Új privát üzeneted érkezett!

No, hát ez se túl jó, de én nem sok képen vagyok rajta, olyan meg, amin nem vágok ilyen "citrombaharapott" képet, nincs friss :( De a célnak megfelel, ezen már rajta van a pofázmányom :lol: :

Kép
bébic

Susy: Édi Vini! :lol: Jól látom, hogy barnák a szemei?
bébic

Susy: Vini még mindig szívcsücsök :D

Bébic: Kobinak vettem mindenféle kis szórakoztató-tanító-puzzleos-megminden könyvet, 6 db volt 1800 pénz (a legkirályabb az 1500 helyett 400-ért vesztegetett cucc) meg magamnak az új Vavyen Fable (lehet, hogy nem így kell leírni, de most nincs kedvem utánanézni, h*lye p*csa, minek ilyen bonyola álnév :twisted:) könyvet, de az nem volt akcijós.

Ja, az egyiken tök jót röhögtem. Jancsi és Juliska, puzzle-os mesekönyv. Úgy kezdődik, hogy "élt egyszer egy szegény ember a feleségével meg a két gyerekével".aztán jön a rizsa az erdőről, mézecskalácsház, banya, kemence, blablabla, gyerekek összeszedik a boszi kincsit, hazafelé taliznak apával, aki lelkiismeretfurdiban keresi őket vadul és a végkifejlet: "Együtt hazamentek és a banya kincséből boldogan éltek mind a hárman". Anyát meg hova a bánatba tették, kérdem én?????

Andy: dejó, hogy szagtalan a kakátok, nálunk szerintem még a szomszéd is érzi, ha Kobi berottyant :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.06.30 21:58-kor.

Kép

Kép
gabilany79

nagyon helyes krapek Vinzent! sokat valtozott az elmult egy honapban!

jo ejt mindekinek. megyek, fejek, aztan csicsi. holnap rohangalos napunk lesz. fogrovos, uszas.

KépKép
KépKép
mush589

No, most belejöttem, reszkessetek, hozok még pár képet, ha nem baj, úgysem gyakran szoktam :) szóljatok, ha sok belőlem! :oops: 8) :lol:
Kép itt látni kicsit, hogyan barnul be a szeme a szembogara körül :)
Kép ööö, én nem csináltam semmit! ;)
Kép miért, nem ide fektettetek le este? :)
Kép délutáni szunya a hüsiben
Kép huncutkodás közben (már nem hagyhatom magára a hordozóban sem...kimászik)
Kép sziaaaa, idehoznád alám a habtapit? :)
Kép anyós-nagymamival (zummolva itt látszanak a fogacskák nekünk is) :)
bébic

Gabi: :lol: :lol: Anyát elcserélték a boszinál valamire! :lol:
Meddig van ez a megszűnős-akcijós cucc ott?

Mush: Jóéjt, és köszike a köszöntést előre is! :lol:
bébic

Bébic: háttööööö.... ma 7-ig volt :oops: :roll:

Na, menek fürdeni. Megint nem sikerült időben lefeküdni.... rohadt függőség... :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Azért köcce! :)
bébic

Vihar van, b....a meg. Szélvihar, eső, dörgés, villámlás. Szegény Kobi, tuti fel fog ébredni... :( :evil: :evil:

Kép

Kép
gabilany79

Boci, Olasz felé 2 utvonalat járattunk be:
1. bp-tatabanya-becs-Graz-Klagenfurt-Udine aztán ha Jesolo a cél akkor Velenceig megyünk le majdnem a pályán
2. bp- székesfehérvár-veszprém (8as ut)-körmend-Rábafüzes-Fürstenfeld-Graz-Klagenfurt és innen ugyanaz.
Az első 1oo km el hosszabb, viszont végig autópálya, igy kevésbé stresszes, a 8 as elággé forgalmas és fárasztó..
Ha bármiben még segithetek szolj :D

Gabi, nekem is ugyanez a kengi van, de nekem max 1o perc amit birok vele.. :?

Suzy, Mini is sikit néha, csakúgy zeng a ház, főleg az utóbbi időben 8)

Lyndee, Boldog Szülinapot!!!!!

