Új privát üzeneted érkezett!

Aida: szegény Noel :cry: belázasodott hogy kupot adsz neki?

000kata

Sziasztok!
Először is neeeeeeeeeeeeeee Évát mondjatok hanem Évit lécci!
Itthon nincs fényképező gépünk, a telóm meg silány minőséget készít :(
Pocakos fotóm van múltheti, megpróbálom felrakni.
Kati, ezt már elküldtem neked msn-en :)

Üdv:Évi

Kép
eve3htv

Kép így néztünk ki 23 hetesen :)

Kép
eve3htv

Évi: ne Kati hanem Kata :lol: :lol: :lol:
Holnap hivlak.pusszancs

000kata

Okés, Kata :)
De tudod ha nem venném fel...
Ne mond senkinek nagyon kevesen tudják!
Puszi

Kép
eve3htv

Évi: ez természetes!!!!
DE VEDD FEL MINDENKÉPP KÉRLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

000kata

Évi drága: nagyon szép formás és nagy hasad van így 23hetesen! :wink:

Kép

Kép
mezsó

aida: mi a baj??Engem is érdekel!Visszaolvastam és igencsak dühöngtél az előző oldalon.Anyós? :cry: Írd ki magadból hátha jobb lesz tőle :cry: Noel baba meg biztos túl lesz ezen a szuri élményen!Drukkolok hogy ne legyen lázas.

Nyuszinak mennek a drukkjaim!!Jujjj lehet már babázik?Ki tudja!Várjuk a híreket róla!!!!! :D

Olvastam hogy sokan fogzanak! :) Kitartást mindenkinek hozzá,kemény dolog. :wink: Dentinox nálunk semmit sem ért...

Reni: ezen a régen dolgon nagyon jót nevettem! :lol:

annus:
szép méretekkel bír Izabell no azért valljuk be. :wink: Azért az fura lett volna ha látásával is gondok lennének a dokinak! :shock: :lol: :lol:

alexa:
örülök hogy nővéred már otthon van,továbbra is szorítok neki,hogy mihamarabb túl legyen ezen a rossz időszakon,és babás legyen ismét.

Anita: üdv közöttünk. :wink:

Rólunk...Blanka látszólag jól van,de sajnos a legutóbbi vizelettenyésztés alkalmával ami február végén volt,kiderült hogy ismét van kórokozó a pisijében,nem is kicsi csíraszámban...Elvileg kórházi kezelésben kellene részesülnie,de nem fektetett be minket a doki.Napi 2x6kapszula gyógyszer tartalmát kell feloldjam neki a reggeli és esti tápszerében,és szombatig még napi 1szer szurit is kap a combjába. :cry: Sajnos ezt nagyon nehezen viseli.Nincsenek mellékhatásai nem azzal van a baj,hanem lelkileg viseli meg.Kegyetlenül ordít közben még beadják,utána nagyon nehezen nyugszik meg. :cry: :cry: :cry: Meg ma még épp hogy beléptünk a gyerekdoki rendelőjébe,már biggyedt a szája,amikor lecsupaszítottam a lábát,már visított,és a tű még akkor a fasorba sem volt. :cry: Remélem hatni fog a gyógyszer ha már ennyit,és ilyen nagy dózisban kapja!Bélflóravédőt is erősebbet kap most ezért.Eddig Normaflore-t kapott naponta,ma vettem neki itt a bal oldali sávban is látható Protexin Restore készítményt.Háááát 15tasak van benne és 2700ft volt. :shock: :shock: :shock: De sokkal több baktériumot pótol vissza mint a Normaflore.Meg ezt úgy írja hogy kúraszerűen kell használni nem állandóan.Na már sok vagyok. :oops: 8)

Kép

Kép
mezsó

Kata, mindenképp adnom kellett neki este lázkúpot, nekem így mondta az orvos. Egyébként nem lett lázas, szerencsére.

