Új privát üzeneted érkezett!

Verzso! Gratulálok!!

Ja, én is vettem tegnap fürdőruhát. Szerintem Debrecen összes fürdőruháját felpróbáltam, aztán végül ott vettem, ahol tavaly előtt, és ugyanolyan márkájú,(Sabina) csak más modell, és ráadásul 11 ezerről 4-re volt leértékelve.
ilyen: (apa szerint retro Balcsis feeling)
Kép

zsebi_baba

Zsebi, köszi!
Csini a fürdőruha!És hogy próbáljátok ?Csak azért kérdezem, mert nekem mikor teli vannak a cicik akkor dupla méretű kellene, mint amikor már kiszopizták. :roll: :lol: Akkor milyen méretűt is vegyek? :lol:

verzso

Most voltak itt anyámék..., bakker még mindig gyomorgörcsöm van...

Kép

Kép
dcili81

Verzso! Nekem már nincsenek ilyen problémáim. Van még szopcsi, de szerintem már inkább csak bohóckodás...

zsebi_baba

Sziasztok!

Jó kis napom van. Délelőtt átjött a szomszéd, hogy kívül tiszta víz a ház fala a fürdőnél, valószínűleg csőtörés. Hívom a biztosítót, mert hogy van 24 órás assistance szolgáltatásunk, erre kiderül, hogy valami adminisztrációs hiba van, a biztosítónál látják is, de akik az assistance-t csinálják ők nem, és nagyon fel voltak háborodva hogy zaklatom őket. Én teljesen kiakadtam, hogy 2 éve lakunk itt, azóta fizetjük a biztosítást, és még egy adatrögzítést sem tudnak normálisan megcsinálni, és amikor felhívnak majdnem röhögnek, hogy itt vagyok a 3 gyerekkel víz nélkül. 3 óra telefonálgatás és egy csomó idegeskedés után sikerült tisztázni a dolgot, és basszus még elnézést sem kértek. Szép levelet írtam a fogyasztóvédelemnek.

Sterilizálás: Avent elektromos, én abba is teszek citromsavat egy picit a vízkő ellen.

Pancsi: meleg vízben, amíg jól érzi magát, illetve nem hideg a nyaka, és este fürdés

Berni: hogy ment a ruhapróba? Én annó Győrben kölcsönöztem tök jó áron, és félidős terhesen nagy tőgyekre valót is találtam

Mush: már akartam írni, hogy nekem Kinga kb. ennyi idős volt mikor Kendével terhes lettem, pedig szoptattam és gyógyszert is szedtem :lol: :lol:

Verzso: gratulálok, véleményem szerint nagyon megérdemled az elismerést.

Kép

Kép

Kép
habe

Cili: legalább rendesek voltak? És eddig miért nem látogattak meg benneteket?

Kép

Kép
gabilany79

Nem volt semmi extra csak köpni nyelni nem tudtam mikor megláttam kik állnak meg a kapuban.
Békülni akarnak...
Eddig azért nem jöttek, mert én nem szóltam.... :?
Annyi minden kóvályog a fejemben, azt sem tudom mit írjak, nagyon nehéz...
A páromat szerintem soha nem fogják elfogadni (eddig sem tették), így viszont nagyon nehéz lesz bármit is tenni

Kép

Kép
dcili81

És azt sem tudom hogyan kezdjek neki?
Hogy akarom-e? Passz...

Kép

Kép
dcili81

Zsebi, értem :lol: :lol:

Cili, nehéz ügy.... :?
Nekem most Tibi és a fiúk az egyes számú családom, a kettes számú családom anyukámék és a testvéremék. Ha a kettes számú nem tudja elfogadni az egyes számú bármely tagját, akkor én se kelljek nekik...

verzso

Verzso tudom, és nálam is ez a helyzet, de nálatok biztos nem volt olyan, hogy a szüleid utálják a párod, és kidobnak mert őt választod, illetve nem vagy hajlandó lemondani róla.
Én mondtam anyámnak, hogy a fiam soha nem fog tudni olyat csinálni, hogy én az éjszaka kellős közepén fogjam és kidobjam. Biztos lesznek olyan lányok akik nem hozzávalók lesznek, de akkor is a fiam és szeretem, elfogadom a döntését.

