Új privát üzeneted érkezett!

Évi őszintén szólva én nem viszem ki, csak amíg eljutunk A-ból B-be kocsival... azért progikat csinálunk, tegnap játszóház, ma a Tacskó játszóterén voltunk el egy barátnővel vagy 2 órát....szaladgáltak, játszottak... nem "friss levegő", de mégse otthon a négy fal között...

Kép
gtunde75

Milyen Tesco játszótér?Melyikben van? Mi is ilyesmiben gondolkodunk,bár ott meg lehet h a vírusok tombolnak.(szombaton játszóházban voltunk,hááát,volt egy kisfiú folyt az orra durván,én töröltem meg neki,hogy ne a játékokra folyassa)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Játszóház a Plázás?Lehet,holnap megnézzük.Ki tart velünk?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi holnap nem ajánlom a játszóházat, múlt héten szombaton voltunk, és nagyon gáz volt... rengeteg gyerek, nagyobbak is, akik rohangáltak, és nem nézték a piciket... ez délután volt, lehet, hogy délelőtt nincs tumultus...

Tacskó: az új nagy Kertvárosi, de ne gondolj nagy dologra, egy pici elkerített játszó egy házikóval és egy pici mászókával... viszont nagy terület körülötte, ahol lehet szaladgálni, meg autó, ahova be lehet ülni... nem nagy szám, de ha több gyerek van, élvezik....

Kép
gtunde75

Áhh.Köszi.Délután gondoltam.Még délelőtt elvagyunk..

evilany

Sziasztok!

Limo fel a fejjel, nem lesz baj, de Ircsi majd megmondja a frankót! :)
Drukkolok nagyon!

Magam részéröl a 15 hós oltás miatt vagyok depis, mert piszkosul félek a következményeitöl. Eddigi oltások nem mentek teljesen simán és ennek a 3-as oltásnak amúgy is az a híre, hogy durva mellékhatásai vannak, ti is tapasztaljátok. Erösen tanácstalan vagyok.
Várom a hírt az allergiavizsgálat eredményéröl, aztán majd eldöl hogyan tovább.

Barbcsi nem akarok senkit se sokkolni a képekkel, nagyon durván néz ki jelenleg. :)
4 fal és tetö, de belül csak favázak, semmi más. Mától nincs kémény se, villamosság, fütés és víz, minden ki lett szerelve, elökészülve az újratelepítéshez.
Takarómentes alváshoz én is csak Claire módszerét tudnám idézni, mert én is így csinálom. Harisnya, melegebb pizsi, rács ki vagy melléfekszel egy matracra és simogatod a kiságyában, míg elalszik, ilyesmik.

Még nem olvastam mindent vissza.

Barbi

Barbi
maass

sziasztok
Hű voltunk a plázában,hála istennek csak 5-6 gyerek volt,hát ez nem semmi ám!Hatalmas játszóház,légvárral,labirintussal,mászókákkal,csúszdával és ezernyi játékkal,Tomi végig se bírta nézni :) csak futott ide oda :) nagyon élvezte,1 órát voltunk,hazahoztuk ment is aludni egyből.Holnap is szerintem elmegyünk,de alvás után.

Rossmann jövő héten

Kecskeméti húsos bébiétel 5, 6 hónapos kortól Többféle ízben.190 g 6 db vásárlása esetén 199 ft/fb
Kecskeméti bébidesszertek 4 hónapos kortól Többféle ízben 189 ft
25% kedvezmény minden tejpépre
Karalmaz malátaital 199 ft
Nestle junior drink italpor 400 gr 1189 ft
Forrest karácsonyi szalvéta 189 ft
Mikulászokni 28 cm 229 ft

evilany

Köszi a megnyugtató szavakat!

Évi!.....Nem voltál figyelmetlen, nagyon vártam a talit akkor...hogy legalább egy kis időre kikapcsoljon az agyam, elterelődjön a figyelmem, ezért nem beszéltem róla.

Sucer!....Hát nem csináltak semmi hormon vizsgálatot. Volt két UH, és kész.

Első doki: Michelisz (vagy hogy a francba hívják) nála bármikor van hely, ez talán mindent elmond róla.
Klinikai doki UH: Fábián (őt egyáltalán nem ismerem)
Saját dokim a Szörényi, vele annyi a gondom változatlanul, hogy nem csinál UH-t, így mindig csak beutalót ad.
December 9-én kell visszamennem (lezajlott menszesz után, ja mert közben nov. elején mégis megjött) akkor meglátják, hogy merre felé mozdul, mert akár el is tünhet.....vagy ha nő akkor műtét. A klinikán nem vetődött fel a daganat.

