Új privát üzeneted érkezett!

laptatű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Én sem tudok belépni most :(
Hoztam pár fotót! Kép 25 hetesen

Kép kiságy

Kép kiságy 2

Kép
eve3htv

Állítólag már jó nagy a pocim, én onnan veszem észre hogy feszül a hasam és a köldököm körül repedezik a bőr, és szúrós érzésem
van olyankor.Holnap még csinálunk képeket majd még hozok, csak most lemerült az elem és ilyenkor ugye nem tudok venni :)
Ja!És ezt a kiságyat vettük a teszveszről.
Jó éjt!Évi

Kép
eve3htv

Mi már ilyet is tudunk :D (eddig nem tudott hason feküdni..)

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!Nagyon ügyes már Noel!Gratulálok!!! :D

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Aida, nagyon ügyes Noel :D Mi két hónaposan nem tudtunk ilyet. Csak most barátkozik a hasonfekvéssel, mert eddig nem szerette és most csinál ő is ilyeneket. :D

Évi, szép ágyikója lesz majd a babának :D Nekem a pocim a végén még egy picivel kissebb is volt.

Anita

anitapo20

Évi!
Szerintem jó vásár volt a kiságy!Megérte!Nekem tetszik!Poci is alakul!Lesz ez még nagyobb is!!Persze nem riogatni akarlak :lol: :lol:

Majd én is csinálok hétvégén pocifotót!

Aida!
Noel micsoda trükköket tud már :wink:

Anita!
Akkor Levi is nagy mutatványos már!Róla is kérünk képet!!!

annus11

Rakok, majd ma fel képet róla csak nem lesz túl jó minőségű, mert nővéremék elvitték a fényképezőt, így csak telefonnal fogok tudni képet csinálni, de rakok :D Addig is itt egy kép :) Kép Így ís tudok én nézni :lol:

Anita

anitapo20

:lol: :lol: Behalok,zabálnivaló!!!
Jaj Iza jöhetne kifelé h agyon szeretgessem végre!!!! 8) :oops:

annus11

Annus, nemsokára meglesz Iza kitartás :lol: :lol: Már nincs sok hátra.

anitapo20

Anita: nagyon édes a kis drága és ezek a szemek hát meg kell zabálni :lol:

évi:szép a kiságy,és a pocid is sokat nött,csini vagy :lol:

Aida: Noel is nagyon édes és ügyes,hogy vagytok?

000kata

Sziasztok!!

Fiuk nagyon kitettek magukért nagyon arik!!

Évi jo kis kiságy!!

Én már megint beteg vagyok :( mikor végre azt hiszem minden oké jön valami!
Plussz nővérem most jött a dokitol cisztái vannak a és a méhnyálkahártya azt hiszem nem akarok hülyeséget irni egyre csak vastagodikha tovább nő műteni kell a nyáron!!

1-2 jo hir:elhoztuk a babakocsit :) Ati esténként egy nagy nyulat tologat benne :lol: nem bir magával :D
Kis pöttyöm párnapja meg nem tudom mi lelte de ugy ugrál,hullámzik a hasam h néha azt hiszem tengeri beteg leszek! Kép Patrik

Kép
kriszpiri

Remélem majd nem haragszik nyuszi a képért de annyira ari!! :D :oops:

Kép
kriszpiri

hű, mennyi mindent írtatok :)

Évi! nagyon szép a pocakod, és ahogy Annus is mondta, lesz még nagyobb is :) A kiságy is csodás, nagyon jó vétel volt.

Aida: Noel csúúúúcs, csudaszép pofija van és nagyon ügyes :)

Anita: a Te kisfiad is egy tünemény. :) Csak pislogok rá, milyen szép. Meg milyen arcot vág :)

Annus: Te még ne akard ennyire, h kijöjjön Iza, eljön annak is az ideje, de még jó helyen van bent egy picit. :wink: de tényleg mindjárt itt van.

Krisz: Neked meg jobbulást, tessék meggyógyulni!!!