Kép

Kép
dcili81

Cili, volt olyan, hogy nem szerették, de nem szóltak, elfogadták, hogy én éppen akkor Őt akarom,de idővel én is rájöttem, hogy nem Ő lesz a párom akitől gyerekeket akarok. Nem hiszem, hogy a szülő dolga lenne eldönteni, hogy a gyerekük kivel éljen. Nem nekik választunk, hanem magunknak.

habe, köszönöm szépen! :oops: :lol: :lol:
Nem semmi ami történt! :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verzso 2009.07.21 15:00-kor.

verzso

Verzso itt a lényeg, hogy elfogadták!
Nem nekik kell vele élni, hanem neked jelen esetben nekem.

Habe szörnyű nap, remélem jól megmondtad a magadét!!!!

Kép

Kép
dcili81

sziasztok!

andy: medencébe csap meleg víz, addig amíg jól esik neki, de ha már hűvös a víz kiveszem, természetesen este ugyanúgy van habos fürcsi hydrofilból.

erről az jut eszembe, hogy amikor kislány voltam, nem értettem, hogy strand után miért kell este zuhanyozni??????

naptejes: én már sok mindenkinek válaszoltam, hogy bioderma 50+, mert Réka allergiás lett a kémiai napozószerekre.

edocilegközelebb feltétlenül találkozunk ha megyünk oda.

hiszti: Réka nem nagyon hisztis, talán csak akkor ha unatkozik és úgy gondolja nem kap elég figyelmet, ilyenkor leülök mellé és beszélgetünk.
néha ha hason van és nem ér el vmit akkor megy a nyígás, ilyenkor szoktam mondani, hogy lányom a következő mozgásfejlődési újdonságodnál,már biztosan eléred, hiszen tudni fogsz kúszni:)
természetesen ez az okfejtés nem hatja meg, ahogy a "várj egy kicsit" ill. a "tedd magadévá türelem érzését" sem.

ja de egyszer kivettem a kezéből a fürdő kacsáját, na akkor égtelen nagy volt az üvöltés amíg vissza nem adtam.
azóta nem merem elvenni tőle, ha játszik vele

félő olyan lesz mint egy kutya, ha el mered venni a csontját, morog és vicsorog
még jó, hogy még nem tud harapni......gondolkodom a veszettség elleni oltáson :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
orsimorsi

Cili!

Hát tényleg nehéz ügy. Nálunk pont fordítva alakul a helyzet. Kezdetben nagyon szerették férjemet, mostanában viszont ahányszor beszélünk annyiszor fúrják a férjemet, persze megértem hogy miért, meg az ő szemükkel akár igazuk is van, de akkor is én választottam őt és ezt el kell tudni fogadniuk.
Semmi remény arra hogy párodat elfogadják? Egyáltalán mi a bajuk vele? És most, hogy itt az unoka, és látják hogy jól megvagytok?

Kép

Kép

Kép
habe

Habe már nem is tudom miért nem szeretik...
Nem tudom a remény hal meg legutoljára, reméljük!
Az biztos, hogy le kell ülnünk beszélni apával is erről a dologról!

