Új privát üzeneted érkezett!

Celesztina,

azt akartam írni, hogy mi a DM-s pelust használjuk, nekem ez jött be a legjobban kipróbáltunk mindent kivéve a tescosat. Így max 12000-re jön ki egy hónap, de van amikor kevesebb, egy hónapban kb. 120-150 pelussal számolva.

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Nagyon koszonjuk a jokivansagokat!

Mi is kivanunk mindenkinek akinek volt es akinek szinten ma van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd csinalok delutan kepeket es videot es teszek majd fel hasonlitas keppen.

Katica mar maszik negykezlab, felul es ha megfogom a kezet kapaszkodva felall.

Ami viszont meg nagyon durva, hogy sikitva tud hisztizni es kozben csapkod a karjaival.

Delutan levideozom nektek!

Magi
Vendég

Celesztina: Sajnálom a gyógytornát...

Kisfruzsi: Látom, nálatok is változó a helyzet: egyszer már úgy tűnik, át fogja aludni az éjszakát, máskor meg állandóan kel.

Mi Liberót használunk, az vált be a legjobban. De abból is kifolyik, újabb taktikám: látom, hogy kakil, felveszem és függőleges helyzetben nem folyt még ki. Csak résen kell lenni egész reggel (mert főleg akkor kakil).

Szőlő: Tuti elég a tejem, csak legyen a szájában valami, az a lényeg neki. Mert amikor folyik ki a tej a száján, mert már elege van belőle, meg kibukja, akkor tuti, hogy elég a tejcsi. Szerintem rossz szokás ez nála: cici ott legyen, akármi van, és képes emiatt felébredni. Mert az horror lenne számára, ha nem látja pár milire az orrától és nem tudja akármikor bekapni! :shock: :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Megyek, mert felkelt a drága cicifüggő lányom... :roll:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Emi: Lilinek is kívánok Boldog féléves szülinapot! Most látom, hogy tegnap volt? :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Rininek és Katicának nagyon boldog félévfordulót kívánok!!

Bolygó,
köszi a köszöntést. Nekünk tegnap előtt volt, csak még a vonalzónk nem váltott át!

Eve,
Tudtam én, hogy nincsen semmi baj Lizával. Örülök, hogy már forog.

Fruzsi,
Mi is Liberot használunk, de csak kicsit több, mint 8 ezret költünk rá havonta. Mega csomagból szoktunk kettőt venni minden hónapban. Abban 88 db van/csomag és olyan 4200 Ft-ba kerül.

Lekri,
Kitartás!!

Kép
emi29

Emi,

nekem a libero egy kicsit vastagnak tűnik. A DM-s is kb annyiba kerül, ill. olcsóbb 4000 körül van 100 db. De mindenkinek mást szeret. Eleinte mi is azt használtuk, de főleg Apa unszolására váltottunk :lol:

KépKép
kisfruzsi

Ja azt akartam kérdezni, hogy a babaúszáshoz az eldobható úszópelusból nem túl nagy a 7-12 kg-ra való??? Nekünk 3-6 kg-s van, de az már tuti nem jó ránk...

KépKép
kisfruzsi

Lekri: Launál nagyon sokszor segített a homeos nyugtató, Viburcol a neve tán? Kíméletes de hatásos. Szerintem egy próbát megér.

Judit: boldog félszülinapot Nimródnak!
A Zenezúg az Újlak 10-15-ben van, a buszok Kis utcai megállójához közel, klassz volt: Lau nagyon élvezte, szaladgált, énekelt olykor, de még félős volt, meg tánvolt sokat és rikkantgatott, hogy zene, szép zene, de jó meg ilyeneket :) Julinka meg elaludt a végén mert altatódalokkal fejeztük be. És szerencsére az anyuknak egyedül nem kell énekelniük, együtt éneklünk :oops: Szóval jó volt és 800 Ft csak! És volt több kicsi is, aki tuti nincs még 8 hós! Miből veszik hogy 8 hó alatt nem szeretik a zenét?!?!?!? :twisted:

KisFruzsi: hú, azért nekünk a két gyerekre 15 a pelus! De dm-eset mi is vettük, Babylove vagy mi és nekünk nem vált be :cry:

