Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni, de majd kicsit késöbb!
Ancsika: ne írj ilyet, hogy nem hiányolunk! :twisted: :twisted: mert nem igaz, csak nálad nem lehet tudni, hogy mikor jösz!!! sztem mindenki hiányol!

most gyorsban erre reagáltam, mert eddig elolvastam, és még Annának akartam írni, hogy nekem is sokszor írja ki ezt a hibát a babanet, és elég idegesítő!

olvasás folyt köv. egyenlőre a gyereket rendbe tennem, és lefektetnem, fürdés, evés minden.
A du-i alvásidőt végig zokogta :? :? :? :cry: :cry: :cry:
De így tuti jól fog aludni az éjjel! :wink:

este jövök majd
bszilvi25

Kata: :lol: :lol: :lol: Milánnal gondoltam,hogy mit csinálsz??!!

Máté is tápszert kapott főzi helyett,mert félig aludt fürdés után.De így is csak 120-at evett.

Kép
melike

szóVAL hogy tudom feltölteni a youtuberol ide?nekem is van movie maker, de ha a tallózásra rámegyek(itt a feltöltésnél), a movie makerre nem tudok rámenni, hogy onnan szeretnék feltölteni.a képeknél vannak a videók is, és nem tölti fel, kiírja ,hogy hiba.

Kép
Kép
eyi

vagyok!
hát, nem sokat írtatok azóta!
Bari: fagyi evésnél rám is gondolni ám! (a dagadt formámmal, mi? :lol: :lol: )
Kata: hát igen, mi is korizunk! :?
de állitólag majd megszokja, és variál.
Olyan édi volt este, látni kellett volna. Vett apa nagy megapack liberót, és letettem neki ide a földre, a takarójára, és feltérdelt úgy is. Annyira imádom

Ma a barátnőmnél voltunk du. azért nem voltam. Szegénykém, most sírt, nem is keveset. Kezdem azt érezni, hogy ő csak a saját ágyikójában tud elaludni. látni kellett volna a krokodil könnyeit :?
bszilvi25

Eyi!
Ha a youtube-ra van feltöltve videód, akkor csak a linket tedd be, és hivatkozd meg (link)
bszilvi25

Az én kicsi lányom a barátnőmmel (ahogy sír) - a szívem szakadt meg......
Kép
bszilvi25

és hol van a linkje?én tényleg nem nagyon értek hozzá, de majd belejövök.és majd csak mögé kell tennem a "link"et?már ha megtalálom magát a linket :lol: na érthető voltam?[/url]

Kép
Kép
eyi

nagyon édi Mercike még így is hogy síír szegényke

Kép
Kép
eyi

Kép
Kép
eyi

sikerült végre..azért csak rájövök.szóval amit igazán akartam, azt másodszor sem sikerült feltölteni a youtubera.meg van határozva, hogy milyen hosszút lehet feltölteni?
szia ancsika-képeket tehetnél, ne legyél lusti!!nem jártatok errefelé?

Kép
Kép
eyi

Bocsi Eyi, de én igy ezt nem tudom megnézni :cry: :cry: :cry:
kattints rá a videóra, amit meg akarsz mutatni, és azt a linket tedd be ide!!!!
bszilvi25

No sziasztok!

Csajszi itt van, nagyon zaklatott a lelkem :cry: Eszünk, büfizünk, sírunk kicsit szunyókálunk.... na most felébredt :cry:
Folyt. köv.
bluebox

blue és Kristóf alszik már?mit szól a kis jövevényhez?

Kép
Kép
eyi

Kristóf már alszik.... :wink: Hát, hogy mit szól hozzá???? Egyenlőre csak nézegette :wink: nem nyúlt hozzá :wink:

És akkor elmesélem Anna Anyukájának a mai napját....... :cry:
Ma 13 órakkor megműtötték, eltávolították a méhét, hasnyálmirigy-gyulladástól kezdve, mindene begyulladt......
Intenzív osztályon fekszik...... ahogy kicsit erőre kap, eltávolítják mindkét petefészkét is :cry: :cry: :cry:

Nagyon szomorúúúúúúúúúúú :cry: :cry: :cry:

Izgulok, hogy felépüljön testileg és lelkileg is :cry: Influenzajárvány miatt a korházba bemenni meglátogatni nem lehet :cry:

Soroljam még?????????????????????

Ez a gyerek már annyit szenvedett életében csajok :cry: :cry: :cry:
bluebox

Na vagyok egy kicsit, de aztán megyek csicsikálni.
Márti: nem lehet egyszerű kettő ilyen picike babóval. Szegényke pici lánynak milyen rossz lehet, hogy nem tud az anyukájával lenni. :cry:

Eyi: én sem tudtam megnézni a videót, de ha megcsinálod ahogy Szilvi írta akkor már szupi lesz! Amúgy nem voltunk most már tök régóta felétek, sajna, és egyenlőre még nem szólt a srác sem még mindig mi újság tv téren. De sebajj ami késik nem múlik. Viszont ha járunk arra biztosan felhívlak előtte, hogy tudjunk talizni egy kicsikét. (Tök jó lenne!)

