Új privát üzeneted érkezett!

Nyufó: biztos nehéz lehet, de érthető, hogy egy pár hós babával nem indul útnak az ember. A 6 hétből még mennyi van hátra?
Egyébként köszi az infókat :D Én már nem merek semminek sem utána nézni, mert képes vagyok más leírt tüneteket is azonnal észlelni magamon :lol:

Illda: köszönöm a biztató szavakat :D

Avrenim: Én sem voltam a kombinált teszten. Viszont én menni akartam, de téves infók miatt lemaradtam róla. Egyébként 13hét+6nap-ig lehet megcsináltatni.
A négyes (Quartett) tesztet lehet még elvégeztetni a 15.-20. hét között. Nem ad olyan pontos eredményt, mint a kombinált teszt, 75%-os biztonsággal szűri ki a rendellenességgel sújtott terhességeket. A kombináltnál ez 83%.
Aranyosak a képek :D

Kis-csillag: Képzeld, én is 10 év együttélés után mentem férjhez :D

Kép
csill79

Sziasztok lányok :!: elnézést a nem jelentkezésért, csak szervizelni kellett a gépemet :(

Nyufó: még nem mondtam el a családomnak, majd még várok egy kicsit :D Örülök, hogy Regi jobban van és az a kép, az valami fantasztikus :lol:
Bettike gratulálok, a jó eredményhez
Dalmicsek örülök, hogy maffin jobban van :D
Spumilla neked is gratula a jo eredményekhez és örölük, hogy jobban van a kutyusod is végre :D megnéztem a videót, amit feltettél, elég jónak tünik :D
Avrenim akkor most nektek is összejöttek a dolgok rendesen + még a munka is sok :? Vigyázz magatokra azért :!: Aranyosak a családi fotók :D
Salsifraga gratulálok a szép eredményekhez, a vérnomásod, az viszont tényleg elég alacsony :!: doki mit mond?
Zsuzs jókat kacagtam a vicceken :lol:
Dr_nono: gratulálok a lánykád szülinapjához :D
Kis-csillag bár tényleg rossz a költözés, de ha a párod jobban keres, akkor legalább az egy elég erős indok lenne a költözéshez. :D dokit gondolom akkor újat kéne keresni, nem?Különben nekem is a jobb oldali ruha tetszett jobban :D Jó választás :D
Syl neked is gratulálok a jó eredményekhez :D
Csill nekem is sokszor meghúzódik a hasam reggel, de igyekszem rá figyelni,, hogy ne nagyon foruljon elő :( Bár szerintem nincs káros hatással :!:

Na nekem nem vol túl jó ez a pár nap: péntek reggel arra kelek, hogy ömlik a vér az orromból (eddig csak minden nap be volt dugulva). Aztán délután (vizygálat elött egyy órval) hívnak a rendelőböl, hogy a fizetett dokimnak állítólag műtétje van és hogy nem tudok ma menni :( mondom akkor mikor? Hát legközelebb jövö hét pénteken kettőkor van szabad hely :evil: na mondom király.....már 11 hetes leszek akkor majdnem és még semmilyen vizsgálatom sincs (vérvétel, vizelet, stb....) megy ugye szeretném már látni :!: Mondják, hogy hívjam fel a dokit és beszéljek vele.....Felhívom: nem veszi fel.....persze azóta se hívott vissza :!: Ugyhogy hétfőn még egy másik dokit is felhívok, akit előtte már néztem, csak aztán letettem róla :( Lehet hogy most ez furán hangzik, de :
-ha egy fizetett orvost hívok, akkor vegye már fel, vagy hívjon vissza
-ennyire lehet rá számítani?
- és csak 1 héttel később van időpont????? hát ha esetleg akkor is műt, akkor várjak szölésig???
- és miért nincs ilyenkor lehetőség egy közelebbi napra betenni valahova? ha már nem miattam maradt el?
Szóval lehet, hogy én reagálom túl, mindenesetre felhívom a másik dokit hétfőn.

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

sziasztok

ma k.o vagyok,ezért nem is jövök :?

állandóan szurkál a petefészkem,a jó ég tudja miért...hát már nem az elején járok...nálatok is van ilyesmi még?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Teljesen meg vagyok lepődve :shock:
Ma nem sokat írtatok :roll: de gondolom vasárnapozik, családozik mindenki, vagy próbál enyhülést találni ebben a kánikulában.

Csill: akkor ez a 10 év szerencsés lesz nekünk is :wink:

Monka: remélem a géped már újra ugyanúgy szuperál mint előzőleg :D
A dokit sajnálom, a helyedben én is elvárnám ezeket a dolgokat, a mostani dokim szereti elfogadni a pénzt, de volt, hogy nem értem el telefonon, de aztán ő visszahívott, és ugyan sokszor többet vártam rá mint 1-2 óra :oops: de ettől eltekintve a babákra nagy gonddal van.
Az első vizsgálatokkal úgy tudom még nem vagy elkésve, ez miatt ne aggódj :) Az én vér- és vizeletvizsgálatom ugyan megvan, de pl. a kiskönyvemben a doktor még egy rubrikát sem jegyzett be, csak a védőnő kétszer :lol: (én ez miatt aggódok :? )
Nyugodtan hívd fel szerintem hétfőn azt a másik dokit, szégyenkezni nem kell miatta, akár a szülés előtt egy héttel is lehet orvost váltani :roll:
A költözésben nagyon bízom, bár új hely, új emberek, de majd jövök ide :lol: s kifaggatlak titeket mindenről :roll:
Új orvos kérdésében még bizonytalankodok, mert ha sikerülne, akkor legszívesebben visszajárnék ide dokihoz, mert annyira jól esik a gondoskodása, amit a babák iránt tanúsít :roll:

Bettike: én csak a meleg miatt vagyok k.o., de ez bőven elég, főleg, hogy a hét második feléig még folytatódik, s fokozódik..
A petefészekszurka még nekem is megvan időnként, sőt tegnap nyomásra is fájt :? :roll:

