Új privát üzeneted érkezett!

enikő és a vízzel mi a helyzet? én most csak szoptatom, napi 5 szopi van nemtom mennyi mert nem mérem, de mivel többx sárgás a pisi kinálom most vizzel is a melegben, de nemtom mennyit kéne neki adni? csak kiskanállal megy amugy se cumisüveg se csőrös pohár. meg a viz maga se teccik annyira fintorog rá de én akkor is arra szeretném szoktatni nem tea meg gyümilére (az most eleve nem lehet) kiskanállal mondjuk elfogadja.

andy

lassan csicsi

Kép
andy30

Andy: ha nagy meleg van, és Kristóf szomjas, akár 50-60 ml-t is képes meginni (vagy pölö főzi után).
De ha szoptatsz, akkor elméletileg az anyatej sűrűsége követi az igényeket, vagyis melegben hígabb, szomjoltó (legalábbis védőnőm aszonta) :roll:

Hazajött apa, menek ágyikóba...

Kép

Kép
gabilany79

Állatkert BP.:
Kép

Tesóm+én(A barna hajú vok én):

Kép
Kép

Tesóm kisfia,az 1 hónapos Dani
Kép

Púpúteve etetés
Kép

Kánikula és bűz...
Kép

Hazafelé
Kép
Kép
Itthoon kaja
Kép

majd alvás ebben a pozícióban.
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Örvendek hogy a vasalás témát ilyen komoly szintre emeltem!

Vera: Sajnálom. :? :(

Menek aludni, hulla vagyok! Apa meg Moto GP :? :oops: :roll:

Kép
mannababoca

sziasztok!

mi jól vagyunk egy fogunk van, hozzátápi megyeget,ma meggyet szedtem neki frissen a fáról, kint vagyunk a telken.
az idő jó csak du-án esett az eső.

voltunk barátlátogatóba, eddig azt hittem Réka örökmozgó és nagyon anyás kissé nyugtalan baba
hát amit láttam kiderült, hogy Réka egy nagyon nyugodt nem anyás,és hypomotil ahhoz a kisfiúhoz képest:)
ült az ölembe a pokrócon és játszott,néha hasra pördült és szólt,hogy anya visszafelé még nem megy ilyenkor adott némi nyöszörgő hangot de amúgy édes volt.
Az a kisfiú az anyukája szerint is már pici baba kora óta,nem lehetett ott hagyni 5 percre, különben iszonyat sírás volt.
Aztán kiderült, hogy halláskárosult a gyerek ami azért "vicces" mert elvileg megcsinálják a hallásvizsgálatot, még a kh.-ban és ott azt írták nekik, hogy hallása rendben, aztán amikor már fazekat döngettek a gyerek füle mellett és semmi akkor az anyukája addig járt az orvoshoz, mire beutalták audiológiára és kiderült, hogy genetikailag bajosa dolog és gyakorlatilag süket.
aztán jártak természetgyógyászhoz kaptak cseppet és az újabb vizsgálat kimutatta, hogy mégis hall, de halló készülékes lett a baba.
valszeg azért sírt nagyon,mert hiába beszélt, hozzá az anyukája, hogy mindjárt jövök csak elmegyek főzni, mivel nem hallotta így ha nem látta az nincs is anyu esete alakult ki a kisfiúba.
amúgy egy édes örökmozgó, 7xeszik egy nap 11 hónaposan, és így 9 kg, persze már magába a látványba fogytam 2kg amit összemozgott az alatt a 3 óra alatt amíg ott voltunk.
na ezek után Réka tényleg egy nyugis baba:D

jurmine: ti miért veszekedtek apával?

de amint olvasom sokak vitatkoznak otthon, nem akarok sem beleszólni sem ítélkezni, de egy kiadós sex sok minden segít.
:oops: :oops:
nálunk ez most bejött, már én is elég házisárkányos voltam,apát már azért is baszogattam, hogy túl sokat tett a mosógépbe és nem tudtam, hova teregetni, pedig ő csak jót akart.....

