Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Aki a 15hós oltást kérdezte(már nem emlékszem)először azt mondta a doki,hogy valószinű az...de 2nap múlva visszamentem és szerinte ez már nem az :shock: A lényeg,hogy még ő sem tudta az vagy nem az!Mármint a mellékhatás amiről beszélek!!!A lényeg,hogy már minden rendben!

Has:na nekem régen se volt szép és most sem :? :lol: talán annyi zavar,hogy van egy kis :oops: háj a derekamnál....de én is 51 kg vagyok!tehát szépen visszament mind a 28kg csak valahogy más lett a testem eloszlása!

Megnéztem én is a júniusi képeket nagyon jók!!!Etus:én már öt hónaposan úgy néztem ki mint egy kiselefánt.Tényleg nem volt nagy hasad...és azt sem hiszem,hogy most nagy van...

Neketek mennyi energiátok van :shock: olyan későn még írogattok???Én ha 9után kerülök ágyba már teljesen oda vagyok! :lol:

KépKép
vicuska

Tej kontra táp:hát én is inkább egy üzleti fogásnak gondoltam ezt a dolgot,így egy évesen kezdtem bevezetni a tehéntejet.De mivel történt ami történt(már leírtam)talán van benne valami :? Nemtudom mi változott az elmúlt időkben de sokkal több ember(gyerek) betegszik meg különböző dolgoktól mint régebben.

Ma oda tudtam rakni a levest úgy,hogy nem sertepertélt a lábam alatt a konyhában :lol: Nekikezdtem és ő ott rendetlenkedett mire rászóltam:-na mostmár elég menjél be a szobába és nézd a Vukkot!
Csinálom tovább a dolgom(zöldségpucolás)Közben nagyon nagy csend,(ilyenkor történik valami nagy rosszalkodás)Benézek a szobába hát az én kicsi lányom szót fogadott,felmászott a kanapéra,ott csücsült és nézte a Vukkot.Lehet nem tudatos volt nála,de én úgy örültem,hogy milyen ügyes-szótfogadó :roll:
Na ezt a képességét a játszón 5perc alatt elfelejtette! :lol:

KépKép
vicuska

Nekem terhes képem alig készült,az a baj,hogy a másik gépen van ami anyósnál van,de ha szerzek majd megmutatom,akkora voltam mint a ház :oops: :oops: Emmával sincs sok képem,mert apa mindig spórol vele,meg ha nem szólok eszébe se jut lefényképezni,ha meg mégis akkor egyet csinál,mintha nem férne el több.

A kilokról még azt akartam,amikor el vagyok keseredve,akkor mindig arra gondolok,hogy kit éredekel az a felesleg,van egy kislányom akit imádok,és egészséges ez a legfontosabb :lol: :lol:

Nagyon jó a fürdös kép :D :D

Etus 5 hónapos terhes kép, nem semmi,nekem3 hónapossan akkora hasam volt,hogy mindenki látta,hogy terhes vagyok.
mia2007

Sziasztok!
Nem tudom hogy csinálom mostanában, de nincs időm írni. Olvaslak benneteket, de olyan sokat termeltek, hogy mire a végére érek, írni már nincs időm. A múltkori 4-5 nap kimaradásomat sem tudtam még elolvasni, úgyhogy pl. ezt a táblazatosdit, osztályfőnökösdit még nem teljesen értem, de ígérem mostmár valamikor visszaolvasok.
Ráadásul mostanában én is Szilvi sorsára jutottam, nagyon gyakran kidobál a babanet. Most is Outlook-ban írok, aztán majd bemásolom, mert ennyi ideig nem biztos, hogy benn tudok maradni babaneten.

