sziasztok!
mi jól vagyunk egy fogunk van, hozzátápi megyeget,ma meggyet szedtem neki frissen a fáról, kint vagyunk a telken.
az idő jó csak du-án esett az eső.
voltunk barátlátogatóba, eddig azt hittem Réka örökmozgó és nagyon anyás kissé nyugtalan baba
hát amit láttam kiderült, hogy Réka egy nagyon nyugodt nem anyás,és hypomotil ahhoz a kisfiúhoz képest:)
ült az ölembe a pokrócon és játszott,néha hasra pördült és szólt,hogy anya visszafelé még nem megy ilyenkor adott némi nyöszörgő hangot de amúgy édes volt.
Az a kisfiú az anyukája szerint is már pici baba kora óta,nem lehetett ott hagyni 5 percre, különben iszonyat sírás volt.
Aztán kiderült, hogy halláskárosult a gyerek ami azért "vicces" mert elvileg megcsinálják a hallásvizsgálatot, még a kh.-ban és ott azt írták nekik, hogy hallása rendben, aztán amikor már fazekat döngettek a gyerek füle mellett és semmi akkor az anyukája addig járt az orvoshoz, mire beutalták audiológiára és kiderült, hogy genetikailag bajosa dolog és gyakorlatilag süket.
aztán jártak természetgyógyászhoz kaptak cseppet és az újabb vizsgálat kimutatta, hogy mégis hall, de halló készülékes lett a baba.
valszeg azért sírt nagyon,mert hiába beszélt, hozzá az anyukája, hogy mindjárt jövök csak elmegyek főzni, mivel nem hallotta így ha nem látta az nincs is anyu esete alakult ki a kisfiúba.
amúgy egy édes örökmozgó, 7xeszik egy nap 11 hónaposan, és így 9 kg, persze már magába a látványba fogytam 2kg amit összemozgott az alatt a 3 óra alatt amíg ott voltunk.
na ezek után Réka tényleg egy nyugis baba:D
jurmine: ti miért veszekedtek apával?
de amint olvasom sokak vitatkoznak otthon, nem akarok sem beleszólni sem ítélkezni, de egy kiadós sex sok minden segít.
nálunk ez most bejött, már én is elég házisárkányos voltam,apát már azért is baszogattam, hogy túl sokat tett a mosógépbe és nem tudtam, hova teregetni, pedig ő csak jót akart.....
erika: fogacska?
én pénteken majdnem elestem a gyerekkel együtt úgy szédültem apát hazarendelet,mert ez így életveszélyes volt, nekimentem a falnak.
aztán jött a kiadós zápor és rendbe jöttem
boci: nektek nincs borostyánláncotok?
érdemes lenne kipróbálni...
nekünk sokat javított a helyzeten
andy: nálunk a kaki mennyisége változó, eleinte az almától székrekedése volt ezért az hanyagoltam, de mindig emésztett formába néha kissé kenőcsös, néha popsiformájú
ha több anyatejet eszik akkor sárgásabb, ha eszik rendesen gyümit picit zöldesbarnás
ma pl. a meggy szürke kakait produkált.
és ami a fura nincs szaga a kakinak, az anyatejes büdösebb volt.
én is csodálkozom ezen, de ez van:)
igaza van mannának Réka is volt beteg igaz én az elmúlt 5 évemet életveszélyben lévő gyerekek mellett töltöttem ami azért rosszabb, mert a sima megfázás és középfülgyulladást is tovább gondoltam, hogy mi lesz ha alapon...meg egészen már ha sajátja beteg, mintha az a munkám.
muszáj lenne lazítanod, örülj neki, hogy "csak ekcémája van"még hol vagyunk a krupp, a fosós-hányos időszakon a traumákat ne is említsem.
vettem csőrt az az aventes cumisüvegekre(legalább használjam vmire,ha már nem kell a cumisüveg)tettem bele vizet Réka játéknak nézi gurigatja, rágja de nem szívja, ha véletlenül mégis kirázza a hideg egy csepp víztől a szájába.
