Új privát üzeneted érkezett!

Jajjj, Lafi! Én is tudom, ugyanígy gondolkodom tiszta pillanataimban :shock: Azóta parázom ezzel a babával amióta az amino szóba került. A koraszüléstől meg parázom,mert tudom,hogy mivel jár :roll:
Na, most, hogy megállapítottuk, hogy igazi, vérbeli paramama vagyok már "csak" át kellene lendülni a másik oldalra.
Egyébként meg lehet, hogy ez a mai baromság is betette a kaput, és nem is aludtam az éccaka, és vérnyomást sem mértem. Szóval, úgy ahogyan van még nekem is tele a tököm magammal, a családom meg qrva szót sem szól (kivéve ma Anyumat), nyugtatnak, mindent megcsinálnak helyettem és szeretnek.
Tehát, tényleg csak a lábamat lógatva kellene kötögetnem a karosszékben, ehelyett mindenki agyára megyek.
:cry:
Vendég

Jaj, blonkgyinkám, tudod, hogy néha szörnyű agy????Kinyalják otthon a segged, és szegény családtagjaid kirohannak a világból....ejnye!!!!!!!!!!!!Ülj bele abba a rohadt karosszékbe és lógasd a lábad, bár ne lógasd, hanem polcold fel, mert ha lógatod, bedagad és kitalálod, hogy toxémiás vagy, mert dagad a lábad!!!!!!!!!!Szóval mi lenne, ha élveznéd a terhességed???

ui.: nekem ma qva magas a nyomim 145 volt az előbb :oops: , pedig itthon döglök....
Vendég

Móni, nekünk receptre írják fel a cukrot, amit a terhelésen kell meginni, és nekünk kell kiváltani.

Kép
Kép
Kép
csibe76

lafi: :D na, az anyomi vérnyomás....most akkor elárulom,hogy aszem tegnap az egyik pihike után én mértem 161-et is :shock: aztán ültem 5!!!! percet és lement 128-ra. :wink:
Egyébként meg az előbb hívott az Anyum, elvitte a Vinit vásárolni, aki most kap egy új cipőcskét, szóval meghallottam a csilingelő hangját és egyből jobb kedvem lett :D
De már attól is jobb, ha lecsesztek.. (na, szóval tényleg fordítva működöm, vagy mazohista vagyok? anyám!!! újabb para!!!!!)
Na, ez vicc volt,még mielőtt valaki idejön és jó nagyot belerúg sejhajomba :D
Vendég

Jut eszembe tudok valakit aki ezt most szívesen megtenné :roll:
Vendég

No,, Lányok!
Felhúztam a belemet pihenni. Ha nem találkoznánk,akkor Jó Hétvégét!!! :D
Vendég

Kép
Vendég

Blongyi! Szerintem a szúrás az a méh növekedése miatt van...vagy felfáztál egy kicsit. Sztem nekem is ez a bajom. Egyébként én is paramami vagyok. :oops: :roll: De nekem tuti első baba, meg rossz példák előttem....meg egyébként is hipohonder vagyok. :lol: De furi mert vannak tök nyugodt időszakaim amikor semmi fájdalom nem tud megijeszteni. Na most nem ez van, de majd ezen is túl leszek. Kösz a fejmosást Lafi! :roll: :lol:

Csibe. Ja...sejtettem hogy nálatok valahogy így van. Azért kérdeztem rá, mert itt nálunk ilyet nem említettek. Gondolom akkor itt ilyen nincs. De a citromlt azt viszem. :P

Kép
móni86

Amikor az első babát vártam, akkor a védőnő adta oda a cukrot, nem kellett fizetni érte. A másodiknál fel kellett iratnom, mert a védőnőnek éppen elfogyott, most meg már eleve felírták. Mondjuk nem drága 88 Ft, de akkor is fúj.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Muszáj megosztanom veletek,mert nekem olyan muris:D Lenéztem a hasamra és azt láttam, hogy tökre nem szimetrikus. A bal oldal sokkal jobban kiáll, gömbölyödik mint a jobb :D ti nem figyeltetek meg ilyet? :)

bingii

Bingii, nekem is szokott ilyen lenni, ez attól függ, hogy fekszik a baba.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Cső Csajok!

