Új privát üzeneted érkezett!

Haaaaaaaajjjj, de szép ez a 2. számú táblázat!!!!!!!!!!!! :roll:
Vendég

Nemsokára az öregedés elleni szérumokra költök majd, meg a ránctalanítókra...... :lol: :lol:
Azon agyalok, hogy mire még. Segítsetek! Jobb erre időben gondolni, hátha spórolnom kell rá. Ötleteket kérek!!!
Vendég

Mo,
Ha szeded az E vitamint akkor ezekre nem annyira kell mert az nagyon jó a bőrnek megőrzi a szépséget :lol: Amúgy kell külön ránctalanító krém éjszakai és nappali plusz külön szemránctalanító ezt a nővéremtől lestem el :lol:
Vendég

Szerencsére tegnap este már rendesen megjött, így remélem, hogy csütörtökön, ha megyek a dokihoz, elkezdhetem még a Clostyt. Valahogy nem nyugtatott meg a múltkor az a nagyon rendes orvos a hormonpótlással, hajlok rá, hogy ennyire alacsony progeszteronszint tényleg inkább a peteérés zavara. Valahogy úgy képzelem, hogy megreped ugyan a domináns tüszőm, de kevés kezd el érni alapvetően, és ami ott marad, nem tud elég hormont termelni, ebből van a sárgatestelégtelenség. Az agyam meg valamiért azt az utasítást adja, hogy elég lesz annyi, és az egész rendszer lusta, mint a dög. Talán jobb ezt nem még jobban elnyomni bevitt hormonnal, hanem jól seggberúgni egy kis serkentővel, na ez a Closty! Szóljon hozzá, aki tud, a többiek meg nyugodtan küldjenek el a fenébe!

Zora
Kép
zora7

JA, egyébként jó reggelt!
PANDA!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Zora,
Azt mondják a szakemberek hogy progi hiánynál igazán nem a progit kell pótolni hanem normális peteérést és repedést kell csinálni és akkor jó lesz a progi szint. Van benne valami...
Vendég

Jó reggelt!
Ehhez csak annyit tudok hozzászólni, hogy tessék megnézni az én esetemet. A progival gyönyörűen sikerült elnyomni a meglévő peteérésemet is!

És tessék itt a mai görbém:
Kép

Pandácska!
Borzasztóan szorítunk!!!!

Zora!
Csütörtökön még szerintem megfelelő az idő a closty elkezdéséhez! Nem fogsz egyetlen ciklust sem elpazarolni!

Éva

Kép
balimama

Éva! Én kezdem érteni ezt az egészet! Pl. azt is, hogy neked tulajdonképen miért nem tett jót a progi, hogy miért csak azokban az esetekben jó szedni, amikor már létrejött terhességet támogat, és miért használják ciklusbeállításra, hangsúlyozva, hogy ettől azért nem leszel könnyebben terhes. És azt is, hogy mi történt eszterrel. :cry:

Zora
Kép
zora7

Te Éva, a hőd még nincs veszve, csak holnaptól kell emelkednie! Mikor mész uh?

Zora
Kép
zora7

Mindent egybevetve úgy tűnik tegnap repedtél.

Zora
Kép
zora7

Na ma nem fogok itt ülni egész délelőtt, de 6-kor jövök és olvasom Panda beszámolóját. Éva, te meg üzenj, hívj, vagy bármi, ha van valami megosztani valód!

Zora
Kép
zora7

Ja és ma megint írtam a Radványinak, utálni fog, mire találkozunk! :lol:

Zora
Kép
zora7

Istenem, Éva, ha nem emelkedik ez a görbe!!! Létezik, hogy a sok progival tényleg elnyomták a csodás pé-ed? De ezt a dokinak is tudni kell. Akkor minek írta fel folyton?! Én ezt nem értem! Hát, nagyon kíváncsi vagyok az UH-ra, de most már a Radványi doktornőben van minden bizodalmam! Szomorú, hogy most már még a pé-t is kell segíteni, holott csodaszépek voltam ám Neked. Annyit gondolok Rád!