Páromra, családra számíthatok, mindenki nagyon pozitív és "verik" a fejem, hogy kiessenek belőle a rossz gondolatok.
limo73

Limo,a Michelisz egy agressziv,durva,bunkó s*gg...nem egy nőt láttam tőle sírva kijönni..

evilany

Sziasztok!

limo: +++ gondolatok nagyon fontosak! Drukkolok Neked!

Orrszívás: nálunk megy lefogás nélkül egy ideig, aztán beindul a tiltakozás. Mi besprickolunk sós tengervizes oldattal, aztán szívok. Elgondolkodtatott amit Tünde írt, hát nem tudom hogy jó..

Az én gyerekem is benáthásodott mára. Tegnap vidékre mentünk volna, de estére köhécselt, hányt egyet és laza széklete is volt 2x, így maradtunk a fenekünkön. A köhögés tök furi, igazi ugatós száraz, ilyet még nem hallottam :( Amikor a tápot itta később, furán sípolva vette a levegőt, de pár perc múlva ez is elmúlt. Eléggé nyugtalan volt éjszaka. Akkor lett sokkal jobb amikor lehűtöttem a szobát és bekapcsoltam a párásítót. Ma köhögés szelídült, orra folyik mint a gejzír és kis hőemelkedése van. Mi a túró ez megint? :roll:

Szmogriadó: Pesten tájékoztatási fokozatra csökkentették a figyelmeztetést. Mi is dilemmázunk a kimenetelen, nem szívesen megyek, de a lakásban lenni hetekig nem lehet. Ma felmentünk a Svábhegyre, kicsit sétáltunk, Korinna roppantul élvezte :)
bettinyo

Betti,nem voltatok kint többet a levegőn?(szmog)...ugató,száraz köhögés...párásítasz neki? Jobbulást.

evilany

evilany

sziasztok!
Limo! :( Nyugi, ebből teljesen jól ki lehet jönni, és még nem is igazolódott!!!!!
Én 1x bementem az ügyeletre vakbélgy gyanúval, aztán a nőgyógyon találtak egy cisztát, nekem is csak UH volt, meg kellett egy mensi után nézetni, h ürült-e, és ennyi volt!Azt mondták, h tök gyakori, de csak akkor derül ki, ha vérzési gondot, vagy fájdalmat okoz!
Ne hagyd, h elöntesenek a negatív gondolatok!!!! Küldök +++ at, jó?
(Mellesleg a kisebbik sógorom egy petefészek daganat műtét után lett! OK? ne temesd magad, légyszi!!)

szmog: mi Bp-n lakunk, de fent a hegyen, de még itt is mondták a nagyobbak, h "anya, olyan furi kaparós a torkom!"
Ma már voltunk kint, de pár nap benttartózkodás volt előttew, mondjuk a műtét miatt is, így legalább nem szomorított a dolog. Ma futottam az erdőben, ott jól esett a levegő. (már amennyit kaptam :lol: :lol: )

Barbi! A nagyobbak is nwhezen vették a 15 hóst?
claire

Évi: nem, nem voltunk kint sokat, csak amennyit feltétlenül muszáj volt. Persze, párásítok. Ma már jött egy kis trutyi is az orrszívással, reménykedem, hogy pár nap alatt túl lesz rajta. Egyébként jó kedvű, elviszem sószobába még délelőtt, biztosan az is segít egy kicsit majd.
bettinyo

Betegeknek jobbulást!

MMR-oltás
Ezt kapják Mo-n 15 hónaposan a gyerekek. Chloe ezt 12 hónaposan kapta. Kicsi taknyossága volt, de annyira nem volt vészes.
Azért szokott gyengébb immunrendszerűeknél jelentősebb tüneteket okozni, mert élő, gyengített vírust tartalmaz az oltóanyag.
http://www.antsz.hu/portal/portal/mmrve ... k_409.html

Woody
Chloe rombolja, amit építünk neki.... ez az építés első állomása...
Ez is egy tanulási folyamat :lol: :wink:

Limo
Az esetek nagy részében egyszerű ciszta van a háttérben. Peteérés, ovuláció után a tüsző megmarad. Általában a következő 1-2-3 ciklus során eltűnik.
UH-s cikluskövetés, hormonvizsgálatok (terheléses cukor+inzulin is) jó lehet...
Én örülök, ha csak egy cisztám van :?
Mióta az IR-t kezeljük, azóta ritkább és kisebbek...
Nyugalom! Doktort meg rúgd seggbe, hogy mit rémisztget!