Bevallom, most azért szántam rá magam az írásra, nehogy valaki Doo-torta nélkül maradjon.
Íme Doo receptje:
"búzadarát főztem asszem rizs v zabtejben, de lehet simán vízben is. utóbbi esetben sztem egy kis víníliáscukker elkél bele, a növényi tejekhez nem feltétlenül kell, mert azok édesek. de ízlés dolga. szal ez az alapja a "tortának". a teteje pedig vaníliapuding - by DM, ami tul.képpen csak kukoricakeményítő és bourbon vaníila, szal ha vkinek van ilyesmije otthon, akkor nem kell drága pízért megvenni a zacskós keveréket. ezt is növényi tejben főztem, kicsi nádcukorral és ebbe reszeltem bele a gesztenyemasszát (teljesen hagyományos, cukros, aromás bolti, de lehet venni aromamenteset is, ami nádcukorral készült, sőt lehet előre reszelt, teljesen ízesítetlent is kapni. én ünnepi eledel esetében nem vagyok olyan szigorú h no cukor. hétköznap úgysem eszik ilyesmit!) mivel a gesztenyemasszában van cukor, meg a tej is édeskés, ezért a zacskón írtnál kevesebb cukrot tettem a pudingba. ja és egy kevés étkezési zselatint is kevertem a pudinghoz (előre elkészítve). na és persze magozott, fagyi meggy (kiolvasztva) került még bele!! tupperes desszertes gyűrűbe tettem az egészet, szal a puding kerül alulra, rá a gríz, mert kiborításnál fordul a kocka (bocs, az esetleg redundáns infókért, csak próbáltam basic szinten leírni). a tetejét pedig puffasztott amaranttal díszítettem.
most hasonlót fogok készíteni, csak nem lesz benne gesztenye, hanem a tetejére őszibarcit szeletelek, meg meggyet rakosgatok és azt vonom be zselatinnal. legalábbis így tervezem. de még lehet h megszavaztatom a rokonságot ezügyben"

Rólunk röviden:
Blankának még mindig folyik az orra, már több mint 1 hete, de más tünet nincs, és ez sem olyan vészes, így még nem vittem dokihoz.
Valamelyik foga jön, de nem látom/érzem hogy pontosan melyik, de eléggé szenved vele.
Ma délelőtt, hazafelé a vásárlásból megcsípte egy nagy hangya. Egyszer csak sírni kezdett a babakocsiban és dörzsölte a szemét, láttam ott egy nagy hangya. Mire hazaértünk bevörösödött és bepirosodott a bal szemhéja. Vizes borogatás és fél ampulla Calcimusc-ot adtam, remélem nem lesz gond vele.
Még mindig nem jár. Ági, köszi a bíztató szavakat. Mostmár engem is kezd frusztrálni a dolog, annyira hogy bár nem akartam vezetgetni, de mostanában néha már megpróbáltam. De Ő nem akarja, többnyire összecsuklik és visszamegy négykézlábra. Azt hiszem, békén hagyom....

50 kilós topic-ból én is erősen kilógnék. Nekem terhesség előtt is volt súlyfeleslegem, és bár a 90 napossal fogytam egy keveset, azért még mindig lenne miből leadni. Hasamról inkább nem beszélnék.

Én nem gondolom Blankát többemberesnek, azt semmiképpen nem lehet mondani, hogy sírós-nem alvós lenne. De a társaságot ő is igényli. Ha ébren van, mellette sem lehet semmit csinálni. Ha itt ülök mellette, akkor akár 20-30 percet is képes valamivel játszani. De ha kezembe veszek egy újságot, vagy felnyitom a laptop-ot, ennek rögtön vége. Hogy kimenjek a konyhába valamit csinálni, arról szó sem lehet, akkor ő is jön és akkor már úgysem tudok semmit csinálni, mert akkor őt kell kiszednem a virágcserépből, mosogatógépből, stb.... Úgyhogy házimunka csak alvásidőben. Amióta kúszik-mászik, azóta ez már csak így van. Amikor még csak forogni tudott anno, akkor még szerette a járókát, elvolt benne 20-30 perceket is, de mostmár kb. 5 perc a rekordja, ennyi idő alatt kidobálja onnan az összes labdát, játékot és kész, akkor szól, hogy végzett.
És persze korábban is mindig volt valami, pl. amikor 6 hetesen megműtötték és 1 hét kórház után hazajött, nappal nem volt hajlandó kiságyban aludni, egyszerűen csak ordított és ordított, míg babakocsiban 5-10 perc ringatás után elaludt. Úgyhogy nappal a lakásban is babakocsiban aludt. Csak persze időnként rázogatni kellett, mert megébredt benne és bár a szemét nem nyitotta ki, de sírt, úgyhogy gyakran rázogatni kellett. Amikor még gyakran fejtem, ez nem is volt olyan egyszerű. Mindig attól féltem, hogy nehogy éjszaka is ezt igényelje. De szerencsére éjszaka elvolt a kiságyban is. Időnként megpróbáltam visszaszoktatni nappal a kiságyba, 5-6 hós kora körül kezdtem sikerrel járni.
Szóval, azért neki is voltak/vannak igényei.

