Sziasztok!
Rengeteget termeltetek.... 10 percig csak visszaolvastam
Mpuma! ÜDvözlet körünkben!
Pecsét téma:
anyasági támogatáshoz 4 alkalomról kell pecsét az orvostól, de tudomásom szerint kell egy igazolást kiállítania, amit beküld az ember az illetékes hatósághoz. Szóval nem a kismama könyvet kell lefénymásolni, vagy beküldeni az eredetit, hanem kell egy külön igazolás.
A TGYÁS, GYED, GYES az nem pecsét, hanem munkaviszony függő, ahhoz nem kell semmi.
Szerintem a fogorvosi pecsét az nem tartozik bele a körbe, hanem a nőgyógyié.
Pandi!
Örülök, hogy minden rendben a babáddal, szép nagy lány már!
Meg hogy még a fejecskéje is jó helyen van, azért csak szófogadó babuci lett belőle!!
Remélem az én babám is még mindig fejjel van, meg úgyis marad, néha megrémülök, mikor lent érzek nagyobb motoszkálást, aztán általában megnyugtat, mert jól bordán rúg 10 perc múlva. De azt hiszem még mindig ebben a furcsa "kifli-pózban" helyezkedik el, és amikor a teste elé teszi a kis lábait, akkor lent is megrugdos egy kicsit.
Borzalmasakat tud csuklani, azt mindig lent érzem, ilyenkor megnyugszom, hogy mégiscsak lent van a buksija. Most is csuklik egyébként
Vera!
Sajnálom, hogy ilyen baleset ért, még szerencse, hogy nem esett bajod. Bár az sem kellemes, hogy az autónak baja lesz, az ilyen nem várt kiadások nem igazán tesznek jót...
De legalább ti rendben vagytok!!!
Lányzóm már jobban van, tegnap hányt egyet, utána aludt egy jót, aztán este már éhes volt
Akkor még nem engedtem nagyon enni, de reggel már hasfájás nélkül kelt, és jóízűen reggelizett. Úgyhogy úgy néz ki rendbe jön. Inkább náthás meg köhögős szegényem, ebből nehezen akar kikopni. Mindig lebetegszik valaki a csoportjukban, akitől újra elkapja.
Most pl. az óvónők hánynak sorra, félek tőle, hogy jövő héten ha megy újra oviba, nehogy még jobban belekeveredjen ebbe a vírusba.
A tv meg már influenza-járvánnyal riogat, ami bármikor kitörhet... lehet, hogy csak el akarják adni az oltóanyagot???
Nem akarok undok lenni, de érzek ebben némi reklámot...
Vikci!
Mi van veled? Jelentkezz!
Vérnyomás:
nekem alapjáraton max. 100/70 a vérnyomim, pulzusom amióta az eszemet tudom 85-90 vagy több. Nekem nem a magas pulzus szokott gondot okozni, hanem hogy lemegy 90/60-ra a vérnyomásom, és egyfolytában aludnék olyankor. AMi mondjuk vezetés közben valóban elég veszélyes mutatvány lenne
Én sem nagyon ülök már volán mögé, csak a városban, amíg a gyerkőcöt viszem oviba, vagy bevásárolok, vagy anyukámhoz megyek. Amúgy mindenhová a párom visz (UH, suli, stb.). Nem is engedne el messzebbre, inkább úgy alakítja a programját, hogy el tudjon vinni.
Van egy rokonunk, aki még a 39. hét végén kocsival jött ment mindenhova, 100 km-t is képes volt menni kétnaponta, és kutya baja nem volt, ideális szülés, egészséges gyerek,stb.
Szerintem mindenki érzése szerint döntsön ez ügyben. Ha úgy érzi nem jó kocsiba ülni, inkább ne üljön, de ha nincs gond, akkor szerintem nyugodtan lehet vezetni.
Kata