Új privát üzeneted érkezett!

Berni: dettó! Most mértük, 8550 g és kb. 75 centi, de inkább kicsit több. És pörög ő is, minta búgócsiga, szóval egyen :). Pont ma mondta sógornőm, hogy szerinte nyúlt egy kicsit :D
Hogy pontosan mi oldódik ki, azt nem tudom :oops: (ennyire nem vagyok jó), csak annyit, hogy ha toxikus fémre és nehézfémre vizsgáltatunk be vizet, akkor kéri a labor, hogy ne a rozsdamentes acél, hanem a műanyag cuccal vegyük... Mondjuk mi főleg talajvizet mintázunk... :roll:
Én meg a bébiételes üvegekben tárolok. Egyébként szerintem abban teljesen igazad van, hogy minden hülyeségre nem lehet (és nem is kell) figyelni... Előbb kap a tengeri haltól higanymérgezést, mint a főzőedényektől egyéb fémmérgezést :P 8)

Kép

Kép
gabilany79

Szerencsére jó éjszakánk volt! Kétszer sírt fel a drágám,de cumi elég volt neki és visszaaludt. Söt, reggel 9-ig hagyott minket aludni!!!:lol: :lol:

Mush!
Nagyon jók a fotó, föleg a nászajándék!!! :wink:

Zöldi!
Köszi a linket!

Kubu!
Azta,micsoda fejlödés! :D Kivi vagyok a fotóra!!!!

Bernuska!
Nyugisabb éjszakát kívánok a tegnapinál! 8) Jól megnött az étvágya a kisasszonynak! :)
SZépek vagytok! 8)

Szeles!
A palacsintát meg is ette??? :roll:

Èn majd letöltöm a Jégkorszakot, ha fennt lesz a neten! :oops: :wink:
susy75

Marci és Panka babának Boldog 7.hót kívánok!!!!
susy75

Susy: köszi neked is!!!

Gabi: Márton is sokat eszik. Főziből és gyümölcsből 200-250ml között!!! Ezek mellé még 5-ször cicizik!! Azt nem tudom hány kiló!!!! :lol:
Vendég

Pankának és Marcinak boldog 7-ik hót kívánok!

Bocika! Vagányak a fiuk!

Izának boldog névnapot!

Ibernuska! Én sem arra gondoltam, hogy az evésben kellene visszafogni, csak lehet töb főzivel jollakna és nem is kellen már tápszer.
(Én azért igyekszem minél kevesebb félét enni, illetve adni a gyerekeimnek is egy kajálásnál, mert úgy tudom, hamarabb felszívódik és jobban hasznosul. )

Képek:

Kép szövetség
Kép alvás
Kép mászok1
Kép mászok2
Kép
Kép kis dühöngő
Kép Kép
bocsánat ha sok vagyok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: köszi! Édesek a kispasik!!!!

Vera: neked is köszi!!!!

Na elteszem magam aludni!!!!
Vendég

Jaj, elfelejtettem valamit!!!

Mágnes: gyerekek hogy vannak? Bence nem lett himlős?? Anna tüdőgyuszija???!!!

Bébic: veled mizu??
Vendég

berni. zsofid egy tunemeny es nagyon jok a fekete feher kepek!

erika. nalunk nem fer be a kiskadba hasaon igy nem csinla ilyeneket, de az uszodaban csinalta. :lol:

mindekinek koszi a kep dicsereteket!

szeles. hallod azert a palacsintaert en is nyitogatnam a szamat! na meg a tobbi foztodert is! :wink:

Izanak boldog nevnapot!

gabi. aham ertem. akkor jo nezelodest! miert nem probalsz meg olyat loni, mint zoldie?

a jegkorszak 3-t en mult heten lattam es szerintem is nagyon kiraly volt! olyan edes a pici mammut. magyarul mi lett a neve?

