Új privát üzeneted érkezett!

gabi köszi. téleg beugrott h láttam ilyet ott. de neked kobi nem gyömöszöli le? regi ráteszi a lábát és letolja. v ami még rosszabb alábujhat és akkor...?

na mentem aludni

andy

Kép
andy30

Hellóka!

Nnna, pótolok... :lol: (ma nem vasaltunk, pedig kellett volna :wink: :lol: :lol: :lol: )

Orsi: Sajnálom az éjszakátokat!
Ákos is csinált ilyet, mikor még nem tudott visszafordulni hasról hátra, hogy éjjel álmában átfordult és ott óbégatott szegénykém, mert ő nagyon nem szeret hason aludni. :?
De talán 1-2 alkalommal volt csak ilyen, úgyhogy sztem nálatok se tart már sokáig!

Edoci: Sziaaa, édesek a gyerkőcök, és azok a kék szemek, hajjaj! :lol:

Jurmine: Vivi nagyon ééédes! :)

Lyndee: Mi lett a második fogás végül?
Biza, apával vasalni! :wink: AZT nem vasalásnak hívjuk.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Manna: Kösziiii a köszöntést! :D
A meleg minket is kikészít, ráadásul Ákos szegénykém a többi bébivel ellentétben ilyen melegben inkább pont hogy nem tud aludni.... :(

Sina: Sajnálattal közlöm, hogy Ákos ezennel lemond Mesiről, mert ilyen csélcsap nőszemélynek nem kívánja csapni a szelet!
:roll: :oops: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne félj, nem te vagy túl érzékeny, nekem is vannak ilyen napjaim... :( vannak hullámvölgyek, aztán jönnek jobb napok...
Kutya gazdája meg bújjon a kutya bőrébe! :evil: :evil: :evil:
Énapa is sokszor ilyen, nála meg a számítógépmánia ugye alap a melója miatt, bár mióta megszületett Ákos, csak dolgozik rajta, de azt sokat.... :( Programokat nálunk is elvárja, hogy én szervezzem, de ez így volt Ákos előtt is..... :? (most pl. a nyaralást is én szerveztem le...)

Cili: Mit főztél?
Danid meg úgy látom megállíthatatlan! :lol: :lol:

Mush: Ez a sorsjegy ötlet király!!!!! :lol: :lol: :lol: Hogy ez nekem nem jutott eszembe.... :roll:
Kaksi: Nálunk az utóbbi időben annyi az újdonság, hogy szinte minden nap van, aztán van, hogy 3 pelus is tele (mint pl. ma), van, hogy csak diónyi bogyeszok vannak 1-1 pelusban...

Erika: Kösziiiii! :lol:
Amit írtál, azért van, mert ez itt Magyarország...és ezért tart ott ez az ország, ahol.... :?

Sarmon: Gyógypusszancs Jázi pofijára! Azért remélem a szemészetbe nem kavar bele....
Nagyon jók a képek! :lol:
bébic

Orsi:
[quote]h írta:ogy ennyire függ vki tőlem

Nekem ez az első 2-3 hónapra (inkább 2) nyomta rá a bélyegét. :? Nagyon nehezen viseltem, hogy szinte teljesen elvesztettem önmagam, azt sem tudtam, mikor mostam hajat, szedtem szemöldököt, vagy bármi olyat mikor csináltam utoljára, ami az én közérzetemen javít kicsit. És hogy mindig értem jajgatott mindenki, a kicsi, a párom, a szüleim....na, az az időszak negyon nehéz volt, nem tudom, milyen az a gyermekágyi depresszió, de csak sejtem, hogy ilyesmi lehet.... :?

Gratula a fogacskááááhoooooz! :)

Bernuska: Zokni off! :lol:
Ákos a szájába veszi a kezét, aztán megvakarja a fülét....ja, és legyez a kezeivel, miközben a tele kanállal egyensúlyozok felé....képzelhetitek.... :P :lol:
bébic

Jurmine: Nagyon szépek voltatok!

Kubu: Milyen vasalásra gondolsz? :wink: :wink: :wink: :lol:
És te ilyenkor mikor alszol?

Bernuska: Én meg se próbáltam főzni, eldöntöttem, hogy nem fogom ezzel bacogatni magam, ha már megadatott a Teletál (nálunk ez a nyerő), miért ne? :lol: :lol:
Cserifa: Én úgy tudom, az a tűzelhalás, bár én eddig úgy tudtam, az kimondottan az almafákat támadja...úgy tudom, ki kell vágni, és el is kell égetni a fát, mertt nagyon fertőz... :(
Ja, most látom, Bocika is írta...

