Új privát üzeneted érkezett!

Vanda,köszi.Most nincs láza,de valószínű fáj a torka,mert sírva eszeget.Így is adhatok?
Vendég

Nyuszi!
Nurofent adjál neki, az nálunk bevált torokfájásra.
vovanda

Vanda,sajnos nem tudtuk beadni a nurofent,maradt a germicid kúp.Eleinte szépen megette,meg az antibiót is azzal adom ami a nurofenhez van,de már semmit sem akar,10 perc sírás után feladtuk,mert már hangja is alig volt,de a száját akkor sem nyitotta akkorára,hogy beférjen a fecskendő.Van valami trükk?
Vendég

Nyulasz: cumisüvegben pici vizzel vagy gyümilével vagy amit iszik? csak kevés legyen, h tuti megigya :wink:
Nektek is gyógypuszik ám :wink: mi meg köszönjük, koppkopp, de már sirnak, h meglátják a porszivot :? :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Babus,köszi,de a szirup nem akad el a lukon?Ja,meg az ivás sem egyszerű,arra nem tudok hagyatkozni,mert sokszor nem fogad el semmit.

Enyémek is sírnak a porszívótól :(
Vendég

Nyuszi!
Nekem a kiscsaj veszi be pokoli nehezen a gyógyszereket... Nurofenből van kúp is, ugyanazt tudja, mi szeretjük. Panadol szirup helyett meg tudsz adni Mexalen kúpot.
vovanda

Nyuszi, Babusok, jobbulást Nektek! Sok-sok gyógypuszit küldünk!

Tigris, remélem találsz segítséget, mert bár nekem csak kettő van, de tudom, ha éjszaka kikészülök, a nappalt is sokkal nehezebben viselem. Sok-sok erőt kívánok Neked!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Reunion, velem is előfordult, hogy már csak akkor tértem észhez, mikor apa ott állt az ágyamnál a gyerekkel. Szörnyen kimerült lehetsz Te is. A nappalok is ismerősek, van, hogy du. jutok el a fogkeféhez én is, és a délelőtti altatást a teraszon pizsiben és nagykabátban nyomom. De lesz...om. Igazat adok Vandának, egyre nagyobbak, egyre könnyebb velük. Vannak napok, amiket úgy kell "túlélni", de aztán jönnek cserébe a szívmelengető mosolyok, hatalmas zabák, az átfordulások, a kúszások, és minden egyes apró momentum, aminek úgy örülsz majd, hogy ezek a kikészült napok csak halovány emlékek lesznek. :roll: :wink:

törpilla812

Sziasztok!

Mi még mindig betegen :(

Törpi,pizsiparti a teraszon? :lol:

Vanda,Babus,végül megtaláltam a megoldást a nurofen,meg az antibio beadására.Noémi beveszi magától :lol: Nem én teszem a szájához a fecskendőt,hanem a kezébe adom,próbálom elvenni,ő meg annál inkább tuszkolja a szájába...végül anya megenyhül,megengedi neki,hogy a szájába vegye,én meg csak megnyomom a végét :lol: hát,néha kiköp belőle,de nem merek még adni,mert ki tudja mennyi csúszott le.Nem értem miért nem lehet kúp formájában antibiót gyártani :roll:

Többiek jól vagytok?
Vendég

Nyulasz: de jó technika! Ezt megjegyzem! :lol: Azért már jobban vannak a gyerekek ugye?

Babusok: jobbulást nektek is!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok! köszönjük szépen koppkopp alakulunk, bár még megy a porszi meg pici köhögés, de határozottan jobb a helyzet :wink:
Remélem itt is meggyógyul Mindenki hamar :wink:
Nyulasz: na milyen ügyiCsajszid van, egyedül veszi be a gyogyit :lol: :wink:
Törpi: na ilyen napjaink nekünk is voltak, de már alig emlékszem :lol: :lol: mostanság nagyon jó, ahogy együtt vannak meg minden, imádom :lol: (perszepersze minden pillanat szuper volt-van-lesz) na de az a cuppantós puszi és én is szoktam ám kapni :lol: ...a következö meg az lesz mikor végre azt mondják, h Anya és nem csak ApaApaApa :lol: :lol:

babusok
Budapest

Nyuszi, pizsiparty :lol: :lol: :lol: :lol: Egyedül adagolja a csaj a gyógyszert? Nem semmi!

