sziasztok
van egy akupresszúrás karkötő, majd holnap megírom a pontos nevét. de alényege, hogy utazási betegségre ill. émelygésre kismamáknak adják. nekem anyukám használta repülőn, és bejött neki,mert egyébként nagyon rosszul van. most siekrült itt Magyarországon is találnom egy helyet, ahonnan lehet rendelni (de patikában lehet talán kapni). de 2 napja használom, és tuti!!
nem kell mindig hordani, csak émelygéskor, és a csukló belső felén található akupreszsúrás pontot nyomja, külföldön nagyon sokan használják. holnapra mondom a pontos nevét, beszerezhetőségét, 1 pár kb. 1500 Ft.
másik: Istenhegyire megyünk mi is, integrált tesztre. jan. 30án. 25-25 ezer Ft. a 12. és a 16 héten (plusz miínusz 1 hét) veszik le a vért, de 12. heti UHs papír kell hozzá, nyaki redő miatt...
én is megyek vérvételre, szerdán. meg védőnőhöz hétfőn. meg 30án UH, meg aztán Istenhegyi. kész kavalkád

folsavat meg tesésk szendi, és remélem mindenki szedi azért!!!
én sem tudtam meginni ezelőttig az ásványvizet, csak rostolevet ittam:( de végre már tudok vizet inni. arra is figyeljetek oda, hogy alacsony Na tartalmút vegyetek. mert rájöttme,hogy azért nem tudtam meginni a sparosat, mert abban 10szerese volt a Na, mint pl. a szentkirályiba!!! ciki.....
üdv