KépKép
titi_27

Titi!
Annyira jól esik, hogy ide is benézel! Én is fogok ám írni hozzátok!!!

Zora!
Írhatok én Neked privit, észre sem veszed! :roll:

Éva

Kép
balimama

Dehogy nem! Most válaszolok.

Zora
Kép
zora7

Sziasztok!

Hát Ti aztán nagy progi szakértők vagytok!!!!
Sajna én ezekhez nem tudok hozzászólni, úgyhogy bocsika. :oops:
REmélem megtaláljátok már végre azt az orvost aki segít ezen a problémán!
Ja és nyugodtan vitassátok meg, mert lehet a későbbiekben hasznos lehet a mi számunkra is és nem untat egyáltalán, hiszen azért vagyunk itt, hogy mindent megbeszéljünk, aki tud róla valamit elmondja, aki nem az meg másról ír!
Én egyébként utálom, ha túl sok privi, meg msn van a dologban, meg csak néha lök ide valaki 1-2 mondatot a priviben megrárgyaltakról, mi meg többiek azt sem tudjuk mi van.
Persze van olya amit nem kell itt leírni, meg itt úgy gondolom nincs túl sok privi meg ilyenek, csak leírtam a véleményem. Remélem nem dobtok ki ezért??? :?

Pandácka! Nagyon megy a drukk délutánra!!! De aztán ha gépközelben leszel tessék gyorsan írni!!!!

Mo! A Férjecském bejelentette az igényét a héten egy kalácsra, remélhetőleg most nem fogom elfelejteni lefényképezni és küldöm Neketek!!!

Éva! Remélem jó hírekkel térsz haza a dokitól!!!

Ildi! Veled mi van?? Hiányzol!
Meg atöbbiek is gyertek!!!!

Én szombaton nagytakarítást csináltam, tegnap meg itt voltak anyósék és ezért nem tudtam jönni.
Egyébként én már nem tudom mi van velem, mert a hőm a béka segge alatt van, viszont váladékom meg annyi van, hogy néha azt hiszem bepsiltem. :oops: Tegnap tiszta creamy volt, ma meg olyan vizes szerű, de mintha egy kicsit nyúlna is, de ez nem tojásfehérje lehet, mert az sokkal sűrűbb volt, meg nyúlósabb.
Most mi a fene lehet??
Ez most gyorsan elküldöm és aztán dobok egy görbét, ha van kedvetek szakértsétek meg!!!
Vendég

Na itt a görbém is:

Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Látom termeltetek, örülök neki, hogy ilyen sokat irtatok.

Panda ezerrel megy a drukk.

Zora sajnálom hogy megjött.

Nekem most elég sok dolgom van tiszta ideg vagyok mert nem akar semmi sem úgy összejönni mint ahogy szertném.
Ha minden igaz és minden úgy lesz mint az előző hónapokban akkor péntek környékén lesz PÉ- m ugyhogy úgy gondoltam veszek LH tesztet és szerdától nézem. Tegnap este tojásfehérjés válladékom volt de csak egy kicsi nem is jelöltem a feritin. Úgy néz ki ez a hónap nekem is a depis hónapok közé sorolandó.

Sajnos a hormonokkal kapcsolatos témához én nem értek, nem tudok hozzá szólni. De úgy látom van itt egy pár hozzáértő emberke.

Remélem tudok még ma jönni, mert van egy rakás elintéznivalóm a városban.

Felteszem a görbémet:

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak közben dolgozok...

Húúúú, én aztán ehhez a progitémához egyáltalán nem értek, és őszintén szólva, jobban szeretném, ha nem is kellene belemélyedjek
:roll:

Zora, sajnálom, ami most veled történik..... tudom, hogy most úgy éled meg a dolgot, hogy jobb igy, mint hogy progielégtelenséggel idegeskedni, hogy meddig marad meg a baba, de tényleg ki kellene találni valamit, ami rendbetesz....

