De jó, hogy jöttél, az előbb akartam írni, csak elmentem telcsizni és jövök, látom már megelőztél!
Örülök, hogy jól sikerült a pihenés, hát a szállás az elég gáz, ahogy leírtad, de nem tudhatta a férjed, legközelebb tényleg máshova menjetek. Vendégkönyvet nem kértetek, vagy valami panaszkodásra kijelölt hely...?
Én ilyenkor tuti panaszkodnék, de csak azért meg még be is szólt az illető.
Mi jól vagyunk, kicsit fájogat a pocim pár napja, de gondolom nő a méhem, nyúlnak a szalagok. Nagy szervezkedésben vagyok
, (no nem annyira, csak hétfőn mindig pörgök
) , mert el akarok menni kismamatornára, de csak a péntek de. kora du a jó, így most kutakodom, hol van ilyen időpont. No meg elterveztem, hogy nem várok tovább a kismamanadrággal, mert utálom, hogy egy gatyám jön már csak rám, az is lecsúszik, mert csípőig jön csak. A normál kismamagatyók meg tuti nagyok, de hátha találok olyat, ami állítható és akkkor veszek legalább egyet. Még a telet ki akartam böjtölni, de nem megy. Sajnos erre is csak pénteken lesz időm, de legalább már elhatároztam.
És a legnagyobb hír!!! Vettünk babakocsit!!
Graco a márkája, használtan vettük 20 ezerért. Már nem nagyon láttam ilyet a honlapon, de majd lefényképezzük. Négykerekű, újszülött, de végig lehet használni, ugyanis 4 fokozatba dönthető a támlája, vízszintesbe is. A tolókar nem átfordítható, viszont a tető igen, így csak megfordítom benne a babut és már lát is engem.
Van pár hibája, de nem is vártam, hogy hibátlan legyen, hiszen használt. Viszont nem zavaró hibák, legalábbis engem nem zavarnak. Amúgy meg tökéletes állapotban van. Télire kell hozzá venni lábzsákot, mert az nincs hozzá. Jó nagy kerekei vannak, alig fér be a bejárati ajtón, úgyhogy üzletekbe is meglátjuk majd hogy közlekedünk, de ebbe bele sem gondoltam, olyan jó kis stabil kerekei vannak. Mindegy, mert buszozni, hasonlók, úgysem terveztem vele, csak apával, akkor meg elbírjuk ketten, mert elég nehéz is.
Hát ennyi a mi történetünk!
Pénteken afp meg ekg!