Bolygó: azért ez a kaki-start-helyzet húzós lehet! :shock:

Katicának is boldog félszülinapot!!! :D

Kép Kép
celesztina

Celesztina: Hát igen, de muszáj, mert olyan adagokat csinál, hogy a fele a hátán köt ki vagy a combjánál folyik ki. De nem lehet ezt igazán kivédeni, most is szopi közben "intézte". Szerencsére megúsztuk a kifolyást. :roll: :oops:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

kaki téma :oops:

nekünk elég sűrű mióta tápszert is eszik és gyümit, nem folyik

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Most csak ezért:

Nagyon boldog félszülinapot!

Katavirág OlivérjénekKép

Magika Katicájának
Kép

Téjé Nimródjának Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Hú! Olvasom milyen éjszakáitok vannak! :shock: Nálunk azért jobb a helyzet. Ma pl. tök jó volt: fél 4-kor ébredt először, evett aztán aludt fél 9-ig, de persze reggel már ő is többször kéri a cumit. Ez így jó volt, de mostanában nálunk is gyakoribb az éjszakai cumikérés. Mondjuk ő visszaalszik egyből szerencsére.

pelus: mi a pampers 2-est használjuk, illetve egy ismerősöm ajánlotta a Huggies-t. És tényleg szupi, mert gumírozott a dereka, mint az 1-es pampers-nak.

fruzsi! Zsófi sem eszi meg a hivatalos adagját! Neki is kb. 1000ml/nap lenne. De ő csak kb. 700 miliket eszik. És fejlődik. Minden gyerek más. Annak idején én sem, meg tesóm sem evett annyit mint más gyerek. (anyu mesélte)
Csak lesek, hogy sokszor micsoda giga-adagokat írnak a lányok, hogy annyit eszik a csemetéjük! (170-200 ml/alkalom. Zsófi kb. 120ml/alkalom)

Kép
gabo001

Sziasztok!

Sajnálom a rossz éjszakákat.... :(
Nálunk se volt a mai egy szuper éjszaka... :cry:
Éjjel kettő órától hajnali ötig cumi be, itatás stb...aztán meguntam, mert már hulla voltam az állandó ágyból kiugrálástól...és volt olyan, hogy éppen visszafeküdtem, már sirdogált... :cry:
Aztán öt óra után csináltam neki tápszert , valamikor hat körül evett, sajna nem emlékszem, mert annyiszor keltem hozzá... :oops: evett 150 ml-t. Ja este nyolckor evett 225 ml-t.
Aztán fél kilencig aludt , fél tízkor megint 225 ml lecsúszott. És most fél 12 óta alszik.
Majd most kap megint répát....jaj tegnap is répapüré bébikaját kapott.....és ma reggelre olyat kakilt. olyan volt a színe mint a répának és a hálózsákja, bodyja , combja is olyan lett....

Pelenka: Mi Penny-be vesszük a pelenkát. BabyTime a neve. 2200 valamennyi Ft 50 db-os és szerintem jó! Ez a kaki akármelyik pelusból kifolyt volna, annyira sok volt.... :lol:
Ja mi már Maxit használunk egy ideje 7-16 kg-ig. ÉS még nincs is 7 kg.
A Rossmanos Babydream is 2200 valamennyi és 50 db. az is jó.

De a Pennyset azért szeretem jobban, mert aranyos mintás , nyuszis. És minden pelenkán mást csinál a maci...alszik, eszik, homokozik, könyvet olvas....stb....Szóval nagy nyuszi van elején és hátulján és középen a maci ténykedik. meg van rajta lepke is stb...
Kb két csomaggal kibírjuk havonta.

Az újabb fél éveseinknek boldog fél éves szülinapot. Katica és Rini.

köszönöm a babakocsis hsz-eket.

Ja én Babylove pelust is használtam az elején , mert kaptunk ajándékba, de nekem az is jó volt.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Bolygó!

