Új privát üzeneted érkezett!

Muffin jelentem nem lett jobban. A lába még mindig nagyon fel van dagadva :(
Mondjuk a közérzete jó és eszik is rendesen. Még jegeljük aztán holnap visszavisszük az orvoshoz.

Képzeljétek, a kolleganőm behozta a 2 hónapos kislányát és kaja után a kezembe nyomta, hagy szokjam :)
Hát szegény bukott is egyet (ugye így kell írni?), kicsit tejcsis lettem, de annyi baj legyen :)
És azóta babaszagom van és ezt úgy imádom :)
Nagyon jó kedvem lett :lol:

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

dalmicsek:
én is olyan szivesen dédélgetnék kisbabát már! :) Legkésöbb februárban lesz rá alkalom :lol:

Kép
zsuzs35

én is babznék már :) de végülis most is babázunk már,csak a pociban van :)

KépKép
bettike83

bettike:
:lol:

Kép
zsuzs35

Lányok hogy álltok a levesekkel? Mert én állandóan levest ennék, mindegy milyet. Pedig elötte nem is voltam leveses :?
Most is azt gyártok, jó kis húslevest, sok-sok zölséggel. Nyami

Kép
zsuzs35

zsuzs35:majdnem egyforma a vonalzónk :D Egyébként én is nagyon leveses lettem. Ma is vettem zöldséget, répát, de még nemtom milyen levest csináljak. A héten már volt karfiol és zöldborsó. A húslevest, miből csinálod (szárnyas aprólék v. csont...)?

Dalmicsek: jobbulást a kutyusodnak! A mi Alexünk lába már kezd helyrejönni, de a szívem szakad meg érte, amikor látom, hogy milyen kis bice-bóca...Tegnap én is babáztam, az egyik barátnőm meglátogatott a 3hós kislányával. Hát igen, az az isteni babaillat...

Lányok! Van köztetek, aki lemaradt a kombinált tesztről és emiatt megcsináltatja a négyes tesztet?

Kép
csill79

Dalmicsek és Csill most irigykedem, én is érezném azt a babaillatot :D meg hát az érzés persze :D
Zsuzs én gyakorlatilag a levesen kívül nem is eszek mást nagyon, de levesből mindenféle jöhet :lol:

Hát a bandázs dolog nekem is jó lenne, csak az a baj, hogy akkor rögtön feltűnnék itt a cégnél és azt nem akarom :(

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:19-kor.
szonce82

monka én is azóta hordom a bandázst amióta bejelentettem, előtte nem vettem volna fel

szonce telefonálj rájuk, biztos sok mintát vizsgálnak, meg most megy mindenki szabira. Ne aggódj!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Szonce osztom Dalmicsek véleményét, hívd fel őket, lehet túlzsúfoltak, vagy rosszul írták le a számod! Írd meg kérlek, mit mondanak (de van olyan is, hogy valami miatt sokára kapod meg az éterben keringő sms-t)

Dalmicsek hát még várnom kell a bandázzsal sajna :D de addig is kell valami jó megoldást találnom a hasam miatt. Mert tényleg nem nagy, de a nadrág így már kényelmetlen, hogy állandóan nyomja a kemény hasam alját, főleg ülve :(

Kép
monka1

csill79:
jé tényleg, ha gondolod összeüthetek egy másik vonalzót :D
csontból csináltam a levest, már kész van, csak tésztát kell kiföznöm hozzá

monka:
mikor tervezed elmondani? gondolom ha már nyilvánvaló lesz :D

Kép
zsuzs35

csill79:
a múlt héten csináltam savanyú levest (nagy kedvenc), nagyon finom, és melegen-hidegen egyaránt fogyasztható.

Kép
zsuzs35

zsuzs: engem nem zavar, hogy egyforma... jó látni, hogy valakivel egyezik az "ízlésem" :lol:

Kép
csill79

zsuzs: én még soha nem csináltam savanyú levest, sőt, még nem is ettem :oops: Miből készül?

Kép
csill79

Zsuzs nem akarom igazából bejelenteni, majd meglátják egyszer csak. A főnöknek a 12. hét körül fogok szólni. És te hogy tervezed?

Kép
monka1

csill79:
kockára vágott marhahús, so bors, vegeta (izlés szerint), hagyma, leveszöldségek, rizs (tészta helyett),
végén ecet, és 1 tejföllel 2 tojássárgáját kikeverni és behabarni. Ja, a dinsztelés után kb 2 órát lassú tüzön fözni. Ennyi :D

Kép
zsuzs35

monka:
nos én egyszerübb helyzetben vagyok, mert családi vállalkozásunk van, ott dolgozok. Szóval ha úgy vesszük a férjem a"fönököm", és hát elötte nem lehet eltitkolni. :lol:

Neked rendes fönököd van?

Kép
zsuzs35

Zsuzs a főnököm normális, csak olyan keveset van bent. Hát igen, apa elől nem lehet titkolni semmit :lol:

Kép
monka1

Mára elköszönök lányok, belevetem magam a bokros teendőim közi :D mindenkinek kellemes estét :D

Kép
monka1

monka:
neked is viszont szép estét!

Kép
zsuzs35

Azt hiszem lépek én is! Vár a háztartás :?

További szép napot/estét kivánok minden kedves kismamának!

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

Nyufó: ebből a szempontból biza előnyös ha kétpetéjűek.. :wink:

T.Timi: nekem sem ez volt a legfőbb vágyam, de most már kezdek megbarátkozni vele, illetve az előnyével - akár 7 éves korukig itthon maradhatok velük GYES-en.

Bettike: nekem is pont olyan keményes, olyan nem hájas :lol: ez jelzi nekem is, hogy növekszik minden szépen..
Hintaszékem nekem van, te egy babával biztosan nagyon jól kitudod majd használni, nekem lehet nem lesz hozzá sok szerencsém kettővel, de szülésig kellemesen elringatom őket odabent :D
Írok nevet iwiw ügyben :D

Avrenim: valóban annak tűnik, de már nagyon kijárt egy kis siker, az elmúlt két év a pici halála óta úgyis csak úgy eltelt, mindenféle örömködés nélkül :roll:
Ezt a kiborulást megértem, ez olyan bunkóság.. Én ha telefonálok és valakivel összefutok pl. az utcán, akkor is lerakom és visszahívom a másikat majd később, hogy milyen sok hibbant nő van (A jelenlévők mindig kivételek :roll: )
Nem semmi, a méretnövekedés nálatok! Ez nagyon szép!! A Baby meg azért tutira megbocsájt :wink:
A barátnőket sajnálom, az ilyenek nem azok, csak kellékek az élethez :(

Dalmicsek: mi bementünk az anyakönyvvezetőhőz, és ő pikkpakk elintézte visszamenőlegesen az apasági nyilatkozatot, és ingyen. Mert korábban volt egy időszak, ha jól tudom, hogy azért is fizetni kellett.. :twistedevil: Nálatok nem tudom hogy működik, hogy kerületileg külön vannak-e az anyakönyvesek, de szerintem ott kellene kezdenetek, akár egy érdeklődős telefonnal.
Szülésre 300 napnál nemrégebbi apasági nyilatkozatot kell vinni.
Ohh, s nekem is írhatsz iwiw ügyben :D

Msi: 4D-vel még várok :roll: mert ha megyek is, csakis Budapestre a 4D Genesisbe, de az nekünk kb. 25-30ezer Ft-os mulatság lenne :roll: Azért majd a saját orvosom megkérdezem, Ő csinál-e ilyent, mert akkor inkább neki fizetek s nem utazok el messzire :roll: Nem mondták meddig érdemes, de én úgy a 24. hétig bezárólag mennék el, addig talán tuti beleférnek :D :lol:
Mellesleg nem ám csak te vagy "bálna" :wink: hidd el, hogy én is, de jelenleg nem zavar, csak a babóknak jó legyen odabent sokáig :wink:
Ez a bölcsis dolog nagyon durva :( A felfogásod tetszik, muszáj pozitívan gondolni mindenre, remélem hamarosan rendeződik minden!

Szonce: tetszik a felsőd, és ha vezetsz, ha nem, csinos a te pocakod is :D

Zsuzs35: hát akkor előre is gratulálok a csodás évfordulóhoz!! :D

Monka: nem semmi történet! :lol: ahogy végigolvastam, jujj de be tudtam volna olvasni annak a villamosos nőnek :evil: vagy akár be is húztam volna :lol:

Talán nem hagytam ki semmit.. Mert amilyen huzatos az agyam.. :lol:
Este még benézek, szép napot addig is! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

hát ti egésznap esztek csajok?:D

KépKép
bettike83

bettike: én képes vagyok gyomorrontásig enni magam, most is emiatt szenvedek. De meg is érdemlem, soha nem tudom mikor kell abbahagyni. :D
Iwiw-en majd később jelölek vissza, mert most nem "akarja" :roll:

Kép
csill79

kis-csillag: szegénykém ilyen előzményekkel megértelek, már kijárt Nektek a jóból is!

Csajok annyira mondtátok a levesket,hogy én is megkívántam, és gyorsan összedobtunk egy jó kis köményes tojáslevest. A babavárás óta én si leveses vagyok, meg sok tojásos zsíros dolgot eszek és ananászkonzervet-joghurtot!

Betti: hát én is egésznap eszegetnék, ezért jó,hogy még dolgozom...mert otthon jobbnál-jobbat főznék és nekem kéne megenni mert a párom csak vacsira jön haza ebédelni mindig kifőzdébe megy, hiába mondom hogy csomagolok neki, és az irodába vigye be...én meg feláldozom magam, és szépen megeszegetem a főztömet egyedül...nehéz két emberre főzni.
munkahelyen elfoglalom magam és nem eszek annyit, időm sincs rá.

Nyufó:hol nyaraltok éppen? még ma nem jelentkeztél :!: Te vagy a főfő fórumozó :roll:

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

2 napja én is éhezek,állandóan éhes vagyok :D eddig nem volt ilyen.s sajnos az édesség és tej is szerepelt pedig nem szabadna mert allergiás vagyok rájuk.candidaszerű gombám van ami ha nem vigyázok akkor elöjön és elég kellemetlen tüneteket okoz.és érdekes mikor voltam dokinál akkor vett le kenetet de nem volt semmi benne.persze akkor nem volt pont gondom mert diétáztam.
ha nem vigyázok akkor elöjön és nekem is kellemetlen tűneteket okoz meg félek nehogy a picinek baja legyen.tiszta bolond vagyok h nem birom tej nélkül :roll: de a piciért meg kell tennem.

amúgy kaja terén:még mindig a paradicsom meg most a zöldpaprika jöhet :) levesek,én az elején kivántam nagyon,most nem.meg az ujkrumpli,az is jöhet.

KépKép
bettike83

A levesek nekem is jöhetnek!
Csak mivel apuci nem szereti, egymagamra sajnálok főzni egy fazék levest :(
Időnként szerencsémre megeszi, az ünnepnap nekem is :lol:
Hmm, tojglileves, nyami-nyami :D Szeretem nagyon, lehet holnap én is összedobok egyet, abból keveset is lehet csinálni :wink: Köszi a tippet Avrenim :wink: :D
Jó is lesz holnap mellé a zsenge tökből készült rakott tök :D :lol:

Bettike, ne is mond, épp ma ecseteltem apucinak, hogy nem tudom mi ütött belém.. Tegnap hajnali 5:40kor reggeliztem, ebédeltem is, plusz délután uzsonna és este gyümölcs (nektarin) majd gyomorégés, reá tej, éjjel meg hasmars :lol:
Ma meg reggel 6-kor már két szendvics, 11kor gyümiztem, fél2-kor barna rizs, sült csirkeszárnnyal, majd 4kor még a maradék barna rizs önmagában, aztán kimentünk a hegyre, ott bezabiztam 4 sárgabarackot, és nemrég dobtam be egy szelet mákos kalácsot egy bögre tejjel :shock: :?
Eddig nem voltam ennyire éhes.. Mármint éhes voltam, de sokszor megtudtam állni, hogy késő este nem eszek és stb..

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Itt vagyok én is. Estére belázasodott Regi, 39 fokos láza lett, nem tudom mitől :roll: Kapott lázcsillapítót és leraktuk hamarabb aludni, remélem hogy nem valami komoly :shock:

T.timi az alváshoz a végén nagy pocakkal klassz volt a szopipárna, de a szoptatás nem jött össze, úgyhogy ott nem tudtam kipróbálni. Nekem olyan erős a körmöm, hogy nem törik, hanem hajlik és figyelnem kell hogy lereszeljem időnként, mert nő a világba, így nekem mindig hosszú. Egyszer rakattam fel műkörmöt az esküvőmre, de meg is bátam, mert annyira zavart, nem tudtam megszokni. Neked törik a körmöd azért műkörmözöl?

Bettike nekem is van szoptatós székem lábtartóval és bár ugye nem szoptattam, de abban adtuk mindig a tejcsit neki cumisüvegben, nagyon szerette, meg jól el is tudott aludni kicsiként a kezemben a széken hogy hintáztunk, nagyon szeretem! Nehéz lehet ez az allergia dolog és főleg betartani! "Csak" a tejre vagy allergiás, vagy minden féle tejtermékre??? :shock: Mert az nagyon rossz lehet. Ez már régóta van neked, vagy egyszer csak kijött?

Szonce szép a pocifotód neked is, már látszik rendesen!

Msi nagyon szorítok hogy felvegyék Balót! Nem is értem, hogy ikrek esetén miért nem lehet automatikusan kivételt tenni :twisted: Nagyon-nagyon drukkolok. Mikor derül ki???

Zsuzs mióta éltek Ausztriában? Neked is olyan gáz a terhesgondozás, mint nekem itt Angliában? Vagy ott normálisabb? Bár írod hogy van nőgyógyászod is, akkor hasonló lehet a rendszer az otthonihoz. A férjed osztrák? A leves nekem is jöhet minden féle :lol:

Monka nem semmi, ügyes vagy, hogy kiosztottad őket :lol: Én is paprikásabb vagyok, nem hagyom úgy magam! De mondjuk terhességtől függetlenül se kell félteni :wink:

Avrenim hihetetlenül nincs a mobiltelefon használatnak kultúrája itthon, annyira bunkók tudnak lenni az emberek, már én is sokszor tapasztaltam, én is kiakadtam volna a helyedben! A barátok idővel meg fognak oldódni, csak most rossz! Harcsapaprikás túrós csuszával, nyami, hát az jó lehetett!! Köszi a hiányolást, itt vagyok, csak ma egész nap a barátnőmnél voltam, aki 24 hetes terhes, késő délután értem haza.

Dalmicsek sajnálom hogy Muffin ilyen nehezen akar javulni. Az mondjuk jó hogy étvágya van. Én is múlt héten egy egy hetes babát látogattam meg, nagyon jó volt :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó

tejtermék kilőve,minden,meg a cukor,édességek.van olyan 3 éve ez a dolog és diétával kordában lehet tartani de néha nehéz.bár hála az égnek nem vagyok annyira kivánós,mármint tej és édesség terén.de még igy is nehéz mert semmilyen tejfőlös sajtos dolgot nem igen lehet.

sajnálom a lázt,most sokan betegek erre felé is.remélem hamar meggyógyul a pici lány,sok gyógypuszi neki :)

csillag

akkor te is éhezel :D :D :D egyszerűen több kaloriára van szükségünk,már többet vesz el tölünk a pici babuci :)

KépKép
bettike83

Bettike ez nagyon szörnyen hangzik számomra! Én nagyon tejtermékes vagyok, nem is tudom hogy bírnám ki! Lehet tudni hogy ez mitől lett neked? És akkor már életed végéig megmarad, vagy el is múlhat ahogy jött?

KépKép

KépKép
nyufó8

sziasztok

vagyogatok én is de olyan sokat írtok, hogy csak átfutottam. Képtelen vagyok lépést tartani veletek. Egész nap jövünk megyünk most h ovi szünet van, aztán ha hazaesünk főzök még vmi-t extra sebességgel aztán csoportos szunya (semmi pénzért ki nem hagynám, úgy látszik az álomkór még mindig megvan) aztán ismét nyakunba vesszük a barátokat meg a várost, este úszni viszem a lányom és estére kipurcanok. Ja közben házimunka és mindezt igyekszem pihizve véghez vinni mivel a plac a méhszájra lóg.

bettike: írtad h csak pozitívan és akkor nem lehet baj. Én úg gondolom ez nem így működik. Persze az ember bízik benne vele nem történik meg de sajna akkor is megtörténhet. A lányomnál szinte rettegtem a koraszüléstől de nem lett az. A fiamnál a császártól de megintcsak nem lett az és most is van parám de majd erről ha meglett a baba és jól van. Sajna a hit nem sokat ér néha....bár fontos az biztos de sajna nem így megy a világ.

Képzeljétek ez tuti durva de éreztem tegnap ahogy mocorog. Már két napja figyeltem de mondtam magamben ááá ez tuti nem az. de tegnap már 1000% volt h az volt és nem más. Olyan egyértelmű volt. Persze csak ha fexem és nyugiban vagyok és nagyon fogyelek meghát ő már a 3. baba. teszek én is képet mindjárt, csak levágom a fejem róla! :lol:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Kép

Sajna nem túl jó a minősége mert ha vakut használtam a tükör miatt belevillant és nem látszott szerény szépségem! :lol:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Az a kemény h a fiamánál is meg a lányomnál is a 20. hét körül volt ekkora...mostmeg.... :oops:

dr_nono

Jó reggelt :D

Avrenim én is meg tudok halni a tojáslevesért :lol: azt hiszem az lesz ma a vacsi :D
Nyufó sajnálom Regit, remélem semmi komoly és hamar rendbe jön :roll: Ma reggel már jobban volt kicsit? (már csak egyet kell aludnom és irány a doki)
Dr_nono nagyon szép a pocid neked is :D :D jó érzés lehetett már érezni a picit :D De hát már 14 hetes vagy, simán lehet:-)
Kis-csillag, Nyufó már belegondolva lehettem volna keményebb is :lol: na majd legközelebb :lol:
Bettike laktózintoleranciám sajna nem engedne nekem se nagyon ilyen dolgokat, de engem nem nagyon tart vissza a fogyasztásuktól :lol: na persze csak módjával :D de megértelek, mert tényleg rettentő rossz érzés a tünet :(

Hát azért irigykedve olvasom, hogy ki mennyit bír enni :D én sajna alig bírok enni, csak vitaminokon élek :(

Kép
monka1

Jó reggelt, máár akinek! Csajszim 39,7-el kelt. Sikerült lenyomni 8,2-re de már elindult felfele. Most bealudt, úgyhogy nem tudom most mennyi. Nyűgös, sírós :(

Nono én azért hiszek a pozitív-negatív gondolatok erejében, hiszem hogy ha valaki próbál pozitívan gondolkodni, bízni akkor kevésbé történik meg a baj, mint ha tök negatív és siránkozó az ember. Persze nem az jelenti hogy akkor nem történik baj, de azért lehet kicsit tenni ellene az egyéni hozzáállással is :lol: Nagyon jó a pocid!!! Én is így vagyok ám, Regivel félidősen nem volt ekkora mint most :shock: Tényleg számít a többedik terhesség. Csak ciki amikor kérdezik, hogy mikor jön a baba, én mondom hogy január eleje, és akkor néznek tojás szemekkel, hogy igen??? háát az még odébb van :shock: Biztos azt gondolják hogy már vagyok vagy 6 hónapos.

Monka köszi az érdeklődést, háát nem lett jobban Regi, pedig úgy bíztam benne hogy kialussza. :cry: Én nagyon tudok enni, de az a baj, hogy hízok is emiatt keményen, majd megint lesz mit leadnom, na de sebaj. Te miért nem bírsz enni? Még tart a hányinger?

KépKép

KépKép
nyufó8

Jó reggelt/napot - sziasztok!

Bettike, lehet, ma éjjel megint virrasztottam fél órát 3 körül, de már akkor korgott a gyomrom - na de azért ennyire nem vagyok falánk, hogy éjnek évadján már egyek.. :D Sőt, még csak most reggelizek..

Dr_Nono: sajnálom a placentát :( remélem visszacsúszik feljebb :D
Nem semmi azért, hogy mennyire energikus vagy, az álomkór ám nálam is megvan még időnként, hiába, a szervezet túldolgozza azért magát a babával :)
Minden kismama parázik szerintem valamilyen szinten.. Vagy van olyan, aki nem? :wink: Én most sokkal jobban állok a terhességemhez, mint ezelőtt, akkor többet paráztam, akkor végigfeküdtem ugye az egészet, de most.. ikrekkel.. többet mozgok mint terhességem előtt, persze pihenésekkel, de úgy vagyok most vele, hogy ha baj lenne, ilyen korán úgysem lehet tenni semmit, viszont annyira meg nem erőltetem meg magam, hogy bajt okozzon! Szóval élem az életem, mint egy egészséges várandós. :) Bocsi a filozofálásért :roll: :D
Szép karcsú vagy, irigyellek érte, de mellé nagyon édes ez a pocak :) És gratula a mozgásérzésért :D ez olyan jó! Megkérdezhetem mit éreztél? :)

Monka: remélem hamarosan te is túljutsz azon a fránya hányingeres időszakon, viszont te így az elején nem fogsz sokat hízni, ellentétben velünk, akik már-már szinte mindent megesznek.. :roll:

Voltam ma védőnőnél.. Továbbra sem vagyok elragadtatva tőle :( Nem is tudom miért lesz valaki védőnő, amíg nincs gyereke :( Semmi tapasztalata nincs! Na mindegy, csak akkor lehet más a védőnőm, ha elköltöznék innen.. :twisted:
Két jó hírrel jöttem haza és egy rosszal..
A jó hír, hogy 5 hét alatt mindössze 1 kg jött fel :oops: , illetve megkaptam a beutalót a 16. heti AFP-re :D
A rossz hír, hogy a vérnyomásom ma csak 80/60 Hgmm :oops: :( Sosem volt nekem ennyire alacsony, de hát leszoktam a koffeinfogyasztásról!
Muszáj lesz reggelente meginnom egy laza kávét, mert egy hete többször is megszédülök, főleg bevásárláskor, vagy ha hosszabb ideig kell ácsorogni..

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

Megint itt vagyok, bár mostanában keveset, írok, mert a héten mindenap volt valami és este értem haza, akkor meg már nem volt semmihez kedvem, de mindig vissza olvastalak titeket szóval tudom mik voltak a témák. .:)

dr_nono: tök szép már a hasad :) nagyon jó, hogy már egyértelmű és mindenki tudja :) és hogy már érzed a mozgást, nagyon szuper!!! én is már alig várom, hogy érezzem, nem is tudom elképzelni milyen lehet, de már nagyon várom!! :lol:

nyufó: nekem nem szép a körmöm, kicsi, és nem igazán nő meg, na meg persze régen rágtam a körmöm, ami nagyon undorító, de "muszáj" volt. nekem meg mindig tetszett a műköröm, meg hogy szép színes, nincs vele gondom, megcsinálják nekem. és tök jó volt, én simán megszoktam. csak most a baba miatt mindenképp leszedettem volna, csak most előrébb hoztam.. de azt hittem rosszabb lesz, de nem fura, hogy kicsi, meg nem színes, de nem vészes. A gépelés még kicsit érdekesen megy, de megszokom.
Rágni meg már tuti nem fogom, mert évekik nem rágtam, úgyhogy szerintem most sem fogom. :)
Regina hogy van???? Vigyázz nehogy te is lázas legyél!!

Most megyek, mert meló van, délután jelentkezem.
Puszi mindenkinek!

KépKép

KépKép
t.timi

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:20-kor.
szonce82

Nyufó szegény Regi, remélem alvás után kicsit visszább megy neki :roll: orvoshoz mentek :?: és más tünete is van? nehogy te is elkapj valamit :( Nem a hányingerem már elmúlt, azért már nem vagyok rosszul (kopp-kopp) már egy jó ideje, csak ha eszek akkor néhány falat után úgy érzem, hogy a többi már rosszul esik és nem megy tovább a kajálás :( mégis lett úszógumim a felfúvódástól :cry:
Timi lakozd a körmöd akkor valami nagyon finom kis színnel, hátha attól jobb érzés lesz :D
Kis-csillag Nem a hányingerem már elmúlt, azért már nem vagyok rosszul (kopp-kopp) már egy jó ideje, csak ha eszek akkor néhány falat után úgy érzem, hogy a többi már rosszul esik és nem megy tovább a kajálás :( mégis lett úszógumim a felfúvódástól :cry:
És semmi módon nem tudsz ott új védőnőt kérni esetleg? Nagyon látszik a tapasztalatlansága?
Szonce a dokinál nekem is magas a vérnyomásom, de nekem csak a köpeny miatt :lol:

Kép
monka1

ááá meg sem kísérelek vissza olvasni... Majd később..... A pocik szépen kerekednek:) Majd én is küzdök. mindenkinek szép napot!

KépKép
Kép
krisztin76

Szonce: igen, fiatal, bár nálam idősebb 2-3 évvel.
Ezelőtt megkérdeztem tőle, mikor fogom ikrekkel először érezni a babákat mocorogni, mit mondott? Hogy már 10 hetesen :( Ami szerintem azért kissé eltúlzott időpont, pláne, hogy nem vagyok nagyon karcsú sem, mellső és hátsó fali lepényem van, és hát 10 hetesen még azért olyan aprócskák! Én úgy számítom jövő héten már kell érezzem, bár ma mondtam neki, hogy most is vannak olyan érzéseim, de még nem vagyok benne biztos (pedig már voltam terhes!) :lol:
A vérnyomásom a házidokkernél egyébként mindig 110 körüli, úgyhogy lehet csak a védőnőnél vagyok ennyire nyugodt :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:21-kor.
szonce82

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:21-kor.
szonce82

Sziasztok! :)
Kényszerítö körülmények hatására szabadnapot kaptam (elromlott a furgon). Egyrészt örülök, mert ma Veszprémbe kellett volna mennem alkatrészért és hát nem nagyon vágytam 300-400 km-t vezetni. Másrészt hirtelen nem is tudok mit kezdeni magammal. :D

Nyufo:
szegény Regi, remélem jobban lesz! mentek orvoshoz?
Mi majd 1 éve lakunk Ausztriában. Elötte 4 hónapig Spanyolországban laktunk Menorca szigetén (tavaly nyáron). A párom akkori munkahelye miatt, mert ott akartak befektetni, és piackutatás szerü feladatunk volt. Meg a fönök birtokát irányitani. Sajnos az egészböl nem lett semmi, a cég végülis szinte teljesen lehúzta a rolot. Viszont nyaraltunk egy jót és még pénzt is kaptunk érte.
:D
A párom osztrák-magyar állampolgár, de magyarul én tanítottam meg (kint nevelkedett)
Hát én is kicsit bizalmatlan vagyok az itteni terhesgondozással kapcsolatban, de eddig pozitívak az élményeim. Ami nagyon tetszett, h. a vérvétel, vizelet, UH, stb. ilyen általános vizsgálatokat a nögyógyász csinálta a prakszisában. Szval nem kellett külön korházba, laborba menni. A jövö héten megyek genetikai vizsgálatra Bécsbe. A családunkban sajnos elöfordul a cistas fibrosis nevü genetikai betegség, és a biztonság kedvéért elküldött a nögyógyászom. Remélem én nem hordozom a betegséget.
Az angol terhesgondozás nemjó? Furcsa, nem is gondoltam volna.
:lol:
Kis-csillag:
amikor a lányommal terhes voltam, az én védönöm is kezdö volt, gyerek nélkül. Az idösebb terhesektöl, és a többgyerekes anyukáktól többet megtudtunk, mint töle. Nem is nagyon kérdezett senki semmit a csajtól, egymást faggattuk.

Monka:
irigyellek, én 2 hét alatt 1 kg-ot híztam. Kiszámoltam ,hogyha ilyen ütemben hízok továbbra is, akkor mire megszülök 15-16 kg-ot fogok felszedni. :shock:

Kép
zsuzs35

Szonce82:
köszi, dejó ötlet! a fiúnevekkel úgyis bajban vagyok.

Kép
zsuzs35

sziasztok
bocsánat a zavarásért!gyönyörű bébi ruháim vannak,olcsón,200-600ft-ig,nagyon szépek,jó minőség,nem bálás!!!!általában 1 gyermek viselte!
ha érdekel irj:))érdemes megkukkolni:)))

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 12Honapos#

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... fiu07Evig#

további boldog pocakosodást nektek:)))

bibar

Sziasztok!

Itt mindenkinek akkora a pocakja, és olyan formás, hogy én most nem rakok fel, hiába 2. bab, a reggeli hozzátok képest nudli. :( Az est meg ugye nem mérvadó, mivel én is rengeteget eszem, eddig kb 3 kilót híztam. Hát nem örülök, de ez van... :(

Nyufó, jobbulást Reginek, küldöm a gyógypuszikat!

bettike, nekem Marcival jött elő a candida, én annyira nem izgatom magam miatta, tejtermék nélkül nem is bírnék meglenni, a sajt a mindenem. :oops:

Monka, Avrenim, hihetetlen, milyen bukó emberek vannak! :evil:

Kiscsillag, gratulálok a jó eredményhez és az esküvőhöz. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze:
A Marcell név nekem is nagyon tetszik, föleg a Marci becézés. Sajna a család leszavazta :?
Most a Mathias néven gondolkodok, és magarul becézném Matyiként

Kép
zsuzs35

Zsuzs, köszönöm szépen. Szép név a Matthias is. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze: