Sziasztok lányok!
Bocsika, de nincs lelki erőm teljesen mindent végig olvasni, így csak átfutottam...
Köszönjük a kép dicséreteket (esküvői és Bogi)!
Hát igen akkor még néztem ki valahogy...pedig akkor is 75-80 kg között voltam...
Szóval akkor Bogi rám hasonlít, látom eldöntöttétek!
Láttam édesebbnél édesebb baba képeket is!
Meg talizós képeket. Hát én is irígykedek a tali miatt...
Én is sajnálom a rossz éjszakákat...a miénk se túl jó mostanában...ma Bogi reggel 5kor már éhes volt...na jó este nyolc óra tízkor már aludt, úgyhogy egy szavam se lehet....9 órát aludt egyhuzamban...
Sajnálom az anyós, anya dolgokat.....tudjátok én anyám se vmi anyának nevezhető.....bár ma csodák csodájára eljött velem az OTP-be....ahogy sajna rossz híreket kaptam....újabb adósság....sajna visszavonták a folyószámla hitelkeretemet, és van mellette egy hitelkártyám, személyi kölcsönöm (amit anyám vett fel az én nevemre....úgy volt hogy fizeti, de eddig minden részletét levonták a számlámról....
) szóval miatta tartok itt anyagilag.....1 millió 100 ezer a tartozásom és így három fele fizetve nagyon sok....áh kész vagyok teljesen......a hitelkártya is neki kellett....
oh bocsi, nem panaszkodok...
biztosan nektek is megvan a magatok problémája...
Nono!
Neked meg kitartás továbbra is.
Szőlő!
Olvasom, hogy nehezebben megy Mazsinak a kanalazás! Neked is kitartás és meglátod elfelejtitek, hogy voltak nehéz pillanatok. KITARTÁS!
Mi van Szösszenettel???
Merre vagy??? Hahó???
Tgyás után GYed jön??? mi kell hozzá???
A kis féléveseinknek sok boldogságot!
És a 30-as szülinapozóinknak...Emi és Gumimaci.
Kiscica!
Maszat annyira rád hasonlít! Nagyon aranyos.
Emi!
Lili tök ügyin négykézláb van! láttam a képeken. Ő már mászik ugye? jól emlékszek? Mikor kezdett???
Mert Bogi is tegnap már gyakorolta a négykézlábazást, nagyon próbálkozik....
Hát most egyelőre ennyi......
ha vmi még eszembe jut amit akartam jövök....
és bocsi, hogy nem mindenkinek reagáltam.
bocsi