Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hurráááá, voltunk kontrollon és ott hagyhattuk a Bebax cipőt, minden ok.

Orrszívózunk a vírus miatt ezerrel.

Timi
Fogas képet kérünk Bálintról!!!

Marjan

Kép
marjan78

Lekri: brr, ez nem jó hír :( sajnálom, remélem, azért meg tudjátok oldani hogy ne fázzatok és tudjatok ebédelni! Hősugárzótok van esetleg?

Fejlesztés látom téma, nálunk Lau év elején sokat csetlett-botlott, nagyon aggódtunk, akkoriban írtam is, persze rég volt és sokan vagyunk a fórumon, így röviden: foga kitört, kulcscsonttörés, és nem esett el semmiben hacsak nem a saját lábában. Szóval rémesen féltettem, mert éreztem minél közelebb a szülés várható ideje annál nehezebb vigyáznom rá. Vittük gyerekdokihoz, mit lehet tenni, elmentünk neurológiára, ahol annyit mondtak, túl hajlékony, ezért nem tudja koordinálni a mozgását még. Javasoltak fejelsztő tornát. Voltunk Gekkoban és Manófaktúrában állapotfelmérésen. Jó volt mindkét helyre elmenni, mert nagyon mások noha ugyanazt csinálják. A Gekko nagyon nem volt szimpi, a Manófaktúra az volt, de nem vállaltam be mert mire oda eljutottunk közel volt a szülés és 5 emeletet nem tudtam mászni a gyerekkel akit felfele cipelnem kellett volna. Így szülés után mentünk vissza és jár oda augusztustól. Nagyon szereti, igazából olyan mint egy zenebölcsi: van sok játék (nagy labda, tölcsérszerű izé, stb) és azokon vannak "feladatok" közösen a tanárral és közben mondókáznak. Most már kétszer megy egy héten, én kint megvárom, nem hiányol, vissza se néz mikor bemegy. Azóta sok-sok mondókát tud magától, a gyümölcsöket, bukfencezik, nem esik (!) és sorolhatnám. Szóval csak azért akartam írni, hogy ez szerintem nagyon hazsnos és jó. Személy szerint örülnék neki, ha kétnyelvű amolyan nemzetközi oviba járhatna, szerintem előnyös lenne számára, de leülni és tanítani nekem tuti nem lenne türelmem. Meg sajna itthon hiába mondókázom neki-vele az kevésbé ragad rá mint amikor több gyerekkel együtt van ugyanez. hát ez van.

Marcianya: én már Lau születése előtt tudtam hova akarom járatni suliba :lol: de azóta elfelejtetettem a nevét, azt tudom a Városligetnél van.
hú, sjanálom Mamádat! Jobbulást neki! Ne legyen lelkifurid, elég, ha bocsánatot kérsz ha úgy érzed túlzás volt, gondolom azér tlátogatnod nem könnyű Marci mellett

nálunk nem fűtenek még. De 19 fok van, néha hidegnek érzem, akkor begyújtom a sütőt (Szőlő, ugye Te írtad? Jó 5let, köszi) és kiderült hogy az emeleti szobában lévő légkondi (no csak ott van légkondi) az melegíteni is tud :) amúgy éjjel megfagynánk mert rossz az ablakok szigetelése és egyik pont azágy felett van (tetőtér)

Atizka: köszönjük a gratulát :) Sajnálom h anyósod olyan :( és a pöttyöt is Emmánál, nekünk bőrsérülésekre a körömvirág krém szokott bejönni és hamar begyógyul, de ez csak tipp. remélem amit hazsnálsz is segít hamar!!!

Gabo. milyen volt a keresztelő?

Jó, hogy sokan nem fáztatok várandósan, én nagyon fázós lettem :shock: bezzeg Lauval nem ! Pedig akkor is volt hó is télen mégsem fáztam, be sem gomboltam a kabátom, párom meg vacogott mellettem :lol: de Lau nem is egy fázós gyerek kicsi viszont igen

Marjan: tök jó, hogy nemkell már a cipő!!!! Gratula :D

Kép Kép
celesztina

Sziasztok,

ma is csak egy percem van

Téjé tetszett a cikked :) A július 16-i Demokratában van egy hasonló, a címe Bababiznisz.

Zsu, az én emlékeim szerint nem Istvánt, hanem Mátyást választották a Duna jegén. Amúgy én nyelvtanár vagyok, tanultam a korai nyelvtanulásról meg a kétnyelvű gyerekekről, stb. stb, nem összehasonlítandó a nyelvtudás a történelemtudással

Tim, majd teszek fel képet Csenge szemszív-változásairól :)

A bölcsi kezd tetszeni neki, én meg szomorú vagyok. Még nem nagyon voltam itthon nélküle.. Neki jobb lesz, itthon télen nem nagy élmény a lakásban, én meg nem vagyok az a fajta, aki mínusz 10 fokban napi 2x leviszi a gyerekeket a kutyagumis játszótérre.

na kukorékolnak, mentem

Benettke
, Rád is szakítok időt hamarosan :)

Kép
Kép
mango.

Miért jó így aludni? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 10:59-kor.

Kép
marcianya

És így játszottunk ebéd után :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 11:00-kor.

Kép
marcianya

Mango! És mit tanultatok a korai nyelvtanulásról?

Celesztina
, tök jó, hogy ti magatok is felismertétek, hogy Lauval esetleg lehet valami gond. Szívem szerint én évente minden csecsemőt, kisgyereket "megvizsgáltatnék" gyógytornásszal, fejlesztő pedagógussal még iskola előtt, hogy megfelelően fejlődik-e. És akinek szüksége van a fejlesztésre, azt igen is kell vinni. A gyerekorvosok sokszor nem foglalkoznak az apróbb jelekkel "Majd kinövi...". Szóval én alapvetően a fejlesztés híve vagyok, de csak ha szükség van rá. (Ja, a Gekko meg mindenkinél talál valamit...)

Marjan,
örülök, hogy már nem kell a gyógycipő!

Most néztem az Auchan (Savoya park), hogy szept.25-ig 700 ft a 4 darabos hosszú ujjú body, 800ft a rugdalózó. Gondolom nem extra minőség. Mi most nagyon kifogytunk a hosszú ujjasokból. Éppen az előbb válogattam át Emma ruháit, összejött egy nagy zsákkal. Sokat rá sem adtam egyszer sem, úgy nőtte ki.

Na, én mentem Kép

KépKép
KépKép
atizka

Kép anyával Kép vigyor Kép készülök a hidegre.. Kép tetszik ez a szerkó... Kép Kép Kép

Én is bocsi a sok képért.... :oops:

Marcianya!

Marci olyan édes!!!
Anyukádnak jobbulást!

Köszi a gratukat a kúszáshoz. Hát ma is próbálkozott, de ma annyira nem volt sikeres, mint tegnap....de állandóan hasra fordul gyakorolni...

fogacskához gratulálok!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Marjan örülök, hogy nem kell az a fránya cipő! :D
Mango egyetértek veled, tényleg jobb lesz Csengének a bőlcsi. Ebbe a hidegbe (meg a még nagyobba ) tényleg nem tudsz vele mit kezdeni a lakásba. Én sem vinném minuszba a játszóra.
És elhiszem, hogy hiányzik. Biztos furi nélküle.
Celesztina Anyumhoz hétvégén tudok csak bemenni, nem szivesen vinném be a gyereket a korházba. Félek, hogy összeszed vamit. De me meg holnap megy a nővérem meg Apu, úgyhogy ne, fog unatkozni. Jó, hogy használt Launak a foglalkozás. Olyan kíváncsi lennék, mit mondana egy szakember a Marcira. Tényleg jó lenne, ha évente nézné a hozzáértő ezt is. A gyerekdokinál annyian vannak, hogy csak felületesen nézi ezeket a dolgokat.
Atizka köszi az infót body ügyileg, én tenap elött egy csomó helyen voltam (több tesco, c&a), de mindenhol elfogyott a hosszu ujjú. :?
Tetszik a pingvined! :D

Kép
marcianya

Ollem ! Szia beszélgető társam! Ez a kislány gyönyörű!!! Imádom a mosolyát! Ja, és tiszta anyja! Tetszik a zsákja!
Marci egész nap a hasra fordulást gyakorolta. Sajna nemsok sikerel :lol: De egyszer csak össze jön neki :D Majd úgy is megmutatjuk mindenkinek! :lol: :D

Kép
marcianya

Mennem kell, felébredt a Prücsök :D
Ollem, úgy látszik váltjuk egymást :lol:

Kép
marcianya

Szia Marcianya!
Kedves beszégetőtársam.... :D
Bogi nevében is köszi. Hát hogy tiszta anyja (bár mindenki ezt mondja.)....nem lenne gyönyörű, ha az anyjára hasonlitana....A mosolyától én is elolvadok, remélem Marcinak is tetszik...
A zsák pedig olyan mint egy rugi. kezes lábas...800 Ft -ért vettem tavaly a Tescoban, lehet, hogy idén is lesz...ha lesz veszek. Annyit megér. nem az a nagyon vastag....de ilyen időben pont jó.
A méret már éppen hogy....úgyhogy egy két hétig még jó lesz aztán eltesszük a kistesónak.
szoritok Marcinak a hasra forduláshoz!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Marcianya!

Enyém most aludt el...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ja Marcianya!

Alvós kép...nem tudom, miért szeretik a babák magukra húzni a takarót , pelenkát??? Bogit is sokszor találom meg így....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

soha többet senki ne kérjen elnézést a sok képért.
NEM LEHET VELÜK BETELNI:)))))))))

Kép
marjan78

Ollem, most csak félkézzel (a másikba a Marci) mutattam Bogit a prücsöknek. Egy nagy sikoj, és egy vigyor volt a reakció :D
(most meg egy nagy büfi, de ez a tápszer volt :lol: ) Én i állandóan a tescoba vadászok mindenre, már alig várom, hogy megnyíljon itt is a bécsi úton. A méret is és az ér is a legjobb.
Én néha attól félek megfullad a sok minde alatt. De ha kitakarom fölébred :?

Kép
marcianya

ér=ár :lol:

Kép
marcianya

Marcianya!

Oh köszi Marci a sikolyt és a mosolyt!
Én most harisnyát akarok neki venni meg vmi pamut cipő szerüt a lábacskájára...
Bogi még mindig alszik. A pelus persze félig a fején....még jó hogy kap levegőt...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

harisnyát én is keresek, de ahol találtam ott 2000.-, hát annyiért magamnak se veszek!

Kép
marcianya

2000 Ft a harisnya???
hát annyiért én se veszek....
körülnézek nálunk a paicon. múltkor láttam...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én szombaton megyek az "MDF" piacra. Én is ott nézem meg.

Kép
marcianya

Nálunk csak csütörtökön van piac... :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Bogi még mindig alszik...így nem megyünk apa elé...pedig már rákészültem. Talán elmegyünk még ma egy rövid sétára....jó lenne....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

sziasztok!

Köszönöm a hiányolóknak a hiányolást! :wink:
Olvasgattam, csak nehezen értem a végére... Levi tegnap hazament, így megint kettesben vagyunk. Szegénynek jó hosszú listát írtam, hogy kivel miért találkozzon, mit vegyen (Tescos rucikat! sokat!! :D), de egész jól halad :D szombaton este már itthon is lesz.

Kedden megkaptuk az oltást, Lillus 5880gramm. (talán ő a leggizdább itt? :roll: :lol: ) Kicsi kiabálás volt, de egész gyorsan megnyugodott. Azóta viszont tönkrement az éjjeli alvókája... Hétfőről keddre még 7 órát aludt egyben, azóta csak 4-et... :?

Okosbaba módszert nem ismerem, de az biztos, hogy Lillus kénytelen lesz minél korábban két nyelven beszélni. Itthon nem hall német szavakat, max a tévéből, nem is engedném, hogy Levi tanítsa. Levi jól tud nagyon németül, de nem az anyanyelve, és nem tökéletes, nem akarom, hogy a rosszat tanulja meg tőle. Szerintem az oviban gyorsan rá fog ragadni a dolog. Viszont, mivel már kiskorában is két nyelvet fog elsajátítani, nem bánnám, ha kéttannyelvű suliba menne... így gyakorlatilag három nyelvet tudna tökéletesen később, ami hatalmas előny lenne neki. (engem is megtaníthatna majd... :lol: )

Nagyon gyönyörű babákat láttam! Nem akarom felsorolni, nehogy valaki kimaradjon belőle... MIND gyönyörű! :wink:

Tök szomorú vagyok, csak az a baba vehet részt a dm bababónusz programban, aki otthon született... :( Itt is van, de az otthoni több kedvezményt ad, ahogy a szavaitokból kiveszem. :(

ercsi_3

Ercsi
egy kérdés:)
a férjed vezetékneve nem L.betüvel kezdődik?
Vendég

Lekri, nem :D miért? (amúgy a vonalzóm alatt van Lillus albumának a víme, ott a vazetéknevünk is :wink: )

ercsi_3

már rájöttem :D :D
van egy ismim,Levi ő is németben lakik/ot kint és nemrég született kislánya.csak nem Lili hanem Vivi.most néztem meg :lol: :lol:
lefürdetem fiukat
Vendég

Most csak bekukk.
És pár kép a pont 4 hónapos Bogiról:

Kép Én és a lányom

Kép Boglárkám mosolya

Kép Bogicám

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Itt Bogi pont 4 hónapos volt!

Tegnap voltunk oltáson, eléggé kifáradt, így mire jött a dokinéni, hát ordított. Így nem tudni, hogy az oltástól is ordított volna, vagy csak a fáradtság, vagy mindkettő... :(

De egy kis hőemelkedéssel megúszta, és ma elég sokat aludt, és dumált rengeteget. Szopni csak 5x szopott napközben. Hogy éjszaka hányszor fog?????? :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Marcianyu: hol a baba?
Anyudlátogtaás kapcsán pont arra gondoltam amit írtál, mármint hogy kisbabáűval nehéz mert bevinni nem túl jó de akkor vkire bízni kell stb stb

Atizka: nekünk szerencsénk van szerencsére ;) a gyerekdokival. aranyos a pingvin :lol:

MAry édi Bogi! Az a vigyor! :D És Bolygó Bogija is édes nagyon -jól áll neki az autósülés :D

oltásra mi is mehetünk vissza mert kicsit folyt az orra Julinkának :evil: no sebaj legalább az is progi és időtöltés

Kép Kép
celesztina

Jó reggelt!
Tegnap kiborított a kicsifiam! Du. 4-kor evett és este 7-óráig kellett cipelnem a popsiját. Olyan hisztis volt hogy csak na! 7-kor végre megfűrdettem, megetettem, és már félálomba volt, mikor megjött Apa. Persze csak egy puszira ment be hozzá, de ez elég volt ahoz, hogy az én drágám fölébredjen, és újjabb egy órás séta után aludt csak el. Már azt hittem leszakad a hátam! De aztán reggel 5-ig aludt.
Ercsi nem irigyellek, jó sokat vagy egyedül. Én bevallom minden este már alig várom, hogy hazaérjen a párom. Kérek képet a kis mosolygósról! :D
Bolygo Bogija is kis huncut. De nagyon helyes!
Celesztina a ha a hol a baba kérdés az első képre vonatkozik, akkor a baba bujócskátik a paplan alatt :lol:
Úgy beszéltem meg Apáva, hogy evisz kocsival a korházig, én bemegyek Anyumhoz, ő meg addig kint sétál egyet a gyerekkel. Másra nem is tudnám bízni a Marcit, mert nem marad meg senkivel.
Na megyek, mert ébred a prücsök, és mindjárt követeli a reggelijét.

Kép
marcianya

sziasztok

este 10kor kapcsolták vissza a fütést :( :(

keresztelő:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

bocsi ha sok lettem:)
megyünk ma a dokihoz vissza
Vendég

kRISTÓF VÉGIG A KEZÉT ETTE ÉS CUPPOGOT HOZZÁ :lol: :lol: :lol:
BOCSI A NAGY BETÜJÉ :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ma van a 10. házassági évfordulónk. :D

Tim! Gratulálok a fogacskákhoz!:D
Igen, jobban vagyok, köszi. Szerintem az is jót tett, hogy kimentem egy kicsit a levegőre.
Amúgy nem vagy egyedül, mikor Nimród ébren van, keveset van el magában, neki is vinni kell a popóját. :lol: Ráadásul estére csak én vihetem, még az apja sem. :?

Bundazsákot még a születése előtt vettünk egy jó nagy méretet, az jó lesz neki. Overált a nyáron kaptunk, de azt tegnap már ráadtam, mert télen valószínű már nem lesz jó rá. :? :D És így legalább nem kellett 66 réteget ráadnom. Nem szeret öltözködni.

