Új privát üzeneted érkezett!

Köszi mindenkinek a jókívánságokat, aranyosak vagytok! :)

Kép

Kép
gabilany79

jo jet mindenkinek, en altatas utan nyugovora terek, egyre szarabbul vagyok. kapkodom a coryzaliat, remelem holnapra jobb lesz.

KépKép
KépKép
mush589

Jobbulást Mush!!!

Kép
mannababoca

orsimorsi:
[quote]t írta:e honnan ismered Balogh Bécit?

TE honnan ismetred a Balogh Bécit!?
Egyébként én eredetileg pázmándi vagyok,mint a Béci.Együtt diszkóztunk,klubboztunk,piáztunk még anno a családosodás előtt!!! :lol:

Mush.
[quote]t írta:i miert vesztetek ossze?

Apa néha rágyújt és ezen.De már megbeszéltük. :wink:

Berni!Írisz is így "kaméleonozik"! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Manna mire gondoltál a térmesteren?

Mush gyógyulj meg,mert 9 nap múlva irány Hungary!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó estét! Megjöttem a dolgozóból. Addigra apa megfürdette Hunit, nekem már "csak" szoptatnom kellett.

Verzsó! SZívből gratulálok!!!

Gabi! Sok boldogságot nektek!

Hunor mai produkciói:
Kép Kép

Szolgáltatókhoz adalék. A párom ma bement a UPC-be, hogy közölje velük, szeretnénk szerződést bontani, mert a DIGI TV-t behúzták a házunkba. Erre a nő: és ha ajánlok kedvezményes árat? Majd közölte, hogy a mostanihoz képest (kb. 13.000 Ft kábeltv+telefon+internet) félárat tud adni 1 éves hűségnyilatkozattal. Amikor év elején lejárt a hűségnyilatkozatunk, nem élt ez a kedvezményes ár? Szinte már vicc kategória, amennyit fizettünk nekik.

Eszterke! NEm semmi méretei vannak Daninak! Hová nő ez a gyerek? :lol: :wink: Írok privit!

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Manna: tényleg mire gondoltál???!!!!! :lol: :wink:

Szeles: nagyon ügyi Hunid!!!!!

Eszterke: tényleg, akkor szeptemberben Dani már az iskolapadot koptatja?? Tanszerek, könyvek beszerezve??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Verzso: le a kalappal előtted!! Meg is érdemled a köszöntést. Éppen múltkor azok a barátaink voltak itt akiknek szintén ikerfiaik vannak, csak hát ők már 4,5 évesek!!! Meséltem a csajnak rólad, és mondtam hogy szoptatsz. Erre ő azt mondta, hogy nem is nagyon hallott még ilyenről és hogy nagyon nagyon ügyi vagy!!!! :lol: :lol: Ők kezdetektől fogva tápiztak!!! Ja és készülj, a két fiú min. 8 felé rohangál. Nagyon elevenek!!! :lol:

Mush: jobbulás!!!!