Még nyáron bográcsozni voltunk párom melóhelyén, Bogit ott etettem és hát közben jött rá a kakilhatnék és olyat csinált hogy kifolyt. persze az ölemben etettem és a nadrágom tiszta kakis lett....szóval vhogy rendbe tettem magamat, Boginak vittem váltás ruhát mindenre fel voltam készülve...de hogy én leszek lesz*rva.... :lol:
És az ott lévő kollegái páromnak milyen jót röhögtek az eseten....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

KAtavirág Olivérjének is boldog fél éveset!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gabo!

120/alkalom??? Hát tényleg nem sok, de ha fejlődik Zsófi, akkor szuper! :D

Bogi tegnap megevett fél üveg répapürét és utána rögtön még 150 ml tápot..... :oops: én is csodálkoztam....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Először is sok boldogságot a ma ünneplő féléves Katicának és Rininek (és persze Katavirág Olivérjének is, kár, hogy nem jelentkezik néha-néha)! Kép

Tudom, mázlista vagyok, de nekem ma volt az első éjszakám, amikor Emmára ébredtem. Kis sírás volt csak és hamar vissza is aludt. Még amikor éjszaka is kellet ennie, akkor is ébresztettem, mert esze ágában sem volt magától felébredni. Remélem a nehéz éjszakák mindenkinél javulnak majd!

Lekri, Van olyan tápszer, amit kimondottan vacsira ajánlanak, mert jobban jóllakik tőle, tovább tart az emésztése. Sajnos nem tudom a nevét, de már itt is írt róla valaki.

Téjé, eddig az Ringatóról mindenhol azt olvastam, hogy 0-3 éves korosztálynak van. Szerintem a helyhiány miatt találták ki a 8 hónapos kort.
Hű, Emma haja is elkezdett nőni, és egyenlőre még nem igazán látszik, hogy barna vagy szőke, mert hol ilyennek, hol olyannak látszik. Mondjuk hajcsatot még mostanában nem kell venni... :lol:

Látom más bébije sem eszik mega adagokat. Különben Emma is nagyon szépen fejlődik, mindenki idősebbnek nézi.

Lányok! A sütőtököt csak megsütött állapotban lehet adni a babának, vagy megfőzve is jó? Én eddig még csak egyszer adtam Emmának üveges gyümit, mindig frisset turmixoltam. Ja, a Rossmanban a Hipp bébiételek holnaptól egy hétig 199 ft.
Kép

KépKép
KépKép
atizka

Katicának és Rininek boldog szülinapot!!

Mindjárt dobok én is képet!

Attikám tegnap este a vacsit totál kihányta és ezek után nem evett éjjel... :shock: ...pedig ő is 3-4-szer kelős tipus...ki érti?..??...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

A kecskeméti kaják pedig ha jól látom itt elég olcsók....és nem csak postán lehet kiszállíttatni, hanem elég központi helyeken vannak a boltjaik..

http://bookline.hu/control/searchpager?queryid=V%3A-%3A{72}FULL%2Ffullauthor%3A%22Kecskem%C3%A9ti%22&tabname=drogeria

Kép
klarka

Dobok képeket!

Kép
klarka

Kép Kép Kép Kép

Kép
klarka

Lekri, megnéztem. A Milupa Jó éjszakát! tápra gondoltam, de most nézem, hogy csak 6 hónapos kortól ajánlott.

Klarka! Naaagyon édesek ezek a fiúk! Napközben jól evett Atti? Akkor biztosan nem beteg... (Nekem a Kecskeméti bébiételek azért nem tetszenek, mert cukrot is adnak hozzá. Különben biztos jók. Eddig Univert vettem össsz-vissz 3 darabot, csak azért, hogy valami legyen itthon hátha bekrepál a turmix. Az akciókra várok, amíg van friss gyümölcs, addig azt adom. Majd télen esszük az üvegeset.)

KépKép
KépKép
atizka

atizka! köszi a rossmann-os bébiétel akciót! Jó tudni! :D
199 ft jó ár a Hipp-es cuccokért!