Babusok, szerencsére már nekünk is ritkák az ilyen napok, de azért még egyszer-egyszer becsúszik. Puszi? :roll: Irigy-irigy! :wink: Hát igen, az Apa-apa, az nekünk is jól megy :? Én meg vagyok a kiszolgálószemélyzet, bocs! :P

Mindenkinek jobbulást!!! Sok gyógypiszi!

törpilla812

Timi,ma először már Noémi kedve is jó,persze ha nem lát porszívót.Viszont egész nap váltják egymást,így még nem jártam,egyik kel,a másik fekszik.Milyen egyszerű az élet egy gyerekkel :lol:

Törpi,ez a sorsunk.Bár nálunk apa már több házimunkát végez mint én.Este mondom Noéminek,jó lenne,ha ennél már,mert apának kéne segítenem teregetni...erre apa,ja,inkább fordítva kéne,hogy ő segít nekem :lol: persze egyedül is jól boldogul :wink:

Babus,puszit én is várom,mert ez a nyálas harapdálás még nem az igazi :lol:
Vendég

Sziasztok!

Teás próbálkozás abba maradt :roll: Azóta kb másfél 2 óránként esznek a srácok. Beletörődtem, és szoptatok, ha kérnek... bízok benne, hogy lesz ez még jobb is! Nagyon keveset alszok!

Johanna irtó hisztis mostanság :cry: most épp azért bömbölt, mert nem mehetett le anyuékhoz az alsó szintre. Be szoktam vinni a fürdőbe, és eldumálok vele, volt hogy megmostam az arcát hideg vízzel! Most épp rácsuktam az ajtót, hogy kitombolja magát. Aztán kijött, és vissza mentem vele, lemostam a kitúrt taknyot - ilyenkor biza fújja kifelé a sok cuccot :? és szépen elbeszélgettem vele. Már nem sírt.

Elkezdtünk sétálgatni járni, most hogy jobbak már az utak! Srácok egyenlőre addig alszanak, míg zötyög a kocsi, de Gergő már párszor tovább is bírta :) Remélem megszeretnek nagyokat aludni a levegőn, mert jó lenne!

Papaverin amúgy szerintem nem tett jót. Első alkalommal aludtak csak nagyot, de másnap mintha inkább felpörögtek volna tőle! Azóta nem adom, de lehet hogy ma adok nekik... jó lenne ha nagyobbakat aludnának!

TIMI: néhtem iwiw-en a fotóitokat. Szép gömbölyű Alexa! De olyan mások a csajok! Nagyon édesek :)

Nyulasz: sajnálom, hogy még mindig betegek vagytok :( Jobbulást....

Bocs csak ennyire futotta, mennem kell, mert fürdetünk!

cupp

Kata
labkat

Kata: igen nagyon mások a lányok, de a fiaid nagyon hasonlítanak! Vagy csak én látom úgy!? Bálint mosolya eszméletlen! Nálunk Hanga a vigyori, Alexa meg a komoly.

Nyulasz: ha nem is minden nap, de hetente 1x mi is megállapítjuk, hogy 1 gyerekkel mennyire egyszerű lehet az élet!

Páromnak lassan kezdődik a 3 műszak, úgyhogy amikor délutános, egyedül leszek pont a nehezére. Majdcsak menni fog az is, csak nem lesz könnyű. Ma itt volt a védőnő, felajánlotta, hogy jön segíteni, ha szólok. Jó fej! A hozzátáplálást is átbeszéltük, táblázatot is adott, hogy mikor mit és persze a lelkemre kötötte, hogy ha lehet, azért 6 hóig ne kezdjük el, de ha nem bírok magammal akkor legyen 5 hó! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Kata,mintha magamat olvasnám,ez a szopi dolog nem egyszerű.Nekem is állandóan ettek annak idején.Akkor azt gondoltam,milyen jó lesz,ha már cumisüveg megy majd,aztán amikor pótolni kellett,az volt a legnehezebb,cici is,meg tápi is,aztán mire elfogyott a tejcsim jött a hozzátápi,szóval még mindig nem lett egyszerűbb.Talán ha már nokedlit esznek csirkepörkölttel,majd akkor könnyebb lesz :lol:
Babakocsizás szuper,nálunk Balázs rögtön durmol,Noémi nehezebb eset,de ő is elalszik,csak mindig hamarabb felébred.

Timi,milyen jó fej a védőnőd :shock: Hát igen,két gyerekre az lenne az ideális,ha ketten lennénk,de ugye valakinek dolgozni is kell.Ma én is egyedül leszek a két kis betegemmel,ami az orrszívások miatt a legrosszabb,mert bár föléjük térdelek,hogy a kezük ne legyen útban,de a fejüket rángatják,így egyedül elég nehézkes,apa szokta a buksit tartani.Satut mégsem hozhatok :lol:

Én már alig vártam,hogy elkezdjük a hozzátáplálást,amikor almát ettem odatartottam Balázsnak,és édesen nyalogatta,majd majdnem beszippantotta a darabot a kezemből.
Mindenesetre kamerát izzítsátok az első evéshez :lol: és papírzsepi,mert a könnyeidtől nem fogsz látni,annyira fogtok nevetni :lol: :lol: :lol:

Mi éjszakánk remek volt,Noémi 3-kor kelt,evett,majd 4-kor már aludt is.Balázs nem ébredt,még most is durmolnak,bár már hallok mocorgást.Persze nem csodálom Noémit,este 20 tápot evett,és 20 vizet ivott.Ahhoz képest sokáig húzta,este 8-kor beájult mindkettő.Féltem,hogy visszaszoknak az éjszakai keléshez,evéshez,de úgy tűnik megúsztam.

Én tegnapra megint betaknyosodtam,tüsszögök,és köhögök nagyon.Ja,és Balázs is újra nagyon tüsszög,és egész nap folyt az orra.Azt hittem ő már kifelé jön belőle,de ezek szerint oda-vissza fertőzzük egymást :evil:

Babusok,jobban vagytok?

Többiek nem betegek senki,ugye?

...na ébredés van,majd jövök,ma legalább össze lesznek hangolva.
Vendég

Sziasztok!

Elbúcsúzom egy időre, mert be kell látnom, hogy nem tudok napi szinten visszaolvasni és internetezni. Igyekszem néha benézni és ha bárkinek tudok segíteni valami, akkor írjon privit.

Képek a csajokról:

http://www.harmasikrek.tigriske.fotoalbum.hu/

Kép
tigriske1978

Jó reggelt!
Tigriske: gyönyörűek Csajszikáid :wink: remélem még hallunk Rólatok itt :wink: Minden szépet és jót Nektek!
Nyulasz: köszi, koppkopp nem vészes, de még mindig köhögnek meg taknyosak, remélem lassan már meggyógyulnak :?
Nektek is jobbulást ezerrel :wink:
Timi: aztaa micsoda védönénid van :lol:
Kata: elképzeltem hisztiCsajszidat 2x :lol: :lol: hu mi lesz még itt :lol: nagyon ügyi vagy a szopival :wink: kis idövel bizti lesz hosszabb alvásuk is fiúknak :wink:

babusok
Budapest

Tigriske,gyönyörűek vagytok,végignéztem a képeket :D Nem semmi,három prüntyővel.Azért néha adj hírt,meg hozz képeket!Nem baj,ha nem olvasol vissza,és nem reagálsz a dolgokra,szerintem mindenki megérti.

Babus,hihetetlen,hogy mennyire nehezen lehet kimászni ebből a carból.Hajrá tavasz!
Vendég

Nyulasz: na ez az, én is mindig utoljára leszek beteg, és újra fertőzöm az egész családot :( Remélem nálatok nem így lesz, és a tavasz beköszöntével ti is meggyógyultok!

Tigriske: szerintem azért ha nem is követed az eseményeket, néha írj egy egy helyzetjelentést rólatok. Engem érdekelne így is a jelenléted.

Timi: ugye máig kérdés bennem, hogy egypetéjűek e a srácok... Néha egyformáknak látom őket, néha nem. Részleteiben nézve egyforma a szájuk, a szemük, a szempilláik, a szemöldökük, az orrocskájuk, talán a fülük és a fejformájuk kissé más, de lehet a súlykülönbség végett. Majd alakul :)

Teszek fel ide is képeket, hogy mások is láthassák!

Kép Bálint mosoly

Kép Gergő csücsörke

Kép

Kata
labkat

Sziasztok!

Jó állapotban lévő Peg Perego Duette SW babakocsit keresek. Aki esetleg tudna, legyen szíves privit írni!

Köszönöm!
lotion

Tigriske, annyira szép ez a három lány! Az nem csoda, hogy nincs időd ide jönni, de ahogy a többiek is írták, csak néha egy rövidke helyzetjelentés olyan jó lenne! Szorítunk, az egyik legnehezebb részen már túl vagytok! És nagyon ügyesen!

