Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tigriske! Tartod a 3 óránkénti evést? Egyébként megéheznek addigra? Nem tudom, lehet, hogy hárommal nagyon macerás az "igény" szerinti, de előfordulhat, hogy ők maguk ritkábban éheznének meg maguktól.
Alvás: nálunk a kiságy alvásra való nappal is, inkább játszani nem nagyon engedtem őket benne.
Alvásigény nagyon változó (nekünk pl. nem nagyon volt/van :roll: ), kicsit lerakod nézelődni, fölötte lógnak mindenfélék, azok már érdekelhetik őket (pláne ha zenél és forog), nekem Gréti sokszor azon aludt el.

ááá, ébredés :(

Folyt.:
Tigriske, nyugi, a legtöbb egygyerekes anyuka is így van ezzel, kitartás, nemsokára az lesz a könnyebb, ha egyszerre esznek-alszanak!

Nyulasz, megvan az 2000 pelenkázás is, eleinte tuti több, mint napi 5, plusz ugye az extrakakik :) :)

Móni, nagyon szép kis csapatod van :)

Rana, hú ez a link nagyon jó!! Ha ezt F. egy évvel ezelőtt írta volna meg... :roll:

Törpi, próbakóstolás, amikor csak pár falatot eszünk egy holnapra tervezett kajából. De most már elég ritkán csinálom... :oops:
Jut eszembe: erről a répát nem szabad saját főzésűt dologról én csak most hallottam :oops: én mindent zöldségestől veszek és én főzöm. Nem is értem, a nitrát a répába belemegy, de a karalábéba, krumpliba nem? Na mindegy, nálunk is már lassan közös kaja van.
Nálunk is hasonlók a tervek a szabadságra, csak kellene ülőgarnitúra, hogy tudjak mivel barikádozni. A teraszajtón meg még nincs fent a függöny, valahogy nem tudom mikor megvarrni, alvásidőben nem merem... :lol:

Timi, nagyon ügyi voltál a fürdetéssel :) (én is még csak kétszer csináltam egyedül)

Móni, Matykó nagyon ügyes a felüléssel, gratula :)

Nyulasz! Én általában megfőzök egy húslevest, kiszedem külön a húst, és pár napig azt esszük. Legalább 1 napig megvan a zöldség is. Ezek a vigyorok :D :D

Most már csak zanzásítva:
Csirkecombot én is adok már 1-2 hónapja, jobban szeretjük, puhább, zsírosabb :)
Elindulás: nálunk Gergő már 2 hónapja áll, rácsba kapaszkodva lépeget, igazából elég neki 1 kézzel picit támaszkodni, de ennyi. Még az is csak nagyon néha fordul elő, hogy egy pillanatra mindent elenged. Annyiból nem is baj, hogy ha Gréti meglátná, hogy mit csinál, tuti utánozná, ő meg azért nem tart még ott.

Kérdés: pár hete nálunk komoly ordítás van az idegenektől/rég nem látott arcoktól. Beosztják, hogy éppen ki, most Gréti tűnik a szűkebb keresztmetszetnek. Tudom, hogy életkori sajátosság, ráadásul általában egyedül vagyok velük, nagyszülők is messze és ritkán, ötlet, hogy mit lehetne tenni? 2 hét múlva szülinap, persze az egész család őket akarja majd ünnepelni, de én már kezdek félni... már kínomban arra gondoltam, hogy addig mindennap mutatok a gyerkőcöknek fotókat :oops: (nem mintha azzal lekötném őket, de hátha)
Ötlet?

Kép

Jó sokat írtatok...

Tehát: összes baba édes, tündér. :lol:

Nyuszi!
Megfőzöd vízben, pici sóval.

Mó!
nem tudsz mit tenni. Ne erőltesd semmiképp. Nálunk Réka a félős, ne tedd le az öledből őket, amíg maguktól nem kérik. Ma korai fejlesztőben voltunk (doki szerint minden oké), és Réka először nagy ordítást csapott, aztán amikor barátkozott kicsit a környezettel, megnyugodott. Szóval kitartás, van remény. :wink:
vovanda

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan, amire emlékszem, mert nagyon sz.r napunk van, Matyi tiszta láz, egyfolytában rajtam lóg, már nem nagyon eszik, lehet, hogy este dokinéni lesz belőle...

