Új privát üzeneted érkezett!

Gabi: nem mondod hogy TESCO-s!!!Tegnap voltunk a szekszárdiban, én hülye meg elfelejtettem nézni, pedig mi is akarunk ilyen kis pancsolót!!!! Amúgy köszi!!!

Lyndee: neked is köszi!!! Pár napja már ezerrel próbálkozik, de nem jött össze!! Ma is kétszer egymás után sikerült, de csak pár másodpercig. Naná hogy éppen kimerült az aksi a fényképezőben!!!! :twisted: :twisted: Arnika meg nincs lemaradva semmivel. Különben is 1 héttel és 1 nappal fiatalabb!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Suzy: neked is köszi!!! Igen itt is dög meleg van. Bár a kéróban jó, ki meg nem megyünk csak este!!!!!
Vendég

Lányom ma kiakasztott! A nappali hátsó részében van neki egy kb. 3x2 m-es dühöngője, tele játékokkal. Ma akárhányszor letettem őrült üvöltésbe kezdett, dobálta magát. Képzeljétek, a helyet unta meg. Most bepakoltam a nappali közepére (ahol persze tökre útban van), itt most minden új és ha leteszem is minden ok.

Apa nem rég telefonált, hogy tovább kell bent maradnia. :-( Esténként már kicsit ko vagyok, ilyenkor jól tud jönni a segítsége... Hát ma elmarad.

Gabi!
Fagyott gesztenye dettó olyan, mint a spenót. Próbáltam fagyosan reszelni, de csak hozzáfagytak az ujjaim.

Vera!
Jesszus! Nagyon sajnálom! Még jó, hogy nem lett nagyobb baja Izának! CT-t csinálnak ilyenkor? Hogy vizsgálják meg az agyat és egyéb testrészeket, hogy nem lett-e valami baj?

Andy!
Sajnálom az ekcémát! Azon meg ne aggódj, hogy Regi asztmás lesz! Kb. minden második gyerek ekcémás, egy csomó közülük kinövi. Van olyan gyógyszer, ami megelőzi az allergia kialakulását??? :shock:

Kép
Kép
lbernuska

[quote]E írta:sténként már kicsit ko vagyok, ilyenkor jól tud jönni a segítsége

Bernuska!
Èn is várom esténként enyém apát,mint a Messiást!!! :D :D :D
susy75

Gabi!
Nem mondod, hogy Tesco-s a pancsoló???!!! Úgy néz ki, mint valami horror drága Fisher Price. :-D Na, ezt én is megnézem nálunk, mert bár van egy pancsolónk, amit kaptunk, de ma felfújtam és erősen úgy tűnik, hogy ereszt.

Bébic!
Gratula a 4kézlábhoz! :-D 2-3 napja Zsófi is intenzíven nyomja!!! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Bébic helyett Boci. Bocsi! :oops:

Kép
Kép
lbernuska

Kép
susy75

suzy: jajj de édes ez a vini! neki is jó kis pofija van mint regusnak:) szoktad rágcsálni neki?:)

berni:

[quote]K írta:b. minden második gyerek ekcémás

ez komoly? durva arány! :?
ja olvastam ilyen gyóccerről addig megyek mig megtom mi az!

andy

Kép
andy30

pancsoló most néztünk ki egyet az OBI katalógusban egy nagy gomba az egész (teljes teteje van) nagyon aranyos 2500 péz majd apának most lesz 30. szülinap megkérjük apóséktól:)

Kép
andy30

ja és ma már adtam neki vizet többx is mert sűrű sárga a pisi. aki ad vizet mennyit kell egy nap?
csőrös poharat minden baba ismeri már? regi még nem :roll:
hétvégén veszünk neki!

ja mági és aida én kérdeztem a szivecskéket! aida nektek már elmult minden?
mági biztos javul majd! más tünetet nem okozhat csak amit irtál? van kardiologus jóismerősünk ha kell már irtam régebben is. persze ne kelljen! nem fog kelleni!!! :wink:

meleg: én klimázok magamnak a nappaliban amig ő alszik. igy mikor felkel addigra kikapcsolom, kicsit hűvösebb a nappali már.
amugy meg most is egy szál pelusban van :P

Kép
andy30

Andy!
A minden másodikkal csak azt akartam érzékeltetni, hogy baromi sok az ekcémás gyerek. Egy allergia megelőző gyógyszer alkalmazásakor honnét lehet tudni, hogy ha nem használták volna, allergiás lett volna a gyerek? :lol:

Basszus, ha lenne klímánk, én nyomnám ezerrel! De nincs. Viszont van egy csomó hatalmas ablakunk, ami szívja be a meleget. Így csak tűrjük a hőséget. :-(

Kép
Kép
lbernuska

berni

"Az allergiás menetelés egyes további lépéseinek megelőzése is nagyon fontos. Az ekcémás kisdedek felénél a későbbiekben sajnos asztma alakulhat ki, ami azonban megfelelő gyógyszer adagolásával megelőzhető, ráadásul az ekcéma tüneteit, elsősorban a viszketést is enyhíti, ezért a megfelelő megelőző gyógyszer alkalmazásáról gyermekorvosnál, -allergológusnál kell érdeklődni."

ezt találtam itt:

http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=282

ennyi.[/quote]

Kép
andy30

Susy, Te jó ég, de édes az a kép! Ámulok-bámulok!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="andy30"] írta:andy30
[quote]K írta:b. minden második gyerek ekcémás

És sztem felnőttek sem panaszkodhatnak.. Én és apum is küzdünk ilyen gondokkal .:(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

BBBBBBBBBBBBBBBBB M MM FD Yyyyyyűű n dcccc m yyyyy xy y#|y

Gyorsfordítás: kösz jól vagyok, megyek fürdeni, anya majd jön: Hunor

Kép
Kép
szeles4

Bocika grat a négykézlábért:)) Iza is csinálja már:)))))))

köcike lányok.
volt rötgen szemész koponya és hasi uhu és feltevőben volt az agyi MRI is de azt nem csináltak végül is. Igen bent voltam vele 24 órát.

szemüveges lesz a drágám egy éves kora után

én nem elléptem tőle hanem ott felejtettem otthagytam a pelenkázón. :cry: :cry:

erről a mozdulatról mindenhol fel lehet ismerni Izát:))) így szeret elaludni rendszerint:))))
Kép

bibibii nekem már ilyenem is van:))
Kép

kukucs:)
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Apavárás dettó :) Minden kocsihangra fel szoktam kapni a fejem 5 óra tájban...

Ja, és totál kiakadtam, mert a Medelának nincs nagy cumisüvege, és a 150-esből adni az esti tápit két etapban gyerekkínzás.
Viszont apa ma tök ügyi volt, mert mikor visszavitte a mellszívót, kinyomozta, hogy a Nuby üvegekre pont passzol a Medelás haberman etetőfej :) így van nagy cumisüvegünk, mellette beruházott habermanos szelepre (bakker egy 10forintos nagyságú szilikon meg egy kicsit nagyobb műanyag kétezer pénz :shock:), pótcumi meg szerencsére van itthon, szóval most már simán van külön etető a víznek is :) A csőrös pohárral még hadilábon állunk :lol:

Basszus, lassan már tényleg csak az én manóm nem csinál semmit... pedig így 7 hósan talán nem ártana... bár dévényes néni szerint teljesen oké így... :roll:

Andy: majdnem mi is olyan gombásat vettünk, az is tök jól néz ki :)
víz: én sűrűn megkínálom, ha szomjas, akkor iszik, ha nem, akkor csak játszik vele. Ma pölö nagyon sokat ivott. De nálunk már nem nagyon van cici...

Kép

Kép
gabilany79

Aida!
Ezért is mutiztam meg, nekem is bejön ez a fotó!

Andy!
Rágcsizni nem ,csak agyonpuszilgatni!!! :lol: :lol: :P

Mágnes!
Szorítok,hogy Bencus szivecskéjéröl eltünjön a lyuk!!!

Gabi!
Vini se csinál még semmit. Hason fekszik és ezerrel teker a lábával,de még nincs négykézláb!! :shock: :D
susy75

Gabi!
Ne aggódj, hogy Kobi nem csinál semmit! Az én dévényes nénim még anno mesélte, hogy az ő lánya 6 hónapos korában fordult hasra először, aztán egy darabig megint nem csinált semmit. Kobi forog?

Na lépek, hazaért Apa, Zsófi már alszik. Joccakát!

Kép
Kép
lbernuska

vera akkor biztos nem lesz/lett semmi baj!

rövidujjúban altatja vki a bébit?

szteroidos krém éjjelre rákenve:( remélem hatni fog!

andy

Kép
andy30

Berni: mint a búgócsiga. :lol:
Mondjuk nem tudom, mit türelmetlenkedek, mert azért ha el akar érni valamit, akkor hason "odamozogja" magát, és a forgást se siette el anno.
Az a baj, hogy gyengus a válla, de hátsó fertályon nincs gond.
Mindegy, rájön előbb-utóbb...

Kép

Kép
gabilany79

Köcke mégegyszer a dicséreteket!!!

Andy: mi is pont ma néztünk olyan gombásat is!!! Majd meglátjuk melyik mellett döntünk. Elmegyünk a miskolci OBI-ba és Szeles jól leárazza nekünk!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Gabi: ne aggódjál már ezen. Egyik gyerek sem egyforma, nem ugyanúgy fejlődnek!!!! Ja és Mártonnak sincs még foga!!!! :lol: :lol:

Vera: nagyon édin alszik Iza!!!!

Suzy: Vinzent cukorfalat. Jól meg lehetne zabálni!!! :lol: :lol: Hogy álltok a cicin való alvással??? Hát képzeld ma délután Márton csak úgy akart elaludni és a szokásos "régi" 35 percét hozta!!! :cry:
Vendég

jo estet!

kislanyom alszik. teljesen lefarasztotta magat. megprobalta felhuzni a terdeit es negykezlabazni, de meg nem jott ossze teljesen.

vera. szerencse, hogy nem lett nagyobb baja Izanak az ijedtsegen kivul!

viz. en kinalom csoros poharbol. a mam-os jobban bejon neki mint a tommy tippie. neha iszik egy kevset.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Ma nagyszülőztünk és felhúzta magát a babakocsiban úgy üldögélt, tegnap meg megtalálta a lábikóit. :lol:

Boldog hófordulót Ákosnak és Vininek!

Nagyon jók a képek!

Boci: gratula a négykézlábhoz!

Andy: jó hogy elvitted dokihoz, megy a drukk a gyógyszer megtalálásához!

Vera: örülök, hogy Iza jól van! Gondolom nagyon megrémültél... Sok gyógypuszit küldünk. És nagyon édi, ahogy alszik!

Mági: Remélem kinövi kicsi fiad ezt a problémát! Én is rendelkezem jó sok szeplővel a karomon, vállamon :(

KépKép
jurmine

Andy: ma napozóba alszik Vivi éjjel :oops:

KépKép
jurmine

Andy Danin csak egy rövidujjú body van, meg egy kiszokni! Plusz egy takaró, de azzal eléggé hadilábon állunk, mert valahogy mindig letekeredik róla!

Ma kétszer is felült. Megfogtam a lábát, és hasból felnyomta magát!!!!!

Ja Manna azt akartam még mondani a szüleiddel kapcsolatban (hogy meg akarod köszönni nekik a segítséget), hogy én mondtam anyámnak, hogy kicsit szarul esett, hogy nme jött segíteni, mikor megszültem..., erre a válasz én nem szóltam, hogy örülnék neki..., hát ezért könyörögni kell????? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:

Vera bebebe nekem is van olyanom.... :D :D

Kép

Kép
dcili81

Andy!
Vinzent rövidújjú bodyban vékony hálózsákkal alszik! :wink:

Bocika!
So-so! Ma is úgy aludt el délután, hogy pár perc szopi kellett neki,de pl tegnap este a tápitól is beájult nem kellet már neki más!!! :lol: :lol: :lol:
susy75

Jó estét!

Hű, Vera! Nekem "csak" az ágyról esett le Huni, de a frász jött rám! Örülök, hogy kicsi Izának nincs komoly baja!

Pusszancs Zöldi! Már aggódtam!!!

Boldog 7. hónapos Ákosnak és Vinzentnek!

Erika! Nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok. Viszont meggyőződésem, hogy csak az tud kilábalni az ilyen mély gödrökből, aki tud a jövőre koncentrálni és pozitívan gondolkodni. Mi is jöttünk már béka segge alól! Kívánom, hogy nektek is mielőbb sikerüljön!

Verzsó! Boldog hófordulót nektek is! Nagyon ügyesek és szépek a fiúk!

Bocika! Mikor jöttök? :wink:

Egyébként súgom (TITOK!!!) nektek, hogy az OBI-ban július 27-én indul a nyári vásár, benne főleg kerti cuccok, barkácsgépek, beldekor cuccok, kerámia burkolók.

Suzy! Annyira szép pofija van Vininek! Szinte vonz a monitor, hogy beleharapjak!!!

Andy! Nekem is volt szteroidos krém, csak nagyon hamar lejárt a szavatossága. Amikor pedig abbahagytuk, pár napon belül újra előjöttek a foltocskák. Persze ez nem jelenti azt, hogy nálatok is így lesz. Ahány gyerek, annyi eset!

Én ma is, holnap is reggel 7-re megyek, apa délutános, most jön haza 10-kor. Küzdök a cicivel. Nem tesz jót neki, hogy napközben nem tudom kínálgatni vele Hunikát, meg fejni sem fejek csak este. Egyre kevesebb a tejcsi, de nem adom még fel!!!

Na megyek, bocsi, ha kicsit csapongtam, de mivel ritkábban tudok jönni, nem tudok mindenre reagálni!!!

Szép estét mindenkinek! Laura
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szeles4 2009.07.01 21:02-kor.

Kép
Kép
szeles4

gabi. ne aggodj! fognak meg itt Kobi utan futni!

boci. gratula a negykezlabhoz!

vera. nekem mar mult hetenis volt olyan 200ftosom! anyum kuldte! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Szeles: köszi a titkot!!! :wink: :wink: Majd említem apának!!!! Hogy mikor megyünk??? Nem tudom!!! Rohadt messze van tőlünk!!!! Szekszárdira nincs hatásod???? :lol: :lol:
Vendég

Mush: köszke!!! Nekem még nincs ilyen 200-asom, de akinek van annak legyen nagyon sok!!! :wink: :wink: Én a 20ezrest gyűjtöm!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

suzy de a hálózsák ujjatlan v hosszú ujjú?

cili jurmine sztem holnap én is napozót adok rá :roll: nekünk van egy olyan hálózsákunk ami alul lyukas de bokáig ér amugy gumirozott az alja. de hosszú ujjú. most ebben van de ugy izzad.
mondjuk ő a fején és nyakán izzad nagyon és mivel háton alszik azt produkálja még pántosban is :roll: de most az ekcéma miatt gondoltam h nem jó h ennyire izzad de azt sem akarom h megfázzon mert ugye nincs hozzászokva h nagyon le van vetköztetve. ma is a pelusban játszás közben elkezdett tüsszögni rá is adtam egy felsőt :roll:

viz: lehet hülye kérdés de nem fulladnak meg a csőrös pohárból?:) mármint ugye az nem cumisüveg hanem ebből ha megdöltöd akkor ömlik nem? nem ismerem még.

andy

Kép
andy30

Igenis értettem ,aggódás beszüntetve :lol:

Andy: csőrös pohárból jobb a szelepes, abból csak akkor jön, ha összeharapja és úgy szívja. Persze ilyenkor is félre tud nyelni, de ne ijedj meg, így tanul meg inni.

Boci: csatlakoznék ehhez a gyűjtőszenvedélyhez :lol:

Na futok vissza gyilkoselmézni....

Kép

Kép
gabilany79

gaby:nem gondoltam hogy Tescos,majd utána járok.Egyébként én is pont ma lapoztam át az OBI-s katalógust és a gonbásat néztem.egy ezres kb a különbség.

andy:unokaöcsém is ekcémás volt kicsinek,majd szépen kinőtte.Szerintem nem lesz gond Reginél sem. :wink:

Boci:Én is abban bízom,hogy hamarosan négykéslábra áll,mert már szépen kinyomja a karját már csak a lábával kell.
Egyébként Arni már szépen csücsülget önállóan is,bár még nem nagyon eröltetem.

