Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bébic: Jön a hidegfront, kitartás!!!

Andy: Az, hogy valaki hűséges a feleségéhez és az, hogy nem kíván egy olyan bombanőt mint te, más tészta. Értem, hogy neki ez nem fontos, csak kicsit szkeptikus vagyok. Furcsa. Gondolkodtatok valaha egy szakember segítségén?

Trombi: Fáj? Esetleg doki? Elvileg már helyre kellett volna rázódni. Én is veszek ilyen hintát!!!!!

Ma délelőtt pakolás, pancsi, szunya, majd kettőkor itthagytam törpöm és berohantam dolgozni este 7-ig, aztán séta, lakástervezgetés, most meg már döglök az ágyban....hulla vagyok.

Mindenkinek sokatlalvós éjszakát!!!!!!!!!!

Kép
mannababoca

Jó reggelt!

Fél 3-tól fél 4-ig voltam ébren manóval. Közben mindkét cicit kiürítette, néha sírt. Aztán a nappaliban aludtunk el a földön, a játszóterén, ott aludt 7-ig.
Íme a tegnapi fagyizás:
http://www.yv.hu/index.php?nextpage=sea ... type=video

Szép napot! Laura

Kép
Kép
szeles4

Jelentem: megyykompót eltéve, a lekvár még fő. Megy a nyügi ezerrel, ugyanis láthatáron van a kettes számu fogacska.
Ma reggeli akciónk: lerakom a földre (gondolván, hogy onnan nem eshet le), kimegyek pisilni, egyszer csak nagy üvöltés: magára boritotta a széket...látható sérülés nincs, csak az ijedség volt nagy

Kép
galzsuzsa

Jó reggelt!
Átgörgetnem sikerült az oldalakat!

Berni: Gratula az esküvőhöz!
Orsi: Szerintem nagyon jól döntöttél, hogy elmentek nyaralni. Szuper lesz, hidd el! Tényleg csak az a lényeg, hogy TE ne idegeskedj! (Tudom, könnyű mondani, nekem az jött be, hogy azt mondogatom, hogy a legrosszabb, ami történhet, hogy néhány napunk felborul, ilyet pedig ugye már mindannyian végicsináltunk párszor!) .

Kajakérdés: Peti ötször eszik: 5-kor, 9-kor, 1-kor, 5-kor, 9-kor. Ebből az ebéd főzelék, az uzsi gyümölcs, atöbbi szopi. A nagy melegben éjjel 1-kor is kér egy kicsit.
Alvás: Napi kétszer, másfél-két órát, babakocsiban (így bárhol vagyunk tud aludni, még macskaköveken is :shock: )

Gabi: Fura volt olvasni, hogy fáj a kezed, nekem a nyakam fáj ugyanígy (én is az égés példát szoktam hozni). Amikor belenyilall, a könnyem is kicsordul, Peti meg néz nagy szemekkel, hogy mi van. Azt hittem ez kismamabetegség, de ezek szerint nem az

Vera: Sajnálom , ami történt. És azt különösen, hogy Veled történt, kitartást kívánok!

Sarmon: Olyan jó volt olvasni. Amikor elmentem kétségbe voltál esve, amire visszajöttem mindkét probléma jó véget ért. :D

A szülőket nem is értem, nálunk veszkődnek az unokákért, ott segítenek, ahol tudnak.

Vasalás: Mi vasalgatunk-vasalgatunk.... :oops:

Minden baba csodaszép és hogy milyen ügyesek, mennyien ülnek már!

Kép
iokka

Keresek képeket, de nehéz, mert én kezeltem a gépet, apa pedig kérte, ha lehet az ő képeit ne tegyem fel, de azért ven egy pár.

Kép Brüsszelben, fáradtan

Kép Kép Petilovag

Kép étteremben

Kép Szerelem

Kép Brugge, séta

És a lényeg:
Kép CSOKIIIIII!

