Új privát üzeneted érkezett!

Mariann, hát a Schöpfi már rég bezárt, már csak magánként működik, de én úgy tudom, hogy csak költöznek, és tovább működnek, csak máshol :) Persze, legyen aki azt megfizeti! Mert sajna én is ezért mentem máshova mert az nekem is sok már! :?

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Gyorsan teszek fel egy teszt-képet, nekem még másom nincs sajnos!

Később majd írok!

Kati Kép

Kép

Kép
szakmarinekati

Hali Csajok!

Mariann, Katica, gratula a pöttyökhöz!!!!!

Mariann, ma mész UH-ra. De jó neked. Én holnap, de már tűkön ülök.

Engem is elért rókakoma. Szombat este kijött a vacsi. És tegnap este is iszonyúan szarul voltam, de nem akartam hányni, inkább szenvedtem.

Prága nagyon jó volt. Leszámítva az esőt és azt a hatalmas pattanást, ami az államra nőtt.

Akíra, nem feltétlenül lesznek ikrei a lombikosoknak. Csak ott több megtermékenyített petesejtet tesznek vissza. És amennyi beágyazódik, annyi gyerek lesz. Azt hiszem legalábbis..

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok! Villámlátogatás és beszámoló.
Nincs időm most visszaolvasni, de remélem mindenkivel minden a legnagyobb rendben!!!
Voltam orvosnál, mindent rendben talált! Látott már embriót és szívhangot, amit ki is hangosított. Hát az valami csoda volt!!!
Olyan boldog vagyok, mindenkinek ezt kívánom! Kép Kép

Zsé - Anita
zsemlyécske

Jajj, még annyit: november 05-e a szülés várható időpontja (farokcsont deformálódása miatt lehet, hogy császár, de én már ezzel kezdek megbékülni, a lényeg, hogy mindketten épségben "vészeljük" át), a kórház pedig úgy tűnik, hogy az Uzsoki lesz.
:)

Zsé - Anita
zsemlyécske

Harivera!
Nagyon szurkoltam Neked! Most szóltak a szeptemberieknél, hogy itt talállak. Óriási gratula a pocaklakóhoz! Novemberre már a kezedben tarthatod! :P :D :P

Üdv: Anikó

Kép
Kép
konan

Sziasztok!
Szegény nyaralók, jól kifogtátok ezt a rossz időt! De azért biztos nagyon jó lehetett!
Hú, hányinger téma egyre rosszabb! Most már szinte olyamatos, de a reggel és este a legrosszabb. Az a rossz még, hogy nem tudok inni, nem bírom már sem a vizet, sem az ücsit, sem a KÁVÉt!!! :( Ti mit tesztek ilyenkor? Ha iszok egy kortyot, rögtön émelygek, de amúgy meg szomjas vagyok. :?
Sensi, kb 9000-13000 a 4DUH. vagy írta már ezt valaki asszem. Én mielőtt terhes lettem volna, megfogadtam, hogy legközelebb nem nézzük meg a nemét, de most annyi kiváncsi vagyook

Kép
Kép
dalminha

konan köcikeee
Hát igen. én is most már tutira biztos vagyok így adom az adatokat a tábliba.
Kép

adatok:33 éves vagyok,3+5 jelenleg,2008.11.26.,fiú passz lány név:jelenleg Szirka Izabella, tesók:András,Csaba,Péter,Balázs,
köv vizsg:talán pénteken
kh:István

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok Lányok!
De jó, milyen sokan lettünk!! :)
Üdvözlet minden új tagnak!!
Hazaértem pénteken a pihenésből, jó volt, jó volt, de persze amint elmentünk, elkezdődött az émelygés és a hányinger...a "mindjárt megjön"érzet már elmúlt, most megérkezett a köv. felvonás :) Nekem is este és a reggel a legrosszabb, de tkp. nem minden nap egyforma. Hullámokban tör rám, s ha eszem, vagy lassan kortyolok hideg vizet, attól picit jobb...De legalább tudom, hogy a baba jól van! :)
Egyenlőre csak felületesen olvastam vissza, még pótolom, de lehet, hogy ez most kicsit lassabb lesz...így előre mindenkitől bocsi, ha nem reagálok rá rögtön!
Dalma,Akyra, nagyon jók a képek!!Nagyon helyesek vagytok mindketten!!!Komolyan!!
Akyra, köszönöm az utazásom előtti hsz-odat, nagyon jól esett és sokat segített! :)
Dalma, és "csak" hányingered van, vagy rókakoma is meglátogat?Mariann, Neked ki volt a dokid a schöpfiben?
Vera, nahát, nagy-nagy gratula!!!!!
S mindazoknak, akik látták már a kis babszemüket, s hallhatták a dobbanást is! :)
Én csütörtökön megyek először dokihoz (akkor leszek 7+1), remélem már nem csak petezsákot látunk!
Most ennyi, megyek, próbálok lepihenni kicsit.
Szép napot mindenkinek!
judit_78