Mi is ált. frisset eszünk (mi még csak gyümit eszünk). Én turmixolom almát, barackot. Én öntök bele üveges baracklét, mert különben nagyon sűrű az alma, és úgy turmixolom össze a kettőt botmixerrel.
De már ettünk többször is üveges gyüm. pépet. Én a Hippet, meg Nestlét adtam neki eddig. Nagyon fini szerintem. A maradékot mindig megeszem!! (A Hipp az bio, én azért szeretem ezt a márkát. nyugodt szívvel adom neki, hiszen lehet hogy jobb, mint amit én veszek. ki tudja mi van azokban. ettől függetlenül azért még inkább én turmixolok, aztán télen inkább üveges lesz szerintem. én nem bízom semmiben, csak ami nálunk terem a kertben. az meg max. alma, de az meg savanykás)

Burgonya pürét elkezdem adni a héten. A krumpli a mamámtól való, úgyhogy azt tuti én készítem neki frissen még télen is. Meg még lesz sárgarépa is a mamától, meg spenót.

Kép
gabo001

köszi mindenkinek aki irt
Celesztina
ha a 2es tápszer se fog beválni akkor lehet kiprobálom majd.

Atizka
sokan mondták rá,hogy nem sokat ér:(
most reménykedem a 2es tápszerrel érünk majd valamit.

a mai kaja adagja:
02.40-170ml

05.25-100ml

06.40-170ml

10.00-170 ml

14.15-alma-sütötök(fél üveg) és vizes gyümilé(120ml)

és megint eszik, majd 2,5-3óramulva megint és még fürdés után is ez ma 8kaja.kiváncsi leszek éjjel hányszor kel majd.este fürdés elött fözit adok neki.csináltam zöldség-répa-krumpli.de még szoknom kell mert annyit csináltam,hogy még nekem is sok lenne :lol: :lol:
végül is Levi mindig megeszi a maradékot :lol: :lol:

Klarka
nagyon helyesek a fiaid és Andris nagyon jóképű kisfickó 8)

pelus:
én jól járok mert anyos olcson hozza a pelusokat.most Liberót hozott aszem 54dbos 1054ft.persze kis csalással dehát jó helyen dolgozik. :) igy nálunk a 2 gyerek pelusa olyan 5-6ezer havonta.bár Levim nappalra itthon már szobatiszta.csak alváshoz kell neki meg ha elindulunk valahova.

Magika
hu nagyon ügyes akkor Katica.
nálunk ugy vettem észre Kristóf ugyan olyan lusta mint Levi volt.bár tegnap valahogy lemászot a játszószönyegről,de csak azért mert "mérges volt" :lol: :lol:
na megyek mert éhes a lelkem.mily meglepő :lol: :lol:
Vendég

Atizka: mi is frisset eszünk...helyesbítek: frisset készítek - de még nem esszük meg..:(

Nappal jól eszik..beszéltem egy másik "szíves" anyukával és őneki is gyakran ébred a babája....állítólag kórházi ártalom...

Kép
klarka

Sziasztok!

Hát azért nem jelentkeztem mert egyrészt 3 infulenzás is van a családban...hál istennek én nem :) meg Máté sem..és most nem igen dajkálja más Mátét,plusz mi is az itt olvasható problémákkal küzdünk.
Máté sajna ujabban hajnali 3-4 kor ébred...tök kipihenve..éhesen...vigyorogva..és képtelenség visszaaltatni sajna..igy elég romhalmaz vagyok mostanság és erőtlen.

A féléves édes babáknak nagyon sok FÉLÉVES SZÜLCSINAPOT :D Katica és Nimród...isten éltessen sokáig benneteket :)

Téjé: még lógok a méllel és a képekkel de mielöbb potolom csak még azt ki is felejtettem hogy a netünk is elég rossz mert a T-com vmit szerel az utca elején.

Tápszer: sztetek mivan akkor ha a tápszerünk 5 hós korig van de 7 kg-ig...mi pedig már 8kg30dkgsak vagyunk..és én attól tartok azért kel éjjel mert neki már nem jó és elég ez a tápi...ilyenkor mivan? kérdezem meg a gyerekdokit gondolom de hátha vki tud itt is tanácsot adni.

Ja vettünk mi is etetőszéket illetve kaptunk Peg Pérego Prima Pappa..nagyon nagyon jó habár az ára is marha borsos volt..de a nagyiéktól kapta.

Anyósomék kaptak egy utsó eélyt habár én nem látok sok jót ettől sajna :(

Kisfruzsi: jajj de jóóó :) A PÁgiszba jöttök úszni? Mi a 2 órási úrára járunk...:) nagyon kedves az oktató és kellemes a környezet is..a többi győri oktatást nem igazán dicsérték.

