Sziasztok!
Gratulálok a féléves babáknak, a kúszó babáknak, a forgolódóknak, a kanalat fogóknak - remélem, így nem hagyok senkit!
Nagyon sajnálom, akiknek rosszak az éjszakáik. Én sem merek dicsekedni a mieinkkel, nehogy elromoljon. Ugyan Trudi még soha nem aludt át egy éjjelt sem, átlagban kétszer kel enni, de csak 5-10 percről van szó és már alszunk is újra.
Celesztina!
Kíváncsi vagyok, ha kipóbálod a textilpelust, milyen tapasztalataid lesznek, Egy időben én is szemezgettem ezzel a gondolattal, de aztán nem szántam rá magam, azt hiszem lusta vagyok hozzá. Viszont nekünk sem kerül ilyen sokba az eldobható, bár eddig sokszor akciósan vettem, de nem névteleneket, hanem Liberót, Huggiest vagy Pamperst.
Bolygó!
Nálunk is a függőleges helyzetben tartás vált be arra, hogy ne folyjon ki a pelusból. Először a Huggies tűnt a legjobbnak, de mintha már kicsi lenne. Most a Liberó tűnik jobbnak. Az éjszakákkal jobban álltok? Nagyon sajnáltalak, mikor írtad. Nálunk a hasfájós korszakban volt néha ilyen.
Eve!
Akkor mégis jó ötlet volt ez a gyógytornás konzultáció, ennyi löket talán kellett neki.
Kritta!
A sérved hogy van? Mikor műtenek végülis?
Egyébként Trudi még mindig csak hasról hátra forog, hátról pedig oldalra. De egyre többször, remélem egyszer hasra is átbillen (néha mi átbillentjük), és akkor rájön a dologra.
Babakaja: eddig én is mindent magam készítettem, bár Trudi még csak háromféle dolgot eszik, azt is csak kb 2 hete (és a gyerekorvos meg a védőnő nem tudja, ők ezt nem támogatják): almát, sütőtököt és banánt. A tököt én sütöttem, nem tudom milyen párolva, soha nem ettem még úgy. És ezt mind anyatejjel keverem. Egyébként meg botmixert használok, azzal nagyon kicsi adagot is ki lehet keverni. Ezzel így kibírja, amíg suliban vagyok, persze utána jól bepótolja a szopit: ma is hazaértem 5-kor, csak 3 és fél órát voltam távol, erre lefekvésig óránként szopizott egyet.
Én kaptam üveg almareszelőt, de még nem használtam.