Mindenki vigyázzon magára, igyon sok-sok folyadékot és pihenjetek amennyit csak tudtok! Pocaksimi mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok lányok

beköszönni jöttem. vidéken voltam a hétvégén, ahol nincs netem úgyhogy nem tudtam írni. remélem mindannyian túléltétek ezt a borzasztó meleget, én nagyon nehezen viselem

bettike: sajnálom hogy rosszul vagy. de szerintem a petefészek szurkálás inkább csak kellemetlen de nem hiszem baj lenne. nekem is sokat van ilyen. először én is nagyon megijedtem, de aztán megnyugtattak hogy mással is előfordul. remélem azóta már jobban vagy. pihenj sokat és vigyázz magadra

monka: hát tényleg elég furán viselkedik a dokid. nekem is hasonló a véleménym mint neked. azért ha már fizetsz legalább el lehessen érni. lehet hogy éppen műt, ok. de azért utána megkérdezhetné mit szeretnél. megértem a dühöd. a vizsgálatok miatt ne aggódj azzal nem vagy elkésve szerintem. csak gondolom már nagyon várod hogy lásd a picikéd. hát ezt teljesen megértem

avrenim: nagyon aranyosak a képek :D
gratulálok az új ágyatokhoz, kitartás a felújításhoz meg a munkádhoz. azért kíméld magad amennyire lehet, most ti vagytok a legfontosabbak. minden többi csak utánatok jöhet

kis-csillag: nagyon szép lesz a ruhád :D szerintem nagyon jól választottál. a névválasztást megértem, én felvettem apa nevét, de szörnyű mi mindent végig kellett járnom miatta. és persze fizetni is kellett sok mindenért. na meg nem a név köt össze két embert. lagzit meg majd csináltok később, az esküvő a lényeg

nyufó: örülök hogy már jól van Regi.

syl, salsifraga : gratulálok az ultrahanghoz és a szép eredményekhez

zsuzs: nagyon tetszettek a poénok :lol: jó egy kis vidámság a komoly témák mellett. köszi

spumilla: köszi a kismamás dvd linket

ha valakit kihagytam lányok attól elnézést. most mennem kell kicsomagolni meg készülődni holnapra. sajnos reggel munka, de majd megpróbálok írni

szép estét nektek és vigyázzatok magatokra

KépKép
Kép
rebeka85

Nah, ma tényleg nem pörgött úgy a csapat..én is totál kész vagyok, takarítás, lomtalanítás de csillog-villog minden..már rég volt ilyen, a terhesség és a beosztásom valahogy nem tette lehetővé a nagytakarításokat. Vettünk kis polcot a gyerekszobába és kiköltöztünk a nappaliba, de nem tudok aludni apától mert éjfélig tévézik így venni kell tv-t is a béke kedvéért, kiköltöztetem a konyhába/szép nagy konyhám van/ veszek falra szerelhető tv-t.

Kis-csillag: ahogy bemész egy szobába, onnan nézve a bal felső sarkot! most vettem észre,hogy a szerelem saroknál direkt páros dolgokat raktam, és oda raktam egy egyiptomi képet, ami azt ábrázolja, hogy a nő kiszolgálja a férfit...nah gyorsan kicseréltem ma egy kínai boldog szerelem szimbólumra, mert a szolgaságból elég volt már :wink: !
Nagyon nem mind1, milyen képek vannak az otthonunkban, mit jelképeznek és hova tesszük őket!már elég sok tapasztalatom van, sok barátnőmnek alakítottuk át a szobáját.
A hugom már nem túlsúlyos, de mániákusan sportol, koplal, sajnos olyan hasi elhízásra hajlamos mint én.

Monka: még az elején érdemes váltani, hogy ki tudj alakítani mással is jó kapcsolatot, akinél szeretnél szülni.

Csill: akkor még lehet megpróbálom levetettni a vért, azért ha már nekem ingyenes, ki kéne használnom a lehetőséget..

Betti: kitartást és sokat pihizz! észre vettem néha az se mind1 melyik oldalamon fekszem, mert valameylik pozició kényelmetlen.

jaj holnap nappal, sok-sok ágyhúzással, pihiznem kell, jó éjszakát!!

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Kép Kép Kép

Először is nem vagyok képes végig olvasni amit ügyesen termeltetek!!!Estére kipurcanok nesze neked táppénz:) Egy hét nyaralás, úgy hogy a jövő héten ismét benézek:)
Zsuzs 35 én Mélykúti vagyok, az első kettőt Baján szültem, a Szluha még dolgozik!
avrenim a vért nekem is 13 héten vették le mert a 12 hetes uh közbeszólt és a vérvételt lehet tolni...
na lányok elég rossz hetet zártam, de talán leee zártam..... Voltam ügyeleten meg minden de ami a jó hír nem a babócával.
Ami még egy kis csoda este lefeküdtem ma meditálni... a lánykám egész napos hisztije után... s lám a porontyka elkezdett dolgozni. A hisztikét megkértem tegye a pocakra a kezét és először mindent éreni képzelt, de egy idő után amikor tényleg akkor mondta, hogy érezte.. Szóval jó nap volt a mai...
Mindenkinek ilyen szupi hetet kívánok akik iwiw-en jelölne Vargáné Szőke Krisztina:) jah és pár kép a mai napról

KépKép
Kép
krisztin76

jah még egy kérdés nyufó
a táblában én ma pont 14 hetes lennék, de én 14+4 vagy elméletileg nem nőne ahogy a vonalzó? Úgy irigyelem az uh-sokat!!!! na de ami késik nem múlik! szép hetet!!!

KépKép
Kép
krisztin76

krisztin

szépek vagytok :)

csini pocakod van :)

én is ma már az orvos szerint 14 hetes vagyok,el vagyok képedve hogy igy halad az idő :)

kis csillag

akkor megnyugodtam ha neked is szokott ilyen lenni.az én dokimat sem lehet elérni sokszor.

a dokinak meddig kell pecsétet tenni a kiskönyvbe h járjon az anyásági támogatás?

rebeka

én is nagyon nehezen viselem ezt a meleget,tegnap annyira fájt a fejem :?

avrenim

akkor ügyi voltál,nálunk is mindig van mit takaritani.dehát élünk,ahol emberek élnek ott kupi is van nem igaz? :D

nálam plusszban még a hánynger is erősebb lett,elvieleg 12 hét után elmúllik,á dehogy...anyuéknál voltunk hétvégn és küldött marhapörit,hát csak beszagoltam a hűtőbe és azt hittem mentem kidobom a taccsot :D :D

KépKép
bettike83

KépKépKép

KépKép

KépKép
nyufó8

Jó reggelt lányok

Beértem a munkahelyemre. Sajnos ma nagyon sok munkám van, mert a kolleganőm szabin van és őt is helyettesítenem kell.
Hát ma alig bírtam felkelni. Olyan mintha nem is aludtam volna. Ettől az őrült melegtől nagyon fáj a fejem meg nagyon rossz a közérzetem.

bettike: neked tényleg hasonlóak a tüneteid az enyémhez. Sajnos nekem még mindig nagyon előjön a hányinger, már kezdem azt hinni én már szülésig így is maradok :( Mondjuk a pörkölt nem a legkönnyebb ételek egyike, de reméljük jó étvággyal tudod majd megenni...
ja és nekem sem pecsétel mindig a doki a kiskönyvbe. de egyébként nem tudom mennyire szigorú szabályai vannak. van aki csak mostanában kérte ki egyáltalán a terhes kiskönyvet. gondolom a védőnő majd beleír minden hiányosságot

krisztin: nagyon jók a fotóid. jól értettem hogy mentek nyaralni? Hova mentek?