Szilvi: OOOOOOooooolyan édes Mercike (pityeregve), és ha ott lettem volna nekem is a szívem szakad volna meg érte!
A hiányolást pedig nem is gondoltam ám komolyan, tudtam hogy gondoltok ránk :roll: :wink: :wink: :wink:

Melike: te vacsira is főzit szoktál adni Máténak? És hányszor esztek tápszert még?

Kérdés: délután ti mit szoktatok adni a gyerkőcöknek? Mert azzal én állandóan dilemmába vagyok.

Képeket majd holnap rakok, ma már nem, meg a másik gépen van több is úgyhogy majd....holnap ígérem teszek fel az én csöppömről.
(Amúgy ma is 6 hónaposnak néztek minket a Brendonban :roll: )

ancsika82

Sziasztok!

Újjabb rossz hírek...... :cry: A barátnőm lélegeztetőn van, az állapota vállságos :cry:
bluebox

Basszus!!!! nagyon sajnálom, és tiszta szívből kívánom, hogy felépüljön. Annak a csepp picilánynak is nagyon nagy szüksége van rá! :cry:

amúgy jó reggelt!
bszilvi25

Azért mutizok képeket a kiscsajsziról :wink:

Kép

Kép
bluebox

édi kispofa (kis husi musi)! és szép!!!
bszilvi25

Szia Szilvi!

Köszönöm :wink:
Kis mazsola még alszik :wink: Felkelt hajnal 1-kor, meg hajnal 5-kor, most meg szunyál :wink: Az evést nem viszi túlzásba, nem is éhes, hanem anyahiánya van. Azt szeretné mindig, hogy vegyem fel, egyből a nyakamba fúrja a fejét és már alszik is. Nagyon sajnálom, biztos a gyerek is érzi, hogy valami nem kerek..... :cry: Én mindent megpróbálok...... :cry: De anyja nem vagyok :cry: Az apukája nagyon kiborúlt lelkileg, sír egész nap, hogy mi lessz most, mindkét csajszit elveszíti???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Úgyhogy arra gondoltam, hogy nagyon sok képet fogok Annáról készítni, megpróbálom így pótolni mindkettőjüknek a hiányt, hogy nem láthatják a lányukat, meg naplót is írok, hogy mikor mennyit evett, mennyit aludt, mikor volt kaki, meg ilyenket.......
Bár mérlegem sajna nincs, ha tudnám hogy meddig lesz itt Anna, talán bérelnék egyet, de így nem merek :cry: Olyan kis pipaszár lábai vannak....... :cry:
bluebox

Sziasztok!!!
Ma torkos csütörtök van.
Milán szédeleg a lakásba.

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Ó,Márti!Nehogy már.... :cry: Nagggyon szorítok Anna anyukájáért!Anna nagyon szép pici baba és szüksége van az anyukájára!
Szomorú lettem. :cry:

Ancsika:igen,főzit kap vacsira.Csak éjszaka kap tápszert.
Bár tegnap tápszert kapott,mert félig le volt ragadva a szeme és nem ébredt hamarabb,mint szokott.

Kép
melike

Jó reggelt Kata :wink:
bluebox

Megy valaki vacsizni ma?Mi tavaly voltunk.Olyan jó volt.Idén kihagyjuk.

Márti:lehet hetekig is ott lesz Anna?

Kép
melike

Szia Melike!
Köszi.
bluebox

Ja!Ancsika:Máté délután tejpépet kap.

Kép
melike

Sziasztok!

Márti: Szegény lányok, annyira szomorú ez az egész. Egyébként lehet tudni, hogy ki és mit baltázott el? Azért ekkora bajhoz biztos doki hiba is kellett... A kislány nagyon tüneményes! Nagyon tisztellek azért, ami Te most teszel a barátnődért! Hivass elő képeket, abból amit csináltál és kérd meg az egyik nővért, hogy vigye be neki az intenzívre, ha felébred láthassa a pici lányát az a szegény anyuka.
Annyira rossz ilyet hallani, hát még megélni. Kívánom, hogy gyorsan felépüljön a barátnőd és mielőbb újra egy család lehessenek!

