Új privát üzeneted érkezett!

Gabi: nálunk csak egy napig működött hogy elmentünk a szerviz (szülészet) előtt!!! Azóta is nyűgös, ma is!!! :cry: :cry: Bár éppen alszik, de csak cicin hajlandó elaludni. Dél körül már pancsiztunk a kádban, az egy ideig segített!!! Nálatok tuti a fog jön!!! Nálunk nem tudom!!! :cry: :cry:

Trombi: jó a hinta!!! Nekem a sebem nagyon érzékeny, bár vasalás közben nem zavart!!! :lol: :oops: Viszont sokszor olyanokat belenyilall hogy csillagokat látok egy-két másodpercig!! Amúgy is el kéne mennem a nődokimhoz, majd említem neki!!!

Tényleg valamit már akartam kérdezni! A babáitoknak mekkora a lába?? Márton hirtelen kinőtte a két pár kocsicipőjét az egyik 15 1/2 a másik 16-os volt!!! Bár most nem kell rá, mert mezítnájkiban nyomjuk!!! :lol: :lol:
Vendég

[quote]Z írta:öldi: mikor költöztök???

Boci! Papapapapapapapapapa... válság van...még nem tartunk a látványos munkáknál, de azért alakul. Képeket később - ha már lesz miről :)
...ja, és Bacardi! ;)

[quote]M írta:eddig "kell" (én sem szeretem gyerekkel kapcsolatos kérdésben használni) anyatej v. tápszer a babának???

Anyatej: amíg van szerintem add.
Tápszer: asszem egy éves koráig kb, illetve amíg az összeset ki nem tudod váltani.

Kép
zölddisznó

[quote]V írta:agy eddig én voltam túlságosan elkényeztetve?

Gabi! Bizonyááááám! Amúgy látod, sokunknál ez a helyzet.

Kép
zölddisznó

Zöldi: persze akarom én még 1,5 éves (v. tovább) koráig is szoptatni!! Csak azon agyaltam, ha egy éves korában mondjuk kiapad a tejcsárda, akkor kell még adjak neki tápszert, vagy kaphat valami mást??!!!
Vendég

Pár balcsis kép, remélem nem lesz sok.. :oops:

Kép Anyával első este

Kép Parton

Kép Mi

Kép Kis ennivaló cukkancsom :)

Kép Indulunk megnézni a vizet..

Kép Fent magasan

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida - értem :(

Kép
trombibébi

folyt köv.

Kép
zölddisznó

Jók a balcsis képek! Hihetetlen, milyen vékony vagy!

Felbuzdulva a sok pancsis élményen, megyünk mi is lubickolni, kipróbáljuk az anyóstól kapott pancsolót:)

Kép
trombibébi

aida jók a képek! tudtál hizni? nekem nem megy :( már gimis súlyban nyomom abból is minusz 2 :roll:

Kép
andy30

az helytelen ültetésnek számít ha pl.ül a kis kádba megfogja szélét és hasizomból felül?
vagy amikor ülök a földön terpeszülésbe réka nekm háttal neki támaszkodik a hasamnak és gondol egyet és ugyancsakhasizomból felül megkapaszkodika lábamba és előrenyúl a játékért, ha elveszem a lábam természetesen eldől.
ez most jó vagy nem jó?
hagyjam vagy sem?

KépKép

Kép
orsimorsi

hoztam én is pár képet, ennyire telik, Bence mindenhol,mindenhogy üvölt... :cry:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246889934.8579.jpg[/img] Első találkozás a vízzel :)

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246889976.7626.jpg[/img]

[/img] Kép tesók

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246890020.5512.jpg[/img] így ébredt Bence

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Újra itt! Kb 18 oldal lemaradásom van, esélyem sincs....de megérte!
Belgiumban voltunk egy hétig, Apa két napot dolgozott és utána végig velünk volt. Nem mondom, hogy kipihentük magunkat, (tegnap éjjel 1-kor értünk haza, sok-sok városnézős kirándulás után), de régen voltunk "ennyire együtt". :D

Közben minden félévesnek és hét hónaposnak boldog, mosolygós, nyugodt fordulót kívánok!