erika: fogacska?
én pénteken majdnem elestem a gyerekkel együtt úgy szédültem apát hazarendelet,mert ez így életveszélyes volt, nekimentem a falnak.
aztán jött a kiadós zápor és rendbe jöttem

boci: nektek nincs borostyánláncotok?
érdemes lenne kipróbálni...
nekünk sokat javított a helyzeten

andy: nálunk a kaki mennyisége változó, eleinte az almától székrekedése volt ezért az hanyagoltam, de mindig emésztett formába néha kissé kenőcsös, néha popsiformájú
ha több anyatejet eszik akkor sárgásabb, ha eszik rendesen gyümit picit zöldesbarnás
ma pl. a meggy szürke kakait produkált.
és ami a fura nincs szaga a kakinak, az anyatejes büdösebb volt.
én is csodálkozom ezen, de ez van:)
igaza van mannának Réka is volt beteg igaz én az elmúlt 5 évemet életveszélyben lévő gyerekek mellett töltöttem ami azért rosszabb, mert a sima megfázás és középfülgyulladást is tovább gondoltam, hogy mi lesz ha alapon...meg egészen már ha sajátja beteg, mintha az a munkám.
muszáj lenne lazítanod, örülj neki, hogy "csak ekcémája van"még hol vagyunk a krupp, a fosós-hányos időszakon a traumákat ne is említsem.

vettem csőrt az az aventes cumisüvegekre(legalább használjam vmire,ha már nem kell a cumisüveg)tettem bele vizet Réka játéknak nézi gurigatja, rágja de nem szívja, ha véletlenül mégis kirázza a hideg egy csepp víztől a szájába.
most vettem babamosoly teát(kamilla, hibiszkusz csipkebogyó) majd kipróbálom hátha az bejön neki ebéd utána hozzátápi után próbálok neki adni folyadékot, mert akkor per pill. cicit nem kér csak két óra múlva az alvás előtt benyomja mindkettőt.

boci: én se ájultam el az első gyed látványától 30 ezerrel kevesebbet kapok(csp-vel együtt),mint a tgyás
apa meg ma kitalálta, hogy jövőre építkezünk, de hogy miből??????
tavaly vettünk fel 5 millát 12 évre aminek jelenleg 75e a törlesztője.

manna: kinevezlek a topik fő lelki elrendezőjének:)

cili:
én nem kínálom közvetlenül cicivel, mert épphogy rácuppan szinte meg se szívja és rohanna játszani ha tudna, de pl. 2 óra múlva vákuumosra szívja a mellem.:D

javítva sex kérdés.....
bocsi...
amúgy megsúgom fél éves Réka,és mi még csak 2xvoltunk együtt, pl ezen a héten volt a második.
többet szerencsétlenkedtünk mint egy kezdő, jót nevettünk ezen
ráadásul Réka velünk van egy szobába és hát felületesen alszik,na pl. aznap éjjel olyan mélyen aludt, hogy a röhögésre sem ébredt fel. mintha tudta volna, hogy ma nem ébredhetek fel:)

de apa az a típus aki szól, hogy mostanában már meg se simized a hátam elalváskor, vagy pl tv előtt, az előtt mindig idebújtál.
és igazat adok neki, mert kevesebb figyelmet kap, én otthon Réka kitölti a napjaimat és miről szól az este?
Réka így Réka úgy pelus így kaki úgy hozzátápi amúgy.
próbálok ezen változtatni, odafigyelek rá, bekenem este a hátát,megcsinálom a teáját.
a beszélgetésben mondjuk mindig odafigyelek arra, hogy megkérdezzem milyen napod volt?
és meg is hallgatom nem támadom le,hogy velünk mi volt ma.
és sosem fekszem le haraggal vagy daccal ez biztos.
sőt ha előbb fekszem le mint ő akkor is amikor bejön odabújok egy jó éjt puszi erejéig.

lányok igenis nehéz egy ilyen helyzet,de ha most nem fogjuk meg kicsúszik a kezünkből és már csak azon kapjuk majd magunkat, hogy a láthatásról beszélgetünk.
és azon siránkozunk, hogy hol rontottuk el

egy nőnek igenis több van a vállán ezt tudomásul kell venni, e régi életünk véget ért a szüléssel.
hiába az emancipáció, a nőnek mindig is erősebbnek és tűrőképességében, alkalmazkodó képességeben is jobbanak kell lennie a férfinál.

az én férfim is egy csoda, meg sem érdemlem, vasal, főz, mosogat, tereget ha kell, és imád ezzel az üres tokkal a hasam közepén a vaskos striás combommal is.

na jó fodrászhoz már elküldött, mert már engem frusztrál a másfél centis lenövésem, ha hazamegyünk a telekről az első utam a fodrász.

kubu: asszem itt az idő, hogy belássátok ennek itt a vége....sajnálom.

vera
: nem is tudok erre mit mondani....voltam már meg csalva nem volt kellemes érzés 9 év után rajta kapni őket.
amíg én tornázni jártam ezerrel, mert hogy szerinte kövér voltam(megjegy. 35 kg voltam kevesebb mint most) addig hozta fel a nőjét megdugni és még arra sem voltképes, hogy ágyat húzzon utána
a "poén" az, hogy egy törpe, dagadt ribanc volt az, akinek több gyerek volt még több apától.
aznap haza költöztem......kemény volt utána.
sajnálom a bizalom elvesztését a legnehezebb visszahozni, mert akármilyen is, ésakármenynit változik, mindig ott marad egy kis kérdés vajon most hol van tényleg ott ahol mondja?

na eldugulok mára jó éjt....

KépKép

Kép
orsimorsi

ui: hó és félévfordulósoknak boldog hó és félév fordulót.
bocsánat, ha nem név szerint említem őket.

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote]Z írta:ÖLDI!!!! Szerettem volna megkérdezni, hogy hogyan sikerült a hármasbeszélgetés? Illetve, hogy Lellén mennyire lesz közel anyósod?

Manna! Hááááát őőőőőőő...nem kellett beszélgetni, mert egy monológ is hatott, de látom, hogy nem tetszik neki. Néha marhára nem is érdekli, vagy olyan buta - hogy nem fogja fel, vagy olyan makacs, hogy leszarja a véleményem, vagy csak simán meg van győződve az igazáról. Mikor melyik.
Talán ezt most megértette.
Amúgy 77 lépésre lesz, de no déndzsör, mert hogy ki sem teszi a lábát otthonról. Tuti, hogy nem fog átjárkálni, max én néha, hogy lássa az unokáját.

Kép
zölddisznó

[quote]E írta:setleg tudja valaki??? Zöldi????

Susy! Tápiban egyáltalán nem vagyok jó, ciciben kb. fél liter elég - bár Hanna a napi 10 szopival szerintem sokkal többet iszik.

Kép
zölddisznó

[quote] írta:rvendek hogy a vasalás témát ilyen komoly szintre emeltem!

Nálunk mostanában minden gyűrött...már 3 éve csak célzott vasalás volt, vetélés-elkerülő szünetekkel tarkítva...és azóta sem megoldott a téma...na de majd ha helyrajzilag is egy család leszünk!

Kép
zölddisznó

Sehol senki?

Eszterke és Cili Danijai! Boldog hófordulót!

Hunor egyszer kelt éjszaka, most 1 órája alszik, már rendet tettem a szekrényében, átválogattam a ruháit. Eszméletlen, mennyi van, ami már nem jó rá! :?

Kubu! Nem semmi, mik történnek veled! Nekem, akinek nagyon jó a kapcsolata a szüleivel nehéz ilyet mondani, de tényleg zárd le velük a történetet. Ott a férjed, a gyönyörű kis kockásfejűd és talán lesz még valaki, akivel nagyon boldogok lesztek! :wink:

Na megyek, csinálok még valami értelmeset, amíg a kis királyfi alszik.

Szép napot! Laura

Kép
Kép
szeles4

Reggelt!
Èn keltem túl korán?? Hol van mindenki?? :shock:

Drágám reggel fél 7-kor kelt és most megint alszik. Megyek lassan hajatmosni! :wink:

Zöldi!
èrtem! Bár nálunk még szopi is van,csak a hozzátápi miatt már kevesebb.