Dani egy legyet üldöz... :D

Én nem értem kínálom a gyümölcsöt nem kell neki, leteszem, akkor meg sír érte... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
dcili81

Cili: tényleg nem lehet könnyű... mondhatnám, hogy ha nem fogadják el a párod, és kidobtak, akkor ajtót kell mutatni nekik, de sejtem azért, hogy nem ilyen egyszerű a dolog :? Azért szorítok, hogy minden a (nektek) lehető legjobban alakuljon, bárhogy is fog történni :)

Kép

Kép
gabilany79

Hehe, nálunk tegnap lánykám gyanútlanul leült a plédre Kende mellé egy almával, majd éktelen visításba kezdett, ugyanis Kende odamászott és elvette az almáját, őrülten elkezdte "enni" és hangosan kacagott hozzá. Kinga meg nem tudta lebirkózni :lol: :lol: :lol:
(Eddig ahányszor almát akartam adni neki, a képemben landolt)

Kép

Kép

Kép
habe

Sziasztok!

Gabi: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Rohadék posta!

Enyim kölök is hisztizik, akkor megölelem és imááááádom.

Berni: NEKEM HIÁNYOZTÁL!!!!!!!!!!! Nekem tűri az előkét.

Verzso! Itt a kérdésedre az égből pottyant válasz.

Cili!!! Mi volt????

Én fiam kettő óta alszik… :shock: :shock: 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
mannababoca

Szóval még én is szomorú vagyok a férjemmel történt veszekedés miatt. A lényeg, hogy múlt hétvégén anyósnál voltunk 3 napot, írtam is, egész héten későn járt haza, írtam is nektek szerintem, hogy alig várom a vasárnap estét, mert annyira zsúfolt a hétvége. Erre bejelenti nekem, hogy a héten Pesten van anyósom. :evil: :twisted: Ok. Mondom erre neki nyugodt hangon, hogy én ezen a héten nem szeretnék már családolni, mert elegem van, de persze ő, meg Domim nyugodtan találkozzanak vele. Erre kiakad. MI BAJOM VAN....kérdi. Mondom talán az, hogy bánt a családodból egy ember nem emelte meg a telefont a születésnapomon és nem köszöntött meg, ajándékról meg ne is beszéljünk. Lehet, hogy felfújom de annyira szarul esik. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Erre ma, amikor rohanok le a MOMba felhívnak anyósom másik fiával, hogy akkor mikor vagyok itthon mert itt ülnek egy közeli étteremben és jönnének. :shock: Egyrészt: ezt utálom, miért nem lehet előtte egy nappal szólni? Másrészt már programunk volt, találkoztunk egy barátnőmmel a MOMban. Harmadrészt: Domit reggel óta úgy programoztam, hogy a sétából hazafelé menet berakom az ágyába délutáni alvásra. Így nem dől a nap, mint pl. tegnap, amikor este 7-kor aludt el "délutáni alvásra" így dőlt az este és részben az éjszaka. Szóval kedvesen mondom, hogy nekem most nem jó, majd beszéljünk. Majd beszélek a párommal, aki ugyan nem mondja, de haragszik. :roll: :cry: Feladom.

Kép
mannababoca

[quote]V írta:ettem inkább bio kölespépet, az gluténmentes és ma ezt kevertem a gyümihez. Bejött Zsófinak.

Bernuska!
Vini is ezt kap gyümivel,meg estére tápival+gyümivel. Ö is csípi. Bár most vettem neki rizspépet!

Andy!
Akkor mégse vagyok hüle. Jól emlékeztem apádra, hogy szakács is! :wink:

Verzso!
Gratulálok a "kitüntetéshez"!! :P :P

Bakker mi volt a másik oldalon??? :oops: :oops: :roll:
susy75

Zsebi szuper a fürdőruha.

Én heti 2szer főzöm ki a cumisüveget,utána ecettel előblítem,úgy nem lesz vízköves.
ma mi is veszekedünk apával...

Cili miért nem fogadják el a szüleid a párod?

