Új privát üzeneted érkezett!

Zili, igen mesélj!

Esztó, Csani 68-ban nyomul jelenleg! Még számítok rá, hogy novemberig ez is marad...

Annus, mikortól lehet menni Vannihoz?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Szofi!
Szerintem hozhatod Csanit is, ha nincs bébisitter :wink:
Azért megyünk csütörtökön, hogy a nagy tolongást elkerüljük. Mivel szerdán jön az új árú, akkor van a hatalmas tömeg, a másnap már jóóóóó :wink:

Annus!
Ismered, a Keletinél lévő gyerek turi :wink:

Hean!
Doki gáááááz, az viszont korrekt, hogy felhívott utána. Még akkor is, ha csak amiatt, hogy visszahallotta, amit mondtál.
Persze, gyere Te is túrni :wink:

Netti!
Sajnálom Sanyit, remélem mihamarabb előkerül!

Mozza!
Jó ez a mokaszin :D
Nekem már vannak gyerekhez való rucijaim, mivel ugye ez már a 3. :lol:

Gyöngyi!
Sajnálom a szar éjszakát, lehet tényleg beindult a fogzás :?
Léna 3-4 óránkét eszik, de muszáj így, mivel így is 4-5 evés jut egy napra........
Most reggelizett 150-et, meg most alvás előtt evett 120-at......
Kíváncsi vagyok, mennyit eszik délután :roll:

Niki!
Jó a babakocsi :wink:

Tinu!
Mivel a turikba jövő héten szerdán jön új árú (a kilósba is, meg a darabos gyerekbe is), így hétfőn vannak utoljára nyitva a csere előtt. A választék szerintem naggyon sz..r lesz :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Reni
Hol jársz?

Kép
Kép
incike

Egyébként Léna is nagyon hosszú, 1-2 hete volt 68 centi, most már lehet van 70 is, de a 68-as nacik meg felsők a nextből pont jók rá.
A 74-es még iszonyat hosszú......
Ja és beindult a hízás, szerintem a milupa HA-s péptől, végre 3 hét után hízik megint. Tegnap 6710 gramm volt :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Akkor az en lanyom ilyen dagi csak :lol: 7650:?vagy 20 a vege.. nemtudom,de 70centi o is :lol:

Panndi, ez a kocsi nem lecsuszos,unokanoverem ezt hasznalja, elotte portofinojuk volt, de azt mondta azt nem adja el hanem szetveri pont emiatt :lol:

Sanyi meg sehol, sztem nagy a zaj meg sok az ember, amint besotetedik,jon anyum es megyunk gyalog zorgos kajavala korbe mindenfele... es ha panndi azt halljatok este h sanyi gyere akkor bocsi :oops: :oops: 8 korul remelem mar nyugi es sotet lesz..
a kis voros macska meg itt lebzsel, eszik es ugral,meg minden :shock:

Netti
Kép
maumau

Barbi! en olyan hulye vagyok.. azert nem talaltam ebayen cicas overalt,mert 6-9ig kerestem, de nem ertem miert mikor nekem 80as kell.. :roll:
es ma megjott a ponis pippis cumoooom, kantaros naci pulcsi sapi szoknya sapiiii, nemtudom ehez a szetthez van e harisnya,de utana jarok :roll:

Netti
Kép
maumau

Hali! :lol:

megkaptuk ma végre a 4 hós oltást.volt pici sírás, de csak pár perc. :D ügyeske volt.meg írt föl a dokinéni Sinlacot.a sima Milupás tejpépre azt mondta nem jó,mert tejalapú. :roll: pedig szerette. :roll:
meg új tápszert, Milupa milumil 1-est.eddig Mildibé HA-t kapott, de az szörnyű ízű volt, meg nagyon drága. :? eszi vki ezeket?tapasztalat? :D

nekünk is van borostyánláncunk, csak mindíg hátracsúszik,nektek nem,így levettem :shock:

mi az az e-bay? :oops: :roll:
Vendég

Netti!
Melyik ez a pónis szett? Dobj már képet erről is :wink:

Ma Lénus kutyás szettben nyomult, olyan cuki volt :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vicuska, hany centi nyaklancot vettel? gyereket vagy babat? :)
mi meg nem pepezunk,csak gyumizunk :D de majd sinlacot szeretnek :wink:

Netti
Kép
maumau

Netti
A Sinlac kiírva nem olyan drága és laktató a babának, legalább is nekünk eddig az volt.