Orsi!
[quote]a írta:z én férfim is egy csoda, meg sem érdemlem, vasal, főz, mosogat, tereget ha kell, és imád ezzel az üres tokkal a hasam közepén a vaskos striás combommal is.

Ez tényleg csoda!! Enyém apa is imádni való,de házimunka nem az erössége... :? :?

(Nálunk az együttlét ugyancsak 2x volt, de egy hét alatt!!! :P :wink: :wink: )
susy75

Jó reggelt!

Na ekkora punnyadás van????
Mégis mindenki vasalt hétvégén????? 8)

Hét úgy tűnik ma is izzadni fogunk!!! Már felállítottuk a medencét Daninak, délután, ha már árnyék lesz ott lesz a dühöngés... :D :D

Szuper éjszakánk volt fél 5-kor kelt először, aztán fél 7-kor teljesen!

Vera: nagyon nagyon sajnálom, hogy ez történt főleg ennyi év, meg ennyi gyerek után...

Kubu: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Cili!
Itt reggel 5 óta esik, és hideg van!!! :lol: :lol:
susy75

Sziasztok!!!

BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK A KÉT DANINAK!!!!

Na most már tényleg magaslatokban beszélünk a vasalásról!!! :lol: :lol: Tegnap este szó szerint azt kérdeztem meg a férjemtől, hogy nincs e kedve vasalni, ő meg csak nézett hogy mi van???!!!! :lol: :lol: :oops: :oops: (amúgy nem volt, mert megint sokáig szenvedtünk Manócska altatással) :cry: :cry: :cry:

Orsi: Máginak köszönhetően használunk láncot lassan egy hete, de nem vettem észre javulást!!! :cry: :cry: Mennyi idő után hat?? Amúgy te férjed "mintadarab", enyim sem házimunkálkodik. Nagy ritkán felporszívóz, néha elmosogat. Igaz nem is várom el tőle, mert kint is sok a meló, meg maszekol is!!!! Nekem is kb. ennyivel kevesebb a GYED, de mivel apa sem kap sokkal többet így gázos a helyzet!!! :cry:

Szeles: nagyon szép család vagytok!!! Hunor meg gyönyörű!!!!

Zöldi: mikor költöztök??? Kéróról nem teszel fel képet?? A Bacardiért meg irgum-burgum!!! :twisted: :twisted: :lol:

Gabi: Márton a HIPP-es sütőtököt sem eszi meg!!! :cry:

Kubu: sajnálom, hogy ez történt. Azért én megkérdezném anyudat, hogy ő ugyan hogy nézett ki fél évvel a szülés után???

Amúgy éjszaka jó volt. Igaz 1/4 11-kor aludt el, de 1/2 7-ig húzta. Most letettem, de megint csak cicin volt hajlandó elaludni!!! :cry: :cry:

Tényleg mikortól lehet a napi 2. főzeléket bevezetni??? Milyen tejpépet adtok, ha adtok? (én semmit). Meddig "kell" (én sem szeretem gyerekkel kapcsolatos kérdésben használni) anyatej v. tápszer a babának???
Vendég

Manna tökéletesen egyetértek veled, de valljuk be a gyerekek megszületése után nem olyan a kapcsolat a férjekkel, párokkal, mint előtte..., más! De ez a természetes is!
Persze szükség van a kettesben eltöltött időre, jaj de még hogy!

Mi is igyekszünk sokat együtt lenni (nemcsak vasalni...), összebújás, vagy közös vacsik..., szerintem ezek is fonotsak, mikor a gyerek elalszik, megbeszéljük a nap eseményeit!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dcili81 2009.07.06 09:40-kor.

Kép

Kép
dcili81

Bocika! 1 éves kor után adható már a tehéntej, addig cici vagy tápszer. Persze ha valaki szerencsés és még midig lesz tejcsije, az csak szoptasson bátran utána is!

Kép
Kép
szeles4

Kép délutáni dühöngő...