A mondóka-őrület még mindig tart. Tegnap egymás után 2x végigolvastam, végigmutogattam neki a mondókáskönyvét (100 oldal), kb. 1 órahosszáig tartott. Én untam meg, nem ő. Mondtam neki, hogy mostmár csináljunk már valami mást is...
Ma vettem egy új mondókáskönyvet, még nem teszteltük.

Mennem kell, már így is tovább maradtam, mint kellett volna...

Puszi Nektek!

Hajni, milyen tápszert használtok, ami 200 Ft?!
mary74

Ja, azért a 100 oldalon csak átlag 4 sor olvasnivaló van oldalanként. :lol:
mary74

Kép
Nem a legszebb ezt találtam
mia2007

Blanka a budapesti állatkertben (nem a júniusiakkal :lol: ) június 8.-án:

Kép

Kép

Kép

Kép
mary74

Még mindig én:
Mary:mire kellett műteni?valahogy ez az infó kimaradt nálam :oops:
Mondókás őrület:ez szerintem nagyon jó!(100 oldal-nem semmi)

Még azt akartam kérdezni,hogy ti a rizstejet/szójatejet forraljátok???

KépKép
vicuska

Nagyon édes Blanka és Emma is!!

KépKép
vicuska

[quote="mary74"]M írta:mary74ire hazaértünk bevörösödött és bepirosodott a bal szemhéja.

Azt akartam írni, hogy bevörösödött és bedagadt.
Bocsánat.

Mostmár tényleg megyek, mert mindjárt ébred és én még semmit nem csináltam. :roll:
mary74

Emma10-kor elaludt és még mindig alszik,nem tudom mi lesz este.

Szegény Blanka sajnálom,hogy megcsipte a hangya :cry: :cry:
Köszönöm a receptet ki fogom próbálni,ki is mentettem.
Miért mütötték Blankát?
mia2007

mire végigolvastam felébredt. :? na majd később, most mennem kell leüvölteni a burkolónkat. Nem fordítva rakta le a csempét a helyiségekben? Lakásfelújítás csak erős idegzetűeknek ajánlott.
Vendég

Vicuska, én nem forralom a rizstejet/zabtejet. Miért is kellene? :shock: :roll: szerintem a bolti tehéntejet sem forralnám :oops: ha csak nem "frissen fejt tejet" vennénk valahol. A bolti már pasztőrözve van.

Mary, ritkán jössz :( de örülünk ha írsz :D Szegény Blanka szemecske. Köcsög hangya :twisted: pont a szemét kellett megcsípnie? :shock: :x a Ca biztos jó lesz rá. Szerintem se erőltesd a vezetgetést, ha Ő sem akarja. mondom, Zita is csak elhagyta magát, abszolút nem lépkedett mikor apóséknál próbálgatták. Amúgy 3. alkalommal már szóvátettük, hogy ne járassák!

Mia, Zita meg 10kor kelt!! De olyan feje volt, szétaludta a szemeit, dőlöngélt mikor felült :lol: Ő 3/4 3tól alszik. De azt látom minden mindegy. Tegnap korán, 1kor elaludt, és fél3kor már felébredt, ehhez képest este ugyanúgy 3/4 10kor aludt el.

Hajni :x :x :x mi az hogy fordítvaaa? Én idegtrotyi lennék egy ilyen cécó végére, az tuti. Kitartást! Most mi lesz? Felszedi és újra rakja??

Kép
ági_bp

Ági, igen felszedettem vele. Állítólag megsértettem a kicsi lelkét mert ingerülten beszéltem vele. Még Iminek panaszkodott rólam, hogy ezt miért nem tudtam nyugodtan elmondani. Mert ez már kb. az 5. dolog volt amivel kiakasztott és még eddig csendben voltam. És, mert már az eredeti tervek szerint festenünk kéne. :?

Jaj, szegény Blanka, ronda hangya. akkor Ő vajon allergiás rá vagy a hangyacsípés mindenkinek így megdagad? Azért tényleg jó, ha mindig van otthon calcimusc. Nagyon szépek a képek.

Mia, helyesek vagytok.