Éva, nálad én már semmit nem értek...... amig nem nézetted UH-val, annyira szép görbéid voltak :? - mindenképp ird meg, hogy ma mit láttak!!! - habár, ha megvolt a pé-d, akkor már semmit nem fognak :(

Pandácska, neked mennek a drukkok!!!!! ++++++++++++++++++

Mo, nekem van egy ötletem a szépitőszerről: meg kell babásodni :wink: :wink: - nekem az a véleményem, hogy a kismamák meg szoktak szépülni :D

Krisztinka, a görbédhez nem tudok hozzaszólni.... van egy olyan gondolatom, hogy a pé-d esetleg olyan 3-4 nap múlva lesz, de persze ezt nem lehet igy előre tudni....

Ági, nagyon el vagy tűnve....azért remélem a héten hozol nekünk képet a pocaklakódról!!!!!

Én a hétvégén megint buliztam egy nagyot - reggelre a talpam is megfájdult, annyit táncoltam :D :D
3 napja mérem a hőmet, és rájöttem, hogy ez a higanyos alólmérés egyáltalán nem nekem való :? - nagyon unom kivárni az 5 percet.... tulajdonképpen többször megmértem igy, és utána szájban, digitálissal, a 2-ik csipogásig, és mindig ugyanazt az értéket kaptam.... tehát, ezután is maradok a szájban méréssel, digitálissal.
Most olyan fázisban vagyok, hogy ezt a hónapot még kivárom, és jövő hónapban kivizsgáltatom magam......csak éppen azt nem tudom, hogy a ciklus hányadik napján érdemes dokihoz menni....

puszi mindenkinek! Akinek nem irtam, annak dupla adaggal!!!!

KépKépKép
ildiko74

Szia, Andi! Örülök, hogy te is irtál.... ez a hónap, úgy látszik, mindenkire rossz hatással van. :? :( :shock: - reméljük, hamar kilábalunk belőle :wink:

KépKépKép
ildiko74

Ildikó!
Mindenképpen ebben a cikusban menj orvoshoz, mert általában hormonprofillal szoktak kezdeni. Az első vérvétel a 3. napon van. Így nem veszne el egy hónapod.
Képzeld ugyanígy jártam a hőméréssel én is. Képtelen vagyok kivárni az 5 percet a higanyossal. Én kombináltam (Majd Zora jól lecsesz) digitálissal mérem hüvelyben! :lol:
Nagyon jó, hogy hirtelen ilyen sok elfoglaltságod lett!

Tényleg:
Ági!
Olyan ritkán jössz! Szinte soha! Tényleg szeretnénk már látni UH képet a babucidról! Ugye jól vagytok?? :roll:

Andi!
Ezzel a görbével semi gond nincs!
Még nem volt tüszőrepedésed. Tényleg érdemes kipróbálni az LH tesztet, de lehet, hogy szerdán már késő.
Ugye nem fogsz most összetörni! Annyi szép dolog történik Veletek!
Inkább hozz nekünk majd valami jó képet Bálintról!
Semmi okod nincs elkeseredni! Tudom, hogy borzasztóan lassan telik az idő, de még nem próbálkoztok olyan régóta. Nagyon nehéz dolog az embernek kiismerni a saját testét. Nem 1-2 hónap kell hozzá. Nekem legalábbis sokkal több kellett.
Segít, ha leírsz mindent. Mit éreztem ezen a napon, testileg, lelkileg. Mindent! (mit ettem, mennyit, jó kedvem volt, rossz, sokat pisiltem, székrekedésem volt...) Macerás, de előbb-utóbb látsz majd benne rendszert. Az én fejemből kihullik a következő ciklusra, hogy melyik napon mi volt. A legfontosabb, hogy ezt ne egyszerüen csak azért tedd, mert babát szeretnétek. Ne legyen ez kényszer. Ezeket a megfigyeléseket a későbbiek során annyi mindenre használhatod majd! És ki tudja talán lesz majd egy lányod is, aki néhány év múlva hasonló problémákkal küszködik.

