Új privát üzeneted érkezett!

Gyors bejelntkezés:
Mi ma voltunk 18. heti UHn....annyira édes volt a drágám...

Sírtam is mikor megmondták a nemét

Kisfiunk lesz....Gregus Máté

huuu én annyira örülök most....nagyon szép a lelet is..minden rendben ..az orvos azt mondta gyönyörű baba..megyek is mert kicsit magamba kell fordulnom :) :)
Vendég

Lituka! Még a hideg is kirázott!!!!!!!
Tök szupi!
Nagy nagy gratula nektek!
Mi is a 18. hét körülre terveztük,remélem majd megtudják mondani!
Fotót nem kaptatok?
Szép neve lesz!

Kép

Kép
ibm

Lituka,
Gratulálok a kisfiadhoz kapsz kék cumit a táblába :D
Vendég

Sziasztok!

Mamacka, Lituka!

Gratulálok a kisfiúkhoz! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Pandácska!

Szép kis takaró! :D Biztos tetszeni fog Dorka babának is. Én még Petinél kaptam ajándékba egy halványzöldet, amin egy fehér macika van középen, de amikor kaptam, már majdnem kicsi volt neki, így asszem Esztinek most teljesen tökéletes lesz! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszi lányok!!

Hát még apuci mennyire örül neki..a női megérzésem nem jött be..vmiért kislányt tudtam elképzelni..és talán az is volt a baj h a névválasztásnál apa nem akarta először a Mátét igy inkább voltam ugy vele legyen kicsilány...de apa azóta beleegyezett a Mátéba és igy nagy az öröm..mindenki vágya teljesült :)
Engem óriási sokk ért mikor megmutatta magát...mikor meg kimondta az orvos elsírtam magam..olyan nagy dolog hogy megszemélyesül és már nem "csak" baba hanem KISFIAM :)

Két képet is kaptunk de a műszaki zsenik nincsenek itthon ugyh az késöbb..de videot is csináltattunk ma meglesz az is dvdn ugyh majd felteszem v.hová ahol mindenki megnézheti :)
szopta a drága az ujját..szeretett volna pihenni de nem hagyták :)

ibm: remélem nektek is minél elöbb megmutatja magát..

Pandi: légyszi ha majd megkapom a cumikát a nevet is ird át légyszives :) köszönöm :)

Mamackának is sok boldogságot a kukishoz :)
Vendég

Lituka,
Átírtam! Én is sírtam amikor mondták hogy kislány :D tényleg jó érzés tudni hogy ki lakik a pociban sokkal személyesebb.
Vendég

Sziasztok!
Ismét bekukkantottam, s ti ismét rengeteget írtatok...

Lituka, Mamacka! gartula a fiúkhoz! (Milyen érdekes, Lituka: ugyanilyen vonalzóm volt, én is meg voltam győződve arról, hogy lányom, s fiú lesz! El sem cserélném!!!).

Chris! Neked is gartula Klárához!

Voltam szüléselőkészítőn a Jhan Ferencben, ott ajánlották az orbáncfűolajat gátmasszázsra. Találtam is róla leírást, hátha valakit érdekel:
1197461916.2834.doc

Pandácska! Nagyon szép pocit, hihetetlen, milyen picinek néz ki az enyémhez képest... :oops: :P
Szép a takarótok!
Azt hiszem, te írtál múltkor a méhlepény érettségéről.. Ma voltam uh-n, s azt mondták, hogy harmadfokban érett. Tudsz valamit erről?
Pati! Homeopátiáról nekem is van pár sor, hátha megtalálod benne, amit keresel:

Most hirtelen ennyi, de még jelentkezem.... 1197462116.785.doc

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Lituka! Ez annyira jó lehet!
Sokan kérdezik,hogy mit szeretnék,de tényleg annyira mindeggy!
Apósom miatt kislányt,2 fia van és mindig szeretett volna egy kislányt,már úgy vűrja,hogy megtudjuk!
Anyu miatt meg kisfiút!
De mondtam a páromnak,ha azt mondják kukija van azért ugrom ki a gatyámból és sírom el magam,ha meg azt,hogy kislány akkor meg azért!
Tényleg teljessen mindeggy,csak valóban személyesebb ha tudod!
Nagyon örülök nektek!
És nagyon várom a fotókat meg a videót!