Vicus
Az hadján, hogy drágák, rossz az ízük, de még büdik is ezek a tápszerek é nem mindegyik baba bírja hiába HA-s.
A pépek viszont jók szerintem.

Kép
Kép
incike

Barbi! Hu kutyas szett, 3000ert atvehetnem egy csajtol, farmer hujju felso pulcsi sapi. szted? vagy ebay inkabb?
Kép kantaros naci sapival felsovel Kép szoknyafelso Kép kotottpulcsi:)

engem amugy nem ponira emlekeztet, de van aki ponis pipiskent arulja :lol:

Netti
Kép
maumau

Sinlac, jojo,de mire hasznaljam tulkepp? :D

Netti
Kép
maumau

Belefutottam egy szar alakba a vaterán, és én még azt hittem, milyen jó boltot csináltam! Rendeltem ugyanis egy slim&lift XL-est. Ahogy leütöttem, kértem a szlaszámot. Egy hét múlva meg is kaptam, majd két hetet vártam, mire postázta a pasi. A dobozon XL-es volt, de benne XXXL-es. Mondta, hogy kicseréli, de múlt hét szerdán vagy csütörtökön kap ilyen cuccot. Pénteken érdeklődtem, de semmi válasz. Ma megint írtam neki, erre közölte, hogy nem kaptak, ő külföldön volt, most jött haza, és nem is várnak mostanába ilyet, küldjem vissza. Írtam neki, hogy küldöm, de előtte kérem a pénzemet visszautalni.Erre ő közölte, hogy nem így működik, adjak neki értékelést,és lezártnak tekinti a dolgot. Sztem meg az lett volna a fair dolog részéről, ha adja a pénzemet, én meg küldöm a csomit. Ezek után mi a garancia, hogy ha visszaküldöm,akkor a lóvémat megkapom??? Én fair voltam az első perctől, ő szemétkedett, és most ő szab feltételeket, és neki áll feljebb.

Gyöngyi!
Igen, hiányozni fog, de nem tudok mit csinálni. Egyébként úgy kerestem ahogy mondtad, de nem találtam olyan típust. :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Trixi!
Sajnálom a vaterás ürgét :(

Netti!
Ezt én is néztem ám :wink:
Nekem van egy csomó kutyás szettem, csomó méretben
Ez egy barna bélelt naci meg egy kardigán, ami ma volt rajta. Én csak a kardigánt láttam teszveszen 2500-ért.....persze használt :?
Nacit külön 2e körül árulják, vagy több.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hát akinek szüksége van esetleg egy XXXL-es slim&lift-re,annak szívesen átadom! :?

Kép

Trixi
trixi78

Vicuska!
Lili már a Milupa Milumil HA2-t eszi.....pedig elvileg a doboz szerint ezt 6 hótól lehet....de a dokink azt mondta hogy ezt együk...mert Lili rengeteget eszik...napi 1 kilót!!!! :shock: :roll:
És tegnap volt 6400g (3000-rel született és 2700re fogyott a kórházban) szóval absz. szépen egyenletesen hízik. :)

Bébikaják:
Azért van 1-2, amin néztem nagyot: milánói makaróni répával pépben! :shock: , bácskai rizseshús :shock:
Elképzelem ahogy szépen megcsinálják a makarónit...majd ledarálják és pépesítik... :shock: :roll:
Kicsit furi....
:?