most vettem babamosoly teát(kamilla, hibiszkusz csipkebogyó) majd kipróbálom hátha az bejön neki ebéd utána hozzátápi után próbálok neki adni folyadékot, mert akkor per pill. cicit nem kér csak két óra múlva az alvás előtt benyomja mindkettőt.
boci: én se ájultam el az első gyed látványától 30 ezerrel kevesebbet kapok(csp-vel együtt),mint a tgyás
apa meg ma kitalálta, hogy jövőre építkezünk, de hogy miből??????
tavaly vettünk fel 5 millát 12 évre aminek jelenleg 75e a törlesztője.
manna: kinevezlek a topik fő lelki elrendezőjének:)
cili: én nem kínálom közvetlenül cicivel, mert épphogy rácuppan szinte meg se szívja és rohanna játszani ha tudna, de pl. 2 óra múlva vákuumosra szívja a mellem.
javítva sex kérdés.....
bocsi...
amúgy megsúgom fél éves Réka,és mi még csak 2xvoltunk együtt, pl ezen a héten volt a második.
többet szerencsétlenkedtünk mint egy kezdő, jót nevettünk ezen
ráadásul Réka velünk van egy szobába és hát felületesen alszik,na pl. aznap éjjel olyan mélyen aludt, hogy a röhögésre sem ébredt fel. mintha tudta volna, hogy ma nem ébredhetek fel:)
de apa az a típus aki szól, hogy mostanában már meg se simized a hátam elalváskor, vagy pl tv előtt, az előtt mindig idebújtál.
és igazat adok neki, mert kevesebb figyelmet kap, én otthon Réka kitölti a napjaimat és miről szól az este?
Réka így Réka úgy pelus így kaki úgy hozzátápi amúgy.
próbálok ezen változtatni, odafigyelek rá, bekenem este a hátát,megcsinálom a teáját.
a beszélgetésben mondjuk mindig odafigyelek arra, hogy megkérdezzem milyen napod volt?
és meg is hallgatom nem támadom le,hogy velünk mi volt ma.
és sosem fekszem le haraggal vagy daccal ez biztos.
sőt ha előbb fekszem le mint ő akkor is amikor bejön odabújok egy jó éjt puszi erejéig.
lányok igenis nehéz egy ilyen helyzet,de ha most nem fogjuk meg kicsúszik a kezünkből és már csak azon kapjuk majd magunkat, hogy a láthatásról beszélgetünk.
és azon siránkozunk, hogy hol rontottuk el
egy nőnek igenis több van a vállán ezt tudomásul kell venni, e régi életünk véget ért a szüléssel.
hiába az emancipáció, a nőnek mindig is erősebbnek és tűrőképességében, alkalmazkodó képességeben is jobbanak kell lennie a férfinál.
az én férfim is egy csoda, meg sem érdemlem, vasal, főz, mosogat, tereget ha kell, és imád ezzel az üres tokkal a hasam közepén a vaskos striás combommal is.
na jó fodrászhoz már elküldött, mert már engem frusztrál a másfél centis lenövésem, ha hazamegyünk a telekről az első utam a fodrász.
kubu: asszem itt az idő, hogy belássátok ennek itt a vége....sajnálom.
vera: nem is tudok erre mit mondani....voltam már meg csalva nem volt kellemes érzés 9 év után rajta kapni őket.
amíg én tornázni jártam ezerrel, mert hogy szerinte kövér voltam(megjegy. 35 kg voltam kevesebb mint most) addig hozta fel a nőjét megdugni és még arra sem voltképes, hogy ágyat húzzon utána
a "poén" az, hogy egy törpe, dagadt ribanc volt az, akinek több gyerek volt még több apától.
aznap haza költöztem......kemény volt utána.
sajnálom a bizalom elvesztését a legnehezebb visszahozni, mert akármilyen is, ésakármenynit változik, mindig ott marad egy kis kérdés vajon most hol van tényleg ott ahol mondja?
na eldugulok mára jó éjt....