Megyek visszaolvasni, Peti alszik

Kép
iokka

mági hogyh üvölt? mi a baj? amugy akartam kérdezni h h van a pofija? nekünk vmivel jobb. nem lehet h az idegen tej a ludas? nem fáj a pocija?
amugy eszméletlen milyen két ellentétes kinézetű gyerekd van:) tök édesek!:) hogyh első találkozás annának a vizzel?

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Mire bejelntkeztem, Mesi ébredt! NIncs egy perc megállás se... Kivagyok! Próbálok visszaolvasni, ha Mese engedi!
sinaszi

Kép pancsoló kislány Kép

KépKép

Kép
orsimorsi

orsi tiszta apja ez a rékabéka nem?

Kép
andy30

Orsi, Mágnes!
Nagyon szépek a gyerköcök!!!
Réka csudaszép! :wink:

Vinzent a tengelye körül forog. Hason fekszik és lábával forgatja magát körbe!!! :lol: :lol:
susy75

orsi most nézem h pont egy hó van a babyjeink közt:)

Kép
andy30

Sziasztok!

Én is gyors mutizok egy mai pancsis képet:

Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

andy: nem is figyeltem de tényleg pont egy hónap:)

amúgy amikor megjegyzik, hogy tiszta apja, akkor szokta apa azt mondani, hogy igen és mégis szép:D:D:D

KépKép

Kép
orsimorsi

Daniknak boldog hófordulót!

Kubu! Szüleid :shock: :shock: :shock:
De ezek szerint hugod férje se jó nekik, hát én ezt nem tudom megérteni.

Vera! Nagyon sajnálom, de beszéljetek róla mindenképpen! "Barátnőd" pedig szóra sem érdemes! :twisted:

Orsi! Fogacska még nem bújt ki, de most egész jól viseli.

Manna! A másik két fiam is ilyen erős volt, Lackó fél évesen már felállt. Na jó kicsit doppingolom. :lol:

Kép
Kép
Kép
erika26

sziasztok.

ma beszéltem a barinőmmel is meg a párommal is a dologról. Majd elmesélem. de a lényeg hogy a barinőm játszotta a psziho szerepet. két tűz között rekedt de részben ő is hibás volt hogy engedte hogy a párom is neki öntse ki a szívét és ezt kemény 560smsbe. Mondtam neki hogy megállíthatta volna az sms dömpinget mert engem nem ez a része zavart hanem hogy hazudtak. Mondtam hogy nem érdekel ha a férjem tovább önti ki neki a szívét mert tényleg nincs senkije sem akinek ezt megtehetné ez nem is zavar hogy neki önti ki csak ne hazudjanak.
jajj most nem tudom részletesebben leírni mert minden kavarog a fejemben. egy kicsit bonyolult ez az egész.

harivera
Budapest XXI. kerület

Bocika! Levente 2,5 éves, de még a tehéntejet nem ismeri! 1 éves kora után a Milupa junior 1+, 2 éves kora után a Milupa jnior 2+ tejitalt kapja. Tejtermékeket eszik, de tejet nem adok még őszig neki.

A Daniknak boldog HETEDIKET!

Orsi! Az hogy mikor adsz húst, aztán hagymát, fúszereket attól függ, hogy mikor kezde a hozzátápit! Ha a zöldségek jól mennek, akkor lehet adni csirkehúst (miért akarsz egész mellet egy kávéskanál olajban pirítani?), ha már a húshoz is hozzászokott, lehet beletenni hagymát, zöldfűszereket, stb.
Én Leventénél úgy csináltam, hogy egy pici olivaolajon az apró kockákra vágott mellett fehéredésig sütöttem, majd fedő alatt félig megpároltam, utána beletettem a kockákra vágott zöldségeket( pl. krumpli-cukkini, krumpli-répa, krumpli-brokkoli) és készre pároltam, ízesítettem majorannával,petrezselyemmel, stb majd összeturmixoltam! Imádta a kölköm!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Boci! mezitnájki :lol: :lol: :lol:

Mági! Gyerkőcök nagyon aranyosak! Tényleg mennyire mások.

