Új privát üzeneted érkezett!

Osszmann!
Mi volt a kérdés a tvzéssel kapcsolatba??:):)
Vendég

Akkor csak jol írtam a tojás sárgáját. :lol: :lol:
Ezt a papirt rég adta,sok okosság van leírva.
Én még nem mászok falra a védőnömtől,csak a késésétől. :x :x
De doki nálunk akkor járt mikor Milán kb.5 napos volt.
Azota sem. Mert járnia kellene :?: :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

moni!! Gond a Milán késői el alvása.

Kata&Milán

oszman777

Ilyenkor lerakom,simán el alszik.
Semmi gond nincs,
de ESTE!!
Ha az Apja ithon van.
áááhhh
Probálom berakni a kis ágyba,és ordít hogy vegyem ki. De mindig ő GYŐZ!!!!
Mert jön Apa és kiveszi.
Közénk rakja még ott játszik ,és általában el alszik ott,míg én fürdök. Aztán berakom a kiságyába.

És ezt Apa baszta el :twisted: :x :twisted: :x :twisted:
mindig maga aludt el egyedül a kiságyába mint most is.
Jó multkor mondtam neki ki ne merje venni,át mentünk a másik szobába,és ordított szegénykém,Apját meg fenyítettem be ne merjem menni.
És nem ment be,elaludt.
Csak probálkozik,mert Apa mindig megy és kiveszi. :twisted: :x :twisted: :x

NA EBBE SEGÍTSETEK :!: :!: :!:

Kata&Milán

oszman777

Lehet, hogy Ti nyertek alvásban Kata!
Merci a héten megfordította a rendet! :D
Eddig aludt ilyenkor 2 órát, du. meg 1-et
a héten fordítva! szerintem az apja tehet róla, mert itthon volt :lol: :lol: :lol:

nem kell, hogy elhidd, nézd meg
http://www.vatera.hu/bebi_konnektorvedo_6db_131020446.html
250-ért is az enyém lehetett volna, de én nem figyelgetek aukciókat, ha nincs nagy különbség közte. és szombaton át is veszem!
bszilvi25

Nem kellene a dokinak járnia csak én megdumáltam vele hogy jöjjön ki a tanácsadásra mert nem akarom a rendelöbe vinni a sok beteg gyerek közé.2000 ft ért kijön!

Alvás téma:

Mi napközben csak 20 perceket alszunk és altatni egyátalán nem altatom napközbe.Lerakom a kiságyba aztán ha elakar aludni akkor elalszik.Estére kipurcan teljesen.El is várja hogy 8 kor ágyba legyen!

FELÉBREDT MIRKÓ!!!!!!

MIndjárt jövök!
Vendég

Jól csinálod!

Foglald le valamivel apát hogy ne tudjon átmenni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Nálunk este Merci az apján tornázik egy kicsit. Rendesen liheg, úgy elfárad. Bohóckodik, és kikészül. Így amikor már a mellére teszi (dobja) a fejét, akkor beviszem, és alszik is mint a kisangyal 8)
bszilvi25

Szilvi!persze hogy el hiszem a vakdugót.

Kata&Milán

oszman777

tudom! 8) 8) 8) 8)
bszilvi25

MIra is most alszik két órát, aztán estig meg sem áll, de fél 8kor már szissz van :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

Eyi: mira már csak egyszer alszik nappal?

Márti: a picilány mit eszik? tápszert?
bszilvi25

én úgy tudom, k betűseket csak 1 éves kor után, tosássárgáját 8 hós kortól, de csak 1/3ot.Mira már kapott is, múltkor a spenótba, tegnap a sóskába.ma paradicsommártás volt krumplival.
megtaláltam a konnektort
Kép

nagybátyót most megcibálom
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép gyakorlatozás :lol: Kép

a barinő tologat Kép Kép a játszótér

Kép
Kép
eyi

látjátok a gödröcskét?olyan édi.na a háttérben a tv.valóban két széken van röhöghettek nyugodtan, mókás látvány, egyébként a mi szobánkban lennt megvan a helye, de felhoztuk, hogy tudjunk este tv.t nézni,de az asztalt nem hoztuk, mert nem is fért volna el..ez olyan döglős szoba :lol: :lol: és milyen jó este lepihenni benne, ha a gyerkőc alszik

Kép
Kép
eyi

Nagyon édi és ügyi Mira!!!
amire azt írtad, hogy gyakorlatozás, olyat Merci is szokott csinálni.
néha leteszi a fejét, és én mindig rászólok, hogy még nem bukfencezünk ám :lol: :lol:
bszilvi25

nekem az a kép nagyon tetszik, ahol a kiságyában áll :P
bszilvi25

fel keltünk.