Brokkolit lehet neki adni?holnap brokkoli krémlevest csinálok,gondoltam teszek félre neki egy kicsit. :roll:

KépKép
lyndee

andy. kincson egy rugi van meg egy pelus. nincs rajta takaro. es szerintem meg ebben is melege van, de a zoknit lerugja magarol, igy nem mertem csak egy bodyban elaltatni.
a szobajaban 26 fok van, a mienkben 29 :shock: :shock:

mentem fejni. aztan csucsu, rohangalos volt ez a nap. jo ejt!

jok a kepek! jurmine. te is hozhatnal am!

KépKép
KépKép
mush589

víz:nekünk AVENT-es csőrösünk van és kellett pár nap mire megtanult belőle inni.igz én elbaltáztam,mert nem figyeltem és a 12hós-at vettem meg,de van olyan hogy 6+.az a különbség,hogy annak gumis a csőre a miénk pedig műanyag,vagyis kemény.
Nem nyel félre.De a kis feles pohárból is nagyon szereti.

KépKép
lyndee

Ma Danin egy póló meg egy törökbugyi volt, zokni nélkül a nap végére, mert annyira összenyálazta, hogy folyt belőle...
Szegénykém nagyon izzadt ő is, 2x is pacsált napközben, aztán hintőporoztam, kicsit jobban érezte magát...

Csörős pohárhoz nem tudok hozzászólni, van de nem használjuk... :roll:

Kép

Kép
dcili81

Lyndee,
Apa pancsizott, szerinte 22-23 fok körül lehetett, nagyon fincsi volt. Este sétáltunk le, 6 körül ért le Pestről, öltöny le és irány fürödni. Nagyon jól esett… neki.

Orsi,
Ne is mondddd, ma délben öklendezett attól amit tegnap olyan jóízűen evett… ÁÁÁ nem értem én ezt. Buri-srépa-alma volt mixelve, majd beturbóztam még egy kis almával és akkor már meg tudta enni. Összesen 380 ml-t. Brutál.

Aida,
Jó az avatorod. Küldöm az adatokat, köszi.

Verzso,
Nektek már bérletetek van abba a sörutcába :lol:

Gabi, Berni,
Pont azon gondolkoztam valamelyik nap, hogy a csemeték már rég felnőnek, mi még fórumozunk és egyszer csak rátalálnak erre az oldalra 8)

Boci,
Gratula a négykézlábhoz.

Suzy,
Vininek azt a nézést, megzabálom.

Andy,
Apa pancsolót kap 30. szülinapra ? :shock:
Hát én egy ujjatlan bodyban altatom most ennyi meg a pelus.
Vigyázz h ne öltöztesd túl éjszakára, egyébként is dög meleg van,

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Érdekes napunk volt ma, teljesen megkergültek a gyerkőcök. Ehhez nagyban hozzájárult, hogy nem tudtunk kimenni, mert meglepett minket egy méhraj, 7-kor végeztek a begyűjtéssel.
Viszont Kende magától felült :lol: :lol: Pedig úgy vágytam már egy nyugis gyerekre... Na majd a negyedik :D :D
Most próbálok visszaolvasni

Kép

Kép

Kép
habe

kubu: :) pénzt kap és abból pl ezt is megvesszük:) de amugy ja náluk nem szokás a nagy ajándékozás meg inkább praktikumra mennek. az én családom más.

na megyek teregetni aztán aludni mert lefordulok a székről

andy

akkor szelepes csőrös poharat vegyek?ok.

sina jó akönyv köszi!

Kép
andy30

Szép estét!

Apával felváltva vasaltunk, de nem bírtuk, és még van egy halom.... :( :(

Vera: :shock: Dejó, hogy nem lett baj! Szegénykém, ne okold magad, 5 gyerekkel.... :shock:

Nekünk van olyan gombás pancsolónk, kb. 2 hete vette Apa a METRO-ban 1990-ért. :lol:

Bébike most csak 1 szál ujjatlan bodyban alszik, tele van az egész manó melegkiütéssel, nem mertem jobban felöltöztetni, remélem, nem fázik meg... :roll: A szobájában 25-26 fok van, csak nem lesz baj....
bébic

...mármint gomba tetejű pancsoló, még mielőtt vki félreérti, és azt hiszi, gombatenyészetben pancsol Kispoci.... :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük a köszöntéseket még egyszer is! :D
bébic

Bébic,
hát Ti jobb programot nem tudtok kitalálni mint a felváltva közös vasalást. Ejnye hát nem gondoltam volna.
Adjunk tippeket mi mást is lehet csinálni ha beti apa otthon van ? :lol: 8) :oops:

kubuspace

Légzésfigyelő bekapcsolt, mondjuk érthető is mert a gyerekből több van az utazóágy oldalán mint a matracon. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kikészít.

kubuspace

Először is nem ér ennyit írni.

Gabi: KÖÖÖÖSZI!!!!
Kubu: A karácsonyban nem is az fájt, hogy én nem kapok semmit, hanem, hogy Domi sem, az első karácsonyán…Mindegy túl vagyunk rajta.

Erika: Nagyon sajnálom. Azért szólok, hogy a 300 e Ft bírság természetesen nem terhelhető a férjedre. Nem kell kifizetnie. Erika a fényképen fekvőtámaszozik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Habe: Drága anyukád van! Nálunk is hasonló a megoszlás…

Orsi: háromszor harminc perc? Jézusom, Domi délelőtt nyom 45 percet-1 órát, aztán délután másfelet-kettőt, aztán este felet…

Boci: Nagyon rendes a párodtól!

Kubu: Annyira imádom az alvós képeidet, csinálj belől egy albumot és add ki!

Gabi!!!! Ilyen pancsi nekem is kell! Hol vetted?

Kép
mannababoca

Kubu: :lol: :lol:
Ilyen melegben? Naná, hogy vasalunk! :P :lol: Minket sem az eszünkért fognak ellopni! :lol:
Jöhetnek a tippek! :wink: Bár ha csak rágondolok, máááár leizzadok.... :oops: :lol: :wink:
bébic

http://disney-gyermekruha.unas.hu/shop_ ... cikk=01667

Enyim Apa ilyen medencét vett, de nem 9ezeré' bakker, hanem kettőé'! :shock:
Akkor ez jó kis akcijó volt! :lol:
bébic

Babás képek nagyon jók

Orsi: Ne legyél paraanyu, tessék útnak indulni. Gyuszi 9 hónapos volt mikor megjártuk vele a Tátrát, és baromi jól érezte magát. Ott néha egy-egy zergeb..ta hegy tetején megetettem, majd túráztunk tovább, és mindent meg tudtunk oldani.

Sarmon: gratulálok Írisz hízáshoz.

Gabi: spenót darabolást próbáltad már forró késsel?

Vera: sajnálom Izát, de a lényeg hogy nem lett komoly baja. Ne okold magad a filmszakadásért, nyilván nem könnyű neked sem.

Andy: sajnálom az ekcémát, de tessék pozitívan hozzáállni, biztos kinövi Regi. Hajrá fogak. Csőrös poharat mi sem ismerjük, sőt a cumisüveget sem. Úgy gondolom, ha az első kettőnek megfelelt a cici és a pohár, akkor Kendének is jó lesz.

Bocika: gratulálok a négykézlábhoz

Meleg: szerencsére nálunk lakásban 22 fok van, ami elviselhető. Alvás nálunk hosszú ujjú pizsi+takaró+nyitott ablak

Kép

Kép

Kép
habe

http://www.freevlog.hu/video/21985.html

...meg most ilyen ugrálóvárat vettünk az Auchanban 3000-ért, ha érdekel vkit!
bébic

Habe: ó, hogyne, azzal kezdtem, de nem mentem vele messze, aztán mikor harmadjára megégettem az ujjam, akkor kerestem elő a kalapácsot :twisted:

Orsi: fürdés közben eszembe jutott, hogy akartam mondani, hogy mekkorát rötyögtem a zsiráfos mondatodon. Elképzeltem Rékabéka-G.I.Jane-t :lol:

Manna: pancsoló Tecsó, 1600 pénz. De láttam múltkor Auchanban is szintén nem drágáért.

Bébic: ez mekkora átverés! Először én is gombásat akartam (csak a zsiráfosba talán én is be tudok ülni :oops: :lol:), és emlékszem, hogy tényleg olcsó volt.

Na, menek olvasni, jó éjt!

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?