Tünde
Van, mikor a gyerek nem ér rá enni!

Évi
Mi mostanában is kinn vagyunk másfél-két órát.
Nem tudtok elmenni valami kevésbé szmogos helyre? Tettye?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Szegény cica....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi
jó kis lovacska :lol: :lol:

Tettye,de megy de csak hétvégén,én hétközben nem tudom felvinni,az min 2 busz,sok idő,du.meg mire jön az apja,sötét van.
Itt meg igen közel a 6-os,dől a szmog...nem szeretnék kruppot megint :?

evilany

Most már jobb a levegő, de volt h itt fönt a hegyen is torok kaparós volt :roll:

Ircsi! jó kép :wink!:
claire

sziasztok
megszűnt a szmog!(lesz viszont légvédelmi riadó jippi :? )

evilany

Köszi megint a ++++++ gondolatokat!

Évi!....Tudom, hogy egy állat, de én is az vagyok, hogy mégis hozzá mentem. De péntek volt, a Szörényit nem tudtam mikor rendel, és ahhoz ki kell menni Uránba, ez meg itt van a bölcsivel szemben, mert beköltöztek a Schunk drnővel, persze hozzá 2 hétre van csak időpont. Arra gondoltam, áááá nem jött meg, ír majd fel norcolutot (még régebben kétszer előfordult ilyen) azt annyi, egy receptnyi időt kibírok. Erre tessék.

Ircsi....A klinikán, ill. a Szörényi szintén azt mondta, hogy ezt most UH-val figyelni kell menszesz után.
Hát fájdalmat különösebben nem okoz, néha érzek ilyen égő érzést, de az lehet az agyamból indul, mert érdekes módon ha nem foglalkozok vele, akkor semmi.

Mi a Tettyére járunk játszózni, de mi ott lakunk 10 percre. Ha a párom busszal megy melózni, akkor elmegyünk elé, előtte kicsit mászókázik, aztán jön "ápá"

Tanács: Berci szerda óta nem hajlandó beleülni a fürdővízbe. Akkor piros volt a popsija, és fájhatott neki, és azóta állva fürdünk, ráadásul ha kiejtem, hogy csücsülj le, rögtön rázza a fejét és mondja, hogy nem + mászik a nyakamba. Próbáltam trükközni, kevés víz, langyos víz, új játék, semmi nem érdekli. Mit csináljak?
limo73

Limo,száraz kádba se ül le,és engedtek rá vizet? Kancsóval locsolni alá? (mi ezeket próbáltuk mikor fürdés balhé volt)
Doki:megértelek.De nem lesz baj.
A héten taláxunk,remélem.

evilany

Tényleg ezt a száraz kád dolgot kipróbálom. Érdekes mutatvány lesz :) Nálunk csak zuhany van, oda rakom be a kiskádat, és ott pancsolhat, de majd megoldom. Sőt szerintem már du. előveszem a kádat, és majd játszunk vele.
Már várom a tali! :wink:
limo73

Vagy átmenetileg csak tusoltatni 1 hétig,vagy más edényben fürdetni,nekünk van egy nagy lavórunk épp ezért.(bár lehet csak volt nagy,mert a kölkök megnőttek hozzá :) )

evilany

Esetleg fürdőgatyában? ha már leült hátha hagyja később levenni.

Jonival voltunk kontrollon, OK a gyerek, zinnat leállhat, december közepén kontroll, víz már érheti a fülét, de merülni még nem merülhet. No, jó lenne, ha ez megoldaná a dolgot!

Asztalos mondott ma árajánlatot :shock: .. mindgy, meglesz, végül is nem 2 napra szól, de húzós. Még jó, h lemondtuk a sítábort, bár attól azért szomorú is vagyok!

A hányós- hasmenős szedi áldozatait nálunk, Eszter csütörtök-péntek, Ádám szombat-vasárnap, Dávid most éjjel kezdte....