Kata&Milán

oszman777

mi még nem :shock:
akkor mégis mi nyertünk :wink:
bszilvi25

De jó annak,akinek ilyen sokat alszi a gyereke!!
Máté de. 11 körül alszik max. egy fél órát meg du. max. egy órát.De 7 kor már ragad le a szeme,úgyhogy negyed 8-fél 8 felé fürdünk,gyorsan kaja és alvás.Ritkán van,hogy nem alszik el egyből,de olyankor megsimizem kicsit és elalszik.

Kép
melike

Mi már kb. egy hónapja be vakdugóztunk.Olyat vettem,amit beleteszel és úgy is be tudod dugni a madzagot,de ha ő kihúzza nem tud belenyúlni a konnektorba. Érthető?

Kép
melike

érthető

Merci is felkelt!
bszilvi25

Na hali!

Most Kristóf alszik :lol: :lol: :lol: Meglátogatott minket nagypapa :lol: (após pajtás) kaptunk fürdető játékot :wink:

Most telefonált a barátnőm, hogy a hugát most tolták be a műtőbe. Ő Anna anyukája :cry: :cry: :cry: :cry: Ha tudok valamit, megírom.... azért dobok egy képet, Anna új helyéről....

Kép

Kristóf azt mondta, kölcsön adja a kiságyát :wink:
(egyébként meg ismét visszaszokott hozzánk, tehát semmi veszteség nem ér minket :wink: )
bluebox

Ja, és bocsánat, Szilvi tápszeres Anna.
bluebox

Na megyünk öltözni és sétálni.

Kép
melike

Szegény barátnőd, nagyon szar lehet szegénynek! Nem lehet most a kis manójával, ráadásul műtik! Atyám. Mielőbbi jobbulást neki! :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

na jó most nem olvasok mert most jöttünk be.és még van dolgom.csak dicsekedek,hogy tök finom hercegnő burgonyát csináltam...olyat mint mónika,és hozzá stefánia vagdalt...olyan mint beja asszony :lol:
áááá eszméletlen,hogy milyen penge szakács és cukrász vagyok :lol:
de majd olvasok!!késöbb
barika2008

:lol: :lol: :lol:
Én is onnan veszem mindig az ötleteket! Szeretem nézni a főzős műsorokat, bár az eheti kicsit uncsi szerintem!

Bari: nagyon ügyi vagy! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Blue: Nagyon jól tetted. Én nem tudom, hogy be merném-e vállalni :oops: Persze minden megoldható, de 2 ilyen pici gyerekkel :roll: nekem még néha Bence is sok tud lenni :lol:

Oszi: Várom a képet a zokniról :) Hol vetted?

Egy kép arról, hogy tudom normálisan is öltöztetni a gyereket ;)

Kép

Nem szeretem a kantáros nacit, mert szemmel láthatóan kényelmetlen neki, mondjuk a cippzáros pulcsit sem, de hát ez egy ilyen együttes... ;) A naci pedig picit nagy, így fel kellett hajtanom a szárát, hogy ne essen el benne... :ooops:

Ja, és akkor úgy tűnik, hogy kicsit túlöltöztetem a gyereket... Nálunk a hőmérő szerint 24fok van, nekem nincs melegem, így Bence is kap pulcsit és plussz zoknit :D

Mit akartam még?
A fotókat is átfutottam, mindegyik nagyon jó!
Én is úgy tudtam, hogy joghurtot-túrót már lehet adni 8 hós koruktól. Sőt én a sajtról is hasonlókat hallottam... Tészta már megy egy ideje, persze nem nagy adagban. Tojást még nem fog kapni, mert nekem csalánkiütéseim voltak miatta kicsi koromban...

Most megyek és leteszem Bencét aludni, mert már nyűgi. Aztán főzök vmi ebédet holnapra... Csak tudnám, hogy mit :roll:

Kép

Kép
bettica

Betti: Szia! Tündér Bence, és tegnap is az volt! Tudtam hogy magadra vetted, pedig tényleg nem bántásból írtam! Most is nagyon csini, de azért bevallom, ez az igazi, így sokkal jobban tetszik!! Így oké a zoknis cipő is! :wink: :wink: :wink: :wink:

Tényleg ne haragudj rám!! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Na hát ismét ezer éve írtam nektek, bár lehet annyira nem hiányoztunk, csak gondoltam azért írok pár sort :roll:
Olvasni viszont szoktalak benneteket, bár most csak az utolsó lapot néztem vissza!

