Sziasztok!
Pironya: én személy szerint kíváncsi vagyok rátok! Nem tudom, hogy ki és miért tett keresztbe nektek, de sajnálom, ha ez így történt. Én szerettem volna, ha egy picit hallhatok a többiekről is, szóval én azért írok ide (is).
Szegény Csonginak remélem, már kijött a foga és nem kell sokat szenvednie vele. Láza is volt vagy "csak" hőemelkedése? Bencének is rendszeresen érzem, hogy melegebb a feje, de láza nem volt, viszont még a fogát sem látjuk
Manka: Mi is beszereztünk egy Mei-tai-t (ismerős varrta). Isteni találmány, komolyan mondom, csak dicsérni tudom! Még apa is elismerően nyilatkozott róla, alig akarta letenni Bencét az állatkertben, hogy meg tudjam etetni
Lányok: Nagyon sajnálom, hogy erre a topikra csak a másik lehordása jut. Nem jutott még eszetekbe, hogy esetleg vki tényleg szeretne hallani másokról, legyen az a lány pl. másik AT csapat tagja?
A sablonos témák pedig lehet, hogy ezért vannak, hátha vissza tudunk csábítani régi topik társakat, nem?
Én írok továbbra is, amikor időm engedi. Lehet, hogy soha nem voltam a topik hangadó tagja, de úgy érzem, hogy én nem csak azért írtam ide, hogy kiöntsem a lelkem anélkül, hogy érdekelt volna mások mindennapja.
Elolvasom a hozzászólásokat, de továbbra sem vagyok hajlandó reagálni a másik lehúzására, lehurrogására. Ha ez nem tetszik...