Kép

Kép
dcili81

Ja még annyi, hogy készen lett az új vízrendszerünk, így a mosógép, wc és a mosogatógép a kutunkról működik!!! :lol: Kíváncsi vagyok mennyivel lesz kisebb a vízszámla!!! Azóta mosok mint az örült, lesz ám "vasalni" való!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem tudom, mi van a levegőben vagy Manó szájában, de a mai nap eddig katasztrófa, bár most alszik... Amúgy ébren ölbebaba.... cumival aludt el nagy nehezen...
Vagy eddig én voltam túlságosan elkényeztetve? :oops: :roll:

BOLDOGSÁGOS HETEDIKET A DANIKNAK!

Boci: akkor hagyjad. Nem szereti azt kész. Én se szeretem... :wink: :lol:

Na, megyek, meg kell keresnem valami terhesruhát, ami állítólag nálam van, bár én nem emlékszem rá.... :shock:
Aztán főznöm kell Bogyónak.

Kép

Kép
gabilany79

Köszönjük a köszöntést!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

szeles:
mi vetünk a top shopba olyan vákumozós szettet, abba raktam össze a kinőtt babaruhákat és hát kb. negyed annyi helyet foglalnak el mint korábban

gabi: akartam már kérdezni nyaralással kapcsolatban,hogy volt vmi amire szükségetek lett volna de nem vittétek ill. vittétek de nem használtátok?
meg Koboldot a medencés fürcsi után át kell pelenkázni, értem úgy, hogy minden egyes alkalommal fürdés után az úszópelust le kell venni?
meg száraz nacit adtál rá?

husi kérdés körkérdés: azt írja, hogy egy kk olaj a max. bevitel, de egy egész csirke ill. pulykamellet nem lehet egy kk olajon megpirítani.
vagy nem is úgy kell csinálni, csak párolni a husit?
olajat, hogy adtál hozzá?

vajon mikortól lehet adni úgy a főzeléket, hogy pl hagymát pirítasz a zöldség vagy a husi alá?

lányok minden elismerésem, mostanában előkerült, hogy kinek sokadik próbálkozás ill. vetélés után jött össze a babója, én sosem éltem át ilyet így nem is tudhatom milyen érzés évekig várni ill.elveszíteni egy terhességet.
csak fejet hajtok előtettek,hogy túlléptetek rajta és fel tudtátok dolgozni.
azon szerencsések táborához tartozom akkor akik rövid idő alatt gyakorlatilag 3 hónap alatt teherbe estem Rékával.

lányom ma túlzásba viszi az alvást, keményen 17 percet sikerült aludni most de.:(

bár életében először este elaludt 9 felé és reggel 1/2 6-ig nyomta majd rövid cicizés után visszaaludt fél 8-ig.

amint látom jön a jobb alsó 1.
ezek ilyen gyorsan követik egymást?

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi én tavaly februárban abbahagytam a bogyót, és márciusban megérkezett Dani... :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

hahó

visszaolvastam. jó a vasalás téma :lol: jókat nevetek:)
csatlakzom bocihoz enyimapa is ugy reagál ha megkérdem :roll: :? :( :) pedig én nem a vasalás szót használom..

cili az a medence árnyékol?mármint a fedele v mi..

boldog dani hófordulókat!!!!

reggel fél5kor megint arra keltem h négykézlábazik a kiságyában és gügyög:) 5ig hallgattam majd megsajnáltam és szopi ugy visszaaludt és huzta 8ig:) most feküdt le megyek pancsizni gyorsan!

apum hivott h beugrik ma (mióta panaszkodtam neki félóránként hiv meg pénzt küldött meg most is bevásárol hoz ezt-azt hát igen apuci kicsi lánya:):)

andy

Kép
andy30

Cili!
Isten éltesse Danit!!!

Orsi!
Èn még nem adtam husit,de tervezem. Vízben fogom megfözni/párolni!
susy75

[quote]c írta:satlakzom bocihoz enyimapa is ugy reagál ha megkérdem

Andy!
Miért reagál úgy??? :roll: :shock:
susy75

az egyik kedvenc számom az Alvin és a mókusoktól

Olyan jó, hogy mi együtt. Tudod, hogy Te és Én.
Együtt vagyunk békében, ezen a földtekén.
Barátkozhatsz más lánnyal.Engem nem zavar.
Hiszen bízom benned. Nincs, ami felkavar.
De ha megcsalsz...