Etus, én alapból nézek így ki. Ráadásul Te homorítasz a képen, úgyhogy Neked igaziból ott még lapos volt a hasad. :lol: Nekem óriási hasam volt. Néha mikor visszanézem a képeket még én is megdöbbenek. Akkor nem tűnt fel, még meg is sértődtem ha mondták.
Vendég

Köszi mindenkinek a rizstejes válaszokat és Doonak a paradicsomost.

Mary, azért ilyen olcsó a tápszerünk, mert 90%-os támogatás van rajta. Tejallergia esetén írják fel. Egyébként humana.
Vendég

Helló belló!

Mostanában vagy olvasok vagy írok a kettő együtt nem megy!

Reggel végig olvastam amit a baglyok termeltek :lol: , remélem eszembe jut azárt egy két dolog amire akartam reagálni!

Doo még, hogy engem összekevertél Emesével az nem probléma, de Marcikát Rozinak nézted? :shock: :lol:

El ne felejtsem már, a hasas ropi nagyon tetszett! Hajni megint mókamester! Igazad volt, hogy a burkolót leszedted a 10 körméről! Ez nálunk is az én reszortom lesz!

Évi nagyon aranyosak vagytok a képen, hasonlít rád Emma!

Anita, Miskolcon és környékén rengeteg látnivaló van! Mondjuk elsőnként itt vagyunk mi Rozival :lol: Nincs kedvetek egy talira?

Pocsék éjszakánk volt megint egy fogacska. Ömlik a nyála + megint mindent a szájába vesz. Ma a konyhában krumpli héjat rágcsált amíg főztem.

Tegnap doki nénit megkérdeztem, azt mondta nem veszélyes a dolog még nem halt bele egy gyerek sem, mert egy idő után elkezdenek azért reflex szerűen lélegezni. Persze közben el is ájulhat. :shock: Nem túl gyakori a dolog, de azért előfordul. A lényeg, hogy nyugodtnak kell maradni , ez tuképpen a hiszti egy fajtája és ha rájön, hogy nem tud vele zsarolni hamarabb abbahagyja. Amúgy 4-5 éves koráig simán eltarthat.

Reggel megpróbálok még írni! Ezer bocs a sok elütésért, meg stilisztikai hibáért + mindenért! :oops:

Bea

Kép[/url]
június

Évi, jól emlékszel az olvasottakra, a Nagy Zoltán dr-hoz jártam.

Doo, a Gergő nem evett akkor nap reggelit, amikor tízórai megette az 1 krémtúrót. (Milli/vaniliásat)
Nekem is sikerült 1 köldöksérvet beszereznem a laporoszkópia után és a 3. terhesség alatt, a doki szerint „korai” volt alig 4 hónappal a műtét után a másik terhesség a köldökömnek.
Az enyém jelenleg még kicsi, csak körülötte szokott néha fájni (hó seprés, tüzifa berakás a pincébe, vagy nehéz tárgyak emelgetése után) és azt mondták, mielőbb operáltassam meg.
Neked mióta van és hol sikerült beszerezned és okoz valami panaszt????? Szándékodban áll a közel jövőben megműtetni?
A hasadról leírtak nem úgy tűntek nekem, mint amit leírtál, amikor Viktória 1 éves fényképeit feltetted.

Hajni, hétvégén a Rosmann plakátját láttam és ott a rizstejet 499 Ft-ért hirdették.

Majd jövök, most Jani már sorban áll a géphez, az enyém meg elromlott.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Bea, mókamester? :lol: Én annyira nem kacagtam ma halálra magam. Tényleg Ti hogy álltok?

Jaj, most kezdem átérezni az evős panaszkodásitokat. Hangival olyan cirkusz a főtt étel, hogy már időnként a falat kaparom. Mert éhes, ha kenyeret adnék 2 szeletet biztos megenne, de nem lehet csak hideg kaját enni egész nap.
Vendég

Kár, hogy sehol senki, pedig egyedül ücsörgöm itthon. Édesapa házon kívül nézi a meccset. Vége lehetne már az EB-nek :? . Szöszkehangyám 3 napja, ha leteszem az ágyba máris mondja: tumi. Szerintek a leszokás felé haladunk? :D Bár én egyelőre kárát nem érzem annak hogy cumizik, csak tudjuk majd időben elhagyni.
Vendég