Adraci!
Majd linkelek nacit, ha találok valamit az ebayen.
Csizmit már láttam....de 480 dolcsi....elég húzós...de meseszép!
Gucci btw. :roll:

Kép
mozza

Az én gyerekem fél 9-kor evett utoljára (akkor se ette ki az egy cicit). Két alvás között nem volt hajlandó enni, most meg alszik.
Jajaj, nem lesz ez így jó...
Valami zavart érzek az erőben...

Trixi, nyamvadék egy ürge. Szerintem nyugodtan fenyegetheted egy negatív értékeléssel. Ha üzletszerűen folytatja ezt a dolgot, akkor félni fog egy negatívtól. Végülis neked már nincs sok vesztenivalód :-(, keménykedj egy kicsit.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Barbi, nem ertem hasznaltan miert adnak egy kardigant 2500ert :? megmutatom nekem milyen kutyas szettet mondott 3000ert: Kép plusz sapival

amugy msot egy almasat akarok beszerezni :oops: :oops: meg vmi lila kollekciosat,aztan kicsit meghuzom magam :lol:

Netti
Kép
maumau

Netti: nekünk portofino van, de szegényt már utálom :roll: Apa rosszul lesz, ha megint babakocsit akarok venni :lol: De szerintem portofinot eladom, és egy ilyenre beújítunk, ha élőben is tetszik :) Ja, Zolinak is mondtam, hogy ha lát egy Sanyi cicát, tessékelje haza, azt mondta résen lesz :)

kalloni: már eszem tejes dolgokat, Fruzsinak már nem megy a hasa tőle :)

És képzeljétek, pici lánykám reggel 380 grammot evett :shock: Mindezt 20 perc alatt lezavarta, aztán meg mozdulni sem bírt :lol:

Ja, és már közlekedik a lakásban, tök jó, gurul :D Meg néha kúszik is. Meg néha beszorul ide-oda :wink:
Vendég

Boroka bepakolta a szajaba a babatornaztato LABAT, oda neztem es a rozsaszin kerek "talp" reszet csocsalta :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Netti
Kép
maumau

Panndi, koszi, vki bedobhatna a hazba sanyit :D
kenguruban van ilyen esprit kocsi, probaljatok ki ott :D en mar neztem, de nem probaltam mondjuk, konnyunek latszik, fekete meg piros van asszem :)

Netti
Kép
maumau

Maumau!
Sinlac:szentjánoskenyérből van.állítólag nem allergizál.nem tejalapú.kivéve ha vki allergiás a szentjános kenyérre :roll:
por és vízzel kell hígítani+lehet bele tenni gyümit.kanállal kell adni.a tejpépek helyett. 8) meglátjuk :D
tök jók a cuccok, ez msot vater?vagy teszvezs?vagy..?
Lilla 7000 g!és 68 centi. :D

boriláncunk bébis. :roll: attól félek megfojtja :shock:

Mozza!
napi 1 kilót??????????atyaég!és annyit is kakil? :roll: :lol:

Trixi!
a fene egye meg :twisted:
Vendég

Netti!
Ez a régebbi kutyás szett, mondjuk ez is megvan :P :P
Annyit megér sztem, végül is 4 részes.....
Jaj, ne is mond az almásat, iszonyat régen azt vadászom, de mindig horror áron kelnek el.......
Lila kollekciósakat is gyűjtöm, van 98-as szettem is már belőle :oops: :oops:
Most azt keresem jövő nyárra, 86-osban.......
Jaj, eszement sok pénzt el lehet költeni a gyerekekre......
Eddig a fiúknak gyűjtöttem a szetteket, de lányosban sokkkkal több és jobbak vannak :roll:

Trixi!
Mi az a slim&fit egyébként?