Krisztinka!
Nálunk nincs sok privi. Igazából csupa olyan dologról esik szó, ami itt OFF lenne. Kicsit drága lenne mindent telefonon megbeszélni. Zorával sokszor a nagylányomról beszélgetünk, egy-egy találkozót beszélünk meg. Eszterrel néha halacskázunk. Sajnos kénytelen vagyok figyelmeztetni azt, akinek privit írok, mert a Babanet néha egyszerűen benyeli az üzenetet.
A sok váladékod szerintem arra utal, hogy most lesz a pé. Nekem is vízszerűvé válik a tüszőrepedés előtt és utána hirtelen tök száraz leszek.

Annyira egyértelműek voltak eddig a tüneteim és annyira össze vagyok most zavarodva!!! :cry: :cry:

Pandácska!
Rajtad a világ szeme! Mintha nem is létezne a saját problémám!
És gondolj azokra is, akik sose írnak, csak olvasnak bennünket!
Nagyon szorítunk!

Éva

Kép
balimama

Éva! Persze nem is rátok gondoltam, meg nem itt, csak bocsi, hogy ide most leírtam a véleményem. Igazából azt akartam ebből kihozni, hogy tök jó, hogy ezt a progi témát itt leírtátok, még ha minket nem is érint személyesen. Én szívesen olvasom mi történik veletek. Tehát nem untat, ha valaki a személyes vívódásait írja le. Kicsit össze-vissza vagyok, de érted, hogy mit akarok mondani???

Akkor lehet, hogy megint ku...a hosszú lesz a ciklusom??? :twisted:
Na kíváncsi vagyok???
Vendég

Ja és úgylátom együtt vagyunk összezavarodva, mert a múltkor olyan szép cilusom volt, most meg nem tudom mi van.
De Ind-nél is ez a helyzet. Ez az április teljesen megtréfál minket, csak én már utálom a tréfát! :twisted:
Vendég

Lányok!
Én attól félek, hogy lassan már unalmas leszek a vívódásaimmal!!!!

Éva

Kép
balimama

Éva,
Ez az oldal azért van hogy jót és rosszat együtt éljünk át nem lehet csak a jó dolgokról beszélni főleg ha nem sok jó történik :roll: de azért én azt mondom hogy legyetek pozitívak mert hiszem hogy ennek ereje van. Persze nem könnyű meg vannak rossz napok de egyszer vége lesz a küzdelemnek!!!
Vendég

Nem vagy úncsi! Ráadásul nem csak te vívódsz, hanem mindenki aki babát szeretne!
Hidd el én is sokat vívódom, hogy mi a fene akadályozza, hogy ne essek teherbe?!
Jó tudom ebben a hónapban az hogy védekezünk. De előtte????
Vendég

Úgy van Pandácska! Totálisan igazad van!!!! :wink:
Vendég

CUNCIS A KERIBABÁM :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Újra itt vagyok én is.
A múlt hét katasztrofálisra sikeredett, elkaptam a páromtól a vírusos nyavalyát, kedden-szerdán fel sem tudtam kelni, ráadásul Melissa is épp beteg lett, még ilyen nem is volt, hogy egyszerre betegeskedtünk :(

Ma már ment oviba, én pedig igyekszem bepótolni az elmaradt dolgaimat...

Zora!

