Új privát üzeneted érkezett!

Tyűha nagyon ügyes Kristóf!!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kristóf nagyon ügyi!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Anna: ok! majd megjön! ne aggódj!!!!!
bszilvi25

Bari, köszi az infót, akkor bátrabban ültetem :) Bár most mindig térdelni akar, fél kézzel kapaszkodik a tereptárgyakba, és imbolyog, mint egy részeg tengerész :)

Vikianyu, szerintem normális, ha lábujjhegyen közlekedik a baba, az egyik gyerekcipős oldalon legalábbis ezt olvastam... Talán a Siestáén?

Schopin, köszi a tippet, lehet, hogy mi is csinálunk hintát :)

Melike, már én sem tárazok ruhákból, de már nem is kell... az én fiamat 7 hós koráig naponta 5-6 alkalommal kellett átöltöztetni, mert refluxos volt, és mindenét lebukta állandóan. Szerencsére elmúlt, azóta egy ruhával végigcsináljuk a napot! Ez majd akkor fog elmúlni, amikor elkezd menni, gondolom, és belefetreng majd minden pocsolyába :D

Eyi, sajnálom a fülbevalót! Ha a lakásban hagytátok el, akkor azért van remény, hogy megkerül, nem? Okos lánykád van és ügyes is!

Márti, ez jó hír, nagyon szorítok továbbra is, hogy minél előbb rendbejöjjön a barátnőd és végre hazamehessen Annához! Dögös a felső ;) És nagyon ügyes Kristóf!!! Le a kalappal.

Nálunk az van, hogy felhívtam a dokinkat, és azt mondta, hogy ha jó étvággyal eszik Gabi (=nincs hányingere) és nem viselkedik furcsán, akkor nem kell bevinnünk, bizti nincs baj. Annyira örülök. Azért figyelem árgus szemekkel persze még 1-2 napig :)

Kép
elan

márt nem semmi :roll: :roll:

elan jó nektek,hogy csak refluxos VOLT.nekünk még mindíg vissza vissza jön a kaja.egész nap pártedliben van.
a hányáshoz kevés de az csak ritkán van(kopp-kopp)
inkább csak bukik.
barika2008

Sziasztok!!!
Megjöttem,2 napig nem volt gépünk.
Hát azt hittem már sosem bírom ki,mert ezt nem lehet. Már álmomba is a babára beléptem. Nagyon rossz volt hogy nem olvashatlak titeket.
Jahhh és még a babanetes jelszavam sem tudtam.Bele voltam pusztulva :shock: ,de most ujra kértem.Ujra lett a gépünk telepítve. fasza nagyon jó lett,és képeket is tudok mosmár feltölteni. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Holnap jövök csak.
Nagyon sok le maradásom van. Itt is vissza olvasni,leveleket,megrendeléseket.
Ugy hogy puszi,folyt köv holnap :!:

Kata&Milán

oszman777

SZIA KATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

lányok én most olvastam az iwiwen,hogy a fókuszban is bemutatott agydaganatos kislánynak gyűjtenek!
nézzétek meg.én mély depresszióba estem miatta így ismeretlenül is.
nagyon megviselnek az ilyen történetek!
én fogok a héten küldeni a bankszámlájukra egy sajnos nevetségesen kicsi összeget!
küldjünk nekik minnél többen sok kicsi sokra megy alapon!
barika2008

Kép
Kép
schopin

Schopin: ennél kicsit érdekesebb nincs?????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

schopin:tök édi. :lol:
dávid is így tapsol :lol:
és így nézegeti a kezét!
én minden nap lerakom és ott állok a kamerával,hogy megörökítsem az első négykézlábra állást vagy kúszást :lol:
de egyenlőre csak fekvőst sikerült csinálni :?
nem baj ami késik nem múlik :lol:
barika2008

így van!
bszilvi25

Sziasztok!