Bocsánat, ha sok voltam így egyszerre :oops:

Kép
iokka

Sziasztok!

Orsi! Sajnos már nem emlékszem, hogy mennyi volt! De a 4500-at elég soknak tartom!

Kislabdák: a Rossmann katalógusban van most felfújható játszóház ilyen kislabdákkal 3000 valamennyiért.

Szeles! Irigyellek a Bükk közelségéért!

Gabi! Nálatok mi a helyzet a csatornázással? Nálunk feltúrták az utcát, gyakorlatilag alig lehet közlekedni, beállni meg még nehezebb, mindezt kb egy hónapja, aztán leléptek, és így maradt... :? Ráadásul pont előttünk hagyták abba, úgyhogy most a vendégház miatt is leshetem, hogy melyik reggel lepnek meg minket. :(

A vendégházban most éppen egy amerikai család van 1 éves kisbabával. Úgy örülök, nagyon tetszik nekik. Az eddigi vendégeknek is tetszett, de ők az első nyaralók, a többiek valamilyen rendezvényre jöttek.

Mi gyakorlatilag egész nap kint vagyunk, a fák alatt kellemes hüvös van, a pancsolóban és a nagy medencében is imád lenni Szabi. Bogi tegnap elment táborba a Balatonra, úgyhogy most Gergővel vagyunk itthon. Ő majd augusztusban megy táborba.

zsebi_baba

Szebb reggelt!

Dani az éjjel óránként kelt, totál hulla vagyok!

Nem tudom mi üthetett belé, mert szemmel láthatólag semmi baja nem volt, csak nyöszörgött..., fél4-kor nem bírtam a folyamatos ki-befekvést az ágyba, így magam mellé vettem..., reggel arra eszméltam, hogy valaki bököd, hogy hé ébresztő... :D :D

Apa reggel 7-kor ért haza, most alszik, olyan mintha egy traktor lenne a szobában, Dani a teraszon szunyál, én meg már megfőztem...
Aludnom nekem is kellene... :shock: :shock:

Zöldi nem úgy értettem, csak olyan furcsa, hogy Dani már már alig akar szopizni, úgy kell beletuszkolni, ti meg ilyen sokat vagytok együtt...

Kép

Kép
dcili81

reggelt!

egy héten belül kijött a második fog a jobb alsó egyes:)
ha ez ilyen ütembe jön 1 éves korára megtörténik a fogváltás :D

KépKép

Kép
orsimorsi

Helló Csajok!

Nagyjából sikerült visszaolvasnom... képben vagyok, de reagálni nincs időm, csak nagy vonalakban.

Először is köszönjük a 7 hós köszöntéseket! :-D Öregszik a lányom...

A Balcsiról vasárnap este értünk haza, utunkat egy kis dugó is tarkította az M7-en, aztán meg már csak azon imádkoztam, hogy egyben hazaérjünk, Fehérvártól mindhárom sáv 100-al ment, Apa ettől nagyon ideges volt, én meg attól, hogy Apa az volt. :-D

A tegnapi nap meg... basszus!!! Nagyon durva volt! Ez a meleg kikészített mindkettőnket. Kimenni nem mertem a hőségben, Zsófi bent már marhára unatkozott és itt is rohadt meleg volt... MagneB6-ot toltam, mert már Zsófival együtt bőgtem kínomban és idegességemben. Aztán du. volt egy kis pancsi a teraszon és egy kis alvás az udvaron, aztán végre Apa is hazaért a melóból. Este még átjött Apósom, persze Zsófi ilyenkor csupa mosoly. Apósom meg: hogy neked mennyi türelmed van ehhez a kislányhoz! :-D Aztán elmeséltem neki, hogy pont ma borultam ki.

Vera!
Tied Apa nem semmi! Ez a legdurvább, hogy pont a barátnőddel... Én tuti kiadnám az útját! De hát 5 gyerekkel ilyen helyzetben...