Gabi: Kobi újabb mutatványai? :lol: :lol: Ejj, ez a kiskrapek mindig meglep! :lol:

Susy: Hát, kivételesen még fent kukorékoltam, mert VASALTUNK. :lol: :lol: (bár úgy látom, ma sem fekszünk előbb....)

Bocika: Sajnálom a nyügit! :(
bébic

Andy: de, letolja. Viszont a magasabbal is ezt csinálta (ráadásul azt ki is tudta húzni), szóval sajna nem tudok vele mit kezdeni. Viszont én betűrtem a matrac és a rács közé, így nem tud alábújni. Azt tényleg nem tudja kihúzni :lol:

Na, elteszem magam holnapra...

Kép

Kép
gabilany79

Kubu: Imádok Marci-képeket nézegetniiiiii! Mééég! :lol:
Nekem teccik a házikó!

Erika: Sajnálom! :(

Mági: 2x. Délelőtt (tízórai után-ebéd előtt) és délután 3-4 felé egy nagyobbat. Aztán néha még fürcsi előtt is egy fél órát, de ez már egyre ritkább.
bébic

Gabi: Koboldod valami csúcs! :lol: :lol: :lol:
Mindig előrukkol valami meglepivel!

Andy: Anyud hogy van?
bébic

....ééééééés a végére hagytam a mai nagy durranást, hivatalosan is átléptük a bűvös 10-est :oops: 8) :

Pöttöm Manókám 10002 gramm és 74 centi! :lol: :lol: :lol:

(sztem hosszra most megtorpantunk, asszem 2 centi plusz van, meg a hízás sem olyan nagy mértékű már...szerencsére, a hátam már így is reklamál.... :roll: és mi lesz még később? :? )
bébic

Látom mindenki beszunyált, mire végre én is ide tudtam jönni... :(

No, sebaj, majd holnap megpróbálok előbb bekukucskálni, addig is szép álmokat mindenkinek!
bébic

Jó reggelt!

Tegnap nem engedett be este a babanet. :twisted:
Ma meg kicsi fiam felkeltett 4.20-kor :twisted: Ő persze alszik, csak nyöszörgött kicsit én meg nem tudok visszaaludni.

Gabi! Kobid nem semmi! :shock: :lol:

Gergő a baldachinját szedi le mindig, már leszereltem neki, mert félek, hogy teljesen magára tekeri, de így meg nappal sokkal nehezebben alszik el, mert hát ugye így kilát a kiságyból és annyi érdekes dolog van, amit neki feltétlen meg kell nézni. :D

Kép
Kép
Kép
erika26

[quote]s írta:őt irigykedve olvasom azokat akiknek sikerül összehangolni a munkát, akár több gyereket, házaséletet, kertet és még alszanak is

Orsi! Azért nekem nem olyan nehéz ám, a fiúk már nagyok, Petim sokat segít is. Lackó igaz most nehéz eset, kamaszodik és szörnyű tud lenni.
Szóval én azokat csodálom, akiknél pici gyerekek vannak, de hidd el te is belerázódsz az anyaságba és a másodiknál már sokkal könnyebb lesz minden. :wink:

Kép
Kép
Kép
erika26

Bébic! Pöttöm Manókád :shock: :lol:

Lehet meg kéne próbálnom aludni, még mindig nagyon korán van.

Kép
Kép
Kép
erika26

Jó reggelt!

Erika: remélem Te alszol még!?

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket!

Mush: jó megfigyelő vagy, 29 vagyok.

A napozót én írtam, ma is abban aludt Vivi.

Gaby: jót mosolyogtam!

Andy: már én is előre félek, hogy be kell majd hajolgatni a kiságyba. Ráadásul már lehet lejjebb kéne raknunk, mert felnyúlkál a tetejére és előbb utóbb felhúzza magát, ha már a babakocsiban sikerült.

Sarmon: mi volt a dokinál?

Én most habtapit raktam a járókába is, azt leköpheti és csak le kell törölnöm. Bár próbálja szétszerelni :lol:

Kinek nem volt légzésfigyelője? És ki az akinek volt, de már nem használja?

KépKép
jurmine

Boci: na lett foga Mártonnak? :D Vagy fogatlan marad? :D

Andy: sudocrem hatott?