Sajnálom, hogy megjött :(
A Clostyval kapcsolatban annyit, hogy szerintem halgass a szívedre, az ösztöneidre...Nálad nagyon jól működnek ezek a dolgok...és ha tényleg nincs PÉ, akkor csodákat tehet

a progival kapcsolatban osztom a véleményed, mármint, hogy létrejött terhességet kell vele támogatni...én így fogok tenni majd.

addig ott a jó öreg szójavit, meg a cicka-tea :)

rólam annyit, hogy bizakodom nagyon...volt akció a csíkos LH teszt után, és 29-re nem várom a mensit...
a hőim eddig jól alakulnak, ma 36,9 volt tegnap 36, 6 ( beágyazódás??) a hátralévő napokon ha magas marad, akkor reménykedhetem, ugye?

egy hét múlva szándékozom tesztelni, ha addig nem történik semmi...cickóim már fájdogálnak :)

ne haragudjatok, hogy most másnak nem regálok, jövök még és pótolom :)

puszi, legyen szép napotok!!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!
De jó, hogy itt vagy!
Már kezdtem azt hinni, hogy elüldöztünk!
Örülök, hogy jobban vagy! Ne aggódj, szinte képtelenség visszaolvasni és követni ennyi idő után a történéseket.
Írj csak magadról és újra visszarázódsz!

Képzeljétek, az LH tesztem ismét egy picit erősödött, már majdnem olyan erős, mint a kontrollcsík!
Tudom pénzkidobás, mert fél 3-ra megyek UH-ra, de olyan jó!!!
Legalább valamilyen tesztet csinálhatok, amin biztosan lesz 2 csík! :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

Pandácska!
Akkor a nővérednek 2 lánya lesz?
Gratulálok!!!!
Én is! Én is!

Éva

Kép
balimama

Sheila! Az csak beágyazódás lehett, szerintem jó esély van a babára! de jó lenne! Este még írok

Zora
Kép
zora7

Éva,
Az LH teszt azért jó mert az ember átélheti a két csíkos érzést :lol: Igen két kislányuk lesz aminek nagyon örülnek ők olyan lányos szülők. Mi is nagyon örülünk a párommal mert mi leszünk a keresztszülők és azért ez is olyan jó érzés :lol: Szombaton megyek a nővéremmel 4d-re és láthatom én is a babát majd hozok róla képet!
Vendég

Éva! Látod van egy kis öröm is!!
Én is gondoltam rá, hogy meg kéne nézni az lh tezstet mit mutat, de tartogatom az éles hónapra!
Vendég

Sheila! Reméljük Zorának igaza lesz és 1 hét múlva együtt örülünk!!!
Vendég

Csajok!
Most úgy feldobtatok! Csak le ne essek!

Pandácska nincs valami ide vonatkozó pofára esős képed?

Éva

Kép
balimama

Évikém, pedig ha ilyen a teszted, akkor mégis csak látni kell valamit azon az uh-on! Azonnal üzenj, ha végeztél, és kérd számon a dokitól a tüneteket, meg a teszt eredményét ha kedvezőtlent lát! Magyarázza meg , hogy lehet ez, mert néha már túl misztikus ez az egész és én szertném megérteni. Bár szerintem az lesz, hogy a múltkor a mindenből lett semmi, most majd a semmiből lesz minden. :lol: :lol: :shock: :shock: :lol:

Zora
Kép
zora7

Majd én elkaplak! :lol:

Zora
Kép
zora7

Jaj Zora! Olyan jókat írsz!
Reméljük úgy lesz!

Éva!! Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Jajj, lányok olyan önzetlenül aranyosak vagytok!!!

olyan jól érzem magam ebben a topicban, mint még sehol máshol :)
maradok is, nem tudtok elüldözni :lol:

Krisztinka!

Azért ezek a váladékok biztatóak :)
mikor indultok élesben?

Éva!