KépKép
KépKép
mush589

eniko. itt a hagyomany szerint az ifju parnak kell megnyitni a dizsit, az ugynevezett elso tanccal. erre ok valasztanak zenet es a dj azt jatsza csak nekik.
mi mindeketten eleg botlabuak vagyunk es nem akartunk csak korbe korbe forogni.
elkezdtunk tanciskolaba jarni, ahol mindenfelet tanultunk (csa-csa-csa, rock and roll, foxtrott stb), plussz magan orakon csinaltunk egy tanar segitsegevel koreografiat. nagy siker volt, mert a barataink nem tudtak, hogy ezt csinaljuk. ha sikerul feltennem youtubera, akkor majd belinkelem a tancunkat. erre tancoltunk:
http://www.youtube.com/watch?v=sQvQm-K5cT8
nagyon edesek a fiadid. es nagyon tetszik Milan kertesznacija, amikor alszik.
a jarokatok is kircsi!

iokka. nekem is nagyon tetszik az ules!

szeles. melyik homeost nyomod?

Boldog 7. hofordulot MArcinak es Pankanak!

gabi. milyen volt 3d-ben a jegkorszak? en csak siman lattam

ma este vettem egy fagaysztot, mert nem fer be a hutonk fagyi reszebe a gyumolcs, amit szeretnek eltenni kesobbre. meg ma megerkezett 2.5kg tv paprika is magyar honbol holnap lecso lesz! meg kaptam 2 bazi nagy patiszont is!(itt az sincs!) :lol: :lol: :lol: tenyleg azt lehet fagyasztani?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.12 22:33-kor.

KépKép
KépKép
mush589

boci. naggyon tuti marci a motoron.

trombi. olyat amilyen nekunk van NE vegyel. majd lemegyek es megnezem a markajat. jo szar.

suzy. nagyon tetszik az uj vonalzod!!!!!!

na most mar tenyleg kezdek aggodni, hogy Kincso csak 30-60akat eszik a tobbiek 200-on tulijahoz kepest! :shock: :cry: :cry: pedig o is rengeteget mozog! ma este alig birtam elaltatni annyira mehetnekje volt. es ejjel is amint felebred mar porog-forog. nalunk is a mozgas a ludas az ejszakai ebredesekben.

naszajadek kep. voltak ennel cifrabb kepek is! :wink: :wink: :oops: :roll: de olyat valasztottam, amit nem kell dugdosni!

KépKép
KépKép
mush589

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt Csajok!

Bruuuuuuutáááááááááális éjszakán vagyunk túl!!! Tegnap megint elaludt 8-kor a kisasszony, aztán felsírt 9-kor, 10-kor és a 10 órásinál nem bírtam megnyugtatni. Kicsit fel is ébredt, aztán úgy elkezdett üvölteni, mintha borzasztó fájdalma lenne. Szökőévben egyszer csinál ilyet. Nagyon nehezen bírtam megnyugtatni, Dentinox nem használt (szóval nem fog), még kb. fél óráig hüppögött, aztán leraktam a mi ágyunkba, odabújt a párnámhoz és bealudt. Mi meg Apával a fotelból néztük a kiscsajt és röhögtünk, hogy kitúrt bennünket az ágyunkból. :-D Aztán felmarkoltam és átcipeltem a saját ágyába. Egy nyekkenés nélkül aludt reggel 6-ig. Szerintem az a baj, hogy napközben már nem hajlandó harmadszor aludni, pedig az az esti fél órás szunya nagyon hiányzik! Mivel enélkül estére kidől, hamarabb fürösztünk és a korábbi 9 órás elalvás helyett fél 8-8 körül már alszik, de akkor még nem tud mélyen bealudni.

Köszönjük a fotós dicséreteket!

Trombi!
Szárítóhoz sajna nem tudok hozzászólni, szerencsére nálunk van hely teregetni, bár télen a sok nedves rucitól nálunk is penészes lett itt-ott a fal.

Enikő!
Nem lett sok a fotó!!! Nagyon szépek a fiúk! Milán már alig fér el a járókában. :-D Levente szereti az öcsit? Jó tesók?

Hát a táp kényelmi szempont nálunk. :oops: Zsófi azon alszik el. :oops:

Kép
Kép
lbernuska

Mush! Köszi! Nagyon ügyesek voltatok és szépek!

Ibernuska! Levente szereti Milánt, ha nem látja egy arabig hiánylja é nayon örül neki, mikor találkoznak. Persze azért van féltékenység is és mindig résen kell lenni, mert még ha játszik vele is veszélyes!

Mush, Ibernuska - köszi a fiuk nevében is a dicséretet!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Jaj istenem de nehéz...
Szörnyű éjszakánk volt nekünk is!
Nálunk hajnalban van kelés többször, ma 4 óra óta vagyok fent, vagy Dani szórakoztatott, vagy apa horkolt mellettem... :evil: :evil: :evil:
Nappal továbbra is nyüszörög, és kóros anyahiánya van..., pedig egész nap itt van velem....

Olyan szomorúság tölt el, amikor olvasom a hozzászólásaitokat, arról, hogy anyumék ennyit meg ennyit segítettek a hétvégén, meg felpakoltak kajával, vagy anyuék itt voltak mi meg elmentünk moziba..., az én anyám még soha nem lökött be egy tál kaját a kapun mióta megszültem...

Most én is elég depis vagyok, de már jobb, hogy kicsit kiadhatom magamból...

Trombi nekünk van szárítógépünk, én nagyon szeretem, télen megy inkább, amikor ugye nem tudok kiteregetni. Megkeresem az oldalt, ahonnan vettük, ott vannak mosó-szárítógépek is! Mi is nagyon penészedtünk, ezért is vettük!

Andy én nem látok semmit Regin (lehet combok miatt... 8) 8) ), de kenegesd a doki által felírt cuccal, hátha rendbejön.

Berni Zsófi csodaszép, nagyon jók a képek!

Izának boldog névnapot!

Minden kis érintettnek boldog hófordulót!!!!

Kép

Kép
dcili81

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Próbálkozom, de még mindig nem megy! Nem tudok írni is, olvasni is... :oops:
sinaszi

Cili!
Nagyon sajnálom a sz*r éjszakát! Együtt érzek veled! Viszont, hogy a nappalaitok is ennyire cudarak... nem csodálom, hogy nehezen bírod! És azt is sajnálom, hogy anyudék nem segítenek. :-( Panaszkodj még többet itt, ha az segít.

Sina!
Ne aggódj, gyakran nekem is napok a lemaradásaim. Gyakran nem olvasok vissza, max. az uccsó pár hozzászólást. Én sem bírok lépést tartani a csajokkal. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Fél óra zötyögtetés után aludt 15 percet...
Még a könnyem is kicsordult, annyira "örültem"...

Berni köszi!!!! Máris jobb!!!! :D

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

napok a lemaradásaim, hétvégén sátoros cigányok voltunk, jöttünk mentünk.

viszont az éjszakáink brutálisak, de ahogy látom másoknak is.

Körkérdés:"mitévőlegyek?"
Réka ágya 60x120 és tegnap este óta tud vissza fordulni hasról hátra(hip-hipp-hurrá) nem is ez a gond.
elaltatom átteszem a helyére kb. fél óra múlva felcsavarodik a rács valamelyik részére, felébred nyöszörög, visszapakolom van, hogy cumival van, hogy csak cicivel alszik el, újból bepakolom a kiságyba eltelik mondjuk egy óra és megint próbál kiszabadulni, merthogy a 60cm akar feküdni majdnem 70cm gyerek, persze, hogy nem megy, a lába beakadva a fejét nyomja a rácshoz mindezt félig hason háton.
és kezdődik az egész altatási procedúra újra....
hajnali 4 felé már totál elfáradok és kiveszem az ágyból magam mellé veszem és ott is pörög de ott van helye(mert kitúr minket az ágy két szélére.
és ez megy már napok óta
a két mozgás között eltelt 3 hét(hasra forgás és vissza)
megszokja, hogy az ágynak vannak határai vajon?
meddig tarthat ez így?

nem vehetek egy új kiságyat(70X140)mert abba jobban tud mozogni.
azon gondolkoztam,hogy haza hozzuk a utazóágyat mert az jó nagy abba tud pörögni.
de teljesen kimerültem és tanácstalan vagyok....van vki akinek van vmi megoldása ötlete erre?

KépKép

Kép
orsimorsi

Jó reggelt!

Odettnek és Petriknek boldog fordulót!