Nekem 3 kölök hisztizik,meg sokszor még az apjuk is... :roll:
Ha nem festeném a hajam,lehet már fehér lenne.
Mást nem tudom mit akartam írni.De aki kérdésére nem válaszolok,az azért van mert nem tudok választ!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

zsebi, edoci,manna:jelölnélek benneteket iwie-en, ha szabad,
hogy találok rátok?

manna
: sajnálom, én azt hittem nálatok rendben van a anyós-meny kapcsolat.

gabi: hogy is írtad múltkor a macskára,megölni,arccal lefelé eltemetni, a földet besózni?:D
nem teljesen így de kb. ezt a horgászos pasinak :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép

Kép
orsimorsi

Tápi: forralt csapvízböl készítem én is!

Sterilizálni egyre ritkábban szoktam. Simán elmosogatom az üveget. :oops: :oops:
susy75

cili. valoszinu, hogy az a legjobb ha paroddal atbeszelitek es eldontitek hogy nektek mi a legjobb. azert a szuleid pl telefonalhattak volna elotte.

ha mondjuk fozibol csak par kanallal eszik, akkor utana kinaljam meg massal vagy hagyjam azt az etetest es akov szopi utan adjak vmi mast? ma csinaltam neki repa krumplit, kb 4-5 kanallal evett belole, nagyon nem tetszett neki, aztan adtam neki fruttapurat, abbol majdnem egy egeszet benyomott.

habe. huha. remelem sikerul gyorsan megoldani a problemat.

KépKép
KépKép
mush589

sarmi: téged megtaláltalak....jelöltelek ha nem baj.

KépKép

Kép
orsimorsi

sarmi: te honnan ismered Balogh Bécit?

KépKép

Kép
orsimorsi

Sajna mi még nem mászunk, se nem négykézlábazunk? :shock: :? Van még itt olyan baba,aki "csak" hasal, kúszik??

Gabi!
Boldog házassági évfordulót!

Mush!
Boldog 7.-et Kincsönek!!
susy75

habe. minden alkalommal teszel citromsavat a sterilizaloba? mennyit? en havonta vizkotelenitem, ahogy irjak, de sajna csupa vizko.

berni. Sophie imadja a Sinlacot. miert baj, hogy edes? tennel kepet arrol a kolespeprol? koszike

manna. sajnalom, remelem apaval hamar kibekulsz. nem valami kedves a csaladja ha meg csak meg sem koszontenek. erre mit mond a parod?

sarmi. ti miert vesztetek ossze?

KépKép
KépKép
mush589

lanyok iwiwen ne felejtsetek el csatlakozni a 2008 dec. klubbhoz!!!!

KépKép
KépKép
mush589

[quote="susy75"]S írta:susy75ajna mi még nem mászunk, se nem négykézlábazunk? :shock: :? Van még itt olyan baba,aki "csak" hasal, kúszik??[/color]

Olyan is van, aki nem kúszik, nem csúszik, nem mászik, nem négykézlábazik. :D No para.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

suzy: mi még csak hasalunk és vissza, nem kúszunk...

iwiw lázban égek, jelölök akit tudok.....remélem visszajelöltök:D

KépKép

Kép
orsimorsi

Aida, Orsi!
Okés! :lol: :wink:

Orsimorsi!
Ha én nem vagyok meg neked ,akkor engem is jelölhetsz! :D
susy75

Mush!
De jó neked, hogy mentek nemsokára haza! :wink:
Nekem most szombaton a szüleim jönnek egy hétre!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
susy75

Susy: köszi :)
Jelentem, Kobi még csak "közlekedik", ami nem is igazi kúszás, bár mindenhová eljut... a 4kézlábból meg egyelőre csak a lábmunka van meg, a felsőtesten még dolgozik dévénynéni, mert Kobi főleg arccal nyomja :? :D

Kép

Kép
gabilany79

Bernuska: engem is érdekelne ez a kölespép!!!