Bébic, ne félj attól, hogy magára huzza a takakrót és baj lesz....mi szoktunk olyat játszani, hogy ráteritem az arcára a textil pellust, és igy játszunk kukuccsosat, ha én nem huzom le róla, automatice megunja és ő maga leveszi magáról.... és kacag, imádja. :D persze ha esetleg nehezebb a takaró, vagy megijed, akkor az más... Én ezt a tippet kaptam, hogy ez a játék arra tanitja, ha bármi az arcára kerül,nem esik kétségbe..

Berni, gratula az esküvőhöz, ott az étteremben voltam már esküvőn a tavon, klassz volt :D

[/b]

Kép
Kép
zsiraf8

Kubu, visszaigazoltalak iwiwen, Marci tiszta apukája :D Jol látom?

Kép
Kép
zsiraf8

Jó reggelt!

Zsuzsa mi jót csináltok Dújv-ban? Ott születtem...

Lányok le sem merem írni, hogy milyen éjszakánk volt... (na itt semmi pajzánra nem gondolni!!!)

Dani este bekajált 9-kor kidőlt. Gondoltam 2-kor megint kelés de nem, csak a cumit kérte. 3-kor is. 4-kor magamhoz vettem, hogy megszoptatom, de 3 perc után lefordult róla, közben alig szívott...
7-kor megébredtünk...

Azóta sem sokat evett, csak nyammogott..., kezdjek aggódni vagy hagyjam és majd szól ha kajás lesz?

Verzso te jó ég nem semmi! Istenem nekem már csak 2 hónapom van...

Sina amennyiben sértőnek találtad a megjegyzést, kérlek ne haragudj, csak vicceltem!!!!!
Tudom milyen egy nemalvófolytonkézbenlevő baba... :D :D

Zsiráf mi mindig a 2-es verzió szerint mentünk...

Cukkancsok a babaképek!

Már fő a húsleves, megyek mert mosnivalóm még mindig van!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dcili81 2009.07.01 08:01-kor.

Kép

Kép
dcili81

reggelt:)

elolvastam a alvásos cikket amit Zsuzsa belinkelt:ezek szerint a napközben 45 perc teljesen normális

6 hónapos korban 3×30 perc vagy 2×45-60 perc

boci: sajnos a szervizben azt fogják mondani,hogy nincs semmi baj, ez így működik.
amúgy összebeszéltek a fiatalok a hátunk mögött és egymásra hangolták a nem alvásaikat:)

tegnap a lányom a kádba kacsákat úsztatott, amikor már nem bírta a derekam, hogy tartsam ,szépen elkértem tőle a kacsákat persze nem adta, elvettem tőle, kivettem a kádból...hát lányok azt a kétségbeesett felháborodott ordítást amit rendezett....láttam a szemén.... a kacsámat akarom...ma a kacsával együtt fogom kivenni a kádból:)

ma reggel a legújabb, hogy nem akart cicizni inkább hasra fordulni és amint látom próbálkozik vmiféle kúszó mászó mozgással bár a farsúly eléggé korlátozza még, ettől természetesen ideges lesz és engem hibáztat:D

és a most vett 74-s napozó combba szűk.. megörülök
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

kubu: mi már megjelöltük egymást?
mármint iwiwen?

KépKép

Kép
orsimorsi

lányok én paraanyu lettem

van egy lehetőség aug vége szept eleje, hogy egy hétre lemenjünk Hajdúszoboszlóra félpanzióval 20e-ért.
én meg nem merek elmenni...., hogy mi lesz Rékával, hogy fogja bírni
hiszen akkor már kúszni mászni fog(remélhetőleg), hogy fogunk bárhová is elmenni?
hogy lesznek a kajálások?
hogyan fog aludni?
eddig simán elmentünk bárhová, majd alszik a kocsiba érzéssel.
most csak ha du.-án aludta akkor megyünk el de az esti szertartásra már itthon vagyunk.
vajon mi lett velem?

KépKép

Kép
orsimorsi

gabi: hogy terveztétek az aug 8-t, amúgy áll még?

sztem a lányom fogzik...ma reggel óta alig akart szopizni, esti elalvás után többször sírva ébredt és most meg rágja a kanalat.
ja és extra mód NYÓNYÓS
szép nap elé nézünk....
a mellem meg lassan kidurran....

KépKép

Kép
orsimorsi

Hú Orsi a 74-es napozó szűk????
Tudod mit, különben is a túl gizda csajok nem szépek!!!!!

