Új privát üzeneted érkezett!

Sehol senki? :(

Megyek én is, készítek tejbegrízt, a lett megrendelve párom által. (Na, ezt jó magyarosan fogalmaztam meg... :roll: :lol: )

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Javítás: ...,az lett ...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Szőlő! Boldog szülinapot! Kép
Szépek Mazsi méretei. Koszmóra tuti jó szer - ha már más nem használ, mert elég húzós az ára - a Babé koszmó elleni samponja.

Ercsi, a nevetős videó nagyon jó, már a múltkor is néztem, csak ugye az agyam szita... Látom, az operatőr sem bírta ki röhögés nélkül :lol:

Klarka, várom én is a videót Attiról.

Aggódásból én doktorálhatnék... Nagyon megy...

Mindenkinek szép hétvégét!

KépKép
KépKép
atizka

Holnap nem tudom jövök-e, így most küldöm Anetto és Lituka Mátéiának: Kép
Boldog névnapot!

KépKép
KépKép
atizka

Szőlő, boldog szülinapot! :D

Mirának is holnap lesz a névnapja... :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek :)

Tök rossz hogy egyedül vagyok itthon ma egész nap :( Anyuék úgy volt hogy feljönnek, de aztán ma vannak ezek a hülye tűntetések, úgyhogy azt mondták nem jönnek fel... (Pedig SIMÁN ki lehet kerülni az összes lezárást, na de a férje állandóan a Lánchídon jön át, halvány fogalmam sincs miért, mert kerülő és folyton dugó van arra, ja hát így tényleg nehéz lenne... Na mindegy, csak szarul esik, mert Janit meg persze mára osztották be ügyeletes osztályvezetőnek, hiába kérte, a főnöke nem engedte elcserélni. Köcsög az is.)

Marcianya, ez a mamusz hatalmas :D :D

Ercsi, Bubunak nem hullik a haja? Mazsinak is van egy macija, amit még akkor kapott mikor az utolsó nap voltunk 2in1, a kórházba hozta be nekem Jani, hogy rögtön születésekor legyen már egy kis plüsse :D De annyira hullik a szőre, hogy nem adom neki oda, mert uye mindent tol a szájába. Lillus gyönyörű baba, a szeme tisztaanyja :) Meg amúgyis, szerintem nagyon hasonlít rád!

Marcianya, ez a forgolódás tök ismerős :D Én a pihiszékben szoktam adni neki a barackot (cumisüveges kajánál még ölben eszik), és észrevette hogy a feje mögött van egy zebra, és állandóan meg akar fordulni hogy megnézze :lol: Nagyon édes a cucc. :) Mi tegnap h&m-ben egy iszonyat édes sapkát vettünk neki :D Jobbulást anyukádnak!

Gumimaci, nem tudom hogy hirtelen nőtt-e ekkorát..... A súlya nem, az fokozatosan gyarapszik, a hosszát meg én itthon nem mérem. Mondjuk az tuti hogy mikor hazahoztuk a körházból bőben jók voltak rá az 56-os rucik, azóta 2 ruhaméretet nőtt. :D De nyáron még 62-eseket hordott, na most már van olyan 68-as ami feszül. :o

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:17-kor.
Vendég

Nono, most gáz, de ha meglesz az eredmény, akkor megnyugodhat mindenki...és meglesz, nyugi!!!! (Picifiú meg majd büszke lesz az okos mamijára! És jó helyen van, ne aggódj miatta. :D )

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Szőlő, Boldog szülinapot!!!!

Mátéknak boldog születésnapot!!!!

Mi nem vagyunk jól. Kata tényleg beteg lett, nem csak én képzeltem :( Az éjjel 39,6 volt a hője. MIvel popsiban mértem, eléggé halálra rémültem a 40,1 láttán :( Úgyhogy hűtőfürdőztünk, hőmérőztünk egész éjjel. Nagyon fáradt vagyok (nemigen mertem elaludni) Kata egész nap sír, nyűgös, anyát akar, Liza szintén, mármint nyűgös, gondolom, mert csak :) Szerencsére ő (még) nem beteg, remélem Bencével együtt megússzák.

Nevetés: Liza még nem kacagott, kezdjek el aggódni??? Miért nem? Már mindent megpróbáltunk :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

baszus az elöbb felültettem Kikit egyedül és meg ült.20 másodperc után már én fektettem vissza.addig egyedül ült,nem dölt el csak még elég görnyedt :shock: :shock: :shock:
Vendég

Zsu
ne aggodj szerintem.Kristóf se nevetett még csak 2-3x hangosan. lehet nem vagytok elég viccesek neki :lol: :lol:

ami képeket tettél fel róla azokon mindig mosolygot a lánykád :) nekem például Kristóf nemrég kezdett el hangosan dumálni,eddig alig hallottuk a hangját.
Vendég

Babyteve! Akkor Mirának is boldog névnapot kívánok!
Kép

KépKép
KépKép
atizka

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.05.18 09:34-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!
Most csak képeket hoztam, a tegnapi úszásról.
Még semmi időm nem volt vissza olvasni, de du. megpróbáok, és mesélek is.
A képek:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 10:57-kor.

Kép
marcianya

És még :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 10:57-kor.

Kép
marcianya

Sziasztok!

Nagyon röstellem hogy nem tudok jönni mostanában...
de sajnos most intézzük a házzal kapcsolatba a sok mindent..
Máté leköt :) és anyósomékkal is rengeteg gondom támadt...már nagyon nagy a háború...

De köszönjük szépen a Névnapi köszöntést..Anetto Mátéjának és Mirának is Boldogat :D

Próbálok potolni és jövök mert van mit irnom :)

Addig is üdvözlet minden picurinak és az anyuciknak is :)

Ja addig egy kép a névnaposról:

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Marcianya: Ügyesen úsztok Marcival! Biztos élvezte a vizet.

Boldog névnapot a Mátéknak!

és

Boldog névnapot Babyteve Mirájának!!!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Lituka: Jó, hogy jössz, majd megírod ide és/vagy az anyóstopicba, mi van megint anyósodékkal? Kíváncsivá tettél. Sajnálom, hogy ennyire háborúztok egymással.
Mátéd nagyon aranyos, hatalmas baba, szépek vagytok együtt! Nagyon komoly, macsós a kissrác! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Zsu: Biztos előbb-utóbb Liza is kacagni fog, Bogi kb. 3-4 hete kacag, de nem minden nap, van úgy, hogy magától is "rájön" a kacaghatnék, de van úgy is, hogy alig tudok belőle csikolással/hülyéskedéssel kicsikarni egy kis kuncogást. Az a lényeg, hogy sokat mosolyog, jól érzi magát Liza. Ez teljesen változó lehet, mert pl. anyukám szerint én már 2 hónaposan kacagtam (fel van írva neki, úgyhogy nemcsak emlékezetből tudja), míg Bogi csak 3 hósan + pár hét. Ne aggódj! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Köszönjük a névnapi köszöntéseket (bár mi csak holnap "bulizunk", mert Apa dolgozik... :( de a nagy nap ma van :D )

Mátéknak mi is boldog névnapot kívánunk! :D (fekete-fehér kép nagyon bejön! :D )

Marci is aranyos! Bajnok lesz előbb-utóbb... :D

Kép
babyteve2

Olyan rossz, hogy pont, mikor ráérek itt netezni, pang a topic, sehol senki.

Én meg egyedül Bogival itthon. Anyósomékhoz nincs kedvem átmenni, párom meg autót szerel (persze anyóséknál, mert ott van szerelőakna). És ráadásul minden délután estig ezt csinálja, készíti azt a rohadt kocsit a műszakira. Sosem lesz kész. :evil:

Bocsi a panaszkodásért, de kivagyok. Már a net sem köt le és semmi sem. :(

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok!

Klarka! Köszi. :)
Nektek is boldog házassági évfordulót szombatra! :D Most, mert hátha akkor elfelejtem. :oops:

Lekri! Hát igen, én is sokat aggódom. Bár, én már akkor kezdtem, amikor a kishúgom kamasz lett és eljárt otthonról. :roll:

Bolygó! És ti alusztok is egész éjjel?
A múlt éjjel Nimród sokat volt fenn. És nagyon sírt. Egy darabig úgy aludtunk, hogy a hasamon feküdt. :? Próbáltam a kiságyába is tenni, mikor már mélyen aludt, de 10 perc múlva felébredt. :?
Délelőtt kialudta magát. :) Én meg majd egyszer... :? :D
Nimród nappal sem alszik sokat a kiságyában. Inkább a hordozóban. Ott képes 3-4 órát is aludni. :D :D

Babyteve! MIRÁNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!:D
Anetto, Lituka! MÁTÉNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!:D
Lituka! Édes a nagyfiú!:D Szépek vagytok együtt!

Nono! Kitartást! Most nem könnyű, de meglesz a gyümölcse.
Jobbulást!

Zsu! Jobbulást!

Marcianya! Jók az uszis képek! Látom, élvezte a nagyfiú az úszást.:D

Most mennem kell...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci, köszi, egyenlőre nem gyógyul a jány :( Sőt :( Az egész szája tele van aftával :( Van neki vagy száz. Következésképp ne mtud enni, inni, szomjas és éhes, de akárhányszor megpróbálja, üvöltés a vége... Én is kivagyok már... Liza is a hanyagolástól, de majd csak túléljük.

Liza egyébként fizikailag nem tud nevetni, nem tudom miért. Mert élvezi ha csikizzük, vagy bohockodunk, de csak nyög, vagy sikkant egyet. Nevetni nem nevet :( És már elmúlt 5 hónapos :( Na mind1 :) Ülni sem tud még, mármint ülve maradni. Egy pillanatig sem, pedig KAta ilyenkor már tudott :) Ez van, Liza más :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Mátéknak, és Mirának nagyon boldog névnapot! :)

Jezsek, nagyon jók a képek, olyan dögönyöznivaló MArci :):)

Zsuzsófi, jobbulást Nektek!
Nálunk is végigsöpört sajna, 2 hétig nyomtuk az ágyat, szerencsére úgy néz ki mára már mindenki jól van!

Lituka, nagyon jók a képek, és nem tudom rajtad hol a felesleg, de az arcodon tuti nem! Nagyon csini az a kép rólatok :)

Képzeljétek! Kibújt az első fogunk :shock: :D A bal alsó! Már napok óta látszott a 2 fehér pötty, és ma észrevettem, hogy kint is van neki :) Kis recés :) A másik is már csík lett a pöttyből, gondolom az is hamar követi a másikat :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

boldog névnapot Mátéknak és Mirának is :lol: :lol:
Vendég

Mary Bogijának meg boldog hófordulót :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok Lányok!

Köszi a köszöntéseket mégegyszer...már valamennyit visszaolvastam potolom a többit is.

bolygó: leírom csak betelik majd velem pár oldal (sztem anyósos topikba :) )
De például ma sem jöttek át megköszönteni a Kicsit.

Pár mondatban röviden meg annyi hogy Zoli volt barátnőjének panaszkodja ki magát ujabban....
3 hetente ha átjönnek akkor is flegmák..
Férjem csak akkor híjvák ha dolgozik..
A huga is csatlakozott....megcsinálta ő is a hisztit hogy Zoli nem törödik vele...
lényegében nagyon durván elmérgesedett a viszony...pedig mi nem tettünk és szoltunk semmit.az a bajuk hogy önálló életet akarunk élni...férjemmel nagy beszélgetést tartottunk és most várunk...ha nem változik a helyzet megszakítjuk velük a kapcsolatot..de közben minden este azzal a gyomorgörccsel fekszem le hogy elfogunk válni mert arra utaznak és ugyis mindent megfognak tenni hogy sikerüljön nekik :(
nagyon féltenek a szüleim is és Zoli apukája is...
ő is anno azért lépett meg mert ellviselhetetlen volt Zoli anyja és nagyanyja....:(

Egyébként Bambit nagyon sajnálom hogy már nem ir :( De kívánok neki minden jót....és szépet :)

Mátét be kelett vinnem szombat reggel az ügyeletre....onnan a gyerekosztályre irányítottak minket..ahol háromnegyedóra várakozás után(20 perc után szóltak a doktornőnek aki visszaszólt hogy hadd várjanak) jött ki a szobájából majd miután megkérdezte nagy e baj és én elkezdtem mondani egy mondat után ami az volt hogy hajnalban sírva kelt és...nem is hagyta folytatni kijelentette hogy ez egy kórház és ő ne mér rá most megvizsgálni a gyereket,várjunk türelemmel majd jön kb. egy óra mulva....
mi meg csak álltunk és megszólalni nem volt időnk már le is lépett..
annyira dühös voltam.....
felöltöztettük és visszamentünk az ügyeletre ahol a felnőtt orvos meghallgatta majd mondta hogy már helyreállt a légzés nincs gond de azért majd figyeljük..
szívem szerint bepanaszolnám ezt a vén banya dokinőt...
ja amugy az volt a baj hogy sírva kelt fél5kor és hörgött és kapkodta a levegőt és na szörnyű volt..majd miután nem enyhült a sírás elmultával bevittük..mert inkább küldjenek haza hogy semmi baja minthogy megfulladjon...és hát hál istennek elmult de azóta is figyeljük..a doki szerint félrenyelhette a nyálát vagy a visszajött tejet és az okozhatta a bajt...:(

Egyébként a Ti babáitok is nagyon szépek és nagyok már :)

Remélem többet fogok tudni jönni mostanában...csak tényleg nehéz most minden tekintetben...és alig tudok gépezni mert nincs sok időm...

De mindenesetre HIÁNYOZTATOK :D
Vendég

Nici, gratulálok a foghoz :) (bár nálnuk is történne már valami, napi 1 sírás van miatta az tuti...)

Mátéknak és Mirának boldog névnapot! :)

Jajj még akartam, de most nyüssz van úgyhogy szaladok :)

Kép Kép
szõlõ

Köszi mindenkinek! :D

Lituka, ez elég rosszul hangzik/zott... :shock: Örülök, hogy minden rendbejött. (Én azért a helyedben panaszt írnék, nem biztos, hogy ennek a dokinak gyerekosztályon, vagy akármilyen osztályon a helye, ilyen hozzáállással...sajna, elég sok esetről hallani a médiában, de nem szerencsés végkifejlettel :( )

Anyós-téma: :( Annyira gáz, hogy nem afia boldogságát tartja szem előtt, hanem a sajátját (ill., a boldogtalanságát próbálja Rátok vetíteni...)

Nici, gratula a foghoz! :D

Kép
babyteve2

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:18-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:18-kor.
Vendég

Nici! Gratulálok az első fogacskához!

(gondolom nem mondok újat azzal, hogy repül az idő! ilyenkor mindig ledöbbenek, hogy mennyire gyorsan szalad!)
Vendég

...
Vendég

Nono, tündériek a csemetéid!
Nagyon csinos vagy a képeken, gratula hozzá, mintha nem is szültél volna 4 és fél hónapja :)
Köszi :)
Tényleg nagyon gyorsan telik az idő, hihetetlen! Néha azért el is szomorít, mert olyan hamar felnőnek :(
"Jó" tanulást!

nici

Szőlő, Babyteve Nektek is köszi :)
Szőlő, drukkolok, hogy hamar kibújjon Nektek is!!!

nici

Sziasztok!

Mi is betegek voltunk, bár hál istennek láz nem volt, csak töménytelen mennyiségű "fika". :(

Már jobban van, ma nem is kellett porszívózni az orrát.
Most azt hiszem ratam a sor, csak ha én elkezdem az tavaszig fog tartani.... :roll:
Ma mi elég nyűgösek vagyunk/voltunk. Az éjszaka sem volt jobb, 3 óra nyafogás! Ki voltunk! Még a Dani is felébredt!

Boldog névnapot Mátéknak és Mirának!!!!

Szőlőnek meg Boldog Szülinapot!! (kicsit megkésve, de nem feledve)

Megyek is mert kivagyok...
pussza

KépKép
Kép
xsara
Érd

Jó reggelt!
Végre sikerüt vissza olvasnom.
Máténak és Mirának boldog névnapot!
Nono nem semmi amit csinálsz! Én biztos nem lennék rá képes! :lol: De nemsokára túl leszel rajta! Nagyon szépek a gyerekek, és te is tök jól nézel ki! Lehet, hogy már csak én vagyok ilyen nagy bálna? :lol:
Celesztina köszi, egy kicsit magnyugtattál Anyummal kapcsolatba, ma csinálnak neki egy csomó vizsgálatot, majd abbol fog kiderűlni egy csomó minden, hogy kell-e műteni.
Lekri tok jó a szöveg, amit föltettél az aggódásról, én mindíg mindenkiért aggódok. Most természetesen Anyumért, és a kis prücsökért.
Lituka nagyon helyes kiskrapek Máté! Sajnállak az Anyósodék miatt. Nem semmi amit a doki csinált! Én biztos óriási patáliát csináltam volna! De az biztos, hogy legalább bepanaszolnám! Atya ég, én halálra réműltem volna, ha ilyet csiná a pocok! Örülök, hogy minden rendben!
Szösszenetről tud vaaki valamit? Olyan rég nem volt. Remélem minden ok!
És végül mi: Marci kimondhatattlanul élvezte az úszást! Igaz, jól kiszúrt velünk, mert egy csomó szenvedés után nagy nehezen elalud 3 órakkor, és 5-re kellett volna mennünk, de az Istenért nem tudtam fölébreszteni. (meg nem is volt szivem), de aztán erőt vettem magamon és fölpuszilgattam, gorsan megetettem, és negyed 6 után már az usziba voltunk. Most egy kicsit hidegebb volt a víz, nem is tetszett neki, de aztán megszokta, és alig tudtam 6-kor kiszedni a vízből úgy élvezte! :D Az oktató mondta is, hogy olyan szépen halad, hogy a következő alkalomnál megyünk is e a víz alá. :D Este jó nagyot aludt tőle. 7-kor etettem, be is aludt közbe, és fél 5-ig aludt.
Tegnap először hagytam a fiukat egyedül kemény másfél órára, de nagyon rossz érzés volt. Ráadásul ez a kismocsok biztos tudta, hogy elmegyek, mert úgy csimpaszkodott belém, hogy alig tudtam letenni. Bementem Anyumhoz a korházba. Egy kicsit jobban néz ki, és állítólag jobban is van. De én nem hiszek neki, szerintem csak engem akar megnyugtatni.
Mire hazaértem Apa főzött isteni finom marhahúslevest, kínait, és túrótortát (jó dolgom van mi? :D ). Marci 2-ig aludt, aztán fél 3-kor bevágott egy egész üveg borsófőzeléket (most adtam neki először és imádta!), aztán 5-ig szenvedtem vele, nem akart aludni. Végül összepakoltam a fiukat. és lementünk egy jó nagyot sétálni. 7-kor bekajolt, kb 8-fél 9-körül elaludt a gyerkőc, és reggel negyed 6-ig meg sem moccant. Most megint alszik :D
Röviden ennyi. :lol: Megyek iszok én is még egy kávét, hogy észheztérjek. majd jövök. Pusz

Kép
marcianya

Sziasztok!

Lituka, ez nagyon durva amit írsz.... "hadd várjanak".... Marhajó.... Reggel van még intelligens háborgáshoz, alpári meg nem akarok lenni, de ez felháborít...

Nono, nagyon csinos vagy, és cukik a csemeték :) Drukkolok továbbra is a vizsgához, remélem sikerülni fog, aztán lazíthatsz!

Janival tegnap nézegettük meg Mazsi újszülött képeit, meg a nyáriakat, istenem, tényleg nőnek mint a gomba. :) Milyen csöpp volt mikor hazahoztuk jajj. Most meg már majdnem mászik. :)

Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Marcianya, Szösszeneték hétvégén mindig családoznak. :) Szerintem ma biztosan jön. Nagyon ügyes Marci az úszással :) Én is úgy vinném Mazsit, de nem beszéltem erről a fül-orr-gégésszel hogy nekünk lehet-e...

