Sziasztok!
Kata,mintha magamat olvasnám,ez a szopi dolog nem egyszerű.Nekem is állandóan ettek annak idején.Akkor azt gondoltam,milyen jó lesz,ha már cumisüveg megy majd,aztán amikor pótolni kellett,az volt a legnehezebb,cici is,meg tápi is,aztán mire elfogyott a tejcsim jött a hozzátápi,szóval még mindig nem lett egyszerűbb.Talán ha már nokedlit esznek csirkepörkölttel,majd akkor könnyebb lesz
Babakocsizás szuper,nálunk Balázs rögtön durmol,Noémi nehezebb eset,de ő is elalszik,csak mindig hamarabb felébred.
Timi,milyen jó fej a védőnőd
Hát igen,két gyerekre az lenne az ideális,ha ketten lennénk,de ugye valakinek dolgozni is kell.Ma én is egyedül leszek a két kis betegemmel,ami az orrszívások miatt a legrosszabb,mert bár föléjük térdelek,hogy a kezük ne legyen útban,de a fejüket rángatják,így egyedül elég nehézkes,apa szokta a buksit tartani.Satut mégsem hozhatok
Én már alig vártam,hogy elkezdjük a hozzátáplálást,amikor almát ettem odatartottam Balázsnak,és édesen nyalogatta,majd majdnem beszippantotta a darabot a kezemből.
Mindenesetre kamerát izzítsátok az első evéshez
és papírzsepi,mert a könnyeidtől nem fogsz látni,annyira fogtok nevetni
Mi éjszakánk remek volt,Noémi 3-kor kelt,evett,majd 4-kor már aludt is.Balázs nem ébredt,még most is durmolnak,bár már hallok mocorgást.Persze nem csodálom Noémit,este 20 tápot evett,és 20 vizet ivott.Ahhoz képest sokáig húzta,este 8-kor beájult mindkettő.Féltem,hogy visszaszoknak az éjszakai keléshez,evéshez,de úgy tűnik megúsztam.
Én tegnapra megint betaknyosodtam,tüsszögök,és köhögök nagyon.Ja,és Balázs is újra nagyon tüsszög,és egész nap folyt az orra.Azt hittem ő már kifelé jön belőle,de ezek szerint oda-vissza fertőzzük egymást
Babusok,jobban vagytok?
Többiek nem betegek senki,ugye?
...na ébredés van,majd jövök,ma legalább össze lesznek hangolva.