Én teljesen úgy vagyok az LH tesztekkel, mint TE :lol: :lol:
ebben a ciklusban 7 db-ot használtam el, mire hirtelen kétcsíkos lett ( előző nap még semmi )

nagyon elkeseredtem a nega tesztek miatt, mert már fájdogált a petefészkem pár napja...épp Alsópáhokon voltunk, elmentünk Rossmant keresni, mert ott kapható a viszonylag olcsóbb, Babaymark nevű teszt, de csak DM-t találtunk Keszthelyen, és drága Corax tesztet...maradt is belőle 3 db :evil:

de mindegy, ha összejött a baba, bánja a fene, ha nem, akkor úgyis kell a jövő hónapban :roll:

azt a csodálatos érzést, mikor látod a két csíkot a teszten ( mégha "csak" LH, akkor is :)

én egy kicsit meg is ijedtem azért, mert a párom akkor még betegeskedett, és tudtam, hogy én is el fogom kapni :evil: , a lottó ötös jönne így be...

ezért hezitáltam, hogy legyen-e akció, vagy várjunk még egy hónapot, de Apa megoldotta a kérdést, akkor éjjel elkapott :oops: :)

szerintem érdemes próbálkoznod Éva most, ha + lett, nekem tavaly is összejött utána közvetlenül...és hát...remélem, most is.

Krisztinka, Zora, köszi a drukkokat :)

Pandácska!

Gratula a tesódéknak a második kislányhoz :) :) :)

mi ugyan most kukacosra gyúrtunk, de persze örülnénk, mint majom a farkának ha csajszi lenne is, csak legyen!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok! ma vizsgáztam büntető-eljárásaból, szerencsétre sikerült, pedig azt hittem, nem fog, annyira nehéz anyag, hogy elképesztő. Csütörtökön megyek legközelebb Európa-jogból, ez az amiből múltkor megbuktam. Most tutti sikerülni fog. Bárcsal inkább a baba sikerülne, de tudom sajnos nem választás kérdése.

Azt hiszem ezt a hónapot dobhatom a kukába, ma lejjebb ment a hőm. bár az éjjeleim borzasztóak, Benedekkel van, hogy 1 teljes órát ébren vagyok, amúgy is későn fekszem, mert tanulok, szopis rekordokat döntünk és ennek következtéban mindeen hajnalban tehetem tisztába, úgyhogy nyugodt alvásos 3 óráról most még annyira se beszélhetünk, mint eddig.
A hőváltozást azért kérdeztem, mert én egyszer megnéztem magamnak és nekem alacsomnyabb lett a mozgástól. Különben nekem se jött be ez a hüvelyben mérés. Ugyanannyit mérek itt, mint az előző hónapban szájban. Digitálissal és higanyossal is uaz. Az előző hónapban mindent átírtam 0.3 fokkal magasabbra, hgy össze tudjam majd hasonlítani, lehet, nem kellett volna és akkor lennének hasonlóak. Holnap reggel minkét helyen megnézem.

Panda, nagyon várom az infókat!!!!!!

Lh-tesztet néztem ma a Dmben, 2100 Ft, a következő hónapban lehet, hogy veszek, bár nagyon nem látom értelmét, ha a páfrányt látom, úgyis akviózunk, ettől nem fogunk jobban.Ezzel tuttira tudjátok, hogy melyik nap van pé?

KépKép

KépKép
lnd

Sheila! Ha megjön utána élesben megy! CSak ebben a hónapban védekeztünk, de lehet semmi értelme, ha nincs is pé-m.
Ráadásul, ha megint 48-os lesz a ciklusom, akkor ez az egy mensim lesz júliusig, ugyanis akkor klll visszamennem a dokibácsihoz, ha nem lesz addig baba. Most tuti nem lesz, aztán a köv. hónaőpban ha megint nem lesz pé-m akkor megint nem sikerül és máris júli.
Mindjárt idegrohamot kapok!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Pandácska! Te már a konzultáción csücsülsz!!! Akkor most mennek a drukkokkkkkkkk! De nagyon!!!!!
Vendég