Kata, annyira jópofa ez a két srác! Bálint huncut mosolya :lol: Na meg Gergő grimasza! Gondolom okoznak jópár vicces pillanatot.

Nyuszi, oda-vissza fertőzés :( Én már udvarlok a tavasznak egy ideje, remélem jön már :wink:

Timi, létezik ilyen védőnő is? :shock: Én csak az ellenkezőjével találkoztam sajnos eddig :? Én is nézhetek iwiw-ws képeket :oops:

Mi egészségileg jól vagyunk (lekopogom), alvásunk Edit homeopátiás segítségének köszönhetően többnyire jobb, de azért még előfordulnak enyhébb kiképzésű éjszakák. Kegyetlennek kéne lennem kb. egy hétig, aztán biztos leszoknának az éjszakai kelésről, de nekem ez nem megy :?
Voltunk ma babamasszőrnél, Emmával semmi gond, Mírának a gerincén viszont érződik a korai felállás, kicsit maszírozgatni kell esténként fürdéskor. Valamint a lábfeje állása miatt azt javasolta, hogy éjszakára adjak rá cipőt felemásan :shock: Hát ha eddig nem volt alvás, akkor most már tuti nem lesz. :?
Kiakasztottak, kaja helyett üvöltöttek. Előtte meg azért, hogy ehessenek. Na most legyek okos. Tudom, fogzanak, de ez mindenre magyarázat ???? :?: :(

törpilla812

Tigriske!
Szépek a csajok. :D Néha írj, hogy mizujs veletek.

Kata!
Tényleg nagyon hasonlítanak a srácok. Viszont én ismerek tuti kétpetéjű fiúkat, akiket nem tudok megkülönböztetni. :D

Lotion!
Ikresek.hu-n nézz szét, ott elég gyakran hirdetnek.
vovanda

Törpi: privit megy!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt!

Pindur lányom átvert! 6.50-kor kiabált, hgy hol vagyok már, ő fent van. Ilyenkor mindíg az jön, hogy hanyatt fordítom és elnézelődik mindkettő, amíg teázom-reggelizem. Erre panaszkodik egyfolytában és dörzsöli a szemét. Hasra teszem, odaadom a cumit és alszik tovább. :shock: Hanga drágám meg elvigyorog a népes állatseregnek így reggelente.

Tigriske: néha tényleg jelentkezz. Nem kell visszaolvasni, csak adj hírt magatokról. Nagyon szépek a lányok, te pedig nagyon ügyes vagy!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Zsófi,Mátyásodnak nagyon boldog névnapot!
A babakocsi amit vettetek esernyőre csukható?

Kata,nagyon cukik :lol: Mi is sokat nevetünk a grimaszokon :lol:

Timi,soha rosszabb átverést :wink: Én éjfélkor már keltem Noémihez.Este nem eszik,megint éjjel pótolta be :x
Ugye milyen jók igy a reggelek,hogy nem ugrás ki az ágyból,és hipp-hopp kaja,mert megy az üvöltés.Van időnk magunkhoz térni.

Törpi,naja,mindent a fogzásra nem lehet fogni :roll: vagy igen :?
Noémi ugyanezt a műsort nyomja,kiabálás,hogy kaja,kaja,nagy hévvel nekiesik,eszik 20-at,majd sír :shock: Aztán nem is tudom megetetni rendesen,elalszik ennyivel,éjjel meg éhes lesz.
Cipő :evil: az is lehet,hogy nem fogja zavarni.
Ha túl leszünk ezen a nyavaján,akkor én is elviszem Noémit dévényishez,mert furán tartja a kézfejét,sokszor hasalás közben egész kifordítva,meg amikor eltolja a cumisüveget,akkor sem tenyérrel a cumisüveg felé,hanem a kézfejével...tehát mire odaér a keze,kifelé áll.Nem régóta csinálja,de aggaszt.