Kubu!
Nagyon sajnálom, hogy anyukádék ilyen negatívan állnak hozzád/hozzátok! Az én hátsóm hatalmas, és én még csak a hormonokra sem foghatom, a szüleim mégsem csesztetnek érte. Néha szólnak, anyósom is, de inkább az egészségünkért aggódnak (Apa sem panaszkodhat, hogy kicsi lenne a pocakja).

Zöldi!
Mikor lesz kész már az a rohadt ház, ami 77 lépésre van anyóstól??? Nem úgy volt, hogy már ott karácsonyoztok? Ezt a trehány kivitelező bandát! Kötbérezd meg őket, az egészségeddel és anyósod életével játszanak!!! :-D

Aida!
Hát lehet, hogy neked van igazad, hogy kiélvezed a jót, amíg lehet. Csak megint fájni fog, amikor el kell menned. És így lesz ez minden alkalommal. És minden egyes alkalommal, mikor megint odamész, felébrednek a régi érzelmek az exed iránt és soha nem fogsz tudni továbblépni. De ez csak az én véleményem.

Szeles! Cili!
Nem irigylem a rossz éjszakát! Nálunk most csak egyszer volt ébresztő éjjel. Már az ilyen éjszakákért is hálás vagyok!

Fotók: Mindenki babája gyönyörű, csodaszép, bűbájos. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Csajok!

Kérdés!!!
GYED-et mikor utalják??? Olvastam, hogy már többen megkaptátok. Van egy olyan gyanúm, hogy kedves kolléganőm megint jól megcsúszott a papírjaim leadásával és 1-2 hónapig bevétel nélkül maradok! Mert persze én még egy fillért nem kaptam, csak a családipótlékot. :evil:

Kép
Kép
lbernuska

hahó

na csak nagyvonalakban.

berni szupik a képek és az a kacér! be kéne vhova küldened! téleg gyönyörű haja van Zsófinak! az meg rossza ki rosszra gondol!:)

szeles nagyon ügyin fagyizik az udvarlónk, Regus még anyatejen keresztül sem kap ilyet:)...

gyerekem rászokott a reggel 5ös kelésre, igaz nem kajolni akar csak hason forogni az ágyában meg nyüszizni na de ki tud má akkor tovább aludni? még jó h utána még 2 órát hajlandó szundizni (tiszta anyja-9előtt nem nagyon kelünk:)

manna én már gondoltam rá h elmenjünk (még régebben) de ő sose menne.tod ebben viszont tipikus férfi:)
na de tegnap előszedtünk pár gyűrött rucit csak kár h Miklós bácsi elzárta a vasalót :roll: :) mindenestere ropp-roppan a jég...

berni mi Balcsit direkt ugy időzitjük mindig h pénteken oda és vasárnap vissza ne kelljen jönni főleg kisbabával nemtom micsinálnék egy dugóban :!:

este megint adtam a pöttyöknek a szteroiddal mer makacskodnak:( hétvégére várom a megvonásos-hatást!

andy

Kép
andy30

ja szeles: ezen az egyik képen meg téleg rád hasonlit Huni!

Kép
andy30

Hazaértünk dévényről, szokásos kiütve alvás...

Zöldi: szivi...

Berni: pont el akartam mesélni dévényes néninek, hogy mennyire borzalmas volt a tegnapi nap, amikor mondta, hogy a tegnapi napot legszívesebben kihagyná az életéből, mert szegény babákkal nem lehetett bírni. Szoktak ugye sírni a kezelés alatt, de ez most teljesen más, sokkal rosszabb volt. Szóval tényleg lehetett valami tegnap a levegőben...
GYED: én ma hajnalban kaptam az utalásról a sms-t (szívinfit is kaptam, mikor megláttam, mennyi... mennyiiiii????????), de már előző hónapban is utalták a májusi részösszeget.