avrenim: hát le a kalappal előtted. nem semmi hogy terhesen ilyen meló melett még ennyi energiád van. valahogy nekem is rá kell vennem magam egy nagytakarításnak mert mióta terhes vagyok fele annyit sem bírok mint előtte
ezt a feng-shui dolgot tanultad vagy csak érdekelt és magadtól foglalkoztál vele? Az biztos hogy akár egy kép is nagy hatással van a közérzetünkre

szép napot nektek csajok, majd még jelentkezem

KépKép
Kép
rebeka85

rebeka

akkor te is küszködsz úgy látom :? na de ez vele jár,csak lenne egy kicsit hüvősebb.
jó lenne fürdeni valahol de ebben a tikkasztó melegben nem akarok hőgutát sem kapni.igy legjobb a hüvösben.

lehet tényleg kitart akár szülésig is,ki tudja.a marhapöriből nem tudok enni,képtelenség,pedig nagyon finom.és tök gáz,mert mindenki szeretne a kedvenben járni én meg mindent finnyázok,de nem direkt,ez a kismamiság teljesen kiforditott magamból izlésben.és nem akarok senkit megbántani,inkább elfogadom és ha más nem a párom megeszi :D

a multkor ugy jártam,állandoan ubit ettem volna,és kb 2 hét múlva anyósom meglepett ubi salival,de akkor már nem kivántam,rá se birtam nézni,persze örültem h gondolt rám,de olyan gáz h ilyen változó az izlésem.elfogadtam,örültem neki és ettem is pár falatot belőlle,de nem ment igazából.párom megette :D

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Én is itt vagyok. Tegnap olyan meleg volt, minden bajom volt. Pedig ugye a hét második felére már 36-37 fokokat mondanak árnyékban, SOS! Regi már kezdeget enni is, szóval alakulunk. A tábliba hozzáraktam egy név oszlopot, amikor már van valakinek fix, akkor írja meg és rakom is be.

Nono megy a drukk hogy ne legyen dugó a pályán. Én se merek vízbe menni, így viszont meg kész kínszenvedés a part mellett gondolom! Mindig kap a másik gyerkőc is ajándékot a másik szülinapján?

Avrenim tök jó olcsón kaptátok az ágyat és jó hogy szivacsos. Olyan szar a rugós, 4 éve vettük a matracot és már egy csomó rugó kitüremkedik itt, ott, kéne venni másikat. Mi is gondolkodtunk hogy jobb lenne szivacsos. Mindenki azt mondja hogy idősebbnek látszik Regi, meg olyan dolgai is vannak később csinálnak hasonlókat a gyerekek. Most is voltunk vele ismerősnél, ott voltak a szülei is, most találkoztunk először és a vége fele derült ki, hogy azt hitték hogy sokkal idősebb és onnan bukott ki, hogy furcsállották hogy még nem beszél csak pár szót, aztán mondtam hogy hát még csak 19 hónapos, teljesen elhűltek, hogy még csak ennyi :lol: Akkor ezek szerint mégsem szúrnak ki veled és meg fogtok tudni egyezni? Ezt a főnővér döntheti el? Drukkolok akkor, remélem sikerül összehozni. Érdekes ahol én voltam ott a 13+6-ig veszik le a kombinálthoz vagy az integrálthoz a vért. Nagyon jók a képek amiket felraktál! Hárman vagytok testvérek? Vagy a harmadik kislány csak ismerős? Azért vigyázz magadra, nagyon pörögsz ahogy olvasom!

Csill a 6 hétből kettő ment le, de olyan gyorsan, mintha csak pár napja jöttünk volna. Amíg várja az ember, lassan telik, aztán amikor itt vagyunk akkor meg szalad az idő.

Monka akkor jól emlékeztem. És mikor fogod megmondani? Sajnálom hogy így jártál a dokival :twisted: Azt hiszem én is felhívnám a másikat, mert azért durva hogy egy hetet akkor várat még!

Bettike nekem is még szokott szurkálni, biztos nem gond, ha többünknek is előfordul.

Krisztin nagyon jók a képek, már szép nagy pocid van!!! Bejelöltelek iwiw-en. Amit kérdezel, nem igazán értem, a táblába a mai napon 14+6 vagy, akkor ha ma 14+5-vagy, vegyek vissza egy napot? A táblázat automatikusan számol, de amikor feltöltöm, akkor aznap amikor töltöm csak aznap érvényes amit mutat.

KépKép

KépKép
nyufó8

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:23-kor.
szonce82

nyufó

örülök h te is jöttél.azért élvezd ki még van idő :)

szonce

akkor lehet most sem kell,hát mindegy,17 hetesen elmegyek uhra a dokihoz,aztán ha megtudja mondani a nemét akkor várok még a 4dvel,hogy egy kicsit husisabb legyen a bébi,mert ilyenkor még kis vékonykák :)

májuban lemértem magam centire,hát kilóban sem jött fel semmi,meg centiben sem igen eddig,cicire jött +3cm :shock: és hasra 2cm,de máshova semmi.

KépKép
bettike83

Sziasztok :D

Krisztin nagyon szép család vagytok :D és a pocakodik is nagyon szép már :D Kellemes nyaralást kívánok nektek :wink:

Avrenim igazad van, én is azért igyekszem most megfelelőt keresni, mert olyan dokira van szükségem, aki végig velem van és számíthatok rá :D Csodállak, hogy hogy vagy képes ilyen pörgéssel csinálni a mindennapokat

Kis-csillag köszönöm, hogy megértesz :D na igen, ha még csak várni kéne rá, de azért 1 hetet? szóval teljesen kiakadtam :( :( egy állapotos nőnek ez a minimum, ha már magánhoz jár, hogy törődjenek vele :!: Vártam volna én órákat is :!: Meg ugye azért az se olyan nagy kérés, hogy hívjon már vissza! Na mindegy, ma felhívtam reggel a másik választottamat és azt mondta, hogy ha így állunk idővel, akkor holnap 3-ra menjek és bekukkantunk és ad beutalókat is :D :D :D :D :D :D Na.....számomra ez a törődés :lol: Remélem minden renden lesz :roll: Meg azért ugye nekem még védőnőm sincs és azért örülnék, ha már az alapvizsgálatok meglennének :roll: Mert ugye lehet hogy kezelni kéne valamit, ha van! Mennyire leszel messze a dokidtól? Én Budai vagyok, de ha bármiben a segítségedre lehetek szólj nyugodtan :D

Rebeka neked is köszönöm, hogy megértesz :D na igen, ha még csak várni kéne rá, de azért 1 hetet? szóval teljesen kiakadtam :( :( egy állapotos nőnek ez a minimum, ha már magánhoz jár, hogy törődjenek vele :!: Vártam volna én órákat is :!: Meg ugye azért az se olyan nagy kérés, hogy hívjon már vissza! Na mindegy, ma felhívtam reggel a másik választottamat és azt mondta, hogy ha így állunk idővel, akkor holnap 3-ra menjek és bekukkantunk és ad beutalókat is :D :D :D :D :D :D Na.....számomra ez a törődés :lol: Remélem minden renden lesz :roll: Meg azért ugye nekem még védőnőm sincs és azért örülnék, ha már az alapvizsgálatok meglennének :roll: Mert ugye lehet hogy kezelni kéne valamit, ha van!