Marjan! Örülök! :D Remélem a vírus is hamar eltűnik.

Marcianya! :lol: Nem tudom, de Nimród is mindent a fejére húz, majd úgy tesz, mint aki megfullad, nem kap levegőt. Igaz, ő nem akkor, amikor alszik. Mikor alszik, mindent lerúg magáról. :D Ezért alszik hálózsákban.
Édes Marci! :D És nem sok a kép, én nagyon szeretem nézegetni.

Mary! Még mindig gyönyörű Bogi! :D
És nem sok a kép, egyáltalán.

Harisnya: én a kínaiban vettem még tavasszal és tiszta pamut!!! Pár 100 Ft volt, már nem emlékszem. :oops:
És zoknit is ott szoktam venni, mert máshol nem kapok tiszta pamutot. A zokniknak darabja 180 Ft.

Bodyt a tescoban veszek én is, de egy ideje nem találom a hosszú ujjút. Ezek szerint nálatok sincs. :( Azért még vadászok, mert nagyon szeretem.

Bolygó! Nagyon aranyos a 4 hónapos Bogi! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Lekri! Nagyon jók a képek! Szépek voltatok. :D
Édes lehetett Kristóf, ahogy cuppogott a nagy csendben is. :lol: :lol:
Majd írd le, mi volt a dokinál. Remélem minden rendben lesz.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci, boldog házassági évfordulót! Kép

Ercsi, én azt hittem Németországban olcsóbbak a ruhák, mint nálunk... (Jó, hogy jöttél)

Édesek a babák!
(Később talán részletesebben is, most megyek.)

KépKép
KépKép
atizka

Hű, eltünt a vonalzóm :evil:

KépKép
KépKép
atizka

Hmmm, bocs mégse, csak az előbb nem jelent meg :oops:

KépKép
KépKép
atizka

Megjött az etetőszék! Kíváncsi vagyok, ebédnél hogy fog tetszni neki.
[
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 11:00-kor.

Kép
marcianya

Lekri jók a keresztelős képek! Jó hanos lehetett a cuppogás :lol: Milyen nagy már Kristóf is!
Gummimaci boldog házassági évfordulót!!

Kép
marcianya

Gumimaci, gratula az évfordulóhoz! Szép kerek! Hová mentek ünnepelni?

Képek ismét nagyon szépek, már hatalmasak a babók :shock: :D

Fogakhoz is gratula! (Valaki használ borostyán nyakláncot? Tapasztalatok?)

Kép
babyteve2

Atizka, Marcianya, Babyteve! Köszi.:)

Babyteve! Nagy ünneplés nem lesz :( , a piszkos anyagiak, de azért beülünk a mekibe egy hizlaló menüre. :oops: :mrgreen: :lol: Az a fontos, hogy most is úgy szeretjük egymást, mint 10 éve, vagy még jobban. :D

Ti hogy vagytok?
Lánchoz nem tudok hozzászólni.

Marcianya! Marci kicsit megszeppent az etetőszékben, jól látom? :) Hogy zajlott az első ebéd benne?
Megkérdezhetem, hogy milyen cipő-papucs? van Marci lábán? 66 zokni helyett inkább valami melegebb házi papucsot adnék rá, de eddig azt hittem bébi méretben nincs. Bár, a mi tappancsaink nem is olyan kicsik. :roll: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

De jó, már megint elszállt a hsz-em!

Szép babákat láttam megint, és köszi a Bogi-dícséreteket!

Bogikám egyébként ilyen nevetős-mosolygós baba. Folyton mosolyog, gőgicsél, olyan drága, hogy!

Celesztina: Látom, mi nagyon lemaradtunk Julinkától, mert Bogi "csak" 7,5 kg. Inkább nyúlt: 65 cm. Így kevésbé pufók.

Amire emlékszem az elszállt hszből:

Lekri: Jobbulást Kristófnak és szépek a keresztelői képek! Ja, és a cuppogás édes lehetett!

Mango: Én is kíváncsi vagyok a szemszínváltozásra.

Tim: Gratulálok a fogacskákhoz!

Marcianya: Édes nagyon Marci abban a szupi etetőszékben. Tuti tetszik neki.

Gumimaci: Gratulálok a házassági évfordulóhoz.

