Új privát üzeneted érkezett!

Nici, Barbinak mi a baja? Jobbulást nektek, sajnálom,hogy megint betegek vagytok!!

Anetto, engem is érdekelnének azok az "okosságok" amiket bevezettek az életetekbe!

Marcianya, hogy van anyukád?

Kisfruzsi, örülök, hogy megoldódott a széklet-probléma :wink:

Gumimaci, nem sokat írtál magatokról!

Lekri, remélem minden rendben, van már meleg víz?

Mi is pont megvettük a Brendonba kuponnal a Bébé Comfort etetőszéket! Szerintem nagyon jó!

Kép
tim27

Köszi Tim, akkor bátran fogom megvenni. Szerintem jó áron van, és örülök, hogy dönthető a háttámlája, mert nem nagyon szeretem sem a hordozóban, sem a pihiszékben etetni Fancsit. A hordozóban állandóan lecsúszik szegényke, a pihiszék meg tiszta folt. :D

Nici!
Köszi az infót, próbálgattam is, hogy hol a fenében lehet módosítani a beállításokon, de nem találtam...Mostmár megvan, remélem, ok lesz.

Most raktam be a sütőbe tölött cukkinit (nagyon szeretjük). Remélem nem ég oda... :oops:

Előre látom szomorú sorsát a háztartásnak....Most hogy én is csatlakoztam hozzátok, még többet fogok babanetezni :-))

Babatalira majd később mi is szívesen elmennénk, csak nem vagyunk Pestiek, úgyhogy ha jobban lehet mozogni a manóval, akkor benne vagyunk :wink:

Enikő

Kép

Kis családunk képei: http://picasaweb.google.hu/Langibaby
encsibe

Ja! Még annyi, hogy nekünk is volt olyan kb. 2 hete, hogy Fancsi nem kakilt 5 napig...
Aztán olvastam minden szépet és jót, a védőnő már azt mondta adjak neki glicerines kúpot, de helyette én megpróbáltam az őszibarack levet. Keckeméti, azt hiszem 2 dl kiszerelésben kapható. Na, az beindította.... :oops:

:D

Kép

encsibe

Csak kapkodom a fejemet, úgy felpörgött a topik! :lol:

Holnap egész nap itt lesznek anyósék, jó hosszú lesz az a nap...

Encsibe, üdv. Fanni nagyon édes. Emmám és közte csak egy nap van. Mi a kis fiatalkák közé tartozunk a topikban.

Hű, én is kinéztm ám azt az etetőszéket! Kuponos újságot már vettem is, csak meg akarom várni a hónap végét, mert ebben a hónapban van más nagyobb kiadás is, aztán meg nehogy pofára essünk. (Amilyen szerencsénk van, addigra meg elfogy.)

Kisfruzsi, nem aggódni!!! Majd Alma is belejön mindenbe.

Nici, akkor ismét jobbulást nektek, aztán várom, hogy mikor találkozhatunk.

Mangó, köszi a lehetőséget, aranyos vagy. A mi talis részvételünk bizonytalan.

Réka baba is nagyon édes!

KépKép
KépKép
atizka

Nézd már Encsibe, a vonalzóink ugyanazt a napot mutatják! (Emma 17-én született.)

KépKép
KépKép
atizka

Atizka! Télleg...
Várj, utánanézek.

Kipróbáltam egy másikat, ott is ugyanezt írja....

Passsssz....

De látom, hogy a tiéd nem noivonalas....Lehet, hogy máshogy van ennél a kettőnél a számolás??!!

Kép

encsibe

"Háztartási keksz összetevői: búzaliszt, növényi zsír, térfogatnövelő szerek, só, szinezékek: karamell, aroma, antioxidánsok. Glutént és kén dioxidot tartalmaz."

A zacskóról másoltam. Ebből egy ilyen idős babának szerintem semmi nem való. De nem akarok okoskodni, csak ha annyira nézegetjük a zöldség, gyümölcs származását, meg hogy mi van a bébikajákban, akkor ez csont egészségtelen. (Az én anyósom is szorgalmazná pedig nagyon...)

KépKép
KépKép
atizka

Encsibe, lehet, hogy a nap folyamán még vált valamelyik, csak később.

