Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Lego: ja, pénzügy-adótan szóbeli aztán számvitel elemzés írás és szóbeli aztán számvitelszervezés és ellenőrzés irás és szóbeli. Ha minden sikerül elsőre, akkor kész is vagyok :shock:
Irigy-irigy a pocakodra! Botossal nekem is ekkora volt csak, bezzeg most. Csinálok majd holnap képet :shock:
A 2100 nem túl jó, kicsit korai még , de hát ez van. Tényleg próbálj pihenni, hogy leálljon most kicsit a nyílogatás.

Lafi: állati nagy baba!!! Legalábbis a 8 cm BDP az nem semmi, átlag 9-10 cm közöttivel szülnek a nők, de sztem Hunoré nagyobb lesz, majd küzdhetsz a szülésznővel együtt. Reméljük Hunor együttműködő lesz meg minden.
Kukusa állati szuper :D :D :D :D

Én 29-én 9-re megyek sima UH-ra, megkuksizzuk a ficánkolót, állait sokat mozog! Hasam most is lent van, néha elég kellemetlen ahogyan lefelé rugdos, de talán ez jobb mintha a gyomromat rúgná :?:

Voltunk a Turbo Limac nevű új boltban , vettünk 3500Ft-ért 50%-os akcióban másik sportkocsit, mert ami van azt eléggé kinőtte Boti, az nagyon keskeny típus, ez azért kényelmesebb. Ja! És van 670Ft-ért babakocsira háló!! Ez nagyon jó ár , a Brendonban állítólag 2eFT.

Móni! Betűket mindenképpen hobbyboltban nézzél v. a neten rendelj, sztem még mindig olcsóbb mint a Brendon. Ha nem találsz akkor én meg tudom neked nézni, hogy mennyiért milyen van a Fakopáncsban, ott mindig vannak betűk két féle méretben általában.

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!

A parom se a szuleim se,az anyosomek se engedik hogy vasaroljak.Meg korann van.Hat nagyon babonasak.
Lafead nagyon szep a babad!!
Lego aranyos a pocid.Sokaig nekem olyan kicsi volt,ebbe a honapba meg ugy beindult nem merek tukorbe nezni,se a merlegre Kép

Kép

Kép
marcsitita

Sziasztok csajok!

Marina, nagyon szép a lányod!

Lafi, akkor tökéletes Hunor baba és szép :) Jó, hogy megkérdezted Hajdu drnőt, kiváncsi voltam, mit mond ő. Olvastam Vörösbegy blogjában, hogy ő is megkérdezett nem egy embert és asszem mi sem fogjuk levetetni.

Lego, szép pocak, háááát irigykedem is :D És azért próbálj meg pihizni valamicskét.

Bingii, sajnálom, hogy ennyi a melód :( de kitartás

Móni, nekem sem akar nagyon mocorogni Kisbéka az elmúlt napokban, néha rúg egyet, aztán kész :(

Blongyi, akkor pihizz és legyél nagyon vidám mellette :) ahogy írod a családod meg is tesz mindent ezért :)

Norma, neked drukkolok nagyon a vizsgákhoz, tutko sikerülnek.

Én tegnap, egész éjjel nem aludtam, nagyon rosszul voltam/voltunk. Azt hiszem valami nagyon nem tetszett Kisbékának, amit ettem, vagy nem tudom, mindenesetre többet voltam a fürdőszobában, mint az ágyban :oops:

KépKép
lorcsi

Jaja, Marcsitita még neked akartam írni, hogy mi sem nagyon vásorolgattunk eddig, mondjuk nagyon sok mindent öröklünk, nővérem kisebbik lánya most 2 éves, tőlük kapunk sok mindent. De azért most már mi is nekiállunk megvenni, ami még kellhet. Szerintem a 29. hetedben azért már nincs is olyan korán :wink:

KépKép
lorcsi

Koszi Lorcsi!
Hat mi is orokolhetunk.Noveremnek kislanya van,2eves lessz,de sajna mi meg mindig nemtudjuk mi lessz.Szegyenlos,vagy tul huncut.
Nemtudom ezt a kepet fel e raktam mar. A labaval szemezik,mert hogy az a laba nem a keze.Kerdezem mindig az orvostol tokos vagy nem tokos de csak mosojog.