Kép
monka1

Nyufó még nem tudom, de szerintem a 12. hetinél mondom meg :D De lehet már nem bírok addig várni :lol: örülök, hogy jobban van a kislányod :D Felhívtam ma reggel a másik dokit és azt mondta, hogy ha így állunk időben, akkor holnap menjek be 3-ra és "elrendezi a bajomat" :lol:

Szonce A másik választott Hunka Rezső, holnapra fogad :D Hát a történet az úgy volt, hogy pénteken fél kettőkor (egy órával a vizsgálat előtt) felhívtak az asszisztensei, hogy műteni fog majd délután és ezért csak jövő hét péntek 2-re lenne szabad időpont. Én meg mondtam nekik, hogy mi is az én bajom, ők erre azt mondták, hogy sajnálják, de ez van, nem tudnak előbb betenni és másik dokinál sincs már hely :( de hívjam fel a dokit és beszéljek vele, hátha tud jobbat (ők adták meg a számát). Hívtam a dokit, nem vette fel (ami még nem is lenne gond) de vissza se hívott a mai napig se :( (és ha jövő hét pénteken is műt, akkor megint egy hét?) na lényegében ennyi :? két választottam volt, ezért mivel az elsővel nem sikerült megoldani a helyzetet, ezért hívtam a másikat. Tényleg nem vagyok gonosz, de azért szeretném megnézetni magam, de nem egy hét múlva, arról nem is beszélve, hogy csütörtökön szerettünk volna a párommal elmenni pihenni pár napra :)

Kép
monka1

Avrenim: én a helyedben élnék a lehetőséggel, ha nálatok ingyen megcsinálják a tesztet.Szerintem ne hagyd ki... :D

Monka: Szerintem jól döntöttél, hogy felhívtad a másik orvost és teljesen jogosak az elvárásaid :!: Velem is előfordult, hogy nem vette fel a telefont az orvosom, de küldtem neki üzenetet és egy pár órán belül visszaüzent. Nagyon jól esett, mert éreztem, hogy törődik velem és erre nagy szükségem van...

Nyufó: nyáron egyébként is szalad az idő, de így gondolom még gyorsabban...Én tegnap és ma is nagyon kivagyok a melegtől. Regi, bírja ezt a hőséget?

Mit főztök ma lányok? Van vmi jó tippetek? :wink:

Kép
csill79

Csill Na igen, látod a te dokit gondol arra, hogy nem csak úgy hívogatod és ha jelzel neki, akkor fel is keres :wink: na mindegy, nem is idegesítem magam rajta, ha minden jól megy, akkor holnap 3-kor megkukkantom a picikémet és kapok beutalókat is. :D Ma nem főzök, mert maradt a tegnapiból még, de sajna ötletem sincs :( nekem tojásleves és tarhonyás hús volt a menü + iszonyat jól sikerült meggyes rétes :D

Szonce kaptál esetleg már sms-t az eredményről?

Kép
monka1

Sziasztok!

Köszi lányok a gratulációkat! :)

Nálunk ma Brassói van ,utána jó sok jégkrém meg dinnye!!
Holnap nem tudom mit kellenne főzni?Ötletek?

Már nem tudom,hogy ki kérdezte,hogy miért kell szednem a vasat?!
Járnom kell a vesém miatt ellenőrzésre és ott teljes vérkép és ,ott írta ki nekem a doki a folsav és vas pótlást!
Rékánál végig nem kellett vasat szednem,most kell!
A jódot pedig a Diabetológián írták ki!Ezt Rékával is szedtem egy darabig!

Spumilla:Te a Jodid-ot végig fogod szedni?

Kép

Kép
syl100

avrenim: melyik kórházban dolgozol ha nem titok?

krisztin és van már 2 nagyod? aztaaa, de csini vagy!

bettike: nem vígasztallak, nekem a lányommal a 6. hóig üldözött a róka meg az émelygés. Kitartás nem egyszerű az biztos.

nyufó: dugó volt. De nem is vártam mást sajna, a nap viszont nagyon jó volt annak ellenére h nem mehettem vízbe. Amúgy igen mindig kap a kicsi is ha a nagynak van valamije meg fordítva is. Csak apróságot, pl a nagy kap ajcsikat tonna szám akár 20 ezerért de a kicsinek vmi apróság pl most egy helikopter 1200ért és imádja. nehéz elmagyaráznom nekik h miért kap most csak az egyik és miért csak a másik még ezt nem értik de így együtt örülnek. nekünk is így volt mikor kicsik voltunk bár akkoriban a szocializmusban nagyon szegények voltunk de akkoris megoldották anyumék. Aztán mikor nagyok lettünk olyan kamszok már nem kellett ez mert megértettük kinek mije van és miért csak ő kap. ez csak eg trükk a féltékenység elkerülésére de sztem nem ez fogja meghatározni h féltékeny e a gyerek vagy sem. A gyerekeimnél nincs féltékenység szinte semmi max egy kis vita de nem féltékenységből én meg a tesóm viszont öltük egymást és én kifejezetten féltékeny típus voltam pedig a szüleim mindent megtettek. Na de kinőttem mára és imádjuk egymást a tesómmal. de tudod próba szerencse.
Amúgy mikor megszületett a fiam hozott egy kis ajcsit a lányomnak. Megbeszéltük h kap vmit amit a tesó küld neki és azóta is megvan.

monka: az h nem éred el a dokid sztem is gáz...és ha szülsz majd? vagy bajod van épp és kéne nagyon egy orvos h mi a baj...ez nekem sem szimpi, én váltanék. Bár ha szülsz akkor tuti hívja majd az aszisztense, elvégre az sok pénzes hívás azt nem lehet csak úgy kihagyni.... :? gondolom...én váltanék az is tuti.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Sziasztok!

