Új privát üzeneted érkezett!

Mármint milyen?

Zora
Kép
zora7

ilyen magas

KépKép

KépKép
lnd

különben a nlcafén a másik szakértő, azt hiszem Demeter Zsolt írta, hogy a tejmirigyek teltségétől függően ingadozhat.

KépKép

KépKép
lnd

Nem ez az első hüvelyben mérős hónapod?

Zora
Kép
zora7

Mi azt hiszem még kimegyünk egyet sétálni.

KépKép

KépKép
lnd

de, de 0.3 a különbség.

KépKép

KépKép
lnd

Mondjuk az a legfontosabb, hogy legalább 0.3 legyen a különbség az első fele és a második ciklusfél között.

Zora
Kép
zora7

én úgy tudom, hogy 0.2

KépKép

KépKép
lnd

2 könyvemben is ezt olvastam és azt is, hogy vannak néhányan, akiknek nem is emelkedik.

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
Mert úgy vagyok vele hogy vagy egyszerre jöjjön kettő vagy egy én nem megyek megint ilyen kezelésekre. Spontán meg lehet nem próbálkoznánk már meg talán elég is egy baba... igazán nem tudom elmondani mert ezek olyan érzések szóval vagy egyszerre kettő vagy csak egy. Tök hülyeségeket írtam :oops:
Vendég

ezentúl önmegtartóztató életet éltek? :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Persze ez majd lehet változik bennem ha megérzem az anyaság ízét aztán lesz hat gyerekem...
Vendég

Ind,
Igen erényöv meg ilyesmi. Úgy értettem hogy tuti védekezünk majd én mondom hangosan hogy NEEE :lol: :wink:
Vendég

Na jó, mi most megyünk. Puszi nektek

KépKép

KépKép
lnd

Z ora! Hogyhogy visszallítottad? lehet reménykedni vagy mar nem?

KépKép

KépKép
lnd

Á, csak azért állítottam vissza, mert még nem jött meg. Remény az nincs, a progeszteronom negyede a normálisnak.

Zora
Kép
zora7

Zora!
Az alacsony progeszteron nem jelenti, hogy biztosan nem marad meg a baba!
Mivel az előző terhességeidnél (a lányoknál) nem is nézték lehet, hogy mindig alacsony volt! Ezt nem azért mondom, hogy nagyon beleéld magad, de azért ezt a lehetőséget sem szabad elvetni.

Éva

Kép
balimama

Zora,
De ha még nem jött meg és pozitív volt a teszt nem kellene gyorsan progit pótolni?
Vendég

Sziasztok!
Zora nagyon sajnálom!!! :cry: Sajnos nem igazán tudok neked segíteni, ezért csak hüppögök és azon agyalok, hogy mennyire zagyva itt már minden velünk. Valóban. Galambkaki téren jobban tudnék tanácsokat adni nektek...he-he :wink: :lol:
Ez az április nem a mi hónapunk.... :cry:
Pandácska! Nagyon izgis időszak jön el az életedben. Én is nagyon kíváncsi vagyok mindenre. Ugye jössz majd és minden részletet elmesélsz?!
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Egy gyors görbe:
Kép
Később jövök!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Zora!

Tegnap már nem volt időm,de most küldöm az igért néhány görbét.Nem jött még meg?Ez nagyon gyanús.Akkor csak barnázol? Vagy vérzel? Azóta csináltál tesztet? Tessék sos berohanni egy kórházba és ha van ott valaki irány a progipótlás.Légyszi jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Na ez volt a decemberi babásom.Azért cakkos,mert szabin voltam és nem keltem fel mérni,csak később.De ha lejjebb gondolod a lukas köröket,akkor egész szép.Csak a vége nem. :( Kép

Amúgy kb ilyen egy görbém.Szóval nekem van rendes progim szerintem,csak nagyon rövidke a második fázis.

Puszi
Eszter

Ui:

A többiektől ezer bocs,hogy ideöntöttem ezeket. :oops:

Éva!

Írj a másikba is. :evil: Hogy vagy lelkileg?
:wink:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok! Valaki viszonylag magas hőjű megtenné a kedvemért, hogy a reggeli mérés után kb 10 perccel, amikor már mozgott meg mindenfélét csinált, újra mér még egyszer és elmondja mindkét értékét? Kiváncsi vagyok, hogy milyen írányba változik és kb mennyit. Ezer köszönet!