Kép

Kép

Kép
marcsitita

Jó reggelt!

Marcsi
Neked is szép a pocakod,bár így nem annyira látni a méretét.Csini vagy.:) Az azért fura,hogy ennyit jártok Uh-ra és nem látják a nemét. :roll: Hívd el anyudat vagy párodat,hogy nézzetek körül pár bababoltban,áruházban-szigorúan csak körülnézni- úgysem tudnak ellenállni pár darabnak,utána meg már simán megy a vásárlás.

Norma
Nem semmi micsoda vizsgák várnak Rád. :shock: De bizti minden simán megy majd.
El se hiszem,hogy neked nagy pocid van.Hiszen olyan vékonyka vagy. :roll: Várjuk a képet!

Lorcsi
Már jobban vagy?Tudtál aludni????
Én is nagyon szarul alszom...kb fél2 mire sikerül elaludnom,5kor meg már fent vagyok. :shock: Nem tudom mi lesz így velem,lassan nappal tiszta zombi leszek.

Konkri
Veled álmodtam...

:lol: Ott volt mindenki az esküvődön,de csak Te voltál pocakos.Amúgy mindenki nádszál és arcokat nem láttam,csak a nevekre emlékszem. :lol: És mondjátok azt,hogy ez a fórum csak formaság. :lol: :lol: :lol: :lol:

Megyek,bedobok még egy adag koffeint. :?
Vendég

Marcsi, csini vagy!!!Érdekes, hogy még nem látják a bébi nemét....

Lego, mike álmodz!!!! :lol:

Konkri, hogy vagy???Márcsak azért, mert egyszerre szoktunk dühöngeni meg szétvrni valakit...nos, én ebben vagyok jelenleg.Olyan depressziós hangulatom van, de nem tudom mitől...tegnap össze is vesztünk rendesen, aztán bőgés, egész éjjel nem aludtam, ma meg azon kívül, hgy mosott szar vagyok, depi is.... :twisted:
Vendég

Mondom én,hogy van valami a levegőben 8) Ez a második nap,hogy sz@r a vérnyomásom... :evil: Feszült vagyok én is. Már sétáltam a kertben, megdögönyöztem a kutyát..ez jót tett.
A fiúk elmentek bolházni a PeCsa-ba..én megint bedobok egy mosnivalót, porolgatok is.
Jut eszembe, utálom a tetőtéri ablakot!! Zoli lemosta, na, erre fújt a szél, volt 3 csepp eső, megint nem lehet kilátni. De tök mindegy, szerintem a tetőről is odafújja a szél a trutyit :evil:
Ja, Skacok ! Vettetek már a CBA-ban olyan szép kerek kenyeret? Káposztalevélben sütik. Tényleg, mert amit most vett az Anyum ott lifegett a levél, és a héján is érezni.
Ez a kenyér nem esik szét a második napon,és qrva finom.
Vendég

Sziasztok!

Depiseknek jobbulást, nekem ma a p.nám fáj... Főztem, felmostam, sokat álltam, marha szar érzés.

Vörösbegy: igen, 74-es vagyok, lányom 14. 19 voltam, mikor született, hát sokkal kevesebbet paráztam, mint most a harmadikkal.

Vásárolgatni én is csak most (28. hét) kezdtem, vettünk kiságyat, rucikat és rendeltem ágyneműt, szopipárnát a szopipárna.hu-ról. Más még nincs, ráadásul albiban lakunk, a házunk még épül. :( Remélem Karácsonyra be tudunk költözni.

Volt vki közületek Kriston intimtornán? Én novemberben megyek.

Kellemes pihit :D

Móni

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Ennyit a vonalzómról, valamit rosszul csináltam...[/img]

Kép
marina74

Sziasztok!
Köszi csibe! Mindjárt el is olvasom. egyébként mivel halasztok nem jár munkanélküli. :x

Kösz a betű ötleteket is. Körülnézek.

Lego: csini poci. Nem is olyan kicsi, az enyém sem sokkal nagyobb.