M7 dugeszért nem irigyellek, mi olyan "ügyesek" voltunk, hogy a F1 vasárnapján jövünk haza... királyok vagyunk vagy királyok vagyunk? :twisted: :twisted: apa már most azon molyol, merre induljunk... vagy inkább béreljünk helikopit.

Zsebi: szerencsére a mi utcánkból már eltakarodtak (egy hónapig alig tudtunk közlekedni), de a munkagépeket még hallom, szóval nem lehetnek messze :twisted: . A brazil gépsor meg még mindig visszajár az utcába és PVC csöveket hurcibálnak... csak tudnám, minek...
Jaj, akartam is írni neked, hogy nem tudom még, tudunk-e menni hozzátok, mert úgy tűnik, hogy apa nyáron nem kap több szabit :( egy sima-szombat-vasárnaphoz meg messze vagytok :( Majd még megbeszélem vele...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.07.07 09:37-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Rémes éjszakán vagyunk túl, Domi két óránként volt fent...hulla vagyok. Vagy a foga vagy a meleg, vagy engem idegesít...

Még nem olvastam vissza, jövök pár gyors kérdéssel:

Lehet kétszer főzeléket adni már? Ebéd szopi után, meg 5 órás szopi után? Azért kérdezem, mert manóm nem hízott a héten és olyan bélpoklos minden étkezésnél...

Aki csak tápit ad egy étkezésre, mennyit ad?

Kép
mannababoca

Manna: a csak tápi kajáknál kb. 250-et, de van, amikor kevesebbel is jóllakik és van, amikor kér még, de a 270 eddig mindig megállította... és így, meg hozzátápival hízik 40-100 közt hetente (100-at már nagyon ritkán...).

Kép

Kép
gabilany79

Hűűű, hallgatom itt a mennyiségeket.. És még nekem mondják, hogy Noel sokat eszik :? Ő ha csak tápit kap kb. 180-at ha megeszik. Néha az sem csúszik le. És csodálkozom, hogy itt sok baba 8-9 kiló felett van! :shock:
Amúgy: mi van, hogy már kétszer kiváltjuk a tápit kajcsival. Persze még mindig több a táp. Noel teljesen jól fejlődik.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jövök pár képpel:
Kép Háromhós uncsitesóval

Kép szintén vele
Kép huncutos
Kép anyucival...
Kép szumós
Kép láblógatás a velencei tóban apucival
Kép dunaújvárosi parkban

Kép
galzsuzsa

Orsi,
Na ne, korábban már eszembe jutott hogy kellenek olyan labdák NEKEM is.
Anyu: tudod a külsőségek, hogy mit szólnak a szomszédok….
Gratula foghoz.

Zöldi,
Éhes disznó makkal álmodik ? 8)

Cili,
Sajnálom az éjszakát. Hess be oszt nézd meg azt a traktoros legényt, pihenjetek együtt egy kicsit.

Iokka,
Petilovag egy tünemény.

Manna,
A csak tápi étkezésnél 200-270 között szokott fogyasztani törpmanó.
Hmmm hetek óta nem mértem, azt sem tudom hogy hízott, fogyott, stagnál v mi is van ?

Korábban kérdeztem tudja valaki hogy mennyi Gyedet fogok kapni ??? :lol: ))))) Mitől fog h a maximumot ahhoz mennyi bruttó kell ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

galzsuzsa,
szupppperek a képek.

kubuspace

Gabi! Sajnálom, hogy most nem tudtok jönni, de nyáron én is inkább a Balcsit választanám Debrecen helyett! :wink: Bár amikor felmerült a vendégház ötlete, én elég szkeptikus voltam, hogy ki jön egyáltalán Debrecenbe, aztán lám, tényleg sokan jönnek. Azért is írtam, hogy aki nyáron szeretne jönni, szóljon, mert most lesz egy üres hetünk, meg talán augusztus elején egy pár nap, aztán eléggé be vagyunk már táblázva. De szeptemberre még nincs is foglalásunk, csak majd a végére a hőlégballon világbajnokságra, úgyhogy ősszel még sok szabad hely van. És mostmár üdülési csekket is elfogadunk!