Panndi!
Jesszusom, mekkora adagokat eszik Fruzsi :shock: :shock:
Léna még a közelében sem járt soha....pedig ő se eszik sokszor egy nap

Kép
Kép
Kép
barbapapa

teszveszrol valooook :wink:
en lanyom magaban eszi a gyumit, tennem kene hozza sinlacot? :lol: elvan gyumolcsel is siman 3 -4 orat amugy :roll:

Netti
Kép
maumau

Trixi, én jól lenegatívoznám, és eladnám az xxxl-est magam. Aztán az árából megvenném a kellő méretet. Vagy ez hülyeség? Amúgy mi az a slim and lift? :oops:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Sinlac:rizs és szentjánoskenyérmag alapú allergénszegény-pép 4 hótól.napi 1-2 alkalommal jav.alkalmas még egyéb ételek sűrítésére.értsd gyümi, zöldség..stb. :P ezt most olvastam a hátoldalán.
receptre:1334 ft.amúgy 2965. :roll:

na, du.megkóstoljuk. :wink:
Vendég

Kép
mozza

az uj kutyasbol nekem tunika van harival :oops: de nemtudom mikor lesz ra jo :lol: azt ebayen vadaszta nekem a barinom :lol:
almas.. hat igen.. de odaig vagyok erte meg vissza! amugy ebayrol szivesebben veszem meg mint teszrol. azokon nem is latom h hasznaltak volna?

Netti
Kép
maumau

Vicuska, ez oke,de a pure is suru :lol:

Netti
Kép
maumau

Netti, ez jó ötlet, majd apát jól elviszem, hihi ;)

Fruzsi is rengeteget eszik, ma eddig reggelire 380 gramm anyatej, délelőtt két üveg gyümölcs, ebédre 130 gramm anyatej, most jóllakottan szunyál, és még kap délután kb 200 gramm sinlacot, és este 250 gramm körül szokott még enni anyatejet.
Vendég

Vicuska!
Napi 3-4 kaki ált. :oops: :lol:
De szerencsére nem bukik, nem fáj a pocija és ha már nem éhes, akkor nem lehet tovább etetni...
De napi 1 kiló tényleg brutkó! :oops: :roll:

Kép
mozza

Sinlac jó, én a tápit sűrítettem Leonnak, mivel nem ivott cumisüvegből.....kanállal viszont nagyon szépen evett.
Lehet Lénánál is ez lesz, ő se nagy cumisüveg fan :?
Vagy ha nem hízik egy babó, a gyümit lehet vele felturbózni.

Netti!
Így van, én is jobban szeretem az ebay-es cuccokat, úgy látszik, kint nem használják agyon, gondolom sokkal több ruhát vesznek a gyereknek, mint itthon, így nem tudja lehordani.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

A slim&lift egy ruha alatt viselhető test színű anyag, ami kitűnően karcsúsít, és "összetart".
Magyarán a hurkák nem látszanak, és legalább 1-2 mérettel karcsúbbnak látszik a viselője.
A negatív nem érdekli, hiszen pont ő mondta, hogy akkor adjak azt. :twisted:

Kép

Trixi
trixi78

Netti,
az ebayes vásárlás nem macera?

Trixi,
gáááz.köcsög...negatívozd és írj az üzemeltetőknek is hogy nem fair.

Álmos full KO.most is a kezemben tud aludni csak.egy óráig bírta az ágyban alvást, 3x felsírt , ha leteszem sír,de közben alszik vagyis nincs magánál. olyan beteg szegény :( Du megyünk dokihoz, mert nagyon hurutos, folyik a könnye, köhög :(

Panndi,
hogy bír ennyit enni Fruzsi? :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Ja, Trixi
ha lefotózod és úgy teszed fel a babakocsit?

Esztó
Kép
sz.eszter

Most ezt szereztem be több méretben, alig várom, hogy jó legyen :P

Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Trixi!
És mennyiért vetted?
Lehet nekem jó lenne.......
1-2 méret kisebbedés rám fér úgyis :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi, imadom ezt a rucit, nekem mar van 92esben talan,olcson volt,kellett, de elviselnek 1et kisebbe is :lol:

Eszto,nem macera,en is azt hittem. szegeny Almi,nemtudja kipihenni magat :(

Netti
Kép
maumau

Asszem 1500,-ért, de megnézem mindjárt!