Cili: nem semmi lehetett a látogatás. Danihoz mit szóltak??
Vendég

Sarmi: Egyszer volt, hol nem volt egy pesti lány aki nagyon szerelmes lett egy szőke napbarnított szatmárcsekei fiúba egy szép nyári napon.
Amikor 3 év után újból találkoztak, immáron 17 évesen a helyi discoba végre felkérték a lányt táncolni, és onnéttól kezdve a lánynak az a nyár volt élete egyik legszebb nyara.
együtt úszták át a Tiszát, sokat beszélgettek, sétáltak kézen fogva, hajnalig is.
Csak azt vették észre, hogy pirkad.
Sajnos lány családja nem nézte jó szemmel, hogy a szőke fiú kerülgeti a pesti lányt.
Megtiltották a lánynak,hogy találkozzanak.
Ezek után napközben csak félve nézték egymást, de alig várta a lány,hogy este legyen....
a lány a tiltás ellenére kiszökött az ablakon és várta a fiút, hisz ő megígérte neki.
és fiú minden este megjelent és együtt sétáltak az éjszakába egészen hajnalig.
aztán az egyik este elcsattant a 3 éve várt csók is,
:oops: a fiú nem értette a lány miért sír ettől....
a lány egyik rokona észrevette a két fiatal tiniszerelmét és vállalta, hogy napközben közvetít a két fiatal között.
a szigorú rokonoknak azt mondta, hogy majd ő figyel a lányra, nehogy baj essen
Valahogy mindig arra volt dolga fiúnak ahol a rokon és a lány felbukkant.
Így ment ez heteken át.....
aztán a lány elutazott egy tábora a rokon vitte el, útközben csatlakozott a fiú is hozzá, csendben ülték végig az utat.
Az elváláskor a lány nagyon sírt, a fiú szorosan ölelte és csak annyit mondott neki, hogy sokat írnak majd egymásnak a következő nyárig....
pár levelet váltottak aztán megszűnt a kapcsolat.
a lány is új kapcsolatba kezdett a fiú eltűnt a faluból.
a lány sosem felejtette el,hogy mennyire szerelmes volt abba szőke fiúba
sok sok évvel később amikor már a lány felnőtt, a technika vívmányai által felvették a kapcsolatot egymással, beszélgettek immáron felnőtt fejjel,hogy kivel mi történt, megbeszélték milyen szép is volt az a nyár....

egyszer találkoztak is a velencei strandon(de nehogy megtudja a felesége) beszélgettek a régi szép időkről

a lány mai napig kellemes érzéssel gondol arra a nyárra.....
azt gondolom a fiú is......

KépKép

Kép
orsimorsi

Laura: UPC :evil: :evil: :evil: nálunk ugyanez van, csak Rubicom, és annyiból rosszabb a helyzet, hogy mi max. a kábeltévével tudunk variálni (és fogunk is tányértévére), mert internet+telefon itt csak két szolgáltatótól van, de a másik még nagyobb szemét (már ha ez lehetséges :twisted:)

Mush: gyógyulj meg hamar!
Megmutiztam apának búvár-Kincsőt, nagyon tetszett neki!

Kép

Kép
gabilany79

hahó

csak 5 percem van.

Daniknak boldog névnapot!!!!!!!

Köszi a vizes hozzászólásokat!
Már csak az érdekelne h a strandos medencék hideg vizébe is be lehet-e őket vinni!

Lagzis kkérdést feltettem v csak akartam? H volt-e már vki lagziban a bébivel és h oldotta meg!

köszi

andy

Kép
andy30

jó estét!

Gaby:Boldog házassági évfordulót!(apa MOL-abonyi út)

Daniknak boldog névnapot!

Kincsőnek Boldog 7.hót!

Mush:gyógyulj meg!!!!!!!!!!!!!

cili:átérzem a szüleiddel való kapcsolatot :cry:
tökfőzi:én megpirítom a tököt pici olajon kaporral és ecettel,majd felengedem vízzel.ha megpuhult bele a rántás +só,cukor tejföl és kész :lol:

mi ma voltunk méreckedni Arni 9kiló és 72cm.
Most az a szokás hogy egy kérdőívet kell kitölteni és az alapján számolja ki a védőnő hogy hány %os a fejlődése a bébinek 1 hónap alatt.
arni 97%os lett :lol:

Ezúton is szeretném Nektek Mindenkinek megköszönni a sok tanácsot,ötletet,praktikát amiket adtatok nekünk!Mert én olyan boldog voltam és vagyok is,és részben nektek is köszönhetem!Sokat segítettetek már és jó közétek tartozni :wink:

mára ennyi voltam......jó éjt!

KépKép
lyndee

ja musi gyógyulj meg!

gabi boldog házassági évfordulót! hanyadik? anyudék hol laknak?

andy

Kép
andy30

tökfözi:
tök puhára párol kaporral pici sóval vagy vegetával, utána behabar joghurttal vagy kefirrel és egy pici citromlét teszek bele, hogy savanykás legyen.