Orsi! Réka nagyon szép, tényleg tiszta apuja!

Iokka! Üdv! Belgium irigy-irigy! :wink:

Kép
Kép
Kép
erika26

Orsi: hát, akkor nekem baj van a szememmel, mert pont ma néztem az iwiwes képeket, és arra gondoltam, hogy Réka tiszta Te vagy :? :lol:
De amúgy meg pontmindegy, lényeg, hogy tényleg gyönyörűséges.

Iokka: hali újra! Képeket lécciiiii!

Kép

Kép
gabilany79

Helló Csajok!

Csak gyors bekukk és beszámoló. Kicsit visszaolvastam már, micsoda családi drámák voltak itt, míg nem voltam... :-(

Hétvégénk jól telt, Balcsi nem változott. Zsófi is hozta a formáját, napközben kis angyal volt, éjjel egy kis ördög. :twisted: El kell fogadnom: az itthon is rosszul alvó lányom utazóágyban még rosszabbul alszik. Hajnalban felváltva ráztuk a hátsóját apjával, de hiába, csak egy adag táp hozta helyre a dolgokat. Utána még aludt köztünk 2 órát, majd reggel lepasszoltuk anyósomnak, aki jó sokáig eljátszott vele, mi addig Apával aludtunk. Ezer éve nem keltem 9-kor. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Szép jó estét mindenkinek!

Apa elment éjszakai horgászatra, totál egyedül vagyok a törppel, a kuttyok biztos ami biztos el vannak engedve.... nem tökéletes a közbiztonság...

Csodaszépek a babák, nem lehet velük betelni!

Aida rajtad meg sem látszik, hogy szültél... :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

És most kíméletlenül néhány fotó a hétvégéről:

Kép Mi nem menőzünk pancsolóval, lavórban nyomjuk. :-D

Kép 2 fogacskával

Kép Babakocsi szerelő lesz :-D

Kép Pihi Apával

Kép A kacér Kép Mi ketten

Kép
Kép
lbernuska

Bébic! Állítólag jön a felfrissülés szerdán! Jaj annyival másabb a ház a panelhoz képest! Azt hiszem nagyon megérte ide költözni! Bent nincs dögmeleg, délután a teraszt már nem süti a nap és a ott pancsiznak a gyerkőcök! :lol:

Gabi! Télen nagyon jó ha süti a nap az udvart!

Trombi! De gyönyörű Panka! :lol:

Bocika! Milán a 18-as cipőjét már kinőtte! :roll:

Aida! Az első képen nagyon csinosak vagytok! Noel nagyon édes! Apját hogy fogadta?

Orsi! Amit magátol csinál az mind jó! Ha meg tudja csinálni, akkor már elég erős az izomzata hozzá!

Mágnes! Nagyon szépek a gyerkőcök! Annával nem bírok betelni!
És nagyon jó a tappancsos kép!

Orsimorsi! Nagyon jó képek! Az első különösen tetszik! Látszik, hogy imádja a vizet!

Erika! e aranyos Gergő is! Ez saját medence?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ibernuska! Nagyon édes Zsófi! Főleg a kacér kép tetszik!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Trombi! Panka nagyon szép! Mi is akartunk ilyen hintát,mennyiért vettétek?

Berni! Zsófi is gyönyörű!A kacér kép a kedvencem!

Enikő! Saját medence, csak anyuméknál maradt, náluk nagyobb a kert és nyugisabb is.

Kép
Kép
Kép
erika26

Berni: a kacér kép nálam is kedvenc!

Kép

Kép
gabilany79

Susy,
A helyzet az h anyu nagyon rámegy a külsőségre, megvannak a "példaképei"(celebjeink) és mivel ő most naponta tornázik, szaunázik, cajcajozik stb. úgy gondolja hogy mindenkinek ezt kellene követnie.

