Sziasztok,
jobbulást minden beteg törpének!!! És persze a nagyoknak is. Nem jó ez a sok baci.
Itt is van ez a hányás-hasmenéses nyavaja, mi még megúsztuk. (gyors lekopp)
Enyém gyerek kétemberes, hétfő kedd itthon volt apja és kivételesen nem aludta végig a szabadnapját, felválva vagy együtt foglalkoztunk Botival, hétfő este már fél9kor aludt, kedden napközben 1-3ig majd este már 8kor.
ilyen nem is tudom mikor volt utoljára. Ma már persze visszaállt minden, pedig minden hülyeséget kitalálok hogy fárasszam...
Limo, próbálj meg nem a legrosszabbra gondolni, minden okés lesz, küldöm a +++++ energiákat.
Ez a fürdés tényleg érdekes, vajon mi a baj a fürdőszobával, lehet hogy az hogy ott a zuhany.
várjuk a fejleményeket.
Ja, még azt akartam ehhez írni, hogy Boti amióta tud állni, azóta soha nem ül le fürdéskor.
Évi, Tomi milyen helyes.
Ircsi, Boti is 12 hónaposan kapta azt az oltást, de az van odaírva hogy első adag, viszont nincs több időpont a kiskönyvébe. Nálatok is 2 van?
Cicát nem zavarja hogy lónak haszálják.
Gyógypuszi Chloénak.
Claire, gratulálok nagyfiadnak!
És jobbulást a kicsiknek.
Ez a cipőkérdés engem most nagyon izgat, mert eddig 1 cipőt és 1 szandit hordott Boti, mindkettőt újonan vettem Magyarországon, Siesta, ami most akkor mégse jó?!? Na, de ez a része mindegy is, már kinőtte, a kérdés, lehet használt cipőt rájuk adni vagy sem. Én úgy hallottam hogy az nem jó. Most vagy egy bakancs, amit a barátnőm adott, eddig 3x volt Botin, de esik-kel benne. Meg kell szoknia vagy miért van ez? Bocsi ha butaságot kérdezek, de én nem értek hozzá.
Ja és még a benti papucs is, milyen legyen? Mikor vettük otthon a cipőt, azt mondta az eladócsaj, hogy a benti cipő-szandi is olyan legyen, ami hátul tartja a bokáját, a mamuszok nem jók ilyen kicsiknek. Ezt vajon csak azért mondta hogy vegyünk szandit is...
Barbcsi, a kitakarozós kérdésednél nekem az jutott eszembe, hogy ha másképp nem megy és nem viseli el a sok ruhát, akkor vegyetek egy olajradiátort vagy kis hősugárzót, amit hajnalban bekapcsoltok. Amúgy jó hogy jöttél, hiányoltunk. Képek Bencéről?
Betti, milyen volt a csajos buli?