Kép

KépKép

KépKép
lnd

Ind! Gartula a vizsgához!!!
Én eldöntöttem, hogy holnap mindkét helyen mérem. Kíváncsi vagyok az eredményre!
Akkor még mindig megy a szopi?? Sajnálom, hogy ilyen nehéz nálatok a leszokás.
Esetleg nem próbáltad még hogy lefekvéskor adsz neki tápszert egy 2 decis cumisüveggel? Én tápszer ellenes vagyok, de egyszer adok neki este és reggelig kibírja. A dokinénink szerint, ha eszik este rendesen rendes kaját, meg ha esetleg lefekvéskor adsz neki tápszert, (nem baj ha nem issza meg mindet, manó se mindig szokta), akkor nem lehet éhes éjszaka, cssak megszokásból szopizik.
Persze nem akarok okoskodni meg beleszólni. Csak esetleg megpróbálhatnád.
Vendég

Tudom, a hőm pocsék, de kérlak ne mondjátok, hogy a 2 alkalomból egyszer se volt pém! Inkább majd megtapasztalom, amikor nem jön meg! :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
lnd

Tudod, aza az igazság, hogy engem nem zavarnak a szopik, má
soknak is összekött így a baba és én is így szeretném. Áginál is így jött a 2. baba. Petra még az öcsi születése után is szopizott, ha jól emlékszem, de a terhesség alatt tutti. Neki este semmi más nem kell, és nagyon jól eszik. Nem éhes, csak rám vágyik. És én ennek örülök, olyan gyorsan eltelik az az idő, amíg ennyire akarják a mama közelségét. Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy én erőszakolom. Mindig próbálok neki először vízet adni, sőt a kakaót is próbáltam, mert azt nagyon szereti, de nem kell semmi. Aztán jövök azzal a dumával, hogy a tejcsi alszik, de nem, igazán érdekli, addig sír, hogí mama, tejcsi, amíg megadom magam. Főleg így, hogy tudom, az előző hónapban is sikerült emellett tüszőrpednem.

KépKép

KépKép
lnd

Értem, jól van, és igazad van, annyira hamar eltelik ez az idő, míg kicsik.
Vendég

Különben az előző hónapban a 4. napon kezdett emelkedni a hőm. Az holnap lesz, még van remény, a különbség, hogy előtte nem kacsázott, hanem szinten maradt, de akkor is csak 1 fokkal nőtt és utána még szépen fokozatosan.
a nagyon erős görcsölés napán van a tüszőrepi vagy utána? Watery lehet a tr napján?

KépKép

KépKép
lnd

nA most írány a fogorvos!Este megpróbálom megnézni, mi újság pandával. puszik-*+

KépKép

KépKép
lnd

Pandácska! Ezerrel megy a drukk!! Sokat gondoltam ma rád! Ahogy hazaérsz, gyere!!!!!
Éva! Mesélj, mi volt a dokinál??? Jajj, izgulok értetek Csajok!!!

Zora! :cry: :cry: :cry:
A progiról, sajnos velem sem lehet beszélgetni. Szerencsére nem értek hozzá. Azért örülök ennyire, mert tuti minden hiányát vagy magas értékét érezném magamon... 8)
Krisz! Várom a kalácsom! :wink: Ha a 24. napon van pé., akkor az még nem maratoni ciklus. Jól alakul minden nálad, ne aggódj!
Ildi! Örülök, hogy jól telt a hétvégéd!!!
A hőmérőzést én is kombinálom majd a köv. ciklusban. Lent fogom mérni, de csipogóssal.
Andi! Ez az április nagyon elbánt velünk. Egy csöppet elegem van már nekem is... :|
Sheila! Úgy örülök, hogy jelentkeztél! De jó, hogy jobban vagytok már! 29-e mindjárt itt van :wink: :wink: Megy a drukk!!
Ind! Gratulálok a vizsgádhoz! Ügyi vagy.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?