Örülök, hogy Móni ismét írsz! Nagyon tündi Mirkó, és micsoda jó étvágya van (2 üveg kaja) nem semmi.

Babás képek tündik! Bence rucija pedig tök szuper! Jah és Mirababa is nagyon-nagyon édi nekem is a kiságyas kép a nyerő!!! (bocsi a többiektől akik esetleg raktak képet és nem reagáltam le de tényleg csak ezt az oldalt néztem egyenlőre :? :? )

Nos joghurtot mi is esszük már egy ideje, és tojássárgáját is kapott Marci már párszor, és nagyon tetszik neki. Én úgy tudom hogy túrót és sajtot is lehet adni már nekik, így van hogy kerül a főzibe egy kevéske sajt, amitől még tutibb a főzije!

Viszont ez tök jó így leírva meg minden, csak az a gond, hogy Marci nem akar enni. Már teljesen ki vagyok tőle, eddig simán benyomott ebédre egy nagyüveges kaját, de most örülök ha a kicsit megeszi, de sokszor még azt sem. Meg mást sem.
Azért idegesít ez annyira, mert még mindig csak 7,5kg! Igaz nyúlani sem nagyon nyúlott kb. 70cm lehet, vagy annyi sem, de olyan jó lenne ha már 8 kiló fölé mennénk.
Mondjuk biztos azért sem tud hízni, mert rengeteget mozog. Mászik, feláll ledolgozza a CD-ket a tv állványról stb.
A másik pedig az alvás nálunk sem viszi túlzásba a manóm :cry: :cry: :cry: Pedig nagyon örülnék neki. Elaludni, csak este hajlandó magától, meg éjjel ha felkel akkor, de amúgy napközben csak ringatva tud elaludni. Kész vagyok :twisted: :twisted: :twisted: aahhhhh jó lenne tudni mikor fogja átaludni is már végre rendesen az éjszakát. (bár abból a szempontból nem bánom ha felkel enni, hogy olyankor mindig elfogy a táp amúgy meg nem igazán meg neki)

Na panaszkodásból ennyit! Majd megpróbálok visszaolvasni, és jönni többször, csak az a baj túl precíz vagyok és amíg minden nem csillog villog addig nem ülök le a gép elé :roll: :roll: :roll: (lehet ez már a rendmánia kategória :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ancsika82

Tényleg nem haragszom :) Csak gondoltam, megmutatom, hogy tud csini is lenni a fiam, ha az anyjának olyanja van :)

Kép

Kép
bettica

Csomószor kiírja megint a hibát, Nektek is szarakszik a Babanet???

"phpBB : Critical Error

Could not connect to the database"

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ancsika, jó hogy jöttél! Kérünk képeket is, nem úszod meg :D
kajcsi ügyben nálunk is van így néha. Mondjuk nekem nincs félni valóm, mert Bence már jóval 10kg fölött van... És szerintem nőtt is, mert sorra kell eltennem a 80-as rucikat :roll:

Kép

Kép
bettica

Vikianyuja: Igen, az előbb én is így jártam, aztán frissítettem még1x és akkor már jó lett....

Leves fő, még vmi túrókrémet összedobok majd (vkinek tuti receptje?), most pedig ebédelek és Regenesis-t nézek, hamár megkaptam őket végre :D

Kép

Kép
bettica

Ancsi: szerintem ne aggódj a nemevés miatt, Én amondó vagyok hogy most értek el a csemetéink egy bizonyos fejlődési szakaszt ami ezzel jár! Ez nem lehet véletlen hogy ennyiünk gyereke nem eszik, pedig eddig milyen sokat ettek!