Márti:Kristóf pólója vagyány,nagyfiús!És az a kép!Nagyon tuti,ügyes gyerkőc!
Anna anyukája ugye meggyógyul?!!!

Schopin:nagyon édi!Máté nem szokott ennyit kínlódni.

Bari:az a kislány annnyira szép!!Már megsirattam pár napja.Egyszerűen a szívem szakad meg ilyenektől! :cry:

Kép
melike

Mai képek: Kép pakolok Kép Kép fonott kalácsot eszek Kép

Kép
melike

melike:én is tökre kivagyok az ilyen történetektől.főleg,hogy mindenkinek "benne van a pakliban".ez a legszarabb !!!
meglátok egy ilyen és hetekig agyalok

jók a képek!!amíg nem láttam a hozzászólást csak a képeket meg sem ismertem mátét olyan nagyfiús már :lol:
szerintem dávid még babásabb kinézetű a többieknél :lol:
kristóf is olyan mint egy 1,5éves
barika2008

sehol senki??
olvasom a nyáriakat(bár már nem sokáig mert szépen oszlanak,vagyis nem nyilvánosak lesznek),és már 3 krupposuk is van.fasza.na attól mentsen meg a jóisten.szilvi már nagy volt amikor kijött rajta de úgy is köszi....hát még ilyen picinek
barika2008

Ezt nézzétek, ezt most 2 perce fotóztam :shock: :shock:

Kép
Hát nem felmászott a járókára és ott lógott????????????????? Na meg persze ordított, hogy vegyem le, mert lejönni már nem tudott :D
bluebox

Ja, bocsánat, jó reggelt mindenkinek!

Szilvi: Merci, gyógyulgat??

Melike: nagoyn remélem, mostmár,hogy ilyen híreket kaptam Anna anyukájáról, már mdg fog gyógyulni :wink:

Anna: Ízlett Levinek a másmilyen tea? Végűlis mit fpőztél?

Bari: Dávid így jó, ahogy van. Attól tartok, Ő fog minket a legjobban meglepni, mert amíg a mi gyerekeink hónapokig gyakorolták, tökéletesítették a mutatványokat, Dávid egyik napról a másikra mindent csinálni fog tökéletesen, hisz agyban, már penge :wink:
bluebox

jó rggelt!
márti olyan édes kismaki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hát legyen igazad!! :lol: :lol: :lol:
barika2008

Jó reggelt!

Márti:hát nem semmi ez a Kristóf! :shock:

Bari:bocs,hogy eltűntem este,de apa ide ült és már nem volt kedvem kivárni.

Kép
melike

Máté alakított éjszaka:felkelt 3kor.Megetettem,kijöttem,felállt.Vissza lefektettem,kijöttem,sírt.Meguntam,becuccoltam a szobájába és velem aludt a nagyágyon.Betakartam,összebújtunk és 5 perc múlva aludt.Én fáztam,gyanítom ő is.Nem tudom,de fél 9kor keltünk fel. :lol:

Kép
melike

Melike, hajszálra ugyanez volt nálunk is éjjel! A kölkek összebeszéltek :)

Kép
elan

Elan:komolyan?Ez jó!

Kép
melike

hello!

Dorina is alig aludt el, lerakom és egy perc múlva áll az ágyban.

Melike! Nekem ugyanez van a farokcsontommal szülés óta!!!!
Basszus, napok óta fáj a derekam, ma jön anyósom, de nem tudok még porszívózni sem.

Tegnap voltunk 9 hós mérésen: 7300 gramm és 72 cm az én kis csöppem :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Na,kitakarítva,kaja odatéve,süti a sütőben,Máté alszik.
Már csak vasalnom kell.
És esik az eső! :evil: hurrá!

Kép
melike

Bogi:mármint,hogy "kiáll" és zavar???
Dorina még csak 7300gr.?De picurka. :wink:

Kép
melike

Igen, nekem is kiáll és kemény felületen bizonyos szögben rossz ülni, stb.