Zsófi,
fejenként eszünk ennyit :-)

Nyulasz,
én csirkemellet és csirkemájat adok nekik, mi a 7.hónap elején kezdtük és én minden főzelékbe belefőzöm a húst is: vagy 1 db csirkemájat kettőjüknek vagy a húsit (1 mellet 5 felé szoktam szedni és úgy fagyasztom le.
Nagyon helyesek a gyerkőcök és sztem Balázs a 9 kg-jával tényleg hatalmas!

Ja, és ha én alszom 5 órát éjjel, az már szuper :-)

Móni

Kép
lpemoni

Köszönjük a dícséreteket.
Na,akkor lassan mehet a csibe is...olyan üvegest már ettek amiben van,akkor izlett nekik.

Ti mennyire hagyjátok,hogy nyúzzák egymást?Mindig próbálom őket messzebb letenni egymástól,de egy-két fordulás,és már egymás haját tépik,a másik szemében túrkálnak :shock:

Lpemóni,Matyinak jobbulást!Szegénykém...remélem hamar túl lesz rajta.

Mó,hű,ti meg lassan szülinapoztok :shock: Sajna nekem sincs ötletem,még a barátnőm fiával volt ez,és hosszú ideig barátkoztunk anya kezéből,és amikor már nagy vigyorok mentek,akkor spanok lettünk.De ez minden találkozásnál.Anyósom persze rögtön kikapta az anyja kezéből,hiába sírt,aztán annyira megmaradt a gyerekben,hogy már egész nagy volt,mindenkivel puszi,meg pacsi,de őtőle félt.Szerintem is csak annyi,hogy amíg fel nem oldódik,addig maradjon a szoknyád mögött :lol:
Mit kapnak szülinapra?
Vendég

Sziasztok!

2008. decemberi kismamiktól vagyok.
Teszvesz-re folyamatosan töltöm fel kisfiam kinőtt ruháit/holmijait. Akit érdekel nézzen szét.

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Aida

Hó babázást mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nyulasz,
most 1/2 4 óta egész jól elvan Matyi, hat sztem a Nurofen, játszik és evett is 200 főzeléket.
Ők is nyúzzák egymást elég rendesen, én is próbálom őket minél messzebb ültetni, de miután mi már kúszunk is, nincs akadály előttük. Próbálom mutatni nekik, hogy csak finoman, simi-simi, de persze ők ezt még nem tudják kivitelezni, úgyhogy marad a hajhúzás és arcmarkolás, de én úgy vettem észre, hogy már egyre inkább kezdenek hozzászokni ehhez és nem jajveszékelnek az első mozdulatra..

Móni

Kép
lpemoni

Törpi: na, akkor ezentúl csak akkor írok az éjszakáinkról, ha netán rosszak lesznek! :wink: De megvígasztallak, a mai napunk úgy katasztrófa, ahogy van. Délelőtt még angyalok voltak, aztán 11 óta semmi sem jó, megy az üvöltés és csak az alatt a 2 óra alatt volt csend, amíg sétáltunk. Kínomban már rájuk csuktam az ajtót, de most az sem segít. :oops: Lövésem sincs, hogy mi lehet a baj. Most kajáltak be fejenként 170-et és folytatódik a nyüglődés. Lehet világgá futok, még sosem csináltak ilyet.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,a futás fárasztó,keress inkább egy jó erős karnist,meg kötelet :lol:

Lpemóni,nurofen biztos jót tett.
Szóval megedződnek egy idő után?Na,remélem.
Vendég

Móni!
Jobbulást!

Nyúzás: amíg nem durvul el nagyon, hagyom. Rendezzék egymás közt. Persze magyarázom, hogy hejte, meg ilyenek, de Dani sajnos újabban mindenkit harap, erről még nem sikerült leszoktatni. Viszont legalább megszokják egymást, most már a kis félős lányom is legalább visszacsap és nem engedi Daninak, hogy mindent elszedjen tőle. Szerintem amíg nincs nagy sírás, hadd ismerkedjenek.
vovanda

Sziasztok,

köszi a válaszokat. Valahogy én is így érzem, de Nyulasz sztorija most nagyon beletalált, áááá :?
Ajándék: még nem teljes a kép, lesz játszósátor v. házikó, még gondolkodunk, hogy szívassuk-e magunkat ilyen 100 labdás készlettel, igazából több, apró ötletem van.
Jut eszembe, mandulát ehetnek már szerintetek? (mármint darálva, tortatésztában...)