Kép

Kép
ibm

Szili,
Hát azért az nagyon nem jó ilyen korán :roll: és a dokid csak úgy elengedett? Nem kell új uh? Áramlást néztek? Tudod ha nagyon érett a lepény akkor már nem látja el jól a picit nem akarlak megijeszteni mert volt aki így is végig vitte a terhességet de ellenőrizni kell ilyenkor rendszeresen, hogy fejlődik-e a baba. Van azt hiszem erre gyógyszer is :roll:
Vendég

sziasztok!

Ma voltunk a doki bácsinál. A Kis Mátém már 2090gramm és fejjel lefelé vanúgy ahogy kell. A doki azt mondta, hogy mivel már ekkora nem fog megfordulni. Így megnyugodtam. Általános pózban van. Azaz bel oldalon oldalt fekvésben. Mutatott is a doki egy makettet ami jól szemléltette. Szén nagy baba. Én ekkora súllyal születtem ugynis . Neki meg még van 8 hete.

Pandi,

nagyon cuki a pléd amit kaptál.

Lituka,

gratulálok a kis Mátéhoz. Nekem is úgy fogják hívni a kisfiamat.

Mamacka,

neked is gratulálok a kis kukishoz!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Jézusom:

Álltalános pózban van azaz bal oldalon fekszik az oldalán.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Pandácska
Kék rucik már vannak bőven, de kire fogom adni azokat a lányruhákat amiket Áront várva vettem? :lol: :lol: :lol: :lol:
No de majd legközelebb lesz egy lányunk is...vagy kettő :lol: :lol: :lol:

Apja még mindig lánynak érzi végülis még lehet az is... bár elég gazdagon elemezte e doki, hogy hol a herezacskó :lol: :lol: :lol:

Lituka
Gratulálok a pöcköshöz!
Áront én is lánynak éreztem, ketteskét fiúnak ezért gondoltam, hogy ha az én remek megérzéseimből indulok ki akkor ő lány lesz! :)

Viki
Szép nagy már Máté!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lituka én is gratulálok! :wink:

Szili!

Ez a méhlepény érettség nekem sem tetszik.Szerintem csörögj rá és kérdezd meg a véleményét. :roll:

Mamacka!

Én elsőre tuti éreztem ,hogy fiú,most semmit,így nem lepődtem meg.Ti hány gyerkőcöt szeretnétek?

Lányok ti hogy álltok a szülés gondolatával? Én időzített császárra készülök,de rettegek borzasztóan.Jövő szerdán megyek dokihoz,majd ráömlesztem a kérdéseimet,mert van bőven. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter,
Én már nagyon szeretnék szülni menni persze még min. 3 hétig nem megyek. Nem félek csak tartanánk már ott! Miért lesz császárod? A császár miatt félsz vagy csak amúgy?
Vendég

Pandi!

Több okból is lesz császár.Egyrészt mert faros a babám,aztán összetett komoly bélbetegségeim vannak,amik miatt nem volna jó az erölködés,de a legrosszabb,hogy rettegek a kitolástól,mert az első szülésem nagyon komplikált és nehéz volt és a kitolási szaknál bizony remegett a léc felettünk,beszorult Bálintom.Azt hiszem ez olyan mély nyomokat hagyott bennem,hogy nem tudok ezen felülkerekedni,pedig azt hittem.Így mindent összegezve a dokim ezt látta jónak és én első körben örültem,most viszont félek az ismeretlentől,a gerincszurkálkástól főként,meg az egy nap kényszerfekvéstől és hogy nehogy valami komplikáció legyen.Dióhéjban ennyi,de ahogy telik az idő,egyre rosszabb lelkileg.Pedig azt már nagyon várom,hogy láthassam a babám,csak a hogyan aggaszt. :lol:

Kép

Kép
anubias

Köszönöm a tanácsokat!
Most először gondolkodtam el azon, hogy talán mégis jobb lett volna dokit fogadnom? Én "SZTK"-ba járok, s a dokim csak szerda délelőtt van... :evil: ma már nem is tudtam bemenni... jövő héten úgyis mennem kell. Persze a neten utánnanéztem, s azért találtam megnyugtató dolgokat is:
"a méhlepény érettsége II. kategória olyasmit jelent, hogy alig van itt-ott egy meszes foltocska. Ezzel a lepénykével tehát még jól bírja a rendszer. A neten olvastam olyat, akinek a méhlepény érettsége 30. héttől fogva 3. fokozatú volt. Ez azért ritkább, akár már szülés közeli állapotot is jelenthet, de nem feltétlenül. Volt olyan kismama, akinek már 26. héten 3. fokozatú volt a méhlepény, és a 39. héten szült"
Persze nem nyugodtam meg teljesen, de holnap úgyis beszélnem kell a védőnővel, hátha mond 1-2 jó tippet... Úgysem várok 1 hetet!
Épp most mondtam valakinek, milyen jól vagyok, egész idő alatt jobban érzem magam, mint babavárás előtt... Most már van miért aggódni... :twisted:
Köszönöm még egyszer!

Eszter! az előző hozzászólásomban tettem fel dokumentumot, szerintem nézd meg (homeopátia), a császárhoz is ír ötleteket.
Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Szili,
Persze ezt én is írtam hogy nem jelenti azt hogy tuti baj lesz de nagyon kell figyelni másik topicban egy lánynak ezért lett császár a 36. héten neki is harmadfokban volt érett a lepénye 2 hétig semmit nem fejlődött a babája és őt nézték rendszeresen kórházban.

Eszter,
Nyugi az érzéstelenítés nem fog fájni és nem fogsz lebénulni ha esteleg ilyen is van a fejedben. Majd meglátod milyen ügyesek lesztek azért ma már rengeteg a császár van rutinjuk a dokiknak(sajnos) És biztod nagyon szép lesz a babád mert nem nyomorgatja meg a szülőcsatorna :wink: próbálok az előnyökről beszélni :wink:
Vendég

Szili!

Köszi az infót! :wink: Szerintem ha nincs fogadott dokid egy okkal több,hogy ha aggódsz bátran menj vissza,több szem többet lát,aki rendel,attól kérdezz.El nem zavarhatnak,hiszen kismami vagy. :wink:

Pandi!

Köszi a + terelést,jól jön.Igen ilyen félelmeim is vannak,hogy mi van ha rosszul adják,ha lebénulok...De az is aggaszt,hogy utána 1 nap intenzív bekatéterezve,és ez annyira kiszolgáltatott állapot.Rémes lehet.A fájdalomtól nem félek,az a természetes szülésnél sem riasztott,sőt szívem szerint úgy szülnék,hogy vajúdok(akko amikor a baba úgy dönt) ,csak a végén császár.De erről lebeszélt a doki,mert nem bizti,hogy lesz még rá idő,hiszen 2. baba,talán gyorsabban jön és az se tudti,hogy akkor pont van szabad műtő.Szóval ezért lesz időzített.Mondjuk az is fura lesz,hogy felkelek,nem fáj semmi és megyek szülni. :lol:

Kép

Kép
anubias

És mikor lesz a csaszi, mert erre nekem nem válaszoltál.

meri

Sziasztok,

Lituka, Mamacka,
Gratulálok a kisfiúkhoz :D

Én is voltam dokinál, legközelebb már a kórházba kell menni szívhang ellenőrzésre. Minden oks, csak annyit mondott a doki, hogy a külső méhszáj kissé nyitott, szerinte ez semmi rosszat nem jelent, épp csak inkább másodszor- harmadszor szülő anyukáknál fordul inkább elő. Fura. Lehet, hogy ez azt jelenti hogy viszonylag jól ki fogok tágulni ??? Nagyon remélem hogy könnyen fog menni : )
Az utóbbi hetekben szülésfelkészítőre jártam, sőt volt papás előadás/gyakorlat is ahol megmutatták a szülési pózokat, és azt, hogyan és hol masszírozzon, hogyan segítsen... tényleg nagyon hasznos volt, és valahogy nagyon megnyugtató
A császártól én is tartottam, mert elég rosszak a szemeim, el is mentem szemészhez aki azt mondta nem kell a rossz szemek miatt császározni, persze előre sosem lehet tudni...
Én nem tartok a szüléstől, nem is tudom, olyan furi, nem tudom milyen lesz, de valahogy harmóniában vagyok, olyan természetesnek fogom most fel a szülést

Andi

Kép
danidaniel

Andi,
Az tényleg nem baj ha egy kicsit nyitva vagy de ez nem jelenti feltétlenül azt hogy könnyen fogsz tágulni!

