Sziasztok!
A múlt éjjel sem volt könnyű
, lehet azért is, mert megpróbáltam Nimródot a kiságyában altatni. Hátha azért ébredt tegnapelőtt éjjel annyit, mert mi zavartuk. Hát... éjfél körül végre elaludt, de félóránként keltem hozzá. 2-kor megetettem, azzal elvolt fél 5-ig, akkor ismét kajált, és kb. 10 percet bírta a kiságyában. Akkor már én nem bírtam a folytonos kiugrálást az ágyból, így ismét mellettem kötött ki.
De legalább utána aludtunk fél 9-ig.
Kicsit tanácstalan lettem, mi lenne a legjobb. Talán az, ha legalább hajnalig a kiságyában aludna.
Biztos, hogy a foga miatt indult el ez az egész. Mert azelőtt csak egyszer ébredt éjjel, és nyugodtan aludt a kiságyában. Csak bújna már ki végre!!!
Nici! Nektek gratulálok az első fogacskákhoz!
Képet mutatsz róla?
Zsu! Sajnálom.
Szegény Kata.
Dokinál voltatok? És meddig tarthat vajon?
A nevetés miatt ne aggódj 3 gyerekes anyuka.
Az igazságot leírtad, nincs 2 egyforma gyerek. Van olyan dolog biztos, amit Liza hamarabb csinált, mint más gyerek.
Lituka! Gondolom, hogy megijedtetek. Szerintem nem kellene panasz nélkül hagyni a dolgot. Ne kerüljön rá sor, de gondold el, ha ismét menni kell, és újra az a doktornő van ott.
Ha egyáltalán lehet az ilyet gyerekorvosnak nevezni.
Örülök, hogy Máté jól van.
Anyósodék meg... arra összpontosítsatok, hogy szeretitek egymást a férjeddel, és akkor nem tudnak közétek állni. Biztos nem lehet könnyű, de titeket egy életre összeköt már a kis Máté, és ez ellen nem tudnak tenni semmit.
Nono! De jó, hogy tettél képeket! Nagyon szépek a gyerekeid!
Mennyit változott már Márk!:D Nagyfiú lett. És te is nagyon csinos vagy!:) Kitartás, már nincs sok a vizsgáig!
Xsara! Örülök, hogy jobban vagytok!
Vigyázz magadra is!
Marcianya! Biztos jót tett Anyukádnak, hogy bementél hozzá. Ne félj, biztos minden rendben lesz vele, mi szorítunk!
Nagyon ügyi a párod, sokszor szokott főzni?
Babyteve! Még Nimród is csak szopizik. Néha én is elképzelem, mi lesz a lakásunkból, mikor majd mást is eszik.
De mindezt duplán... el sem tudom képzelni.
Atizka! Emma nagyon aranyos!:D
Kritta! Szépek vagytok!
Nagyon édes a kis Fruzsina!
Jobbulást nektek!