És hát eljött a pillanat... :cry: Én jobbra, ő balra. Nem tudom ő mit érez, nekem a szívem szakad meg. Soha, soha, de soha nem gondoltam. hogyha egyszer válásra kényszerülök az nem magunk miatt lesz, hanem egy független, 3. személy miatt. Olvasgattam tegnap sokat erről a témáról és ez sajnos egy nagyon is létező probléma, mások is küzdenek hasonló gondokkal. Amikor egy édesanya nem tudja elfogadni, hogy a gyereke már nem gyerek, hogy a fia egy felnőtt férfi lett önálló élettel (legalábbis próbálkozna ha engednék neki). Az a baj, hogy amíg hagyja magát a "gyerek" addig ez soha nem lesz jobb. Ő a kulcsa mindennek, én itt már semmit nem tehetek. Sok más helyen előfordul ez (hol így hol úgy, hol így dönt a férfi, hol úgy), de persze ez engem nem vígasztal, hisz én soha nem gondoltam, hogy ilyen miatt leszek akár rövid, akár hosszú időre egyedülálló anya és azt pláne nem hogy bki aki szeret engem és akinek már gyermeket szültem nem engem választ. Mind1, én hibám is, ha tudnék tűrni a végtelenségig akkor talán jó is lehetett volna. Bár sztem ép eszű ember ezt már nem bírná. Most azt hiszem több hetes depresszió következik, hisz sz*r alaknak érzem magam, aki nem ér meg annyit, hogy vele maradjanak, ha úgy valami nehezebb lenne. Itt maradhattam volna, nem mondom, hogy párom nem mondta, hogy maradjak, de arra már nem volt képes, hogy akkor lépjünk egyről a kettőre és tényleg megérje itt maradnom. Istenem, tényleg a szívem szakad meg és úgy érzem én már csak sírni leszek képes az életben...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:Nagyon sajnálom :cry:
Ha jól értettem akkor a "volt" párod szülei miatt van gond?!
Tudom sovány vigasz, de ha mi ott maradunk Anyósoméknál
már mi sem lennénk együtt.Soha nem védett meg az anyjával szemben, állandóan bántottak kisterhesen attól féltem elveszítem
a babámat.Igaz most külön élünk tőlük de!Folyton beszólogatnak
a Babánkkal kapcsolatban(neve, hol legyen az első 1 hónapban,mikor vegyek neki dolgokat stb), szegény még meg
sem született de már most kinyírnak teljesen.Párom meg nem
érti hogy miért vagyok idegbeteg mikor eljövünk tőlük :oops:
Én még úgy érzem érdemes vívni a harcot, de lehet egyszer
belefáradok.Vagy ha őket választja akkor menjen, és feljtsen el
örökre!!! :x
Kitartás és szedd össze magad mert a picike Babád is érzi ezeket
és tudja hogy valami nem stimmel.Tudom nem könnyű de légy erős!
Puszi

Kép
eve3htv

Mezsó: igen a pocim szép nagy és formás, meg a fejem is :lol:

Kép
eve3htv

Kata: ha minden rendben lesz felveszem megígérem!!!

Kép
eve3htv

mezso: juj szegényke, :cry: jo sok kapszulát kell kapnia+szurit is,nagyon sajnálom,de reméljük hamar meggyogyul.mitöl van korokozó a vizeletébe?hogy vettétek észre? :cry: szegényke

000kata

Aida!

Remélem h a párodnak benő a feje lágya!Én se tudnám elviselni ha a férjem így viselkedne!Szerencsére ez a veszély nem fenyeget!
És akkor most hova mentél?Vissza a szülőkhöz?Vagy albérlet?
Én azért drukkolok h újra egymásra találjatok!Hátha rájön h kinőtt a gyerek szerepből :roll:

annus11

Annus, szüleimhez megyek. Sokkal jobb lenne albérletbe, mert én viszont már nem érzem magam gyereknek, akinek a szüleinél kéne élni, őket is nagyon sajnálom, hogy most még ők is szívnak emiatt. Nem fiatalok már, közel vannak a 60-hoz, nehezen tűrik a stresszt és már nem csak én hanem ők is beleörlődnek lassan ezekbe a játszmákba. Viszont a havi 30ezer Ft-ból, ami a GYES és családi nem tudnék albérletet fizetni sajnos. Csapdában vagyok, mind érzelmileg, mind anyagilag.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Meg aztán ki tudja.. talán egyszer úgy dönt, hogy a sarkára áll és isten igazából kiáll mellettünk és boldog család leszünk mi még így 3an. Rá kellett jönnöm, hogy nagyon szeretem őt a mai napig, soha senkit nem leszek képes így szeretni többet. :cry:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:lehet el fog gondolkodni a dolgokon, igaza van Annusnak.
Szorítok én is!Kitartás!!!

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Aida, én is csak azt tudom mondani mint Évi, hogy kitartás! Remélem még idejében észhez kap majd a párod.

Anita

anitapo20

Aida: szerintem akkor fog rájönni a párod ha lemész a szüleidhez és eltelik egy kis idő.egyedül leszz és rájön hogy mennyire fontosak vagytok neki.

