Sziasztok!
Én is itt vagyok, csak közben dolgozok...
Húúúú, én aztán ehhez a progitémához egyáltalán nem értek, és őszintén szólva, jobban szeretném, ha nem is kellene belemélyedjek
Zora, sajnálom, ami most veled történik..... tudom, hogy most úgy éled meg a dolgot, hogy jobb igy, mint hogy progielégtelenséggel idegeskedni, hogy meddig marad meg a baba, de tényleg ki kellene találni valamit, ami rendbetesz....
Éva, nálad én már semmit nem értek...... amig nem nézetted UH-val, annyira szép görbéid voltak
- mindenképp ird meg, hogy ma mit láttak!!! - habár, ha megvolt a pé-d, akkor már semmit nem fognak
Pandácska, neked mennek a drukkok!!!!! ++++++++++++++++++
Mo, nekem van egy ötletem a szépitőszerről: meg kell babásodni
- nekem az a véleményem, hogy a kismamák meg szoktak szépülni
Krisztinka, a görbédhez nem tudok hozzaszólni.... van egy olyan gondolatom, hogy a pé-d esetleg olyan 3-4 nap múlva lesz, de persze ezt nem lehet igy előre tudni....
Ági, nagyon el vagy tűnve....azért remélem a héten hozol nekünk képet a pocaklakódról!!!!!
Én a hétvégén megint buliztam egy nagyot - reggelre a talpam is megfájdult, annyit táncoltam
3 napja mérem a hőmet, és rájöttem, hogy ez a higanyos alólmérés egyáltalán nem nekem való
- nagyon unom kivárni az 5 percet.... tulajdonképpen többször megmértem igy, és utána szájban, digitálissal, a 2-ik csipogásig, és mindig ugyanazt az értéket kaptam.... tehát, ezután is maradok a szájban méréssel, digitálissal.
Most olyan fázisban vagyok, hogy ezt a hónapot még kivárom, és jövő hónapban kivizsgáltatom magam......csak éppen azt nem tudom, hogy a ciklus hányadik napján érdemes dokihoz menni....
puszi mindenkinek! Akinek nem irtam, annak dupla adaggal!!!!