Manna: sajnálom a dolgot, de szerintem teljesen igazad van. Ja és elfelejtettem a kérdésedre válaszolni. Térmester: hát nem is egyszerű megmagyarázni. Az atomerőmű több (6) zónára van osztva. Ahová beléphetsz annak a száma fel van tüntetve a belépőkártyádon. Apa a gépházhoz tartozó udvartéri zónának a rendfelelőse. Vannak ott nagy konténerek a különböző hulladékoknak (fém, kábelek......) és neki figyelni kell hogy jó helyre teszik e a bedolgozó cégek. Valamint az is az ő munkája, hogy a rendre ügyeljen (tisztaság, cigicsikkek................). Amúgy abszolút nem vészes meló, de ez van. Sajna a szakmájában nem tud elhelyezkedni, és ez azért fixebb munkahely, mint kisebb cégeknél "napszámban" lenni!!! (remélem érhető voltam, de ha gondolod apa szívesen elmeséli a talin)

Gabi: sok boldogságot nektek!!!! :lol: :wink:
Vendég

Mush: igen, minden alkalommal, egy picit, ahogy jön a zacsiból. Ha meg nagyon vízkövesedik ecettel megy egy kört.

Kép

Kép

Kép
habe

Suzy. honnan van a felso vonazold?

KépKép
KépKép
mush589

zsebi: Huszti Sanyi:D:D:D:D:D

KépKép

Kép
orsimorsi

Kép Gabi. Sok boldogsagot!

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Ha rákattintassz a vonalzóra meglátod! :wink:
susy75

Sziasztok

bocsánat de most csak egy kérdés erejéig vagyok,Olim tegnap délután óta hőemelkedéses,nem köhög,nem náthás,de a foga eszméletlen csúnyán néz ki.a felső.meg van repedve tiszta véraláfutásos,nem engedi h hozzányúljak,nem evett ma semmit csak cicit,a nyelve folyton ott jár neki.hasmenés ezerrel,nyálzás úgyszint.szóval,ez a hőemelkedés lehet a fogtól?elvigyem dokihoz?mit tud vele csinálni ha tényleg a fogától van?de az a gáz h csütörtökön lesz csak doki.köszönöm és bocsi

solya051020
Káld

Kölespép:

http://netbio.unas.hu/shop_artdet.php?s ... Bio_866541

http://netbio.unas.hu/shop_artdet.php?s ... Bio_374494

Solya!
Szegény Oli!!! Én úgy tudom, hogy hőemelkedés simán lehet fogtól! Minél előbb bújjon ki az a fogacska!!!

Mush!
Nem szeretnék adni Zsófinak plusz cukrot ha nem muszáj. Tudom, a tápban is van, de azt sajna adni kell. Viszont ezen kívül csak a gyümikből szeretnék neki édes ízt adni...

Kép
Kép
lbernuska

Èn is Hirse-t (köles) és Reisschleim-ot (rizspép)vettem Vininek. Ezek is német termékek! Én az Alnaturától vettem a Dm-ben.Szerintem otthon is lehet kapni!
http://www.alnatura.de/de/sortiment
susy75

ez a rizskrem az itteni babarizs. :lol:

sajna mar kidobtam a Sinlac dobozat igy nem tudom megnezni, de en azt hittem hogy nem tartalmaz hozzaadott cukrot, ha igen, akkor azert szereti Kincso ennyire. :? na akkor ma beprobalkozom a babarizzsel helyette.

utana nezek hogy itt is van-e olyan koles pep.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Én már megint sietek..

hazaértünk a nagyszülőzéstől, névnapozásból.
Köszönjük a köszöntéseket!

Laura: igen a párom is rendőr..majd írsz h mi kell a pancsoló eljutásához.

Víz: mi Jana Baby-t használunk. Abból készül a tápi, és inni is azt kap. Forralni nem kell, egy nap alatt simán elfogy a literes flakonnal.

Gaby: SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!

Verzso: jogos a köszöntés! gratulálok!

Cili: remélem sikerül a békülés, azért én drukkolok nektek. Szerintem a részükről nagy szó h elmentek. Danidat köszöntötték?
A légy megmenekült? :D

Habe: nem semmi nap.. sajnálom.