Limo! rendben lesz. Csúnya doki bácsinak meg :twisted:!

Claire
claire

Tegnap ruha kirakodó vásáron voltunk...a saját nappalinkban
Előpakoltam az összes téli dzsekit ,sapkát, gatyát, overállt, kesztyűt, sálat, próbáltuk beosztani, melyikre melyik jó plussz melyiket adjuk kölcsön. Közben a sógornőmék is ezt csinálták, ment a csere-bere, de kb sikerült felruházniaz összes kölyköt. (az 2 lakásban 11! plussz néhány ismerősnek, unokatesónak is jut ) El tudjátok képzelni azt a felfordulást???

És még a cipő-csizma nem volt műsoron!

Ja, kari ajándéknál érdemes megnézni a wow toys játékokat, nem esik apró darabokra, jól tudják pakolgatni, és strapabíró, kb mint a play mobil bébi változata, vagy a lego. Mondjuk nem annyira szerelhető persze.

Claire
claire

Annyira okosodnak ezek a gyerekek: múltkor elkutyulták a vigantol kupakját, és kerestem. de nem találtam. Később játék közben Nonó megtalálta, odahozta, és magyarázta, h tegyem rá, mutogatott az üveg felé :shock:

c
claire

Claire,jobbulást a betegskedőknek :( nálatok se egyszerű!
Nagyon,nagyon okosak,én minden nap döbbenek,mennyi mindent ért,csinál,szinte magától értetődően,figyeli a szavaim,vigyázni kell már mit mondok :) az ablak,redőny szavakat se szabad előtte kiejteni mert rohan és visít,hogy tegyük fel és redőnyözhessen... :lol:

evilany

Köszi Évi, talán kifelé vagyunk már, remélem a kicsik, nem dőlnek ki!

Mi itt ez a nagy kihaltság???

Legnagyobb fiam tegnap egyéniben és ütős kamarában is szerepelt a zenesuli művészeti szemléjén, egyéniben ezüst, kamarában arany minősítést ért el.

Na, megyek neki kezdek előszedni a téli cipőket.....

claire
claire

Kép

mit mondhatnék,boldogság!

evilany

Sziasztok!

Nálunk a kihaltság oka a sűrű program és a hányós-hasmenéses vírus... Az egész családon átment, persze a gyerekek hánytak párat és túlvoltak rajta. Mi viszont... Nagyon durva volt. Én még be is lázasodtam. Férjem az ágyat nyomja egész nap. No comment... :oops: Claire, nektek is jobbulást!

Szmog: nálunk az egész város kocsival jár, annyit változott a világ az elmúlt pár évben. Mindenki rohan, autóba ül, ha kell, ha nem. Nem csoda, ha rossz a levegő... :oops: Miért nem lehet valami alternatív közlekedési eszközt népszerűsíteni? :roll:

Olvasok még vissza.

bekri

Limo, tarts ki, minden rendben lesz.
Na, megyek pisit takarítani...

bekri

Claire,gratulálok a fiadnak!
Betegek jobban vannak?

Bea,nektek is jobbulást.

Megint kritikus határon túl a szmog :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.11.23 22:10-kor.

evilany

Sziasztok!
Évi, köszi! fiad még mindig tünemény :D ! Látszik rajta (is), h nagy huncuttal van dolgunk!

Én ma du feküdtem ki a hányóssal....remélem én is gyorsan átjutok rajta, mint a gyerekeim, és főként, h a kicsik nem fognak hányni :roll:.

Közlekedés és szmog: lassan marad a gyalog járás, a közösségi közlekedés is baromi drága, és sok helyen vacak, és pl ikerbabakocsival ember legyen a talpán, aki tudja használni. Viszont az üzemanyag is baromi drága, de Bp-n parkolni is reménytelen, szóval marad a lábbusz.
(Bp, BKV példa: ugye még mindig legolcsóbb a diák bérlet, meg a nyugdíjas. No, anyám hordja úszni a nagyobb ikreimet, így veszek nekik bérletet. egy hónapban a bérlet uannyiba kerül, mint maga az úszás!
Másik példa: sógornőm gyereke színházba menne az osztállyal,
ez legdrágább, ha BKV buszjegyeket vesznek, sőt, az majdnem drágább, mint a színházjegy. Ha bérelnek buszt, az olcsóbb!!!)
claire

Akinek nincs, az ne szerezzen, a többiek meg kerüljék el ezt a hányós cuccot!
Jobbulást! C
claire

Jó reggelt!