Kép

Kép
dcili81

[quote="orsimorsi"]
írta:
orsimorsién meg nem merek elmenni...., hogy mi lesz Rékával, hogy fogja bírni
hiszen akkor már kúszni mászni fog(remélhetőleg), hogy fogunk bárhová is elmenni?
hogy lesznek a kajálások?
hogyan fog aludni?

vajon mi lett velem?

Orsi:
1. babakocsit tudtok vinni, nem?
2. cicidet feltehetőleg viszed magaddal, arra a pár napra meg lehet venni babakaját!
3. utazóágyban szunyálhat!
4. semmi, de ne izgulj, lehet, hogy Rékának jobban be fog jönni a környzetváltozás, mint hinnéd!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
dcili81

Én nekivágnék, hizsen Zsiráfék most jöttek meg Olaszországból, Gabyék meg a Balcsiról, és csak jókat mondtak a gyerekkel együtt utazásról....

Kép

Kép
dcili81

reggelt!

Tegnapihoz hasonlóan egyszer keltünk éjjel.Nagggyon tuti volt.Lehet rendeződik a helyzet? :?

bébic:Ákos baba nagyon édes!

Suzy:Vini is nagyon kis tündér!Tényleg sokat változott!

Orsi:én is kicsit parázok a nyaralástól,de bele kell vágni.Egyszr mindent el kell kezdeni :wink:

cili:részvétem az éjszaka miatt!

Én pedig már takarítok ezerrel.mosógép,mosogató gép megy.Manófalvi alszik,én pedig pakolászok.....persze most egy kis szünet van.
:wink:

Iwiw-en mindjárt szétnézek,ki az akit még nem jelöltem. :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee pont azht mondom, hogy tuti éjszakánk volt... :D :D

Kép

Kép
dcili81

valamelyikőtök kérdezte Bence szívével a helyzetet.
Szóval 2 mm-es luk van a szívizmán, állítólag ez a fajta nagyon ritka (miért is ne mi kaptuk volna ki...).
Bence infectiv endocarditises baba,ami azt jelenti, hogy a kiskönyve elejére ezt nagy betűkkel fel kell tüntetni, bármilyen műtét (mandula, sérv, stb.), vagy fogászati kezelések előtt fél-1 órával antibiotikumot kell kapnia a szívizomgyulladás kiküszöbölése
miatt. Van egy táblázatunk, hogy milyen beavatkozásnál,mikor milyen és hány ampulla antibogyót kell kapnia.
Októberben kell kontrollra mennünk, akkor megnézik, hogy nem nőtt-e a luk, maradt-e, vagy estleg eltűnt-e, bár doki nénink szerint erre kevés az esély... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

mi van ma a fiammal :shock: Reggel kapásból azzal indított, hogy csak fél 7-kor ébredt, és nem ordítva, hanem játszott az ágyában! Aztán most a 9 órás alvást fél 9-kor elkezdte, és magától elaludt, a megszokott fél óra helyett másfelet lenyomott, és most sem sír, hanem játszik! :shock: jajj csak el ne kiabáljam! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

ÁKOSNAK és VINZENTNEK Boldog 7. hót!
Képekből meg sosem elég! Nagyon édesek a bébik! hmm... bocsánat. Nagyfiúk! :D

Orsimorsi: nem lesz semmi gond ha nekivágtok a nyaralásnak!

Lyndee, Cili: örülök h jó éjszakátok volt!
remélem a többieknek is !

Ha már szuper éjszaka akkor dicsekszem.. este fél 9 től reggel fél 7 ig.. 8) ( na jó egyszer adtam neki cumit.. :lol: ) és ez így megy hónapok óta... :wink:
pár nap van mikor megtréfál és előbb kel.. de egye fene.. :D

Kép
eszterke24

Mági az én fiamat is kicserélték!!!!!
Egy órája nyomja a szunyát, pedig ilyenkor 30 percet szokott aludni!!!! És hát ugye az éjszaka, amit még soha nem csinált...
Remélem nem alussza ki magát előre... :oops: :roll:

Boldog hófordulót mindenkinek!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

[quote="andy30"]j írta:andy30a mági gyönyörűek még mindig a gyerekeid! beninek mi van amúgy a szívével?és nektek aida?