Patrik meg gyönyörű...

igazad van Annus, siettessük az időt, én is nagyon akarom már Balázst, legyen itt!!!! :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Köszönjük szépen a dicséreteket :D

anitapo20

Krisz: Patrik gyönyörű.most lehet hülye vagyok de Ő ki??
Szegény nővéred,sajnálom :cry:

000kata

33+2napos Balázs-lak profi fotós barátnő által :)

Kép

Kép

bogyó_beo

Kata!
Nyuszifül kisfia!És tényleg tündéri!!!!Lehet vele elkerültétek egymást,csak az albiban nincs nekik net....nem tudott jönni mostanság!

Beo!
Nagyon szép poci,és még mindig irigy a fotós barátnőért :oops:
Ja olvastalak a blogomban,csak volt egy kis technikai gond,de már műkszik rendesen!Pár funkció nem működött....kiteszem a blogod címét,szerintem nagyon jókat írsz! :wink:

annus11

Bogyo: szép pocid van és csini vagy :lol:

000kata

Rakok fel pár képet a hason nézelődéséről:
Kép Kép Kép Kép Kép Ezt még muszály volt :lol: a kis ducikám :wink:

Bocsi a kép minőségéért :)

Bogyo beo, szép nagy pocid van neked is.

Anita

anitapo20

Anita!

Levi nagyon édes,az a vigyor!!!!Ügyesen tartja a fejét!

annus11

Köszönjük, a mosolyával hódítsa majd a csajokat ha nagy lesz :lol:

anitapo20

annus: köszönöm szépen, örülök, h az olvasóim között tudhatlak ;)

Kata: köszönöm.

anita: egy tündér, az a mosoly, nem is, bocsánat, ez egy vigyor :) csúúcs :)

Kép

bogyó_beo

Kata:pont elkerültétek egymást nyuszitappancs néven volt itt,de még nincs netük!

Szép fotok

Kép
kriszpiri

Anita: nagyon édes a picur és az a mosoly hát meg kell zabálni :lol: nagyon ügyes. :lol:

Krisz: ja,köszi :lol:

000kata

Köszönjük szépen mégegyszer a dícséreteket :lol:

anitapo20

Sziasztok!!!
Megjöttünk a 4D-ről, és mit is mondhatnék én megmondtam!!!
KISFIUNK LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
5 percig csak sírtam az örömtől!!!
Nemsokára rakok fel képeket!
Évi

Kép
eve3htv

annyira édes mindegyik babó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eve
hatalmas gratula a pöcsöshöz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Évi, gratulálok a kisfiúhoz!!!!!!! :lol:
Emlékszem párom is, hogy örült mikor megtudta, hogy kisfiú lesz. :D

anitapo20

Kép Kicsi Fiam szopizza az ujját :D

Kép Belebújva Anyába :D

Kép Már tudok mosolyogni!!!

Kép
eve3htv

Nagyon helyes :D

anitapo20

Köszike :D

Kép
eve3htv

Rennye merre jár lányok???
ja Eve nagyon tetszik a kiságy is :) mi lesz a kukacos neve??

Annus
Izát nemsokára a kezedben tarthatod.

Aida

hogy vagytok?van valami a pároddal? ügyi Noel.nekem furi mikor mondják,hogy még 2hósan se tartja a baba a fejét mert mind 2fiam születése óta tartotta.Levim a kórházban is már forgatta és megtartotta.nézték is.Tofi is 1hetesen már simán.aztán ugye mondták,hogy hu milyen erősek.
Vendég

Lekri:Passz.Ati eddig lányneveken gondolkodott,
majd kitaláljuk :D

Kép
eve3htv

[quote="lekri"]
írta:
lekriAida

hogy vagytok?van valami a pároddal? ügyi Noel.nekem furi mikor mondják,hogy még 2hósan se tartja a baba a fejét mert mind 2fiam születése óta tartotta.Levim a kórházban is már forgatta és megtartotta.nézték is.Tofi is 1hetesen már simán.aztán ugye mondták,hogy hu milyen erősek.