Lyndee:Peti is beiktatott + egy-két ébredést kb egy hónapja. Téged olvasva jól megijedtem, hogy romlani fog a helyzet, hát léptem én is. Egy rossz éjszakánk volt (40 percet voltunk ébren, szóval csak relatív volt rossz), most pedig már este 9-től reggel 8-ig alszik. Köszönöm!! :D

Gabi: Idén a csokoládészín és az almazöld a trendi!

Mush: Nagyon jók a képek! Főleg a Párizsos és a nászajándék!
Patiszon: Én már fagyasztottam le belőle, hámozva, szeletelve.

Enikő: Édesek a fiúk, és a nagyfiad milyen jóképű! jó járókátok van!

Kép
iokka

Először is a tegnapi elmaradások:

Márton, Panka happy hófordulót.

Erika,
Helyzet az h szerencsére annyira nem sérült a pizza és éppen akkor vettem fel tisztán a nacit, úgyhogy megettük… Ha éhezik az ember….
Hál istennek nálunk még nincs olyan Janas palackos közlekedés, hát akkor fonom be a hajam, de így is durva már, főleg ez a hétvége után.
Ma is úgy néztük reggel a TV-t h én nagykukacban, Marci kicsiben, kimászik, felül, röhög rám, majd feláll és csapkodja az oldalam.

Iokka,
Hát nem is tudom mit mondjak, nem követitek a trendet, ejnye…. Habár nekem autóba is ilyen színű az ülésünk, talán apa autójába vettünk szürke-fekete összeállítást.

Musi,
Kötönöm a chipset előre is. Jó a légúszás, dögösek a képek.

Ágynemű,
Nálunk az csak a lepedő, hát amikor szükséges és összebukja. Tulajdonképpen nem olyan sűrűn.

Etetőszék,
Nekünk nincs, jelenleg úgy oldom meg h a babakocsiba kötöm be amikor etetem, és beállítom a háttámlát nekünk kényelmesre. Műxik. Egyszerűen horrornak tartom a 25e-t egy etetőszékért.

Musianyu,
Lehet h félreérthető voltam, természetesen jó a kukac, csak éppen nem azt a célt szolgálja amit én szerettem volna 8) Bébike imádja és végül is ez a lényeg.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Odett, Petrik boldog hófordulót.

Berni,
Ejj de szépek vagytok.

Vera,
Izának boldog névnapot.

Gabi,
Kölcsönkérhetném a sógornődet ?

Enikő,
Megnyugodtam, ahogy írod h van olyan nap nálatok amikor csak 800 Milán fogyasztása. Néha előferdül nálunk is, elég széles a skála, általában 900-1500 között mozog a legény.
Szépek vagytok.

Trombi,
No idea, nekem külön van a két szerkentyű.

Cili,
Ne légy szomorú, ez van, fogadd el. Nézd a kicsi fiadat meg a szerető férjed. A többire meg ne gondolj, sajnos ők ilyenek (tudod, mint az enyémek). Nekem is fáj olvasni mindenki hozzászólását h így szülők meg úgy de nem mindenkinek adta ezt a gép.

Orsi,
Hurrá a forgáshoz.
Mi mostanra valahogy kinőttük ezt a felcsavarodást (asszem). Rengetegszer aludt úgy h térdtől kifelé volt az ágyból, persze nem igazán nyöszörgött, de mindig mentem megmenteni ha felébredt. Mostanság nagyon ritka ha egy-két feltekeredett pózból nem találja a kiutat. Én vélemény (tapasztalat) h 1-2 hét és valahogy letisztul benne hogy merre és hogy és meddig vannak a határok.

A helyzet az h tegnap a banán-őszi-alma mixből 400-at nyomott be és még akkor is reklamált. Tehát 1 alma, 1 bari, 2 banán volt turmixolva. Ez durva azért, nem ?