Mi ma megyünk Balázzsal vissza a törökbálinti kórházba,remélem a doki megnyugtat.És remélem nem szedünk ott össze megint valami nyavaját.
Holnap mennénk gastroenterológiára,de lemondtam a takony miatt,nem hiányzik,hogy útközben,meg ott nem tudjuk leszívni az orrukat.Bár már jobb a helyzet,de ha Noémi aki rosszabbul viseli a dokikat,elkezd sírni,akkor tuti taknyos lesz.
Vendég

Hihetetlen dolog történt, mikor vinnyogást hallottam a gyerekszobából és ránéztem az órára, nem hittem a szememnek; 5:30. Aztán még egy óra szunya a hasamon tovább, és fél 7-kor reggelizett a banda. Még ilyet, méééééééééééééééééég! :)
Délelőtt, gondoltam nekem sem árthat meg egy kis fény, eltolom a lányokat a gyógyszertárba kiváltani tápit. Emma pikk-pakk bealudt, Míra viszont fél12-ig elsasolt. Nagyon élvezte, hogy annyi minden új tárul a szeme elé. El is felejtette, hogy már 5 órája nem aludt :lol:

Timi, köszi :wink: Szerencsés vagy, nekem ritkák az ilyen nyugodt kelések. A kicsi törpeterrorista, Míra szinte minden alkalommal sír, mit sír, üvölt, ha felébred, azonnal kaját akar. Ha jobban meggondolom, akkor Emma lehet, hogy hajaz a lányaidra, mert már szerintem korábban felébred, és eljátszik az ágyában, csak én erre nem ébredek meg, ezért a végén már sírással ad hangot az elégedetlenségének, hogy miért nem veszi már ki valaki onnan a mélyből :? :oops:

Nyuszi, remélem minden rendben lesz Balázzsal, majd jelentkezz. Noémi kézfejtartása :shock: Még nem láttam, de nem is hallottam ilyet. Dévényis biztos mutatni fog néhány tornát, ami nem fog tetszeni a Kiscsaj kezének, de az izmokat helyreteszi. Aztán lehet, hogy csak most így tetszik neki, és szórakozik csupán. Én most megnyugtatásom végett kértem a város legjobb ortopédusától időpontot, megnézetem vele mindkét csajt. Az a tuti. Masszás meg két hét múlva újra.

törpilla812

Törpi,megjártuk törökbálintot,Balázs szépen alakul,még vasárnapig fújni kell a ventolint 4 óránként.

Örülök a jó éjszakátoknak,hátha,hátha ... :D Mi is akkor keltünk.Vagyis Noémi éjfélkor,együtt meg akkor.Hát én jobban örültem az előző éjszakának,a 7 órás keléssel :lol: De most jól jött ki,mert így pont volt még egy evés doki elött.

Még régebben volt érdekes fejtartása Noéminek,beraktuk a hordozóba vagy hintába,és balra fel elfordította a fejét.Aztán elhagyta...remélem mire eljutnánk vele,addigra ezt is elfelejti,szerintem is inkább egy rossz szokás,mert teljesen jól is tudja tartani a kezét.Na,majd kiderül.Persze sosem baj,ha rájuk néz szakember. :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Egy ideje olvasgatlak Benneteket és örülnék neki, ha befogadnátok a kis csapatotokba.

A mi rövid történetünk:
2009. május 27-én hosszú évek próbálkozásai után a Kaáli Intézet segítségével megszületett Fanni és Matyi, a szemem fényei.
Azóta már a maguk majdnem 9 hónapjával igazi kis zsiványok lettek és szívesen "beszélgetnék" hasonló helyzetben lévő anyukákkal.

Régebben egyébként a Beültetés előtti és utáni... topikot olvasgattak és néhány évvel ezelőtt írtam is oda, más néven, úgyhogy pl.Nyulasz és Zsófi történetét nyomon követtem...

Remélem pozitív fogadtatásra talál a levelem nálatok.

Addig is üdv mindenkinek és jó babázást:

Móni
lpemoni

Nyuszi, de örülök a jó hírnek! :D Többet akkor nem is kell már menni? Vagy lesz még egy utsó kontroll? Vagy majd csak pár hónap múlva? Hogy van ez ilyenkor?
Én már ennek az 5:30-nak is úgy tudok örülni ám :roll: Emma is kelt amúgy fél kettőkor, de pár perc alatt megnyugodott és már tettem is vissza az ágyába. Valószínű tényleg ezúttal a foga volt, mert ma reggelre kifigyelt a 3. fogacska is. Na és hogy valamit végre együtt csináljanak, hosszú hetek kínlódása után Míra foga is kijött. Csak épp az első :? :lol: 10 hónaposan épp ideje volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Lpemóni, üdv köztünk! Én személy szerint roppant mód örülök Neked, mint ahogy Mó Móninak is :), mert hasonló korúak a gyerkőceink :wink: Meg amúgy is, jó hallani/olvasni sikeres Kaális történeteket, hogy egy újabb család vált teljessé, boldoggá :D Gyere gyakran - persze ahogy a kis Zsiványok engedik.