Nyúzás: csatlakozom, én is hagytam őket egy szintig, meg nekem nagyon megmaradt a koraosztályról az egyik nővér mondása, miszerint "kicsi, de nem hülye", ha nagyon nem tetszik neki, fog ő tiltakozni.

Móni! Örülök, hogy jobban van Matyi, reméljük, éjszaka kialussza.

Timi, kitartás (meg persze kötél és karnis :) )

Harapás: nálunk Gergő csinálta nagyon durván, most talán a cumi megoldotta, nem mi találtuk ki, elszedte Grétiét, és eddigi szokásától eltérően nem köpte ki 20 mp után. Azóta nem mélyült a vályú sem, amit a kiságyának a peremébe rágott.

Kép

Jó reggelt!

Igaz, a futás fárasztó! :wink: Nem tudom tegnap mi volt velük, attól féltem éjjel folytatják, de szerencsére nem. Kíváncsi leszek ma mi lesz, mert a tegnapi nap katasztrófa volt.

Betegeknek jobbulást! Nekem elmúlt a torokfájásom, viszont köhögök. Hurrá! :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt!

Timi,
sajna nekünk nem volt olyan jó az éjszakánk, Matykó még mindig lázas volt és sokszor felébredt és akárhogy ráztam, nem tudott visszaaludni... Most épp megint nincs láza és nagyon jókedvű, tegnap beszéltem dokinénivel, lehet, hogy valami pa... izé vírus, ma figyelni kell, de remélem nem ismétlődik meg a tegnapi nap, mert az nálunk is K.O. volt!
Torokfájás meg mondjon le!

Mó,
100 labdás készlet :-) Izgi! Jó sokat lehet pakolgatni őket legalább!
Milyen tortájuk lesz a skacoknak? Mi egyben tartjuk majd a szülinapjukat májusban a kersztelőjükkel, így 2 legyet ütünk egy csapásra :D

Vanda,
köszi!

Mindenkinek nyugodt napot!

Móni

Kép
lpemoni

Sziasztok, sehol senki??

Matykó nagyon nyafka, délután jön dokinéni...

Móni

Kép
lpemoni

szegény Matykó :( jobbulást!

Timi neked is!
Vendég

Ti a zoknit egy nap hányszor adjátok vissza a gyerekekre? :twisted:
Vendég

Nyulasz: :lol: :lol: :lol: nálunk az jött be ha 2 volt rajtuk :oops: :lol: és az also picit szorosabb volt (nyilván nem elszoritos azért :lol: ) igy ha 1et levettek még mindig maradt 1 :oops: :lol: :lol:
most h puhatalpuban vannak ez a probléma megoldodott, pedig azt hittem ezt is leszedik, de vmiért nem, imádják szerencsére :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Babus,ezeken semmi sem segít.A két zokni egymáshoz jobban tapad,mint a lábhoz,így nincs akadály :? addig cseszegetik,mig a végét megbírják markolni,és már húzzák is...még kaja közben is azt húzigálják le :twisted:
Vendég

Lpemóni,mit mondott a dokinő?Jobban vagytok?Vírus?Vagy mi a nyavaja?
Vendég

sziasztok

MA nálunk megvolt a 2 hónapos oltás, remélem nem lesz rossz az éjszakánk eddig nagyon nyűgik

Kérdezni szeretnék: A dokinéni azt mondta egyenek béres cseppet + C vitamin + normaflor (vashiány miatt)
Eg ismerősöm szerint egy 2 hónapos baba nem igen lehet még vashiányos, (meg a tápszerben ugyis van vas)

plusz a béres cseppet 10 kg alatt nem lehet adni a paírja szerint
plusz a gyógyszerész szerint nem erre való

szóval akkor lehet vagy nem lehet valaki adott már a babáknak?

Móni
KépKép
reunion

Reunion: :shock: én úgy tudom, hogy vérszegénység van a babáknál, mert kb. 2-3 hónapos korra ürül ki az anyai vörösvértest és a baba szervezete még nem tudja olyan gyorsan pótolni a veszteséget, de 5-6 hónapos korra ez magától beáll. Nekem ezt kardiológus mondta+ a gyerekorvosunk is anélkül, hogy ismernék egymást, úgyhogy én elhiszem. Nekünk spec. emiatt volt némi szívzörejünk is, ami már el is múlt. Nálunk a vérkép is igazolta a vérszegénységet, de nem kell rá semmi, mert magától rendeződik majd szépen lassan.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz,
köszi az érdeklődést, sajna nem vagyunk jobban, issssszonyú nyűgös Matyi.... Nagyon picit piros a torka, de ez nem indokolja a lázat, valószínű vírus (ami egyébként Fanninak is volt jan.elején), de ha holnap napközben is még 38 felett lesz a láza, akkor csüt.vérvétel.
Remélem az éjszakánk jobb lesz, mert lassan én is fontolgatom a csatlakozást a karnist keresők klubjához....

Móni

Kép
lpemoni

Lpemoni: jobbulást a kis betegnek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok! Szép jó estét mindenkinek!
Régen voltam itt, talán több mint 1 hete.
Jobbulást a betegeknek!
Az 1 hét alatt mi is átestünk valamin......2 nap volt vészes akkor csajok lázasak voltak. Mára múlt el a köhögésük is.
Nyulasz: próbálok én is odafigyelni rájuk, mert elég egy pillanat / épp csak pisilni mentem ki a szobából/ Dorka Réka fejét verte csörgővel :shock: Nagy volt a visítás.

Kép

vocsi73

Nyuszi, nekem egy dolog vált be, mégpedig a cipőfűző. Tudom, nem lehet mindenki annyira szerencsés, mint én (valami nekem is had jusson már :wink: ), de nagyim horgolt a lányoknak kis cipőcskéket, amiknek a bokáján kötő van. Imádták ki-be bontani a masnit, de ki nem tudták húzni, és nem is került így le a lábról (nem mellesleg nem műszálas, és meleg, nem izzad bele a lábikójuk). Ezt fejlesztettem tovább a tappancsos zoknikkal (mert mióta állnak, már nem jó az, aminek nem tapad a talpa), kis kallantyúkat varrtam/varrattam 3-4-et boka magasságba, abba fűztem madzagot, megkötöttem, visszaforgattam a zokni szárát a fűzőre, hogy ne legyen ingerenciájuk kikötni (nem látja, nem zavarja). Azóta megmaradnak a zoknik a lábakon. Macerás, de egyszer csinálod meg a kedvenc zoknikon, és nincs többé mérgelődés. De ha írsz egy címet nekem priviben, küldök Neked pár horgolt cipőcskét, amit még nem gyepáltak le a lányok. Mi már nem hordjuk őket, csak babakocsizni néha. Persze csak ha gondolod. Valaki nem szereti a horgolt cuccokat, én meg nem erőszakból :oops: :oops: (csatolok képet, amin látszik)

Timi, írjál csak, nyugodtan, minden jól sikerült éjszakátoknak örülök én ám, csak irigykedek. Azzal nekem nem lesz jobb, ha Neked rosszabb, úgyhogy inkább szurkolok, hogy ne minden anyuka legyen olyan zombi nappal, mint én. Jó fejek a lányaid, és valamit Te is nagyon jól csinálsz, hidd el.

Babusok, sorstárs vagy? :(

Mó, sajnos ismerős a dolog, pár hete, talán 1 hónapja ezt csinálják az én lányaim is. A babamasszőrnél ismertem meg én is a megfelelő módszert. Fél óráig hagytuk őket, had másszanak rám, bújtak, sírtak, csak én kellettem. Aztán előkerültek érdekes, még nem látott játékok. Masszőr csajszi próbálkozott, énekeltünk nekik együtt, játszott a nő a játékokkal, és szép lassan, tényleg lassan, kezdték elengedni magukat, feloldódni. Minimum fél óra volt, de a végén már fel-alá mászkáltak a házban, fedeztek fel mindent. Anya már csak egy háttérben sasoló homályos pont volt.

És a legújabb őrületünkről is küldök pár képet, mert mi hasunkat fogjuk apával. De láthatóan a lányok is élvezik. (bocs, hogy több, de nem bírtam választani)

Betegeknek jobbulást, sok sok gyógypuszit!!!!!

Kép Míra tolja Emmát

Kép

Kép Emma utazik

Kép Reklámzabálók

Kép Üdv Mindenkinek!

Kép Nyuszinak :-)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Vocsi, Törpi!
Szépek a bébik!

Reunion!
Elég fura ez a gyógyszerösszeállítás. Vasat eleve vérvétel alapján lehet írni. Normaflornak köze nincs a vérszegénységhez. Enyémek Maltofer cseppet kaptak, de nem sokáig. Ikreknél tényleg gyakori, hogy vérszegények.

Zokni: enyémek body+harisnya kombóban vannak itthon, azt nem tudják lehúzni. A zoknit Dani rendszeresen leszedi. Nem foglalkozom vele. Az apjuk is állandóan zokni nélkül grasszál itthon, a nagyfiam is átvette, úgyhogy mi vagyunk a mezítlábas család. :D
vovanda

Móni!
Matyinak jobbulást kívánok!!!!! :lol: és megy a sok-sok gyógypuszi!

Törpi!
Olyan gyönyörűek a lányaid és nagyon édesek! :lol: Remélem egyszer a Ti éjszakáitok s megjavulnak!

Vocsi!
Te lányaid és nagyon szépek!

Reunion!
Vashiányra babáknak maltofer cseppet szoktak adni, de ehhez vérvétellel igazolt vashiány kell! Én nem adnék béres cseppet. C vit és a folsav mehet, az amúgy a vas felszívódását segíti.

Nyulasz!
Enyémek harisnyában és zokniban vannak, így nem baj, ha lecsúszik a zokni, vagy felcsúszik a nadrág.

Mi jobban vagyunk, Málna után most én taknyolok. :evil: Tavasz hátránya... szerencsére Matykó megúszta.

Képzeljétek úgy meglódult növésileg, hogy már fél kg-val lehagyta Málnát, pedig 200 gr-mal kevesebb is volt. :lol:
Hoztam én is képet
Kép teli a pocak
Kép evés közben elaludt Matyi
Kép
Kép

KépKép
zsófikukac

De szépek és elevenek ezek a babák! :)

Zsófi: jobbulást!

Hangának tegnap este megjött a hangja. Kissé sikítozós módon adja elő a közlendőjét utána meg nevet nagyokat, mert tetszik neki a hangja. Hát könnyesre nevettük magunkat rajta, reggel meg ott folytatta, ahol este abbahagyta.

Azt hiszem beléptünk a fogzós táborba. Nagyon nyűgösek két napja, eszeveszett módon rágnak és folyik a nyáluk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Valaki nem lakik véletlenül a közelemben és van erős karnisa-kötele? Nagyon kéne!
Alexának sehol semmi nem jó, max akkor van kicsit csöndben, ha szorosan rámtapadhat. Ma délután megyünk bevásárolni és anyósék vigyáznak rájuk. Érdekes lesz!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a drukkolást és a gyógypuszikat, talán túl vagyunk a nehezén, ma délelőtt Matyi már láztalan, de nem akarom elkiabálni.... és már kezdenek jönni a kiütések is, ami szintén ennek a vírusnak a sajátossága...

Zsófi,
gyönyörűek a Babusok! És mennyire hasonlítanak egymásra! Tényleg csuda helyesek! Látom, Ti már etetőszékeztek, mi most hétvégén akarjuk összerakni őket.

Csajok, akinek 9-10 hónaposak a babái, adtatok-e már karalábét nekik? Nem puffadtak fel nagyon tőle?

Törpi,
csuda helyesek vagytok! Igazi kis "szeme-sem-áll-jól" csajok :lol:

Vocsi,
Te csapatod is nagyon aranyos!

Timi,
kitartás! Ismerős a helyzet, de lesz ez még jobb, hidd el!

Móni

Kép
lpemoni

Timi, de akkor hosszú legyen a karnis, hogy én is elférjek. Gréti dettó. Neked legalább most lesz pár órád :)
(amúgy épp deles alvásidő van, szembeszomszéd kutyája felébresztette Grétit, sírás, bementem megnyugtatni, de muszáj volt ottmaradni, különben sírás, de amíg bent vagyok, nem alszik, időnként felnéz, hogy ott vagyok-e. Kijöttem. 10 percig sírás volt, most csend van. Égi mázli, hogy Gergő minderre nem ébredt fel, bár neki negyed 1 körül szokott kezdődni az ébredéssorozata...)

Kérdeztétek a tortát. Már évekkel ezelőtt kaptam egy "csudafinom csokitorta" fantázianevű receptet, többször le is gyártottam már, valszeg ez lesz. Darált mandulát ehetnek a törpéim (nem mintha a tortával laknának majd jól...)

Zsófi, Vocsi, Törpi! Cépek a gyerkőcök :) :)

Móni, jobbulást!

Reunion! Én meg úgy tudtam, hogy fél éves korig fedezi az anyatej a vasszükségletet, ezért is kell onnantól hozzátáplálni. A tápszerben meg van vas, nagyon jól felszívódó formában. A Béres csepp szedése engem is meglepett :shock:

Kép

Móni, ha aggódsz a puffadás miatt, akkor duplán főzd a karalábét, félig főzés után öntsd le róla a vizet, kapjon másikat, és főjön tovább. Eleinte én így csináltam, de sose volt gondunk (mondjuk önmagában karalábét nem is kaptak csak répával, vagy ma cukkinivel)

Kép

Mó: nálunk is alvásidő van már 1 órája, de 5 perce tudtam bejönni (kint vannak babakocsiban), mert Alexa nem akart aludni, pedig ő eddíg kiraktam és már aludt is, Hangát kellett elringatni, na most ő verte be a szundit egyből. Na már sikít is!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Már egyszer elolvastam mindent,akkor időm nem maradt írni.Most jöttünk be a sétából,de ha újra olvasok,akkor megint nem marad időm írni...így csak pár szóban,

Vocsi,tényleg rég voltál.Nagyon édesek a csajok :D szuper,hogy gyorsan túlestetek a betegségen.
Te miket adsz nekik enni?És mikor?

Törpi,nagyon köszönöm a felajánlást :D Édesek a csajok!Nekem most nagyon egyformának tűnnek.Rengeteget változtak,és nagyot nőttek.Cukik ahogy totyognak :lol: Apa kedvet kapott a karámhoz,így elkezdek nézelődni.Eddig hallani sem akart róla,aztán most nézte a képeiteket,és azt mondta kell egy ilyen :D

Zsófi,ti is édes bogarak vagytok,hát az elalvós kép :lol: becarás :lol: Jobbulást!

Timi,hát nem egyszerű az élet :lol:

na gyorsan elküldöm,mert nem bírnak nélkülem élni.
Vendég

Lányok,

Ti milyen tejpépet adtok a gyerkőcöknek?
Az enyémek tegnaptól nem nagyon akarják megenni...

Móni

Kép
lpemoni

Lpemóni,mi milupa vaníliást és milupa rízspépet.HA-s mindkettő.No meg sinlacot,de azt ritkábban.Melyiket nem eszik?
Vendég

Móni!
Enyémek se nagy tejpéprajongók. De amúgy DM-eset (Babylove) veszünk, a HA-st kiköpték.
vovanda

Hu mennyi tündérbaba :wink: Vocsi, Törpi, Zsófi nagyon édesek :wink:
Zsófi: pont ilyen polojaik vannak Csajszikáimnak is :lol: :lol:
Törpi: jaja, biza sorstárs :? :lol: :? :lol: mi legyen a házikoval??? Mondjam Apának nézze meg h van-e még?
Móni: mi csak rövid ideig ettük és akkor is csak a natur milupát és csak gyümivel, sinlacot nem is ették meg :? :lol:
Nyulasz: nézzem akkor a karámokat? :wink: :lol:
Timi: ha éjjel is nyüszik megprobálhatsz egy viburcol kupot esetleg
Betegeknek jobbulást :wink:

babusok
Budapest

Jó reggelt!

