Új privát üzeneted érkezett!

kis csillag

sajnálom az alacsony vérnyomást,nem lehet valamivel feljebb vinni?ez tényleg nagyon alacsony.nekem multkor 100körül volt,utoljára pedig 110/nem tudom mennyi,de mondjuk az elő mrés előtt nem ettem és eléggé remegtem.

candida

muszáj tartanoim a diétát mert ha nem akkor kellemetlen meg fertősés is lehet az meg nem hiányzik.meg amúgy miórta van ez a betegés azóta annyira nem vagyok tejes,terhesség óta pedig még annyira sem.

beze

és te mit csináltál a candidával?kezelték?

nyufó

elmúlni nem akar csak max kórdában lehet tartani,nekem a cickafark tabletta nagyon jó volt rá,csak most nem lehet szedni mert hormont adagolna ami most nem kell.

KépKép
bettike83

Szonce köszönjük a neveket :D Lassan én is elkezdek gondolkodni rajta :D
Zsuzs az én családom is Spanyolban él és fantasztikus hely :D sajnálom, hogy nem jöttek össze a számításaitok :( Azért lehet, hoy később kicsit kevesebbet fogsz felszedni, de amúgy az se sokkal jobb, hogy állandóan éhezem :( :(

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

monka

éhezni nem jó,csak max egészséges ételeket kell ilyenkor kiválasztani.én ilyenkor gyümölcsöt probálok enni,de ha már végképp ne birom akkor valami szendvicset

KépKép
bettike83

Bettike gyümölcsöt eszek, amennyit bírok,azon kívül még a salátákat kis hússal próbálom és persze a leveseket. De sajna mindenből csak kevés megy, de azért igyekszem, hogy legalább olyat egyek, ami mind a kettőnknek jó :D :D Most a tojáslevest próbálom meg este :D

Kép
monka1

monka: a szüleid élnek Saponyolországban? akkor te miért nem vagy ott? Vagy onnan költöztél ide? Erre nagyon kíváncsi lettem :)

KépKép

KépKép
t.timi

Szia Timi :D :D :D Először csak apukám ment ki dolgozni (10 éve), aztán anyukám (4 éve), aztán meg húgom (3 éve) én meg azért maradtam itt, mert már itt Pesten kezdem el élni az életem, csinálni a sulit meg minden és nem akartam abbahagyni (új nyelvet tanulni, újrakezdeni mindent). Anyukámék már 2 év múlva végleg hazajönnek, illetve lehet hogy még előbb is. Neked hogy telik a munka? :D

Kép
monka1

Amúgy ott is elég nehéz az élet, anyumnak pl sokszor nincs is munka :( csak apunak van rendszeresen

Kép
monka1

monka

az a lényeg h a picur a megfelelő tápanyagokat kapja,de sztem te is azt kivánod általában amit ő kiván,én is igy vagyok.kevés kaja pedig nem gond,én is meg mindig kis adagokat tudok enni,nem megy több,de ez nem gond :)

KépKép
bettike83

Bettike: max. visszatérek arra, hogy reggelente megiszom a tejeskávémat.. Jobb nem jut eszembe vérnyomásemelésileg.. Az volt a furi, hogy nem is kocsival mentem, hanem egy jó 15-20 perces sétával, szóval hiteles volt :lol:

Látom előkerültek a névlisták :wink:
Nekünk már megvan minden eshetőségre az összes variáció :D
Inkább még csak szaporodnak hozzá.
Az első elgondolásom az volt, hogy ha lányok, akkor Alexa és Csenge, ha fiúk, akkor Bendegúz és Botond, de most előtérbe került a Georgina lánynévnek és a Benedek fiúnévnek.
Apukának még vannak fenntartásai a fiúnevekkel kapcsolatban sajna.. :twisted:

Most megyek, mindjárt kisül a töltött tök a sütőben és még valami barackos sütit is szeretnék ma délután csinálni :D

Később jövök! Sziasztok!

Kép
kis-csillag
Tököl

Bettike igyekszem mindent a kicsiért tenni :D hát legalább most már tudom, hogy más is nehezen eszik :shock:
Kis-csillag szép neveket találtatok :D Jó sütést neked :D

Kép
monka1

bettike, ha nem lett volna úton Marci, akkor kaptam volna alami bogyót, de így semmit. Igazából sárga folyáson kívül mást nem okoz, szerintem Marcit se zavarja.

Kiscsillag, Alexa a kislányom. :wink: Fiúban nekem is tetszik a Botond. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

kösz csajok a dícséretet! azé sovány nem vagyok! de a súlyom inkább nem publikálom de 6ossal kezdődik (sajna)

nyufó: biztos fontos a pozitív gondolkodás. De sajna nem minden, sőt. Olvasgattam az elejétől a szülészetek alatt lévő topikot az sos élet a kisbabánkl halála után. Hát egyik anyuka sem rettegve lett terhes, pozitív gondolatok ott sem voltak híján és mégis tragédia lett a vége. váratlanul, hirtelen. Nem ezen múlik sajna sokminden azt hiszem, mégha bízunk is benne. Én azta nem hiszek ebben mióta azt at opikot olvasom.

hú látom már vannak nevek is! Amúgy sosem késő, nekünk a fiamnál a szülőágyon dőlt el. Akkor már ott tartottam h miattam legyen akár piroska is szegény fiam csak szedják már ki mert nagyon fájt. Aztán apjuk észnél volt, nem lett piroska. :lol: A lányomnál is csak a 7. hóban. MOst van egy név de még annyit változhat.

kiscsillag: a védőnő már nem adhat beutalót afp-re. Gondolom nálatok sem mások a tv-ek. :roll: nem hiszem h ez területi szabály lenne. Max úgy adhatta ki ha ő kérte el a nődokitól de ha csak ő írta alá és utalt be nem érvényes már úgytom. Nagyon észkombájn amúgy ha szte már a 10. héten érezned kéne őket. Hogyne...jaj az ilyenek olyan sok butaságot tudnak mondani.

Vki kérdezte mit érzek ha érzem a babát. nem tok visszalapozni h ki volt ezer bpcs a fiam itt kolbászol fél kézzel írok h ki ne lőjje a gépet mert miden elszáll. Hát igaz a mondás h olyan mintha a lepkeszárnyát éreznéd ahogy simogatja a hasad belülről. Persze aki nagyon későn érzi meg az ne csodálkozzon ha nem lepkeszárnyat érez hanem egy nagy oldalbarúgást, egy hegyes kis sarkocskát vagy könyököt! :lol: de ha korán érezzük akkor lepkeszárny szerű. sokan hasonlítják a bélmozgáshoz de az valóban bélmozgás és azt érzi az ember ezt nem lehet azzal összekeverni. De én így a 3. terhességnél csak ezt mondhatom biztos van ellenpélda is, nekem ez a tapasztalatom.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

elkezdtem a 15. hetet is...de durva. el sem hiszem....nagyon komoly, annyira rohan az idő...hihetetlen.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Először is elnézéseteket kérek, hogy még nem válaszolgattam d amikor reggel megláttam az utolsó hozzá szólásom óta termelt mennyiséget, nem vállaltam be az egész délelőttöt, mivel már nem dolgozom és így nem érek délelőtt anniyra rá...:roll: Viszont a jóhírt szerettem volna veletek megosztani, mivel csak a lánykám van itt mellettem valami felnőtt emberi lény is kellene :) Megjött az integrált eredményem nekem múlt hét csütörtökön vették le és ma jött az sms.

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 1 700
Kockázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: 1 : 33 000
egyenlőre ennyi és megpróbálok vissza olvasni addig is szép napot!!!

KépKép
Kép
krisztin76

Krisztin, gratula. De ez nem kombinált volt véletlenül? :roll: Nekem az integrált 2. részét 16-án veszik le.

Dr nono, én is elég korán megéreztem Marcit, de ő kapásból nem lepkeszárnnyal indított, hanem huppanásokkal, tegnap pedig akkorákat rúgott este, hogy meglepődtem. Én is tudom, hogy ezek nem a beleim! Azok nem rúgnak. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

sziasztok lányok

tegnap elhanyagoltalak benneteket sajnos, mert túlóráznom kellett és mire hazajutottam már csak arra volt erőm hogy az ágyba beessem. mostanság álomkóros vagyok. ülve el tudnék aludni

nono: nagyon szép kerek már neked is a pocid. már várom hogy nekem is legyen ilyen mint nektek, de egyenlőre nekem egy kis puklin kívül más nem látszik. mondjuk első terhesség, ami késik nem múlik szerintem

szonce: köszi az utónévnaptárat. már nekikezdek én is keresgélni neveket mert még addig sem jutottunk el a párommal hogy mik tetszenének. egyszerűen fogalmam sincs. úgy érzem ez nem lesz egyszerű feladat. főleg a fiúnevekkel állok hadilábon. lányba több szebb nevet találnék

nyufó: remélem jobban van már Regi. szegény, nagyon rosszul lehet ilyen magas lázzal. de szerencsére a picik gyorsan túlvannak a betegségeken, bízom benne nálatok is így lesz és minél előbb meggyógyul

kis-csillag: tényleg érdekes a védőnőd. ilyet mondani hogy 10 hetesen már lehet érezni, ez hülyeség és felelőtlen kijelentés a részéről, hogy a 10. hét után már azon parázzon szegény kismama hogy miért nem érzi. amugy a vérnyomásom nekem is ilyen alacsony, de nekem azt mondta az orvos hogy ez teljesen normális, ne aggódjak. 100ig csak akkor megy fel ha már nagyon feszült vagyok

monka: tudom mit érzel. nekem sincs étvágyam. talán most kezd már visszatérni (kopp-kopp), de voltak napok amikor szó szerint szenvedtem attól hogy ennem kellett. ráadásul ha nem ettem attól voltam rosszul, ha meg ettem akkor attól. de még a mai napig müzlin, gyümölcsön, sajtos stanglin stb élek. minden nap mást bírok megenni. a főtt kaja nehezen megy. a melegtől rosszul leszek. de a baba az orvosok szerint elveszi amire szüksége van, úgyhogy ne aggódj. remélem hamarosan megjön az étvágyad.

KépKép
Kép
rebeka85

krisztin: gratulálok az eredményekhez. ezek szuper eredmények :D

nekem még csak ma vették le a kombinálthoz a vért. akkor kb egy hét mire eredmény lesz... már várom

KépKép
Kép
rebeka85

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:22-kor.
szonce82

dr_nono én is a lepkeszárnyban bízok így első babánál :D de még nagyon odébb van :( Azért irigykedem már hogy érzitek néhányan :D
Krisztin én is gratulálok a szép eredményekhez :D

Kép
monka1

Beze igazad van:) :lol: de én mindig össze kevertem a kettőt. Én is érzem a kis poronytunkat, de van, hogy nem is naponta mert időm nincs figyelni, csak pl ha itt ülök és egyszecsa bumm tehát ez remélem egy rakoncátlan nőszemély :lol: de ha fiú lesz hát akkor ez egy ilyen lapjárás volt, őt is haza hozzuk. Nálunk a nevek "sajnos" kicsit egy betűre korlátozódtak, mindenki a családban k betűs Krisztián, Krisztina Kristóf és Kamilla így ő kelme eddig ha lány lesz Kála ha fiú Kende. :roll: De hogy k betűs az fix.

KépKép
Kép
krisztin76

Rebeka tökéletesen leírtad az érzéseimet :lol: sajna tényleg így van még mindig, de amit lehet eszek + vitamin. A doki is mondta, hogy ez elég a picinek :D Ezek szerint te már kezdesz kilábalni ebből?
Nyufó gondolom Regivel vagy, ezért nem tudsz írni :!: Remélem már jobban a kislányod :!: :!: :!:
Szonce a dokid tuti tudja hova ment a vér, talán még az asszisztense is :) szerintem kérdezz rá, tutkó elírták a számodat :?

Kép
monka1

sziasztok!

nyufó jobbulást Reginek!

szonce akkor a dokidat hívd fel és ő utánanéz (vagy nem magándoki?)

krisztin szerintem az kombinált teszt volt, de a lényeg, hogy gratula az eredményekhez! :)

A leves az nekem is nagy kedvenc, imádom. De terhesség előtt is imádtam :) Úgy vagyok a levessel, mint Gombóc Artúr a csokival, minden fajta jöhet :)

Ma olyan álmosság van rajtam, hogy nem nagyon tudok koncentrálni a munkámra, lassan el is indulok haza.