Csajok,lehet hogy ebből doki lesz holnap. :( Tehnap este megint fájt a pocim. Még mindíg fáj. Amikor felállok, kegyetlenül szúr meg feszít egészen lent. Viszont ha állok egy darabig meg sétálgatok elviselhetőbb lesz. _Meg fekve is jó. Viszont most Lili is lefelé rugdos és az sem valami kellemes. Azt hiszem vagy a hólyagom vagy az emésztésem lesz a gond. :oops: Legalábbis remélem.

Blongyi te így pihensz? Mosol meg porolgatsz? :lol:

Kép
móni86

Móni, nem lehet, hogy a méh tartószalagjai feszülnek? Csak abból gondolom, hogy fekve nem fáj.

Próbálok egy képet felrakni:
Kép

Kép
marina74

Marina: én is gondoltam rá. De az ennyire fáj? Meg van amikor tök váratlanul elmúlik. aztán hirtelen megint kezdi. Tegnap egész nap semmi bajom nem volt, este meg iszonyat hogy fájt. :?

neked sincs még olyan nagy pocid. :lol: Hányadik hétben vagy?

Kép
móni86

Marina,

átérzem a fájdalmad,mert nekem is fáj a gátam és a derekam....leporszívóztam ma a lépcsőt úgy, hogy közben tartanom kellett a porszívót...ráadásul ki is gyulladt vmiért... meg még utána takarítottam, bevásároltam és nem keveset cipeltem haza, majd megfőztem, elmosogattam és azt hittem besz*szork a fájdalomtól.
Mellesleg nagyon szép a lányod , gratulálok :)

bingii

Móni: 28+3. Nekem hátrahajló méhem van és még az elején fájtak marhára a méhszalagok, úgy a 14. hét környékén - akkor billent ki a medencéből- de néha azóta is érzem. De azért fő a biztonság, dokihoz, ha nem múlik.

Bingii: olvastam Schöpfis fórumon, hogy állítólag költöznek??? Köszi a gratulát lányomhoz :D

Kép
marina74

Basszus én nem nem néznék ki belőled egy ekkora lányt. :shock: :lol:

Elvileg nekem is hátrahajló méhem van. Anyunak az van és amikor voltam nőgyógyásznál még vmikor tavasszal, megjegyezte hogy érdekes a méhem, mint egy körte és felfelé megy. Nem mondta hogy hátrahajló, de lehet hogy ezek szerint az.

Kép
móni86

Hello Móni!
Sajnálom,hogy megint fáj Neked, inkább menj el a dokihoz .. :roll: lehet,hogy tényleg a szalagok, növekedés, de inkább a biztonság.
Nekem tegnapra teljesen elmúlt, ma mintha bevillanna, de közel sem fáj. Ha emelem a lábam akkor sem. :roll:
Egyébként nekem már a pihenéstől van ki mindenem. Helyesebben a fekvéstől, vérnyomásom emelkedik, feszült vagyok, sz@r a közérzetm. Inkább ücsörgök. :?
Ezért mentem le délelőtt az udvarra, sokkal jobban lettem.Baromi nagy bajban lennék a kórházban.
Ilyet mint mosás, inkább teregetés, mosogatás, portörlés megcsinálom, de már a takarítást nem.
Vendég

Szia Blongyi!
Hát ha nem múlik mindenképp megyek. Csak nem tudom most az ünnep miatt hogy vannak. Valahol majd csak kikötök. :P Tegnap nekem sem volt semmi bajom. Tök jól voltam..ma meg...hát ja. :roll:

A pihi engem is kikészít már. Főleg a derekam meg a lábaim fájnak tőle. Ráadásul unatkozom is. :roll:

Kép
móni86

Hááát, én nem unatkozom, a gyerekkel mindig van mit tenni :lol: Egy kis könnyebb kaja csinálás, játék, tanulgatás. De hála az égnek délután még eléggé sokat alszik, 2-3 órát is, így azért jut idő a láblógára.
Tényleg csak a "nehezebbeket" nem csinálom, bevásárlás, takarítás, nagyobb főzés.
Nekem gyanús az időjárás is :roll:
Vendég

Én nem tudom mi a jobb, ha pihenünk v. sem. Abban biztos vagyok, hogy a mozgás jó a derékfájás, lábfájás, ilyesmi ellen. Ha a méh jelez, hogy fárad, akkor pihenés. Persze más kérdés, ha az ember nyílik, ugye. Én nem sokat pihenek és nem fáj semmim, most már elmúlt a nehézérzet odalenn kb 1 hónapja. Ma 4kézláb feltöröltem a lakást (60nm) meg egész nap mentem, délután ültem le mert szólt a pocaklakó, hogy nyugi.

kép még nincsen mert szarok az aksik, töltöm megint. most vettünk újakat, remélem egy darabig kibirják. holnap elutazunk , majd kedd este jövünk csak, talán szerdán lesz időm feltenni.

Kép
Kép
normajeane

Norma! De Nálad ugye nincsen semmi baj? Legalábbis nem olvastam,hogy lenne :oops:
Együtt utaztok? Úgy értem apuka is megy? :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok. Na én is elkezdtem vásárolgatni. Vettem pár bodyt, meg rugit, és egy édes kis sapkát, mindenből fehéret. Gyönyörű rózsaszínek voltak, de nem mertem megvenni, hátha...
Vettem textilpelust is, meg fürdőlepedőt a picinek. Holnap elvileg kiságyat, meg pelenkázót is nézünk, meg Bencusnak is kell vennünk ágyikót. Jó éjt, mindnekinek, én lassan kidőlök, elég volt mára , főztem, mostam ,vasaltam, meg egy csomót mászkáltunk.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hat mar en is morci vagyok.Az orvos csak mosolyog ha kerdem.
Csajok nekem a borom faj,de nagyon.Repedezik ki,pedig minden nap kenyem 2szer.Nektek is faj?Vagy most nagyon beindult novekedni a bebi,vagy nemtudom.

Kép

Kép
marcsitita

Marina, hűű erről nem hallottam de majd utánaolvasok. Dokim mondjuk mindig türelemet kért (Schöpfiben dolgozik és mondtam szeretnék nála szülni, de hát a fizetős kórház nem pálya, így marad az István)...lehet, hogy ő már tudott vmit...lehet, hogy megváltozik vmi?:)
Amúgy az első vizsgáltoknál nekem is azt mondták, hogy hátrahajló méhem van, de azóta nem esett szó erről...

Marcsitita: nekem meg régen tök zsíros bőröm volt és most meg olyan száraz mint a fene. Viszket a szárazságtól, így én is folyton hidratálom. Amúgy tuti, hogy attól is viszket, repedezik, hogy nő a babu odabent és tágul a bőr.

Unatkozás: én sem unatkozom, vmit mindig kitalálok:) Ma éppen sütit sütöttem meg folytatom a takarítást amit tegnap a derekam miatt abba kellett hagynom.
Amúgy azt vettem észre, hogy akkor fáj a derekam, gátam ha sokat hajlongok, így ezt megpróbálom vhogy mellőzni...

bingii

Sziasztok!

köszi Lego, már valamivel jobban vagyunk, de nem alszunk éjszaka, pont úgy vagyok, mint te. Sosem alszom el 2 előtt...
Szóval, lehet, hogy tényleg van valami a levegőben?? Én 2-3 napja iszonyú depis vagyok, na ez mára ki is jött belőlem... bármit mondanak nekem, mindenen elbőgöm magam, na most ez nem igazán jellemző rám. Nem tudom, mi van velem :cry:

Huhh Marina, nincs is pocakod :) Marcsin sem látni, jól néztek ki!

KépKép
lorcsi

Sziazstok, most jöttünk haza, egész nap vásároltunk. Megrendeltem a pelenkázós komódot, és vettem babahordozót is. És egy kismaminacit is, most már biztos szükségem lesz rá lassan. 6000-ért kaptam, gondoltam nem hagyom ki, hátha nem lesz ennyiért, ha kell. És a Brendonban vettem a hordozót 8000-ért, egész olcsó volt. És néztem mellszívót is 9 ezerért, de azt mondta a csaj, hogy a jövő havi anyák lapjában akciós kupon lesz hozzá, úgyhogy megvárom.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Nem fogjatok elhinni.A parom megengedte hogy vegyek egy kisbadit a torpinek.Anyukam meg babaorzot vett,mert akcioban volt,hatha kesoob nem lesz.Haladunk.
Koszi Lorcsi.
Bingii nekem nagyon faj mar 3 napja.