Én elvágom a nyakadat, szétkenem az agyadat,
nem mész többet haza két lábon,
szétrúgom a fejedet, levágom a két kezedet,
kihúzom a beledet a kicsi szádon.

Te édes, Te drága. A romantika hű szolgája.
Tudod, hogy Te vagy nekem az univerzum egyetlen Don Juanja!
És ha az utcán riszálja magát egy csámpás szőke kurva.
nem szólok, ha a seggét pásztázva tekinteted elbambulna...CSAK RAJTA!

Ezt jól jegyezd meg mielőtt egy másik segget nézel:
Kurva szar, ha az üresen tátongó szemgödrödön át elvérzel.

Én elvágom a nyakadat, szétkenem az agyadat,
nem mész többet haza két lábon,
szétrúgom a fejedet, levágom a két kezedet,
kihúzom a beledet a kicsi szádon.

néha szoktam dúdolni otthon csak jelzésképpen:D

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi: én írtam egy jó hosszú listát, hogy mi kell (és még így is itthon maradt ami kellett volna - csak egy kabit vittem, úgyhogy azt vettünk ott meg egy mellényt is).
De amit vittünk, azt mindent használtunk, csak ruhából kicsit többet pakoltam, de az sztem nem baj, mert kiszámíthatatlan, hogy mennyit "használ el".

Husit én is főzöm/párolom, de mivel a csirkemell magában elég kaka (nincs íze), ezért én főztem belőle lájtos husilevest, így a zöldségek, meg a már most is használható friss zöldfűszerek (meg egy nagyon-nagyon pici tengeri só) adnak a husinak némi ízt.
Később esleg lehet csak a zöldfűszerekkel (petrezselyem, zeller, bazsalikom, metélőhagyma) párolni (de most nekünk van jópár adag még a fagyiban).

Olívaolajat egyelőre csak a spenóthoz adok... meg majd esleg a brokkoli, paradicsom alá.

Kép

Kép
gabilany79

Ezt én is ismerem, és nagyon szeretem :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi 10 szopi? Te jó ég? Nekünk mostanában 4-5 van max.!!!! Több nem megy!

Kép

Kép
dcili81

Helló, csak bejelentkezem én is, iszonyat napon vagyunk túl....és a mai sem túl fényes emiatt a tevedék meleg miatt.... :evil: hulla fáradt vagyok, ideges és rosszkedvű, fáj a fejem (nagyon ritkán szokott, szal nemszoktaacigánylovaaszántást), szédülök, hányingerem van.... :( :cry: :?

Ákos borzasztó nehezen viseli a meleget (olyan, mint az anyja, izig-vérig téli kölök, én spec gyűlölöm a nyarat, legszívesebben kihagynám, elfelejteném, jegelném magam vagy valami... :?), tegnap aludt összvissz 2x fél órát, alig lehetett bírni vele, ha ébren volt, nyüszögött, óbégatott megállás nélkül.... :? egész nap megivott 130 ml vizet, úgy nyakalta szegénykém, alig bírt betelni vele...az egész kis teste tele van melegkiütéssel... :(
Kint 33 fok volt, bent 27-28, a szobájában 26....
most is ott alszik, de küzdöttem vele egy ideig, mire elaludt....gondolom a meleg miatt mindjárt kel is....

Bocsi, hogy most csak nyíni jöttem, de kicsit muszáj volt panaszkodnom....

Boldog hófordulót Dani babáinknak! :lol:
Ja, vasalás: mi akkor, azon a legendás estén TÉNYLEG VASALTUNK ám! :lol: :lol: :lol:

És mégvalami eszembe jutott: Mági, mi a METRO-ban vettük a gombás pancsit 1990-ért (akkor akcijós volt, most nincs benne az újságban, de lehet, hogy van még nekik), de látom, a többiek már segítettek is, mire én jönni tudtam! :lol:
bébic

sziasztok!

Csak gyorsban..

Köszönjük a köszöntéseket!
Cili Danijának is nagyon boldog 7. hót kívánunk!

