nem aludtam túl sokat....felsírt Bálint, felébredtem, erre ő vissza is aludt
nadine: tesó nálunk is bejön, Bálint jól el van vele. Blanka egyre többet játszik vele, ahogy Bálint nő....igaz, hogy amint sírni kezd, már ott is hagyja
Látom téma a fogyás. Nálam is.... Én most úgy vagyok vele, hogy megvárom míg Bálint 6 hónapos lesz, és én is fogyózni fogok. Kb. 1 hónapja sokat lépcsőztem ( gépen) , és egy hét elteltével azt vettem észre, hogy kevés a tejem. Amíg csak hasra tornáztam, addig semmi gond nem volt. Persze lehet, hogy a lépcsőzésnek semmi köze az egészhez, és egyébként is kevesebb lett volna a tejem, de én félretettem a gépet, viszont február elején nekiállok újra tornázni. Rajtam is van egy 10-es, és sajnos nem a lánykori súlyomhoz képest
Sajnos én is ahhoz a táborhoz tartozom, akinek még nem jött meg
őszintén szólva én már várom, szerintem több problémám megoldódna, ha visszaállna a régi rend.
Dorka: szerencsés vagy, irigyellek. Bár csak én is fogynék.....vagy lehet, hogy egyszerűen csak kevesebbet kellene ennem?
Mákos beigli: na hát ez az!!!!! Nesze neked fogyókúra.....
Gyümölcstéma: kb. egy hete Bálint is eszik minnden nap gyümölcsöt tízóraira. Almával kezdtük, az úgy szólóban nem nagyon jött be, így pár napja banánt is reszelek hozzá, így már jobban tetszik neki. Bár így sem eszik belőle túl sokat, de előbb-utóbb gondolom belejön. Arra gondoltam, hogy 1-2 hét múlva, a sütőtököt is megkóstoltatom vele.
Forgolódás: most már Bálint is forgolódik...folyamatosan .....ez az új hobbija....aztán hason egy idő után elkezd sírni, de visszafordulni még nem tud, így aztán visszafordítjuk, erre ő azzal a lendülettel hasra is vágja magát, és kezdődik minden előlről
jó játék, mondhatom
Ckat: én is imádok szánkózni....Blankám is nagyon élvezi, megy mint a szélvész, sikít, és csak úgy lobog a sapkája füle
Ha lesz hó, jövőhéten is megyünk. A nővérem vigyáz addig Bálintra ( az ő utcájuk végén szánkózunk) nővérem nagyon élvezi a babázást, mi meg a szánkózást, így mindenki jól jár
Uxi: nem irigyellek, annyi biztos.
na újra ébredt Bálintkám, mennem kell...