kubuspace

Orsimorsi! Van rácsvédő körbe az ágyon? Elég vastag? Nem nyomja a rács Rékát? Mert ha van és nem az a gond, hogy beleütközik a rácsba, akkor elméletileg hamar hozzászokik a hátárokhoz. Esetleg napközben is tedd be egy-egy rövid időre, mikor ébren van, hogy lása a határokat. Én nappal is ott altatom Milánt és még nem volt probléma.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi, Lyndee,

megmértem a kukacot

hossz: 150 cm
átmérő 40 cm

a 4 kukachoz összesen 10 zsák szivacstörmelék került felhasználásra

kubuspace

Hát, lányok, asszem, nem kicsit elk*rtam a járókás dolgot. Amikor elkezdtük használni, tök jól elvolt benne, aztán jött a habtapi, és baromira élveztem, hogy azon játszunk és én is odaférek mellé, a járóka pedig mellőzve lett. És most már üvölt benne... pedig szerettem volna, ha megszokja, már csak a későbbi "mozgásszabadságom" miatt is. Bár apa szerint még nincs minden veszve, próbálkozunk majd "visszaszoktatni". De azért kicsit dühös vagyok magamra....

Cili: nagyon sajnálom a rossz éjszakákat, a nappalokat meg főleg. így egyáltalán nem is tudod kipihenni magad, pláne, hogy segítséged sincs. Azért szívből remélem, hogy normalizálódik lassan a helyzet.

Mush: olyasmit akarok, csak az konkrétan nekem nem tetszik :oops: :) Amit most kinéztünk, annak tök jó hosszúak a rögzítő karjai, különböző asztallap vastagságokhoz állítható, maga az ülőke része is közelebb/távolabb tehető az asztalhoz, és még így is 10 pénz alatt van.
3D Jégkorszak látványra nagyon tuti volt, utoljára kb. 10 éve láttam 3D mozit még Disneylandben, és halálosan élveztem :lol:

Iokka: hát, akkor mi idén se leszünk trendik... :P

Kubu: köszi kukucméreteket. Sógornőmet meg Kobi levédte :P :lol:

Orsi: mi is küzdöttünk ezzel a gonddal, de nálunk is az van, hogy nappal is a kiságyban alszik, és viszonylag rövid idő alatt megszokta, hogy nem fér el keresztben, ezért gyorsan továbbfordul, és már fel sem ébred rá, pedig 15 centivel hosszabb, mint az ágy szélessége... És egy ideje már nálunk is körberácsvédő van, pont a közlekedései miatt...
De pár éjszaka nekünk is ráment a Kobi-forgatásra (felváltva csináltuk apával)

Kép

Kép
gabilany79

Kép

Kép

Kép

Apa odáig volt meg vissza.... :D :D

Kép

Kép
dcili81

eddig csak a fejrésznél volt rácsvédő, de abba meg alányúl és magára húzza és akkor meg azért ébred....igaz nem vastag az anyaga.

a teli ágyvédő segítene?
olyat hol vetettek, körbe rácsvédőt??

KépKép

Kép
orsimorsi

Kép vegre egy jo kep rolunk! ;)))

Kép produkcijo

KépKép
KépKép
mush589

orsi. nekunk 3 racsvedo van az agyban, hogy korbe erje.

KépKép
KépKép
mush589

Orsi: nekünk ilyen van, de ez sem tökéletes megoldás, mert le tudja nyomni, viszont a fejét így is védi.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90129904

Magasabbat nem tudom, hol lehet venni.

De ilyesmi azért még most is előfordul:
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Csajok! Jövő héten lesz a házassági évfordulónk és semmi ötletem nincs, hogy mivel lepjem meg apát :oops:...

Mush: ágynemű: Nekünk nem huzatos van, hanem mintás mosható, de én se cserélem túl sűrűn, max. ha lebukja, vagy belepisil. Amúgy kb. 2-3 hetente.
Kincső nagyon ügyi, megtaníthatná Kobit is...

Kép

Kép
gabilany79

Szép Napot Mindenkinek!

Musi, mi Dm-ben vettünk tanuló fogkefét és volt hozzá fogkrém is. Máté imádja, ahogy mosom a fogát vele.
Ilyen:
Kép

Én fiaim is most kevesebbet esznek, én úgy látom, hogy nem érnek rá ezzel foglalkozni, annyi más dolguk van :shock: :lol: :lol:

Cili, nagyon sajnálom a car napokat!!

verzso

Sziasztok!

Pankának, Mártonnak boldog hófordulót!
tegnap lemaradt
Odettnek is boldog hófordulót!

Enikő! Mekkora Milán! Nagyon aranyosak, ahogy együtt játszanak.
Megszoktátok már az új házat? Bár a jó dolgokat könnyű megszokni.