Tegnap este mászott egy tenyérnyi pók a nappaliban a szőnyegen. Nem tudom hol a csudába jött be, lényeg hogy én iszonyú pókfóbiás vagyok. Most meg itt ülök szőnyegen a laptoppal és állandóan forog a fejem, minden árnyékra megijedek. Szörnyű ez az érzés, utálok fóbiásnak lenni.
Vendég

Jól van megkíméllek Benneteket a monológjaimtól, megyek fürdeni.
Vendég

Én is utálom a pókokat,undorodom tőlük :cry: :cry:
mia2007

halihó! itt vagyok. most fogok olvasni!!! Ha van itt valaki jelentkezzen!! :lol:

Kép
ági_bp

Szia Ági!
Én most éppen itt vagyok. Bár, szerintem, nem Rám számítottál. :lol: :wink:
mary74

szia én vagyok :!:
mia2007

Hogy van Blanka csipése?
mia2007

Bea, fúú, ez nem lesz könnyű, hogy maradj nyugodt :roll: de ugye ez nem tudatos nála? Mármint nem DIREKT csinálja, nem? Azért ezt nehezen tudom elképzelni, hogy ilyet direkt csináljon, hisz ez Neki is rossz lehet. :roll: mármint hogy nem vesz levegőt meg lilul... :?

Szilvi ezt nem értem, milyen laporoszkópia és 3. terhesség? Írtál már róla, csak nem emlékszem??? :oops: az kellemetlen lehet, hogy fáj is a sérved. nekem is nagyon máshogy "áll" a köldököm, minthe jobbra és lefelé csúszott volna, de nem tudom, hogy ez egy pici sérve-e benne. Lehet a 2. szülés után kellene majd plasztikázni pár helyen-has, mell.. :roll:

Hajni, sajnálom a főtt kajás kínlódást :? nem könnyű, igaz? :roll: mi néha éppen csak fejen nem állunk, van hogy egyszerre ketten szórakoztatjuk Őt kaja közben :oops: Bár mi mostanában egész jó időket élünk kaja tekintetében 8) persze nem Bercelhez képest, hanem Zitához képest :lol: :wink:

Kép
ági_bp

Kérdeztétek, miért műtötték Blankát. Lehet, hogy ebben a topic-ban nem írtam róla. :oops:
Alsó gyomorszáj-szűkülete volt. A műtét során egy bemetszést kellett végezni a megvastagodott gyomorvéggyűrűn, hogy a kaja tovább tudjon haladni a gyomrából a belek felé. Ez a probléma 4-8 hetes korban jelentkezik, akkorra vastagszik meg annyira ez a gyomorvéggyűrű, hogy problémákat okozzon. Nálunk 6 hetesen jelentkeztek a tünetek, az addiginál lényegesen kevesebbet kezdett enni és abból is gyakran visszajött a cucc, széklet alig.
A dokiknak ez egy sebészetileg nem túl bonyolult beavatkozás, de azért ez ritka betegségnek számít, Magyarországon-on évi kb. 250 eset van átlag. Persze ezeket én is csak azért tudom, mert érintett lettem. :(

Blankának is van cumija alváshoz, de mostmár amint felkel, mondom neki adja ide a cumit és rögtön megkapom és eltesszük következő alvásig. Ha ébren van, nincs cumi.
mary74

:D helló Mary és Mia!! Micsoda örömteli meglepetés! Csípés?? Na, és milyen az új mondókáskönyv??

Mia, Zita most az előbb aludt el. Bocs, de örülök, hogy Tiéd is ilyen bagoly :oops: mármint jó megosztani az érzést, nem? :wink:

Kép
ági_bp

Mary, sajnálom ami veletek volt, még jó, hogy észrevettétek.

Cumi nálunk is csak alváshoz kell, de már itt riogattak vele, hogy később, mindig ott fog lógni a szájában és a beszédhez is csak félrecsapja. :wink: :lol: Neki nappal is szem előtt van, de csak szétszórni szokta, nem használja rendeltetésszerűen.

Tényleg csípéssel mizú?

Ági, hát tényleg idegölő ez az evésmizéria.
Vendég

Sziasztok!
Csípés: még kicsit duzzadt és piros a környéke, de közel sem annyira, mint délelőtt.

