Sziasztok!
Na hát ismét ezer éve írtam nektek, bár lehet annyira nem hiányoztunk, csak gondoltam azért írok pár sort
Olvasni viszont szoktalak benneteket, bár most csak az utolsó lapot néztem vissza!
Örülök, hogy Móni ismét írsz! Nagyon tündi Mirkó, és micsoda jó étvágya van (2 üveg kaja) nem semmi.
Babás képek tündik! Bence rucija pedig tök szuper! Jah és Mirababa is nagyon-nagyon édi nekem is a kiságyas kép a nyerő!!! (bocsi a többiektől akik esetleg raktak képet és nem reagáltam le de tényleg csak ezt az oldalt néztem egyenlőre
)
Nos joghurtot mi is esszük már egy ideje, és tojássárgáját is kapott Marci már párszor, és nagyon tetszik neki. Én úgy tudom hogy túrót és sajtot is lehet adni már nekik, így van hogy kerül a főzibe egy kevéske sajt, amitől még tutibb a főzije!
Viszont ez tök jó így leírva meg minden, csak az a gond, hogy Marci nem akar enni. Már teljesen ki vagyok tőle, eddig simán benyomott ebédre egy nagyüveges kaját, de most örülök ha a kicsit megeszi, de sokszor még azt sem. Meg mást sem.
Azért idegesít ez annyira, mert még mindig csak 7,5kg! Igaz nyúlani sem nagyon nyúlott kb. 70cm lehet, vagy annyi sem, de olyan jó lenne ha már 8 kiló fölé mennénk.
Mondjuk biztos azért sem tud hízni, mert rengeteget mozog. Mászik, feláll ledolgozza a CD-ket a tv állványról stb.
A másik pedig az alvás nálunk sem viszi túlzásba a manóm
Pedig nagyon örülnék neki. Elaludni, csak este hajlandó magától, meg éjjel ha felkel akkor, de amúgy napközben csak ringatva tud elaludni. Kész vagyok
aahhhhh jó lenne tudni mikor fogja átaludni is már végre rendesen az éjszakát. (bár abból a szempontból nem bánom ha felkel enni, hogy olyankor mindig elfogy a táp amúgy meg nem igazán meg neki)
Na panaszkodásból ennyit! Majd megpróbálok visszaolvasni, és jönni többször, csak az a baj túl precíz vagyok és amíg minden nem csillog villog addig nem ülök le a gép elé
(lehet ez már a rendmánia kategória