Pelusból nekem a Liberó jött be..a többi nem..ebből már a 4-est használjuk..a vonalkodokat pedig gyüjtöm és majd beváltom vmi frankó ajcsira.

ja és lekopogom még soha nem kakilt ki pelusból és sose volt a háta közepe is kakis :D

Megjöttek az angliai rucik..nagyon szeressük őket de a durva hogy simán kell rá a 6-9 hónapos és pl sapiból 80-ast hordunk :)

Lilinek is Boldogat :D

Fruzsi: sztem nem nagy a 7kg tól való uszopelus..nekünk is az van ugyan mi lassan tényleg 9 kgsak leszünk.De ha kicsit nagy se baj..a babák a vízbe nem szoktak belekakilni..a pisi pedig számukra nem fertöző és az ugyis kifog folyni mert ez olyan izéé pelus tudod ami átázik.

a többiekről pedig tudakolodom visszaolvasás formájában..merthogy arra még nem volt időm :D
Vendég

Lituka: 4 hósan 8300???? :shock: :shock: :shock: Durva!! Gratulálok!!

Kép
klarka

Katicának, Rininek boldog félszületésnapot!
Holnapra pedig Daninak és Alíznak is küldök egy fél tortát.

Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Én is beszéltem ma a doktornőnkkel, mert elfogy a tápszerünk. Azt mondta ő is, hogy nyugodtan váltsak a Milupa 2-re, majd a Beba 2-re utána (ára és kiszerelése kedvezőbb), csak először szokja meg a 2-es tápszert. Mi még mindig egyébként csak szopizunk, és napi 3-szor eszünk tápszert, azt is csak max 120ml-t. Továbbra sem fogad el semmi gyümit, főzeléket stb. Viszont a vajat kenyeret imádja.
D vitaminból is heti 5 csepp kell ezután, mivel ujjbegyni a kutacsunk már csak.
A fogunkkal továbbra is szenvedünk, pedig minden csodaszert kipróbáltunk.

Szerintem egyébként van valami a babáknál, mivel mi is minden éjjel felkelünk. Pedig mi voltunk azok, akik az első naptól kezdve végig aludtunk. Hát most bepótolom én is, amit pár hónappal ezelőtt nem tettem meg. De szerencsére mindig visszaalszunk, még így guzmókafájósan is.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Klarka,
gyönyörűek a fiúk!!

Fruzsi,
úszópelusból mi most 4-9 kg-osat használunk. DM-es éa bevált.

Babakaja: én kivétel nélkül mindent magam készítek el Lilinek és mindig frissen adom neki. Eldöntöttem, hogy csak akkor adok neki bébiételt, ha elutazunk és nem tudok főzni, vagy ha olyan zöldséget akarok bevezteni, aminek nincs szezonja. A zöldség nagy részét ismerős helyekről szerezzük be, meg most már nekünk is van kis konyhakertünk :) Magunknak nem főzök, de Lilinek mindenképpen, és nagyon élvezem :)

Kép
emi29

Zsuzsa,
megkérdezhetem, hogy hol volt Bius keresztelője? Ha írtad már bocs.. És a rucit hol vettétek? Nagyon szép volt a lányod. És jó a weblapotok is :)

Kép
emi29

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:07-kor.
Vendég

Sziasztok!

Boldog féléves szülinapot Olivérnek, Katicának és Nimródnak!

Klarka, nagyon szépek a fiúk! A 2. kép tetzsik különösen, nagyon jól sikerült fotó. :)

Végigolvastam, de annyira nem emlékszem semmire.... :oops: Kicsit fordított napunk volt, mert Jani éjszaka leltározott, reggel 8-ra ért haza, úgyhogy ő egész nap aludt, vagyis próbált, mert Mazsi meg folyamatosan dumált meg visongatott, úgyhogy inkébb elmentem vele egy nagyot sétálni. Szerencsére az éjszaka jól telt kettesben, féltem tőle hogy hiányolni fogja az apját, de ha így is volt, legalább nem hisztizett. :)

Babakaja: én is úgy tervezem hogy főzöm neki, nem az üvegeset adom. Őszibarack ugyan nem sokáig van, de én fagyasztottam le belőle. (Mondjuk a barack turmixolása kevésbé a főzés kategória. :lol: ) Szerintem még ha hipermarketben veszem meg majd a hozzávalót, az is jobb mint az üveges, legalább látom hogy miből van. Nem mondom hogy sose fog azt kapni, ha utazunk akkor valószínűleg.