KépKép
KépKép
atizka

huuuuuuuuu mennyit irtatok :shock: :shock: :shock:

Tim
nekünk volt melgvízunk :lol: :lol: :lol:

nagyon helyesek a manók :lol:

kisfruzsi
ha jól emlékszem te irtad,hogy Alma se csinál semmit.akkor már 2en vagyunk ha megnyugtat :lol: :lol: :lol:
vagyis Kristóf már hasról hátra forog meg oldalra de a keze miatt nem megy tovább :wink: :wink:
Vendég

ma azt mondta nekem egy nő ,vagyis Kristófnak,hogy milyen kövér :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
nagyon rosszul esett :cry: :cry:
Vendég

Kisfruzsi:gondolom a csípője miatt (csípőszűrésen voltunk),sajna nem tudom de már kétszer szóltak lehet rossz irányból terhelődik és kárt okozhat?

Nici: Mindkét lányod nagyon szép, Barbinak gratulálok a fogacskákhoz szépek így együtt! Szandinak mielöbbi gyógyulást kivánok!

Encsibe: szerintem mindkét megoldás jó! Az üvegesből ellenörzött minőséget kell venni és nem lehet gond, ha te csinálod viszont gazdaságosabb merthát nem olcsó a bébikaja (főlleg hogy nekünk már egy üveg nem elég) viszont ennél a megoldásnál is jobb minőségű ha lehet Bio terméket vegyél. Ez sem olcsó de ha nagyobb mennyiséget fog enni gazdaságosabb míg pár kanállal kostolgat megteszi az üveges is.
Nekem jobban ízlik amit én csinálok (tudom nem nekem kéne megenni de szoktam kostolgatni, híztam is!!!)

Rékahercegnő: Kata cuki nagyon gondolom neki is hasonló jó étvágya van mint a fiamnak.
Nekem is bukós Ruben a mai napig vigyázni kell vele viszont amióta ül és sűrűbb főziket eszik talán kevésbé, mi a Nutrilon tápszertől nem buktunk egyedül, éjszakára még mindig csak azt merek neki adni, nem is kell váltanunk 1 éves koráig másra. A vaníliás tejpép is nagyon jó mert sűrű.

Szőlő: boldog hófordulót nektek!

Tim: igen jól tudod hogy nem ehetnek ilyeneket viszont a doktornő azt mondta hogy a legegyszerűbb parlagi kekeszet amiből mindent kispórolnak tehetünk bele, és adjak neki már májat és tojássárgáját is még nem mertem csak zöldségeket adok, azt bírom hogy minden szakember mást mond, tényleg jobb ha az ember saját megérzéseire hagyatkozik. Szerintem régen nem csináltak ekkora gondot ebből csak ez a mai generáció, bár már minden mérget belkevernek az ételeinkbe.
Lehet nem adok neki tényleg piskótát.

Atizka én is megnéztem a kekszet igazad van, csak azt nem értem miért nem tudnak csinálni a babáknak speciálisan olyat amit kb: 6 hós kortol lehet adni.
Még azt kéne megtudakolni hogy talán a mannernek van egy teljes kiörlésű babapiskótája mi lehet vajon benne? És hány hós kortól adható? Utánnajárok.....

Kép
geni

Lekri: ne foglalkozz vele tegnap nekünk is beszólt egy néni hogy milyen vékony ez a gyerek nem adok neki enni? Férjem fogta Rubent én odakaptam a fejem gondoltam ez is szívott valamit!!
Persze utánna mondta hogy csak viccelt hogy milyen jó husiba van!!! Szerintem nem látott még igazán kövér gyereket.

Kép
geni

Kristóf ilyen:
Kép Kép Kép Kép Kép

lehet én vagyok elfogult de szerintem nem kövér csak husis.egy hete volt 7,25kg
Vendég

Találtam egy honlapot véletlen babáknak való receptek, vannak rajta!!!! :lol:

http://www.idealmarketing.hu/index.htm

Kép
geni

Lekri!

Sztem a Te fiad egyáltalán nem kövér! Zéti sokkal husibb, de eddig még senki nem merte "lekövérezni" :lol: amúgy meg nem kell az ilyenekkel foglalkozni...tudom, akkor is rosszul esik az embernek! Ja, és én mindig mondogattam, hogy duci babát szeretnék majd...megkaptam :P !