zsebi_baba

Manna! Nálunk az esti kaja a csak tápis, 210-et eszik Manó.

zsebi_baba

Kubu: én ezt találtam:

2009-ben a gyed max. nettó összege:
31 napos hónapra nettó 84.130 Ft
30 napos hónapra: 83.760 Ft
:? :?
ez bruttóban 100.100 Ft.

viszont számolást 2008-ast találtam, amikor
a gyed összege maximum bruttó 96 600 forint (nettó 81 300 forint).
A GYED max-hoz, ami 4600 Ft/nap 2008 ban 1.680.000Ft. rendszeres munkabérednek kellene lenni.

Kép

Kép
gabilany79

Zsebi: pedig Debrecen is annyira gyönyörű, és szégyenszemre valamikor általánosban voltam utoljára... Mindegy, nagyon remélem, hogy még szeptemberben is jó idő lesz és hogy akkor apának nem lesznek határidős munkái...

Kép

Kép
gabilany79

Na, átfutottam a termést, de reagálni alig tudok, csak emlékezetből... bakker, már megint a lábfejemet kaparássza.... :shock: :? kezdem feladni, de köszönöm a bíztatást lányok....
megint olyan pocsék anyának érzem magam, mint mikor hasfájós volt, hogy nem tudok rajta segíteni....nagyon magam alá csúsztam, asszem... :?

Olyan lasztik a TESCOban vannak, szemezünk velük már egy ideje, de drágálljuk kicsit... :roll:

Tápi: ööööö, megint rá kell jöjjek, hogy k...ra el vagyok tájolva a tejhozamomat illetően.... :roll: Ákos örülök, ha szopi után 100-at megeszik tápiból, de olyan 50-70 az átlag...

Édesek a Manók! Mindig felvidít kicsit, ha nézegetem őket! :)
bébic

Gabi: Legjobb haver hogy bírja? Olvasom, hogy tegnap nektek is cudar nap volt.... :(

Na, megyek, megpróbálom lefektetni aludni kicsit....
bébic

Bébic,
pont most akartam írni hogy hol és hogy vagy ?
köszi az infót.

Gyed: Többen írtátok hogy keveset kaptatok ez azért van mert az adóelőleg is levonásra került ?

A lasztik nekem is nagyon teccenek de úúúúúgy sajnálom rá a pénzt.

kubuspace

...betettem a kiságyába, egy nyikk nélkül el is aludt, úgy fekszik most is, ahogy letettem... :shock: :shock: :shock:

Kubu: Pusz, hogy gondoltál rám! Carul vagyok, de már eleget nyavalyogtam itt nektek, befogom.... :? :roll: :(
bébic

GYED: Höhö, én fogalmam sincs, mikor látok belőle lóvét, a szerencsétlen könyvelő a 3 benyújtandó iratból 1-et adott be, múlt héten postáztam az OEP-nek a hiánypótlást... :roll:
bébic

Sziasztok!

Lasztik - azok a pancsolóval együtt voltak, 50 db, biztosan nem tudom, honnan vannak, mert ugye anyóspajtitól van, csak sejtem, hogy dm-ből vagy rossmannból, de már vagy két hónapja kaptuk.

Berni - én kérek elnézést Zöldi nevében :wink:

Manna
[quote]T írta:rombi: Fáj? Esetleg doki?

Még adok neki egy kis időt, mert azért már lényegesen javul a helyzet, de ha nem rendeződik, akkor persze az lesz a vége. Egyébként pont most olvastam a Kismamában, hogy többnyire a menzesszel áll helyre a dolog, és ugye az még nekem nem jött meg.