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
Egyértelműen magasabb lesz változó hogy kinek hány fokot de nem szabad mozgolódás után mérni vagyis teljesen felesleges.
Vendég

Eszter!
Milyen kedves vagy!
Szerintem nincs a görbéiddel baj! Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem hiszem, hogy progihiányod lenne. Bár ez egy érdekes dolog, mert nekem a 60 feletti proginál pont olyan görbém volt, mint a 15 alattinál. Nem akarnak Neked egy hormonprfilt csinálni?
Hát persze, hogy megyek a másik topikba is, mert nagyon szeretlek Titeket, csak egy picit áll az élet ebben a szép időben. Szerintem mindenki inkább kint van a levegőn.
A kisfiamat be sem lehet rángatni, most is csak azt használom ki, hogy apa itthon van és elvitte sétálni, amíg én "takarítok"! :wink:

Pandácska!
Már csak egyet kell aludni!
Nem is gondolnád, de egész nap Te jársz az eszemben!

Ind!
Én állandóan méregettem egy időben a hőmet. Naponta 10-szer. Csak azt értem el, hogy teljesen megundorodtam az egésztől. Semmilyen konzekvenciát nem sikerült levonnom. Persze tudom, hogy Beni miatt kérezed. Nekem szerencsém van ilyen szempontól, mert én kelek legelőször.

Éva

Kép
balimama

Zora!
Legalább valami egészen kicsi életjelet adj Magadról!!!

Éva

Kép
balimama

Éva,
:D Már nagyon izgatott vagyok meg a párom is remélem holnap zöld utat kapok és kezdünk végre :roll:
Vendég

Itt vagyok!

Zora
Kép
zora7

Panda én is egész nap gondoltam rád!
Én jól vagyok. Talán ma elkezdek vérezni, mert eddig csak a szokásos barna van, igaz, hogy növekvő mennyiségben. A hőm totál alacsony lett, 36.5, így eszembe sem jut, hogy bármit is tegyek, vagy erőlködjek a semmiért. Tegnap óta a hányinger is megszűnt, érzem ahogy lezuhant a hormonszintem.
Éva! A progeszteronom 17,6 de abban a mértékegységben, ahol 60 lenne a normális, nem a 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez nagyon durva szerintem. Azt is írja a táblázat az általatok megadott oldalon, hogy a prolaktin 500 ig elfogadható a hónap bármely napján. Miért is küzdenék? Inkább egy normál hormonszinttel kezdenék egy terhességet, mint hogy esetleg megakadályozzak egy ennyire korai távozást, csak időhúzás lenne.

Zora
Kép
zora7

Egyébként azért nem jöttem, mert a Mátrában voltunk és egy csodálatos mezőn heverésztünk, miközben én egy orvosi élettan könyvet olvastam a női hormonális működésről, nagyon romantikus lehetett, én már őrült vagyok úgy látszik, de nem nyugszom, amíg nnem látok tisztán ebben a kérdésben.

Zora
Kép
zora7

Pandácska!
Nagyon-nagyon szorítok! Mitől függ, hogy zöld utat kapsz-e?

Zora!
A prolactin szintet emeli a stressz!
Ha a magas prolactin szint okozza a problémát (csökkentheti a progeszteron szintet), akkor némi kivizsgálás után kapsz rá gyógyszert. Nekem kb. 2 hét alatt helyreállt! Addig is lehet próbálkozni.
A férjed még nem próbálkozott azzal, hogy kipakolja a hátizsákod és teletömi kövekkel?!

Éva

Kép
balimama

Hú Eszter! Én soha ilyen szép hőket nem mértem odalent, valószínű, hogy neked tényleg nincs gondod hormonálisan. Köszönöm, hogy megmutattad, de most aztán látom, nálam már régi a gond, és én nem is tudtam róla. Mennyi fájdalmat megelőzhettem volna, ha a doki csinál egy hormonprofilt, amikor 1 éve kértem, mert szerettem volna nyugodt szívvel vállalkozni a babára és akkor kiröhögtek, hogy ez felesleges! Franc a pofáját a sok nagyképű, öntelt seggfejnek, én barom még kérten is, hogy vizsgáljanak ki, mert mégis a korom, stb. Ne hagyjátok magatokat soha lerázni lányok!!!!!!!!!!!!!!!!ha valamit fontosnak éreztek!

Zora
Kép
zora7

Éva! 16 éve ezt csinálja! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Figyi én most kicsit elmegyek a géptől, de egy óra múlve még jövök!