Marci ráadásul picike is volt születéskor, és ha azt vesszük hogy meg kell 3x-oznia a súlyát egyéves korára, az simán meglesz, hiszen már most megvan!!! :wink: :wink:

Gyere sűrűbben! :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Köszi Betti és Anna! Képeket majd rakok, de most lusta vagyok feltölteni a gépről :?
Hát ha Bence 10kg fölött van akkor valóban nem kell aggódnod. Én attól félek hogy ha menni kell a dokinőhöz majd márc elején és megmérik a súlyát akkor lecsesznek vagy valami ilyesmi. De hát nem tudnék többet beleimádkozni még ha akarnék sem mert úgy összezárja a szájacskáját, hogy azon egy falatot sem lehet beimádkozni.
Mi még csak most nőttünk bele a 74-es méretbe :lol: :lol: :lol: Jó mi??? Mondjuk legalább kihasználtuk a ruháinkat, az biztos.

ancsika82

na most olvastam is egy kicsit de nem sokat mert ha a férjem ráér dávidozni akkor indulunk a mekibe a lányommal csokifagyit enni :lol:
a nagy fiamnak majd hazudunk valamit...mert neki nem szoktam csak nyáron fagyit adni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
néha ennyi szemétség belefér nem??? :oops:

ancsika én a hiányzók listáját mindíg a teljesség igénye nélkül sorolom...és ebben te is benne voltál!!

evés:jaj de kár,hogy megfogadtam,hogy evés témát max csak nagyon felületesen fogom tárgyalni!!
1 tuti azért "örülök" de tényleg nagyon nagy idézőjelben mondom,hogy "örülök" hogy másnak sem mindíg csak enne meg enne a gyereke!mert bizony a barinőm 6 hónapos fia,280-nál alább még sosem adta!és velük nap mint nap talizok....
barika2008

ja és akinek "kis súlyú" a gyereke,az költözzön ide!!
a mi dokinénink mintha direkt azon drukkolna,hogy minden gyerek sovány legyen!!valahogy határozottan érezni,hogy erre hajt!! :lol: :lol: szerintem neki egy 7 kilós egy éves is maga a tökély lenne!! :lol:
na jó a havi minimum gyarapodásokat ő is figyeli és komolyan veszi.
barika2008

Eyi!
Cukorpofa Mira az összes képen,de nekem is a kiságyban ácsorgó tetszik a legjobban!

Bettica!
Bence is cukipofa!

Ancsika!
Én is örülök neked!
Dobhatnál képet a picurkáról ha majd nem leszel hozzá lusta!!!:):):):)

Bari!
Hány kg Dávidod?
És hány cm?
Vendég

Melike!
Még mindig sétáltok???

Márti!
Biztos nagyon jo helye lesz nálatok Anna!
Anyukájának jobbulást!
Biztos ki van hogy nem lehet a csöppjével!

Osszi???

Szilvi???
Vendég

FÜRCSIZÜNK. MILÁN Ma még csak 1.5 órát aludt.
Remélem hamar el alszik,és tudok jönni.
Apa sincs most.

Kata&Milán

oszman777

Hol a víz hőmérőőőőőőőőő MIIIILLLLÁÁÁÁNNNN :?: :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

Móni:de ari vagy!Már nem sétálunk.
Épp visszaolvastam.
Voltunk a Tescoban,vettünk még egy éjjeli fényt a mi szobánkba is,hogy ha felkelek éjszaka legyen.

Kép
melike

nem fogjátok elhinni.
Mire ki mentem,1 perc se volt,Milán már össze csuklott az etetőszékbe.
Elaludt :shock:
Pedig a vize is meg van engedve,igaz a vízhőmérő még most sincs meg.

Kata&Milán

oszman777

Anna,nekem is ezt írta ki mindig :cry: :cry:

melike!!! a vakdugó amit árulok,olyan hogy bele kell ragasztani a konektorba,és ha a dugajt be akarod dugni el fordítható,ha ki húzod vissza záródik automata vakdugó.
Ilyen a tied is :?: :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

Sehol,senki :?: :?: :?:
Mártinak vajon van babája???

Kata&Milán

oszman777

Jaaahhh Betti!!!
Én nem vettem még ilyen zoknit,férre értettél.
Venni akarok,csak azt hittem te is olyat vettél. Keresem és rakok fotót. Lehet Szilvit is érdekelné,mert ők is korcsolyáznak. :wink: :wink:

Kata&Milán

oszman777

Igen,Kata olyan.
De édi lehet Milán.Most mit csinálsz?

Kép
melike

Mennem kell csajok fürdetni mert Mirkó tiszta nyügi!!!
Holnap jövök remélem de lehet még ma is!

Melike!
Akko megnyugodtam ha megvagytok!:):)

Milán cuki lehet ahogy elaludt az etetőszékbe!

Na léptem!
Bari csak ovatosan a fagyival mindjárt itt a nyár nehogy elhizzá!!!!:):):):):):):)

Na léptem!
Pusszantás
Vendég

melike!
hogy mit csinálok???
megrendeléseket rendezem.

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?