Az új mondókáskönyvre még nem került sor ma, mert sűrű programunk volt délután.
Először elmentem Blankával anyósékhoz, mert itt nyaral Blanka 3 éves uncsitesója, akivel egyébként alig találkozik, bár csak 15 km-re lakunk egymástól. :roll: Szóval, most kiélvezték kicsit egymás társaságát.
Aztán miután apa hazaért Bp.-ről, értünk jött és mentünk egyik barátainkhoz bográcsos vacsira. Ott szintén 3 éves gyermek van, úgyhogy ott is volt viháncolás. Blanka pörgött ezerrel. :lol:
Jól el is fáradt estére. Mire megitta az esti tápszerét, már azt se tudta hol van. :lol:

Ma egy alvása volt napközben, de az 3 órás volt. :shock:

Kb. 2 hete már volt egy hét, amikor csak egyszer aludt napközben, de akkor kb. 2,5 órákat.
De aztán visszaállt két rövidebb alvásra.
Aztán ma megint hosszút aludt délben. Így legalább jól bírta az egész délutánt. :D
mary74

2-3 óra alvás,az igen. Én ezt csak nagyritkán élem át, de tudom a hogy nagyon kéne neki ennyi. 1 óra alvással már olyan fáradt este.A törölközésnél én miostanában mindig a Sün Balázst mesélem neki. Azt úúúgy figyeli. Meg amit tud mutogat meg mond utánam, ezzel kicsit terelhető, de amúgy katasztrófa az esti készülődés.
Vendég

Mesélnél Hajni, a Sün Balázsról? Nem ismerem. Nálunk esti öltözés(pedig Zita nem álmos) úgy történik, hogy apa felpattan a franciaágyra és dobálja a plüss barit, Zita imádja, ha nála van, és apa megy az ágyra, már nyújtogatja neki, s ezen kacarásznak, meg apa tréfálkozik, aztán gyorsan felöltözünk. Bari neve: Bebebe :lol:

Kép
ági_bp

Nagyon nehéz lehetett,szegény Blanka,olyan kis korban mütét,de azóta minden oké?

Pár napja kicsit hamarabb elalszik ma olyan fél 10 fele,pedig délután is aludt még 1 órát.

Ami nagyon nehéz volt amikor éjfélkor aludt el akkor kikészültem :oops: :oops:
mia2007

Emma nem marad megy egy helyben,a játék nem kell neki fürdés után,nagy nehezen ráadom a pelust,a többi már a kanapén ülve történik,popsikrémes doboz,testápolós ezek jönnek be neki.
Sün Balázs?
mia2007

Hajni, hát észre is vettük, meg nem is.... :?
Furcsállottuk persze a dolgot és elvittük a dokihoz, mert akkoriban már jó melegek voltak, és éjszaka elkezdett hosszabbakat aludni is, attól féltünk, kiszárad. De addig a tipikus tünet, a sugárhányás még nem jelentkezett. (Illetve volt egy olyan eset, amikor miután letettük aludni, félóra múlva nagy hányásban fekve találtuk. De azt ugye nem láttuk, hogy sugárban jött -e, és hogy mekkora volt a hányás az is csalóka volt, mert a kókuszmatrac sok mindent el tud nyelni. :roll: ) Szóval, a doki megnézte, és mivel sugárban még nem hányt, általános állapotát jónak találta, súlyvesztés még nem volt, szépen hazamentünk, mondván biztosan a nagy melegtől csökkent az étvágya (a felére).
Aztán aznap este megjött a sugárhányás is. Amiről ugyan olvastam már (mert a csökkent étvágy stb.. kapcsán persze már olvasgattam dolgokat a babás szakirodalomban), de amíg nem láttam, nem gondoltam, hogy milyen szörnyű.
Éppen apja etette cumisüvegből, amikor is kb. 1,5 méteres távolságra ívelve, kb. 5 cm vastag sugárban ömleni kezdett a szájából a cucc. Nem túlzok. Aztán egyszer csak nem kapott levegőt, szeme kidülledt, élettelen volt. Apja ütögette a hátát, fordítgatta össze-vissza, de semmi. Hívtam a 104-et. Mondta a diszpécser, nyomjunk rá kicsit erősebben a gyomorszájára hasra fektetett pózban, akkor aztán végre hapcizott egy hatalmasat és felsírt. Szegénynek az orra volt eldugulva a hányással, de ezt mi a nagy ijedtségben nem gondoltuk. :oops: Azt hittük, félrenyelte a hányadékot.
Azért a mentő kijött, 5 perc múlva ott voltak, bevittek minket egy tüdőröntgenre, ami negatív lett. De megfigyelésre benn tartottak minket egy éjszakára. A kórházban sehol nem akarták elhinni a sugárhányást, többször is elhangzott aznap éjjel, hogy persze, első gyermek, biztosan csak nagyobbat bukott, kezdő szülők túlaggódják a dolgot, az étvágytalanság pedig biztos csak a melegtől volt, stb....
Aztán végül másnap reggel megint hányt egy hatalmasat, aminek már látták az eredményét, így aztán elkezdtek komolyabban vizsgálódni....
De még az első hasi UH után is azt mondták, nem lesz itt semmi baj. Aztán a teáztatás utáni UH után, pedig mondták döbbenettel, hogy de mégiscsak műteni kell.
Még aznap délután megműtötték.