KépKép

Kép
orsimorsi

Musi, de szép ez az idézet!! Jobbulást!

Gabi, Boldog Évfordulót :D
Nem vicceltem, néha nagyon elcsusznak a napjaim, este altatás után teljesen belendülök, pakolok,mosok, stb :D

Nekünk 3 nap mulva lesz az ötödik házassági :D Nagyon repül az idő..

Orsimorsi, ha megtalálsz,engem is jelölhetsz,ha nem, irok segitséget..

Berni, hol veszed a kölespépet? Ez valyon kevésbé hizlal mint a Sinlac? Gondolom olcsobbnak olcsobb... :roll:

Tápi nálunk is csapvizből készül (ötlet anno by Mági).

Nálunk Apa fizikus.

Andy, vizzel kapcsolatban: mi bevittük Laját egy hónapja atengerbe is, az tuti hidegebb mint a strand, és minden okés volt utána, nem fázott meg vagy fel.... Csak bátran :D
Az ekcéma jellegű pöttyökre mi Locoid Crelo nevűkrémet használunk, ahogy egy pötty is van, azonnal vékony réteg, reggelre már nem piros, másnap reggelre szinte alig látszik... Ami eddig elmúlt az nem is jött még vissza. Csak addig kenem amig tuti kell..
Ja, és köszi a linket,Lajának is tetszett a 3 lábú asztal

Napozós kérdés: én bekenem Minit a napon (tengerpart 5o-es faktor, egyéb 3o-as), mert sajna az én bőrömet örökölte....
Dokinéni szigorúan előirta a napot Lajának a D vitamin miatt, igy pl strand vagy tengerpart este 6 után kicsit napoztatnom kell.

Szeles, Hunor nagyon ügyes, gratula :D

Kép
Kép
zsiraf8

Köszi a többieknek is! :)

Lyndee: Szolnokon volt munkám a Gábor Áron téri és a 4-es melletti MOL kúton, sőt az Abonyban levő kúton is, de az abonyi úti eddig kimaradt :)
Gratula Arninak a jó eredményhez :)
Nálunk az a "szokás", hogy nyáron nincs tanácsadás :twisted: :twisted:

Andy: ez a második évfordulónk, és ilyenkor abban a tóparti vendéglőben vacsizunk, ahol az esküvőnk volt. Sógornőm addig bevállalta Kobit.
Anyukámék Egertől kb. 25 km-re laknak, Kompolton.
Esküvő: mi aug. 22-én megyünk. Azt még nem döntöttük el, hogy Kobit is visszük-e. De ha nem, és a lagzira is hivatalosak vagyunk, nem csak a szertartásra (ez még nem derült ki), akkor tutira ide lesz rendelve az egyik nagyi, mert már iszonyatosan vágyom egy igazán jó bulira hajnalig!

Na, ennek jegyében megyek csicsikálni.
Holnap délután/este pakolás helyett megyünk hússütésre apa unokatesójához. Hogy a Balcsira mikor cuccolok össze, azt még nem tudom :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Zsiráf: akkor pont nem leszek netközelben, úgyhogy előreis Boldog Évfordulót nektek!
Én fektetés után betolok egy pohár vörösbort, és csak tengilengizek, érdemi dolgokat szinte képtelen vagyok csinálni azon kívül, hogy ide írkálok.
Te apa fizikus? Az nagyon komoly. :)

Kép

Kép
gabilany79

Igen fizikus .....ja, és ezzel együtt jár hogy matekzseni...
Hogy nem taliztunk egy kicsit hamarabb.... egy rakat pénzt fizettem a főiskola alatt matektanárnak :D :D :D

És nagyon köszi a köszöntést :D Holnap este utazunk anyáékkal nyaralni, ott ünepeljük a mi házasságinkat, anya név és szülinapját, Mini 8. hófordulóját :D Jól összejöttek a dátumok.....

Kép
Kép
zsiraf8

Jajj, még egy gyorsra visszajöttem..