Boldog névnapot Matykódnak és Zsófi Matyijának is!!!!

Vanda, ha erre jársz, tudnál segíteni abban, mekkora bűnt követek el azzal, ha élesztővel készült sajtospogit hagyok zabálni a gyerekeimnek? Nézegettem recepteket, de a vajas is sütőporral készül. Az jobb lenne? Annyira rácuppantak, hogy az uzsonnára kapott joghurt után kimondottan követelik. Házi készítésűt kapnak, de szívesen sütök én is nekik, ha ez nem gond ennyi idős korban.

törpilla812

Jó reggelt!

Bocsánat nem figyeltem, de kicsit megkésve: nagyon boldog névnapot kívánok a Mátyásoknak!

Lpemóni: üdv itt! Mi szintén Kaálisok voltunk. :wink:

Nyulasz: további jobbulást!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Törpilla, Timi:
nagyon köszönöm a kedves fogadtatást :-)

Sajnos mostanság az éjszakákkal nekünk is gondjaink vannak: simán elalszanak este a lurkók és nem mondanám azt sem, hogy nem alszanak éjjel, de nagyon-nagyon sokszor megébrednek, vagyis inkább felsírnak: hol csak cumi kell, hol kis dajkálás és ők még mindig nem szoktak le a hajnali evésről :( :(
6 hónapos korukig nagyon szépen aludtak, de amióta fogzunk (Matykónak már a 7.foga jön, Fanninak csak 2 van) elég zűrösek az éjszakák. Van valakinek esetleg valami csodamódszere? :D

Ja, és nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntéseket Matykó nevében is!

Szép napot mindenkinek: Móni
lpemoni

Zsófi,

természetesen a Te Matyidnak is nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!
lpemoni

Törpi: fogtündér nagyon dolgozott nálatok! Gratula a fogakhoz!

Képzeljétek, lányaim nyálzanak és a cumit kaja közben is inkább rágják, mint szívják. Alexa két napja megtanulta fújni a nyálát összeszorított szájjal, azóta folyton csinálja, olyan édes! Meg nyálas! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kép
Tegnap délutáni edzés.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

MEGJÖTT A PIHISZÉK :D :D :D De a fiúk még annyira nem élvezik :(
Persze vígasz ajándékot végül nem kaptunk, de egye fene!

Móni: üdv itt közöttünk :)

Mátyásoknak utólag is boldog névnapot :)

Hosszú alvásokért GRATULA!

TIMI: nekem is nyálzanak a fiúk, de még mondjuk nem rágják a cumit. Veruska 4 hósan már fogzott ám!!! Szépek a csajok!

CUPP

Kata
labkat

Móni!
Üdv itt nálunk. Most nincs vonalzóm (majd egyszer): úgyhogy gyorsba: van egy 4 és fél éves Balázsom meg egy 1 éves Dani-Réka kettősöm.

Törpi!
Módjával adhatsz. Ha bajuk lenne tőle, azt úgyis látni fogod.

Timi!
Áááá, minnyá' leesik az a gyerek. :P :lol:

Kata!
Na végre pihiszék...

Összas Matyinak boldogat!
vovanda

Kata: jó sokára ért oda az a pihiszék, de a lényeg, hogy megvan!

Vanda: jaja, körbe is vannak barikádozva nap közben, kivéve, ha anyára rájön a fotózhatnék. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok megint!

Ő a mi Veronikánk!

Ha gondoljátok, szavazzatok rá!

www.netslager.hu/media/view/329

Kata

Kata
labkat

Sziasztok!

Kata:
nagyon szép kislány Veronika! És ő már biztosan tud segíteni Neked a fiúk körüli teendőknél! Emlékszem, hogy anno én is elég sokat vártam a pihenőszékre, de azóta is a legkedvesebb "bútordarabjaim", nem is tudom, mit kezdtem volna ezek nélkül. Kár, hogy már nem sokáig tudjuk használni...

Vanda,
Nekem sincs még vonalzóm, de majd megpróbálok gyártani egyet, bár nincs benne túl sok gyakorlatom
Gratula a csipet csapathoz!
Háát, egyikőtöknek sem lehet egyszerű 3 gyerkőccel.

Nekem "csak" az ikrek vannak, nem tudom, milyen lehet 1 babával, de Nektek nem volt még nagyobb kihívás az első csemete után egyszerre 2 baba?

Timi,
tényleg vigyázz nagyon a csajokra, pillanatok alatt meg van a baj!

Törpi,
Te lánykáid már miket tudnak? Felállnak már?

Móni
lpemoni

Sziasztok!

Móni,üdv itt :D bár nem tudom milyen néven futottál,örülök,hogy idetaláltál.
Ja,ettől a fogzás miatt nem alszunk dologtól én is félek.Én amíg nem lettek betegek adtam nekik a chamomillát,meg néha viburcol kúpot.Aztán segít-e,fogalmam sincs.Most,hogy Balázs újra végigalussza az éjszakát nem biztos,hogy kellettek ezek,Noémi meg csupán azért ébred,mert este nem hajlandó enni,csak 20-30 mili tápot.Még a panadolt hallottam,esetleg próbálgasd,bár szerintem már néhány dolgo túl vagytok ti is.
Mátyásodnak nagyon boldog névnapot!

Törpi,már nem kell visszamenni Balázzsal.
Éljenek a fogacskák :D Noémi még fogatlan,Balázsnak az a kettő szépen virít,de nagyon lassan nől.Viszont már jól tud harapni :lol:
Ti már pogácsáztok :shock: Én még a lereszelt almát is átnyomom szűrőn,nehogy darab maradjon benne :oops:

Timi,jujj,tényleg le ne essenek :shock: De nagyon cukik.Haj csak egyiknek jutott? :lol:

Kata,én már nem bíztam benne,hogy lesz széketek.De örülök,hogy megérkezett.Na,eddig sem rendeltem vateráról,meg teszveszről,de ezek után meg biztos nem is merek majd :roll:
Szavasztam a lányodra,nagyon édes :D

Engem kiscsaj kikészít ezzel az este nem eszünk,majd éjjel :evil: Jól elromlott.Viszont már kevesebbszer kell szívni az orrát,bár így is napi 6-7 alkalom.

Lányok,ilyen időben mint ma,már nem kell kesztyű,meg plussz takaró rájuk kint,ugye? :roll:
Vendég

Nyulasz: mindkettőnek van haja, bár Alexának kétség kívül kevesebb, rövidebb és még szőke is, hogy még csuribbnak látszon. :lol:

Én ma nem raktam rájuk takarót, de még így is majd meg gyulladtak, olyan melegük volt a bundazsákban.

Holnap megyünk szemészetre meg szív uh-ra. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Móni!
Én váltig állítom, sokkal nehezebb kapásból ikrekkel kezdeni. Nekem már volt így némi rutinom, a nagy fiamról tudni kell, hogy iszonyatos rosszul alvó, többemberes baba volt, én meg bazi sokat voltam vele egyedül. Az ikrek ketten együtt nem bőgtek annyit, mint ő egyedül. Na meg a volt férjem sem állt éppen a helyzet magaslatán.... :D

Nyuszi!
Az almadarab neccesebb, mint a pogi.
Ruha: enyémek harisnya+vastag nadrág, felül body+pulcsi+dzseki-sapka. Kesztyűt egy percig nem tűrték. Ha fúj a szél, még felszerelem a lábzsákot.
vovanda

Nyulasz,
köszi a segítséget, mi is próbáltuk a chamomillát és a viburcol kúpot is, de nem igazán vettem észre változást. Igazából - ahogy írtam - nem is az alvással van baj, most is már kb. fél órája húzzák a lóbőrt és az első 2-3 óra ok, aztán kezdődik a felsírások időszaka, hol egyik, hol másik, van úgy, hogy fél óránként is kelnem kell. Mi mondjuk egy szobában alszunk velük, arra is gondoltam, hátha ez a baj, de amikor a múltkor próbaképp másik helyen akartunk aludni, miután éjfélig kb. 4-szer szaladtam át, úgy döntöttem, hogy inkább mégis odaköltözöm hozzájuk.
A mi sétafelszerelésünk ma:
vastag rugi, overall + lábzsák, takaró nélkül és nekik is melegük volt így is :-)
Ja, és a másik topikba még évekkel ezelőtt írogattam, még Vikimi és Zsebi idejében, azóta csak olvasó üzemmódban voltam..

Vanda,
hát ebben lehet valami, amit mondasz.
Én személy szerint elég izgulós típus vagyok, de amikor megszülettek a bébik, annyira természetesen alakult minden, mintha világ életemben anya lettem volna... Na nem mondom, hogy a fürdetések körül nem volt egy kis kavalkád az elején, de már az első este sem engedtem a mamáknak, hogy maradjanak és segítsenek... Azóta viszont nagyon sokat itt vannak és tényleg sokat segítenek, ami jól is jön, mert a manóim nappal sem viszik túlzásba az alvást mostanság...

Timi,
miért kell szív UH-ra mennetek? Koraszülöttek voltatok?

Csendes, nyugodt éjszakát mindenkinek :)
lpemoni

Csináltam vonalzót :-)

Móni

Kép
lpemoni

lpemoni: szép a vonalzó! 34. héten jöttek a lányok, ezért járunk szemészetre, szív uh-ra meg a biztonság kedvéért, mert a gyerekorvos zörejt hallott, a kardiológus Alexánál semmit, Hangánál hallott valamit, ezért megnézi őket uh-val is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Móni!
Az ébredéseknek sok oka lehet. Vannak babák, akik a mozgásfejlődés beindulásával nyugtalanabbak lesznek, meg aztán nekik 45 perces az alvásciklusuk, tehát ilyen időközönként ébrednek könnyebben. Kitartás, idővel jobb lesz.
Az nagyon jó, ha van segítséged, én szoktam itt néha vinnyogni a csajoknak, hogy gyakorlatilag csak a szitter van, magyarán amennyit fizet ni bírok...
vovanda

Sziasztok!

Timi,ja,haj nem igazán látszódik :lol: Mi tegnap már hajszárítóval szárítottuk Balázs haját,mert most úgy besűrűsödött,hogy nehéz szárazra törölni.Egyszer már próbálkoztunk vele,de akkor félt tőle agyon.Most jól viselte.
Csupa jó hírt mára!

Móni,én biztos nem bírnék egy szobában aludni velük.Így is minden nyikkanást meghallok,szerintem úgy semmit sem aludnék.Szép a vonalzód!
Vikimi idejében kezdtem én is ott :D de akkor te biztos tudod.
Tehetnél nekünk képeket a csapatról.

Én már megőrülök Noémi nemevésétől :evil: Megint 2-kor kelt,mert este nem evett.Most reggel is csak 50 tápot.És egész este fürdés után ordít.Nem sír,nincsenek könnyek sem,de folyamatosan megy a vááááááááááááááá,váááááááááááááááá,váááááááááááááááá...lehet őt is a fogak kínozzák?Ma már reggel is ezt hallgatom. :evil: Lehet keresek egy jó erős karnist,meg egy kötelet :lol: ugye Törpi? :lol:

Babus,meggyógyultatok?Én még életemben nem láttam ennyi taknyot :shock: És csak jön,jön,jön...

Na megpróbálok egy kis barackot beleimádkozni.
Vendég

Megjöttünk, minden rendben a szívükkel is, a szemükkel meg továbbra is! :D És el akarták vinni őket, mondván olyan nyugodt, aranyos husikák. UH közben is mosolygás meg duma ment. Azt hittem megzabálom őket és persze dagadt a mellem a büszkeségtől! :D Nyáron azért még egy kontroll lesz. Kicsit vérszegények, ettől volt/van a zörej.

Gyógyuljanak már meg a kis betegek! Vanda te meggyógyultál már?
Nálunk Apa taknyos már megint. Lassan két hónapja hol jobban van, hol visszaesik.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,

nagyon örülök, hogy minden rendben a csajokkal! Matykómmal is voltunk dec-ben szív UH-n, ők 36.hétre születtek (toxémiás lettem) és nála is volt egy kicsi zörej, mert nem záródott el rendesen vmi a billentyűknél, de hála Istennek nincs vele semmi gond.

Vanda,
köszi a bíztatást! El tudom képzelni, Neked milyen lehetett Balázzsal, aki nagyon rossz alvó volt...

Nyulasz,
Te manóid nem ébrednek fel egymásra éjszaka? Nemevés: ha Matyi nagyon fáradt, ő sem hajlandó néha este enni.. ilyenkor beültetem a pihi székbe, kis cumizás, megpróbálom újra, ha hisztizik csak megint, akkor újból és újból, és az 5.próbálkozás után kb. mindig megeszik mindent... ők viszont ettől függetlenül éjjel 3 felé szinte mindig esznek :-( Majd teszek képeket otthonról, most ugyanis mamázunk...

Minden betegnek jobbulást kívánok!

Móni

Kép
lpemoni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?