Sziasztok!
Nyufó: ebből a szempontból biza előnyös ha kétpetéjűek..
T.Timi: nekem sem ez volt a legfőbb vágyam, de most már kezdek megbarátkozni vele, illetve az előnyével - akár 7 éves korukig itthon maradhatok velük GYES-en.
Bettike: nekem is pont olyan keményes, olyan nem hájas
ez jelzi nekem is, hogy növekszik minden szépen..
Hintaszékem nekem van, te egy babával biztosan nagyon jól kitudod majd használni, nekem lehet nem lesz hozzá sok szerencsém kettővel, de szülésig kellemesen elringatom őket odabent
Írok nevet iwiw ügyben
Avrenim: valóban annak tűnik, de már nagyon kijárt egy kis siker, az elmúlt két év a pici halála óta úgyis csak úgy eltelt, mindenféle örömködés nélkül
Ezt a kiborulást megértem, ez olyan bunkóság.. Én ha telefonálok és valakivel összefutok pl. az utcán, akkor is lerakom és visszahívom a másikat majd később, hogy milyen sok hibbant nő van (A jelenlévők mindig kivételek
)
Nem semmi, a méretnövekedés nálatok! Ez nagyon szép!! A Baby meg azért tutira megbocsájt
A barátnőket sajnálom, az ilyenek nem azok, csak kellékek az élethez
Dalmicsek: mi bementünk az anyakönyvvezetőhőz, és ő pikkpakk elintézte visszamenőlegesen az apasági nyilatkozatot, és ingyen. Mert korábban volt egy időszak, ha jól tudom, hogy azért is fizetni kellett.. :twistedevil: Nálatok nem tudom hogy működik, hogy kerületileg külön vannak-e az anyakönyvesek, de szerintem ott kellene kezdenetek, akár egy érdeklődős telefonnal.
Szülésre 300 napnál nemrégebbi apasági nyilatkozatot kell vinni.
Ohh, s nekem is írhatsz iwiw ügyben
Msi: 4D-vel még várok
mert ha megyek is, csakis Budapestre a 4D Genesisbe, de az nekünk kb. 25-30ezer Ft-os mulatság lenne
Azért majd a saját orvosom megkérdezem, Ő csinál-e ilyent, mert akkor inkább neki fizetek s nem utazok el messzire
Nem mondták meddig érdemes, de én úgy a 24. hétig bezárólag mennék el, addig talán tuti beleférnek
Mellesleg nem ám csak te vagy "bálna"
hidd el, hogy én is, de jelenleg nem zavar, csak a babóknak jó legyen odabent sokáig
Ez a bölcsis dolog nagyon durva
A felfogásod tetszik, muszáj pozitívan gondolni mindenre, remélem hamarosan rendeződik minden!
Szonce: tetszik a felsőd, és ha vezetsz, ha nem, csinos a te pocakod is
Zsuzs35: hát akkor előre is gratulálok a csodás évfordulóhoz!!
Monka: nem semmi történet!
ahogy végigolvastam, jujj de be tudtam volna olvasni annak a villamosos nőnek
vagy akár be is húztam volna
Talán nem hagytam ki semmit.. Mert amilyen huzatos az agyam..
Este még benézek, szép napot addig is!