Berni, csak egy tipp... nálam nem lehetsz nagyobb méretekkel megáldva... :D

Szóval én anno a Héjja szalonban is találtam nagyon szép rucit a méretemben, volt amelyik Swarowski kristályokkal volt diszitve....
(csak adalékként az én esküvői ruha választásom: eldöntöttük mikor lesz a nagy nap, na, elindulok ruhákat nézni... gondoltam ekkora benga zsiráf méret nem lesz egyszerű... bementem az elsőbe a körúton, na,rögtön volt is... nagyon szép, szuper, 2o ezer foglaló letesz,huuu, de jó van ruhám... aztán csak nem hagyott nyugodni, bementem máshova is, na Héjjában is találtam, huuu, ez még szebb, 1x van esküvő, 3o ezer foglaló letesz....klassz... esküvő előtt 2 héttel valami bekattant az agyamban, és megint mentem ruhát nézni.... na, a Camponában találtam meg az álomruhát..... mondom a nőnek a dátumot mikorra kell, hogy juli 24....erre ő mondja, hogy hogy hagyhattam igy az uccsó pillanatra.... :D nem akartam mondani, hogy már másik kettő le van foglalva....
:D Azoknál persze buktam a foglalókat :( )
na, eldugulok, csak annyit akartam mondani, hogy ahova mész az Oktogonnál szalon körül van még vagy 5 másik, én anno szinte mindenhol találtam nagyobb méretet, esetleg érdemes azokat is megnézni, bár amelyiket mutiztad, ott nagyon szépek vannak...

Kép
Kép
zsiraf8

Jó reggelt!

Tegnap sikerült megoldani a vizet, fél 7 körül megjöttek a szerelők, csempét és falat bontottak, 8 körül távoztak, most víz van, csempe leverve, gyerekek fürdetése jól megcsúszott. Így utólag meg jól is jött a biztosítósok bunkózása, mert legalább levezettem a feszültséget, ami felgyűlt a családi viták miatt :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
habe

Sziasztok!

Orsimorsi! Huszti Sanyi?? :)

Zsiráf: enyém apa is fizikus! Egyébként meg laboratóriumvezető.

zsebi_baba

Jó reggelt!

Köszi a gratulációkat! :lol: De sok ikres anyuka van ám aki szoptat, szerintem azért kapom, mert két hónapig kitartóan fejtem-fejtem a tejet Nekik, az, hogy szopiznak csak Nekik köszönhető. :lol: :lol:

De lehet nemsokára vége. :cry: Kb egy hete nem akarnak együtt szopizni, csak elbohóckodták a dolgot, de így hogy külön-külön szopiznak valamiért sokkal kevesebb lett a tejem. Próbálok fejni utána, de nem vettem észre, hogy szaporodott volna. Azért remélem, hogy még nem lesz vége. (lehet nem lesz gond a fürdőruha próbával :? )

Én minden reggel sterilizálok mikrós aventossal, napközben csak elmosogatom a cuccokat.

Naptej, én talán 1-2 alkalommal kentem be, de csak a lábuknak azt a részért amit ért a nap a babakocsiban.

Úgy látszik, most ilyen veszekedős időszak van. :? Mi hétvégén vesztünk össze, de vasárnap délelőtt vasalás :oops: közben kibékültünk.

Musi, remélem már jobban vagy!! Gyógyulj meg gyorsan!!!!

Andy, én nem vinném be Őket, nem csak a hideg víz miatt, hanem maga a medence miatt is.(pl.fertőzés)

Na, úgy tűnik apa mégsem fog még most rögtön a Mercédesznél dolgozni(pedig leírtam :twisted: ), de nem is értettem, beszerzőket, illetve mérnököket vettem most felé és Őt is behívták mint külkereskedőt. Na mindegy úgy is nemsokára már a kereskedelmi területet is töltik fel.