Mi ez a pangás???

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Tegnap nem írtam,nem volt egy szabad percem sem. :( Voltam dokinál,nem valami jó a helyzet,de nem parázom,megfogadtam. Méhszáj 2100-as,kicsit megrövidült,külső nyitva…Hát ez van…pihenni kéne,nem emelni,fürdésről letiltott (csak zuhi). 3 hét múlva kell visszamennem,addig szeretnék 4D-s UH-ra eljutni,mert utána meg jön a 30-32 hetes kötelező.
Szívhang tökéletes,megdícsért a kilók miatt. :)

Próbálok mindenkinek reagálni….

Vörösbegy
Nagyon szép a pocid.

Marina
Üdvözöllek én is.Gratula a gyerekekhez. :) Nagyon szép a lányod.
Ha fiú lenne a pocakomban,Barnának hívnánk.:)

Norma
Akkor már csak szóbeli lesz???

Bingi
Azért vigyázz Magatokra,próbáld meg,hogy karácsony előtt már nem dolgozol.Legalább kipihened magad a bébi érkezéséig.:)
Még az is lehetséges,hogy a 36.héten fordul meg a picur,néha én is érzem,hogy lent vannak erősebb rúgások,sőt előfordul,hogy teljesen az oldalamon.Szóval tuti forgolódik,még van helye.Bár az eddigi UH szerint mindig fejfekvésű volt…

LAfi
Szuper eredmények,nagyon örülök. Azért látom vezeted a csapatot.Olyan számokat írsz,hogy 32 hét…amindenit. :D:D:D

Blongyi
Próbálj megnyugodni és gondolj arra,hogy ez a sok parázás nem tesz jót se Neked se a Bébinek! Sokat pihenj,vagy legalábbis annyit amennyit csak tudsz és ne gondolj bajra.Minden rendben lesz. Lehet január végén könyörögsz majd,hogy Te is szülhess. :D:D:D:D

És lááám,eljutottam Konkri üzenetéig.Huhhh,kb 30 perce írom a hozzászólást. :lol: :lol: :lol: És persze olvasok....
Most elég is lesz,így is regényt írtam.

Szép napot Csajok!
Vendég

Sziasztok, majd jövök, megyünk uhura!!!!
Vendég

Lafi, majd írd meg, hogy mi volt!

Lego: úgy lesz, most már eldöntöttem, hogy dec. közepéig vagyok ha törik, ha szakad :)

Te is pihenj ám sokat és tényleg csak zuhanyozz ha a doki azt javasolta. Ha mész 4d-re akkor majd muti meg a babudat:)

Na megyek...dolgozom még kicsit...

bingii

Sziasztok Lányok!
Köszi a megnyugtató szavakat....képzeljétek mára sokkal jobban vagyok!!! :D Persze a beígért agykontroll az lemaradt, mert bealudtam :lol: De úgy látszik ez is kellett.

Móni: én is gondoltam (miért is ne?) a felfázásra, ezért tegnap a hasamra kötöttem a gyapjú vesemelegítőmet :roll: Kellmes meleg volt.

És tényleg tegnap csak jóra, és a szépre gondoltam, nem is volt nehéz. A család arcán láthattam,hogy jól csinálom :D

Lego: próbálj meg Te is pihenni, persze egy majd 3 éves kislány mellett nem biztos,hogy mindig sikerül :wink:

Nálunk a fiúk elmente erre a luxusautó kiállításra....

Lafi+Lego: várjuk a képeket!!!!
Vendég

Lányok!
Volt szó arról,hogy mket vigyünk a kórházba, reggel olvastam a "könyvtárban" (WC),hogy vigyünk ülőpárnát, vagy úszógumit a gátseb miatt. :roll:
Vendég

Egyébként meg hol vagytok? Tök jó kedvem van :D
Vendég

Blo, lehet, hogy azért van jó kedved,mert nem vagyunk itt?