Egyébként a barackot már kimondottan szereti, csak az a baj hogy mivel csak nagyon picike falatokat kaphat hogy le legyen "nózi-para", egy idő után ideges lesz, hogy miért nem ehet már többet, akkor jön a sírás meg a hiszti, és a tápszer. De ma pl mikor már úgy láttam hogy majdnem jóllakott a tápszerrel, odaadtam neki a maradék barackot, tudom hogy így nem "szabályos", de ez van. Na nem mintha veszettül sok barackot enne, ma valami 20 grammot evett :lol: :lol: Holnap kap almát, kíváncsi leszek mit szól hozzá :)

Kép Kép
szõlõ

Lituka,

Nem tudom, hogy oda-e....Te tettél egy linket még régebben fel ide. Kulcsár Ottó az oktató. Amikor hívtam azt mondta, hogy mehertünk most szombattól, de csak a fél 1, 1 és a fél 2es csoportot mondta. Lehet, hogy a többi tele van?
Mióta jártok?

KépKép
kisfruzsi

Én eddig barackot adtam neki és sütőtököt, amit én vettem és csináltam. De az üvegesből vettem bio-t, abban tuti nincs semmi vegyszer, mert még a piaciban is lehet, nem hogy a szupermarketben!
de a főziket majd én is főzöm és nem veszem

KépKép
kisfruzsi

az almát, hogy pürésítitek a botmixerrel???????? először daraboljátok?

KépKép
kisfruzsi

Szőlő
mikor Levi kicsi volt nekem azt mondták,hogy inkább a fagyóból adjak répát neki,mint megvegyem "frissen".de konkrétan már nem emlékszem miért is de védőnő és doki is mondta akkor.
én pont ma tettem el 18kis csomag répát Kikónak.
Vendég

Kisfruzsi
én üvegreszelőn reszelem az almát
Vendég

vagyis a gyümiket ott reszelem.a fözelékeket meg turmix géppel csinálom.
bár nagyon nem mennek a kanalas kajcsik még.nem tetszik neki.bár napról napra jobb azért a helyzet.
Vendég

Fruzsi,
az almát én is üvegreszelőn reszelem. Korábban a reszelt almát le is szűrtem, így csak a levét kapta, aztán amikor eljutottunk 50 miliig, akkor már kapta a pépet is.

Atizka,
a sütőtököt lehet párolni is. Nekem azt mondta a védőnő, hogy az első hetekben mindent inkább pároljak kevés vízben (még a sütőtököt is), mert úgy sokkal több vitamin marad benne.

Szőlő,
Kitartás, lehet, hogy pár napon belül megtanul Mazsi ügyesebben enni kanállal és akkor talán nagyobb adagokat is kaphat majd. Örülök, hogy szereti a barackot.

Kép
emi29

Én a turmixgépet még nem vettem elő. A főtt krumplit is úgy csinálom, hogy először villával áttöröm, rakok hozzá a főzővízből annyit, hogy kicsit folyós legyen és utána szűrőn átpaszírozom.
Aztán ha majd nagyobb adagokat fog enni Lili, meg mást is kap hozzá, akkor én is turmixolni fogok.

Kép
emi29

Emi
nekem kicsit többet kell csinálnom mert a nagyfiam is mindent megkostól amit Kristóf eszik :lol: :lol:
Vendég

köszi, akkor be kell szerezzek egy üveg almareszelőt.
a krumplit csak úgy magában is adod neki Emi?

KépKép
kisfruzsi

fRUZSI
HA JÓL TUDOM ÜVEGRESZELŐT MÁR NEM LEHET KAPNI SEHOL. :oops: :oops: :oops: bocsi a nagy betüé
a miénk még az amit anyos használt mikor apa "kicsi" volt :lol: :lol:
Vendég

Hol van Marcianya?
Csak nincs valami baj?
És Szösszenet?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Bolygó köszönjük! Régen tettél fel képet, kérünk szépen!