000kata

aida: sajnálom nagyon! :cry: De most válaszút elé állítottad és anyukáját választotta? :cry: Hihetetlen...Szorítok én is hogy felébredjen mekkora buta volt,hogy így döntött és újból egymásra találjatok!!

000kata: Blanka vesemedence tágulattal született ami nem is szívódott fel,és kiderült hogy vizeletvisszacsorgás okozza neki.5fokozata van ennek a betegségnek súlyosság alapján,és neki kiderült hogy az 5-ös így a legsúlyosabb van.Emiatt havonta kontrollra kell járni vele,ahol vizeletvizsgálat és hasi UH szokott történni.A legutóbbi február végén volt,ott derült ki a rutin vizelettenyésztés során a korokozó.Szerencsére ezúttal tünetmentes Blanka,de 3hós korában volt az első húgyuti fertőzése akkor 40fokos lázzal kerültünk be vele az intenzív osztályra,mert semmi nem vitte le neki,csak a vénásan beadott lázcsillapító.

Kép

Kép
mezsó

Mezso: :cry: nagyon sajnálom,ez a fertözés 3 hos korába huuu szegény :cry: és nem javul,és mindig kell majd nézetnie,ha nagyobb lesz akkor is?Sajnálom :cry:

000kata

Nyuszi már a szülőszobán van :D

Kép
kriszpiri

Nyuszinak megy a drukk!!!!!Ha megvan a baba szólj!!!!!

annus11

Nyuszinak nagy nagy drukk!!!!

000kata

Kata!
Éviről nincs híred???Hívtad már?

annus11

Annus: igen beszéltünk.Mondta hogy majd jön

000kata

nyuszit császározzák

Kép
kriszpiri

Sziasztok!
Megjöttem és minden rendben!
Nyuszinak drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
eve3htv

Huuu,szegény Nyusz!De akkor már lehet kinn is van a baba!!!!
Én már gratulálok is hozzá!!!!

annus11

Évi!
Tök jó!!!!Részleteket kérünk!!!!

annus11

Annus később dobok képet!Most átadom Atimnak a gépet!
Szió

Kép
eve3htv

Nyuszi már babázik talán!? :D Gratulálok a babához!!

Istenem de furcsa itthon. Furcsa lesz ennyi idő után megint egyedül aludni, egyedül kelni, egyedül tölteni az estéimet.. :? :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

"18.37-kor megszületett Patrik Dániel4110gr, 57cm-rel. Mindketten jól vagyunk."

Most írt Nyuszi! GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SOK-SOK TEJCSIT!!!!!!!!!!!!Jó nagy fiúcska! :shock:

Kriszpiri, köszönöm az iwiwes köszöntést!

Pusz,majd jövökha már nem hányok... :evil:
Fincsi vírusom van... :twisted:

Kép
pocimaci

Sziasztok!Muatok képet a Babánkról ha nem gond :)

Kép
eve3htv

Kép

Kép

Édes kicsi Babikám :D

Kép
eve3htv

Nagyon gratulálok nyuszinak a babához!!! :D Sok tejcsit és jó egészséget mindkettőjüknek!!!
Szép nagy baba ! :D

Anita

anitapo20

Sziasztok!

Már ezer éve nem jártam itt(még valahol nagyon az elején írogattamk ide),mert sajnos nagyon kevés időm van és az októberi babásokkal is alig birom tartani a lépést! :lol:
De néha be szoktam nézni hozzátok!

Igazából Aida miatt jöttem!
Nagyon szomorúan olvastam,ami veletek történt!Az ilyet annyira nehéz elhinni,borzasztóan dühítő! :evil:
Elhiszem,h nem könnyű visszamenni anyukádékhoz,de sztem teljesen igazad van,h nem maradsz ott,ahol így bánnak veled!És nem maradsz amellett,akinek a leginkább melletted kellene állnia és mégis hátat fordít neked!
Teljesen érthető,h el vagy keseredve és,h egyedül érzed magad,de sztem most kell igazán erősnek lenned,mert ott van egy gyönyörűséges édes kisfiad,akinek szüksége van rád!És akinek te jelentesz mindent!!!És sztem aki ennyire nincs melletted,amiatt kár keseregni!Persze könnyű mondani tudom!...:(
És nem akarok jönni itt a nagy szavakkal meg nagy térítő szövegekkel,de én azt mondom,h ne hagyd,h az önsajnálat eluralkodjon rajtad, hiszen a világ legcsodálatosabb ajándéka még a tiéd!És számít rád!...
Én tudom,h könnyen beszélek,de én úgy érzem,h a kislányom mosolyánál nincs fantasztikusabb dolog a világon!!!
Fel a fejjel!!!!Én drukkolok nektek!!! :wink:

(És mégegyszer bocs a szónoklatért!remélem nem sértettelek meg,mert nem állt szándékomban)
Vendég

Megyek ma nyuszihoz ha tudok hozok képeket!!