Kép
Kép
Kép
konkri

Nooo, azt nem mondanám! Aszem tegnap jót tett nekem, hogy Lafi leszúrt!! Tiszta hülyeség,mert ha a családom teszi ezt ,akkor nem veszem komolyan :oops: :shock: Úhhhh, ebben a témában is felállítottam magamban egy elméletet. Nem akarom megírni, mert lehet, hogy a cihiátrián kötnék ki a hülyeségeimmel :D
Vendég

Móni, te írtad, hoyg neked nem jár a TGYÁS a fősuli miatt? Nézz utána, van egy csomó hely a neten, ahol írnak erről is, én úgy értelmeztem, ha egy évet voltál fősulis, akkor igenis jár!

Kép
Kép
Kép
csibe76

cihiátrián csak nem kötsz ki....Blo.

Szóval kép később, mert le kell szedni a videorol.

Bpd 7,97
Fl 5,26
Ac 24,44 (Has)
Tad 7,38 (mellkas) 7,38
Ofd 9,26 (homlok és tarkó közötti táv.)

Egy élő magzat, lepény hátul tapad. Koponyavégű fekvés. Az átlagosnál árnyalattal több magzatvíz. Norm flow.

A magzatvíz azért több szte, mert ezen a héten nem diétáztam és rögtön meglátszódik...lusta voltam, sajnos.

És nagyon kukis!!!És szégyenlős. Olyan pózban volt.mint aki bukfencezni akar, és a kezeit és lábait a feje elé teszi. A kukac rögtön látszódott, a fej meg...hát összesen 2 percre tán.

Őssejt:
nem mondta egyértelműen nemre, de annyi hátrányt sorolt fel, hogy számomra totál egyértelmű volt a kérdés. Nem lesz őssejtlevétel!!!Hajdu drnő szava számomra szent.
Vendég

1281 gramm!!!!!!!!!
Vendég

Hajrá Hunor baba!!!! :D Ez jó volt Lafi!!!

Őssejt: Anya nézett egyik este egy műsort, aszem a Fridié volt. Itt is beszéltek róla, és azt mondták,hogy jelenleg nem is a köldökvérből nyert anyaggal dolgoznak, összességében gyerekcipőben jár ez még.
Vendég

Hűű Lafi,de jó méretek!Annyira jó,hogy első vagy köztünk és tudjuk,hogy kb mire számíthatunk.:)
Várjuk a képeket.

Blo cihiátrián szerintem se köss ki. :lol: Gyere inkább közénk,elég bolondok vagyunk mi is. :lol: :lol: :lol:
Úszógumi...stb...szerintem felesleges,csak nagyobb lesz a pakk tőle.Gondolj bele,hogy próbálkozol majd mindig beleülni a gumiba...Én anno inkább feküdtem,fekve szoptattam,amikor a varratokat meg kiszedik már jobb lesz.
Vendég

LAfi,majd dobsz 1 táblát ha lesz időd????
Vendég

Lego, táblát nem tudok, mert a melóhelyi gépen van és mivel ezen a héten szabin voltam....és legközelebb szerdán dolgozunk....szóval majd csak jövő héten lesz tábli!
Vendég

LAfi,oksi. :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!
Juj Lafi úgy irigyellek! Én is menni akarok megint 4D-re!!!!!! :roll: :roll:
Hunor baba már jó nagy fiú! :lol: Kíváncsi vagyok az én picim mekkora már.

Csajok! Másnak is ilyen lusta ma a lurkója? Alig akar megmozdulni. :(

Csibe én írtam! Hát nem tudom, majd utánanézek. Nekem kapásból azt mondták nem. Na majd kiderítem. :wink:

Lego: aztán sok pihi ám!!!!!

Jó hír: ma már nem fáj a pocim (persze azért Lili gondoskodik róla hogy ne nyugodjak meg, azért se mocorog!). Blongyi te hogy vagy?