KépKép
jurmine

nah most 3 hétig ehet a fene... A szomszéd kissrác bárányhimlős lett, már 3 napja az, de Anyuka azt hitte csípés. Együtt játszottak lent a gyerekeink nap mint nap.. :evil: Nyaralni mennénk, én meg fogok hülyülni, ha szobafogságra leszünk száműzve a nyár kellős közepén! :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jázi kitágított pupillákkal tökéletesen látott mindent!
Az ideg szétvágott!
8 ezer ft-omba került ez a kis akció.Az első vizsgálatnál valószínűleg a szégyenlőssége miatt nem válaszolgatott,arra hogy mit lát. :evil: :evil: :evil: Most látott mindent,és dioptriában sincs semmi eltérés a szemében,tökéletes a látása!!! :shock: :shock:
De öröm az ürömben:nem kell szemüveg!!!!!!!! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt!

SZABADNAPOS VAGYOK!!!! (igaz holnap dolgozom :? )

Bébic! Jól ment a vasalás? :lol: :oops: Nem semmi méretei vannak mini-manódnak! Hunor még nincs 8 kiló!!!

Sarmi! Remélem, Jázi jobban van. Szemészet?

Edoci! Lánykád csodaszép és nagyon ügyes!!!

Bocika! Ez tök normális, hogy néha eltörtik a mécses és azt érzed, világvége van. Majd elmúlik!!!

Jurmine! Én egyik gyereknél sem használtam se légzésfigyelőt, se bébiőrt, se semmit.

Andy! Mizu? Remélem, tényleg hat a Sudocrem. Nálunk nagyon bevált, azóta elő se jöttek a foltok, bébim bőre olyan, mint a bársony!

Kubu! Marci-alvás nem semmi! Mostanában már Huninak is vannak produkciói, van, hogy keze lába kilóg a rácson. Cukkinis-tejfölös lecsó egyszerű, de nagyszerű. nincs benne semmi, ami nehézzé tenné, fűszer is csak só, így pusztán a friss zöldségek íze dominál. Szóval kevés olajon megpárolok jó sok félkarikára vágott hagymát. Megyszórom pici pirospaprikával, majd rögtön rádobom a felaprított zöldpaprikát és sózom. Amikor a paprika félig puha, egyszerre dobom rá a megtisztított, kockákra vágott ckkinit és a héjától megfosztott, kockázott paradicsomot. Összerottyintom, majd fedő nélkül kis lére apasztom. Ekkor öntöm rá a tejfölt. Zalán imádja a mártogatós kenyeret! Jól lehet tunkolgatni, de én pl. most fogyózom, így kenyér nélkül, kanállal adagoltam magamba.

Tegnap rakott karfiolt csináltam, másképpen. Megfőztem a karfiolt, hozzádobtam kevés felkockázott újkrumplit. Darált húsból csináltam pörköltet. Kerámia tálba tettem a karfiol felét, rá a husit, majd újra karfiol. Tetejére jó szerecsendiós besamel-mártás került és rengeteg reszelt sajt, majd irány a sütő!
Kenyérmentes-zöldséges-gyümölcsös eddigi 4 nap eredménye - 1 kiló! :lol:

Ja, alvás. Hunor általában 3-szor alszik napközben (pl. most is), szűk órácskákat.

Mentem, majd jövök! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sarmon: hurrá!

KépKép
jurmine

Sziasztok!

leányzó ma reggel fél 5.kor úgy döntött reggel van, de adtam a szájába egy hűtős rágókát meg egy kis cicit és már csak arra ébredtem fel, hogy alszik fél 9-ig:)

boci: lett vagy nem lett?

mági: Réka 5 hónapos kora óta csak 2x alszik egyet de. ébredés után max. 2,5óra múlva le kell tenni, alszik 30 perctől 1,5 óráig terjedően valamennyit, majd ezt követő ébredés akármennyit is aludt, újabb 2- 2,5 óra múlva lesz álmos alszik megint valamennyit és utána már nem alszik csak este 9 felé.

de amint látom mindenkinek milyen jó alvókája van a babójának, pedig én már azt gondoltam milyen jó, hogy még 2x alszik:)

amúgy amikor kezdte elhagyni a 4-ből 3 és a 3-ból 2 lett így utólag visszanézve az átállás előtti héten totál meg volt zakkanva és egy hétre teljesen felborult a napirendje és sosem lehetett tudni, hogy mikor alszik.

bébic: gratula, sztem mi is verni fogjuk a 10 két hét múlva:)

jurmine: szépek vagytok:)

ja és sina meg amúgy mindenkinek szól ez a cikk.
http://www.kistigrisklub.hu/site.php?in ... hirId=1043

KépKép

Kép
orsimorsi

Sarmi, ez nagyszerű!!!!! :lol: :lol:

Jurmine, szerintem sem látszól öregebbnek! Vörös haj tutibb!!! Mi már nem használjuk a légzésfigyelőt.