Orsi! Nekünk 70x140-es a kiságy és Gergő így se "fér" el benne sokszor. Mostanában pl., hogy próbál mászni állandóan felmegy a végébe, aztán persze nem tudja a buksiját lerakni. Ma éjfélkor is azért sírt, mert annyira felmászott, hogy nem fért el és nem tudott megfordulni. De idővel majd megszokják. Mondjuk Gergőt lejjebb húzom és alszik is tovább, úgyhogy nálunk nem gond.

Kubu! Hát én is szombaton bővítettem a habtapit, de azt hiszem már tök mindegy mekkora, két pillanat alatt lemászik.

Gabi! Én Gergőt minden reggel belerakom a járókába és napközben is néha, így legalább 10-20 perceket el van benne. Ez sem sok, de legalább nyugodtan el tudok menni tőle, ha muszály. :oops:
Próbáld meg olyan játékkal együtt berakni, amivel jól el van és csak pár percekre, többször egy nap.

Leégettem a kaját! :twisted:

Kép
Kép
Kép
erika26

Húúúú! Látom, hogy nem én kínlódom egyedül csöppemmel..... Kevesebb kajcsi lehet a melegnek köszönhető! Nálunk Mesi egyértelműen sztrájkol melegben!

Boci! Minden oké már? Akartam múltkor kérdezni, h. mi a baj, hogy sírtál! Ugye minden oké???? Tegnap Kecskeméten voltatok! Mi pedig Nagykőrösön... az onnan 16 km.... Ha én ezt tudom!!!!!!!!
sinaszi

hahó

berni: reggel bekentem a szteroiddal de napközben meg éjjelre kenhetem a zsirozóval pluszban?
különben én nemtom a hozzátápitól van-e de szombaton kezdtem ujra krumplival és vasárnap este jöttek ki ujabb pöttyök megint...

amugy iszonyú éjsazkám volt. annyira fájt a fejem h a wcre jártam ki öklendezni gyóccer nem volt itthon csak rubophen az meg xart se ért pár órát aludtam még mindig fáj, nekem csak a saridon mulasztja el de nemtom azt be lehet-e venni. mikor terhes voltam a doki azt mondta inkább algopyrin.de nekem az nem elég.

regi is felsirt hajnal 3 körül de szerencsére cumival visszaaludt.

ja és berni nem lehet h zavarja zsófit az ekcéma? nekem úgy tünik mintha viszketne neki de lehet csak én magyarázom bele néha mintha piszkálná magát meg olvastam h az ekcémás babák nyugtalanabbak. igaz regi amugy nagyon nyugodt meg éjjel is alszik de nálunk még most kezdődött. de. se aludt még most is ott forgolodik nyüglődik már van 10x voltam bent nála de semmi. még a hülye szomszéd is most fúr! szal nyügösebb. nem bánnám a ha afog miatt lenne de nem akar kibujni! :?

andy

Kép
andy30

Kicsi lánykám nem hajlandó főzit enni... Egyelőre nem is próbálkozom! Nem tudom, hogy mikor lesz végre olyan, hogy pihentethetem cickóimat...

Csajok! Van olyan, akinek még nem jött meg?

Amúgy csak nagy vonalakban olvastam vissza - néhány Mesi szünettel! :) Már azt sem tudom, h. mire mit akartam reagálni :oops:
sinaszi

cili enikő nagyon szépek a fiuk és jók a fotók!

musi ez is jó kép! és nem az egyetlen!

gabi nesze neked rácsvédő:) de téleg mér nem csinálnak magasabbat?

Kép
andy30

Cili! Dani tiszta anyja!!!!!! :D

Musi! Megkönnyeztem táncotokat! Azért néha sajnálom, hogy nem "hetedhétországraszóló" volt a miénk... De örüljek, hogy egyáltalán valaki hajlandó volt egy ilyen hülyét, mint én, feleségül venni... :oops:

Na, befejezem, mert a negatív hullámok megint kicsapják a biztosítékot........ :evil:
sinaszi

Nagyon szépek és ügyesek a babók!