Most értünk haza a szemészetről dokinéni küldött ( szerencsére potyaút volt)
Túl a lagzin,(háááátt..... :? )
anyós-anyu wellness-en.. kidőlve a hőségtől.
Apa most hajt medencét Manónak de Tecsóban állítólag 10 e !!!! körül vannak..hogy a túróba kaptatok ilyen olcsón??

Mennem kell, nyűgi a drágám..majd jövök

Kép
eszterke24

Bébic: nálunk idő dettó, a legjobb haver is hasonló cipőben jár (ráadásul szerintem a foga is bántja :?), én meg tolom befelé a MagneB6-ot, mert csak az van itthon nyugibogyó helyett.

Kép

Kép
gabilany79

Eszter nektek is boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Eszter mi a Rossmannban vettük 2300-ért

Kép

Kép
dcili81

Szeretem, hogy van egy kicsi udvarunk, de a fekvését rühellem! Délután 2-3-ig végig odasüt a nap (a fáknak meg kell még pár év, mire árnyékot adnak), így nem tudunk kint lenni. Szerintem ettől csavarodunk be lassan ebben a melegben...

Kép

Kép
gabilany79

Gaby nekünk olyan fekvésű, hogy egész délután odasüt.... :( :( :(

Andy a kérdésedre a válaszom, remélem fog árnyékolni, de ha nem majd megoldom... :D

Kép

Kép
dcili81

Megpróbáltam megetetni de alig akart enni. Iszonyat visít, ha az ínyéhez ér valami... :( :( :(

Kép

Kép
dcili81

suzy: nálunk ő a fejfájós. és már nagyon régóta ilyen. mikor mi a kifogás. gondol6od h én meg már ráuntam a próbálkozásra :? :roll: eléggé különbözik a libidónk... :roll: ill.jóideje neki semmi nekem meg emiatt eleinte csökkenőben, most meg már múlóban :?
ezér is gondolom kicsit másh mint manna. nálunk apa nem olyan mitn amit ő leirt h a férfiaknak AZ a legfontosabb. nálunk nem ATTÓL van harmónia, az neki csak mellékes. ő a nyugalmat és rendet szereti. meg az összebujásokat, azok meg is vannak, de az nem vasalás. ő igy műxik.
egy ideig aszittem h máshol vasal azé nem akar itthon,mer én is ugy gondoltam mint manna, mer az nem létezik,h ilyen fiatal férfiból van és ilyen érdektelen :? :) de már most nem hiszem. ő eccerűen ilyen. apósom is olyan nyugis monogám tipus. náluk a családban nem jellemző a válás meg hűtlenkedés. nálunk annál inkább!
na menek mer dőzsölés van itt volt apum és nagybevásárolt azt se tom mivel kezdjem a falást:)
(rámfér)
andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Hazajöttünk a Balcsizásról, nagyon jól éreztem magam. De sajnos Noel egész sokszor volt nyűgös, volt, hogy csak anya kellett neki... volt hogy még az sem volt elég. :? Első éjjel 1,5 órás folyamatos(!) sírást vágott le, tologatás-etetés-rintagás-levegőztetés után is. Már gyerekorvost akartam keríteni, amikor abba hagyta szerencsére. Már én is sírtam vele. :( Ehhez nem nagyon vagyok hozzászokva.

Később jövök pár képpel is!

Most viszont teregetnem kell, rengeteget termeltünk a 2 nap alatt. :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Hááát el vagyok maradva mint a borravaló, azért pár oldalt visszaolvastam, és látom zajlik az élet ezerrel.
Hála nektek, megint bővült a szókincsem, eddig még nem ismertem annak a csúnya vasalásnak a kellemesebb jelentését:) Nálunk se 100-as még a dolog, nálunk én nem nagyon kívánom még, ill ha mégis, nekem még fáj :( Van még másnak is ilyen gondja? :oops:

Vera - nagyon sajnálom, ami veletek történt, azért remélem megoldjátok!
Egyébként a jó múltkor kezembe akadt egy régi kismama újság, és hát kit látok benne?, hát Verát. Akkor még csak tervben volt a kis Iza.