Köszi az érdeklődést, nálunk minden rendben volt, majd 1 éves korában kell egy kontroll, de ennyi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Fiam éppen alszik. Beájult cicin én meg becsempésztem az ágyába!!!! Kíváncsi vagyok meddig húzza. Nekem egy csomó dolgom lenne, de itt függők!!!! :lol: :lol: :lol:

Ákosnak és Vinzentnek Boldog 7. Hót!!!!!

Orsi: vágjatok bele! No para!!! Látod mi meg olaszba készülünk, onnét nem lehet csak úgy pikk-pakk hazajönni!!!!
Értem én hogy "normális" ennyi alvás napközben, de nem tudom miért változott meg ilyen hirtelen. És hát tuti kell neki napközben min. 2 óra, mert este már kínlódás a fürdés. Kiskádban fürdeted Rékát??? Nálunk már nagykádban megy a fürdés, és apa bent ül vele. Így egyikünk dereka sem szakad le, Márton meg élvezi. Tegnap vettem neki homokozószettet, de azért mert volt benne egy kis kanna és nagyon élvezi ha azzal locsoljuk!!!!! :lol: :lol:

Zsiráf: köszi az útinfót! Apa is erre járt 5 éven keresztül, ismeri. Csak sokfelől hallottam hogy Szlovénia felé tutibb, mert nagyon jó kis autópályát építettek!!!!

Na megyek!!!
Vendég

Sziasztok!

Nos, az én kicsi lányom ilyenkor aludni szokott, de most csakazért se! :evil:

Cili! Dehogy haragudtam meg! Csak hülyültem én is! :lol:

Köszi a Mesi-dicséreteket!

Bébic! Elvileg Boci Marci is szemet vetett Mesire - de ki tudja... olyan csapongó gyerkőc, mert másnak is csapja a szelet! Így Mesike is nyitott arra, hogy más fiúk udvarlását is fogadja! :lol:

Sziiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjja Boci!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Suzy, Bébic! Gyerkőcöknek boldog hófordulót!

Suzy! Lányocskámnak figyelmébe fogom ajánlani még mindig gyönyörű Vinidet! :D (Ha már lúd, legyen kövér! Aztán majd döntsenek a gyerkőcök!)

Lyndee! Én is boldog szülinapot kívánok!!!!

Edzenem kell az agyam, mert elfelejtettem, hogy még kinek mit akartam írni!
sinaszi

Orsi! Ugye nekünk egy napon születtek lányaink!? Egyébként Mesi is sokszor kelt éjjel....

Musi! Akartam írni, hogy nekünk a védőnéni azt mondta, hogy a deles ebéd előtt adjak neki főzeléket! A nagy babaszakácskönyv viszont azt írja, hogy du. adjunk neki főzit! Gyanítom, hogy ha azt akarjuk, hogy mielőbb átaludják az éjszakát, akkor a du-i főzi lesz a megoldás... De egyelőre Mesi a főzelékeket nem fogadja el...
sinaszi

Röff!

Mi még mindig Lellén.
Sajna nem nagyon jutok a géphez, csak priviket és zöldeket tudok olvasni - meg képeket nézegetni ;)

...most nekiállok azért...

Kép
zölddisznó

Sina: Márton nem csapongó!!!! :lol: :lol: Vártuk a híreket az első számú mennyasszonyjelöltről, de mivel nem jelentkezett azt hittük valami gazdag, jóképű (kétlem hogy van jobb Mártonnál :wink: ) pasival lelépett. Szegény Márton szomorú volt, és én vigasztalás képen megmutattam neki egy-két lányka sztárfotóját!!!!! :lol: :lol:

Zöldi: üdv!!!!! Lellén tudod tartani a fogyókúrát??? :wink:
Vendég

A hajunkkal kapcsolatban érkezett kérdésekre: Teljesen nem hullott ki Mesi haja, mai napig van olyan haja, ami már születésekor megvolt... :) Már 2x vágni kellett: először 4 hósan, aztán 5 hósan, de megint esedékes lesz... Doktor néni meg is jegyezte, hogy nem akarjuk levágni a gyerkőc haját? Férjem meg közölte, hogy géppel vágjuk le... De azt én nem akarom! Ha fiú lenne, minden további nélkül, de azért egy kislánynak.... :evil:
sinaszi

Boci! Oké, oké! Nekünk is Marci az "Elsőszámú"! :lol: :lol: :lol: :lol:
sinaszi

Köszönöm mindenkinek a köszöntést, dicséreteket!

Kubu, láttam, hogy a Kertészeti Fősuliba jártál, nem ismered a Pölös Endre tanárurat?

Sina, már nagyon hiányoltalak!!

Zsuzsa, akkor nagyon szívesen udvarolunk Dóridnak, fiúknak tetszett nagyon, egyelőre :lol: mindkét fiú, aztán meg majd Dóri dönt, hogy melyik kell. Jó lesz így? :wink: :lol:

Orsi, szerintem induljatok Neki. Mi is tervezünk rövid kiruccanásokat, hosszút szabadságok miatt nem tudunk.

verzso

Sina: okés!!!! :lol: :lol: Azért megpróbálnám géppel. Na persze nem nullásra, hanem 2-3cm-el!!!! 8) Én már most szoktatom Mártont a hajvágásra. Persze még nem nyírtam meg, nincs is nagyon mit, de mikor apát nyírom mindig ott ül és azzal a nagy bociszemeivel ( :lol: :lol: :lol: ) nézi a műveletet!!!!
Amúgy a Zsidró Tamással olvastam egy riportot, és ő nagyon ajánlja hogy egy éves koruk körül érdemes megnyírni a gyerekeket, mert így jóval erősebb lesz a hajuk!!! 3 gyereke van, csak van valami alapja!!! :roll:
Vendég

zöldi::jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,na végre :lol:

Boci:előkerült az ara? :lol:

cili:bocsi,totál félre olvastam :oops:

Arni is jót aludt délelőtt,előtte benyomott egy üveg szőlős-rizsescuccos bébipapit.ugye szőlő nem tilos?

KépKép
lyndee

BOLDOG HETEDIKET ÁKOSNAK ÉS VININEK!

Voltunk piacolni, hát ,ez a meleg nem fehérmebernek való!
Korábban akartam indulni, de Kobi úgy döntött, hogy 1/2 7-kor megébred (ez tök normális), ilyenkor dumálgat, én meg lustizok még félórát, aztán felszedem. na, most úgy döntött, hogy visszaalszik, és emígyen nyomta 8-ig:

Kép

Most bezzeg még fent kukorékol, pedig már fáradt és aludnia kéne (sőt lassan ebédelni). Na, elaludt....
Viszont bevásároltunk gyümiből meg zöldségből, holnap főzöm neki a husit :)

Cili: ne aggódj, szerintem a meleg miatt nem eszik, Kristóf se evett túl sokat reggelire, akartam is kérdezni itt, hogy ugye a melegtől?
Meg az aluszékonyság is tuti ettől van. Én is mindjárt leborulok a székről

Orsi: én aggódtam kicsit az utazás miatt, meg hogy mi lesz az alvással, a napirenddel, de ezek a bébik olyan kis rugalmasak :) Pedig nálunk napközben már cici sincs, szóval tápi-bébiétellel kellet molyolni sokszor. Itthon meg már megint minden a régi kerékvágásban megy újra :)
Ha te nem parázol, ő sem fog.
Aug. 8. még mindig áll, majd írok egy hatalmas betűs hozzászólást, hogy aki akar jönni, az küldje el a mélcímét, és akkor küldök körlevélt a részletekkel, hogy hogy is gondoltuk. Csak még meg kell beszélni apával, hogy hogy is gondoltuk (már nagy vonalakban megvan, csak fixálni kell a dolgokat :))

Zsiráf: nekem olyankor szokott kicsit kellemetlen érzés lenni, ha túl magasan van a hátamon a keresztpánt :?

Kép

Kép
gabilany79

Lyndee, ha üveges volt, akkor biztosan adható.

Cili, még 2 hónap??? Nem hinném, :wink: :lol: :lol: :lol: hisz a fiúk is 7 hósaknak számítanak. :lol: :lol:

verzso

Nálunk fiúk fél10-től fél 8-ig aludtak, mostanában már így van, akkor cici és utána még alszanak 9-10-ig.Olyan jó, végre én is jó sokat alszom. :lol: :lol:

verzso

Gabi: tök édesen alszik Kobi!!! :lol: :lol: :lol: Mi tuti megyünk augusztus 8-án. Sőt lehet főpróbát is tartunk, mert ismerőseink Tahitótfalun laknak, és már régóta hívnak minket hogy mikor megyünk. Lehet egybekötjük a kettőt és ott alszunk náluk!!!!