Gyorsan jövök, mert rotyog a lecsóm..
Az utolsó lecsóm azt hiszem Zalaegerszegen és Zala megyében, ugyanis hívták apát, hogy övé az állás! :D:D:D:D:D:D
Öröm az ürömben, és fordítva, mert most agyalhatok ugye az orvostémán :( meg hát itt a nyakamban az AFP vérvétel és fogalmam sincs, hogy Pesten (Pest környékén) ez hogyan működik :( Itt Zalaegerszegen csak és kizárólag hétfői napokon van a vérvétel, ezért itt július 26-án kellene mennem, akkor leszek 16+1.
És hát oda Pesten kell-e beutaló, nem, stb. szóval bármilyen információt hálásan megköszönök mindenkitől :oops: :roll:

Ha valaki tud nekem segítő ötleteket, tanácsokat mondani, mindent, bármit! szívesen fogadok!
Szigetszentmiklós mellett a Leshegyi ipari parkban fog uram dolgozni, egyelőre keressük az albérleteket, szerdán megyünk fel Pestre egy ingatlanközvetítőhöz, aki egészen jó ajánlatokat mondott telefonon soroksári családi házakról.. :roll:
Végre teljesülne vágyam, hogy családiban éljek, még ha nem is a sajátom :oops: - majd később ráérünk arra még :P de ha csak lakás lesz az sem baj, csak relatíve közel legyen apukának a melóhelyéhez, mert a benzintérítés 9Ft/km, ami ölég kevés :lol:

Puszi mindenkinek, estefelé jövök, addig még felkajtatnak nekem infókat Szigetszentmiklósról az ismerősök is :roll:

Pusssz!

Kép
kis-csillag
Tököl

monka

már te is 10 hetes vagy,tellik ám az idő :) igazad van,állj a sarkadra a pénzedért sok doki segit,meg tőrődik veled.szoval jó h váltottál.

KépKép
bettike83

Dr_nono ezzel én is így vagyok :? Az a legrosszabb, hogy nem hívott vissza, pedig az asszisztenseivel is üzentem, erről ennyit :? De holnapra már fogad a másik orvosom (akit már előtte is néztem) és nagyon rendes volt :D

Kép
monka1

Bettike igen, végre már én is a két számjegyesek közé tartozom :D De már te is közeledsz a középidőhöz :D Biztos a terhesség miatt vagyok ilyen, máskor simán vártam volna, de most szükségem van a rendszeres megerősítésre és támogatásra :D Remélem az új doki már tényleg jó lesz :D Örülök, hogy te is úgy látod, hogy jól tettem a váltást, nem voltam benne biztos, de most már igen :D
A védőnőt azt én hogy találom meg, hogy ki nekem az illetékes? Van ilyen honlap? És ott mire számíthatok?

Kép
monka1

Kis-csillag gratula nektek :D azért látom jobban örülsz, mint szomorkodsz. Sajna nem vagyok Soroksári, de lakik ott ismerősöm, és hát vannak ott kellemes részek :D De majd megkérdem őt, hátha ismeri a helyi erőket (jó orvosokat) :D

Kép
monka1

monka

a védőnős dolgot szeritem kérdezd meg a dokitól ha mész,ő tudja biztos hova tartozol.

KépKép
bettike83

Monka: biza' jobban örülök, mint, hiszen apán is látom, hogy mennyire örül. Csak ne lenne olyan felelőtlen :( Július 19-én kell mennie orvosira, és július 22-én kell kezdenie, vagyis nincs két hetünk, hogy rendezzük sorainkat, mire ő azt mondja, majd 19-én úgyis fel kell menni, akkorra szerezzünk címeket és akkor nézzük meg őket :( Na ez nálam fekete pont, mert ilyen esetben mindig makacs vagyok és nem szeretek lakás ügyben az utolsó percekig várni. :oops: Hiszen itthon össze kell pakolni, mindent bedobozolni, az nem egy nap! Felvinni mindent egy fuvarral menni fog, a kipakolás meg ráér! Az nem lesz sürgős már :D Csupán annyira, hogy még szeptember előtt :lol:
Előre is köszi a körbekérdést :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Bettike szerintem is az lesz, amúgy is mondom majd neki, hogy még nem voltam :( gondolom lassan oda se árt elmenni :) Gondolom ott is időpontkérés meg ilyenek :roll: Ott tényleg adnak valami kuponos füzetet majd? És a kis könyvet még akkor kiadják? Gondolom az egész családfát kikérdezik + apáét is :lol:

Kép
monka1

Kis-csillag akkor nektek is elég pörgős lesz a következő néhány hónap, azért nagyon vigyázz magatokra :D Meg persze lesz ESKÜVŐ:-) Hát az tuti, hogy minél előbb kell megfelelő lakást találni! Szerintem talán még a dokidat is kérdezd meg, hogy ő mit tanácsol, esetleg ismer e valakit itt, akit ajánlana :D

Kép
monka1

monka

én kaptam egy várandós könyvet és egy ujságot,plussz a kiskönyvet.az elő alkalommal csak csupa adminisztáció lesz.én majdnem egy orát voltam.
mérnek vérnyomást+súlyt...kikérdeznek mindennel kapcsolatban,betegésgek stb.

KépKép
bettike83

Monka, ez az orvosmegkérdezés nekem is volt eszemben, csak az a baj, hogy Ő februárban jött ide Szegedről és nem biztos, hogy sok infója vagy ismerőse lenne Pesten, de ha a héten sikerül lerendeznünk a lakásviszonyokat odafent, akkor mindenképpen szeretném majd felkeresni, s elmondani neki, hogy elköltözünk - viszont még az is megfordult a fejemben, hogy visszajárnék hozzá :oops: így az elején még elég havonta jönni, szerintem simán meg tudnám tenni Apával együtt :P /Mondjuk akkor meg hogy lenne a császár.. Eh, de ciki a helyzet :evil: /
Sajna tényleg pörögni fogunk, de ez azt hiszem várható volt, már február óta próbálkozik apa odafent munkát találni, és most hogy itt elhelyezkedett, mondtam is neki: "Figyeld meg, most Te következel, nekem a babák, neked a meló", de mégis amikor ma felvette a telefont, azt hitte azt mondják neki, hogy "Sajnáljuk.." :lol: de én annyira tudtam előre :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

Bettike akkor én is túlélőcsomaggal (kaja+víz) megyek majd oda :lol: és viszem a jegyzetet a betegségekről. Legalább nem kell ezeken gondolkodni :lol: Remélem nekem valami rendes nő jut így a dokicsalódás után :roll: Neked rendes, segítőkész?
Kis-csillag hát ebből a szempontból nem vagy túl szerencsés helyzetben, de igazad lehet abban, hogy még simán járhatsz hozzá egy darabig :D Közben meg talán sikerül felmérni a terepet az új helyen is, ne mindjárt mindenből az új és ismeretlen jusson :roll: De a lényeg, hogy jól alakul az életetek :D

Kép
monka1

monka

rendes nagyon,fiatal,olyan 32 év körüli,van egy kislánya.de tényleg kedves,segitőksz.még nem volt kint nálam de sztem is nem is sieti el,ugye most mindenki megy szabira és kevesebben vannak.

hátha tiéd is rendes lesz,nem szokott velük gond lenni.vagy ha mégis akkor azt a pár alakalmat elviseli az ember.