Én is elárulom már, hogy Én meg adóellenőr vagyok. De azért ne utáljatok ám nagyon!

verzso

Sziasztok lányok!
Ne haragudjatok, hogy bejelentkeztem ide hónapokkal ezelött és utánna jól eltüntem. :oops: . Olvasásban azért mindig próbálok lépést tartani veletek. Tök jó, hogy igy kialakult ez a társaság, ezért is nehezebb nekem csatlakozni. Még nem nagyon tudom, hogy kinek mikor van a hófordulója. Meg ilyesmi.
Rólunk, mi még csak forgunk. kúszás helyet talán kepesztünk? És próbálja megtartani az egyensúlyát ha ül. Kereken 8 kiló és 67 centi.
Kevés az időm, itthon van a fiam is, nincs ovi.

Szeles Téged nagyon csodállak, hogy ezer felé tutsz szakadni.

Kubu, mindig jókat derülök a szöszeneteiden. Merre vagy?

Andy, az én Olim is ekcémás. A röhej, hogy a vérvételen az mondták, hogy még hajlama sincs semmire sem ami allergizál. A börgyogyi meg azt , hogy ez a környezeti ártalom és nem tudják, hogy mitől van. Most 5 éves és egyre kevesebbszer jönnek elő foltok. Vagyis talán télen voltak utoljára. És neki nagyon száraz a bőre.

Kép
Kép
rhkrisztina

Morgen,
jövök ám, sokat írtam, de előrelátóan wordben még szerkesztem, mindjárt bemásolom.
Ja és újra Pesten, always and forever, Balaton és én tiltólistán

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Laura,
Hát imádnivaló a kis zenész.

Suzy,
Képzeld megjavult az iwiw, remélem így marad és mindent meg tudok válaszolni.

Zsiráf,
Képet kérünk Mini új hajról. Tulajdonképpen nálunk Marci sosem sír, így hajvágás sem igazán zavarta.
Nekünk van olyan medencénk, hát no idea, eddig csak kertben használtuk, habár most készülök haza úgyhogy a medenceleeresztési ötleteket, praktikákat küldjétek.

Sarmi,
SK Igazából a szilikon hova is változna szülés után.
Írisznek gratula.
Gondoltam Rád tegnap amikor jöttem hazafelé, elfelejtettem felmenni a pályára, helyette a hetesen jöttem, és így egy körforgalomban az volt kiírva hogy Kisláng.

kubuspace

Cili,
Hol vetted 900 Ft-ért ?
Hogy érzed Magad ? Mit szóltak a szüleid az unokájukhoz ?

Gabi,
Ha veszel ilyen pedegget, nem vennél nekem is ? Kettőt ?

Verzso,
5 alkalom, alkalmanként 250-300 ml az elfogyasztott mennyiség.
Nagyon szépek a fiúk.
Milyen szép gesztus, gratula.

Zsebi,
Szabi vagány nagyon a medencés képen.
Csini a fürdőruha, hát szeretnék én ekkorát felvenni.

kubuspace

Musi,
Barinőm szoptat és ööö most vette észre h 20 hetes terhes, ahogy a bébi elkezdett mocorogni.
Kincső aranyos nagyon, jól látom h valami cipőcske van rajta, amikor otthon van ?
Jobbulást Neked

Orsi,
Örülök h ennyire jól telt a napotok.
Picit szita az agyam, de kérdezhettem valamit medencékkel kapcsolatban, hogy írtad hol mennyiért lehet medencét venni ??
Szép a történet nagyon.

Solya,
Szia, de jó hogy jöttél. 3 fog ? wow.

Habe,
Kibékültetek már ?
Hát biztosító elmehet a sunyiba. Jó h megírtad a levelet.

Berni,
Ikeás előkét csak úgy h a nyakába kötöm, kezére nem húzom fel, ha nagyon éhes akkor semmi gond, ha kevésbé, a pihenőszék (nekem nincs etetőszékem), vagy babakocsi ha ott eszik minden csupa kaja.
Ja és imádom amikor zöldborsóval tele szájacskával tüsszent….. rám.
Kezdetektől tápis vagyok, tehát Naturaqua forralva és minden oké, néha ha nincs lehetőség forralni, bébivíz vagy óbudai….
Megkeressem a cikket, ami alapján választottam ?

kubuspace

Noel, Arni, Kincső boldog hófordulót.