Muffin lába továbbra is fel van dagadva, nem is terheli. Ma visszük vissza a dokihoz, hogy csináljon vele valamit. Szerintem nem kellett volna levenni a kötést a lábáról két nappal a műtét után. Haragszom kicsit a dokira. Ajánlom neki, hogy rendbe tegye :!: :evil:

Nekem is inkább lányneveim vannak, azt valahogy könnyebb találni.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Mára elköszönöm, holnap jelentkezem :D mindenkinek nagy szép napot és kellemes estét :D

Kép
monka1

monka: egy picivel jobb, de vissza vissza jön még. sokszor úgy érzem sose lesz vége, de bizakodjunk, hogy nemsoká vége lesz és felhőtlenül élvezhessük a pocakosodást. biztos sokan vannak még ugyanígy mint mi :)

szonce: tényleg én is csak azt tudom tanácsolni neked hogy beszélj a dokiddal, és hívd fel őket. ennyi idő után már szerintem tuti telefonszám probléma van. meg én úgy tudom az orvos kap egy példányt eredetiben az eredményről. azt is megkérdezheted. lehet már ott van nála

KépKép
Kép
rebeka85

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:22-kor.
szonce82

szonce82
Én elméletileg pénteken megyek az én dokimhoz eredmény hirdetésre. Én nem is tudtam, hogy sms lesz, úgy, hogy a dokid is megkapja az eredményt szerintem. Kérdezz rá azzal még semmit nem rontasz el. Viszont engem is felhívtak a telszám miatt... De jó lett:) szép délutánt

KépKép
Kép
krisztin76

----
szonce82

Nono: pedig kaptam beutalót, két példányban, csak majd a vérvétel előtt egy nőgyógyászatos pecsétet kell rá kérnem :roll: azért, hogy elfogadják.

Krisztin: gratulálok a szuper eredményekhez :D

Dalmicsek: jobbulást Muffin lábának :( :)

Rebeka: ezért is nem nagyon a szívem csücske.. Én is kitanultam a szakmát, és nem 10 hetet oktattak 10 éve sem, és most sem :wink: :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

El kellett mennünk gyerekorvoshoz, mert annyira sírt egész délelőtt Regi, meg se tudtuk vígasztalni, semmi sem volt jó. Most voltunk először itthon gyerekorvosnál, szerencsére itt ahol lakunk fel is vették így hogy még nem vagyunk sehova bejelentkezve. Nagyon csúnyán be van gyulladva a torka, kapott antibiotikumot, meg még valamit. A lázát az elég jól le lehet vinni a gyógyszerekkel, de nyűgös, nem eszik, nem iszik, remélem hamar túllesz rajta!

Lányok csinálnék a táblázatba egy név oszlopot majd amikor már tudjuk biztosabban a nemeket és akinek már van fix neve, azokat is beírhatnánk, mit gondoltok?

Kis-Csillag nekem alapban 90/60, 80/50 a vérnyomásom, nagyon szar tud lenni az biztos. De az az érdekes hogy Reginél is és most is a terhesség valahogy olyan hatással van rá, hogy felmegy olyan 100/70 körülre. Érdekes hogy neked meg csökkent. Ez tényleg hülyeség hogy ilyen fiatalon, tapasztalatlanul védőnő lehet valaki és ilyen hülyeségeket mond hogy a 10. héten éreznek kéne :shock: Tényleg bevezethetnék hogy már szült vagy tapasztalt nő lehet csak védőnő. Georgina, hehe én is az vagyok :lol:

T.timi az egy jó módszer volt akkor a körömrágás leszoktatásra a műköröm :lol: Elhiszem hogy zavar, szerintem egy évben egyszer törik be úgy körmöm, hogy le kell teljesen vágnom és olyan furcsának is látom azt az ujjam ahol rövid a köröm, meg marhára zavar. Úgyhogy elhiszem hogy furi lehet nagyon! De különben meg ha megszoktad, tudsz jól, biztonsággal csinálni vele bármit akkor maradhat babához is szerintem. Nekem is hosszú a körmöm, de soha meg nem karmoltam Regit, ha az a megszokott, akkor úgy csinálja az ember úgyis.