én is mindig vizzel indulok mindenhova,mégha meleg is lesz,akkor is szomjoltó.max veszek.

42 fok van a napon :shock: :shock:

KépKép
bettike83

Bettike elég durva az idő, az tuti én már alig bírok élni :( Remélem én is ilyen védőnőt kapok, mint te :D

Kép
monka1

Mára elköszönök, megpróbálok ebben a melegben hazakullogni :( de lehet beugrom a Dunába és hazáig úszok :lol: :lol: szép napot mindenkinek, délelőtt még jövök :D

Kép
monka1

nálunk akkora frissitő zuhi volt.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Spumilla, küldöm. :wink:

Nyufó, tök jó a táblázat, nekem jól számol. Csak nekünk van meg a nevünk? :shock:

Avrenim, még nyugodtan levetetheted. :wink:

Kiscsillag, gratula párodnak. Sép a ruhád. :D

Krisztin, nagyon csini vagy! :wink:

bettike, 4x kell megjelenni terhesgondozáson, erről majd a kórházban kapsz igazolást.

Nono, mi tegnap Lellén voltunk, olyan szívesen fürödtem volna. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

bettike
köszönöm kedves vagy, de mindenkinek alakul csak akinek jobb a hasizma az tovább tartja, tehát én nem egy tuti sportos mamka lenni Én is hasolnló vagyok a kajával van amit eddig nem és most igen kovi ubi 2 nap alatt 1 kiló… brr de jóóó is volt de van amit meg eddig igen és most nem . Hát érdekes. Milyen mázlisták is vagyunk a pasikhoz képest? Lehet ők bele pusztulnának ennyi jóba nekem is szurkál néha a pocakom azt mondta a doki, hogy van, hogy gyorsabban fejlődik a baby és a méh a gyors növekedéssel ilyen érzést válthat ki. Meg vicceskedett és azt mondta azért fáj mert van benne valaki… Kis humor herold…
nekem súlyban eddig semmi ciciben semmi csak tele vannak…derék 6 cm.
spumilla
nekem is vannak hisztis kirohanásaim vagy türelmetlenség amikor a gyerekem már 121 szer is valamiért nyüszköl és akkor elgondolkodok és elkezdtem nevetni a gyerek nézett anya behüjült és megkérdeztem tőle, semmi nem fáj neki akkor miért csinálja??? Rossz napja van? Erre ő igen akkor jó mondom mert ketten vagyunk És átment mind kettőnkön. Engem az idő is megvisel a pánik betegeknek nem igazán jó hatásúúú. De eddig egy negyed gyógyi elég volt!
nyufo8
ÁHÁ!! Így már értem tehát a felrakott kori időpontot mutatja BOCSÁNAT!!!! a helyes dátum akkor pont jó volt… sorryy de eddig még nem vettem így észre vagy nem figyeltem… ERGO jó volt…. BOCSI!!!
Jövő héten integrált teszt húú halljátok, rohan az idő. Regi 19 hós?? Hát én min 1.5 évet saccoltam volna.. Gyönyörű!!! Én is ilyen szépséges kék szemeket szeretnék lécci lécci:)Már csak 1 hónapig vagytok itthon? És mi a helyzet a lepénnyel? lehet, hogy már írtad csak én voltam KO
monka
1 köszi a fiam pont táborban volt, úgy hogy majd róla később. Ő már akkora mint majdnem én.A kerekecske dombocska azért husi nyuszi is…. De kerek az bizti Az orvossal kapcsolatban igazad van! Nekem egy szegedi dokinő és első találkozáskor amikor megkérdeztem vállal-e akkor a számát mobil oda adta és azt mondta ha valami van hívjam ha nem bírja felvenni vissza fog hívni vagy később próbáljam. És bármikor. Szóval ha fizetsz érte (márpedig) akkor azért vannak elvárások is. teljesen osztom a véleményed!!
avrenim
tuti, hogy igazad van feng shui-t illetően! Jó nem kisarkítottan de van ami itt vagy ott jó hatású és bejön. De kifejezetten van gyerekben is, azt én még nem láttam. Hogyan bírod szuflával ennyi melót? A felújítás meg néha energiát ad megtisztít és új erővel tölt fel. Nekem is van hogy a szekrényemet kidobálom a régi ami kb 2 éve nem volt rajtam kidobom( oda adom valakinek) és olyan jó bemenni és kinyitni.. Szóval működik. A melódnál viszont örömmel hallom, hogy talán megoldás lesz? Mindig lesz valahoy a babásokra vigyáznak jobban! Azért okosan!! Hát a képek tutik kis husi nyuszi! A fiam 3 hónaposan 9.5 kiló volt hát olyan volt mint egy hurka! Pedig csak szopizott.. Érdekes ilyenrégi képeket már csak a hangulatukért is visszanézni. Kislánynak is szép voltál! Hiába mondasz bármit!:)
beze
kedves vagy és gyors is:)

dr_nono
kedves vagy! Igen és még a nagyobbik nincs is rajta… Ő már 12 éves.. Lesz segítségem remélem. Nálatok is így megy az ajándék? Nálunk is. Igaz azt tudatosítottuk (náluk már könnyebb) hogy aki nem az igazi ünnepelt az kisebbet kap, de tudják és el is fogadják, csak legyen valami ne legyenek háttérbe szorítva…

rebeka85
Igen hurrá nyaralunk!! Mikor hát amikor hőség riadó lesz Úgy néz ki Eger és környéke keddtől vasárnapig. utána meg még a maminak van egy nyaralója Tiszakécske mellett Kerekdombon, lehet, ha nem merültem ki eléggé akkor ráfejelünk..:)

csill 79
Nálunk a mai menü Rizskó és meggy leves meg kacsa husi az hidegen is jó. Este próbáltam az embert meggyőzni el kéne menni egy kínaiba… nem sikerült…lenne csak egy napra kívánós..:) Viszont a súlyom sztem megindul szépen ívelni felfelé..:)

kis csillag
tuti akkor azért a költözés meg a helyre rendezkedés nem lesz egyszerű de most még könnyebb mint komoly nagy pocakkal Én vérvétel ügyben még maradnék itt utána már olyan határidős dolog nincs… beutaló mindenhova kell én úgy tudom.. A körzeti orvos megtudja mondani mit hol találsz védő meg egyebek… ezért is könnyebb volna az afp vel maradni addig és utána átjelentkezni. De lehet, hogy a mostani védőnő is tud segíteni. A ruci szépséges!! De majd kérünk teljeset is aug 14 után. Nekem 24 volt… Jóó meleg volt csak 96 ban.