Betegeknek jobbulást!
Chloe beszerzett magának egy mandulagyulladást :cry:
Két napig lázas volt, nehezen ivott... extra nyűgös volt... :cry: :cry: :cry:

Limo
Ha nem akar beleülni a vízbe Berci, én simán lezuhanyoztatnám. Csúszásgátló szőnyeget tenni a zuhanyzóba, aztán egy gyors zuhanyozás.
Időnként Chloenak is van olyanja, hogy nem ül le... akkor csak gyorsan lemosom, aztán sipirc ki... olyankor nincs pancsolás...

Tomi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok

Betegeknek
Kép
fránya tél,meg rossz idő...mindenki beteg :(

evilany

Mindenkinek jobbulást!!!

Fürdés....vannak kalandok! Zuhany kizárva, attól alapból fél. Ugyanis az én nagy és okos fiam enyhén szólva egy kis "beszari" Mindentől fél, ami hirtelen nagyobb zajjal jár (ide tartozik a zuhany csobogás is), de ha eldobja a merőkanalat attól is, sőt múltkor kapott egy felhúzható kisautót, 2 napig csak tisztes távolból szemlélte.
No szóval fürdés: hétfőn már délután előszedtem a kádat, bevittem a szobába, gyere Bebó játszunk, belemászott, vitt egy kisbabát is, nem is volt semmi gond, míg nem mondtam neki, hogy üljön le. Abba a pillanatban akart kimászni...ruhába, víz nélkül. Oké....vissza az egész, akkor álljunk. Beletettem egy szivacspárnát a kádba, de még így is fél órát álldogált, mire a párnára leült. Na így játszott még vagy 20 percig, amikor kidobta a párnát és ült a kádba. Na ez a játék annyira sikeres volt, hogy szinte egész du. be a kádba, ki a kádba. Este maradt a kád a szobába, meztelenül bele....leült....öntöttem rá a vizet, hurrá....fürdik a gyerek. Alig tudtam kiszedni a vízből. Persze úszott minden. De rendes gyerek, mert később fél órán keresztül a páromtól elcsórt felmosóval mosta fel a szobát.....szóval takarít maga után.
Kedd este: oké leül a kádba, költözünk vissza a fürdőbe. Gyere Berci megyünk fürdeni, öröm....bemegy a fürdőbe, meglátja a kádat, fordul ki....belerakom ordítás, mászik a nyakamba, leülés esélytelen. Gyors lemosás, vissza a szobába.....próba: párom kihozta a kádat a szobába, Berci örömmel mászik bele, és már ül is le.
Szerda: szülői csőd....a konyhába van a fürdés (de közelítünk a fürdő felé)
Ma újra a fürdővel fogunk próbálkozni. Nem tudom mi történt vele. Még piciként sem volt soha egy perc gond a fürdéssel, és mivel mindenhol máshol beleül, valami a fürdőben nem tetszik neki.
limo73

Jaj, akkor tényleg vmi a fürdőben nem ok neki! Nem semmi az ilyet kinyomozni. Lehet, h átesik rajta, és soha ki nem deríted mi volt.
Nem lehet, h ott is volt vmi zaj? Mosógép, vagy tudom is én?

Ircsi! Mandulagyula :( az sem fini! Jobbulást!
Nálunk tegnap éjjel Nonó hányt :( szegény úgy sírt, még sosem csinált ilyet. Ma már jobban van. Jonó nem hányt :arrow:még (?)
Dávid visszaesett, most hány, mint a fene, Ábel éjjel hányt ááááá!

Nekem ma már csak a fejem fáj, még ettem is vmit.

Na, nem nyögök tovább. Tiszta deres itt minden, és vasárnap advent első vasárnapja van :shock: :
Claire
claire

Sziasztok,

jobbulást minden beteg törpének!!! És persze a nagyoknak is. Nem jó ez a sok baci. :( Itt is van ez a hányás-hasmenéses nyavaja, mi még megúsztuk. (gyors lekopp)

Enyém gyerek kétemberes, hétfő kedd itthon volt apja és kivételesen nem aludta végig a szabadnapját, felválva vagy együtt foglalkoztunk Botival, hétfő este már fél9kor aludt, kedden napközben 1-3ig majd este már 8kor. :lol: ilyen nem is tudom mikor volt utoljára. Ma már persze visszaállt minden, pedig minden hülyeséget kitalálok hogy fárasszam...