Monka háát én aztán tudok enni rendesen sajna, hízok is, mióta itthon vagyunk és eszem a sok hazait, még intenzívebben is. Te most akkor mikor is mondod meg a családodnak? Mert ha jól emékszem, végül is nem mondtad meg akkor amikor itt volt a tesód, megárod a 12. hetet? Azt tudom hogy 5-én jön a húgod, megjegyeztem, mert akkor van a szülinapom :lol:, akkor mondod majd meg a családnak is? Ha megtudják a babát, akkor biztos még előbb is hazaköltöznek mint 2 év!

Zsuzs de kár hogy Spanyol nem jött be, jó lehetett pedig nagyon! Jó hogy legalább akkor ott jó a terhesgondozás, itt kész katasztrófa. Nincs orvos, Regivel nem is láttam orvost végig, csak szülésnél került elő mert komplikáció volt. Összesen két UH van, a 10-14. hétben és a 20. hétben és utána semmi. Pár hetente elsétálsza szülésznőhöz, ő megnézi a pisidet, meg meghallgatja a baba szívét és ennyi. Egy héttel túlhordtam a lánykám, az utolsó több mint 3 hétben rám nem nézett senki. Ez most a rövid kivonat, szóval katasztrófa. Én másfél hét alatt 2 kg-ot kaptam magamra az itthoni jólétben és jó kajákban :oops:

Bettike nekem egyszer volt candidás ismerősöm és egy fél éves nagyon durva diétát végigcsinált és lemúlt neki, ki lehet ölni, csak nagyon nehéz. Valahogy lemaradt nekem hogy candida, azt hittem valami allergia.

Krisztin gratulálok az eredményhez!!! Én is leírtam ide, hogy nem kombinált-e aztán tovább olvastam és láttam hogy akkor javítottad.

Szonce ha magán doki én tuti felhívnám, fizetsz neki épp eleget, hogy segítsen. De különben meg tuti tudja az aszisztense is a telefonszámot, lehet elég csak tőle elkérned!

Dalmicsek írd meg mindenképpen mi van Muffinnal, drukkolok neki!

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: sajnálom hogy ennyire rosszul van Regi. Remélem a gyógyszerek már segíteni fognak és gyorsan helyrejön

mindig megdöbbenek rajta, mikor írod, hogy milyen a terhesgondozás kinn. azért nagyon durva, ennyi ultrahanggal jóformán doki nélkül hogy lehet kiszűrni a betegségeket? Vagy ott mindegy, majd úgy is ki fog derülni alapon megy? és én még azt hittem a magyar eü rossz

KépKép
Kép
rebeka85

Rebeka én is azt hittem de nem. Most voltunk ugye gyerekorvosnál, ki is akasztottam a dokit amikor mondtam neki, hogy ő az első aki belenézett a gyerek szájába. Pedig volt már beteg, de ha nem nyitja ki az orvosnak, akkor nem nézik meg. Itt meg a doki addig dolgozott, amíg meg nem tudta nézni a torkát és ki is derült hogy elég komoly torokgyuszija van. Szóval az egész eü-re kint ez jellemző. Különben pontosan meg van adva hogy mik tartoznak az eü ellátásba ami jár, és pár évenként felülvizsgálják. Ami "ritkán fordul elő" azzal úgy vannak, hogy annyi belefér, mint mindenkinek megcsinálni a szűrővizsgálatot. Pl. nem hajlandók terheléses cukrot csinálni, mivel nincs a családomban, pedig éhgyomorra volt 6 a cukrom. Ha azt mondtam volna hogy van a családban, megnézték volna, de mindig utólag okos az ember. Pedig ez hülyeség, mert a terhes cukor attól előjöhet hogy nincs a családban cukros. Na de nem akarlak zsibbasztani ezekkel, de tényleg az otthoni eü jobb. Bár itt meg nincs a csőd szélén az egészségügy emiatt hogy nincs mindenkinek az a sok mindenféle vizsgálat elvégezve. Lehet hogy az otthoni és az itteni eüt kellene összegyúrni és az lenne az egészséges.

KépKép

KépKép
nyufó8

Már nem emlékszem ki írta nekem, hogy hol vett Tamarinlax-ot, de köszönöm szépen, mert sikerült így nekem is venni!!!!

KépKép

KépKép
nyufó8

Krisztin, semmi baj. :wink: Mindkét név tetszik. :D

Nyufó, a bpd a koponya átmérője, az ötleted pedig szuper. :D Reginek jobbulást!

dalmicsek, muffinnak is küldök gyógyító energiát!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

kis-csillag: az úgy oks h 1 nődoki lepecsételi. Régen nem kellett hozzá nődoki pecsét elég volt a védőnő aláírása. azthittem te is csak ezt kaptad de akkor nem szóltam!

dr_nono

nono

én még nem érzek semmit,pedig nagyon várom már :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Jajj, olyan ritkán tudok jönni! Olvasni még csak-csak sikerül titeket, de az írásra már sose jut idő.

Nyufó
Reginek jobbulást! Szegénynek biztos fáj a torka, azért nem eszik-iszik. A folyadék viszont nagyon fontos lenne, főleg ebben a melegben. Tudom könnyű mondani, de próbáld minnél többet itatni. A doki írt fel valami fájdalomcsillapítót? Remélem hamar meggyógyul!
A név ötlet szerintem nagyon jó.

Kis-Csillag
Gratulálok az esküvőhöz! A védőnő tényleg érdekes dolgokat beszél, de sajnos ez nem mindig korfüggő. Az enyém idősebb, gyereke is van és mégis tud olyanokat mondani, hogy a fülem ketté áll. :)
Gratulálok az uh-hoz is! Jók a képek!

Bettike
Látom megvettétek a bútort. Nagyon ügyesek vagytok! Ha jó áron volt szerintem sem szabad ott hagyni.

Dalmicsek
Szegény Muffin! Remélem azért hamarosan helyre jön!

Szonce
Szerintem hívd fel a dokid nyugodtan. Jobb, mint idegeskedni még 2 hetet.

Krisztin
Gratulálok a jó eredményekhez!

Csill
Azt hiszem te írtad, hogy ay I. Nőin szülsz. Én is oda járok.

Nagyon jók a pocak fotók! Nekem általában csak este látszik inkább, ahhoz képest, hogy 4. gyerek, nem túl nagy, bár nekem egyik babával sem volt nagy hasam.

Nevek még nekünk sincsenek. Ha fiú lesz, akkor bajban leszünk. :)

A baba mozgás tényleg olyan furi érzés. Én amikor először éreztem a fiúkat, valahogy nem akartam elhinni, hogy ez már a baba. Aztán ha nagyobb lesz, akkor tényleg jön a bordarúgás, hólyag taposás, hashullámzás. :) Én eddig a 14-16. hét körül éreztem először, kiváncsi vagyok most hogy lesz.

Iwiwen engem is bejelölhettek, aki szeretné annak elküldöm a nevem priviben.

Megyek, holnap megpróbálok napközben is jönni.
Jó éjszakát mindenkinek!
illda

bettike: nem is az a "normális" ha a 14. héten érzed. első babánál ált a 16. héten szokták vagy van h a 20.-on csak. Szval no para, türelem! :wink:

dr_nono

oké nono :) nem is vártam még el a picurtól h jó korán jelezzen,kivárom :)

KépKép
bettike83

megkaptam a kombinált teszt eredményét,megkrdeztem és azt mondta a csajszi hogy nagyon jó lett :) :) :)

jővőhéten meg bemegyek a papirért de megnyugodtam legalább :)

KépKép
bettike83

bettike: Gratulálok!! Szuper!! Nagyon örülök, hogy minden oké :lol:

monka: megy a drukk az UH-ra, mindenképp mesélj ha végeztél. :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

nyufó
Reginek jobbulást!!! Baló már jól van reggel bevettük azutolsó adag antibiotikumot...nem tudom ha ti azt esztek mondta a doki hogy adj mellé normaflortvagy pro kid-et? az védi a gyomrot és a beleket, semlegesitiazantibiotikum káros hatásait..nézzutána hanem mondta a doki

dalmi
jobbulást a kutyusnak...

lányok itthon vagyok anyáéknál apa ma megy 3 napos sakk versenyre és nem akartam egyedül maradni balóval pesten így hazahoztak...mindenki pattog baló körül én meg csak hártadőlök és pihenek:) de itthon a gép megy heti hússzal szóval max olvasni tudok de reagálni kevésbé...csak tudjátok hogy jól vagyok....