Andy,
Hasonlóképpen gondolom én is, szerintem gyerekkorában talán h az édesapjától nem kapott annyit és úgy ami egy stabil érzelemgazdag élethez elegendő lehetett volna.

Szeles,
Jaj de gyönyörű kis családod van. Jó szabadságot.

Danik boldog hófordulót.

Boci,
Anyu eléggé testes volt a szülés után, sajna picit ilyen alkatok is vagyunk. Most is a fogyása után egyébként súlyban ott van ahol én most…. Persze erre azt mondja hogy ő 60x éves, én meg sokkal fiatalabb.

Trombi,
Micsoda jó kis szerkezetetek van.

Aida,
Hihetetlen vékony vagy, ne küldjek pár kilót ?

Erika,
Nagyon jó Gergő pancsizós.

Mági,
Csemeték nagyon cépek.

Berni,
A kacér kép nagyon ütős.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó estét!

Iokka! Szia! Mesélj, tegyél képeket plíz!

Aida! Nem ér a sok diétázó között ilyen manöken alkatot mutogatni! :lol: :wink: Noli édes kis nyaraló, biztos hiányzott neki az apukája!

Orsi! Ez a pancsoló kislány nagyon édes! Egyébként nálunk sem egyértelmű, kire hasonlít Huni. Van, akis zerint tiszta én vagyok, mások azt mondják olyan, mintha kiköpte volna az apja.

Berni! Nagyon szépek vagytok! Zsófinak milyen gyönyörű haja van!

Mági! Tündérek a babócáid!

Erika! Úgy látom nálatok se gond a fürdés! Édes a kis pancsoló!

Sarmi! Irigyellek benneteket, hogy az állatkertben voltatok, imádom. Nagyon jók a hazafelés képek, látszik, hogy elfáradtak a lurkók!

Mi délután nagyot sétáltunk, fagyiztunk is. Mindenki! Mindjárt teszek fel videjót, csak valami szarakodik.
Utána játszótereztünk. Képekben (az egyiken rajta vagyok a taljesen új frizurámmal).
Kép Kép

Szép estét! Laura

Kép
Kép
szeles4

Röff!

Lemaradásbehozás indul...

Kép
zölddisznó

Ma délelőtt picit rendbetettem a házat (holnap jönnek 1 hétre vendégek), aztán lementünk a partra, pancsi, fekvés, játszás a nagyszőnyegen. Hazajöttünk grilleztünk majd bemenekültünk a nagy zuhi elől most alvás, de ébresztem apát, meg kellene néznie a vasalómat 8) :oops: :lol: 8) :oops: :lol:
Holnap megy pestre nem lesz velünk, van két tárgyalásra, de siet vissza, úgy legyen..

oh nem is mondtam tegnap amikor lent voltunk a hajóállomáson hekket enni :!: a mellettünk lévő asztalhoz a HSK-HP páros ült le, volt nyávogás, mobilnézés hátha valaki hívott és én éppen nem láttam.
Marci pont üvöltött (megtelt a pelus) én meg attól paráztam nehogy hajdút majd meghívják egy babavilág műsorba és elmondja hogy egyik nap az ebédnél látott egy kisfiút aki mennyire vigasztalhatatlan volt, ehhez képest az ő kicsi lányuk milyen nyugodt baba... apa látta a babát, én nem néztem oda, de nem kommentálta :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Erika - teszveszen vettem 8500-ért egy csajtól, aki lekoppintotta, amit egyébként 14-15 körül árulnak. De aki ügyes (mint pl Zöldi), nagyon olcsón ki lehet(ne) hozni házilag is, mert tényleg nem egy bonyolult szerkezet.

Berni - Zsófi csodaszép a kis fürtjeivel!

Kép
trombibébi

Cili! Én imádom, hogy állandóan rajtam csüng (cicizés miatt) Hannám. A többi csüngést nem annyira, de majd elmúlik, ha kielégítette a csüngési vágyait.