Sziasztok!

Csatlakoznék én is hozzátok. :)
Elméletileg 6+1-es vagyok. Múlt héten pénteken csináltam tesztet. Igencsak erős pozitívra sikeredett.

Nekem van már egy kisfiam: Bendegúz, aki április 1-én lesz 2 éves.

A tünetek érdekesek, mert először nem éreztem semmit, amit a Bendivel igen. Na de 2 nap alatt jönnek szép lassan. Émelygés, ég a gyomrom, nekem is inkább hasmenés :? .
2 héten belül tervezem, hogy dokihoz megyek.

Sziasztok:
Anikó

Teszek fel képeket :D
Kép tesztek:)

Kép Én és Bendi [/img]

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Zsemlyécske, hatalmas gratula a szívhanghoz. Most bizakodom, hogy nekem is lesz, hiszen hasonló méreteink voltak 7-én. De jó!!!

Vera, ez biza erősödik! Mikor mész dokihoz?
Anikó, gratula a kétcsíkoshoz!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Akira
Igen a schöpfi magán de,de azt mondta az orvosom hogy honap végén végleg zár :( Azt meg hogy költöznek e nem tudom nem mondta lehet hogy igen de nem minden orvos.

Judit
nekem az orvosom Dr Kósa Zsolt

Kép
marianna80

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni Hozzátok. Én elvileg nov. 4-re vagyok kiírva, azaz holnap lépek a 7. hétbe. :D Én már 2-szer is voltam UH-on, de először nagyon korán mentem, és nem láttunk semmit, de múlt csütörtökön már látszott a kis drágám, 1,9cm-es és azt mondta a doki, hogy minden ok :D A szívhangot még csak sejteni lehetett, de 27-én megyek a következőre és remélem ott már hallani fogjuk a dobogást. Amúgy nekem az elején semmi bajom nem volt a mellfeszülést és a "mindjárt megjön érzést" leszámítva. De a 6. hét óta dél és 5 óra között hullámzóan rosszul vagyok. Legyengülök, hányinger, semmilyen kajára rá sem bírok nézni. Eddig mindig egészségesen kajcsiztam, most meg nem kívánom az egészséges kajákat :( Még annyi, hogy tegnap együtt voltunk Apával és utána 2 kicsi rózsaszínes váladék távozott. Azóta se volt semmi, meg görcsöm sincs. jövő csütörtökön megyek dokihoz, remélem nincs semmi gond. Szerintetek?
Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam és hogy ilyen dolgokkal fársztalak Benneteket. Egyébként sajana elég aggódós vagyok :(

Gratula mindenkinek a babucikhoz! :D
gabesz83

Lányok ti aztán adjátok nekem a feladatot :D

Egyre többen leszünk és én ennek nagyon örülök! Most csak begyüjtöm a táblába az infókat!

Üdv az újaknak és gratula minden pozitív tesztehez! És az újaktól is adatokat kérek a táblánkba :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Gabi, köszönöm szépen!
Az orvos most azt mondta, hogy 7 és fél hetes lehetek. De nem bontotta le napra pontosan. De szerintem reménykedhetsz Te is a kis "vonatzakatolásban". Fantasztikus élmény!

Dalma, én is hasonló szituban szenvedek, és nekem a savanyú cukorkázás enyhíti olykor a kellemetlenséget. Az Orbit-nak van cukormentes cukorja - :lol: több, mint viccesen hangzik -, és ha szomjas vagyok, viszont nem esik jól semmi ital, akkor bekapok egy cukrot, ami beindítja a nyálképződést, ez enyhíti a szomjamat, viszont nem kap durva löketet a gyomrom és gondolom, ettől nem kavarodik fel... bár, így is adódott, hogy öklendeznem kellett. :?

