk is mosós nap van, bár én majdnem minden nap mosok. de ma törölközőt is kellett mosnom.

Kép
lieglgabi

Gabi!
nekem meg ágyneműt:)

d.dodó

Lanyok!

En mindent mosok.
Torolkozot es agynemut is, meg konyharuhat is.
De azert mert holnap jon a takcsineni, aki ki is vasalja a ruhakkal egyutt.

En minden csutortokon mosok mindent.

Magi
Vendég

Magi de jó neked hogy jár takarító nő, nekem is kellene, de ide már nem akarok,majd a nagy házba, oda mindenképpen kell, mert egyedül nem fogom tudni rendbe tartani.

Ágyneműt is kellene mosnom, de azt szerintem már csak holnap, most nincs kedvem lehúzni

Kép
lieglgabi

GAbi!

En ugy szoktam, hogy csutortokon mosok ruhat.
Penteken a takcsineni lehuzza az agynemut, kimossa es kirakja a napra. Mire vegez megszarad es kivasalja.
Telen meg szaritogepbe teszi a torulkozokkel egyutt.

Igy nekem nem kell lehuzni es felhuzni.
Amugy is utalom.

Nekem is azert van takcsinenim, mert munka, suli es gyerek mellett nem volt semmire idom.
Na meg ha dologzom akkor ugy voltam vele, hogy ennyit mar megengedhetek magamnak ha ennyi mindent csinalok.

Magi
Vendég

Igazad van. legalább van időd másra is. Meghát úgy is takarít az ember a többi napokon is, de azért nem árt hetente egyszer normálisabban, alaposabban.

Nekem most annyi könnyebbség lesz hogy egy gyerek sem lesz itthon, nem lesz aki szétrámoljon, nem kell annyit takarítani, vbagy ha takarítok akkor hamarabb kész leszek.

De a másik ház emeletes lesz, 2x 180 nm, azt nem lesz könnyű kitakarítani.

Kép
lieglgabi

Sziasztok!
Szegény Rékám lázas és ilyet még sosem csinált addig sírt akár mit csináltam vele 20 percig míg el nem aludt!Majd meg szakadt a szívem!
Anyósom van itt de tele a hócipőm ő unatkozik de ki nem vasalna .Majdnem megütütt a guta
Mencsi persze sehol nehogy jók legyenek a feltételek a Jónás napra! :twisted:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti jobbulást a lányodnak, van más tünete is a lázon kívűl?
Anyós:( már csak ilyenek:(
Betti és ha nem is jön meg addig? vagy az baj? nem nagyon értek ehhez a Jónás naphoz.

Kép
lieglgabi

Hát ha addig nem utánna már ne is jöjjön mert félek higy 1-2 napos terhességnél megjönne és lesodorná a picurkámat.Így jobb lenne túl lenni addig rajta!
Te meg kapd el jól apát!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Sajnalom!+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Javulast!

A takcsineni nalunk sem pakol, csak takarit.
Pakolni azt nekem kell, de szerencsere a gyerek is elpakol maga utan meg az uram is, igy az nincs sok.

Magi
Vendég

Hajrá Gabi!!! :P

Betti! Szegény kicsi Réka, és szegény Ti :cry: Jobbulást!!! ♥

KépKép
lexus

Lanyok!

En ma olyan gyenge voltam egesz nap.
:cry:

Magi
Vendég

Lanyok!

Most este jott nagyon pici barna es fajt is a hasam.
Igy most lefekudtem es fel sem kelek reggelig.

Magi
Vendég

Magika!

Pihizzél sokat, és drukkolunk, nem lesz semmi baj!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Koszonom!
Este mostam es szerintem az nem tett jot.
De ha nem mosok nincs mit felvenni.

Magi
Vendég

Magika!

Nincs valaki aki segítene Neked otthon? Legalább addig, amíg eléred a 12. hetet?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Még gyorsam bekukkantottam, és olvastam!

Magika!
pihizzél nagyon sokat, amennyit csak tudsz, és akkor nem lesz baj!

Hát nekem nincsen takcsinénim.....de mondjuk elég sok időm van, még igy is, hogy suli van!!De hétvégente a párom szokott azért segíteni!!! És ugy gyorsabban megy!

Betti!
Jobbulást Rékának!! Reméljük hamar meggyógyul.

Gabi!
Remélem "hatásos" lesz ez az éjszaka!:) Sok sikert!

d.dodó

Lányok!
Én most nagyon kíváncsi lettem erre a Jónás napra, igy utána néztem, és meg is néztem, hogy ebben a hónapban nekem mikor volt. És igy már érthetővé vált, hogy ha tényleg babóm van, akkor lehet hogy ebben a hónapban fogant...ugyanis az e havi Jónás nap 13-ára jött ki....igy ha akkor volt fogantatás, akkor azért nem is erősebb a teszt! Ez lehetséges??

d.dodó

Sziasztok!
Itthon a Rékával!Egész éjjel lázatcsillapítottunk de most egész jó!