Zora
Kép
zora7

Sziasztok Csajok!!! Benéztem egy kicsit. Semmi különös nem történik velem. Kortyolgatom a teámat és készülgetek holnapra.
Zora! Borzasztóan sajnálom a veled történteket. :cry:
Ind! Én mértem többször a hőmet egy nap... főleg mostanában. Általában van néhány tizedes eltérés (emelkedés), de van olyan nap is, amikor ugyanazt mérem néhány órával később is.
Ez csak az idegek borzolására jó.
Pandácska!!!! Nagyon várom már a holnapot. Ahogy hazaérek rögtön jövök, hogy mindent megtudjak rólad. Hányra mész? Mikor kell nagyon izgulni?
Vendég

Eltűnt egy hozzászólásom!

Mo!
Már nagyon hiányoztál!!!!
Rövidke volt ez a hétvége! A következő hosszabb lesz!

Szóval leírom, amit eltűntettem:
1. Leesett a hőm
2. Egyre erősebb a csík az LH tesztemen
3. Eltűnt a tojásfehérje és helyette teljesen vízszerű váladékom van
4. Majdnem 1 ujjnyira nyitva van a méhszájam.
5. Ha ezek után is azt mondja holnap az orvosom, hogy nincs egyetlen érőben lévő petém se, akkor világgá megyek! :twisted:

Éva

Kép
balimama

Panda! A táblázatba, kérlek tedd be a csodaszerek közé a cickafarkot! Annyit vettem belőle most, hogy nagymama koromig elég is lesz... Ma már annyit ittam, hogy lötyög a hasamban. :lol:
Vendég

Éva,
Hogy üresek lesznek-e a fészkeim az uh-on.

Zora,
:(

Mo,
15.30 ra megyek de nem tudom mikor érek haza mert randizok utánnna párommal valahol.
Vendég

Éva! Ne foglakozz a dokival!!!! Ezek tuti jelek!!! :wink: Bár, nekem lenne ennyi tuti jelem!!!! Hmmm, én a mensit várom már nagyon!!! Meg a hosszú hétvégét....!!! :lol: :lol: :lol:
Meg se merem kérdezni tőled, hogy mi lesz az esti programod... :oops: :lol:
Vendég

Pandácska!!!! Lerágjuk a körmünket addig a csajokkal, ..de megéri!!! :wink: Délután ezerrel megy az összpontosítás és a milliónyi drukk!!!!!!!

Éva! Holnap szorítunk neked is a dokihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++ Szerintem felhívhatnád indulás előtt, hogy a szemüvegét ne hagyja otthon, mint a múltkor! :wink: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Lányok! Krisz sütit ígért valakinek és azért van távol???
Vendég

Éva, ez tuti peteérés.

Zora
Kép
zora7

Nahát Pandácska!!! Egy angyal vagy!!!! KÖSZÖNÖM!!!!
A csodaszerek sorát folyamatosan bővítem... :wink: :lol: :oops: lehet, hogy a táblázat mérete nemsokára meghaladja a határait, és kifolynak az adatok az egyéb rovatból. Bááár, úgysem lesztek sokáig az 1. táblázatban úgyhogy lesz helyem bőven.
KITÚROK MINDENKIT!!!! :twisted:
De, szerintem ti örülnétek is ennek...... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Azért rádolgoztatok?

Zora
Kép
zora7

Zora! Most dolgoznak!!! :wink:
Vendég

Pandácska! A tea neve: Cickafark. :wink:
Vendég

Mo,
Láthatod hogy én is kipróbáltam mindent :lol: a régi gyógyteázást nem írtam bele jobb gyorsan elfelejteni.
Vendég

Sheila, Molli hol vagytok???????
Vendég

Kép

Hát nagyon üreske ez a tábla nem megy ez nekünk :(
Vendég

Képzeld, Panda! Napközben egy barátnőmmel beszélgettem. Néhány éve szült, és nagyon meghízott. Azt mondta, hogy fogyózik. Felsorolt ezerféle kapszulát, csodaszert, aztán hosszasan ecsetelte, hogy mennyi pénz hagyott ott a gyógyszrtárben a hülye teákra. Hááát, röhögtem egy sort magamban. Rögtön sanyarú sorsomra gondoltam és azon tűnődtem, hogy én is ilyen leszek.... ennek nem lesz vége sohasem.
Megnyugtattam és elsoroltam az én csodaszereimet, hogy mit szedek... és nevetgéltünk egy csomót a hülyeségeinken...
Szóval most a babásodás csodaszereit nyelem, utána a varázsfüveket, hogy lefogyjak. Jóóó, mi???
Vendég

Mo,
Az élet már csak ilyen örök elégedetlenség hihihi :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?