Nálunk a gyakori kelés már meg sem kottyan.... Most éjjel sikerült 10-3-ig aludni a kiscsajnak - persze közöttünk. Nem is tudom, hogy mikor volt ilyen utoljára. Persze apa reakciója: "Az tök jó, akkor most kipihented magad!" Persze! 7 hónap nem alvást ki lehet pihenni a tudattal, hogy a lányom képes egyhuzamban 5 órát is aludni! De én nem! Pláne, hogy le vagyok túrva az ágyról és apa is folyamatosan horkol! :evil:
sinaszi

Sina már miért lennél hülye???? Látod, apa szeret feleségül vett!!!!!
Tessék vidámnak lenni.... :D
Nekem nem jött meg, de én bogyót szedek...

Andy akkor nem biztos, hogy a kajától van? Nem lehet, hogy érzékeny a bőre????

Keveset esznek???? Daninak nem elég lassan a 19 dkg ebéd nem lesz elég..., de a 8 hónapos kaják meg túl darabosak.... :shock:

Kép

Kép
dcili81

Vasalás! Egyik formáját sem gyakorlom már egy ideje :oops:

Fúrás! Hagyományos értelemben: újítják a szomszédos oskolát, aminek a fala közös a mi falunkkal.... Alattunk a felújítást már befejezték, de mellettünk még most is gyakori. A fsz-en lakók kutyája folyamatosan ugat - de ezt már írtam. Nappal így nincs ablaknyitás... A szoba egyik fala tűzfal, amit a nap úgy felmelegít, hogy a lakás szaunává változik nyáron, ezért este jó lenne szellőztetni, nyitott ablaknál aludni, de nem lehet, mert mellettünk a fészek klub kerthelyisége, ahol minden nap nyekereg vmi zene.... Szóval őrülök meg...... Aztán az igénytelen szomszédék a mi lakásunk melletti közös budit használják, amihez a víz a mi lakásunkból megy... Ennek következtében nálunk a víznyomás minimálisra csökken, amíg az ő 16 literes tartályuk feltölt. Ez még önmagában nem is lenne baj, ha nem lennének alkoholisták és nem 20 percenként használnák a budit, aminek a tartálya ráadásként tök szar, és gyakran túlhúzzák.... nem is folytatom............... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
sinaszi

Cili! Igyekszem gyakorolni a vidámságra! Csak amikor a kiscsaj is egész nap sír és tehetetlenül állok, h. mi lehet a baj, akkor elszakad a cérna és mindent negatívban látok!

Most meg még az is nyomaszt, hogy ősztől folytatnom kell a sulit, de így nem tudom, hogy fogok tanulni, ha a kiscsaj 24 órát igényel... Persze ez nem mentség...
sinaszi

Cili! És olyan bogyót szedsz, amitől nem jön meg???????????????
sinaszi

Nos! Kiscsajom felébredt, megyek minisinázni! Igyekszem jönni! POZITÍV HULLÁMOKKAL! :D
sinaszi

Igen! Cerazette a neve, nincs benne szünet!

Remélem sikerül Mesivel beszélned őszig, hogy tudd folytatni a sulit!

Olyan vicces, tavaly ilyenkor mondták meg, hogy fiam lesz, most meg teherautót "vezet" :D ..., annyira megy az idő, hogy észre sem veszi az ember!!!!

Kép

Kép
dcili81

szombaton főtt krumplit odaadhatom még ma neki sztetek?aventes pohárban van a hűtőben...

Kép
andy30

Cili,
de édesek a fiúk.

Sina,
küldök én is egy kis pozitív hullámot. Kitartás.

kubuspace

Andy,
én odaadnám..

kubuspace

Röff!
Én tegnap délután úgy elmentem a bébivel sétálni 5-kor, hogy este 10-re értünk haza! :)

Nyűgösbabák anyái! Mennyit vagytok ti kint a bébikkel? Enyim ha séta van, kisangyal. (Ha a sarkam-térdem nem fájna, én egész nap túráznék a Macskámmal)
Hőség ide vagy oda, tessék kijönni velem a Rómaira! HOLNAP!
Sina! Az neked is közel van (Újpest kp. ig metró, onnan meg séta át a hídon)

Kubuci! Még mindig kérem a telószámodat!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?