Magi!
Nagyon vigyázz magadra és legyél még óvatosabb nem sokára felszívódik az a frány haematóma de addig nagyon kell magadat kímélni!!!

Dodó!
Minden lehet!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

most reggeliztem, de ugy nez ki, hogy kikivankozik.
Igy most inkabb alszom egyet, hatha addigra ugydont, hogy bentmarad.

dodo!
Minden lehetseges, a jonas is.
koszi a biztatast, igyekszem pihenni.

Viki!
Nincs ki segitsen mert meg nem tudja senki.
Ayunak ma van a 60. szulinapja igy ma fogja megtudni.
Holnapra meg meglepetes bulit szerveztem neki.
De ugy dontottem, hogy a koretet majd etterembol rendelem meg, a hus mar kesz van.
Szoval ez meg egy kicsi tortura lesz.

Na de megyek aludni!

Magi
Vendég

Betti!

Javulast Rekanak!

Lanyok!
Egesz nap csak fekszem, mar ugy faj ettol a derekam, hogy nem birok emiatt felkelni, pedig nekem soha nem fajt es tutit jo uj zsakrugos, kokuszos matracunk van.

Szoval teljesen lepukkanok.

Magi
Vendég

Halihó!

Betti! Jobbulást Rékának!!! Szegényke :(

Én gyakorlatilag alig tudok menni, mindkét sarkamon van egy-egy vízhólyag, az egyiket még a cipő, ami okozta, rögtön ki is pukkasztotta, így az véres is, meg sebes, és minden fáj neki - ha zuhanyzom, vagy ha simán hozzáér a nadrágom.. Merthogy papucsra vagyok kényszerülve, cipőt most nem tudnék felvenni!

KépKép
lexus

Sziasztok

Lexus jaj az nem jó, nincs otthon aloeveras krémed? Vagy first, az nagyon jó, én ilyenekre mindig azt használom.

Magika nagyon nagyon vigyázz magadra, hamar felfog szívódni a maematoma és akkor már minden rendben lesz.

Betti jobbulást Rékának valami vírust szedett össze?

Csajok, én tegnap este elkaptam apát,nem volt ellenére :D
Ma megmértem a reggeli hőmet, de nem tudom hogy melyikte írjam be. Általában mindig fél7-kor szoktam mérni, rögtön ahogy ébredek. Magamtól szoktam kelni. Viszont ma fél 6-kor Réka ébresztett, vizet kért, meg átakart jönni, szóval mászkáltam és csak utána mértem meg, mert úgy voltam vele hogy fél7-kor tuti nem fogok felébredni. Na akkor 36,6 volt.
Aztán vissza aludtam és fél9-kor keltem, meg mértem és akkor meg 36,8 volt. Most akkor melyik értéket jegyezzem fel?

Gabi

Kép
lieglgabi

Vagy amikor a tüszőrepi van akkor alacsonyabb a hő? és utána kezd el emelkedni?

Kép
lieglgabi

Na tiszta lökött vagyok, igen ma van a tüszőrepi miatt volt alacsonyabb, elvileg innentől kezdve emelkedni kell a hőnek. Kiváncsi vagyok még majd az Lh tesztre.

Kép
lieglgabi

Gabi!
Igy van.
Most szerintem a 36,6 a realis.
Ma nagyon vigyazz magadra.

De lehet hogy a gyogyszer miatt erni fog neked meg egy tuszo es ma is lesz pe, abbol meg lany lesz.

:lol:

Magi
Vendég

Magi :D mondtam is apáromnak, pont a mostani storyban van benne egy gödöllői család ahol van egy kisfiú, aztán 3 vetélés után spontán lett terhes 4-es ikrekkel, le is vannak fényképezve, olyan édesek.
Amennyire tudok vigyázok, de ma sajna rohanós nap van, holnap meg lagzi. Most jut eszembe hogy vasárnap nem is tudok hőt mérni mert szombaton egész éjszaka nem alszok. Namidegy 1 nap kimarad.

Kép
lieglgabi

Gabi!

Azert probalj meg pihenni is.

Magi
Vendég

Persze mindenképpen megpróbálok, annyira azért nem lesz vészes a dolog, önkormányzathoz kell elmenni beadni az építési tervet, onnan megyek anyuhoz, aztán ott pihi, utána elmegyünk fodrászhoz, meg béreltünk buszt a lagzihoz, azt kell elhozni, utána ha lesz idő akkor még nézek magamnak cipőt

Kép
lieglgabi

Sziasztok!
Na, erre a hétre vége a sulinak! Most jöttem haza! Hulla vagyok...leginkább csak aludnék..pedig vasalni kéne, meg főznöm is valamit!