Jaj...tudja valaki hol lehet olyan dekorbetűket venni amivel kirakhatom a nevét a falra vagy ajtóra? Nálunk nincs ikea szóval ez kiesett. Köccce!

Kép
móni86

Hát szuper, nem tudom a gépről leszedni, nem értem, eddig mindig ment, most semmi....amikor beillesztem a képet, jó, aztán feketeség jön...
Vendég

Na jó, nem megyek a cihiátriára :lol:

Mondjuk szerintem, alattam simán kipukkadna az úszógumi :wink:

Móni: nekem sem fáj a mai napon, lehet,hogyvalami szenyó front volt tegnap? Azért is lehet,mert ma nagyon sz@rok a vérnyomi értékeim. :(
Aszem olyan dekor betűket láttam a Brendonban.... :roll:

Nekem sem mozog ma annyira.Már tegnap óta csak pihi van bennt, csak néha noszogat :?

na, ez az Lafi! Én sem tudom még megjelölni sem a másolásra :twisted:
Vendég

Lego, Blo: úszógumi: hááát ha nem felfújva viszed, akkor nem lesz sokkal nagyobb a pakk... :)
én magamon viszek úszógumit... meg volt is már Marcus előtt is... :)

Komoly kérdés: a varratokat kiszedik? az nem felszívódóbigyó??? nem lehetne inkább egy nagy X-el összetapasztani?

Egyszer nagy gondolat menetemben tettem fel a szüléssel kapcsolatos kérdéseket: mi van, ha a gátat kisebbre varrják össze, mint volt, erre sógorom azt mondta, hogy az csak jó :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Az valószínű hogy front volt, a múltkor is akkor fájt ennyire.Úgy látszik a pocim lett a fontjelzőm. :lol:
Lili is csak "hullámzik". Alig érzem hogy mozog pedig a hasamon látni. Igaz ezt is csak ritkán. úgy tűnik tegnap meg tegnapelőtt ki mozogta magát és ma pihizik. :roll:
Majd megnézem a Brendonban. Meg majd megyünk fel győrbe ha mindeb igaz. ott vajon van ikea? :?

Kép
móni86

Hűű LAfi,én nagyon béna vagyok!Gőzöm sincs,hogy tudnék segíteni. :roll:

Móni
Pihenni... :lol: :lol: :lol: Arról vagyok híres. :lol:
Dekorbetűk:én egy sima játékboltban vettem anno Dorkáét,most láttam intersparban,brendonban (kicsit drágább) is.Nézz körül,sok játékbolt van Sz.helyen.

Nekem 2 hete nagyon sokat mozog,néha többet is mint szeretném. :lol: Ált akkor kezd rá,ha leülök,fekszem vagy csak épp kicsit ejtőznék. :lol:
Vendég

Baba mozgás: próbáljátok meg egy kis zenével felgerjeszteni... először csak próbáljátok lightosan, pl mici-mackóval... ha nem megy, akkor egy fülhallgató a hasra és tutira beindul, mondjuk ez nem biztos hogy azt jelenti majd hogy örül neki...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sztem kórháza válogatja milyen varrattal foltoznak össze. :wink: Én viszem a szopipárnám majd ráülök arra. Hogy hogy kelek fel róla az egyenlőre még rejtély. :roll:
Unokatesóm férjétől megkérdezte a nőgyógyász szülés után hogy "Na szűkre varrjam?" :lol:

Kép
móni86

na maradnak a képek, amiket kaptunk, fekete-fehér, spórlás miatt nem kértünk színeset, mondvám, megoldom mint eddig...aha persze, de így is látszik.