CiliDaninak EszterDaninak boldog névnapot.

Gabi,
Boldog házassági évfordulót kívánok.

kubuspace

Andy,
1, Szinte kezdetektől heti 1x sterilizálok, (ha eszembe jut).
2., Igen
3., Balcsiban péntek este 7 körül fél óráig bent voltunk, semmi baja (azóta sem)

Manna,
Szomorú h nem volt köszöntés, tényleg ezt párod mivel magyarázza ?

Szeles,
Hunor nagyon ügyes.

Lyndee,
97 % ? ügyi ügyi

kubuspace

Halihó!

Höhö, úgy látom, én leszek a itt a hivatalos pedegg-beszállító :lol:

Kriszti: hali visszatért zugolvasó! "kepeszkedik": ez tetszik , jó szó :D

Na, megyek, a sok "vasalás" miatt úgy összegyűlt a vasalnivaló, hogy már nem férünk az ágyra :oops: :lol: :lol:
Mi lenne, ha a vasalást a "Manna-előtti" értelmében kiiktatnánk?

Kép

Kép
gabilany79

Krisztina,
szia, gyere amikor csak tudsz !!! És olvass minket és írj és gyere sokszor, feltéve ha kismanók engedik.
Most nézem hogy Lotti és Marci egy napon született :D

kubuspace

Dejó ránézni azz utsó vonalzómra (is) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
gabilany79

Mági, Bébic

remélem olvastok Minket, és jöttök hamarosan !!!
Most jut eszembe, újra Pöst levegőjét szívom, Soroksár, Haraszti nincs olyan messze, rettegjetek megyek !!!!

kubuspace

rólunk:

apa ker.ig egy magyar cégnél

Marci áll, nonstop, ágynak, kanapénak, kiságynak, járókának dőlve, bármiben kapaszkodva, nem bírom, ma veszek szivacsot és beletekerem. Gyerek dőlt, akkorát h aszittem alattunk leszakad a csillár, röhög és újra felállt.

Szóval csak h tudjátok balatoni pályafutásom befejeződött. Mama rájött h nyár van, főszezon és h ő kiadja a mi lakrészünket is, mert h az mennyi bevétel,hétfőn kiborultam este, megviselt picit, elkezdtem pakolni de kegyesen megengedte h péntekig maradjunk de akkor takarítva kipakolva húzzak a sunyiba. Akkor este apa lejött, velem aludt, mert úgy volt h kocsiba ülök és feljövünk Marcival, de már éjszaka volt.... szóval apa tegnap reggel egy csomó mindent elvitt. Reggel kel mama és közli hogy pakoljunk ki és menjünk haza, 2,5 óra alatt összepakoltam, addig mama palacsintát sütött a vendégeinek. Szóval végesztem, úgy néztem ki mint egy vásáros, borzasztó volt, zokogva jöttem Pestig. Ja és a legjobb h mama még egy darab palacsintával sem kínált meg.
Tulajdonképpen 30 éve volt már egy hasonló eset, 2 nap után hívta a szüleimet h jöjjenek értem, mert nem ér rá velem foglalkozni... hát ennyi.

kubuspace

Lehet felmerül Bennetek, hogy lehet h a hiba bennem van h senkivel nem találom meg a hangot. Mármint családtagok, de nem én csak szeretet szeretnék, nagyon régóta, és nem a pénzről a ki kivel van, kivel mi történt, meg bezzeg a... témaköröket érintő beszélgetéseket éltetni.

kubuspace

Sziasztok!

Verzso: gratulálok a köszöntéshez! Megérdemled!!!

Andy: mi csak szeptemberben megyünk lagziba. Úgy tervezem, hogy visszük Vivit és este amikor alvás idő van neki, vagy nagyon nyügi, akkortól nagymama vigyáz rá itthon, vagy náluk azt még nem tudom.

