2009.05.18 10:34
2009.05.18 10:39
2009.05.18 11:24
2009.05.18 12:05
[quote="mia_snow"] írta:mia_snowén itt be is fejeztem a babanetezést, tényleg szánalmas ami itt folyik. a best of topicban legalább értelmes beszélgetés folyik.
2009.05.18 13:53
2009.05.18 17:59
2009.05.18 18:03
2009.05.18 19:18
[quote="mia_snow"]s írta:mia_snowziasztok,
viszont... én is úgy érzem hgoy halódik ez a topic, ráadásul mindig olyankor sikerül betoppannom amikor vmi forradalom van... így hát azt hiszem én is kivonom magam az aktív (?) tagok csoportjából. aki gondolja és kíváncsi ránk, a www-re kattintva a blogomból olvashat rólunk, illetve az email címemet is tudjátok. párótokkal msn-en is diskurálunk...
további szép babanetes napokat kívánok a nálam kitartóbbaknak.
[quote="mia_snow"]B írta:mia_snowarika minden indulat nélkül kérdezem, hogy ki is csinál segget a szájából? amikor megsértődsz, törlöd a hozzáaszólásaidat, majd végül a regisztrációdat is, majd időről időre visszatérsz mint régi jóbarát, új névvel. aztán ez is csak egy ideig tart...
[quote="mia_snow"]
írta:mia_snowés miért kéne, hogy megszűnjön ez a topic? tudod vannak akik mindenféle ellenségeskedés nélkül tényleg szeretnének a gyerkőcökről itt beszélgetni, ahogy ezt már pár oldallal ezelőtt is kifejtettük egy páran. bennem még mindig van egy kis "remény", hogy békésen elcseverésszünk amikor időnk engedi, mindenféle gyanúsítgatás és egymás bírálása nélkül. ha van időm jönni, én erre fogok törekedni. az olyan infók megosztására, amit nem tárnánk a nagy nyilvánosság elé (anyós-témák, költözködős-házépítős-pénzügyekkel kapcsolatos dolgok, betegségek amiket nem kürtölünk szét, vagy olyan örömhírek, amikről esetleg nem szeretnénk hogy bárki idő előtt tudjon), arra meg ott vannak a zárt fórumok.
2009.05.18 20:28
[quote="jkriszta"]
írta:jkriszta
Búcsúzom Tőletek!
Nem voltam aktív tag, de TAG voltam!
Olvastalak Benneteket, de már az sem megy ezek után.
[quote="jkriszta"]S írta:jkrisztaziasztok!
Létszámellenőrzés!
Kérlek benneteket legalább pár szót pötyögjetek be. Nem lenne jó, ha megszűnne a topic!
pussz
Kriszta
2009.05.18 21:12
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|