Hiszti nálunk is van, ha kinéz valamit amit nem lehet neki..miért mindig azzal akarnak játszani amivel nem lehet?
a multkor pl. húsvéti ajtódísszel mentünk sétálni mert nem adta ki a kezéből akármit kínáltam cserébe.. :roll:
ilyenkor mit lehet csinálni??

ma voltunk tanácsadáson is, végre nem hízott már annyit az ovis méretű fiam.. 10500 gr. és 73 cm.. :D

Mi számít felülésnek? Ha pl. a döntött pihenőszékben felnyomja magát ? vagy csak vízszintesből?

Minden bébi nagyon ügyes már, lassan szaladhatunk utánuk! :wink: :lol:

Kép
eszterke24

Mush!
Szaharóz van benne, attól olyan őrülten édes. Az egyik csomagot nem bontottam meg a dobozból, ezt majd elviszem neked a talira, ha még kell. :-D

Gabi!
Boldog házasságit nektek!

Manna!
Köszi, hogy hiányoztam. :-D Anyóshoz kitartást! Hát nem könnyíti meg az életed, az már tuti... :evil:

Zsebi!
Csini a fürdőruci! Nagyon tetszenek a színei!

Habe!
Sajnálom a rossz napot! Ezek a biztosítók... Meg az összes többi szolgáltató cég... Az ember idegileg tönkremegy az ilyenektől!

Ruhapróba most szombaton lesz. :-D

Cili!
Szüleid... hát nem is tudom! Gondolom azért békülnél is velük, mert a szüleid, meg fenntartásaid is vannak a férjed miatt... Hát ez nehéz lesz, az tuti! Kívánom, hogy alakuljanak jól a dolgaitok!

Verzso!
Gratula a "kitüntetéshez"! Látod, tökéletes anyja vagy az ikreknek! Jobbat nem is kívánhattak volna maguknak. :-D

Hiszti: Zsófi egy igazi hisztizsák! Ha nem kapja meg a mobiltelefont, távirányítót és még amire szüksége lenne az életben maradáshoz, akkor sikít és hangos üvöltésbe kezd és dobálja is magát. A pénztárcámra is ugrik (nemtom miért, sima fekete bőr). Ez elég kellemetlen tud lenni, mikor fizetek valahol. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Mocorgás: Zsófi egy ideje már négykézlábaz, de az csak pár napja menő, hogy nem az alkarjára támaszkodik, hanem a tenyerére. Kúszás, mászás minimális, az is szenvedve, inkább "kaméleonozik" (előre-hátra ringatja magát :-D, mint amikor a kaméleon nem bírja eldönteni, hogy menjen vagy maradjon). De helyváltoztatásra és kiszemelt pontok becserkészésére így is tökéletesen képes. Ülés: A hátradöntött etetőszékben és babakocsiban már tök szépen felhúzza magát, sőt ma az ölemben is egyedül ült, de felülni még nem is próbált egyedül.

Kép
Kép
lbernuska

Akinek kell Zöldi ajánlatához kiegészítve még 1,85 gigányi babazene, az jó nagy pendriveot hozzon a talira :)

Ma kaptam egy DVD-t egy raklap zenével, konkrétan ezek:
100FolkCelsiustól 6 album
Alma együttestől 4 album
Botorjántól a 4szögletű kerek erdő
Bújj,bújj zöldág gyerekdalos album
Cifra palota gyerekdalos album
Dzsungel könyve
Fakutyától Róza és Jánoska :?
Ghymestől 2 album
Gryllus Vilmostól 8 album (égből pottyant is)
Halász Judittól 12 album
Zimme Zumm gyerekdalos album

Kép

Kép
gabilany79

Boci: Térmester címen egész másra gondoltam.. :lol:

Én is kipróbálom ezt a bio köles bigyót, köszi Berni!!!

Kép
mannababoca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?