Nici!

Annyira szeretem nézegetni a tesós fotókat! Tündériek együtt :D ! Köszönjük!

Atizka!

Azért a Hipp gyártja a Kecskeméti bébikaját is, mert pár éve felvásárolták...csak azért tartották meg nevét és a jelleget, mert állítólag mi magyarok ragaszkodunk a tradíciókhoz. Ja, és még azt hallottam, hogy a technológia ugyanaz, csak a nyersanyag különbözik.

Lányok!

Ha jól amlékszem van valami babakeksz...most nem is tudom milyen gyártmány, s azt sem mikortól adható, de ha valaki ilyenben gondolkodik érdemes utánanézni. Bevallom bennem még fel sem merült, hogy adhatnék azt is :oops:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sokmindenkinek választ adhat a következő oldal Zöldségek károsanyagtartalma fajtái, mit mikor adjunk a babának stb:több oldalas (alul kis nyíl-tovább)

http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babetr7.htm

Kép
geni

Sziasztok!

Még nem volt időm visszaolvasni, csak futólag.

Én is főzök Szofinak. Abból a gyümölcsből és zöldségből, amit a sarki kisközértben kapok. Ritkábban pedig a hipermarketben veszek.
Az az igazság, hogy én már abban sem bízom, amit bio-ként adnak el, mert ki tudja? Mindent rá lehet mondani, hogy az és hogy tudjuk ellenőrizni, valóban az-e? Sajnos sehogy.
Minden zöldséget és gyümölcsöt forró vízben mosok meg jó alaposan, mielőtt megpucolnám és megfőzném neki.
Amiben megbízok egyedül, az a nagymama kertjéből való! :wink:

A bébiételben nincs tartósítószer! Jaj, de szeretem az "okos" anyósokat! :lol:

Kekszet még én sem adok neki, mert abban aztán minden van, ami szem-szájnak ingere és nem való egy ekkora babának.
Van kimondott babakeksz, ami gluténmentes, ha jól emlékszem, 6 hós kortól és a DM-ben vettem (még amikor az ovis fiam volt 6-7 hós), egy manóféle volt a dobozon, piros sapiban és kék volt a doboz alapszíne. Piros a felirat, ami a márkája, talán Milupa????? Nem akarok butaságot írni, de majd utánanézek énis!

Lekri!
Egyáltalán nem kövér Kristóf!!!! Formás, egészséges baba! :wink: Aki pedig ilyet mond, az biztosan féltékeny, mert neki nincs gyereke, vagy nem ilyen szép! :wink:
Vendég

Geni, Kisfruzsi, Atizka, Csilla (remélem, nem hagytam ki senkit) köszi a véleményeket, hozzászólásokat a témában.... Hétvégén megyünk anyósékhoz....annyira nem várom :?

Azt hiszem, próbálok a saját szívemre hallgatni. Az lesz a legjobb :D

Lekri nem kövér a fiad!!!

Benettke, igen, én is pont ma láttam a dm-ben a babakekszet, 6 hós kortól. De nem tudnám megmondani melyik márka.

Majd még jövök, most apa fürdet, nemrég jöttünk meg a sétából.

Enikő

Kép

encsibe

Lekri,

na úgy látszik bejött az új tervem: vettem habtapi szőnyeget és odatettam a játszószőnyeghez és odaraktam a kedvenc játékait. Hát azóta forog!!!!!! gaz csak hátról hasra egyenlőre, de azt már tudatosan nem csak véletlenül.
A fiad egyáltalán nem kövér! Alma husibb :oops: de szerintem ő sem köver :lol:

KépKép
kisfruzsi

Lányok
A HIPP-nek is van ilyen babakeksze!
Vendég

Fruzsi, a hátról hasra a nehezebb, hasról hátra könnyebben megy nekik sokkal. Mazsi 2-3 hétig gyúrta a hasrafordulást, mire sikerült, hátra meg egyszercsak megfordult. :)

Lekri, szerintem sem kövér Kristóf. Mazsira születése óta mondják hogy óriási baba..... Szerintem abszolút nem óriási, de mindegy, már nem foglalkozom vele.