Gaby: gratulálok az évfordulóhoz! Akkor tegnap vacsizni voltatok? Milyen volt?

Mush: jobban vagy? Remélem igen!!!!

KépKép
jurmine

Gabi,
nagyon jó pihit kívánok Nektek.

Most megyek Marcival megrohamozzuk az Ikeát (apa legnagyobb örömére)

kubuspace

Kubu: Te jó ég! Ezt nem hiszem el :shock: :x Hogy lehet valaki ilyen?

KépKép
jurmine

Nincs szerencséd a családoddal! :(

KépKép
jurmine

Azta Kubu, ez nem semmi :roll: Ő melyik oldali mama? Anyud vagy apudé?

Teszek képet a friss hajvágott pasimról, de most megint iszonyú sokat nőtt neki.... ha igy meg, max három hét és ugyanolyan koronája lesz mint volt. :D

Zsebi, de szupi, és Apa hol végzett? Ja és mikor?

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiráf,
szerinted ??? hát persze h anyai oldal..

egyébként ő olyan h mai napig festi magát, a haja mindig belőve, szőke nagyon ad magára, nagyon fontos neki a külsőség h mit szólnak a szomszédok stb.
szerintem ez kötötte le az ideje nagy részét, mert soha nem sütött nekünk se egy sütit, se egy palacsintát és ezt a pár hetet leszámítva soha nem is aludtam nála, csináltunk közös progit.
gondoltam, most felnőtt fejjel, hátha..... tudjuk kezelni a helyzetet, én sajnálom mert idős, egyedül van, ő meg együtt lehet a dédunokájával.... hát család vs moneyból nyert a money
pedig amíg lent voltam nem kellett kertészt hívni illetve takarítónőt, segítettem, azt sem mondhatja h ingyenélő voltam, ja és reggeltől estig hallgattam a sok ökörséget
na mindegy

kubuspace

Kubu! Nagyon sajnálom! Hihetetlen, élnek a földön ilyen anyák,nagymamák, akikről a napokban írtatok. Szerencsés vagyok, az én anyukám imádnivaló (bár ő is szereti megmondani, ki, mikor, mit csináljon a családban, de kezelhető). A nagyim 2 éve halt meg, de ő is az igazi nagyikhoz tartozott. Anyósom határeset, én nems zeretem és van már egy-két megbocsáthatatlan és nem elfelejthető megmozdulása, de mivel 11 éve özvegy és csak én szültem neki unokákat, próbálok vele elnéző lenni.
Marci nem semmi! Mióta Huni intenzíven mászik, a karján és a lábán kék foltok jelentek meg. Ez van! Esik, kel, esik, kel, de mindezt vigyorogva ő is!

Elég szar éjszakánk volt, 3-szor is felkelt Huni. Most aludt fél órát, igaz, ilyenkor van, hogy másfelet is szokott.
Fő az ebéd, zöldséges bableves, gombapörkölt tésztával, kovászos uborka (ez utóbbi nem fő :lol: ). 2-kor meg megyek dolgozni!

Gabi! Én is szeretnék jelentkezni ped-eggre! Lehet még?

Kép
Kép
szeles4

Kubu sajnálom. Nekem is egyből az jutott eszembe, hogy bizonyára anyai nagyidról van szó. Azért így kicsit érthetőbb anyukád viselkedése is :(

Kép

Kép

Kép
habe

Szeles,
nyamiiiiiiiiiiiiiiii éhes vagyok, mehetek ???
Marci alszik, vízszintben kihasználnám az alkalmat :lol: :lol:

Lányok,
annyira jó h ismerlek Benneteket, olyan jó h vagytok nekem.

kubuspace

sziasztok!

