Sziasztok,
El kellett mennünk gyerekorvoshoz, mert annyira sírt egész délelőtt Regi, meg se tudtuk vígasztalni, semmi sem volt jó. Most voltunk először itthon gyerekorvosnál, szerencsére itt ahol lakunk fel is vették így hogy még nem vagyunk sehova bejelentkezve. Nagyon csúnyán be van gyulladva a torka, kapott antibiotikumot, meg még valamit. A lázát az elég jól le lehet vinni a gyógyszerekkel, de nyűgös, nem eszik, nem iszik, remélem hamar túllesz rajta!
Lányok csinálnék a táblázatba egy név oszlopot majd amikor már tudjuk biztosabban a nemeket és akinek már van fix neve, azokat is beírhatnánk, mit gondoltok?
Kis-Csillag nekem alapban 90/60, 80/50 a vérnyomásom, nagyon szar tud lenni az biztos. De az az érdekes hogy Reginél is és most is a terhesség valahogy olyan hatással van rá, hogy felmegy olyan 100/70 körülre. Érdekes hogy neked meg csökkent. Ez tényleg hülyeség hogy ilyen fiatalon, tapasztalatlanul védőnő lehet valaki és ilyen hülyeségeket mond hogy a 10. héten éreznek kéne
Tényleg bevezethetnék hogy már szült vagy tapasztalt nő lehet csak védőnő. Georgina, hehe én is az vagyok
T.timi az egy jó módszer volt akkor a körömrágás leszoktatásra a műköröm
Elhiszem hogy zavar, szerintem egy évben egyszer törik be úgy körmöm, hogy le kell teljesen vágnom és olyan furcsának is látom azt az ujjam ahol rövid a köröm, meg marhára zavar. Úgyhogy elhiszem hogy furi lehet nagyon! De különben meg ha megszoktad, tudsz jól, biztonsággal csinálni vele bármit akkor maradhat babához is szerintem. Nekem is hosszú a körmöm, de soha meg nem karmoltam Regit, ha az a megszokott, akkor úgy csinálja az ember úgyis.
Monka háát én aztán tudok enni rendesen sajna, hízok is, mióta itthon vagyunk és eszem a sok hazait, még intenzívebben is. Te most akkor mikor is mondod meg a családodnak? Mert ha jól emékszem, végül is nem mondtad meg akkor amikor itt volt a tesód, megárod a 12. hetet? Azt tudom hogy 5-én jön a húgod, megjegyeztem, mert akkor van a szülinapom
, akkor mondod majd meg a családnak is? Ha megtudják a babát, akkor biztos még előbb is hazaköltöznek mint 2 év!
Zsuzs de kár hogy Spanyol nem jött be, jó lehetett pedig nagyon! Jó hogy legalább akkor ott jó a terhesgondozás, itt kész katasztrófa. Nincs orvos, Regivel nem is láttam orvost végig, csak szülésnél került elő mert komplikáció volt. Összesen két UH van, a 10-14. hétben és a 20. hétben és utána semmi. Pár hetente elsétálsza szülésznőhöz, ő megnézi a pisidet, meg meghallgatja a baba szívét és ennyi. Egy héttel túlhordtam a lánykám, az utolsó több mint 3 hétben rám nem nézett senki. Ez most a rövid kivonat, szóval katasztrófa. Én másfél hét alatt 2 kg-ot kaptam magamra az itthoni jólétben és jó kajákban
Bettike nekem egyszer volt candidás ismerősöm és egy fél éves nagyon durva diétát végigcsinált és lemúlt neki, ki lehet ölni, csak nagyon nehéz. Valahogy lemaradt nekem hogy candida, azt hittem valami allergia.
Krisztin gratulálok az eredményhez!!! Én is leírtam ide, hogy nem kombinált-e aztán tovább olvastam és láttam hogy akkor javítottad.
Szonce ha magán doki én tuti felhívnám, fizetsz neki épp eleget, hogy segítsen. De különben meg tuti tudja az aszisztense is a telefonszámot, lehet elég csak tőle elkérned!
Dalmicsek írd meg mindenképpen mi van Muffinnal, drukkolok neki!