Eszter,
Biztos nem lesz kellemes de a sima szülésnél is vannak utána kellemetlen dolgok. Igaza van a dokidnak nővérem(ő volt a második gyerek) 20 perc alatt megszületett vajúdással együtt. Anyum attól félt hogy nem kapták el a gyereket olyan szinten kirepült belőle :lol: Most amikor pedig a nővérem szült(második babát) 4.15 kor azt mondták kb 8-ra lesz baba 30 perc múlva már a hasán volt Réka :D olyan gyorsan kitágult hogy a szülésznő is meglepődött. Minden rendben lesz!!!!
Vendég

Sziasztok!

Pandi,

tényleg lehetséges, hogy az idén még babád lesz? Mondjuk nem is csodálkoznék ennyire kikívánkozó babódnál. Bár írtad, hogy még lehet túlhordás is belőle. Majd szorítok.
Egyébbként most engem is elkezdett foglalkoztatni a császár gondolata, hogy mi lesz ha nagy lesz a baba.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Meri!

Jajj tényleg nem válaszoltam erre. :oops: Nincs még pontos időpontom,de most erről is fogok beszélni a dokival.Annyit mondott,hogy a 37. hét körül megnézi és megbeszélünk egy időpontot,remélem január vége lesz,nem február,mert azt valamiért nagyon nem szeretném.Januárban már szeretném ha négyesben lehetnénk.

Pandi!

Igen,valóban többedik szülésnél azt mondják felgyorsulhatnak az események. :D

Most hülyén hangzik a számból az eddigi paráim után,de jól teszitek,hogy nem féltek a szüléstől.Mert igazából még így,hogy nem volt sima ügy,így is életem egyik legcsodálatosabb élménye,amit állítom minden nőnek át kell élnie.Ha van kedvetek olvasni,akkor jó rég ugyan,de a szüléstörténetes topicba leírtam a szülésemet.Nem elrettentésnek szánom. :lol: Mert nem volt végülis rémes,csak annyi konzekvenciát kell levonni,hogy felelőtlen és vak volt a dokim,hogy nem látta ,hogy ekkora csípőcsontok közül ekkora fejjel nem fér ki egy gyerkőc.A vége vákum lett.De abban a pillanatban,amikor megláttam és hallottam a sírását valóban elfelejtettem mindent és ha lehetett volna felugrok örömömben,annyi energiám lett hirtelen valahonnan.Csak mivel nem ment magamtól ez szerintem rögzült a tudatalattimban és azt hiszem,már nem hiszem el,hogy én képes volnék kinyomni egy babát.Pedig lehet,hogy most minden simán menne.De a baba mérete is mérvadó,főként a két halánték közti távolság.Mindenkinek gyors és nagyon + szülésélményt kivánok,beleértve magamat is. :D

Kép

Kép
anubias

Vikci!

Szerintem az a jó,ha az ember úgy áll hozzá,hogy lelkiekben arra is gondol, és ha véletlenül úgy alakul,akkor talán nem esik úgy pánikba.De a lényeg a buksi mérete. :wink:

Kép

Kép
anubias

Szili!!

Nekem a 27. héten már 1. fokban érett a lepény, ami szintén nem valami jó, nagyon alaposan utánajártam, végül Hajdú Krisztina doktornő nyugtatott meg, hogy az egy dolog, hogy mit lát az ultrahang, a lényeg, hogy ezzel párhuzamosan mennyi a magzatvíz és egyúttal mekkora a baba. Nem az a lényeg, hogy néz ki, hanem hogyan tudja a funkcióját ellátni!
A fentiek figyelembe vételével én is csatlakozom az előttem szólókhoz, no para, de legyél résen és gyakorta harcold ki (őrület!!) a dolog ellenőrzését.
Simán lehet, hogy ilyen alkat vagy és 5 kilós babát ( :lol: :lol: :lol: ) szülsz ezek után a 40. héten. Csak legyen addig is kontroll alatt.

JA és még annyi, hogy a lepény érettségének megítélése azért alapvetően elég szubjektív dolog, én elnyargalnék mondjuk egy 4d rendelőbe, mert ott nem kell senkinek kuncsorogni, csak fizetni. (a 4dgenesisben pl. nagyon jó szeme és nagy rutinja van Barna Csillának). Egy vélemény nem vélemény....