Bizony, ő ilyen kis pöttöm nő ;)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Milyen bátran adtok kalácsot meg kenyérvéget a gyerekeknek. Nem féltek, hogy félrenyeli? Dorinának még csak alul van foga, én nem merek adni. Illetve adok, de amint leharap egy darabot, bepániolok és elveszem tőle.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Voltál vele dokinál?

Kép
melike

Nőgyógyászomnak mutattam, de szerinte azért van, mert nagyon lefogytam. De szerintem nem attól van.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

sziasztok!

Hát? Merci egy fokkal sincs jobban, sőt :cry: :cry: :cry: :cry:
Este hőemelkedése volt 37,4
éjjel 3-kor felkelt , orrot szívtunk, nagynehezen ettünk, megmértem a lázát 37,9 , akkor adtam egy kúpot. Fél 5 körülre elcsendesedett, bevonulok a szobába, pont elaludnék megint sír. Kivettem , rámhajtotta a kis fejét, és úgy elaludt miközben simiztem a hátát! na ezt játszottam vele fél 6-ig, akkor vissza vittem az ágyába és 3/4 11-ig aludtunk! De ramatyul van most is. A köptető hatása nálunk úgy néz ki, hogy néha tényleg aggódom, hogy megfullad a gyerek!!!! Az orra pedig patakokba ömlik!!!! (de még ez a jó)

szóval már megfordult a fejemben, hogy visszamegyek vele a dokihoz még ma. Engem az sem izgat, hogy nem a mi dokink lesz ott...... de nem????

és a legjobb, hogy nem hajlandó elfogadni a szirupot sem! elfordítja a fejét.... a száját nem nyitja ki. stb..... :twisted:
bszilvi25

Szilvi:szegénykém!De sajnálom!Ismerős a szitu.Mi ugyanígy voltunk jan. elsején viszont Máté nem volt lázas.

Kép
melike

BETEGEN:
Kép
bszilvi25

Egyem azt a kis taknyos orrát. :lol:

Kép
melike

Sziasztok!

Márti: Kristóf nagyon ügyes, és erős! Jót nevettem hogy nem bírt lejönni! :lol: :lol: :lol:

Még nem adtam neki más teát, most gyümölcsöset iszik.

Bogi: Dorinának boldog hófordulót!

Én nem félek a félrenyeléstől, nagyon ügyesen eszi egyedül a kenyeret, ezt azt rágcsákat, sőt, a pépes kaját már nem akarja megenni, csak azt amit én. Tegnap gulyáslevest evett, krumplit, répát, husit a kanállal elvágva pici darabokra, még csak nem is villával összenyomva! Olyan édesen cuppog rajta! Ma meg tökfőzeléket egy az egyben úgy ahogy magunknak megfőztem. :lol:

Szilvi: Nagyon sajnálom Mercit, de sajnos egy héten belül ne nagyon várj javulást, legalábbis nálunk sosem múlt el pár nap alatt! :cry: :cry: De ha ezt nyugtat meg nyugodtan vidd vissza a dokihoz! Sosem érten meg, ha ennyire beteg egy gyerek miért nem lehet antibiot adni neki, hogy hamarabb meggyógyuljon. Tényleg ne adjanak minden pittyre puttyra, de ha ritkán van ilyen betegség akkor írjon már fel valami normálisat!
Szegénykém milyen kis beteges a kinézete! :cry: De a szemei most is mosolyognak!

Melike: Máténak is annyira édes kis pofikája van! :lol: :lol:
Én sem tudom soha eldönteni hogy fázik-e vagy sem. Tegnap bodyba aludt, akkor olyan hidegnek éreztem, ma meg pizsibe, akkor meg izzadt a kis feje! :idea: :idea: :roll:

Nálunk is esik és be van borulva! Utálom! Tavaszt vagy inkább nyarat akarok!!!!!!!!!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Nálunk most már SZAKAD az eső! :evil:

Máté,érdekes módon a 8 hónapos kajcsitól öklendezik,a babapiskótát,kenyeret meg max. kis köhögéssel megeszi.