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

A hippnek van babakeksze, bio :) és 6 hónapos kortól adható. Liza szokta enni :)

Mangó, taliba mi is benne lennénk, ha szabad még jelentkezni :)

Üdv az újaknak, tök jó, hogy csatlakoztatok!

Liza tegnap megint belázasodott, ma elvittem dokihoz, jééé azóta nincs semmi baja. Kezdem azt hinni, hogy a foga szórakozik velünk!!!!
Persze írtak fel neki AB-t, de még jó hogy nem kezdtem el neki adni....

Most csak ennyi, mert rengeteg varrnivalóm van :)

Jah és eladtam a babakocsim....egyik szemem sír, a másik meg nevet :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mazsinak boldog hófordulót!

Olyan jó, hogy mindig jelentkeznek újabb mamik és babókák. Üdv nektek is Enikő és Fancsi baba.

Olyan irigy-irigy vagyok rátok, akik taliztok egymással :roll: . Na de egyszer eljön az én időm is. Őszi szünetben teljesen rugalmas leszek, és valakivel összehozok egy babatalit csakazértis. :)
Gyönyörűek ezek a babók egytől egyig.

Úgy néz ki alakul a kajcsink. Valószínűleg a gyümi neki is egyenlőre tabu lesz (lehet, hogy azért sem kívánja, mivel a pocakban sem igazán érezte a gyümik zamatát, mivel nem tudtam megenni a gyümölcsöket). Viszont a zöldség félék befutók lesznek. Este sütőtököt ettünk nagyon jóízűen, egy jó 5 kanálnyit. Majd délben főtt burgi kicsi margarinnal kikeverve. Nos ebből viszont kb egy fél üvegnyit megettünk :D . És KANÁLLAL. Most délután pedig a tejpépet is megettük, igaz ezt most kicsit hígabbra csináltam és így ki tudtuk szívni az üvegből (nagyon fáradt volt már, de éhes is). És persze továbbra is befutó az anyatejcsi.

Akit érdekekl még, és nem vett fület ill. nagyobb aventos üveget, annak még mindig ajánlom a tanulószettet (kb 200 Ft-tal drágább a sima nagy üvegnél). Ehhez alapból tartozik foganytyú, variációs végű cumi (víztől a pépig I-II-III lyuk), valamint egy csőrös pohárra szoktató gumi fej is, ami csöpögésmentes. Én ezt használom, és nagyon jó.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Mango,

hányan leszünk?

Kerekes,

és a sütőtök ill. a krumpli után Bianka szopott is még?

KépKép
kisfruzsi

Szőlő,

azt mondod, hogy Alma a nehezebbiket csinálta? Ok, akkkor nemsokára a visszafordulás is menni fog. :lol:
Bocsi, hogy ilyen fáziskésésben vagyok, de Apa kedd óta nincs itthon és csak holnap este jön haza..addig egyedül vagyok Almával

KépKép
kisfruzsi

Zsu, jobbulást Lizának! Reméljük tényleg "csak" a foga :)

Apropó babakocsi, hallott már valaki a casualplay skyline-ról? Valamelyik újságban láttam a képét, megnéztem a honlapjukon, de túl sok infó nincs róla :cry:

Második babakocsinak jó lenne esetleg...

Enikő

Kép

encsibe

Tudjátok Mamik mit nem értek az ételek bevezetésénél?

Minden egyes ételt külön-külön kostoltassak meg a gyerekkel, és 3 napig ne adjak újat. Akkor ez azt jelenti, hogy 3 napig mást se adjak neki pl. olyat amit már evett, vagy adjak neki csak tejet/tápszert míg az új kajából nem eszik annyit, hogy jóllakjon 1 evésre....mert ha így betartok mindent, akkor elég sokáig tart mire minden zöldséget megkóstol...

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok:)

Üdv az újaknak!

kisfruzsi, igen, eltart egy darabig, míg mindent fokozatosan bevezetsz. De az miért baj? :)

encsibe, a casualplay kocsik jóóók, csak nagyon drágák.

Erről jut eszembe,, ma felvittük a babakocsinkat a padlásra, teljesen felesleges volt ilyen drága kocsit venni, szinte nem is volt benne Lőrinc.

lekri, szerintem is teljesen jól néz ki Kristóf ;)

Most csak ennyi,
bedőlök az ágyba.