Kép

Kép
marcsitita

sziasztok! :lol:
elhiszem, hogy most sokan depisek vagytok, de ezen nem is csodálkozom ebben az időben...de csajok fel a fejjel...a boltokban már megjelentek a mikulás csomagok és csokik...vészesen közeledik a december...a karácsony és az újév :lol:
Lafi nagyon nagyon szép képeket sikerült csinálni...gratulálok Hunorhoz! kicsit részleteznéd miket mondott a doktornő az őssejt témával kapcsolatban? ja és jobban vagy depi ügyileg????
Normajeane: várjuk a képeket :lol:
Lego: pihenj, pihenj és pihenj !!!!!!!!!!!
Marcsitita: szép a pocid és milyen izgi még nektek, hogy titok a Baba neme...na látod csak megtört a jég vásárlás terén...innen majd nem is lesz megállás :lol:
Blongyinka! nem is hallottam még ilyen kenyérről, de felcsigáztál :)
hogy vagy ebben a rossz időben?
Móni 86: voltál dokinál? vagy jobban vagy? ilyenkor már gyakori, hogy itt fáj, ott fáj, mindenhol fáj...most jön a legnehezebb harmad...
Marina: nagyon szép és csini kismami vagy...sem a korodat, sem a gyerekek számát, sem a heteket ki se nézném belőled :)
Bingi: kicsit jó lenne ha visszavennél a pörgésből :lol: vigyázz magadra...ha fáj, akkor szünet, pihi...
Csibe: ügyesek voltatok...grat a beszerzéshez! :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy, hogy mit is mondott, nem emléxem pontosan, de megpróbálom öszeszedni....

Szóval azzal indította, hogy nehéz kérdés.
túl drága ahhoz, hogy néhány sejtet tartalmazó vért elrakjanak, mert hogy alig van benne őssejt.
van máshol a testben és több is.
10-20 kilós emberre lehet felhasználni még.
de oda tart a világ, hogy megoldják a kérdést, mert szte az lesz, hogy minden gyerektől leveszik amjd az össejteket, és úgy tárolják mint a véradást, tehát egy nagy közösben és ha kell, abból vagy azokból keresnek donort.
és nem tudják még szaporítani mert kevés van a k. vérben!

de persze nem lehet tudni, merre halad a világ...

nagyjából...

szóval nem egyértelmű, amit mondott, de mégis számunkra meggyőző volt....
Vendég

köszi Lafi, engem is meggyőzött...azt mondta, amit már hallottam... :?

ja mi ma művészkedtünk...megmutatom :lol:
Kép
ő a húgom munka közben...
Kép
és apuka puszit ad a "kisfiának"... :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy, tök jó lett a hasad. Ez henna, vagy sima smink festék? De mintha valami hiányozna a lába közül!?

Marcsitita, te sem tudod, mi lezs a babád? Én már nem is akarom megkérdezni. Mindenből semleges színűt veszek, pedig nagyon csábít a rózsaszín. Valahogy inkább kislánynak érzem.

Csajok, én tegnap délután tök sz@rul voltam. Rendes fájásaim voltak, úgy 10 percenként, de szerencsére csak 3-4-szer, aztán elmúlott. Olyan volt, mintha jóslófájásaim lennének, de ez még korai ugye?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Most nézem, már csk 99 nap! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe!
grat...már te is vághatod a centit :lol:
jóslófájás még korai, sőt nekem még a keményedésnek sem örült a dokim, szerinte az is korai...de ha van, akkor van, nem tudok mit csinálni, több magnéziumot kell szednem... :o
mikor mész legközelebb a dokihoz? és nevek vannak már? :lol:
Köszi, a kukac nem látszik a duci combjától :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Hello Lányok!

Vörösbegy: megelőztetek!!! :D akartam képet feltenni, csak az én pocómra nnyi lett volna ráírva,hogy "hello" :lol:
Köszönöm kérdésed, úgy tűnik,hogy a vérnyomásom 2 napja megint jó, előtte 2 napig állandóan 140 közelében volt :(
A hasam a pihinek köszönhetően,sokkal könnyebb, már nem fáj a hasam, igaz néha, főleg éjjel 1-1 forduláskor érzek húzódást, szúrást, de már nem parázom rajta. :roll:
Figyu! A férjednek nem sima a haja??? :D Éééés nem is szemüveges, nem? :wink:

Lányok! Tényleg igaza van Vörösbegynek vissza kell venni a tempóból. Ha belegondolok,hogy én most akartam elkezdeni a Karácsonyi készülődést, mindent ami ezzel jár. :shock: Hát annak annyi.Még ajándékokat sem tudok elmenni venni :cry:
Egyelőre úgy gondolom,hogy Miluka kibújik Karácsonyig, szóval én már hozom az ajándékot :lol:
Nekem alig kellene vásárolgatni, igaz kell egy pólya, újabb, megemelhető járóka, bébiörző, Vincusnak szép nagy ágyikó...rucikban jók vagyunk, mert a Vinié kifogástalan állapotban vár arra,hogy felfrissítsük, de azért Milusnak is veszünk új darabokat.
Képzeljétek fogytam 1 kilót! :shock: Biztosan azért , mert a pihi miatt jobban használ (?) a vérnyomás csökkentő, és jobban megy a víz. :roll:
Vendég

Vörösbegy! November 5-én megyek csak dokihoz, előbb nem volt időpont, akkor lesz a űvelykenetvizsgálat is. Addig is szedem a magneb6-ot. Lánynevünk van, de a fiúval még gondban vagyunk, nekem a Gergő tetszene nagyon,. de még apa nem bólintott rá.
Csajok tegnap voltam a Brendonban, néztem egy kéázi mellszívót, olyan, mint az Avent, nem emlékszem sajna a nevére, de olcsóbb, 9000 Ft. Azt mondta a csaj, hogy a jövőhavi babamagazinban, bagy az anyák lapjában lesz hozzá kupon, akkor még olcsóbb lesz azt nem tutda hogy mennyi. Nem is vettem meg, megvárom a kupont. Úgyis a férjemék nyomják az újságot, azt mondta, majd hoz.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hátl, nem semmi!!! Már mindenkinek sok a nyűge.... és még hol a vége????

Nekünk kislányunk lesz. Töröm a fejem, hogy mi legyen a neve, de nem nagyon sikerül semmi értelmeset kitalálnom. egy-egy napig még belelkesedem, hogy igen!, ez jó lesz, aztán estére már áááá, nem lehet jól becézni, nem illik a vezetéknévhez, stb..stb....

Görcsölés ellen én is pihenek és magnéziumozok.

Próbáltunk üdülni menni a hétvégén, de haza kellett jönni, mert Ausztriában, ahol a szállás volt, úgy leesett a hó, hogy nem is akarta abbahagyni, Petike derékig járt volna a hóban, ha tudott volna benne menni, én pedig cidriztem, hogy hogy jutunk haza.
Ugyanis odafelé az autópályán két baleset is volt egymás után és 10 km hosszan állt a kocsisor. gondolom órákig... képzeljétek el ezt két kicsi gyerekkel a hátsó ülésen... a pocakomat hagyjuk...

De végülis gyönyörű volt az alpesi táj vastag hótakaróval, hógolyóztunk is, meg minden, de egy nap után világos lett, hogy a gyerkőcök csak a bútorokat fogják tologatni egész nap, illetve minket dögönyöznek testileg és lelkileg... úgyhogy hazajöttünk, amíg még lehetett.

Új cuccokat még egyáltalán nem vettem...nem kis mennyiség gyűlt össze Zsuzskának, ráadásul 1-2 hét, vagy semmi sem lesz a szülinapjuk közt..., semmit sem adtam el, legfeljebb kölcsönben van. Na, még egy kiságy azért kelleni fog.

Képzeljétek, sikerült tejadó anyukát találni egészen közel, kertvárosban4 Jövő héten meglátogatom, meglátjuk, lesz e anyatejci a dologból. Ha nem, akkor megyek tovább. Petikének kb. 140 l kellett, az is meglett valahogy....

Klassz, Blongyi, hogy nem parázol már, és hogy pihensz is!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Zsu, de jó, hogy találtál!!!Tartok tőle,nekünk is kell keresni. Amúgy honnan tudod, hogy nem lesz tej?A gyerekeknél sem volt korábban???

Vörösbegy, tutkón nézel ki!!!