Na, ez jó hosszú lett. Bocsi, ha untattam valakit, a májusiban úgy emlékszem leírtam már jó részletesen. Lehet, jobb lett volna belinkelnem.

Nem a riogatás a célom azzal, hogy leírom Nektek. Én "szeretek" (na ez ide pont nem a legjobb szó) tudni ilyen dolgokról, hogy tudjam mire figyeljek.
Sajnos előfordulhat még a második gyereknél is, bár nem örökletes dologról van szó, bárkivel előfordulhat. Fiúknál sokkal gyakoribb.
De hallottam mostmár olyan testvérpárról, ahol mindkét gyereket műteni kellett. Igaz, ők mindketten fiúk.
D
mary74

ÚÚ, Mary, én már tudtam ezt, de most is olyan rossz volt olvasni, úgy elképzeltem :cry: :cry: azért felháborító, hogy nem hittek nektek a dokik, hogy csak túloztok, persze :x örülök, hogy meggyógyult Blanka :)

Kép
ági_bp

Fürdés után nálunk sem jön be semmilyen játék, bár mostanában ha mondókázok neki közben, akkor egy kis időt nyerek néha. De ez sem mindig jó. Öltöztetés, peluscsere közben nem élvezi annyira a mondókákat. :(
mary74

én búcsúzom mára, jó éjt!!

Kép
ági_bp

Én is megyek mostmár.
Mivel litániát írtam, így most sem hoztam be a lemaradásomat az olvasásban. :roll: Na, majd talán holnap este....

Jó éjszakát!!!!
mary74

Aaaaanyira igyekeztem hogy iderjek chatelni, de hat szokas szerint Etus tervez Bercel vegez... :roll: Nagyon koran kelt reggel, alig mult 6 ora, azt hittem megbolondulok hogy ilyen koran fel kell kelnem... de nem tudtam sehogyse visszaaltatni (ilyenkor hianyzik nagyon a jo kis reggeli szopi, azzal mindig visszaaludt meg egy kis idore... :? lemaszott az agyrol, es indult jatszani, szoval fel kellett kelnem... ennek a korankelesnek az lett az eredmenye, hogy 9-kor mar tok almos volt, es nagy meglepetesemre el is aludt, es fel sem kelt 11-ig... igy viszont nem aludt delutan, este 7-kor meg mar megint annyira nyugos volt, hogy inkabb leraktam aludni, es aludt 9-ig. Persze nyugosen ebredt, aztan meg jatszogatott egy kicsit, vegul fel 11kor furdettuk meg, es utana aludt el... szoval ezert nem jottem, holnap meg csak keson este jovunk haza, en mar latom hogy ez a chateles uccse jon ossze nekem soha... :( :( :(

Hajni: fu, en tuti hogy megfejeltem volna a burkolot... 8) :oops: :lol: Pedig nem vagyok egy verekedos... :)

Mary: hat ez nem semmi... szegeny Blanka... de orulok hogy "idoben" kiderult a baj, es most mar minden okes vele!
Orulok hogy mar nem annyira duzzadt a szeme! Szemet hangya!!

Lanyok, hat nektek milyen gyerekszobatok volt, hogy nem ismeritek Sun Balazst?!?!?!?!?! :) O a legkisebb suni egy 7tagu sun-csaladban, es szegenyke mindig kiszorul a kuszobre ejszaka...8)

Nalunk az 'Arany Lacinak' a slager, mar kiskoraban is az volt az egyetlen, amire abbahagyta az orditast es nekiallt vigyorogni, annyira szerette.