Márton már egy órája nyomja!!! YYYEEEAAAHHHHH!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Gabi! Kiskobold angyali! Milyen hosszú!!!!! :shock: De Bébic Ákosán is láttam, hogy mennyire összement keresztben a kiságya.... :lol:

Tegnap annyi kéépet töltöttem fel, hogy most nem engedi a rendszer............................ :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sinaszi 2009.07.01 10:33-kor.
sinaszi

Orsi: ja azt elfelejtettem írni, hogy a múltkor itt említettem egy dolgot. Megkérdeztem a védőnénit és dokibácsit, hogy mi a véleményük az olasz útról. Megkaptuk rá az áldást. Szerintük az a lényeg hogy anya meg apa ott legyen, meg nagyjából tartsuk a megszokott menetrendet. Ez leginkább az evésre meg a fürdésre vonatkozik!!!! :lol:
Vendég

Kép

Szóval itt látszik, hogy még a születéskori hajából is maradt meg valamicske... A fejforgatástól pedig kikopott hátul középen :D

Fésülni hiába fésülöm, mert pl. szopizásnál vagy tépi vagy kócolja...

Szia Verzsó! Irigykedem az éjszakáid miatt!
sinaszi

Boci: szuppppppiiiiiiii!

Tudjátok, min gondolkodtam? Hogy vajon meddig fogunk így dumálgatni meg minden? :roll: Remélem, hogy jó sokáig :D Néztem a topikokat, és a 2003-as meg a 2004-es anyukák pölö még mindig "összejárnak". Ez olyan jó!

Kép

Kép
gabilany79

Orsi! Szerintem is menjetek nyugodtan! Mi aug. 7-15-ig megyünk Balcsira :D
sinaszi

Mazsolám elaludt, de előtte bekakkantott... csak most vettem észre! :oops: Remélem, nem csípi ki a popóját!
sinaszi

Sina: ezek a kiságyak már csak ilyenek :lol: :lol:

Orsi: Bocinak tök igaza van. A napirendből meg a reggeli és a fürdés/vacsi a legfontosabb (ahhoz mi is szigorúan tartottuk magunkat - mondjuk a reggeli nyilván Kobi-ébredés függő volt). Napközben annyi élmény éri, hogy fel sem tűnik neki 1-1,5 óra csúszás akár. Legalábbis nálunk így volt :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi, a társaságot ismerve, nagyon sokáig! :lol: :lol: :lol:

Sina, tényleg szerencsésnek mondhatom magam, áldott jó gyerekeim vannak. (bár amikor megdicsérem őket, utána mindig elromlanak :lol: )

verzso

Ja, és azt akartam még mesélni, hogy apa ma visszavitte a bérelt kórházi mellszívót. Hát, lezárult egy korszak, olyan furi :( (miért nincs sírva vigyorgós meg elérzékenyülős szmájli?????) Több, mint fél évig volt a "legjobb barátom", főleg az első időkben :)
Azon röhögtünk, hogy gyakorlatilag egy csomó fotón rajta van :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Verzso. jelölve vagy. Már napok óta akartam, de baccakcik az iwiw!!!! :lol: :lol:

Gabi: szerintem nagymama korunkig!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja és képzeljétek úgy tűnik nagy változás áll be az életünkbe!!!!! Apa azt mondta, hogy most egy ideig abbahagyja vagyis "leáll" a focival!!! Ennek örülök valamilyen szinten, viszont tudom hogy hatalmas lemondás ez részéről. De ő mondta, hogy inkább szombatonként maszekol és vasárnap Mártonozik. Marci nagyon imádja és igényeli az apját, de sajna nem sok idő van rá!!!! Így apa ezt a döntést hozta!!! Bár az egyesülete még nem tudja (majd megtudja innét :wink: ) Tavasszal lehet folytatja. Viszont akkor Márton is már nagyfiú lesz és akkor jobban tudunk vele menni!!!!
Vendég

Verzso! Ez a dicsérgetés nálunk is hasonlóan szokott működni! 8)
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?