Kép

Kép
bettica

Na,eddig bírtam.Megsirattam. :oops:

Kép
melike

Mári,te hogy birod?(bocs,nem akarok mindig erről beszélni,de megérintett)

Kép
melike

Hát, nem tudom elmondani, hogy élem meg........ Ha ránézek, eszembe jut a barátnőm, hogy most az életéért küzd, és nagyon remélem, hogy annyira tudatánál van, hogy tudja van kiért küzdenie........ Amikor felveszem, próbálom úgy magamhoz ölelni, mint egy idegen babát, akire csak vigyázok, óvok...... de képtelen vagyok érzelem nélkűl tenni bármit :oops: Nem szabad, hogy érzelmileg kötődjek Annához, hisz Neki vannak szülei, csak most nagy bajban vannak :cry: :cry: Dehát mikor odabújik a nyakamhoz és szuszog a fülemben....... hát ismeritek ezt az érzést...... :cry:
bluebox

Jaj Márti ez annyira szomorúúú... Engem is nagyon megérintett...

Kép

Kép
bettica

Nálunk még szépen süt a nap!
Remélem vasárnap tényleg lesz 10 fok!

Kép
melike

Itt ma még nem is sütött. De tegnap szinte egész nap!
Áll. már jön a jó idő! (én nagyon bízom benne)

Merci ma megette a 10órait. :P (mondjuk majdnem 4 órát vártam a reggeli óta)
bszilvi25

Lányok aranyosak vagytok, hogy aggódtok, de ne vegyétek nagyon a lelketekre :cry: Inkább csak akkor írok, ha van valami pozitív változás jó????? De majd addig is mutizok képeket :wink:
bluebox

Ne,Márti!Én mindenre kíváncsi vagyok most már!
Képet kérünk!

Képzeljétek holnap lesz itt Gyöngyösön babaszépségverseny casting.Lehet elvisszük Mátét.Kíváncsi vagyok hogy működik,milyen babákat válogatnak ki.
Persze,ha Máté nem kerül be,nekem akkor is ő a világon a legszebb! :lol: :wink:

Kép
melike

Sziasztok!

Márti: nagyon édes a kis druszám, és nagyon tisztellek amit teszel! Nyugodtan írd le azt is ami negatív, bár szívemből kívánom ne legyen olyan, de Neked is könnyebb talán ha itt kibeszélheted! Tegyél sok sok képet róla, és persze Kristófról is!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="melike"]P írta:melikeersze,ha Máté nem kerül be,nekem akkor is ő a világon a legszebb! :lol: :wink:

EZ ÍGY IS VAN RENDJÉN!

Sztem menjetek el, tudod, hogy én is vevő leszek majd az ilyenre.
Mint írtam is korábban! írd meg ha mentek, és akkor szorítok!
bszilvi25

Máté már 40 perce alszik!Ez nálunk nagy dolog!

Kép
melike

Valaki!!
kicsit fel nagyitottam az oldalt és nem tudom vissza csinálni.

Kata&Milán

oszman777

már sikerült

Kata&Milán

oszman777

Köszi Szilvi!
Lehet annyian lesznek,hogy ki sem birjuk várni.
De kíváncsi vagyok.

Kép
melike

Milán is azota alszik. Remélem másképp alakul az esténk mert 22:35-kor még fent volt.az istennek nem akarta lerakni a fejét,igy tévézett.

Milán ebédje alma-őszi,csirkemell,8 hós darabos kajcsi. Kiváncsi vagyok,mert Milán már eszik darabosakat,mint a kenyér is.

Kata&Milán

oszman777

Bari hol van?? Valami van?? Biztosan mert nem szokott el tünni. :wink:
Biztosan mászik ezerrel Dávidka. :wink: lehet rájött a csíziora.

Kata&Milán

oszman777

Egy órája alszik. :shock:

Kép
melike

az jó,Milán is. :lol:
minden nap ezt a reggeli ébredést probálom variálni,alakitani,hogy az este ne tartson Milánnak 11 ig.
Tegnap mikor be aludt,az etetőszékbe,aludt 1 órát.
Aztán fent volt 11-ig.

Kata&Milán

oszman777

mentem enni mert már meg főztem. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Megyek eszem.

Kép
melike

Merci is alszik 11 óta.
bszilvi25

Képzeljétek Levi tegnap odakúszott a lábamhoz, megfogtam a kezét és hipp hopp feltérdelt aztán felállt! Nem segítettem csak fogtam a kezét!
De sehol máshol nem! Hiába pakolom ide oda tárgyak elé hogy ott is álljon fel, ott nem. De nálam egyből!

Komolyan mondom beszarok ezen a gyereken! Ennek vagy bevásárlókocsi, vagy anya kell ahhoz hogy produkáljon valamit?! Jól fogunk kinézni!

Ja Tegnap Viki lányom is ügyeskedett! Összefirkálta a falat és a parkettát! Jól meg lett szidva, reggel mikor felkelt ezek voltak az első szavai: Jó Reggelt anya, adsz szivacsot hogy lesikáljam a parkettát?!

Kivagyok néha! Reggelre ráadásul tök takony lett, de jó!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Lányok!
Bettica,és Szilvi!
Meg mindenki!!!!
Ilyen tapadós zoknira gondoltam. Kép

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: