Sziasztok lányok
elnézést a nem jelentkezésért, csak szervizelni kellett a gépemet
Nyufó: még nem mondtam el a családomnak, majd még várok egy kicsit
Örülök, hogy Regi jobban van és az a kép, az valami fantasztikus
Bettike gratulálok, a jó eredményhez
Dalmicsek örülök, hogy maffin jobban van
Spumilla neked is gratula a jo eredményekhez és örölük, hogy jobban van a kutyusod is végre
megnéztem a videót, amit feltettél, elég jónak tünik
Avrenim akkor most nektek is összejöttek a dolgok rendesen + még a munka is sok
Vigyázz magatokra azért
Aranyosak a családi fotók
Salsifraga gratulálok a szép eredményekhez, a vérnomásod, az viszont tényleg elég alacsony
doki mit mond?
Zsuzs jókat kacagtam a vicceken
Dr_nono: gratulálok a lánykád szülinapjához
Kis-csillag bár tényleg rossz a költözés, de ha a párod jobban keres, akkor legalább az egy elég erős indok lenne a költözéshez.
dokit gondolom akkor újat kéne keresni, nem?Különben nekem is a jobb oldali ruha tetszett jobban
Jó választás
Syl neked is gratulálok a jó eredményekhez
Csill nekem is sokszor meghúzódik a hasam reggel, de igyekszem rá figyelni,, hogy ne nagyon foruljon elő
Bár szerintem nincs káros hatással
Na nekem nem vol túl jó ez a pár nap: péntek reggel arra kelek, hogy ömlik a vér az orromból (eddig csak minden nap be volt dugulva). Aztán délután (vizygálat elött egyy órval) hívnak a rendelőböl, hogy a fizetett dokimnak állítólag műtétje van és hogy nem tudok ma menni
mondom akkor mikor? Hát legközelebb jövö hét pénteken kettőkor van szabad hely
na mondom király.....már 11 hetes leszek akkor majdnem és még semmilyen vizsgálatom sincs (vérvétel, vizelet, stb....) megy ugye szeretném már látni
Mondják, hogy hívjam fel a dokit és beszéljek vele.....Felhívom: nem veszi fel.....persze azóta se hívott vissza
Ugyhogy hétfőn még egy másik dokit is felhívok, akit előtte már néztem, csak aztán letettem róla
Lehet hogy most ez furán hangzik, de :
-ha egy fizetett orvost hívok, akkor vegye már fel, vagy hívjon vissza
-ennyire lehet rá számítani?
- és csak 1 héttel később van időpont????? hát ha esetleg akkor is műt, akkor várjak szölésig???
- és miért nincs ilyenkor lehetőség egy közelebbi napra betenni valahova? ha már nem miattam maradt el?
Szóval lehet, hogy én reagálom túl, mindenesetre felhívom a másik dokit hétfőn.