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok!

beze a gyógyító energia elért Muffinhoz, mert tegnap végre ráállt a műtött lábára. :D Bár még mindig be van dagadva, de talán már megy lefelé.
Mindenkinek köszönöm a drukkot!

illda én is az I. számún fogok szülni, ahogy spumilla is :)

Tényleg SPUMILLA merre jársz?

nyufó Regi jobban van már?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

msi: örülök, hogy minden oké, és jól tetted, hogy nem maradtál egyedül.. így legalább kicsit vagy a szüleiddel is :)

nyufó: ha tudsz jelentkezz.. mi van Regivel??? Úgye már jobban van?

dalmicsek: jó, hogy már jól van a kutyusod :) biztam benne, mert szép, erős kutyának látszott a képen is :)

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!

Dalmicsek
Akkor már négyen vagyunk. :) Csak az a baj, hogy mindenki jóval előttem jár, úgyhogy én majdnem biztos, hogy nem szülök együtt senkivel.
Tényleg, Spumilla nekem is feltünt, hogy nincs már egy ideje. (Mert, ha nem is írok gyakran, azért olvasni szoktam)
Muffinnak továbbra is drukk.

Msi
Ártani biztos nem ártasz azzal, ha valamelyiket adod. Én a Normaflórt szoktam használni, ha nagyon muszály, ha esetleg megy a hasuk az antibogyótól.
Jó pihenést neked erre a 3 napra. Kicsit irigyellek. :)

Bettike
Gratulálok az eredményhez!
illda

aranyosak vagytok lányok, folyton olvaslak titeket, de egy ideje nincs ihletem az íráshoz. sokszor majnem reagáltam a veletek történtekre, de kicsit le vagyok lassulva, befordulva vagy vmi ilyesmi. nem depi, de vmi hasonló lelki izé.

van jó hírem: a véreredményeim nagyon jók lettek, egyedül a magnézium magas, ami érthető, hisz rengeteg magne B6ot szedek, de most csökkentem az adagom 3x1re

a képeitek nagyon nagyon cukik, pocakok mindenütt.
én is csináltam egy képet, de ahogy nem írtam, pont úgy nem töltöttem fel a képet sem. nekem nincs pocakom. csak néha :) talán nem is eszem annyit, főleg salátákat meg gyümiket, nem híztam egy grammot sem. azt hiszem már szeretnék egy kis pocit :)

a gyógyuló Balónak és a torokgyuszis nevetgélős Reginek jobbulást kívánok, Muffinnak is a lábára küldök sok pozitivat! Épüljetek fel hamar!
A Normaflor nagyon jó, csak ajánlani tudom, terhesen is lehet bevenni ha vkinek szükslége van bélfertőzés után... Nekem bevált.

UH még 4 hét, AFP két hét múlva. minden messze van. csak a jelenbe tudok kapaszkodni, de valahogy enervált vagyok.
A kiskutyim Lili néhány napja hozza a régi formáját, nagyon cuki. Tegnap kicsit elcsapta a gyomrát, ugyhogy megint hányókázik és szédeleg szegénykém, de majd diétára fogom és hamar jóllesz.

Hát dióhéjban ennyi. sok puszi és jövök ha kicsit jobb hangulatban leszek, de most sem akartam h aggódjatok, m nincs miért.

Kép
spumilla

Spumilla örülök, ha megvagy és jól vagy. Nekem is vannak nagyon rossz hangulatú napjaim, pl a tegnapi is ilyen volt.
Ez már a második vérvétel vagy még az első?

Illda Mikorra vagy kiírva? nem csinálsz egy vonalzót?

msi örülök, hogy Baló már jobban van :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

dalmicsek. az első nagy eredménye ez. A 12-hét után voltam, most értékelték ki. volt benne pajzsmirigyes THS meg mindenféle izgiség (összevonattam pár vizsgálatot egybe, így nem kellett hetente mennem)
A vércsoport, ellenanyag, wassermann, hepatitisz jövő héten lesz meg. az hosszabb idő.