salsifraga
Akkor ha ilyen nyugi baby akkor kint is jól fog viselkedni én ilyet hallottam De jó sokat nőtt. nálam a vérnoymási rekord 87/56 ma… Kávézhatok azt mondták.

zsuzs 35
hát a humor is az erősséged! többször is elolvastam és újra nevettem a téziseken!!
nah akkor talán jöv hétfőn tudok jönni..akkor kell egy egész nap hogy utolérjelek benneteket!!! Mindenkinek szép hetet, jó érzéseket pocak tájt illetően... jah és nyufó bocsi még egyszer. Nálunk Kála vagy Kende lesz a neve.

KépKép
Kép
krisztin76

Zsuzs, ezeket már ismertem, de jó volt megint elolvasni. :lol:

Monka, szerintem én is váltottam volna, jól döntöttél!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Monka
Szerintem is jól teszed, ha váltasz. Nálunk a védőnő a körzeti gyerekorvosi rendelőben dolgozik. Szerintem ha nálatok oda bemész ott tudnak neked segíteni, hogy kit keress. Ja és nálunk hetente egyszer van kismamafogadás (de különben ott van egész héten)

Kis-Csillag
Nagyon jó, hogy összejött a munka! Akkor most lesz teendő rendesen. Szerintem mindenképpen keress dokit ott, ahova költöztök. Elhiszem, hogy nagyon jó a mostani, de Zalaegerszeg, azért nem a szomszédban van. Különben még az is lehet, hogy ismert Pesten kollégát, biztos ő is jár konferanciákra, ott meg vannak mindenhonnan (na ezt jól leírtam).
A vérvétel időpontok szerintem minden kórházban helyi szokás szerint mennek. Ahova én járok ott eddig minden nap lehet menni és a doki küld (legalább is tavaly még így volt)

Krisztin
Nagyon csinos vagy a képeken, és a lányod milyen szép. Jó, hogy már érzed a babát. Jó nyaralást nektek!

Bettike
Nekem sose pecsételt a doki a kiskönyvbe. Mindig a szülés után adott egy igazolást arról, hogy hányszor jelentem meg terhesgondozáson és azt kellett leadni a MÁK-nál.
Remélem már jobban vagy! Kaja undor nálam most nem annyira vészes szerencsére, de a legnagyobb fiammal nem tudtam hagymás ételeket főzni jóideig, mert már a hagyma látványától is rosszul voltam+ nekem is az volt, mint neked, hogy egyik héten megbírtam enni valami kaját a következőn meg rá sem bírtam nézni.

Nyufó
Örülök, hogy Regi jobban van!

Megyek is, mert engem is teljesen kikészített ez a meleg, lassan ledőlök. Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
illda

Jó estét Mindenkinek!

Dalmicsek: sok boldogságot kívánok neved napja alkalmából!

Továbbá minden kedves Dalmának és Izabellának is sok-sok boldogságot! :wink:

Költözés: eddig két címünk van, amiből az egyik közvetítős, de azon kívül is van egy közvetítős cég a markunkban.
Szerdán megyünk fel, megnézzük a lakásokat, döntök, foglalunk és szombatra tervezem a költözést cakkumpakk..! Úgyhogy valóban sűrű lesz az időszak :(
Beszéltem egyik főiskolai csoporttársammal aki az egyik budai kórházban dolgozik, s ő máris tudott nekem ajánlani egy kedves női (!) szülész-nőgyógyászt, aki UH-zik is :roll: és szívesen elvisz majd hozzá, ettől függetlenül az AFP-t lehet hogy itt, Zalaegerszegen vetetem majd le, na persze nem szívesen utazgatnék ebben a kánikulában semmikor sem..
Viszont hadd kérdezzem meg, hátha van tapasztalatotok!
Ugye nekem végig táppénzen kell maradnom, eddig ezt is itt intézték a zalaegerszegi szülészeten és havonta egyszer kellett megjelenni. Ha felköltöztem, ott én ezt kivel tudnám elintéztetni? :cry: Azért nem mindegy, mert nagyon nem szeretném, ha megszakadna egy ilyen butaság miatt a táppénzem :roll: :oops:

Krisztin: nagyon csini kismami vagy, a pocid is már szépen gömbölyödik :wink:

Monka: drukk a holnapi UH-hoz! Egy nagy kalappal ehhez az új doktor bácsihoz :wink: :D

Beze: én is annyira szeretnék ilyen nagy melegben a strandon lubickolni, semmi extrém, csak áztatni magam a hűs vízben, de félek tőle, pedig panaszom nincs :?

22:30 van és 30 fok!!!!! :shock: :shock:
No ezért nem tudok én sem éjjel, sem nappal aludni :( :twisted:

Jó éjt mindenkinek! Holnap jövök :wink: 8)

Kép
kis-csillag
Tököl

jó reggelt lányok

remélem mindenki túlélte a kánikulát. sajnos ma sem lesz hűvösebb :(

akik megkapták már a kombinál teszt eredményét, megírnátok kb mennyi idő volt mire kaptatok sms-t? nekem azt mondta a doki, hogy akkor érdemes megcsináltatni az integráltat is ha 1000 alatti lesz az arányszám. szerintetek?

kis-csillag: hát nem lesz könnyű heted az biztos. de gratulálok a munkához. majd meglátod szépen lassan minden a helyére kerül. jó hogy ilyen hamar már ajánlottak orvost is. de én is azt csinálnám hogy az afp-t már megcsináltatnám vidéken és utána a többit megbeszélném az új dokival. azt mondjuk megértem hogy nem akarsz ennyit már utazni. sajnos a táppénzhez én nem tudok hozzászólni, de érdemes esetleg felhívni a TB-t. ők biztos megmondják mi a teendőd. kitartást a költözéshez és vigyázz magadra

monka: nem semmi hogy szalad az idő, már te is elmúltál 10 hetes :shock: :D lassan jön neked is a genetika. de jó! a védőnőt tényleg kérdezd meg majd a dokidtól, ő tudni fogja kihez kell menned. de hidd el nem vagy elkésve. én is rohantam a 10.héten a védőnőhöz, pedig a dokim meg is jegyezte hogy ráérnék a 12. hét után menni.
szorítok az ultrahanghoz meg az új dokihoz!!!

