Hali!
Ancsi, nekem is fontos, hogy így egyenesen kritizáljanak, amiért kritizálni kell, mert különben én is csak járatom az agyam...
Azért sztem nemsokára érkeztek reakciók Anita gondjára is, de sokszor az fordul elő, hogy míg ír vki, addig a többiek is, így aztán kb. egyszerre fut be sok hsz., és úgy tűnik, nem reagált senki vmi problémára, pedig csak arról van szó, hogy még nem is olvasta a sorokat, amire reagálni kellett volna...
Nem tudom, lehet, szó se volt egyszerre írásról, nem voltam jelen az esenél, megtalálni meg nem tudom most.
DE, bizton állítom, hogy mindenki nagyon drukkol Anitáéknak, Trixiéknek, és mindenkinek, akinek anyagi gondjai vannak, hogy talpon tudjanak maradni, hogy hamar lezajoljanak a nagyon vészes napok, és biztos egzisztenciával a hátuk mögött nevelgethessék a gyermekeiket!!! (Most mit írjak az egzisztencia helyett? Ok, megélhetés, de gyakrabban használjuk az idegen szót, nem? Én ilyen esetekben használok idegen szavakat. Baj?)
Gyöngyi, sztem nyugodtan humorizálhatsz így,m nekem nagyon tetszik!
No, cipő. Mi nem tudnánk új cipőket venni - egy csomór örököltünk, amiket nem is használtak a tulajdonosaik, vagy max 3-4x volt a lábukon. Sztem ez nem gáz. Vagy igen??? Amúgy nagyiktól, dédiktől kapott eddig is Samu új cipőket, szóval azért nem volt kivert kutya...
De mit csináljon az ember lánya, ha nem tud megvenni egy 7-8000 ft-os darabot??? Igen, vadászom a leárazásokat, de ilyen mértékűre nem bukkantam még. Kitty, megírod, te hol szoktad keresni? Meg sztem a blogba írhatnád a történetet, mert engem is érdekel... Aki nem akarja, nem olvassa...
Nemtom, mit akartam még...