Jóéjt!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Fruzsi, Mazsi is így volt vele. Pont 3 hós volt amikor először megfordult hasra, aztán eltelt még egy hónap mire hátra is fordult. :)

Kép Kép
szõlõ

Csöppke,

csak azért baj, ha baj egyáltalán, mert kb. van 10 féle hami, amit meg szeretnék koóstoltatni vele, a korának megfelelőket. De akkor az min. 1 hónap és akkor ehet majd csak annyit belőlük, hogy jól is lakjon, ha jól értem.

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!
Amit már adtál neki, azt adhatod az új bevezetése mellett is.
Adsz az újból neki pár falatot, majd folytatod az étkezést azzal, amit már kapott.
Ebben csak az a lényeg, hogy az új ízt ismerje meg külön.
A 3 nap nem szentírás, de kell neki is egy kis idő, míg hozzászokik az ismeretlenhez ízekhez. :wink:
Vendég

Kisfruzsi, 10 féle főzelék magában? Vannak benne kevertek is nem?

Nem lehet olyan jó neked egész nap egyedül a babával, hogy most apa nincs otthon... :?

Nálunk szerencsére itthon van (vagy túlórázik, vagy a barátjának segít, aki most újítja fel a lakását, vagy dolgozik itthon) :?

Szóval annyira mégsincs itthon...

Kép

encsibe

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.05.18 09:42-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

[quote="mango."]f írta:mango.el is teszem a kérdést, hogy nincs-e kedvetek egy kis babás teadélutánhoz nálunk mondjuk kedden 2-3 fele??

Nekünk van :)
Bár Alíz nem vmi haverkodós .. ő az idegenektől sír :( nem értem, miért ...
Más babája is van ezzel így? Vagy csak én Alízom gondolja, hogy egyedül ő van a Földön? :lol: :lol: :lol: :lol:
De ha bepánikol, akkor eljövünk ..
Mennyien lennénk? Attól is függ talán.

Kép
szösszenet

Anetto,

akkor nem csak nekem jutott ez eszembe :lol: . De persze Csöppkének van igaza, hogy ez nem lóverseny

Encsibe,
nem csak főzik, hanem gyümölcsök és zöldségek
amiket már ettünk: alma, őszibarack, sütőtök, sárgarépa
ami még nem volt: cékla, gesztenye, krumpli, tejpép

én amit csak később fogok adni 6 hó után: banán és körte
egyszer adtam neki olyan üveges hamit ami körte+alma volt (4 hótól ehető) és kipattogott a mellkasán és a pociján, nem biztos, hogy a körtétől, de inkább várok vele.
Szóval amiket eddig evett azt is 2-3 hétig vezettük be kezdve azzal, hogy először csak gyümilevet ivott kanállal

Szösszenet,

Alma szereti az idegeneket, mosolyog mindenkire, de minden babának szerintem eljön a "félős" korszaka és akkor így reagál az idegenekre. De a babáknak örül, nem? Mert ha sírni is fog, ha meglátja a rengeteg anyukát, szerintem amint leteszed a babák közé megnyugszik majd és szokja az idegen arcokat is :wink:
Na meg nem utolsó sorban -gondolom nem csak a magam nevében szólok- jó lenne találkozni Veletek is, ahogy a többiekkel is!!! Én mondjuk még csak Litukával és Mátéval találkoztam 2 percre :lol: :lol:
Szóval 1 próbát megér! Ja és a fő ok: javítani kell az ivararányt, kellenek a csajok a kiskrapekok közé! :lol:

KépKép
kisfruzsi

Csilla,

köszi a választ, akkor ha bevezetek egy új hamit, adni fogok utána neki mást is, amit már evett.

Csajok,
tízórai után, ha mondjuk gyümit evett menyi idővel éhezik meg újra a babátok?

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok,

többen írtátok, hogy féltek a "tömegtől" :) mármint, hogy sokan leszünk.. Én úgy gondoltam, hogy előkészítem úgy a lakást, hogy a nappaliban nagy teret csinálok a gyerekeknek, a gyerekszobát meg meghagyom félrevonulósnak :) (nappali 24 nm, gyerekszoba 17nm, csak elférünk :) )

Nekem amúgy nincs rossz élményem a combinózással, többször utaztam Csengével, de lehet,h. csak szerencsénk volt mindig :roll: :roll: Csak rábeszélni akarklak Szőlő, hogy gyertek :)

Eddig ennyien vagyunk:

BENETTKE
KISCICA
KISFRUZSI
MARJAN
NICI
SZÖSSZENET
SZŐLŐ
ZORRÓNÉ
ZSUZSÓFI

ATIZKA ???
MANNOGAB ???
TÉJÉ ???
TIM ???