krisztin: nagyon csinos vagy a fotón. :D
Eger környéken szerintem gyönyörű hely, biztos nagyon jó lesz nektek. a kánikulát úgyis csak víz mellett lehet kibírni. te fogsz majd fürödni? nekem ez még mindig dilemmám. mi bükfürdőre mennénk, de van aki azt mondja nyugodtan fürödjek, csak ne meleg vízben, van aki meg egyértelműen azt tanácsolja hogy ne fürödjek. szóval gyűjtöm a véleményeket.

lányok ez szörnyű: most nézem a munkahelyem hőmérője a napon már most 38 fokot mutat. :(

kicsit most le vagyok maradva a visszaolvasással de majd bepótolom

szép napot nektek

KépKép
Kép
rebeka85

ilda

akkor te is elvagy kaja terén úgy látom :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt:)
Krisztin majd küld a képet a fiadról is!
Beze Krisztin Ilda
Illda hát ma mindenesetre megkérdezem a dokit, mit tud mondani, de ezt még nem sietem el, mármint a védőnőt
Kis-csillag Köszönöm a drukkot:) remélem beválik:)
Rebeka Bizony, már nagyon örülök a 10. hétnek :) védőnőt én se akarom elsietni, majd a 12. hét körül megyek, csak addig informálódni akarok:) sietni inkább a doki miatt akarok, mert nincsen semmilyen vizsgálatom az 1 UH-t leszámítva és hát nem ártana egy vérvétel + ilyenek (mert azért voltak betegségeim) és szeretnék mindent rendben tudni) Nagyon köszönöm a drukkot:) bizakodó vagyok én is:) a munkahelyeden van klíma?

Hát lányok nekem otthon egész délután és egész éjjel ment a klíma, de meg se éreztem, egyszerűen már annyira meleg van, hogy alig bírja lehűteni a lakást :( [/b]

Kép
monka1

Sziasztok!
Tegnap nagyon rosszul aludtam a meleg miatt, és reggel nagyon fájt afejem is, éreztem nem lesz ez a z én napom…csak 20db ágyhúzás és 5császár, amiből kettőt tudtam letussoltatni. Lementem reggel a kolleganőhöz/éjszakás volt/, aki szokta venni a kombinált vért, és megkérdeztem meddig lehet, 13+6 mondott ő is, azt mondta most nem veszi le mert ezért nem hívna külön futárt a vérhez, jöjjek be csütörtökön reggel…csak tudja hogy nekem mmásfél óra az útazás, és mondtam is neki hogy kedden éjszakázom, tehát szerda reggel megyek haza és csütörtökön is jövök éjszakára…szóval szemét mert neki semmibe nem került volna még a telefonomat is oda adtam volna hogy azon hívjon futárt, most be kell másznom csütörtök reggel este meg jöhetek vissza a melóba :evil: ??nah kitaláltam hogy inkáb szerdán alvás után megyek vásárolgatni és késő délután bemegyek a melóba, levetettem vkivel a vérem és berakját a hűtőbe majd…nem akartam ettől a kolleganőtől szívességet kérni, a levett vérrel akartam menni így is hozzá, tudtam hogy egy rosszindulatú nőszemély, egyszer egy órát vártam rá, hogy leváltcson, mert elfelejtett bejönni a munkahelyére este…nagyon közel lakik és 7órára esik be, amíg mások negyed meg fél hétre járnak, hogy időben le tudják váltani a másikat és az haza tudjon menni…/7től 7ig szól a munkaidőnk,/ nah nagyon felhúzott, utálom az ilyet, hogy direkt ki akarnak baszni az emberrel.. szóval este már elszakadt a cérna és bömböltem a párom kocsijában..és ma reggel is már 2X sírógörcsben törtem ki..minden miatt...kivagyok ebben a melegen :cry: !

Nyufó: 4en vagyunk tesók, itt még nem volt meg a legkisebb húgom. Regi bizti öreg lélek lehet, aki már sok mindent megélt, olyan komoly,bölcs kis tekintete van. Le tudod ellenőrizni, ha nagyon sok vonal van a tenyerében, az alapvonalakon/szív.fej,élet/ kívül akkor valószínű „öreg”lélek, már megvan a karmája is amit magával hordoz, minden élete során..Képzeld a nővéremnek nincs egy vonal se a tenyerében!!ilyet még nem láttam senkinek, olyan mintha leégette volna a tenyerét és utána nem maradt semmi vonala!Ő új lélek lehet, olyan hibákat ,dolgokat követ el, amivel gyűjti a tapasztalatokat, alakítja a karmáját.

Krisztin: tök szép pocikád van! és nagyon csini a ruhád is! én is bejelöltelek már! Ügyes vagy, ilyenkor kell menni nyaralni! Jó pihenést Nektek!Én is most akarok majd leselejtezni a ruhákat a szekrényemben.

Lányok szülés után is pótolható a pecsét, csak négy szükséges, mi szoktunk egy nyomtatványt adni igazolásnak mellé még.

Kis-csillag: hát szerintem a régi helyről átjelentenek az újra csak neked kell szólni, hogy hova költözöl…másnak esetleg tapasztalat?

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Dalmicsek NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK (tegnapra) :D ne haragudj, nagyon szita az agyam mostanában, a barátnőmet is elfelejtettem :cry: :cry: :cry: :lol:

Kép
monka1

Avrenim sajnálom, hogy így telnek a napjaid, elég sz.....t egy kolléganőt :x kicsit lehidaltam attól, amit írtál! ráadásul úgy csinál, mintha neki ez pénzbe vagy időbe telne :? Én se bírnám az ilyet :( De az jó ötlet, hogy leveteted és hűtőbe teteted :D Sajna ezt a meleget alig lehet kibírni :( Kitartást neked ebben a nehéz időben, vigyázz magatokra :!:

Kép
monka1

én már nagyon várom h ne legyen ilyen meleg,de asszem még türelemmel kell lenni egy ideig...főleg most marha nehéz,eddig azért jobban birtam,de kismamaként..

KépKép
bettike83

monka: van klíma a munkahelyen, de most pont nem működik. persze ugye jó kis modern irodaház lévén nyitható ablak sincs úgyhogy tegnap is hőguta szélén álltam estére. ma sem lesz máshogy. csak fáj a fejem a melegtől az a baj :(

avrenim: tényleg elég szemetek voltak veled. meddig tartana levenni a vért? egy kis emberség és simán megoldotta volna. nagyon sok volt neked mostanság. elhiszem hogy kivagy. de fel a fejjel. próbálj meg pihenni is mert ezt nem fogod így bírni. én azt csodálom hogy eddig is ennyire jól bírtad. vigyázz magadra

KépKép
Kép
rebeka85

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?