Borsófőzelék? Nem semmi. :) Mi még mindig a baracklénél tartunk :lol: De azt már legalább szépen eszi, csak tegnap egy nagyobb falatnál felment picit a nózijába, úgyhogy türelmesebbnek kell lennem és pici falatokat adni neki, mert ha a pép megy fel majd ne ajd' isten akkor az el is akad és akkor jaj...

Kép Kép
szõlõ

Mi még el sem kezdtük a hozzátáplálást :D Amíg van tejem, és elég nekik, nem is fogom...ráérek kiborulni pár héttel később is...(Egyelőre elképzelni sem tudom, hogy fogom a két kölköt egyszerre kanalaztatni úgy, hogy azért ők is, a lakás is, meg én is szálonképes maradjak :oops: :shock: szóval, még várunk. Azért a konyhaszekrény betárazva, fagyasztóban is gyűlnek a cuccok, csak a bátorság várat magára... :D )

Kép
babyteve2

Nono! Drukk+++++++++++
Édesek a gyerkőceid, és dehogy felejtünk el!

Kiscicáék ma mennek a neurológiára, így nekik is millió drukk!

Zsuzsó, elég durva ez az afta dolog, szegény Kata, remélem hamar kikecmereg belőle, és a többiek megússzák.

Marcianya, jók az úszós képek, tényleg nagyon élvezheti a vizet.

Nici
, gartulálok az első (sőt azóta talán már a második) fogacskához!

Xsara, szia, jó, hogy benéztél, ha tudsz, pihend ki magad!

Lituka! Nagyon szép nagyfiú Máté (szerintem rád hasonlít, bár azt hiszem Zolit még nem láttam egy képen sem). Ne hagyd, hogy az anyósodék mérgezzék a kapcsolatotokat!!! Te is írtad, erre akarnak utazni, és annál jobban csinálják, minél inkább azt látják, hogy idegesítenek vele. Próbálj átnézni rajtuk, csináljanak amit akarnak, küszködjenek, de ti éljétek a saját életeteket. Tök jó, hogy sikerül külön költöznötök (tudom a te szüleid rendesek), de innentől kezdve mégiscsak ti lesztek hárman a CSalád, aminek az életébe más nem szólhat bele!!!! Anyósod valószínűleg nem fog már változni, ez van, de ti próbáljatok nem foglalkozni vele. (Bocs, azt nem igazán értettem, hogy az anyós vagy Zoli panaszkodik a volt barátnőnek.) Amennyire csak tudsz, maradj nyugott (biztos baromi nehéz), Zolinak is ez kell. Nem okoskodni akartam, csak én így látom. Akkor tudnak piszkálni, ha látják, hogy kiborítanak vele. (Majd megnézem az anyósos topikot, hogy mi is történt veletek mostanában.)

KépKép
KépKép
atizka

Babyteve, menni fog az, ügyes vagy! Nem semmi, hogy még mindig elég a tejed a két gyerekere. Teljesen megértelek, tényleg ráérsz még a többi kajával.

Egy kis ízelítő a hétvégi "termésből":
Kép

KépKép
KépKép
atizka

Szióka!

Kicsit el vagyok havazva már úgy tünt,hogy Picúrnak jön a foga kezdünk belerázódni ebbe az öltöztetési macerába.Szakdogát kéne írnom,de nincs word a gépünkön parázok h nem tudom befejezni a1,5 hónap van még:(
Párom fertőző beteg :roll:
a sérvem duplájára nőtt ma megyek be a sebészetre. :o

Marcianya ügyesek vagytok!

Atizka, Nono,Lituka édesek a babák!Meg ti is csinosak vagytok.

Szőlő Sajnálom h egyedül voltál!

Marcianyu jók az úszós képek, tényleg nagyon élvezheti a vizet.

xsara Örülük h jobban vagytok!

Nicci, gratulálok h túléltétek a fogzást!

Zsuzsófi Jobbulást!

lekri Meghatódtam! Kép
Ez a kép szept. 5-én készült az anyatejes napon mikor még enm repkedtek a minuszok. :lol: :lol: :lol:

Kép
kritta

Sziasztok!

