Új privát üzeneted érkezett!

Ja és úgy látszik tegnap elég volt Mártonnak hogy elsuhantunk a szerviz (kórház szülészeti épülete) előtt!!! :lol: :lol: 1,5 órája alszik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Így alszik a kiscsillagom:

Kép

Kép
sinaszi

Ja! Bébic! Akartam írni, hogy a majd derékig érő hajamat én is kb. akkorára vágattam, mint a Tiéd ott a képen... :roll: Amúgy kerekedett az arcod, nem!? :D
sinaszi

Mági: megjött a lánc!!! Számolj és utalok!!!!

Sina: édi!!!! :lol: :lol:
Vendég

Sina: akkor kérünk egy Sinás-Mesikés képet is!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Én nem engedem magam fotózni... Nem akarok álmatlan éjszakát okozni senkinek! :roll: :twisted: :twisted:
sinaszi

Na jó! Ez az egy van - véletlenül:

Kép

Meg egy ilyen régről:

Kép
(De ezt azt hiszem, hogy már mutattam!)
sinaszi

Na, most megyek, egy kicsit lakást karbantartani! Mesi is felébredt, így együtt takarítunk! :)
sinaszi

Morgen,

A helyzet az hogy 10-kor keltünk, utána tekercseltem egy sort (Orsi ne figyelj ide ) persze etetés után és vissza az ágyba, most tusoltam, kezdődhet a nap.
Elkészítem az ebédet, felhúzom a papucsot oszt irány a part.

Gabi,
este készen a link, apa nem fényképezett, én meg lusti vagyok úgyhogy ma délutánig várni kell.
Kobi a kis alvóművész.
Csatlakoznék Verzsohoz, naná hogy sokáig itt leszünk.

Verzso,
Boldog 9. hót nektek. Gratula a felálláshoz.
Nem, nem ismerem a tanárurat, de látni láttam.

Musi,
Privit megkaptam, ma délután ígérem válaszolok is.
Délben adnám a főzit. (if i were you)

Sina,
Mesi tüneményes.

Erika,
ÁÁÁÁ na nehogy már, érjék el őt, semmi közöd hozzá !
Gergő kis akrobata.

Eszterke,
Gratula a 2. foghoz.

Andy,
Örülök hogy „aránylag” nem komoly a dolog anyuddal.
Marci jól van, hangja visszajött, de szépen rendesen szedtük is a homeós cuccokat amit mondtál.
Peluscsomag: nem sokat változott a kezdetekhez képest, talán most egy kicsit szilárdabb és lehet tudni hogy mit evett előtte.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Galzsuzsa,
Szia, jó piknikezést, Velencei tavazást.

Ákos Vinzent happy hófordulót.

Bébic,
Ezt a jó kedvet :shock:
Áki haláli jó kispasi.

Zsiráf,
Örülök hogy Te látod hogy ez a gyerek kire is hasonlít, mert mi csak nézzük és no idea… nem látom benne egyikünket sem.

Orsi,
Ne parázzatok, menjetek, mert így ha később mentek mindig lesz valami szakasz amikor „pont nem alkalmas”. Ügyesek vagytok, apa majd segít az előkészületeknél, és Ti pedig úgy alakítjátok a progitokat.
Jelöltük egymást, ismerőseid között az uccsó vagyok.

Aida,
Korábban már kérdeztem, mi is bekerülhetnénk a honlapra ? Elküldhetem az adatokat ?

kubuspace

Hajvágáshoz megjegyzés:
Anno levágtuk Marci majd 6 cm-es haját kis kopi lett, most már van kb 1 cm-es haja, szupi erős.

Jó hír apa mától szabin van jövő vasárnapig, meglepi nekünk, hogy ne legyünk egyedül.

Gyermekem röhög, hintázik és halad előre, stabilan, nagyon teccik neki a mobilinternet kiállója, egyszer el fogja kapni tuti.
Ja a drágám éppen most tépte szét a tesco újságot, meg akartam nézni, be kell mennem siófokra, holnap kerti parti lészen nálunk apa főiskolai csoptársakkal, gondolhatjátok….
Ittalvós, padaláivós… hmmm mi is legyen a kaja

Marci ínyét bekentem, mert nyonyósabb kicsikét, azóta össze-vissza beszél. Ja én az ágy szélén ülök ő meg mögöttem játszik, most elkezdte rugdosni a derekam. Nagyon jó kis masszír.

kubuspace

Zöldi de jó hogy jelentkeztél.

kubuspace

Bébic,

így alszik a kis krampuszom

Kép

kubuspace

Kubu: :lol: :lol: :lol: ez nagyon tetszik
Hány fokos most a Balcsi?Lehet már benne fürödni?

Sina:Te aztán nagyon picike lány vagy ha jól látod,ugye?nem is gondoltam volna :) Cukirfalat Mesi baba,és mennyi haja van!

Gaby:én is úggggyyyy de úúúúúgy mentem volna a talira,de ezt az esküvőt pont akkorra tették :x a héten hozzák a meghívót ha minden igaz :roll:

KépKép
lyndee

lányok a mai nap igazsága:

a babák tüsszentés előtt nem nyelik le a falatot(ruhacsere, arcmosás)

sőt képesek kiszűrni az új ízt,ma tettem sz őszibe egy kis párolt répát, az őszibarackot lenyelte a répát átszűrt vmiféle érzékenységi szűrűn és visszaköpte.
még jó, hogy nem az egészet répáztam tele:)

boci: akkor Réka mondjon le Mesi javára?
Réka is megjavult, aludt most de másfél órát.
kíváncsi leszek a du-ra anyuék jönnek fel hoznak málnát.

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="kubuspace"]A írta:kubuspaceida,
Korábban már kérdeztem, mi is bekerülhetnénk a honlapra ? Elküldhetem az adatokat ?

Bocsi, nem láttam.. Küldd nyugodtan az adatokat.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

zigú n ő ü
óóóóóóó péáúő
úő
+6
ú3333333333233255 c s8öü998+6+
e5é-l.k1
1
sinaszi

Kubu, Ő a sógorom és a fiúk keresztapukája (az egyik)!
Alvós kép:
Tibcsi alszik
Kép
másik:
Kép
Máté:
Kép

verzso

Cupp ám mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Kép

Kép

Kép

KépKép
lyndee

Hahó!
Jaj ne írjatok mán ennyit....! :x :x

Köszönjük a köszöntéseket!!! Meg a Vini dicséretet. Tényleg változott sokat, szépül a Lelkem!!!

Bébic!
Àkost is Isten életesse!!!!:lol: :lol:
Nagyon szép kis csibészke!

Sina!
Okés, mondom Vininek,hogy már két csaj is vár rá. A másik Márti kislánya!!! :P :P

Gabi!
Jó kis pózban alszik Kobold!!
Ilyen smile jó lesz a mellszívódnak???Kép

Verzso!
Èdesek a fiaid nagyon!

Itt is dög meleg van, mi is letudtuk már 9-kor a sétát,hogy megússzuk a höséget! Aludt a kocsiban is másfél órát,meg most is alszik már fél1 óta!! :D :lol: Én meg addig jól megföztem! :wink:
susy75

Mi majd csak este megyünk sétálni és útba ejtjük a sörutcát! :oops: :lol: :lol: :lol:

Lyndee, nagyon vagány Arnikád!! :lol:

Susy, boldog 7 hót Vininek!

Zöldi, Neked is cupppp!

verzso

Ma kellett menni védőbe méreckedni,Írisz egy heti hízása 7320-ról 7510-re,és71-ről 72 cm-re változott.Meg vagyunk dícsérve,nem kell tápi!!! :lol: :lol: :lol:
Én meg kapásból beszereztem 2db 350 grammost! :shock:
Na majd megisszuk kávéba... :lol:

Visszaolvasok...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

verzso:édesen alszanak a fiúk! :wink:
Olyan furi,hogy két kiságyatok van.Belegondoltam,hogy mindenből 2 kell ikreknél,jajj istenem.Le a kalappal előtted.
Nekem is az előző terhességem,ikerterhesség volt :D

KépKép
lyndee

Lyndee: ne szomorkodj! Lesz még alkalom, tuti!
Hű, de macsó Arnikád! :)

Susy: szmájli tökéletes :lol:
[quote]A írta:ludt a kocsiban is másfél órát,meg most is alszik már fél1 óta!! :D :lol: Én meg addig jól megföztem!

Te megfőzted Vinit??????????????????? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu: OK! Thx.

Zöldi
Kép

Alvós képet énisénis!!!!!
Legyűrte Zsóti:

Kép

Ja, és ha már tombol a nyár, beüzemeltük a pancsit :) Ma kipróbáljuk, ha már nem lesz ilyen meleg :)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.07.01 12:53-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Helló Csajok!

Valószínű az időjárás az oka: Zsófi délelőtt másfél órát aludt, most meg lassan 2 órája nyomja... Hőség van!!! Utálom!!!

Kubu!
Nem elég, hogy a Balcsin vagytok, még ráadásul délelőtt 10-ig alszotok??? Ilyet még egyszer ne merj írni! :twisted: Na és még pad alá ivós buli is lesz??? Ez már több a soknál! Irigy-irigy!

Gabi!
Szerintem a gyerekeink már felnőnek, mi még mindig itt fogunk nyomulni. :-D A spenótot hogy főzöd Kobinak? Majd írd meg, hogy a húshoz mit szólt!

Zöldi!
Üdv újra a fedélzeten!

Sarmi!
Gratula Írisz gyarapodásához! Látom már a kedved is jobb! :-D

Lyndee!
Arnid veszélyes a napszemcsis képeken. :lol:

Körkérdések:
Együttfürdés: Többen írtátok, hogy együtt fürcsiztek csimókkal. Lányos szülők tettek már így? Én parázok, mert azért a lányok könnyebben beszereznek ilyen-olyan fertőzésket. Vélemények?

Hozzátápi: Zsófi már kapott Hipp-es finomfőzit, abban van karfiol. Nem volt tőle baja. Most vettem zöldségesnél is, erre olvasom a babaszakácskönyvben, hogy csak 8 hós kortól adható. Azért adhatom neki? Azok után, hogy a konzervet benyomta...

Kép
Kép
lbernuska

Uff gyermekem ipari mennyiségű ebédet termelt be...

Jók ezek az alvós képek, ényleg nem semmi, hogyan alszanak el...

Sina Dani csak úgy tud elaludni, ha a fejére húzza a takarót...

Sarmon ügyesek vagytok!!!!!!

Arni dögös... 8) 8) 8)

Kép

Kép
dcili81

Berni szerintem nyugodtan adhatod neki...

Kép

Kép
dcili81

Berni: én fagyi spenótot használok.
ja, és akkor rögtön egy tapasztalat: lehet kapni kis kockákban fagyasztott spenótot, de én smucig nem vettem, mert drágább. Aha, viszont ezeket a félkilós tömböket szinte lehetetlen darabolni. tegnap már kivittem zacsiban az ajtó elé, és kalapáccsal szétvertem (de tényleg) :evil:
Szóval: kis darab fagyi spenót, pár csepp olívaolajon kiolvasztom, felöntöm pici vízzel, és kb. 5-6 percig forralom. aztán teaszűrőn lecsöpögtetem, hideg vízzel kicsit átöblítem (valahol olvastam, hogy ez jó, de már nem emlékszem, miért :?).
Leszűrés után kicsivel marad csak kevesebb, mint amekkora a fagyidarab volt.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi!
À neeeeem! Ebédet föztem!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
susy75

sziasztok.
tegnap Izát mentővel vitték be a Bókayba mert hülye voltam.
Szóval az történt h 10 után átöltöztettem és pelusoztam Izát a pelenkázón és valamit még akartam vele csinálni de innen mint egy filmszakadás nem tudom mért de otthagytam a pelenkázón és odamentem a fiaimhoz akik egy rajzfilmet néztek és nagyon szégyellem de elfeledkeztem Izáról hogy a pelusozón van. És már csak a puffanást hallottuk meg és utána Iza sírását. Berohantunk én felkaptam a földről de elkezdtem dőlni vele együtt mert nem bírtam felállni de Andris segített
Nagyon keservesen sírt. Kiverte a víz de olyan mértékben hogy az én ruhámból facsartam ki a vizet. És nem lehetett megnyugtatni mire kb 10perc után elaludt. Már sejtettem hogy gond van így nem haboztam hívtam a barinőmet jöjjön át vigyázni a többiekre. Én közben telóztam a heimbe többször is de nem vették fel így hívtam a pont rendel házidokit és kérdeztem hogy bevigyem hozzá vagy khba. A khba mondta. Én utána kérdeztem hogy kijön e a mentő vagy gyalog menjünk és erre mondta hogy hívjak mentőt mondjam azt hogy aluszékony. Közbe megjött a barinőm és vázolom az eseményt mikor is sugárban elkezdett hányni Iza. Nah hívtam a mentőket akik 10 perc alatt kiértek és a bókayba hoztak. Míg a ment ki ért még 3x hányt sugárba és fal fehér bágyadtka volt szegénykém. Most már a régi
Milliószor átpörgetem az agyamba hogy mért hagytam ott a pelusozón én aki soha egy gyereket nem hagytam ott hiszen csak egy mozdulat hogy berakjam az ágyába. Egyszerűn nem jövök rá. Mintha kivágták volna azt a részt. Egyik pillanatban öltöztetem a másikban meg nézzük a fiúkkal a gépen egy rajzfilmet.

Szóval egy felelőtlen trehány anya vagyok:((((

Hát egy két dolgon ki vagyok bukva a magyar egészségügyben.
először is a mentő orvos viselkedésén. Iza nagyon bágyadt volt széthányta magát úgy hogy még az orrán is jött kaja de ő nem akarta elvinni. Ezt nem mondta csak látszott rajta hogy mi a fenéért hívtuk ki őket egy ilyen ügy miatt. Közben meg meg is említették hogy utána kell egy áramütést ért gyerekért is és erre azt mondták ráér az!!! Közben meg a hányására megkérdi hogy ez nem bukás?? És szépen araszolva ment a mentő. Minden lámpánál megállt.
Bent se vérvétel se vizelet ami részben jó is csak nem szokták azt levenni egy új felvételisnél?? de amúgy mindenki rendes volt.

A mentő majdnem szétesett alattunk mert ott vázolták hogy folyika hűtővíz meg miegymás baja van a kocsinak.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera és azóta hogy van Iza?
Mit mondtak a kórházban?

Kép

Kép
dcili81

vagyok en is. fogorvos megvolt, uszas megvolt. ma 3-szor is le kellett meriteni a bebit! hulla faradt vagyok, de megyek konyhat takaritani, mert alszik a bebi. aztan meg viszunk apanak sapkat es naptejet a meloba. pasibol van, nem gondol ilyenekre, amikor 30 fokot josolnak! :twisted:
mindenkinek szep delutant!

lyndee. Arni mint egy kismaffiozo! :wink:

jok az alvos kepek!

KépKép
KépKép
mush589

Alátámasztom miszerint jót tesz a babahajat géppel lenyírni,Jázinak volt alig pár szál,és kb 8 hónaposan letoltuk 3 millisre,aztán egyévesen újra,és most tök sok,erős haja van!

Na az utcsó oldalt nem tom visszaolvasni,óbégat a legkisebbik!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vera: nem vagy trehány, csak van 5 gyereked és nem káptalan a fejed...
Mit mondtak Izára? Most már rendben van?
(közben látom, Cili is ezt kérdezte :oops: :))

Kép

Kép
gabilany79

semmit. ő jól van hála. Én bent voltam vele végig este jöttem haza csak lezuhizni.

annyi van hogy van egy enyhe szemtengely ferdülése amit majd 1 éves kora után szemüveggel asszem azzal fognak korrigálni

sarmon
Én meg úgy tudom semmi köze ahhoz hogy milyen lesz a haj vastagsága vagy sűrűsége ha lenyírod:)))) mivel az is gén dolog. max csak hamarabb lesz olyan amilyennek lennie kell mivel a babahajat levágod:)))

harivera
Budapest XXI. kerület

Kukucs!

Köszönjük a köszöntéseket, drágák vagytok, pusszantááááás nektek! :D :D

Susy: Boldog 7. hót kívánunk Vininek, Ákos külön puszilja!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Most csak ennyire fussa, nehari, de itthon van Appppaaaaa, és ez jóóóóóó! :D :D :D

Sztem este leszek!
bébic

hahó

na megjöttünk a dokitól.
hát sajna beigazolódott a gyanúm: ekcémánk van:( enyhe fokú ugyan de az.
megkaptuk rá a szteroidos krémet, 5-6 napig szabad kenni vele meg kálciumot kell adni és ettől állitólag el fog mulni :roll:
csak aztán nem tudhatjuk h visszajön-e ill. h mikor jön vissza és milyen sulyossággal :(
reménykedek h elmulik most és nem jön majd vissza.
doki szerint bizzunk benne h kinövi majd.
asztma előfutára lehet sajnos erre nem tudott mit mondani h lehetne megelőzni :roll: pedig én olvastam h van vmi gyóccer rá megelőzésnek de ő nemismeri :evil: azt mondta megkérdi allergologus kollégáját. két hét mulva oltás akkor rákérdezek!

na most ennyi voltam megyek főzni mert végre elaludt!

ja és képzeljétek azt mondta h nagyon meg van duzzadva az inye alul-felül! néha felsikit és sir akkor ettől lehet? :roll:
lehet hamarosan lesz fogunk:)
anyum mondta h nekem 8hósan jött ki az első és utána sorban egy csomó de én meg sem éreztem! lehet reginek is igy lesz!?:)reméljük, eddig nincs gond (koppkopp)

verzso kubu sina lyndee gabi: nagyon jók a képek!

kubu örülök h marci jobban van! :wink:

andy

Kép
andy30

hófordulósoknak sok boldogságot!

sarmi ügyesek vagytok a hizással!

Kép
andy30

vera:jézusom!Nagyon sajnálom a kis Izát!Ne hibáztasd magad,mindenkivel előfordulhatott volna.Sajnos ilyen az amikor annyira fáradt és kimerült az ember,hogy bekövetkezik a baj.
Gondolom neked sincs olyan segítséged aki néha mentesítene a gyerekek alól :roll:

andy:sajnálom az ekcémát,de biztosan nem lesz asztmás Regi!Bízzál benne!Hajrá fogacskák!

Bébic:most az egyszer elnézzük neked,hogy hanyagolsz,de csak apa miatt :lol:

KépKép
lyndee

gaby:merre vettétek a pancsolót?

én ma kisfiamnak,rizses meggyet főztem és annyira nem jött be neki.
Miért van az,hogy mielőtt elkezdjük a kajálást és nyújtom felé a kanalat fintorog és félve kapja be ,majd mikor már megízlelte a kajcsit és nyugtázta hogy fini már tátja a száját.Lehet vmit nagyon erőltettem? :roll:

KépKép
lyndee

gabi: pont ugyanilyen pancsolónk van:)
még víz nélkül próbáltuk csak ki, beletettük szárazon hát azt a hátrafelé visszakézből zsiráfnyakát eltöröm miközben nyálas csókot lehelek neki csak, hogy érezze a törődést mozdulatsor tanítani kéne egy karate suliba:)

boci: együtt fürdés fizikailag lehetetlen, nem férnénk el együtt a kádba

vera: remélem Iza jól van, sajnos a heimpál csak hétfő szerda pénteken és szombaton fogad traumát azért vittek a Bókayba.
én biztos tettem volna panaszt a mentőre is meg a Bókayba is , mi az, hogy egy fél évest nem visz el??????
aki leesik a pelenkázóról, mivel nincs benőve a kutacsa ezért ha pl. koponyasérülést szenved annak a tünetei csak később jelentkeznek akár 24 óra múlva.
meg mi az , hogy nem visznek el ct-be egy sugárban hányó, aluszékony gyereket.......???(bip-bip-bip csúnya szavakat mondok erőteljesen).
legalább bent tartottak 24 órára?

sarmi: na látod már a tudat is jót tett annak, hogy megy a more milk és elegendő volt a hízás.

andy: sajnálom, de a gyerekkori ekcémát legtöbbször kinövik

KépKép

Kép
orsimorsi

Vera:
sajnos ilyen előfordul, a szomszédomék ketten álltak a pelenkázónál a gyerek mellett, és így is lebucskázott, náluk is Heim Pál lett belőle..
A fő,hogy Iza jól van!

Lyndee:
A fiadnak előítéletei vannak :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vera.jesszusom!!!!!!!!!FEltörtek bennem az emlékek,Mózes dettó ugyanigy volt,mikor lepuffant a kanapéról!!!Pedig én is csak egy lépést mentem arrébb!
Ezen ne emészd magad.Az a lényeg komolyabb baj nem történt!
Hajnyírás:Lehet hogy igaz amit írsz,hogy genetika is ,mindenesetre nekünk jobb lett a haja,és ha fiú babám lenne,annak meg már most tuti letolnám,ilyen dög melegbe.Íriszét még nem mostanában kell,hiszen most 3 millis... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vera: sajnálom ami történt, ne sanyargasd magad!!!! Én néha egy gyerek mellett hülyét kapok, te meg 5 mellett harciasan helyt állsz!!! Remélem Iza jobban van, küldünk gyógypuszit!!!

Orsi: megtartjuk Rékát is!!!! :wink: :wink: Hát sajnálom hogy kicsi a kád!!!!

Andy: hidd el meggyógyul Regike!!!

Sarmi: hajrá hízás!!! Ügyik vagytok! Remélem már jobb a kedved!!!!

Kubu: irigy a Balatonért, hosszú alvásokért, buliért, apáért............ :lol: :lol: mit nem adnék egy nagy balatoni pancsizásért!!!! 8) 8) 8)

Lyndee: Márton dettó!!! Első falatnál egy kicsit félve nyitja a száját, alaposan megízlel, fintorog de utána már jöhet a több. Ma tököt kapott, benyalta!!!! Amúgy nagyon édi Arni!!! Vagyis inkább vagány!!!! 8) 8) Örülök a jobb éjszakának, gondolom te is örültél ennek az ajándéknak!!!!

Bébic: ne vidd túlzásba az apázást!!!! :wink: :lol:
Vendég

Ja és a mai nap történése: NÉGYKÉZLÁB!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Boci!
Gratula a négykézlábhoz!!!! :lol: :lol:

Andy!
Hátha tényleg elmúlik az ekcéma, és nem jön vissza többet. Tényleg bízz benne!!! :wink:
susy75

Otthon is ilyen dög meleg van??? :evil: :evil: Èn nem szeretem, Vini is izzad szegény. Ti hogy bírjátok, és a babók??? :x :?:
susy75

Mire kijutottunk, hogy pancsizzunk, beborult :evil:

Lyndee: TESCO gazdaságos a pancsoló :lol: komoly 1600 pénz volt :)
Kaja nálunk is dettó az első pár falat. Olyan, mintha nem azt kapná, amire számít :lol:

Boci: gratula a négy kézhez, a négy lábhoz nemkülönben :lol: és tök jó, hogy te apa így döntött :)

Kép

Kép
gabilany79

boci:az igen,gratulálok Marci kis barátunknak a négykézlábas mutatványhoz!Arninak össze kell kapnia magát ,nehogy lemaradjon már :lol:

suzy:itt is meleg volt,bár most el van borulva,mindjárt zuhi.Mi csak a hűvösebb órákban megyünk ki és sok folyadék :wink:

KépKép
lyndee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?