Mi Is DM-s pelust használjuk. Semmi gond vele. A Dms bio pelust is ki próbáltuk, de mivel nem nagyon tartja a nedvességet, ezért ebből több kell. De nem szennyeztem vele a környezetet. :wink:

Celesztina
köszi. Akkor maradok Ringatózni, olcsóbb. Itt is együtt éneklünk ám, kb 20an.

Gumimaci köszönjük! Édes, hogy mindenkinek külön képet tettél!

Ollem, Szőlő nektek is köszi a köszöntést!

Gabo
enyém is ennyiket eszik.

Klarka Köszi. annyira helyesek a fiúk!

Litu Köszi, és várom. Én türelmes vagyok.

Zsuzsa
köszi a puszikat

Lekri
dehogy nincs almareszelő. Brendonban és az Intersparban is láttam. Nem tudom Fruzsiék felé milyen bót van. De szerintem még piacon is lesz.

Kép
téjé

Sziasztok!

Gratulálok a féléves babáknak, a kúszó babáknak, a forgolódóknak, a kanalat fogóknak - remélem, így nem hagyok senkit! :D

Nagyon sajnálom, akiknek rosszak az éjszakáik. Én sem merek dicsekedni a mieinkkel, nehogy elromoljon. Ugyan Trudi még soha nem aludt át egy éjjelt sem, átlagban kétszer kel enni, de csak 5-10 percről van szó és már alszunk is újra.

Celesztina!
Kíváncsi vagyok, ha kipóbálod a textilpelust, milyen tapasztalataid lesznek, Egy időben én is szemezgettem ezzel a gondolattal, de aztán nem szántam rá magam, azt hiszem lusta vagyok hozzá. Viszont nekünk sem kerül ilyen sokba az eldobható, bár eddig sokszor akciósan vettem, de nem névteleneket, hanem Liberót, Huggiest vagy Pamperst.

Bolygó!
Nálunk is a függőleges helyzetben tartás vált be arra, hogy ne folyjon ki a pelusból. Először a Huggies tűnt a legjobbnak, de mintha már kicsi lenne. Most a Liberó tűnik jobbnak. Az éjszakákkal jobban álltok? Nagyon sajnáltalak, mikor írtad. Nálunk a hasfájós korszakban volt néha ilyen.

Eve!
Akkor mégis jó ötlet volt ez a gyógytornás konzultáció, ennyi löket talán kellett neki.

Kritta!
A sérved hogy van? Mikor műtenek végülis?

Egyébként Trudi még mindig csak hasról hátra forog, hátról pedig oldalra. De egyre többször, remélem egyszer hasra is átbillen (néha mi átbillentjük), és akkor rájön a dologra.

Babakaja: eddig én is mindent magam készítettem, bár Trudi még csak háromféle dolgot eszik, azt is csak kb 2 hete (és a gyerekorvos meg a védőnő nem tudja, ők ezt nem támogatják): almát, sütőtököt és banánt. A tököt én sütöttem, nem tudom milyen párolva, soha nem ettem még úgy. És ezt mind anyatejjel keverem. Egyébként meg botmixert használok, azzal nagyon kicsi adagot is ki lehet keverni. Ezzel így kibírja, amíg suliban vagyok, persze utána jól bepótolja a szopit: ma is hazaértem 5-kor, csak 3 és fél órát voltam távol, erre lefekvésig óránként szopizott egyet.

Én kaptam üveg almareszelőt, de még nem használtam.
Vendég

Sziasztok!

Egyenlore kepeket keszitettem!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Magi
Vendég

Magi, Klarka
Jók a képek!!

MAMIK
MA kiszúrtam (nagy stikában, mert Maszat nem engedi, h belessek), h kibújt az első fogunk felső része. Én úgy megörültem neki! Jobb alul! Tök jó!!!

Emi
Nekem azt mondták teloban, h nem kell a fürdőgatyó alá pelus! Ti vesztek alá??? Ja az úszáshoz!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?