Te jól vagy?

Kép
spumilla

Sziasztok!!

Jujj ahogy olvastlak benneteke, főleg téged Krisztin, Betti-GRatulálok az eredményekért!- eszembe jutott, hogy basszus tegnap vette a kombinált véreket az egyik kollegina és én nem vetettem le magamtól! :shock: :shock: juj de hülye vagyok! ilyet elfelejteni! De mentségem legyen teljes K.O. volt az osztály egy nap 10 császáros, költöztetés stb...nem tudtuk lefektetni a megszülteket a szülőszobáról, tele lett aza osztály, front volt de keményen...úgy éreztem magam mint akin átmnet az úthenger...és ma éjszaka.. :( csak aza aszerencse hogy ketten vagyunk, egy idősebb kollegina, alig akart engedni dolgozni, hogy vigyázzak a babára, dehát nem akarok visszaélni a helyzettel és ő se szakadjon meg 50évesen mellettem..szóval ágyaztunk, cipekedni nem engedett, egy császsárost én is kikeltettem, sima ügy volt.
Szóval valószínű nem vetettem már le, nem is nagyon izgat, az 12 hetes UH is jó lett, lesz afp, nem félek ettől a dologtól.régen még ilyen szűrővizsgálat se volt.

Nyufó: jobbulást Reginek, mi a helyzet ma vele?

dr-Nono: szép pocid van, de te lassan már a 15--t taposod?! :roll: hát nem semmi!

Dalmicsek: örülök, hogy Muffinnal minden rendben! Csak így tovább, fokozatosan terheljétek!

Timi: Vigyázz magadra az új helyen is, kiméld ki magad legalább otthon,én is azt teszem :mászik is a ház.. :(

Spumilla:Végre életjelet adtál magadról! Nah majd kijössz ebből a hullámvölgyből is!

Ma költöztönk haza anyuéktól, kész lett a kocsi 150ezerből..soha jobbkor..ki akarunk költözni a nappaliba hogy a kisszobát megcsináljuk gyerekszobának, ágyakat kell vennünk, festeni szeretnénk a tetőt megcsinálni...szóval nem tom hol fogunk megállni anyagilag..

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Köszönöm kérdésetek!!! Szerencsére láza már nincs Reginek, a torka még fáj az tuti, mert nem akar inni, bár paradicsomlevet az kunyerálta tőlem. Ma már sokkal jobb kedvű, a tegnapi nap volt a kritikus úgy néz ki. Ritkán kap csokit, a csokibanánt nagyon szereti, adtam neki egyet, ne féljetek az megette, feltöltöm a fotót ha nem bánjátok, úgy néz ki mint a kismalac :lol:

Illda kapott antibiotikumot meg még valamit. Tápszert azt issza, úgyhogy tegnap azért 8 dl belement, legalább annyi.

Bettike gratulálok a kombinált eredményéhez!

Msi nem mondta a doki, ezek mik és hol lehet kapni? Mondjuk mi nem kaptunk erős antibiotikumot, ammoxicilint, azt meg tudom hogy az az egyik leggyengébb. Élvezd ki a szabadságot akkor!

Dalmicsek csak lassan jobban lesz akkor már Muffina ha már láttok javulást, drukkolok nagyon! Illda jan. 24-re van kiírva, a táblázatból lestem ki :lol:

Spumilla örülök hogy Lili a régi!!!!Akkor félig már rendben vannak az eredményeid, a többi is biztos rendben lesz :lol: Én 20-án megyek az integrált második vérvételre. Aztán majd ha kedvet kapsz akkor gyere sűrűbben, hiányzol ám!

Avrenim vigyázz is magadra, nehogy megerőltesd magad. Az jó hogy végre kész lett a kocsi legalább, haza tudtatok menni. Bár ahogy eddig lejött jó lehet nagyon anyukáddal a kapcsolatod, de azért csak jó az embernek a saját fészkében. Biztos hogy nem jött jól anyagilag, de reméljük most már minden rendben lesz. Párod keres már munkát?

KépKép

KépKép
nyufó8

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?