Mági, drukkolok, hogy ne kapjátok el!

Mi már lentebb raktuk a kiságyakat, hááááááááááát, nem egyszerű, így is mindig dög fáradt vagyok estére, így még jobban...

Lyndee, nem is , kiskádból csak egyet vettünk :lol: hű nem is tudom, hogy merjem-e :oops: , de mi történt az előző terhességednél, ha nem akarsz ne válaszólj

Még én sem nagyon főztem Nekik, de tegnap beszereztem egy csomó zöldséget, ma neki fogok. Remélem izleni fog Nekik.

Erika, sajnálom :cry: :cry:

Sina, nehéz pillanatok Nálunk is vannak. Volt már olyan este amikor bőgve mondtam Tibinek, hogy na én most felmondok, de eltelt 5 perc kifújtam magam, bekaptam egy Mg tablettát és rendben volt minden(kb pár napig, utána újra jött ilyen :lol: :lol: )

Boci, fogacska???

Bébic, ezek a méretek! :shock: :lol: :lol:

Fiúk, kb 2-3 órát vannak fent (evés, játék) utána mindig alszanak valamennyit. Ez így kb 4 alvást jelent, de este a fürdés előtt már csak nagyon picikét.

verzso

[quote="andy30"]g írta:andy30abi köszi. téleg beugrott h láttam ilyet ott. de neked kobi nem gyömöszöli le? regi ráteszi a lábát és letolja. v ami még rosszabb alábujhat és akkor...?

andy

ne aggódj ennyire, én hajnalba rendszeresen találom meg úgy Rékát az ágyba, hogy ahol a feje volt ott a lába és a lába helyén a feje, totál magára a fejére csavarja a kis plédet.
durván hangzik, de egy fulladás nem némán csendben és hang nélkül megy végbe.
Regi már idős annyira, hogy mozgolódjon , próbáljon kibújni, ha vmi a fejére került, ha meg nem megy nyöszörögni fog, vagy sírni, hogy vedd le, mert neki nem ment.
játssz vele kukucs játékot, tegyél a fejére törölközőt, ami picit munkásabb lehúzni és meglátod milyen ügyesen le tudják venni.

sőt Réka amióta újból hason alszik el, a fejét sem fordítja el, cumival a szájába belefúrja az arcát a matracba, hogy mi ebben a jó neki, ne kérdezd mert fogalmam sincs,mégse fullad meg ha már úgy érzi nem kap elég levegőt fordít a fején.

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Sarmon: örülök, hogy Írisz szeme rendben.

Napközbeni alvás azt hiszem nálunk nagyon kevés, 11 körül alszik 20 percet, majd 2-3 körül alszik egy órát. De van olyan nap, amikor délután nem hajlandó, a rekord ébrenlét 8 óra volt, hát akkor este végigüvöltötte a fürdést.

Légzésfigyelő: első gyereknél 10 hónapig használtuk, másodiknál 3-4-ig, most be sem tettük- állandóan szívrohamot kaptam a fals riasztásoktól.

Kiságyat mi több mint 1 hónapja leraktuk, mióta stabilan áll négykézláb, mert szerintem onnantól már veszélyes fent az ágy.

Kép

Kép

Kép
habe

hahó!

csak gyorsban tudok jönni.Mindjárt jön a barátosnőm a 9 hós kicsijével.
Úgyhogy lehet csak délután tudok jönni.