Köszi a tippeket, a HA-st az enyémek sem akarják enni, eddig a DM (Babylove) rizspépet úgy-ahogy ették, de tegnap már egyáltalán nem ment... A mi védőnénink egyenlőre a 4 hósaknak valót engedi, abból vettem Milupa gyümölcsöst, majd ma teszünk egy próbát.

Képzeljétek, ma visszük Fannit fülbelövésre, már előre sajnálom szegény kiscsajt!

Móni

Móni

Kép
lpemoni

Jó reggelt!

Lpemoni: szegény Fanni!

Na a ma reggelünk egy végeláthatatlan öltözés volt. Alexa dilizett a kajáért, persze hirtelen teleszívta magát és ki is bukta, de úgy, hogy nem csak magát bukta le, nekem is öltöznöm kellett, továbbá kitakarítani a fotelt és felmosni, mert úsztunk a tejben. Aztán még az új ruhát is lebukta kicsit. És jókat vigyorgott közben.

Tegnap nézegettem tejpépeket, de valahogy nem voltak szimpatikusak. Rá is érünk még vele. Ti mikor kezdtétek el?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Babus,igeeeeeeeeeeeeeeen :D te egy angyal vagy :D

Timi,hát nem lehetett egyszerű.
Mi 4.5 hósan kezdtük kb. :roll:

Lpemóni,és Fanni tudja már? :lol: Szegénykém.Milyen fülbevalója lesz?Képet majd kérünk :wink: Matyi hogy van?
Vendég

Timi,

mi kb. 4-5 hónaposan próbáltuk ki, de nem nagyon ízlett, úgyhogy most nemrég kezdtük megint, de ahogy fentebb írtam, nem mindig arat osztatlan sikert...

Móni

Kép
lpemoni

törpilla, Zsófi : Tündérek a babák!!!

Nyulasz: Mi is pont ezeket a tejpépeket esszük. Én mindíg gyümölccsel keverem nekik. Nagyon szeretik. Dorka még morog is hozzá, ha nem adom elég gyorsan. :lol: Általában ez az uzsonna.

még mindíg 5x esznek naponta. reggel 7-kor tápszer 150ml, 10 -kor főzelék, 13-kor tápszer 150ml / de mostanában nem akarják megenni/ ezzel kapcsolatban akarok kérezni. 16-17-kor tejpép gyümölccsel, 20-kor tápszer 180ml.
Szóval amit kérdezni akartam: Lehet hogy jobb lenne, ha csak 4x ennének nagyobb adagokat?

lpemoni: mi 3 hónaposan túlestünk a fülkilövésen, akkor jól vették az akadályt. Pár pillanatig visítottak és nem a fájdalomtól hanem a csttanástól ilyedtek meg! Sok szerencsét.

vocsi73

Nyulasz:
http://www.teszvesz.hu/item935941032_uj ... karam.html ez a nagyobb verzio (8 elemes)
http://www.teszvesz.hu/item939713054_uj ... aroka.html ez a kisebb verzio (6 elemes)
nézegessétek Apával, h mi fér el meg mennyi rá a keret, aztán mondjad és még keresgélek :wink:
http://www.vatera.hu/uj_babakerites_jar ... 01333.html most látom vaterás olcsobb picivel, de sztem ua :lol:
ez nem ir árat
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/buto ... -18901659/

babusok
Budapest

Vocsi: mi 5x eszünk :wink: nem lehet variálni? de. gyümi, ebéd fözi, uzsi marad tejpép...hátha :wink:

babusok
Budapest

Móni!
Szegény Fanni, kíváncsi vagyok mit szól, Málnának én is ki szeretném lövetni.
Nálunk a tejpép nagy sláger. Alapból milupa ha, ezt főleg Matykó imádja, de kaptak már hippes őszibarackos banánost is. De nekünk a tápszer nem HA, így bátrabban adok. Tejpépből is csak azért kapják ezt, mert felírja közgyógyra a dokinéni és így ingyen van.

Timi!
Enyémek csak féléves koruk után kaptak tejpépet, de ők addig csak anyatejet kaptak.

Babusok!
Éljenek a tescós pólók! :lol:

Kérdés: akinek már nagy a babája, mikortól adtatok darabosat? És mit és hogy? Hány fog kell hozzá?

KépKép
zsófikukac

Móni!
Szegény Fanni. Én nem fúratok, az enyém ki van, de minek. Ebből kiindulva majd akkor, ha Réka is akarja.

Timi!
Ismerős, Réka is játszott velem ilyet... :?

Zsófi!
Azt mondják az okosok, hogy minimum 4 fog kell hozzá. Én meg azt mondom: hogy ha érdekli a gyereket, fog nélkül is lehet. Legalábbis az enyémeknek még nem volt foguk, de pl. húslevesbe főtt puha répát, nagyon puhára főzött husit már próbáltak csócsálni. Arról nem is beszélve, hogy fogzásnál a kenyérhéj milyen jó tud lenni. Pici és nagyon puha darabokkal próbálkozz, ha nem megy/nem tetszik, látni fogod.
vovanda

Zsófi: Csajszikáim csak azt eszik darabosat amit ök kézzel bepakolnak a szájukba :lol: :lol: elöször minidarabkákat kaptak majd ahogy ették egyre 'nagyobbakat' így lemegy a kenyér, kalács, péksüti, banán...deeee fözelékben nem akarják darabkákat öklendeznek és amit esetleg megettek azt is kihányták már igy mi ezzel még várunk én nem eröltetem :lol: (azt mondják ha kint vannak a rágofogak majd ugyis megkivánják :wink: igy legyen :wink: ) (éés már jön is 2-2 :lol:)

babusok
Budapest

Babus,köszi.Kb 20 körül gondoltuk,és a 8 méteres kellene. :roll: Max kihagyunk belőle elemet,ha nem férünk el.Nem tudom mi lehet a külömbség,a drágább és az olcsóbb között :roll:

Vocsi,én még nem próbáltam a tejpépet gyümölccsel. :roll: Mi fél8 körül tápizunk,11-kor gyümi,fél1 körül tápi,4 körül főzelék,fél6-kor tejpép és fél8-kor táp.Most nézem,mi 6x eszünk :shock: Mondjuk a gyümi inkább desszert,bár pont evés idő lenne 11-kor,de akkor mikor gyümizzünk?Mi is délután?Meg eleinte fél1-kor főzeléket kaptak,de sokszor csak szenvedés volt az evés,és az után szoktunk kimenni,így felcseréltem tápra.A fél6-os evés nem kellene,de kérik.
Milyen főzeléket meg gyümit adsz nekik?

Valaki tudja,hogy a gesztenyét hogyan kell megcsinálni?Hámozott előfőzött gyorsfagyasztott egész gesztenye.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2012.07.19 20:20-kor.
vovanda

Bocsi, csak septiben, mert káosz van :roll:

Tejpépet mi 5-6 hósan kezdtünk, egy ideig csak azt ette Emma. Most már én is gyümivel keverem délelőtt, meg vacsi után kapják desszertként. Minden ízűt megesznek, kivétel az erdei gyümölcsöset. Én is DM saját márkásat meg Nestlet adok nekik.

Darabosan csak a banánnal próbálkozom kb egy hete. Eleinte furin néztek, de most már eszik szívesen. Minden mástól nekem is öklendeznek, nem fogadják még el.

Nyuszi, gesztenye passz :?

Füllyukasztás 8 hónaposan volt, fájni nem nagyon fájhatott, mert csak pár pillanatig volt sírás, inkább csak a csattanás az ijesztő. Javaslom, ahol két csajszi van, ott ne lássák egymás kilövését, mert Míra már fifikásan elbújt, miután végignézte Emmát.
Vanda, Rékának akkora haja volt mindig is, hogy nem kell oda csajszis fülbevaló, valóban. De én kopasz lányaimnak nem tett rosszat :lol:

Babusok, megköszönném, ha utánanéznétek, hátha. De csak ha nem okoz gondot :roll:

Meglepi volt ma, főnököm beállított egy tök jó állapotú Esprit kocsival. Alakul a flotta :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?