A múlt éjjel sem volt könnyű :? , lehet azért is, mert megpróbáltam Nimródot a kiságyában altatni. Hátha azért ébredt tegnapelőtt éjjel annyit, mert mi zavartuk. Hát... éjfél körül végre elaludt, de félóránként keltem hozzá. 2-kor megetettem, azzal elvolt fél 5-ig, akkor ismét kajált, és kb. 10 percet bírta a kiságyában. Akkor már én nem bírtam a folytonos kiugrálást az ágyból, így ismét mellettem kötött ki. :? :) De legalább utána aludtunk fél 9-ig. :oops: :D

Kicsit tanácstalan lettem, mi lenne a legjobb. Talán az, ha legalább hajnalig a kiságyában aludna. :?

Biztos, hogy a foga miatt indult el ez az egész. Mert azelőtt csak egyszer ébredt éjjel, és nyugodtan aludt a kiságyában. Csak bújna már ki végre!!!

Nici! Nektek gratulálok az első fogacskákhoz! :D Képet mutatsz róla?

Zsu! Sajnálom. :( Szegény Kata. :( Dokinál voltatok? És meddig tarthat vajon?
A nevetés miatt ne aggódj 3 gyerekes anyuka. :wink: :D Az igazságot leírtad, nincs 2 egyforma gyerek. Van olyan dolog biztos, amit Liza hamarabb csinált, mint más gyerek. :)

Lituka! Gondolom, hogy megijedtetek. Szerintem nem kellene panasz nélkül hagyni a dolgot. Ne kerüljön rá sor, de gondold el, ha ismét menni kell, és újra az a doktornő van ott. :twisted: Ha egyáltalán lehet az ilyet gyerekorvosnak nevezni. :evil: Örülök, hogy Máté jól van.
Anyósodék meg... arra összpontosítsatok, hogy szeretitek egymást a férjeddel, és akkor nem tudnak közétek állni. Biztos nem lehet könnyű, de titeket egy életre összeköt már a kis Máté, és ez ellen nem tudnak tenni semmit.

Nono! De jó, hogy tettél képeket! Nagyon szépek a gyerekeid! :D Mennyit változott már Márk!:D Nagyfiú lett. És te is nagyon csinos vagy!:) Kitartás, már nincs sok a vizsgáig!

Xsara! Örülök, hogy jobban vagytok! :) Vigyázz magadra is!

Marcianya! Biztos jót tett Anyukádnak, hogy bementél hozzá. Ne félj, biztos minden rendben lesz vele, mi szorítunk!
Nagyon ügyi a párod, sokszor szokott főzni?

Babyteve! Még Nimród is csak szopizik. Néha én is elképzelem, mi lesz a lakásunkból, mikor majd mást is eszik. :lol: :lol: De mindezt duplán... el sem tudom képzelni. :lol: :lol: :lol:

Atizka! Emma nagyon aranyos!:D

Kritta! Szépek vagytok! :D Nagyon édes a kis Fruzsina! :D
Jobbulást nektek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Csajok én nem tudom mi van napok óta ezzel a gyermekkel, de alig eszik..... Múlt hétig 1000 milliket evett már naponta, most meg... Ma pl reggelire evett 180at, tízóraira 130at. Tegnap vacsira 60 millit? Az mi? Mondjuk egy órára rá megevett még majdnem százat, de nem az igazi. Remélem nem beteg... Egyébként ugyanolyan aktív és mosolygós, csak ez... Mitől lehet?

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok Lányok!

Marcianyu, Köszi a hiányolást, ahogy Szőlő is mondta, mi hétvégén mindig családozunk :) előtte meg (szerda-péntek) nehéz napjaink voltak Alízzal .. volt valami kis nyűgje. Lehet a foga .. nem tudjuk :)
Monstanra minden ok :)
Fúúú .. mekkora kiscsávód van :D
Szuperek az úszós képek :)

CSak ezt az oldalt néztem vissza :oops: :oops:

Zsuzsó - KAtának jobbulást! Remélem mostanra javult és minden rendben!!!
Alíz is későn kezdett ez kacagni .. de azóta nyomja :) Viszont meg kell küzdenünk érte ..