Verzsó:elég korai vetélés,8héten....

gaby:kobi fantasztikus!

majd jövök,pusz

KépKép
lyndee

JOOOOOOOOO REGGGGGGGGGELT!!!
eszmletlen jo ejszaka van mogottunk, de sajnos azt nem mondanam, hogy kipihent vagyok, mert en barom csak f1-kor kerultem agyba, mert megigertem anyukamnak, hogy teszek fel uj videjokat es eltartott egy darabig.
szoval lanykam n-f10 magasagaban kidolt, aztan csak f4-kor( :shock: ) ebredt, en nagyon ugyesen nem aludtam el a hintaszekben,igy 4-re mindketten ujra a sajat agyunkban voltunk. aztan f7-kor nyoszorgott egy kicsit, de vissza is aludt, majd hn8-kor, mikor apa ment dolgozni, ebredtunk fel. :lol: :lol: :lol: :lol: es mindezt a kisagyban toltotte!!!!

na majd folyt kov, most hivnak...

KépKép
KépKép
mush589

Mush: gratula az éjszakához! Csak így tovább! Megdícsérted lánykádat?

KépKép
jurmine

orsimorsi. Kincso igy forog, de csak a mi agyunkban, a foldon pl csak nagyon ritkan:
http://www.youtube.com/watch?v=oscbdTvywss

sarmi. szuper hir!!!!!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Csak egy gyors, mert mire végigolvastam hív a kis Hercegem!!!

NINCS FOG!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Takarítok... valaki lőjön agyon, ez már a vég kezdete... :twisted:

Légzésfigyi: Én para-mami vagyok, egy éves koráig marad. Fals riasztás addig volt, míg Kobi el nem érte a 4 kilót (kamu, hogy a Babycontrol 8 cm-es kókuszmatrac alatt is jól műxik - csak ha megfelelő súlyú a kölyök), meg leközlekedett a lapokról, de ezt meg megoldottuk, mert betettük a 3. lapot, így az egész kiságy "le van fedve".

Sarmi: de szuper! Örülök, hogy semmi gond Jázi szemével.

Mush: még ilyen éjszakát, sőt ennél jobbakat, sokat! :lol:

Boci: nagyon remélem, hogy ma már túl vagy a rosszkedven, és Mártonnak is van fogacskája, de ha nincs, akkor se nyügi. (szerk: közben látom, hogy mi a helyzet...)

Bébic: Kobi lehet Ákos legjobb barátja? :wink: 8) :lol: :lol:

Na, menek, vár a nappali.

De legalább Kobinak nem kell főzni, a mai menü: húsleves turmixolva :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Bébic: Eszem a pöttöm manódat!!!! :D :D :D

Domi 7600, így azt hiszem Ákos egy kézzel lecsapná, ha hozzányúlna a csörgőjéhez…
:D

Sarmon: JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! Örülök!

Kép
mannababoca

Jurmine! kb. 6-kor elaludtam, de 7-kor már ébresztő volt. :cry:
Mi nem használtunk légzésfigyelőt.

Sarmi! Ez tök jó! De miért kellett 8 e ft-ot fizetni? Magánrendelő volt?

Musi! Szuupeeer!!

Habe! Kende nem nyűgös a kevés alvás miatt?

Kép
Kép
Kép
erika26

Domonkosom este 9-kor aludt, és fél7-kor kelt először!!!! :shock: :shock: :D :D :D :D

Persze a hülye anyja, ahelyett, hogy aludt volna 11-től, így szinte hipermennyiséget tudhatott volna maga mögött (7,5 óra :D ), éjjel 1-ig sörözött a Paulánerbe barátok társaságában... :lol: :lol: :lol:

Kép
mannababoca

jurmine. koszi. nana hogy megdicsertem. mondtam, hogy nagyon ugyes volt es csak igy tovabb, es jol meg is puszilgattam!

magi. remelem nem kapjatok el!

erika. remelem sikerult aludnod vegul! nekem f7-tol ment nehezen a visszaalvas, aztna mire sikerult mar megint ebreszto volt.

bebic. kis pehelysullyu Akos! :wink:

habe. hogyan boldogulsz 3 pici gyerekkel? Gyula es Kinga segitenek? mi is 3-at szeretnenk, de nem tudom, hogyan boldogulnek, ha mindharom pici lenne. jo szervezoked lehet! :wink: egy szobaban vannak?

verzso. gondolkodtam, hogy mi lenne, ha ikreim lennenek. haaat. asszem az elso 6 honap nagyon huzos lehet(ett), de most mar konnyebb, nem? szorakoztatjak egymast is a fiuk?

szeles. hurra szabadnap!!! hasznald ki!

sina. ma mar jobb kedved van?
a horkolas nagyon gaz! nem lehet rajta segiteni? en nem birnam!!!!

gabi. eszmletlen jofej a volegenyunk! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

manna. egeszsegedre!!!!!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Domi kb. háromszor alszik napközben, ez 40 perctől 2 óráig bármennyi lehet...