Zsé - Anita
zsemlyécske

Kép

Csak azért teszem fel a táblát megint, hogy lássák az újak is! Mindenkit próbáltam belevenni, de nézzétek el nekem ha valami nem jó, és kérlek szóljatok! Ha meg már 10x szóltatok ne vegyétek bántásnak, nem vagyok én senki ellen, csak akkor valószínűleg felületes vagyok :oops: és akkor kérlek dobjatok meg egy privivel! :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Na ezt látjátok nem értem! Mert hogy Zsemlyécske elvileg most azt mondod, hogy 7 és fél hét, de a kiírás szerint meg csak 6 és fél ha a többieket nézem akik akkora vannak kiírva mint te :roll:
Meg Judit, nálad is azt az adatot írtam be amit előszőr mondtál és emeltem egy héttel multhéten is meg most is, de hát változtattam mert azt mondod csak csütörtökön lesz 7+1 :roll: :shock:
Hát vannak itt furcsaságok, de azt hiszem 1-2 héten belül ha mindenki elmegy dokihoz és kap egy tuti infót és csinál vonalzót akkor azt hiszem rendbe tudom tenni a táblát :lol:
Tényleg Zsemlyécske nem azt mondtad, hogy csinálsz vonalzót a szívhang után? Na akkor tessék nekilátni! :lol:
Vagy 12 hét után mondtad? Mert akkor nem szóltam! :oops: :oops:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra
Kor:24 a szül. várható időpontja:nov.04. holnap lépek a 7. hétbe, nevek: Áron/? köv.vizsgálat 03.27. tesó még nincs

Klassz nagyon a táblázat, köszi a fáradozást vele. Olyan jó, hogy van ilyen fórum és hogy ilyen sokan vagyunk majdnem egyidősek. :)
gabesz83

ja, annyi még lemaradt, hogy a szülés várható helye Kecskeméti Megyei Kórház
gabesz83

akíra szupi a tábla de egy jó ötlet ragd születési sorrendbe mert így keresgélni kell ki jön.
Lányok én vagyok a topik legöregebb rókája vagy csak nem merik bevallani egyesek? Amúgy pénteken lecek 33 éves :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Akíra!

Adatok a táblázatohoz:

Eagleszem; 31 év; 6+1 netes kalkulátor szerint:); 2008.11.16.; ?/Boglárka, Hanga; Bendegúz; még nem tudom:); Szent Borbála Tatabánya

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Vera, igen azt át akartam tenni mielött felteszem újra csak egy wc járat közbe jött és elfelejtettem mire visszaültem, bocsi, de most már átírtam és úgy van :wink:

Beírtam a többi adatot is :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Egyelőre csak képeket jöttem felrakni, utána majd írok is. Eddig azért nem tettem, mert épp nem jó a cameránk, de én okos ma rájöttem, hogy van egy telefonom is, amivel meg tudom oldani...úh most próbálkozom . :)

Terveim szerint lesz egy baby, majd az összes tesztem, és külön az első teszt. Amúgy a teszteken az erősebb csík a babyé, nem a működést jelző csík. Már az első is tök erős lett, pedig azt a várható mensi előtt 2 nappal csináltam. Elgondolkodtam, hogy esetleg pár nappal idősebb lenne a baby? Hm...nem hiszem, de hát minden lehet.