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Vikci,
Nem az idén még nem dughatja ki az orrát megtiltottam neki(remélem hallgat az anyjára :lol: ) január elsején töltöm a 36. hetet és akkor veszem be az utolsó gyogyimat szóval onnantól bármikor jöhet. Akkor érett is lesz és legalább 2,5kg, már nincsen para. Ha elötte jön császár lenne de megbeszéltem vele hogy jobb neki a természetes születés :D a doki azt mondta ha eléri a 2,5 kilót és betöltöm a 36. hetet akkor megpróbálhatom megszülni és én nagyon szeretném ha így lenne! Így még szilveszterkor bulizhatok egy hatalmasat utoljára hahaha :lol: Azért megbeszéltük a dokival hogy milyen a császár menete de ne legyen rá szükségünk! Nekem pici a csípőm meg amúgy is törpicsek vagyok de bízom benne hogy Dorka nem most akar nagy fejet növeszteni :lol:
Vendég

ELTÜNT KISMAMÁK:
TIMICSIGA, BCHRIS, CARPEDIEM, GNESA, LITTLE, POPPI, MEZSÓ, JIMM? MERRE VAGYTOK? PATI MEG KEVESET ÍR...
Vendég

Anubias
Hármat mindenképpen... még esetleg egy negyedik is belefér! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszi Pati!
Már kezdtelek hiányolni!
Az 5 kg-os babát inkább meghagyom másnak... :oops: :P
Én is arra gondolam, hogy az uhus nővel lehet valami.... Vele sosincs szerencsém. Nem is tudom igazán, mekkora barnuskám. Csak BPD, OFD, FL méretek vannak. Nehezen tudom elképzelni, hogy mást nem látott... A magzatvíz kp. mennyiségű. a fejátmérő és a két falcsont közötti távolság a 32. heti mérethez képest kb 3-5 mm-rel kevesebb.
Lehet, hogy marad a 4D... Ott pont 2 hete voltam, a méhlepény érettsége 0 volt.

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Pandi: Little már nem jár a babanetre, de jól vannak. ;)

meri

Ez érdekes nekem a dokim nem nézi vagy nem mondja, hogy a méhlepényem milyen fázisban tart. Szerintetek mit csináljak? Pont ma voltam nála és legközelebb csak január második hetében megyek.

Anubiás,

én is ebben reménykedem, hogy nem lesz nagy buksija. De persze próbálom úgy elképzelni, hogy simán születik meg. Drukkolok a császár miatt. Majd írd le miket mondott a doki. Okés? :)

Pandi,

Okés. Én is így emlékszem, hogy még bennt kellene maradnia. Egyébbként van, hogy kiscsípőjű alkatu nők simán csont nélkül szültek. A széles csípő szerintem nem mérvadó és nekem eléggé kötöttek a szöveteim. Lehet, hogy nem fogok úgy tágulni. Na meg a babafeje ami még kérdéses.
Ez nagyban függ a szövetektől is. Szerintem te simán meg tudnád szülni Dorit. Tesódból indulok ki bár azt nem tudom milyen alkatú.
Reméljük a legjobbakat. :wink:
Eddig nekem sikerült Mátéra hatnim a befordulást illetően. Elkezdem én is a sima szülés gondolatát is elültetni benne. :)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Meri,
Köszi :D Bianka hogy van? Te?

Szili,
Akkor tényleg menjél másik helyre lehet csak jól megijesztettek és nincs is baj.
Vendég

Vera vidéken van. Szegénykének megint bele mentek a kocsi hátuljába. Most a férje vezetett. A kocsi nagyon összetört. Jól vannak. Csak szegény Vera nagyon megilyedt és aggódik a babó miatt ha haza jöttek elmennek majd 4D-re, mert jobb biztosra menni.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Köszi, Panda, jól vagyunk! Egy hét múlva megyünk uh-ra. :D Ma szemészeten voltunk. Meg megnéztük a szülőszobát, apát nagyban megnyugtatta (el tudom képzelni, milyen képet társított előzőlega fejében a szülőszoba fogalmához) ;) . De azt is mondta, befizet egy egyágyasba. :lol:

meri

Vikci, ha gond lenne a lepénnyel, ezerrel sikítozna a doki az uh-on.
Ha nem szól, az egészen biztosan azt jelenti, hogy minden rendben van vele.
Anyud?