Én -3 kg-nál tartok. Tudom hülyén hangzik, de már jobban érzem magam. Nem fáj annyira a térdem, a hátam, könnyebben mozgok.

Kép
mannababoca

Manna: fúúúúúj, én biztos inkább aludtam volna :P :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

amikor takaritani kell en hogy utalom, hogy ilyen nagy hazunk van! :evil: :twisted:

KépKép
KépKép
mush589

Röff! Pestről. Du. vissza. Lóg a cocabél.
Hanna lajhár lett, van, hogy csak rajtam lógva viseli el az életet ;) Superfasa!
Ha megölöm anyóst, ki főz nekem bablevest?
...továbbra is csak zöldek, privik és képek, mert "nyaralok".

Hatalmas nagy puszik!

Kép
zölddisznó

Lyndee, nagyon sajnálom, szőrnyű lehetett, sőt biztosan még most is nagyon nehéz :cry:

Musi, inkább az első 6 hónap volt a könnyebb, akkor még csak ettek-aludtak. :lol: (na jó az első 1 hónap, nagyon nehéz volt, szegények nagyon betegek voltak :cry: ) Mióta többet "rosszalkodnak", meg a súlyuk is nehezebb, azóta én is jobban lefáradok. Az túlzás, hogy szórakoztatják egymást, most is nyűglődést hallok, mivel egymásra másznak, húzzák egymás haját, elveszik a másik kezéből a játékot stb. De azért van amikor fél óráig is elvannak egymás piszkálása nélkül. :lol: :lol:
De jó a szuper éjszaka!!! :lol:

verzso

Zöldi: "Egy igazi jó barát segít költözni és elásni a holttesteket!" Meg bablevest főzni is :lol: :wink:

Mentünk ebédelni...

Kép

Kép
gabilany79

Nincs tippetek, hogy hol vehetnék babanapernyősjátszószőnyeget? Remélem ti értitek mire gondolok, egy ilyen pici sátorra...

Kép
mannababoca

manna mi volt a bőrgyógyinál?voltatok?
nekünk már múlóban a pöttyök, erre reggelre a fél arca kipirosodott.. :? nemtom ez is az-e :roll: fenébe:(

musi: nekünk regi uigy forog csak azzal a kivétellel h ő még mindig csak balra fordul :roll:
sztetek ez baj már? vinni kéne vissza dévényre de midig közbejön vmi..most ez a bőrbigyó pl.

anyum kikészit.
tegnap volt szemésznél is az a lelete is negativ lett, ugy volt ma megy vissza házidokihoz az összes papirral, erre hiv h sokan voltak és elküldték, ő meg nem akadékoskodott. kész! most megint várhatunk hétfőig!
komolyan modnom ugy viselkedik mint egy gyerek aki fél a fogorvostól! brr

andy

Kép
andy30

zöldi nem ér mindig nyaralni!:)gyere ide is!

Kép
andy30

melyik sutotokben nincs hozzaadott cukor? baratnom tesoja hozna egy par uveggel, mert itt nincs.koszi

KépKép
KépKép
mush589

ja lehet jön nálam a miku...még ez is :?

Kép
andy30

musi én csak a hipp sütőtök burgonyával cmiűt találtam ami mindenmentes.

Kép
andy30

ja meg a Sundan márkájú bio bambini nevűben van sima sütőtök is de azt egerben nem lehet kapni, pösten viszont biztos van keress rá a neten. a márkanevet nem biztos h jól irtam

Kép
andy30

Helló Csajok!

Zsófi ma hiper hisztis! Nemtom mi a hézag nála, de csak akkor érezte jól magát, amikor ülve játszhatott. Mivel egyedül még nem tud ülni, ez egész délelőttös elfoglaltságot jelentett nekem is. Aztán már kínomban kivittem az udvarra, had érje egy kis extra magas UV sugárzás (persze szigorúan árnyékra vetődtünk). A kutya mindig jó kedvre deríti Zsoffot.

Most alszik, aztán irány a Campona, kis shopping, barátnőzés, kávézás. Holnap reggel meg tűz le a Balcsira. Legközelebb hétfőn jövök, addig ne írjatok sokat!!!