Na majd jövök és reagálok is, csak ezzel előbb most megküzdök.
Kép

Kép

Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Látom Sensi nem apróztad el a dolgot és bizti ami bizti csináltál vagy 6ot :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Na hát mégsem vagyok akkora technikai analfabéta. Viszont elég szar minőségűek, de hát ezt tudja a telefon. Amúgy az utolsó képen az az első tesztem, de az előzőn talán jobban látszik, hogy erősebb...ott a legfelső a sorban.
Az uh kép pedig 6+2-es, és a baby 3.2mm szívhanngal. Úh akik most mentek, készüljetek, mert már dübörögni fog a mákszem odabent. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Akíra!
Viccelsz??? Szerinted gyógyszer mellett hány kellett, hogy elhiggyem? :D Bevallom még van ezeken kívül 2, tehát összesen 7, de az már nem fért rá a képre. Abból a keresztes fajtából, aminek besárgultak az ablakai. De mind ugyanígy néz ki, valamint ezek látszanak legkevésbé a képen, úh azokat kihagytam.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Basszus! Megpróbáltam kijavítani a vonalzómat, de nem megy. Nem értem miért mutat 182 hátralévő napot. Még 230 körül kéne lennie. Grrr. Mindegy az eleje végülis stimmel. Azért még teszek egy próbát. Bocs ha már sok belőlem! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Na ja...most asszem már jó. ÉS mostmár illik majd vm értelmeset is írnom, nemsokára pótolom is. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok,

Sensie, ez igazán szép sorozat! :D

Dalma, most nézem, hogy "egyidősek" vagyunk, Te mégis egy nappal korábbra vagy kiírva! Nem nézték el nálad a szökőévet?
kornéliusz

Kornéliusz!
Valószínűleg 1 nappal eltér a ciklusaitok hossza, ugyanis ezt is figyelembe veszik a kiírási időpontnál.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Akyra Drága, én írtam rosszul, csütörtökön 7+2 leszek, tehát ma 6+6!Bocsi!!! A nov. 1. nem hivatalos dátum, csak saját (tapasztalatú)számítás, nekem rövidek nagyon a ciklusaim. Majd a héten többet megtudok. Bocsi a keverésért!! :oops:
judit_78

Ja, és a netes kalkulátor szerint is nov.1., most néztem meg.
judit_78

Sensi akkor már értem :lol:
Tedd már fel az uh képet,és akkor azt is be tudom tenni a táblába :wink:

Judit, ok, már értem :)

És bocsi, hogy ennyit zaklatok én is mindenkit :oops:

KépKép
KépKép
akíra

Ja, még azt mondja el nekem valaki, hogy a vonalzóm miért délután, este vált? :roll: Egész nap 6 hetes voltam, most meg már 6+1 :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
akíra

figyi akira javísd is ki november 30-ra mert nekem nagyon faramuci lesz a kiírási időpont mivel nekem a vetélés óta nem volt menszim az meg már 50 napja. És így ez a biztos.
szerintetek korai elmennem 4+2-őn dokihoz? vagy látni fog petezsákot?

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!!
Húúú mennyien lettünk!!
Akíra minden elismerésem a tiéd táblicsku ügyben!! :lol:
Üdvözlet minden újdonsült kismaminak!

A gyomorégés készít ki engem is a napokban. Ma vettem Rennie-t kifelyezetten ezt javasolták várandósoknak..egyet elszopogattam és talán jobb is már.

Sensi
te bogyó mellett lettél terhes? :shock:

A Schöpfivel kapcsolatban annyit tudok hogy tutira költöznek -nálunk vásároltak be felszereléseket az új helyükre, még decemberben! így gondolom már kész is lehetnek.- magánosítják de direkt rákérdeztem a nőgyógyászatra és a hölgy azt mondta hogy 30 államilag finanszírozott hely lesz a szülészeti osztályon! Hát gondolom nehéz bejutni, de talán akkor mégsem lehetetlen?!

Kép
katica_75

Eagle!

Hiszen mi egyidős babásak vagyunk!!! :lol:
Én 7.-én csináltam tesztet, az is péntek volt!! :lol:
Vendég

Vera! Ha a vetélés után nem jött meg, hanem rögtön terhes lettél, akkor minél hamarabb menj orvoshoz. Lehet, hogy kapsz gyógyszereket.
Nekem rögtön a teszt napján telcsiznem kellett és másnap már kaptam gyógyit.

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Akira!
Ott az Uh kép, az az első a 3 közül. :)

Katica!
Így van. Visszagondolva pont az aktuális csomag kezdetétől 2 hétig elég durván ment a hasam, valszín ez volt a ludas. Néha szokott ilyen lenni, elég érzékeny a gyomrom, a tejtermékeket sem bírom, mint síma tej és joghurt, puding, stb. És hát nem tudom kiiktatni őket, mert túl finomak :) Szójából meg nem túl nagy a választék, nem is olyan finomak...de ma pl azt ettem. Na hát ez is volt abban az időben bőven.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi, jesszusom, bocsi! :oops: :oops: Komolyan néha nem tudom merre jár az agyam :oops: :oops: Ez is a terhesség tünete lenne? Hogy mindent elfelejtek? Vagy öregszem? :roll:

Vera én a te helyedbe tuti elmennék dokihoz! Petezsákot már tuti fogtok látni :) De mindenképpen bogyókért mennék! Bár tudom neked még van, de jobb az ha lát doki!

Azért kiváncsi vagyok, hogy végül hogy fog alakulni a tábla! Ki fog átmenni októberre mert sietős bébije van, ki fog decemberbe csusszanni, mert komótos a kicsike :lol:
Szóval jó lesz majd visszanézni :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra!
Ne aggódj, én durváb dolgokat szoktam művelni. :D Pl. felállok, és mire ezt megteszem, nem emlékszem miért is tettem. Meg ilyenek... :)

Én szívesebben csúsznék a végére októberre...de a hivatalos november 1-et kötelezően hanyagolandóvá teszem neki, és ha már az elején nem fogad szót, akkor irgum-burgum! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Hát a november 1-et nem csodállom, hogy nem akarod, de hát tudod ember tervez baba végez :wink:

Kyra március 12.ére volt kiírva! Mindenki várta, hogy hátha előbb jön pár nappal, mert az apja 8.ai, erre jött 20.án! Azóta is bazi szófogadó gyerek :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Tegnap voltam uh 5mm az embriocska! :D és már van szivecske is :D
Viszont nem vagyok 7 hetes csak 6 körül a babo mérete alapján. És még + a gyogyszereim mellé szurnom kell a clanexet nem tudtam mi hiányzik :? Ja és sok -sok pihi. 2hét mulva ujra uh
ha addig minden ok akkor csinálunk kiskönyvet.

Kép
marianna80

Marianna!
GRATULÁLOK! Ez aztán jó hír. :lol: :lol:
Mi az a clanex?Mire kell?

Sensi
hát ez a baba akkor tényleg igazán jönni akart! :lol: Mit neki bogyó- még ha nyomokban is! És a ciklus második felében is szedted?Vagy sejtetted hogy már mindegy?

Kép
katica_75

Katica!
clenex vérhigito,akkik szoktak vetélni azoknak kell.bár a lányommal nem kaptam de most olvastm egy forumot és elég sokan kapják

Kép
marianna80

bocsi nem jol irtam ! igy a jo: clexane

Kép
marianna80

Sziasztok!

Marianna, ez nagyon jó! Örülök, hogy ilyen nagy már az embriócska :) És hogy szívhangod is volt! Az külön öröm! A táblába átírtam 6 hetesre a 7 hetet, de majd úgyis változhat ez még az idők folyamán! De én is tudom milyen rossz ez! Én is úgy mentem, hogy 6+5 napos vagyok és már lesz szívhang, erre nekem még az se volt, és visszafokozott 5 hetesre :? Szóval vannak ilyen csúnya dolgok, de a lényeg, hogy a picibabó jól van, és kalapál a szíve! Más nem számít! Az meg, hogy mikor akar kijönni úgyse azon múlik, hogy mikorra vagy kiirva vele :wink:
A szurka miatt nem irigyellek! Magadat kell szúrnod? :shock:
Azért ez nem semmi! Nekem tű iszonyom van, nem szeretem ha szúrkálnak, nem még hogy magamat szúrjam! :shock:
De hát persze a babóért mindent :wink:
Van új uh felvétel? Csak, hogy betehessem azt is a táblába? Ja, és módosított a szülés várható időpontján is? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Akira!
Köszi hogy át irtad a táblát. De attol még változhat :)
Magamat kéne szurnom még egyelöre nem csak nézem :(
szülés idő pontját nem beszéltük ,de gép szerint nov 10
itt a kép is de nem sok minden látszik Kép

Kép
marianna80

Húh, hát ez tényleg elég kicsi, de majd megpróbálom kinagyítani kicsit, és megoldani :wink:
Akkor te is nov.10 mint én :)

KépKép
KépKép
akíra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?