Mia: de jo hogy Emma magahoz kepest ilyen hamar elaludt :)

Hajni: "tumi" : :lol: Ugy meghallgatnam ahogy Hanga beszel, tok cuki lehet! Nekem a pokokkal semmi bajom, bar en alapbol nem szeretek egy csuszo-maszo-bogarat se! Egyaltalan! De nekem fobiam a kigyoktol van... :oops:

Na megyek aludni... majd csutortokon jovok!! :)

zetus8

pedig velem még csetelhettél volna Etus... :roll: olvasok egy ideje.

bocsi Bea - az irigység elvette a tisztánlátásomat h összekevertelek benneteket :oops: :oops: asszem, engem is a kendő tévesztett meg. az meg furi volt h Rozi lábán miért nincs az új szandi :shock: de biztos azért, mert az nem is Rozi lába :lol: a hasas ropit meg én mondtam! 8)
Vendég

Szilvi, a gáz 4200 volt - mai tarifán.
Vendég

ti fejből tudtok ilyen hosszú meséket és költeményeket?! azta!!! :shock: én csak mondókákat tudok, de gyerekem tojik rá. azért szoktam próbálkozni, de asszem csak magamat szórakoztatom vele :?

de hogy került a hangya pont a szemére?! :shock: milyen egy lökött rovar! :x
Vendég

egyetértek azzal h lakásfelújítás csak erős idegzetűeknek. mi csak festetni akarunk, de azt is halogatjuk... :roll:
Vendég

Jó reggelt!!!

Végre 1* én írhatok elsőre, nahát, mondjuk amennyit itt éjszakáztatok nem is csodálkozom rajta. :wink:

Ági, már írtam az Alexandra (elsőre sikerült :lol: ) utáni terhességem nagyon sokat váratott magára, amikor azt mondtuk, jöhet a tesó majd 1,5 évnyi próbálkozás :( után sikerült és 6 heten derült ki, hogy méhen kívüli :shock: :cry: :( terhességről van szó és ezt sikerült laporoszkópiával megoperálni (3 hónapig vigyázni kellett, ne hogy teherbe essem) aztán alig 4 hónappal utána, meg hipp-hopp újra sikerült :lol: :lol: és így született meg a Gergő. :lol: :lol: :lol: :lol:
A 6 hetes kontrollon a nőgyógyász vette észre a sérvet.

Etus, nagyon jól mutatsz a várandós fényképen :lol: , nekem a terhességeim előtt már súlyfeleslegem volt. :?
Pedig elmondhatom, hogy gyereknek és 18-20 évesen is nagyon vékony voltam. Aztán elkezdtem fog. tablettát szedni és akkor kezdtek a kilók feljönni, + a szoptatás alatt. :(
Most vettem észre az új vonalzódat, szuper jó + kép is!!!! :lol: :lol:

Évi, Mary nagyon szuper képek. :lol:

Szegény Blanka remélem már jobban van a szeme.
Hú Mary milyen tortúrán mentettek keresztül ilyen kicsi korban, de most már minden ok. vele.

Bea, még nem írtál róla, amikor Rozi valamelyik nap 3* aludt, mi volt este??????

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Doo, köszi a gáz csere infót, nálatok 80 Ft-tal olcsóbb.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Hajni, ugye emeltösszegű családi pótlékot kaptok???

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Szilvi itt vagy még?

Etus ,hogy neked mennyi energiád van. Éjjel 1-kor még fent vagy és 6-kor már talpon. Ezt csak azért bírod ilyen jól mert még fiatal vagy és tele energiával, én már kiöregedtem az éjszakázásból.

Szóval amikor Rozi 3x aludt napközben írtó szarul aludt éjszaka, de nem e miatt, mert most éjszaka is szarul aludt. Alul látom kibújni a 7. fogacskát + hideg frontot is mindig megérzi. Szilvi, mikor is utaztok anyóshoz?

Ági, ez a hiszti vagy síógörcs vagy minek nevezzem tudatos valahol. Nem úgy, hogy most jól belilulok, és anyámat beijesztem aztán úgyis az lesz amit én akarok, de tudat alatt tudja, hogy ha ezt csinálja ezzel elérheti a célját. Na ezt jól megaszontam!

Bea

Kép[/url]
június

Szia Bea!

Itt vagyok, csak a Gergő nem nyugszik el már álmos, 6 órakor kelt.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?