Lituka - Jó, hogy jöttél .. édes fiúcska Máté is :)
Az anyós-problémát sajnálom :( Nem egyszerűek .. érthetetlen :(

Nono - Nagyon édik a lurkók, és te is csini vagy!!

Mi a hozzátáplálással úgy állunk, hogy reggeli-ebéd-vacsora az tápszer és a tízórai az gyümölcs (általában alma és valami..) az uzsonna meg vaníliás és natúr tejpép mix (úgy nem olyan édes...)
A héten kezdem kóstoltatni a főzelékeket.

Atizka - Emmán nagyon édes ez a rózsaszín (ciklámen) ruha :)

Gumimaci - Sajnálom a nehéz éjjeleket :( Mi ezzel oltári szerencsések vagyunk ..
9-kor (legkésőbb 10) alvás önállóan az ágyban (MOST MÁR), és reggel 8-9 előtt hangját sem halljuk :)

És akkor én is pakolok képeket :)

"Mint a nagyok" :)

Kép

Kép

"Anyuval"

Kép

Kép

"Cipellőben" (ami 4 számmal nagyobb csak :D)

Kép

Cukorka

Kép

Bocsi, ha sok voltam ...

"SZIASZTOK"

Kép

Kép
szösszenet

Atizka, azért sajna, nem csak anyatejesek a babók, olyan 2/3 a tej, a többi táp.

Wow, micsoda képek! :D

Kép
babyteve2

Halihó!

Itt vagyok én is.
Voltunk ma súlyt mérni. 6450 g . 530 g nem egész 1 hónap alatt. Az nem is rossz ilyen korban, nem?
Megpróbálok ma visszaolvasni...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép Kisöltönyben [/img]

Kép

Kép
mannogab

Akkor visszafelé haladva...

Szösszenet!

Aliz nagyon édes és nagyon ügyin fogja a kanalat...hát én először azt hittem hogy a felsőjét leette, de most már mintának látom...

Bolygó!

Torkom kezd rendbe jönni. szombaton igen rosszul voltam. fejfájás , de olyan szintem, hogy hányinger meg társai is jöttek hozzám. szét akart robbanni a fejem. felkeltem az ágyról és azt hittem összeesek...
de már jól vagyok!

Mátéknak utólag BOLDOG NÉVNAPOT!

Mirának is!

Nono!

Ahogy olvasom mindig hogy tanulsz ezerrel...hát én nem tudnám csinálni. A családod biztosan büszke rád! Akkor okt 27 után meg pihi van..???

Zsuzsófi!

Katának jobbulást.
Kacagás miatt tényleg ne aggódj!
Bogi is csak néha kacag.
És minden gyerek más és más...nagyon jól írtad!

Marcianya!

Marci még mindig édes kis pasi! Ja és nem is vagy bálna...szerintem csinos vagy!

Lituka!

Máté édes nagyon! és te is csinos vagy. Sajnálom a sok gondot.

Nici!

Gratula a fogacskához.

De figyelmes vagy! Köszi a boldog hófordulót!

Nono!

Szépek a gyerekek! És te pedig nagyon csinos vagy!!!

Atizka!

Emma is nagyon édes, és milyen csini!

Kritta!

Sajnálom a sérved.
Fruzsi még mindig nagyon szép és édes a sérója! Göndör jól látom?

Szőlő!

Étvágytalanság lehet a foga miatt is..

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Ezt nem értem. Írtam és utána csatoltam a képet és erre az írás elmaradt. Szóval csak azt írtam,hogy én is itt vagyok csak nem bírok visszaolvasni. Elkezdtük a babaúszást nagyon tetszik a Milánnak csak nagyon hamar elfárad.
Mi ebédre már csak főzeléket eszünk délután kap gyülölcsöt a többi anyatej. Azért kezdtem el a főzeléket,mert sok anyatejcsi.
NA szóval a keresztelőn is túl vagyunk és akkor ha nem baj pakolokm fel pár képet!

Kép

Kép
mannogab

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?