Kép
zölddisznó

És akkor ma így pancsoltunk mi :)
Kép

Kép
trombibébi

Udvar és fekvése téma: itt anyóspajtinál bárhova teszem a kölköt, vagy megfázik, vagy megsül, hőgutát kap vagy megfújja a szél, nem beszélve a napszúrástól és az árnyékban is horrorriasztásos UV-sugaraktról.
Amúgy tök jó az udvar(ok), mert a 3 közűl mindig van olyan placc, ahol UV és anyósmentes helyet találok. Már olyan vagyok, mint a sátoros cigányok...egész nap hurcolkodom.

Kép
zölddisznó

Orsi! Bébid teljesen szabályosan gyakorolgatja a felülést. Hagyd nyugodtan, jól csinálja!

Kép
zölddisznó

trombi: édes a pancsolós:)
honnan van ennyi labda én is akarok magamnak kádba:D
milyen jól nézel ki

zsebi: ha erre jársz,nálunk nincs müller az auchanba megnéztem és egy ilyen úszóöv 4500 forint volt, ott mennyibe került?

berni:kacér kép nálam is a befutó:)
de az összes tetszik imádni való a kisasszony

zöldi: gyere ide Solymárra, itt a nagyszülők kis birodalmat építettek, habtapisat, árnyékosat, uv menteset, szélsátrasat,felfázás menteset:)
és csak az én anyósom van itt:)

szeles: édesek vagytok együtt

aida: befizetlek anyósékhoz(sajátom) ebédre, garantált+ 10kg:)

az a lényeg, hogy addig maradj amíg jól érzed magad:)

kubu:ha én lennék anyud lánya már csak múlt időben beszélne rólam, tuti én lennék nála a világ szégyene, hogy nem vagyok 50kg versenysúlyba....
csak azért az elég nagy baj, hogy a saját kisebbrendűségi érzését rajtatok akarja beváltani.

KépKép

Kép
orsimorsi

Mági! Hihetetlenül szuper a soklábas kép!

Kép
zölddisznó

Berni! Cocának gonosz képszerkesztője önállósította magát, nézd:

Kép

Kép
zölddisznó

Hello

Gyors bejelentkezés: hazajöttünk "nyaralásból", sógórnőméknél dekkoltunk egy hetet Dunaújvárosban, nagyon jól telt.
Dórim angyal volt, az úton, ami 10 órás autókázás, végig aludt, és ott is végig jól viselkedett.
Remélem lassan visszarázódok a hétköznapokba
Még jövök
Pussz

Kép
galzsuzsa

[quote]D írta:e aki ügyes (mint pl Zöldi),

Ó, köszi...és már tényleg elkezdtem varrni, apa meg legyártotta hozzá a kellékeket...csak nem jó az anyag, úgyhogy újat kell vennem hozzá.

Kép
zölddisznó

Labdákat hol vetted Trombi?

Kép
zölddisznó

Zöldi: ugyan Trombit kérdezted, de én a keszthelyi Tecsóban láttam egy ilyen zsák labdát asszem 2190-ért... az közel van, nem? :wink: :)

Kép

Kép
gabilany79

Köszi ;)

Kép
zölddisznó

677. oldalnál tartok, július 1. -i hozzaszólásoknál...az 11 oldal :roll:

Mági: nekem is volt a szivemen egy kis lyuk, pontosabban a bal szivkamrámon, kb két éve mondták ki véglegesen, hogy benőtt. Mivel nem fárasztattam ki magam, a suliban a tornaórákon fel voltam mentve, és amúgy a sport teljesen kimaradt az életemből.Ezt leszámitva nem láttam hátrányát. Antibiotikumokat én is kellett kapjak, sőt, most szülés előtt is adtak. Ne aggódj nem lesz nagyobb gond ebből Bencénél sem

Most ennyi...fáradt vagyok, pá

Kép
galzsuzsa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?