Bari, köszi az infót, akkor bátrabban ültetem
Bár most mindig térdelni akar, fél kézzel kapaszkodik a tereptárgyakba, és imbolyog, mint egy részeg tengerész
Vikianyu, szerintem normális, ha lábujjhegyen közlekedik a baba, az egyik gyerekcipős oldalon legalábbis ezt olvastam... Talán a Siestáén?
Schopin, köszi a tippet, lehet, hogy mi is csinálunk hintát
Melike, már én sem tárazok ruhákból, de már nem is kell... az én fiamat 7 hós koráig naponta 5-6 alkalommal kellett átöltöztetni, mert refluxos volt, és mindenét lebukta állandóan. Szerencsére elmúlt, azóta egy ruhával végigcsináljuk a napot! Ez majd akkor fog elmúlni, amikor elkezd menni, gondolom, és belefetreng majd minden pocsolyába
Eyi, sajnálom a fülbevalót! Ha a lakásban hagytátok el, akkor azért van remény, hogy megkerül, nem? Okos lánykád van és ügyes is!
Márti, ez jó hír, nagyon szorítok továbbra is, hogy minél előbb rendbejöjjön a barátnőd és végre hazamehessen Annához! Dögös a felső
És nagyon ügyes Kristóf!!! Le a kalappal.
Nálunk az van, hogy felhívtam a dokinkat, és azt mondta, hogy ha jó étvággyal eszik Gabi (=nincs hányingere) és nem viselkedik furcsán, akkor nem kell bevinnünk, bizti nincs baj. Annyira örülök. Azért figyelem árgus szemekkel persze még 1-2 napig