Limo, próbálj meg nem a legrosszabbra gondolni, minden okés lesz, küldöm a +++++ energiákat.
Ez a fürdés tényleg érdekes, vajon mi a baj a fürdőszobával, lehet hogy az hogy ott a zuhany. :? várjuk a fejleményeket. :wink:
Ja, még azt akartam ehhez írni, hogy Boti amióta tud állni, azóta soha nem ül le fürdéskor. :shock: :oops:

Évi, Tomi milyen helyes. :) :)

Ircsi, Boti is 12 hónaposan kapta azt az oltást, de az van odaírva hogy első adag, viszont nincs több időpont a kiskönyvébe. Nálatok is 2 van?
Cicát nem zavarja hogy lónak haszálják. :lol: :lol:
Gyógypuszi Chloénak.

Claire, gratulálok nagyfiadnak! :D És jobbulást a kicsiknek.

Ez a cipőkérdés engem most nagyon izgat, mert eddig 1 cipőt és 1 szandit hordott Boti, mindkettőt újonan vettem Magyarországon, Siesta, ami most akkor mégse jó?!? Na, de ez a része mindegy is, már kinőtte, a kérdés, lehet használt cipőt rájuk adni vagy sem. Én úgy hallottam hogy az nem jó. Most vagy egy bakancs, amit a barátnőm adott, eddig 3x volt Botin, de esik-kel benne. Meg kell szoknia vagy miért van ez? Bocsi ha butaságot kérdezek, de én nem értek hozzá. :oops: Ja és még a benti papucs is, milyen legyen? Mikor vettük otthon a cipőt, azt mondta az eladócsaj, hogy a benti cipő-szandi is olyan legyen, ami hátul tartja a bokáját, a mamuszok nem jók ilyen kicsiknek. Ezt vajon csak azért mondta hogy vegyünk szandit is... 8)

Barbcsi, a kitakarozós kérdésednél nekem az jutott eszembe, hogy ha másképp nem megy és nem viseli el a sok ruhát, akkor vegyetek egy olajradiátort vagy kis hősugárzót, amit hajnalban bekapcsoltok. Amúgy jó hogy jöttél, hiányoltunk. Képek Bencéről?

Betti, milyen volt a csajos buli?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Na, közben elolvastam azt a cikket, amit Claire múlthéten linkelt be, a cipőkről és választ is kaptam egy két kérdésre, csak a használt cipő téma maradt. :)

Ugye múltkor írtam hogy Boti fél a porszívótól, valamelyik nap muszáj volt felporszívóznom, apa dolgozott, úgyhogy az egyik kezembe fogtam a kis sózsákot a másikkal porszívóztam, volt is sírás, de csak kb 2 percig, utána lemászott és ő porszívozott. :lol: azóta nincs gond, sőt, van hogy ő veszi elő és tologatja. :lol: Ja és az orrszívót is elkérte és illesztgeti bele a csőbe. :lol:

Sikerült rájönnöm hogy tudom feltenni a videókat a gépemre. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=yUpBGI6rtyM

http://www.youtube.com/watch?v=qDjnRLWNuiw

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Hát tegnap sem sikerült a fürdőben a fürdés. Ugyan ott kezdtük, de most már a kádba lépéskor nyafogott, leülésről szó sem lehetett, még apa is próbálkozott, semmi siker. Kicipeltük a kádat a konyhába, hát ott simán leül.

Claire!.....Még nem mostam fürdés közben, nem is a hang miatt, csak így jött ki.
Nklari!....Berci eddig leült, igaz ő is fel szokott állni, de vissza is ül, mert úgy lehet igazán locsizni, mert azt változatlanul imád.

Most majd úgy próbálom ki, hogy nem rakom be a kádat a zuhanykabinba. Érdekes mert alapban nem fél bemenni a fürdőbe, elcsórni az öblítős flakont, letekerni a wc-papírt, szerezni valami krémes tégelyt.....szóval a rosszaság azért beviszi, ha véletlenül nem csukjuk be az ajtót.