Jól vagyunk köszi. Fejtartással nekünk sem volt gondunk, de a hason fekvést nem csípte a nagyfiú.. eddig. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

gratulálok a kis pasashoz :)

Kép

bogyó_beo

Köszike mindenkinek a gratulációt!Szívem vágya volt egy kisfiú :)
Már csak egy szép nevet kell neki találnunk!
Szép álmokat!Évi

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Egy gyors bekukk.Nagyon édesek a babák egytől egyig :D Mi jól vagyunk hál istennek csak Krisz lefoglal teljesen már nem marad meg egyhelyben így nem tudom egyedűl hagyni az ágyunkon mint eddig.Nagyon kis eleven már most ezért is jövök sajnos ilyen ritkán meg sokat mászkáltam mostanában,mert keresek megoldást a problémánkra.Próbálok lakást intézni magunknak,mert nem bírom már elviselni anyósomat teljesen kikészít meg párom nagymamája is kikészít teljesen.Voltunk tegnap csípőszűrésen is hál istennek minden oké :D Jah és sok hangyánk van ami szintén kikészít tele van a lakás hangyacsapdával :evil: De nem nagyon hatásos.Így hívni kell rovarírtót.Most csak ennyi,mert majd beszakad a hátam Krisz most alszik így apával megmaszíroztatom magam.Krisz kézben alszik el nappal így kivan már készűlve a hátam,mert ugye már van vagy 7kiló.És olyan félórát kell kézben tartani mire elalszik.

Hatalmas gratula nyuszitappancsnak :D Nagyon édes Patrik :D Sok-sok tejcsit kívánok!!!És sok boldogságot!!!!!!

Megyek kivagyok teljesen. :cry: Remélem mindenki jól van!

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Nagyon szépek és ügyesek a babák, külöm örültem az uh képeknek is, nagyon édik!

Évi! Szép a kiságy, és nagyon édes mintája van mindennek. A matrac huzata olyan, mint az egyik bébitakarónk! Gratula a kiskukachoz is :D Szép a pocid, és tényleg nagyon csini vagy. Örülök, hogy hízásnak indultál, bár én ezen cseppet sem csodálkozom, sőt titkon nagyon is biztos voltam benne, hogy a nyugalom meghozza gyümölcsét!! :wink:

Annus! Kis husipofi Izácska, és annyira édes a kis tusi haja :wink:

Aida! Nem is tudom, mit írhatnék, sok jó hozzászólás és tanács "hangzott" már el itt a lányoktól. Rettenetesen sajnálom, hogy így alakult. :cry: Főleg, hogy anyósod végül győzött... Drukkolok, hogy hamar rendeződjenek a dolgok, úgy, ahogyan azt Te szeretnéd!

Lekri! Hááááát, Levi nekem sem tartotta a fejét úgy Istenigazából. 3 hós volt, mikor ordítás nélkül tudtuk a hasára fektetni :lol: Aggódott is érte rendesen a védőnő, hogy nem lesz elég erős, de aztán úgy belelendült a mozgásba, hogy szerencsére minden teóriát meghazudtolt.

Kriszpiri! Köszi a képet Patriktól, bár már anyatanyán is meglestem korábban. Üzenem Nyuszinak, hogy gyönyörű a kisfia, és mégegyszer óriási gratula nekik!!
Ja, és jól emlékszem, hogy beteg vagy? Ha igen, akkor jobbulást!

Mezsó! Meglett a tenyésztés eredménye? Remélem, rendbe jött leánykád a sok kellemetlen szuritól!

Reni
Kép
Kép
rennye

ja és nálunk születésük óta hason alszanak.mai napig mind 2 :)

Renny,hogy vagytok?
Vendég

Na csajok most voltam nagy lüke...Blankának tegnap óta folyt az orra.Folyik most is,ma is,de egész nap csak ennyi volt.Orrfolyás.Erre most este már egyszer felébredt mert köhög.Ráadásul csúnyán.És nem vittem el a dokihoz ma,mondván minek ha csak az orra folyik és semmi más baja.Erre tessék.És itt a hétvége. :(

Lányok csodaszép babaképeket láttam.
:D

Évi: itt is gratula a kiskukishoz!És szuper a kiságy!!A pocakod is szép. :D És édesek a 4D-s fotók a kisfiadról!!

Aida: nagyon ügyes Noel!!!

Kép

Kép
mezsó

Nyuszitappancs nevében is köszönöma gratuláciokat vasárnap átadom neki :D

Évi nagy grat :D :D :D :D

Én párom is csendbe mosolygott mior azt mondták lány,mikor fiut mondtak üvöltött h a járo kelők csak néztek :shock: :D én meg megkaptam h megmondta!
Mot meg hol lányozza hol fiuzza a kis rafinált pöttyünket
:D :D

reni24:nagyon ki lehetsz akkor :?

rennye:köszi

Mezso.jobbulást Blankának

Lekri:te is rég voltál :D merre jársz??

Kép
kriszpiri

Évi!
Gratula a kisfiúhoz!!!!Nagyon helyes kis pofija van már neki is!!!Aztán biztos találtok neki vmi szép nevet!!!Ne aggódj! :wink:

annus11

Mezso: jobbulást nektek,szoritok hogy ne legyetek betegek és hogy hamar meggyogyuljon.

ÉvI:gyönyörüek a képek én most 2.jára gyönyörködöm bennük :lol: :lol: :lol:

Reni: sajnálom :cry: ezek az anyosok.hogy akarsz lakást intézni?albi-vagy venni akartok?

mi az az anya tanya????

000kata

Sziasztok!
Köszi mégegyszer a gratulációkat :D

Reni_24:ha van valaki aki megért Anyós ügyben akkor az én vagyok!
Minnél hamarabb menjetek onnan!Sokkal jobb lesz.

Annus:csak kieggyezünk valahogy :)
Csak most már tartsa a száját!

Rennye:én azért nem gondoltam volna hogy ilyen hirtelen :shock:
A Babóka is hirtelen hízott: 940gramm!5 centis a combcsontja!Az lehetséges hogy múlthéten 640gramm volt??? :shock:
Hozok majd később pontos adatokat!

Tegnap együtt vásároltunk Apával:D olyan jó volt!
Vettünk pokrócot,kissebbet-nagyobbat,kis zoknit,
nekem 2 hálóinget, és egy köntöst.

Később még jövök!Évi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eve3htv 2009.03.15 10:52-kor.

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Évi látom már találtatok is nevet a pici fiúnak Vincze. Szép név :)

anitapo20

Csajok olyan jo idő van remélem igy is marad még a kedvem is jobb,csak nefulladnék mellé :?

Kata:ilyen mint a babanet

Kép
kriszpiri

kata: az anyatanyán is vagyunk,mert volt idő mikor a babanetre sokáig nem tudtunk feljönni,mert szerverhiba volt.Ha gondolod gyere és jelentkezz felveszlek.Annyi előnye van annak a helynek a babanettel szemben,hogy zárt fórumfelület.Idegenek nem látják a beszélgetést,csak akik a csapat tagjai.És én vagyok az admin,én veszlek fel ha jelentkezel.És persze várunk még odaát mindenkit innen aki nem tagja még a csapatnak. www.anyatanya.hu oldalon regisztráljatok,és ott a csapatok között keressétek a 20 év körüli kismamák a babanetről elnevezésűt,és jelentkezzetek!Felveszlek benneteket! :wink:

Anita: Éviéknél a Vincze az a vezetéknév lesz ha jól emlékszem... :) Gyere te is regisztrálj a tanyára! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Nem tudtam, hogy az a vezetéknév, bocsi :oops:

Megyek :D

anitapo20

Jelentkeztem :)

anitapo20

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?