éjjel manóm is többször ébredt, de magamhoz vettem bedugtam a száját cicivel és aludtunk reggel 7.-ig.
most megint alszik már.

apa edzőtáborba csak hétfőn jön haza:(
nem bja kikapcsolódik,kell neki ez az évente egyszer elmenni edzőtáborba, egy szavam se lehet rá, csak hetente egyszer jár focizni.
a többi időt velünk tölti.
a Balaton irigylem tőle,du.-án mindig mennek fürcsizni

ha nem használjuk a "manna előtti" értelembe vett vasalás szót akkor mit mondjunk a háztartási tevékenységre?

pl: ruhák simaságát elősegítő áldozatos tevékenység amit sokan nem szeretünk?
ez így túl hosszú....
legyen csak simán egyszerűen háztartási wellness tevékenység?
röv:HWT

kubu: te szerettél volna olyan labdákat a kádba,a labdákon van a hangsúly nem a medencén.
auchan 1000 forint 50db labda+medence
hol is laktok Erzsébeten?

zsebi: Huszti Sanyit onnan ismerem, hogy jártam hozzá 2 évig suliba, ide Pestre,rengeteg táborába, meg transzlégzésre is.
aztán megismertem az ő tanítóját és hozzá megyünk majd Debrecenbe látogatóba.
mai napig szoktunk beszélni, ha lelki gondom van, felhívom és tudok tőle tanácsot kérni, aztán vagy ad vagy azt mondja de Orsikám te ezt meg tudod oldani:)
nagyon sok mindenre fény derült, magamról az ő tanításai révén tőle tanultam meg pl. tarot kártyázni is.
röviden ennyi...
és te?

habe: sajnálom a vizes dolgot, én szoktam parázni, hogy mikor áztat el a szomszéd a frissen felújított lakásba?.
de ez nem lehetett egyszerű

gabi: jó nyaralást, szép időtök lesz. érezzétek jól magatokat

mush: hogy vagy?

vera: lemaradtam arról, hogy hova költöznél a gyerekekkel vagy apa megy el?
és a gyerekek hogy viselik, mit tudnak az egészről?
és te hogy vagy?

KépKép

Kép
orsimorsi

Gaby: én is szeretnék egy ped egg-et, ha lehet! :D Köszi!

KépKép
jurmine

jurmine: a kőbányai piacon is lehet venni ped egg-et ugyanúgy egy ezresért.

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote]K írta:ubuígy egy körforgalomban az volt kiírva hogy Kisláng.
--------------------------------------------------------------------------------
Szégyellje magáT!!!!!!!Miért nem kanyarodtál el erre?????????????????????????????????????????? :x :x :x :x

Orsi millió bocs,tegnap este már nagyon este volt és a balogh urat összekevertem egy másik Bécivel,de a lényege igazából ugyanaz,A Béla pázmándi csajt vett feleségül,2 gyerkőcük van,de míg nem volt ő a felesége,a Bé volt a diszkóban a kidobó.Jóképű pali nagyon,de nekem kicsit nagyképű.Ez a sztori róla meg rólad szól???Tiszta filmbe illő! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jah és azt tudjátok hogy augusztus elseje a szoptatás világnapja?
Nálunk is itt a faluban minden évben a védőnő rendez egy kis partit ahol ajándékkal sütivel kedveskedik a szoptató anyukáknak.Mi 5 éve lakunk itt,minden évben meghívott vagyok a partyra! :lol: :lol: :lol:

Gabi én is szeretnék pegget!!!

Aki megkapta a jégkorszak cdét légyszi jelezze,hogy ne izguljak!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Csajok aki erre jár nyugodtan jöjjön el hozzám,jó nálam egy kávéra!!!
Aki meg nem is akar bejönni az ne irja le hogy erre járt mert megharapom! :twisted:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi: ja rólunk,ő volt életem első szerelme,
az idő megszépíti a dolgokat te tini fejjel így éltem meg és így jó is rá emlékezni.
igen tudom két gyerköcük van, ha jól tudom após cégénél dolgozik.
az iwiw-es képeket elnézve, elmerengtem, hogy vajon akkor mit láthattam benne,de tényleg igaz, hogy az idő sok mindent megszépít és, hogy a szerelem vak....:D :D :D :D :D
de szép volt jó volt,kellemes emlék, meg jó volt valahogy le is írni....

KépKép

Kép
orsimorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?