Évi!.....Hiányoztatok a taliról.....nekem Te, Bercinek meg Tomi. Ezek a csajok szinte csak egymással foglalkoztak, ráadásul egy lányos háznál még autók sincsenek, így kénytelen volt egész du. enni :wink: meg szekrényeket pakolni :evil: bocs az övek miatt.

Klari!.....Szerintem a használt cipő azért nem jó, mert azt már egy gyerek lába betörte. Persze az nem mindegy mennyire használt, pl. én most kifogtam egy olyan használt bakancsot, aminek a talpán még a pici gumi(vagy milyen anyag nem tudom) szőrök megvoltak, tehát olyan gyereké volt aki még nem tudott menni. Szóval mi használunk új és használt cipőt, szandit is.
limo73

Most csak gyorsan, használt cipő: álléspontom, attól függ, mennyire használt, és te hol használod!
Benti cipő: talán az a legfontosabb, mert az többet hordja, mint pl a csizmáját. (ez a gyerekorto véleménye)
:arrow: Én pl hótaposót, gumicsizmát szoktam használtat, nagyobbak által kinőttet adni rájuk, ha nem kopott, jó a bélése, stb.
Bentinek igyekszem jó, sarok támaszost adni, de pl Nonó lába olyan kicsi, h egyelőre itthon a egy Lilliput cipőben nyomja. :lol:

c
claire

sziasztok!

azért nem jelenkezek, mert kb 3 perc után a bnet ismételten lefagyasztja a gépem... egy oldalt se tudok visszaolvasni....
küzd még valaki ilyen problémával?
megyek is gyorsan kilépek, nem akarom megint újraindítani a gépet... :evil: :evil: :evil:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Krónikus időhiányban szenvedek. Majd jövök. Egyszercsak. Visszaolvasnom esélytelen ismételten.....Élünk, jól vagyunk, mindig történik valami, de semmi rendkívüli nincs. Igyekszem reagálni majd....

Betegeknek jobbulást. Névnaposoknak, szülinaposoknak sok boldogságot! Sucer Olivérjére emlékszem meg Csillag Gergőjére....

Szép napot!

királylány

Sziasztok!
Nekem csak furán adja fel időnként a fejlécet :shock: . Belecsúszik egyik szöveg a másikba.

Időhiány? Mi az? :lol: :lol:

Limo! ez a fürdés? Mondjuk nálunk is felállnak, meg volt, h Joni nem akart bent maradni, de csak 1-1 alkalom, pl szopizni akart, vagy fáradt volt.

Porszívó: igen, néha, szerintem ha rádöbbennek, h ők (is) irányíthatják a dolgot, akkor már nem félnek tőle.

Ronda vírus ez!
Nonóka elég jól van, nem hányt azóta, csak még hasmenése van.
szegény sírt, amikor hányt, mert még sose volt vele ilyen, fogalma nem volt mi történik :( .
néhányan azt mondták, h a gyerekeik vészelték át könnyebben, a felnőtteket ütötte ki jobban. Főleg apukákat, haha 8) :lol: .
Nálunk változó gyerekenként, h mennyire nyúlik ki, tegnap Dávidom tényleg nagyon gatyául volt. Ádám egy napig szinte csak aludt, alig evett, de pl nem hányt, egy reggeli öklendezéssel megúszta.
ami riaszt, h több hullámban képes visszatérni, remélem most már végzünk vele!

Claire
claire

Ja, Dia! Addig jó, míg nem történik "semmi"! :D
claire

Ma van a Szemem fénye alapítvány "Öltözz Pirosba" napja.Ma 200 ft felajánlásával támogathatjuk a beteg,haldokló gyerekeket. Én az előbb utaltam.
Számlaszámuk
Szigetvári Takarékszövetkezet 50800111-11083762

evilany

Jó reggelt!

Itt nagyon csúnya, ködöd, párás az idő... szürkeség van :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:
Nyarat akarok!!!!!

Betegeknek jobbulást!
Mi már meggyógyultunk...

Klári
MMR-oltást majd még olyan 4-6 éves korban adnak itt (iskola előtt)

Használt cipő
Nálam kizárt! Ruhából se szeretem a használtat, cipőből meg főleg nem. Cipő belsejét nagyon tisztítani sem lehet, tartok a fertőzéstől... és mindenki másként tapossa ki a cipőt...

Limo
Mi baja lehet Bercinek a fürdőben fürdéssel?

Évi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Csokit evett....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20