Kép
Kép
mango.

jó reggelt

Kristóf este elég jól evett.ettöl függetlenül felkelt 00.45kor :(

én gonosz anya adtam neki vízes gyümilevet.bevágot vagy 150ml-t.letetem.dobálta magát nyöszörgöt sirt.negyed 2ig szenvedtem vele.kivettem vissza tettem,cumi a sájába.akkor feladtam és kimentem megmelegitni a tápszert.mire visszaértem elaludt.4,10kor kelt fel.akkor megetetem és magam mellé tettem mert apa utána ér haza.6.50ig aludtunk bár 3x adtam cumit a szájába.

viszont nagyon elegel van.Kristófót ma viszem vissza ugy néz ki már nincs baja.erre Levi ma reggelre tüsszög meg folyik az orrakérek vérvételre papirt és elviszem majd őket.eddig nem volt beteg most meg 1hó alatt 3x

megyek mert Kikó éhes :lol: :lol:
utána visszaolvasok ha lesz idöm
Vendég

Celesztina hol vagy???

Kép
Kép
mango.

Mango,

a babakocsik elférnek majd valahol, vagy próbáljak inkább anélkül menni?

KépKép
kisfruzsi

Na akkor az előteret is átrendezem úgy, hogy elférjenek a babakocsik :) Mondjuk a mi 2 babakocsinkból legalább egyet eltüntetek :) De akkor vegyétek figyelembe, hogy a tali miatt néz ki úgy a lakás ahogy :) :)

Kép
Kép
mango.

vagy ha van erkély arra is kifér 1-2 db, vagy babakocsitároló....

KépKép
kisfruzsi

Fruzsi, Kisati is csak forogni tud, nem ül és nem mászik, úgyhogy majd Alma mellé teszem :)

Kép
Kép
mango.

sajnos nincs erkélyünk, de megpróbáljuk itt benn megoldani, menni fog :)

Kép
Kép
mango.

ok, akkor lesz egy fekvős és egy mászós csapat :lol: De lehet, hogy egy idő múlva ihletet kapnak a csemetéink és kúszni mászni fognak a nap végére :lol:

KépKép
kisfruzsi

vagy majd futkosnak a lakásban :) nagyon kíváncsi vagyok mit szólnak majd egymáshoz a picik!! Biztos nagyon édesek lesznek :)

Kép
Kép
mango.

Szerintem nagy érdeklődés lesz egymás iránt, nagy nevetgéléssel.
Jaj már én is úgy várom!

KépKép
kisfruzsi

én meg irigykedem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jó reggelt csajok!

Sajnos a mai éjszaka megint nem volt álmaim éjszakája. Már éjjel egykor cumit kért és onnan folyamatosan felsirt. Most evett reggel nyolckor kemény 100 ml-t....
Akárhányszor felkeltem hozzá, hason volt. És ha azért ébredt fel, mert hasra akart fordulni és a takaró nem hagyta? szóval ha álmában is gyakorol?

Olvastam ilyet, hogy akkor is nyugtalanul alszanak a babák, amikor pl. valami mozgásfejlődés előtt állnak. mondjuk mielőtt megtanulnak menni...

TALI!

Úgy mennék én is, de messze van...és pénzünk sincs rá, férjemnek ideje se... :cry:

Irjátok , hogy milyen rossz lehet egyedül a babával egész nap. Hát mi este hatig egyedül vagyunk. Kettesben Bogival. Néha nem ártana a társaság....De itt vagytok ti, veletek is lehet dumcsizni.
Lassan vár a konyha. mosogatás. kicsit még Bogizok, aztán ha elvan, akkor megkisérlem.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ollem

én a 2fiúval vagyok 3asba szinte egésznap.apa minden 2.héten éjszakás de akkor is alszik délelött.más társaságom nincs nekem se :( :(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?