Kép

Kép

Kép
Vendég

huh olyan gyorsak vagytok hogy nem tudok reagálni. :P
Kösz a tippet lego.Eszembe sem jutott a játékbolt. :oops: :P :P Azért próbálj ám pihenni. Hédi is azért rugdos biztos annyira. :lol:

A zenével még nem próbálkoztam. Ha simizem azért megmoccan, de csak kicsit. Gondolom jelz hogy hagyjam békében. :roll: Majd apájának szólok hogy beszéljen a fejével. De egyenlőre ő is alszik, most jött meg a melóból....Apja lánya. :)

Kép
móni86

Móni: betű: sztem a brendon iszonyat drága üzlet. Ikeában nem nagyon látok ilyen betűs dolgokat, én is inkább a játék és hobby boltokat javaslom. Amúgy úgy is sokat vagy otthon, net előtt, nézz körül webáruházakban... Én néha rendelek ezt azt a neten, pl a sapkákat és kiscipőket... a postaköltség meg pár száz forint, tehát nem vagyok vele rosszabb helyzetben, mintha elmegyek kétszer kocsival...

Jaj Lafi! Meg se dícsértem Hunort! nagyon fejlett babusod van!

Kép
Kép
Kép
konkri

Móni
Azt tudom,hogy van Kika Győrben,lehet ikea is...nézd meg a honlapon... www.ikea.hu

Konkri :lol: na igen,akkor nagyobb nem lesz a táska,csak a sok felesleges dolog miatt értettem... :D
Varratok:a külsőket kiszedik (nekem anno volt 3 külső,2 belső).A belsők felszívódnak.Én tervezem a gátvédelemmel szülést..nem tudom mennyire jön össze.Bár múltnap elgondolkodtam...lehet nem is olyan rossz ah avágnak,legalább lehet alakítani a helyzeten. :lol: :lol: :lol: Továbbiakban jól jön. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jujj de szép baba!!! :D :D :D Gratula!
Kösz konkri, már nézelődöm. :lol:

Kép
móni86

Móni: apja lánya? Lili is most jött meg melóból???? Lehet, hogy azért nem is éreztél mozgást mert nem is volt otthon... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Lafi
Édes a kis Hunor,tökéletes képek.:)

Varrásról jut eszembe...
Szülés...totál kifáradva,de a humoromat nem elvesztve poénkodtunk dokimmal miután minden felesleges anyagot kiszedett belőlem,hogy csend legyen,szép lassan dolgozzon,mert a jó munkához idő kell...Visszajött fürdetésről a párom...erre a doki:megpróbálja a méretet???? :lol: :lol: :lol: :lol: na mondom azért ezt nem kéne!!! :lol: :lol: Épp elég volt számomra kb 10 centis fejecskéjű bébit megszülnöm. :lol: :lol:

Móni
Jujjj,a szopipárnát viszed???Akkor már tényleg nem oszt-szoroz egy úszógumi...még felfújva sem. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Konkri lehet. :lol: De most az alvásra gondoltam. Mindketten imádnak aludni. És apa milyen ééédes ilyenkor!! :lol: :lol:

Lego, jó fej dokid lehet...remélem nekem is lesz még erőmilyesmire...mármint a poénkodásra nem a próbálgatásra. :P

Kép
móni86

Ezt imént csináltam.:)

Kép
Vendég

Lafi, édes nagyon Hunorbaba:)) Gratulálok:))

Betűk: brendonban piszok drágák...inkább vmi Hobby boltban kéne megnézni. Mondjuk én majd egy fatáblára saját kezűleg akarom felfesteni a kis drágám nevét:)

Mocorgás:ma vhogy nekem sem olyan aktív mint az elmúlt napokban

bingii

Lego, igazán jóóóóóó pocak:)

bingii

Lego, széééééééééép!
Vendég

http://csaladinet.hu/kisokos/gyed-gyes/ ... atas/#info

Móni! Olvasd el itt, amit írnak róla, hogy mi számít bele a 180 nap biztosított időbe.

Csajok, nem tudom, ki hogy van vele, de nekem kezdenek fájni a melleim.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Nem tudom, most hogy vagy a sulival, de neked nem jár most munkanélküli segély? Mert arról is lehet menni TGYÁS-ra!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?