Sziasztok!
VÉgre én is ideértem írni egy picit. Nálunk most nagy a hajtás, szombaton 2 zh-m lesz, tanulok ezerrel egyfolytában.
Alig jut időm más dolgokra, pedig a karácsony is a nyakunkon. Ráadásul még hétfőn is lesz egy vizsgám, szóval addig nincs nyugalom
De aztán utána lazítás egy darabig. 18-án pedig UHU, nagyon várom már! Annyira kíváncsi vagyok, hogy a 26. heti 4D óta mennyit nőtt a drágám!
Egy pár napig be voltam teljesen parázva, hogy visszafordult farvégűre. De aztán közben meg újra a bordáimat kezdte rugdosni, csak néha olyan furcsákat érzek, mintha a buksija lenne felül, aztán utána jön egy olyan mozdulata, hogy kizárt, hogy így lenne, de mindig úgy megijedek.
A 26. héten már fejvégű volt, bízom benne, hogy ez már így is marad. Azt mondta a védőnőm, hogy ahhoz nagyon nagy dolognak kell történnie, hogy visszaforduljon egy fejvégű baba. Hát most ez attól függ, hogy mi az a nagyon nagy dolog??
Mindegy, jövő héten úgyis kiderül az UH-n, hogy mi a helyzet.
Van nektek úgy,hogy amikor egy-egy testrészét "kidudorítja", akkor ott fáj egy kicsit a pocitok? Pl. előfordul, hogy a talpát fent jobb oldalon nekinyomja a hasamnak, és akkor meg utána még pár percig nagyon kellemetlen érzés. Szinte fáj. Aztán mikor arrébb megy, akkor elmúlik. Nem emlékszem, hogy az elsővel éreztem volna ilyet, de ki tudja, lehet, hogy csak elhomályosodtak az emlékeim
Már annyira várom a karácsonyt, elkezdtem egy kicsit "dekorálni" a lakást, hogy karácsonyi hangulat legyen, olyan vagyok, mint a lányzóm, számolom a napokat
csak ezek a hülye vizsgák ne lennének..... az utolsó pillanatban közölték, hogy még így karácsony előtt meglepnek minket a vizsgázás örömével...
Már nyugodt voltam, hogy csak januárra kell készülnöm, erre bumm. Na mindegy, legalább túl leszek rajta.
Remélem Verával minden rendben, Vikci majd jelezz, ha tudsz róluk valamit!
Szerintem ne aggódj amiatt, hogy nagy babád lesz, a barátnőm anno 4 kg-os kisfiút szült sima szüléssel, hosszú volt, de megérte
Mindenáron rá akarták beszélni menetközben a császárra, pedig nem volt semmilyen gátló tényező, vagy probléma a babával, és szerencsésen meg is szülte hüvelyi úton. Úgyhogy a nagysúly az csak egy dolog.
Most megyek, folytatom a fejtágítást, mondjuk nagyon testhezálló téma, futkos tőle a hátamon a hideg - fejlődési rendellenességek, agyi sérülések szüléskor, szülés után, agyi vérzések, gyulladások, stb. + gyermekpszichiátria. Gondolhatjátok milyen örömmel tanulom így szülés előtt 9 héttel....
Ja, és gratula a kis kukacosokhoz!!!!
További szép napot!
Kata