Programok - én még nem jutottam oda, hogy másra hagyjam a babát, mármint a férjemen kívül. Férjem már felvetette, hogy jó lenne elmenni valahová kettesben, de én még elképzelni se tudom, hogy pl anyósra v. sógornőre (max ezek jöhetnek számításba) hagyjam Pankát. :roll:

Kép
trombibébi

na kész. eddig tartott a dőzsölés-jókedv. anyám jött 1ből leamortizált megint :evil:
ma du van a házidoki, mondom biztos most megy csak előtte felugrott mondom is neki h na mész a dokihoz?elmenjünk veled?mingyá felébred regus és mehetünk.erre ő:deh megyek én nincs nekem semmi bajom! erre elsirtam magam. én már ezt nem birom! :cry: erre aszondja majd LEHET szerdán elmegy. erre becsuktam az ajtót (az ajtóban dumáltunk) mondtam neki h jó akkor majd LEHET menjél.
h lehet vki ilyen gyerekes, felelőtlen, makacs, idegesitő, stb??! :evil: :( :?

Kép
andy30

A mi legújabb szerzeményünk:
Kép
Kép
Kép

Ezt az utolsót kb 1 órája csináltam, és még mindig alszik, már lassan 1,5 órája (a szokásos 30-40 perces alvásokhoz képest) :)

Kép
trombibébi

ölbebabaság változatlan, de legalább csend van.... míg ebédeltem, végig üvöltött, de muszáj voltam enni, már majd' meghaltam éhen...

cili:szegény dani és főképp szegény te :( kristóf kifejezetten szereti, ha masszírozom az ínyét, látszik, hogy megkönnyebbül tőle...

na, jó, asszem új progi után kell néznem ölbebabával...bn bv nm m nm mmnnnnnnnnnn v, bc vvvvv v

Kép

Kép
gabilany79

gabi nálunk is ölbebaba van:): ssvvl##

trombi nagyon jó a hinta?ezek szerint teccik neki:)

Kép
andy30

Nálunk lent a szőnyegen egy pléden baba van:)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote]n írta:ekem még fáj Van még másnak is ilyen gondja?

Trombi!
nekem is sokáig fájt. Most már jobb,de még mindig nem teljesen okés!!! :shock: :shock:

Andy!
Aha, értem. Bizti én is arra gondolnék,amire te, de vannak ilyen pasik akiknek kevesebb is elég. :lol: Az enyém nem olyan... :oops: :oops:
Ja az én szüleim is dettó ilyen felelötlenek. Orvost csak legvégsö esetben! :evil:
susy75

és Aida - ti most hogy vagytok a (volt?) pároddal?

Kép
trombibébi

Boci: mondd meg lécci, hol a szervííííííííííííííííííííííííííííííííííz..... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Tombi, nem tudom. Sehogy. Úgy látom a helyzet változatlan. Ha akarok (nem akarok...) visszajöhetek ide volt anyósom lakásába, de ő nem mozdul, albérlet részéről kizárva. Ezen felül jól megvagyunk ha épp nem beszélünk a "problémánkról", ami igazából nem illene, hiszen nem jó nem beszélni arról ami van, de amikor egyik menne balra másik jobbra és nincs közös út, akkor már szinte felesleges. Ezért kicsit próbálom "elfelejteni", hogy az élet sz.r és jól érezni magam. Amíg nincs volt anyósom itthon addig vitázni sincs miről. :) Így jól érzem itt magam, kicsit beszélgettem a szomszédokkal -meséltem már nekik h volt anyósom által elhíresztelt rablósdi:) meg ilyenek nagy h.lyeség- meg elintézek 1-2 pesti tennivalót és ennyi. Egyelőre. Szerdán meg lehet megyünk a Velencei tóra sógorommal és az ő barátnőjével. Volt párom meg erősködik hogy ne menjek haza szombaton (amikor hazajön anyós) mert jó lesz meg minden. De haza fogok menni. Lehet akkor megint nagyon meg fog haragudni, de addig is élvezem a "családi" életet még akkor is ha kicsit mű a dolog.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gabi, amikor tegnap átmentünk Csopakon eszembe jutott a vonalzód. :) De nem pénteken is azt mutatta, hogy 2 hét és 3 nap van hátra?? :roll: Nem telik az idő vagy én láttam vmit rosszul?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?