Kép
kriszpiri

Voltam megnézni Patrikot :D nagyon aranyos és nyugodt minden gyerek üvöltött mellete de őt nem érdekelte!

Kép
kriszpiri

Sziasztok!Tegnapi napról írok pár sort!
Nem gondoltam volna, hogy ekkora élmény lesz a 4D.
Láttam ahogy pislogott,durcizott,a térdét a szájához húzta,mozgatta a kezeit.És ami a legfontosabb, hogy láttam a kis szívecskéjét, a jobb és a bal pitvart is mert megmutatták hogy igenis ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom már túl vagytok ezeken de én most láttam először így, és olyan nem is tudom elmondani milyen érzés.
Rendes volt a doki egész végig nevettem mert poénkodott, végre nem bunkóztak velem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök hogy Tarjánban fogok szülni!A két képért fizettem 1000 forintot de nem érdekel!Legalább adtak a kicsi arcocskájáról fotót.
Azt mondta a doki hogy tiszta Apja pedig nem is látta.
Mondom nagyon készen volt , mondtam neki ne nevettessen mert nem látom jól a képet.Jövőhét péntekre kaptunk időpontot és akkor csinálnak a Babánkról 20 perces felvételt is!Már nagyon várjuk!
Üdv:Évi

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Mezsó, BOLDOG SZÜLINAPOT BLANKÁNAK!!! :lol: :lol: :lol:

Anita

anitapo20

Nyuszinak nagy nagy gratula.Szép nagy babó lett :shock: :lol:

Aida: már otthon vagy?

000kata

Mezsó: Boldog Születésnapot Blankának!!!!

000kata

Sziasztok!
Le szeretném írni hogy kicsit aggódom a terhességem miatt, de lehet nem kellene mert tapasztalatlan vagyok és ez természetes!
Mostanában ugye elégintenzíven mozog a Babám, és néha olyan dolgokat tud produkálni mozogni hogy eszméletlen.
Például szokott fájni a gyomrom pedig eszek rendesen,meg ha sok a savam beveszek egy renit és ez inkább olyan érzés mintha a gyomrom a melleim között lenne.Lehetséges hogy már most elnyomódnak a dolgok így 6 hónaposan?Meg azt nem is merem mondani hogy a hólyagomat ha eltalálja a fájdalomtól majd bepisilek!És ha ez természetes és most ennyire fáj, mi lesz később ha mégnagyobb lesz a Baba???? :oops:

Kép
eve3htv

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT BLANKÁNAK!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Évi, nekem is rengeteget mocorgot Levi mikor még a pocakomban volt. Lehet, hogy már rendeződnek át a dolgok odabennt ahogy nő a pici babád. Nekem redszerint a bordáimat rugdosta, hát az sem volt kellemes érzés.
Nekem is állandóan kellett pisilnem, mert úgy helyezkedett, hogy nyomta a hólyagot.
Szerintem ne aggódj, de azért meg kérdezheted a dokidat, hogy ez van és normális e. És akkor te is jobban megnyugszol ha mond rá valamit. Ha meg ne adj isten valami mégsem jó akkor időben észreveszitek.
De szerintem nem lesz gond :D

Anita

anitapo20

Anita:nem hinném hogy gond van, de nem gonoltam volna hogy már most ezeket fogom érezni.Azt hittem ez csak a terhesség vége felé jön ki.

Kép
eve3htv

Jó reggelt!

Évi, nekem már ahogy elkezdett növekedni a pocim onnantól kezdve kellett állandóan pisilnem. A mozgást meg már a 18. hét környékétől éreztem :D egyre jobban és jobban :lol:

Anita

anitapo20

Évi!

Biztos nincs baj!Ez is alkati kérdés!Ki hogy éli ezt meg,ki mekkora,mekkora a pocak,benne a baba,hogy helyezkedik el,milyen a "mentalitása"már most stb.
Nekem mondjuk csak pár hete van az h annyira rugdos h az már néha fáj....Elötte is sokat mocorgott és érzetem akkor is,de arra még azt mondtam elmegy :lol:
Az a jó amíg érzed h mocorog! :wink:

annus11

Évi, igaza van Annusnak! Addig jó amíg érzed, hogy mocorog :lol:

anitapo20

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?