Atizka: Sajnálom, hogy anyósoddal gondjaid vannak neked is. Nekünk is van olyan rucink, ami egyszer sem volt még Bogin, de már kinőtte...

Ollem: Tuti hasonlít rád a lányod, de még nem láttuk a papát, biztos azért rá is "ütött" egy kicsit.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sokan eltűntetek, légyszi jelentkezzetek! Szössz, Nono, Szőlő, Zorróné, Anetto, Lolka, Bambika, Xsara, Gabcika és még sorolhatnám (bocsi, hogy nem teljes a felsorolás).

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Bolygó megelőztél :lol: Én is pont "reklamálni" akartam, hogy hol van a fél csapat :( Tényleg sokan eltüntek, pedig kíváncsi lennékrájuk, mi van velük. :(
Gummimaci, még nem volt benne ebéd, majd most ha felébred avatjuk föl a széket. Egyébként a papucs tescos, és 800 vagy 1200.-volt, már nem emlékszem pontosan. Egyébként én is zokni helyett vettem, mert azt alig találok olyat ami nem vágja a kis husikáját. Olyan szűk mind! (vagy a pocok husis? :lol: ) És nagyon szereti a mamuszt, nem rugja e a lábárol.

Kép
marcianya

A hétvégén nem nézek be, ezért SZŐLŐnek BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Kép
téjé

Sziasztok!

Szőlőnek szülinapja van? Hát akkor boldog szülinapot!

tényleg sokan eltüntek.... :(

Marcianya!

Nekem is tetszik Marci mamusza. én is akarok ilyet venni, mert a zokni vagy ugyanúgy mint Marcinak szorítja a lábát, vagy lecsúszik...egész jó ára is van.

Gumimaci!

A kinai nem is rossz ötlet harisnya ügyben. megnézem. nálunk (kis város) van három vagy négy kínai is..

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

és Marianya!

Szupi az etetőszék! :D

Én Boginak ma csináltam krumpli pürét és teszek bele banánt....hát kíváncsi vagyok, hogy fog neki ízleni..... :roll:

Jaj tegnap este fél hétkor már felébresztettem, mert nem akartam, hogy este meg ne aludjon el....Elmentünk sétáltunk egyet a boltig meg vissza. fél nyolckor fürdetés , aztán evett és nem akart aludni. nagyon elemében volt a kiscsaj....sikongatott, magyarázott....elvolt... :shock: 11 kor aludt el, de úgy hogy előtte még evett 120 ml-t....
és reggel fél hatkor megint sirdogált, ahogy szokott. mindig egy időben....visszaaludt cumival és csak nyolc után evett.

Ercsi!

Lillus szerintem nem is gizda...
Bogi négy hónaposan 5920 g volt, úgyhogy nem sokkal nagyobb Lillusnál.

Hétfőn megyünk lemérni mennyit hízott és nőtt...hát kíváncsi vagyok....A boltban rátettük a zöldség mérlegre....össze vissza mozgott nem ült meg, úgyhogy passz... :lol:

Bolygó!

Bogi nagyon édes. És milyen mosolygós. Biztosan nagyon boldog baba. :D

Lekri!

Jók a keresztelős képek. A cuppogás nem lehetett semmi...hááááát én nem bírtam volna ki röhögés nélkül... :lol:

Gumimaci!

Gratulálok a 10. házassági évforulótokhoz!!! :D

Babyteve!

Mire való az a lánc? :oops:

Bolygó!

Majd lekapom apával is Bogit, de apa utál fényképeszkedni....van egy jó képem róluk, de az meg túl nagy. nem tudom ide feltenni... :(

És mindenkinek köszönöm a Bogi dicséretet! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, ezt találtam a láncról:
http://babacsoda.hu/content/view/23/60/
Igazából nem lehet rossz... Ha van valakinek tapasztalata, ne tartsa magában! :wink:

Marcianya, rögtön hozok képeket Vigyorikámról, csak ebédelek aztán kicsinyítek! :wink:

Gumimaci: gartula a házassági évfordulóhoz!! Mi jövő héten leszünk 1 évesek.

Azért az tök jó, hogy elég nagy korkülömbség van itt a topikban köztünk, és mégis milyen jól megértjük egymást, nem?

ercsi_3

És hol lehet venni ilyen borostyánláncot, ami tuti igazi és nem szakad el?

Marjan

Kép
marjan78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?