Kép
melike

Sziasztok!!!
Bar!!!i Mára tartogatok neked egy fotót. :lol:

Mercikém drága gyógyulj meg :cry: :cry:

Hát Márti ez a fiu,mire képes még. :?: :?: :shock: :shock: Hihetetlen.

Melike!!!Máté olyan nagy fius,már nem babás.
Akkor még szokassad a baba piskotával Mátét,nem szabad eröltetni,pár hét és már menni fog.
Nekünk is így volt.
Rá 1 hónapra már ment.
De lehet hamarabb is. Kukit adsz neki??
Én igen,meg imádja a győri édestől piskota,maci alaku,áh isteni nagyon szereti.
Most kikészítettem neki az uzsit,Vajas kalács,és egy kinder,kikukáztam a papirját. Paradiso. Megprobáljuk.
Apával alszanak,hogy én meg tudjam csinálni a dolgom. Ugyhogy mentem is.

Jahhh jut eszembe.Képzeljétek.
Pénteken Milán mamáék alszik.Délután visszük és majd másnap délután megyünk érte.
Mi meg hawaii. Megyünk thermál fürdözni is.
Áhhh de jó lesz. Alig várom már.

Kata&Milán

oszman777

jöttem reagálni!

hazahívtam apát, vissza megyünk a dokihoz. Ha más nem, nyugtasson meg, de lássa orvos!

Melike, Bogi: Boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!!!!

Kristóf nagyon ügyi!!!!

jövök majd...................
bszilvi25

Kata: ezt a lazaságot! Termál fürdő mi a szösz! :lol: :lol: :lol: :lol: Vajon Milán el lesz nélküled??
De jó kikapcsolódást Nektek!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok!
szilvi mercinek továbbra is jobbulást kívánok sajnos az ilyen nyavaják elkerülhetetlenek,senki nem ússza meg!
igen igazad van vidd vissza!
de betegen is ugyan olyan szép az tuti

viki a mi dokink meg a másik fele:ő meg mindíg antit ad!!
főleg ha láz is van akkor 100%,hogy ad!

a férjem ma kint dolgozik most vittem neki száraz ruhát már csupa takony szerncsétlen!!
szerintem többe fog kerülni a gyógyszer mint amennyit ma keres

na megyek.bár már csillog villog a lakás.de dávid megint ölbebaba...nehéz eset
barika2008

Szilvi:köszönjük!
Ha így látod jónak,vidd vissza.

Kata:ez igen!Mehetek én is?Hova mentek?
Te kinder csokit adsz Milánnak?

Piriék is nem most mentek?

Kép
melike

Bari:az oké,hogy ölben van,de mit csináltok?Sétálsz vele,rázogatod vagy mi??

Kép
melike

Jaj tényleg: Máténak is Boldogságost!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Drága Máté már egy órája alszik! :lol: Én meg úgy belemerültem az olvasásba(más topicok),hogy már jojozik a szemem.

Kép
melike

melike nem rázogatom csak cipelem oda ahol épp dolgom van :lol:
de már nincs dolgom,csak itt ülünk a gépnél :lol:
barika2008

Most olvastam:Sarka Kata két hét alatt 14 kilót fogyott! :shock: Nem gyenge!

Kép
melike

Kép

na így tudunk gépezni...de tudunk ám minden mást is :lol: :lol:
amúgy nem olyan vicces mert ma már tényleg izomlázam van de mindenhol máshol sír,amúgy kézben is néha
barika2008

[quote="melike"]M írta:melikeost olvastam:Sarka Kata két hét alatt 14 kilót fogyott! :shock: Nem gyenge!

Szüléssel együtt? :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna:én is gondoltam erre. :lol:

Bari:az anyja mindenit a kis elkényeztetett gyereknek. :wink: :lol:

Kép
melike

Igy alszik a Morzsám: :shock: Kép

Kép
melike