Andy!
Mit nem adnék egy olyan nyugisan alvós gyerekért, mint Regid! :-D Zsófi ma éjjel kétszer kezdett el sírni, éjfélkor és hajnali 4-kor. Mindkét alkalommal négykézláb fogadott az ágyában. :-D Már csak röhögni tudok rajta...

Bébic!
Ákosnak gratula a bűvös 10-es átlépéséhez! :-D Hát nem semmi! Zsófi kb. másfél éves lesz, mire eléri a tíz kilót. :-D

Gabi!
Kobid nem semmi tornát művel éjszakánként! De legalább titeket hagy aludni.

Sarmi!
Örülök, hogy Jázival minden ok! Jól rád ijesztett a kis szégyenlős!

Manna!
Te sörözöl, ahelyett, hogy Domid álmát őriznéd??? Milyen anya az ilyen??? :-D De jól tetted, hogy nem aludtál! Arra ráérsz majd nyugdíjas korodban is!

Mush!
Irigy vagyok a jó éjszakáért!

Kép
Kép
lbernuska

Andy!
Szerintem a kiütések nem akadályozzák Regit a tornában. :-D Vidd csak vissza dévényre! Én azt vettem észre, hogy amíg jártunk, iszonyat tempóban fejlődött a mozgása! 4 és fél hónaposan hasra fordult, 5 hósan meg már vissza is. Mióta nem járunk dévényre, mintha lelassult volna a fejlődés. Persze így sem vagyunk lemaradva...

Mush!
Én is csak a Hipp-es sütötök-krumpli, sütőtök-alma párosításokat ismerem. Ezek mindenmentesek.

Manna!
Fogggalmam sincs hol lehet olyan bigyót kapni.

Kép
Kép
lbernuska

Hellóbelllóóó!

Na, végre tudok jönni kicsit, talán még szunyál pár percig Pocok...

Erika:
Ahogy látom, együtt ébredtünk.... :( Ákos felsírt, én meg már nem tudtam visszaaludni....(asszem megvolt az ok, reggelre totál tele volt a pelus, pedig ilyet már jó ideje nem csinált, ált. napközben készíti a meglepicsomagot...)

Jurmine:
Nekünk volt, 2 hónapos koráig használtuk.

Mági:
Nagyon szurkolok, hogy ne legyetek betegek!

Sarmon:
Jajj, ez nagyon jó hír!!!! :lol: :lol: Tudom, 8ezer nem kis pénz, de ennyi baj legyen, gondolj arra, hogy éveken át a szemüveg mennyivel drágább, macerásabb, stb. lett volna!

Szeles:
Ááá, még mindig van VASALNI való.... :wink: :oops: :lol:
Jó szabadnapozást! :lol:
Ja, ha esetleg olvasod: nálatok van az áruházban (vagyis úgy átlagban az OBI-ban) műanyagredőny?

Orsi:
Én is kivi leszek, akkor meglesz az első 10 kilós csajszink is! :lol:
Ezt a cikket én is megkaptam, érdekes, csak sajnos a nagy átlag gondolkodásmódján nem változtat...

Lyndee:
Jó barinőzést!

Mush:
Ez tök jóóóó, hajrá Kincső, csak így tovább!!!!! :D :D
(mi is fél 1ig voltunk fent.... :oops: 8) )

Bocika:
Nemáááá, gyerünk te kis fogacska, idekint tágasabb!!!! :D
bébic

Gabi:
Jó munkát!
Persze, hogy lehet! :lol:
Külsős jelentkezőktől jelképes védelmi pénzt vagyunk kénytelenek szedni, de a topikbarátoknak ingyenes! 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Manna:
Ákosnak nincs csörgője, de Dominak szívesen odaadná, a lenne! :D :D
Én is biztosan inkább aludtam volna.... :wink: :lol:
Gratula a -3-hoz! Nem hülyeség az, sztem a szervezet megérez ennyi mínuszt is!
Én pontosan nem tudom, milyen az a jáccó :oops: :roll: , esetleg vmi hasonló képét nem dobnád fel?

Helló Zöldi!

Andy:
Hát, anyukád nem eccerű eset, szegénykém!

Én is csak a HIPP-est ismerem sütőtök-burgiból, épp azt fog ma ebédelni Kismancs. :lol:

Bernsuka:
Sajnálom nyügit! :(
Jó shoppingolást! :lol:

Ebédel Manó, aztán mi is elindulunk, van még egy DM-es 50%-os C&A kuponunk, amit még ebben a hónapban el kéne lőni....
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?