aida: mi a baj??Engem is érdekel!Visszaolvastam és igencsak dühöngtél az előző oldalon.Anyós?
Írd ki magadból hátha jobb lesz tőle
Noel baba meg biztos túl lesz ezen a szuri élményen!Drukkolok hogy ne legyen lázas.
Nyuszinak mennek a drukkjaim!!Jujjj lehet már babázik?Ki tudja!Várjuk a híreket róla!!!!!
Olvastam hogy sokan fogzanak!
Kitartást mindenkinek hozzá,kemény dolog.
Dentinox nálunk semmit sem ért...
Reni: ezen a régen dolgon nagyon jót nevettem!
annus: szép méretekkel bír Izabell no azért valljuk be.
Azért az fura lett volna ha látásával is gondok lennének a dokinak!
alexa: örülök hogy nővéred már otthon van,továbbra is szorítok neki,hogy mihamarabb túl legyen ezen a rossz időszakon,és babás legyen ismét.
Anita: üdv közöttünk.
Rólunk...Blanka látszólag jól van,de sajnos a legutóbbi vizelettenyésztés alkalmával ami február végén volt,kiderült hogy ismét van kórokozó a pisijében,nem is kicsi csíraszámban...Elvileg kórházi kezelésben kellene részesülnie,de nem fektetett be minket a doki.Napi 2x6kapszula gyógyszer tartalmát kell feloldjam neki a reggeli és esti tápszerében,és szombatig még napi 1szer szurit is kap a combjába.
Sajnos ezt nagyon nehezen viseli.Nincsenek mellékhatásai nem azzal van a baj,hanem lelkileg viseli meg.Kegyetlenül ordít közben még beadják,utána nagyon nehezen nyugszik meg.
Meg ma még épp hogy beléptünk a gyerekdoki rendelőjébe,már biggyedt a szája,amikor lecsupaszítottam a lábát,már visított,és a tű még akkor a fasorba sem volt.
Remélem hatni fog a gyógyszer ha már ennyit,és ilyen nagy dózisban kapja!Bélflóravédőt is erősebbet kap most ezért.Eddig Normaflore-t kapott naponta,ma vettem neki itt a bal oldali sávban is látható Protexin Restore készítményt.Háááát 15tasak van benne és 2700ft volt.
De sokkal több baktériumot pótol vissza mint a Normaflore.Meg ezt úgy írja hogy kúraszerűen kell használni nem állandóan.Na már sok vagyok.