Szili, 2 hét alatt még egy láncdohányosnak se érik be ennyire :shock: :shock: :shock: :shock: valami nem stimmel. :!:
Tényleg menj el a 4dgenesisbe (hívd fel őket), Barna Csillát keresd, nyugodtan mond meg, hogy én javasoltam. Már ismernek ott engem, mint a rossz pénzt.... és az ő szemében meg lehet bízni, meg nem paráztat feleslegesen.
Ha esetleg meglenne a mai lelet dvd-n, akkor megmondom, mit keress rajta!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati,

köszönöm kérdésed. Javulgat. Már magától tud enni, inni. Persze csak ha elé teszik. Ja és már emlékszik az unokája nevére. Ezzel volt egy kis probléma. Azt mondta még a múlthéten, hogy kislány van a pocimban és hozzá csatolt még egy lehetetlen nevet is. Elképedtem egy kicsit, de ez természetes. Előtte azt sem tudta hol van. Előtte két nappal az intenzíven küzdöttek érte. Na de az a lényeg, hogy most javulgat. A doki azt mondta, hogy 2-3 hónap míg naggyából helyre jön.

Jó lenne tényleg ha többször jönnél.

Meri,

örülök, hogy tetszik neki a szülőszoba. Milyen volt a Madarász utcai előadás?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Lányok!!! Kész a videó :) :)

http://youtube.com/watch?v=odAAVPi2AY8

Picikénkről... :lol: :lol: :lol: könnybe lábad a szemem ahányszor megnézem...
Vendég

Lituka
Nagyon jó a videó!
És nagyon fiú :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lituka! Megnéztem Mátét,nagyon édes volt!
A vonalzódat mikor írod át?
Ez a genetikai UH volt?
Hasi?
Nekem is van dvd-m, pirinnyó ott még csak 12 hetes volt,de azért egész jól látszik!
Olyan jó,hogy vissza lehet nézni őket!
Gratulálok a kis Gregus Mátéhoz!
Nagyon jó ez a név!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Bocsi, úgy látom, nagyon félreírtam (biztos az izgalom... :oops: :roll: )
Pont 2 hónapja voltam 4D-n. Azért nem ugyanaz! :oops:
De senki nem is dohányzik a környezetemben, a munkahelyemen csak, de ott nagyon figyeltek rám, a közelemben nem. A védőnőt nem tudom elérni, de holnap biztos van. Köszi az aggódást!
Azt nem értem, hogyha az áll a leleten, hogy harmadfokú, az 2-es fázisnak (0-t beszámítva) felele meg, vagy 3-asnak? De azt hiszem, elkezdem összepakolni a kórházi csomagot. Sose lehet tudni... :roll:

Szomorúan olvastam Vera esetét.. Remélem, azért minden rendben!

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Ibm,
12. hét után csak hasi uh van olyankor már nem csinálnak hüvelyit.

Lituka,
Nagyon édes a babád :lol:

Szili,
A harmadfokú 3-nak felel meg.

A mai éjszaka után úgy döntöttem összepakolom a kórházi dolgokat egy helyre. Ha majd menni kell akkor csak bedobálom a táskába őket.
Vendég

Sziasztok!

Pandácska!

Megint baj volt éjjel????:(:(:(
Én reggel keltem úgy, hogy atya ég, mi a fene fáj ennyire, de aztán még egy negyed órát pihiztem és szerencsére elmúlt, így asszem nekem csak a kisasszony nyomhatott valmit, de nagyon. Veled mi volt?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszi Pandácska!

Csak azért kérdeztem mert annyira jól látszik,de tök jó,hogy már csak hasi van!
Úgy irigyellek,hogy már pakolhatsz és nagyon szép lett a szoba is ,na és a hasad is! Gondolom a hasadon kívűl nem nagyon látni,hogy híztál volna ugye?
Hol fogsz szülni?

Kép

Kép
ibm

Köszi Pandácska! Még ha nem is megnyugtató a válasz.. :cry:

És veled mi volt? A kórházi cuccot egyébként is ajánlják már a 32. héten összekészíteni, de ugye nincs baj? :shock:

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Viki,
Igen görcsöltem meg keményedtem de nem össze vissza hanem rendszeresen 20, 10 végül 5 percenként. Utána elmúlt szép lassan de nagyon rossz volt picit megijedtem.

Ibm
Köszönöm! Igen inkább csak a pocimon látszik, meg az arcom is kerekebb lett. Máv kórházba szülök vagyis már ÁEK lett a neve. Nem szeretnél a táblánkba benne lenni?
Vendég

De szeretnék! :lol:
Köszönöm a lehetőséget!
Mit kell írnom hozzá?

Kép

Kép
ibm

Szli,
Van egy olyan érzésem hogy nálad valamit nagyon elnéztek és nem is ilyen érett a lepényed!

Ibm,
Korod? Hol szülsz? Mikor? Első baba? Baba neve? Neme? Bár gondolom az utolsót még nem tudjátok.
Vendég

Sziasztok!

VÉgre én is ideértem írni egy picit. Nálunk most nagy a hajtás, szombaton 2 zh-m lesz, tanulok ezerrel egyfolytában. :-(
Alig jut időm más dolgokra, pedig a karácsony is a nyakunkon. Ráadásul még hétfőn is lesz egy vizsgám, szóval addig nincs nyugalom :-)
De aztán utána lazítás egy darabig. 18-án pedig UHU, nagyon várom már! Annyira kíváncsi vagyok, hogy a 26. heti 4D óta mennyit nőtt a drágám!
Egy pár napig be voltam teljesen parázva, hogy visszafordult farvégűre. De aztán közben meg újra a bordáimat kezdte rugdosni, csak néha olyan furcsákat érzek, mintha a buksija lenne felül, aztán utána jön egy olyan mozdulata, hogy kizárt, hogy így lenne, de mindig úgy megijedek.
A 26. héten már fejvégű volt, bízom benne, hogy ez már így is marad. Azt mondta a védőnőm, hogy ahhoz nagyon nagy dolognak kell történnie, hogy visszaforduljon egy fejvégű baba. Hát most ez attól függ, hogy mi az a nagyon nagy dolog??
Mindegy, jövő héten úgyis kiderül az UH-n, hogy mi a helyzet.

Van nektek úgy,hogy amikor egy-egy testrészét "kidudorítja", akkor ott fáj egy kicsit a pocitok? Pl. előfordul, hogy a talpát fent jobb oldalon nekinyomja a hasamnak, és akkor meg utána még pár percig nagyon kellemetlen érzés. Szinte fáj. Aztán mikor arrébb megy, akkor elmúlik. Nem emlékszem, hogy az elsővel éreztem volna ilyet, de ki tudja, lehet, hogy csak elhomályosodtak az emlékeim :-) :-)

Már annyira várom a karácsonyt, elkezdtem egy kicsit "dekorálni" a lakást, hogy karácsonyi hangulat legyen, olyan vagyok, mint a lányzóm, számolom a napokat :-)
csak ezek a hülye vizsgák ne lennének..... az utolsó pillanatban közölték, hogy még így karácsony előtt meglepnek minket a vizsgázás örömével... :shock: :D
Már nyugodt voltam, hogy csak januárra kell készülnöm, erre bumm. Na mindegy, legalább túl leszek rajta.

Remélem Verával minden rendben, Vikci majd jelezz, ha tudsz róluk valamit!
Szerintem ne aggódj amiatt, hogy nagy babád lesz, a barátnőm anno 4 kg-os kisfiút szült sima szüléssel, hosszú volt, de megérte :-) Mindenáron rá akarták beszélni menetközben a császárra, pedig nem volt semmilyen gátló tényező, vagy probléma a babával, és szerencsésen meg is szülte hüvelyi úton. Úgyhogy a nagysúly az csak egy dolog.

Most megyek, folytatom a fejtágítást, mondjuk nagyon testhezálló téma, futkos tőle a hátamon a hideg - fejlődési rendellenességek, agyi sérülések szüléskor, szülés után, agyi vérzések, gyulladások, stb. + gyermekpszichiátria. Gondolhatjátok milyen örömmel tanulom így szülés előtt 9 héttel.... :? :D

Ja, és gratula a kis kukacosokhoz!!!! :D :D :D

További szép napot!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

29 év
Szent János Kózház
2008. június 21.
Első baba
Nina vagy Roni
Neme? Remélem egy hónap múlva kiderül! Kíváncsi vagyok!
Köszönöm szépen!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?