Hát jó lenne pihizni, de hát még 1 hónap és 1 hét hátravan a munkából, sőt lehet hogy még több, nem tudom....bár már nincs kedvem menni holnap........
Vendég

Áááá Lafi, nekem is dolgoznom kell végig! Mondjuk itthon minden jobban megoldható,mintha be kellene járnom valahová.

Lányok! Hogy van az a pici lányka, aki 27.hét körül született kb.850 gr-mal?

Tök jó Zsu,hogy hllunk Felőletek. Ha lesz tejes anyuka, annak a tejét nem kell bevizsgáltatni? Régebben olvastam erről. :roll:
Én meg imádom a havat :D Remélem itthon is lesz benne részünk!!!

Másik...Ti hogyan jártok el, ha vér és vízelet vizsgálatra mentek? Most legutóbb a doki adott beutalót a laborba, de azt mondta,hogy menjek a terhesgondozóba, majd az ír beutalót a laborba :shock: Ja, és reméli,hogy az előzőt is így csináltam. Hát nem. Beutalóval irány a labor.
Vendég

sziasztok!
hűűűűűű csajok mi most kezdjük az itt fáj, ott fáj korszakunk, de az előbb belestem a 2007. novemberi babák topicba...és lássuk be utánuk hamarosan mi következünk...
mikor indul be?
ez most az, vagy nem az?
látom magunkat az ünnepek táján, fájáskonzultációt tartunk itt a kis fórumunkon... :lol:
és a 2007. októberi babák pedig teli vannak édes babafotókkal... :lol:
lassan célegyenes :lol: :P :roll: :wink:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Hajjaj, célegyenes, karácsonyig még 2 hónap....kinek bővül a családja addig???
Nekem lassan 30. hét........... :shock: iszonyat...........sztem mi már addigra 3-an leszünk!!! :roll:

Blongyi, nekem a pisi és vérvizsgálatot a nődokim írja ki...........aztán irány a labor.
Vendég

lassan Lafi???????????? most látom, hogy két nap múlva 30. hetes leszel...juhhhhhhhhhééééééééééééééé :lol: :lol: :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Lafi: nekem is a nőgyógyi írta most a beutalót, lehet,hogy az a baj,hogy magánorvoshoz járok?

Nekem tuti bővül decemberben, a doki is mondta. :roll: Pontosabban azt mondta,hogy dec.közepétől várhatjuk ,hogy Milu ki akaródzik jönni!

Most egyelőre azon elmélkedem,hogy törvényszerű-e az,hogy a koraszülöttek besárguljanak, tüdőgyuszit kapjanak????
Mert ugye nekem elfolyt a magzatvíz és simán felkúsztak azok anyomi bacik 8 óra hossza alatt amíg a doki bejött. :twisted:
Vendég

Nekem a háziorvoshoz kell mennem a beutalókért, onnan a laborba. Hú, tényleg, holnap megyek vércukorterhelésre. Mindenki volt már, csak én nem?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!
Vörörsbegy: Nagyon csini poci! :P Dokinál nem voltam.Hát ma is fájdogál még egy kicsit, de már nem olyan vészes mint volt. Aztán én már nem merek írni semmit mert szombaton sem volt semmi bajom aztán vasárnap meg ja... :? Felhívtam tegnap a védőnöm mert mondta hogy hívjam ha valami van. Mondtam neki hogy mióta beszéltünk egyszer javult aztán most megint fáj. Mondtam hogy általában ha felállok nagyon szúr aztán utána ha sétálgatok kicsit jobb. Azt mndta ha mozdulatra fáj akkor méhszalag lehet vagy nyom a babám valami ideget. A méhszáj ettől nem nyílhat, csak ha görcsölök is. Phenjek, de ha annyira kellemetlen akkor megnézethetem magam dokival. Görcs az igazából nem nagyon van. inkább a derekam fájdogál. éűs elfogyott a no-spám...tegnap este már picit keményedtem is. Pedig csak egyet szedtem naponta, de ezek szerint az is használt. Ugyhogy holnap hozatok anyuval. Dokihoz a 28. héten szándékozom menni. Persze ha görcs lesz vagy valami akkor megyek.
Különben nekem a keményedésre nem mondta hogy korai lenne, meg olvastam hogy a 25-28. héttől normális ha nem görcsök "csak" keményedik a méh. Viszont a Magnera már többször is olvastam hogy olyan mint a szenteltvíz. Sokat kell bevenni ahhoz hogy igazán hasson. Hát nekem sem használt eddíg, a no-spatól lett jobb. Most gondolkodom hogy váltok valami másra amiben több a magnézium. :roll:

Juj mi tegnap azt terveztük hogy milyen lesz majd a dekoráció Lili ágyánál. Nagyon csini lesz. :lol:

Tényleg én is kíváncsi vagyok mi van azzal a kicsi lánnyal. El sem hiszem hogy egyáltalán életben maradt. :shock: Remélem azóta sincs vele semmi baj.

Tegnapi pociképek: :lol: Eddíg fel sem tűnt hogy ekkora vagyok. :roll:
Kép Kép
KépKép

Na igen, csíkom is van...de az már előtte is megvolt mert fogytam 10 kilót. Azóta viszont egyenlőre nincs új.
Ja a plafon....félkész...látszik... :P

Kép
móni86

Csibe én sem voltam terhelésen. Csütörtökön megyek.
Szerintem nem törvényszerű Blongyi. Én később jöttem mégis besárgultam. Hugom korábban de semmi baja nem volt. Szerintem a tüdőgyuszi meg inkább a magzatvíz hiánya miatt lehetett. Nem értem. Ha tudják milyen veszélyes magzatvíz náélkül akkor miért nem sietnek!? :evil:

Kép
móni86

A sárgaság szerintem nem függ össze a koraszüléssel. Én mindkét fiamat túlhordtam néhány nappal, és mindekettő besárgult.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Vörösbegy, nagyon jo a pocakod, tök tuti :D
Móni, látod, van már pocakod, egyébként nagyon szép pocak :)
Huhh, én is most nézem, hogy Lafi már bizony a 30. hetet betölti holnapután!! :D Lehet, hogy ti már tényleg 3-an lesztek addigra??
Vörösbegy, egyébként én is belestem az októberi és novemberi topicba és nagyon furi volt. Persze jó értelemben furi :) Amikor majd mi bíztatjuk egymást...stb És tök aranyosak a babákról készült képek!

KépKép
lorcsi

Köszi Lányok!
A nagy igyekezetben el is feledtem megdícsérni Móni pocóját!!!Szépenkerekedik Neked is, nagyon csini!!! :D
Vendég

Blongyi, nem tvszerű, egyáltalán. én 8 hónapra jöttem és semmi bajom nem volt, és asszem nagyra is nőttem.... :twisted:
ott más is közrejátszott, nem lesz most gond, nyugi, de ha megint elkezded magad hergelni, felkerekedek és egy barackot nyomok a fejedre, ez minimum!!!!!!!!!!!!

Móni, jó pocak!

És igen, még 2 nap és jön a nagy visszaszámlálás!!!!!!!!!!
Vendég

Hűű de belehúztatok!! Nem győzök visszaolvasni :)

Vörösbegy: igen-igen..tudom, hogy vissza kéne venni,de vhogy nem akar ez nekem menni. Párom is folyton leültetne de nem engedelmeskedek, így hétvégén a tapétázásból is rendesen kivettem a részemet..na meg főztem, sütöttem stb....a vége meg mindig az, hogy jajj a derekam, jaj a gátam és most már lihegek is egyre jobban:)

Móni: nagyon aranyos pocód van:)

Blongyi: én úgy hallottam, hogy jól van az a baba :)
Amúgy terhesgondozáson doki (sztk) írja a beutalót és irány a labor.

Lányok: én egyedül multivitamin pezsgőtablettát (terhességem előtt is ezt ittam minden reggel) iszok és nem szedek extra magnéziumot és nem érzem, hogy görcsölne a hasam...mivel lassan mindenki azt írja, hogy görcsöl kezdek tartani tőle, hogy nem normális, hogy nálam nincs görcs....

Előtej: most egy darabig elenyésző volt és nem volt zavaró, de kezd megint csurogni esténként...más is meg van áldva evvel??

Lafi basszus...ijesztően közel van a vonalzód vége :)

bingii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?