Hát mindig tudtam, hogy Pankám nem egy nagy evő, és megint rá kellett jöjjek: neki a tápiból 160 ml a max, de az már nagyon a max, és nem is szeretek olyan "sokat" adni neki, mert ezt vacsira kapja, és még fürcsi után, kb 2 max 3 órára jön a jóéjt szopi, és ha ennyit eszik, már nem is szívja ki rendesen a cicit.

Zsuzsa - Dóri meg rád hasonlít! A szeme egy az egybe a tied szerintem.

Kép
trombibébi

Csak gyors! Már megint kész vagyok!

Kubu: enyim bérpapír így néz ki!! (Cég TB kifizető hely, én tuti ezért kaptam már GYED-et)
Járandóság: GYED 100100
Levonások:
-nyugdíjjárulék (1,5 v. 9,5%): 1502
-Magánnyugdíjpénztári tagdíj (8%): 8008
-Adóelőleg: 18019
-Önk. egészségpénztár dolgozói befizetés: 300 (ez nincs mindenkinek)
Levonások összesen: 27829
Kifizetendő összeg: 72271
Vendég

GYED - ez az egy előnye, hogy nekem a mh-en annyira "segítőkészek", hogy csak ide adják a szükséges papírokat, és nekünk kellett bevinni. De így legalább időben ment minden. Már én is megkaptam a máj. töredéket, meg a júniust is, azt épp ma.

Kép
trombibébi

Bébic: haver kupálódik, de még nem az igazi... :)

Kubu: ez leginkább azt jelenti, hogy nem mindegy, hogy az ember mennyivel van bejelentve és mennyit kap tényleg... :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Nekem 83760-at utaltak GYEDre, ahogy Gabi írta, adóelőlegre csak 6833-at vontak le, talán azért, mert van valami adókedvezmény is, nem?

Kép
trombibébi

Ja bocsi! Én nem kértem az adókedvezményt!!!!! :shock: :shock: Osztottunk szoroztunk és csiszes lett volna a régi adósávban!!! Na mindegy majd adóbevallás után úgyis megkapom!!!! 8)
Vendég

Na elaludt!

Megyek gyorsba összedobok egy desszertet, mert az uram lassan az őrületbe kerget, hogy egyfolytában édességet enne.... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Már megint hülyeséget írok (üvölt)!!! Nem adókedvezményt hanem adójóváírást nem kértem!!! :cry:
Vendég

boci nem lehet h nem kapod az adójóváirást? nekem is annyi mint trombinak...

andy

Kép
andy30

boci legalább egyben kapsz majd egy jó kis pézt

Kép
andy30

Andy: de!!! Mondjuk én jobban szeretem ha nekem adják vissza egyben, minthogy én fizessek nekik!!!! Ja neked akartam írni, hogy 21-én mennek anyumék Egerbe nyaralni. Azt hiszem Szent István szállodába!!! 4 napig lesznek ott!!! :lol:

Egyszerűen nem tudom mi van. Este tök hamar elaludt, persze cicizés közben. 1/2 12-kor felsírt, de nem tudtuk megvigasztalni. 1/2 óra után kapott cicit. Azon bealudt és visszacsempésztem az ágyába. Reggel 5-kor kelt. Cicizett, aztán 1/4 7-kor elaludt egy órára!!! Azóta nem aludt. Kapott cicit, bevágott egy nagy adag főzeléket de nem akar aludni. Ki nem tudom vinni, mert megint rohadt meleg van!!! :evil: Most nyűglődik az ágyában!!! :cry: :cry:

Kislabdák: én a szekszárdi OBI-ban (Szeles majd megerősít) láttam olyan kis medencét amihez talán 30db ilyen kislabda volt!!!
Vendég

Sziasztok!