Kép

Trixi
trixi78

nekem is van slim&lift, most h huvosebb van,biztos jobb. talan elo veszem majd, de en mindig elfelejtem :)

Netti
Kép
maumau

Megnéztem, és annyiért vettem,mert én hülye lecsaptam rá, hiszen mindenkinél drágábban volt csak.

Kép

Trixi
trixi78

Netti, Zsófi pont 92-es ruhákat hord :)

De én ilyet mééé nem találok sehol? :(
Vendég

miért jobb a kzemben aludni mint az ágyban??? már leszakad, de ha meg lerakom üvölt...

Esztó
Kép
sz.eszter

Eszto,aranyos h most estek ezen at Almival,en 2honapig szenvedtem ezzel :oops: de neki most csak azert van mert nincs joooool, atmeneti allapot. ott nyugodtd biztos :roll:

Panndi, teszveszen van,de nem adjak tul olcson oket, ebayen ki lehet fogni viszont! bar lattam tegnap csak a ruhat 1500ert teszveszen! de nemtudom mekkora :D

Netti
Kép
maumau

Trixi!
A méretek alapján ez még rám is nagy :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Én nem szeretek látatlanban vásárolni gyerekruhát így inkább utánajárok.
Most mondjuk 1 darabig nem kell, mert televagyunk Marciéval. First Impression-os ruhák, még nagybátyám küldte Marcinak mikor megszületett. Neki nem sokba került, de nekem drága lett volna, ha nem ajándékba kapjuk, hanem meg kell vennem. Anyut lecsekkolta telefonon és kb. 1-hét múlva jött 1 nagy díszdoboznyi babaruha, overál stb. Sajna ritkán jön haza így levelezni szoktunk.
Majd, ha már használatban lesznek teszek fel róla képet. Most egyenlőre még el vannak csomizva és anyunál vannak lerakva.

Kép
Kép
incike

Anyuekhoz erkezett next polar kabi,meg szelmalmos ruha :lol: :lol: neha elkepedek... h mit keresnek ott ilyenek... meg jo,h protekcios vagyok 8) csak mikor lesz szuksegunk 98as meretre :roll:

Netti
Kép
maumau

Netti, sokááá :)

Én most Fruzsinak vettem egy next szőrmés polrákabátot, majd lefotózom :)
Vendég

ÓÓ biztos csini lesz benne, fotot mindenkepp, ennek is a kaupcnia szormes, a tobbi polar, kis next felirattal meg viraggal jobb felul,de szep nagyon :D
anyum amugy rendszerint olyan dolgokat hoz amikben a meretez olyasmih 3-4 ev.. meg 18-24 :lol: ( "hajtsd fel az ujjat es jo" ) aztan ha a gyerekhez teszem,rajon megsem :roll: ugyhogy van egy doboz ilyen ruhank mar,de nem vitetem vissza vele uzletbe,mert mindegyik next gap ilyesmi.. egyszer majd jo lesz vmire :)

Netti
Kép
maumau

Sziasztok!

Gyors bekukk...
Holnapi Tali:
Látom, ZSofi kérdezted, mikortól gyertek.. 11-től bármeddig:) (Persze ha pont fél 11-re ér valaki, ha úhy jön ki a lépés...)
Annus, üdítőt, ásványvizet és gyümölcsöt, csinálok egy jó nagy adag salit, ok? Jól fog jönni a pizza előtt-után:) Ja, és mi még ma is a kertben vagyunk, szerintem honap is lehet bőven, aki tud, hozzon polifoamot, nehogy picit nedves legyen a föld.. (MA nem volt az már 11 után:)
És babakocsit, ha a kertben szeretne altatni, angyali idő van hozzá:)
Megvannak a Bölcsis dalok... :)

Akkor holnap szeretettel várok mindenkit, aki tud jönni:) Elérés a blogban...

Pszi
Vanni
vanni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?