Lexus!
Remélem hamar megjavul a lábad!

Gabi!
Jó lagzizást...de azért pihenj is valamennyit!:)

d.dodó

Lanyok!

Mi ez a pangas?

Magi
Vendég

Magi!
Én itt vagyok, csak szörnyen álmos vagyok!!! Van valami jó tipped mit főzzek ebédre???

d.dodó

Szia!

Semmi tippem! Nem kivanok semmit es itthon ures a huto, mert nem tudtam bevaarolni.

Szoval semmi tipp.

Magi
Vendég

Gabi! De van, pont aloe first, mindenre azt szoktam spriccelni én is, erre is megpróbáltam, de olyan rohadtul csípett utána, h nem voltam elég bátor ahhoz, h a másikra is fújjak :roll: Ráadásul nem is javult tőle, úh most azt remélem, h majd a levegő használ neki. Köszi a tippeket!

Dodó! Na, mit főztél? :D

KépKép
lexus

Lexa!
Még semmit! Most kéne majd nekiállnom, de elég "kótyagos" vagyok! Olyan egyfolytában álmos, meg hullámokban hányinger! De eldöntöttem valami krémleves lesz, és túrós palacsinta! Édeset akarok enni!

d.dodó

Úúú, palacsintát énisénis!!! Mellesleg sztem te terhes vagy 8) Mikor tesztelsz legközelebb?

KépKép
lexus

Lexa!
Majd ha kész lesz szólok, és akkor kinyitod az ablakot, és dobok:D!
Hát remélem ezek a "tünetek" terhességtől vannak, és nem más gond van esetleg...de alig van erőm most is, még gépelni is.....de arra nincs időm, hogy aludjak!

d.dodó

Dodó! Nekem is ilyen tüneteim voltak, és láss csodát! Hányinger, aluszékonyság.. nem hiszem, h mástól lenne ;) Ingerlékenyebb nem vagy, mint amilyen általánosan szoktál (már ha szoktál) lennei?

KépKép
lexus

lennei = lenni :roll: Pedig már rég javítottam :lol: Tényleg, hol van Móni?? Meg Legooo???

És Dodó! A palacsinta természetesen jöhet :D, az ablak már nyitva, mert nem bírjuk ezt a hülye meleget..

KépKép
lexus

Tesztet még nem tudom mikor csinálok ujra, nem akarok csalódni!
Alapból ingerlékeny vagyok, de minap is "beszóltam" páromnak....és néha olyan hangsúlyal beszélek hozzá ahogy nem kéne!!!:(

d.dodó

Sziasztok

Csak bekukkoltam, elég szépen írtatok.
Már itt vagyok anyunál, mindjárt jöna férjem aztán indulunk tovább, valamennyit pihiztem is. De nem sokat ettem ebben a melegben nincs étvágyam.

Lexus kár hogy csípte a lábad, pedig az bizti meggyógyítaná.

dodó remélem baba van neked, ezek a tünetek nagyon erre utalnak.

Én megcsináltam a tesztet és negatív lett. Szóval..... most kérem a nagy drukkokat.
Holnap remélem nagyon jó lesz a lagzi, ezer éve nem voltam.

Kép
lieglgabi

Sziasztok!
Dodó!
Csinálj tesztet :wink:

Szia Lexa!
Köszi a Réka már kezd jobban lenni de ti hogy vagytok?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!
Akkor ez azt jelenti megvolt a peteérés és az akció is?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Ma már biztos nem....mindenféleképp csak reggeli pisiből....

Gabi!
Én is remélem, hogy az van!:) mindenesetre eddig elég volt a napi egy kávé, hát most ugyanúgy képes vagyok amellett is elaludni...de nem merek többet inni! Remélem most nektek is összejött a baba! drukkolok!

d.dodó

Dodó!
Ezek nagyon jó kis tünetek !
Akkor majd várjuk a teszt eredményét de szerintem ami egyszer pozitív az pozitív!
Most pontosan hogy volt pozitív volt a teszt és megjött?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi! Az összes drukkom a tiéd (meg a többieké természetesen, osztozzatok :D)!!! Nagyon kíváncsi vagyok!

Betti! Köszi kérdésed! Megvagyunk. Vagyis Törpicsek jól van, én nagyon nehezen viselem a meleget, az nekem több hányingert jelent. Álmos is vagyok, bár, azt hiszem, az már egyre kevesebbet!! Most ezt le is kopogtam. Örülök, h Réka jobban van!!!

Dodó! És holnap reggel lesz teszt??

KépKép
lexus

En most ettem majkremes zsomlet, mert kifli nem volt.
Meg kefit es egy danonino pudingot es egy mgb6-ot.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?