Na akkor úgy látszik én kaptam a legkevesebb pénzt 63500 ft. Ezt végképp nem értem. A bruttóm 126.000 ft volt tavaly nyáron, azóta emeltek is valamennyit, fogalmam sincs mennyit, mert fizupapírt nem láttam, mióta eljöttem betegállományba. Na most akkor ezt hogy számolják?
A múltkor felhívtam a munkaügyest, hogy szeretném igényelni a 3 gyerek után járó adókedvezményt, azt mondta nem lehet, mert a GYED-ből nem vonnak adót. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
erika26

Én még nem kaptam semmit, majd csak szerintem pénteken, de azt hiszem annyi lesz mint Bocinak... :( :( :( :(

Dóri én arra a fősulira jártam, ami előtt az a park van! :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Bébic,
ezeket Neked küldöm, vidításul

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

és az elmaradhatatlan

Kép e

kubuspace

Na és most visszaolvasok és reagálok! Elaludt, persze csak cicin!!

Mági: tünemények a gyerekeid!!!

Orsi: Rékababa még mindig nagy kedvenc!! Milyen kis duci!!! :lol:

Erika: Gergő mennyire élvezi a vizet!!!

Enikő: köszi a kajás hozzászólást!!!

Szeles: neked is!!!

Bernuska: Kacér kép nálunk is favorit!!!!

Iokka: szépek vagytok! Csokiért irigy! Anno (1996-ban) én is voltam Brüsszelben (pihi Anglia felé), csak pechünkre vasárnap volt és a bankok nem voltak nyitva. Akkor euró még nem volt, nekem volt angol fontom, német márkám csak nem tudtuk beváltani így nem tudtunk csokit venni. Az az utca borzalmas lehet egy fogyókúrázónak!!!! :lol: :lol:

Zsuzsa: szépek vagytok!!!
Vendég

Marci ma evett először csirkehúsos kaját, úgy ette mint kacsa a nokedlit.
Közben megjöttek a vendégek, várom apát haza ő tárgyalni van pesten, zúzunk le fürcsizni

kubuspace

Csajok,
köszi a Gyedes hozzászólást, hát akkor kiváncsian várom hogy ezt a hatalmas összeget mikor is fogom megkapni.
Én már minden papírt leadtam Marci születése előtt a könyvelőnknek 8)

kubuspace

http://www.youtube.com/watch?v=0ltAGuuru7Q

Marci most erre relaxál, jaaa és ez volt az esküvői zenénk is :lol: :lol:

kubuspace

Kubu: tesóméknál is ez volt a esküvőn!!!! :lol: :lol: Jó kis nóta!!
Vendég

Gabi: Akkor legjobb havernak is kitartást!

Kubu: Köszönöm, megmosolyogtattál, nagyon drága vagy! :D
Ákos is ma kapott először csirkehusis hamit! :lol: (cshusi+sütőtök, komálta a drágám :) )

Most nagyon rám is fértek ezek a Marciképek :), délelőtt már túl voltam egy bőgésen, most meg zokogva szoptattam az előbb....nem tudom, mi van velem....talán a meleg....vagy a fáradság....vagy most jön ki rajtam a 7 hónapnyi bezártság a világ amúgy legédesebb Kismanójával (de azért mégiscsak felnőtt ember vagyok...)....vagy hogy utálom, hogy nincs segítségem....vagy hogy gyűlölöm, ha szalad a lakás (sosem voltam tiptop, de azért van egy szint...és rosszul vagyok, ha az nincs meg... :? ), és most szalad.... :(

....na, nesze nekem, már megint bőgök....asszem eldugulok, még mielőtt mindenki kedvét elrontom, nehari... :roll: :oops: :cry:
bébic

[quote]s írta:zeretném igényelni a 3 gyerek után járó adókedvezményt, azt mondta nem lehet, mert a GYED-ből nem vonnak adót. Shocked Shocked Shocked

Erika! Ez nagy tévedés! Én ezzel az adókedvezménnyel 90000-et kaptam! Igaz, én a max. gyedet kapom, nem tudom, mennyi bruttótól jár az.

zsebi_baba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?