Új privát üzeneted érkezett!

Brigi, milyen rendi férjed van! :lol:

Újévi meglepi: hátról hasrafordult. Igaz nem tetszett neki. :roll:

kispiskóta

Sziasztok,
üdv 2008!

Mi is hajnalban kerültünk ágyba, bár Döndi is jelezte, hogy enne még így az újév hajnalán teljesítettem a kívánságát :wink: , aztán tovább szunya!
Még mindig hasmenése van, remélem már hamarosan búcsut mondhatunk neki.

Én nem voltam bárányhimlős, a doktornénink, mondta, ha megyek legközelebb oltásra (nekünk kimaradt a 4 hós a fránya vírus miatt) akkor nekem is beadja a bárányhimlő ellenit, meg a rubeolát, férjuramnak pedig a mumszot... Evvan.

Szép napot nektek, jó pihenést!

Andrea
Kép
kindernay

Zsú gratula a forduláshoz!
:lol:

Andrea
Kép
kindernay

Boldog új évet!

Köszi a szülinapi köszöntéseket!

Nem tom, mi van Ádival , de mintha "elromlott" volna. :wink: :oops: Egész egyszerűen csak sír-sír, kivéve, ha felveszem. Vagy vki állandóan kell , hogy vele legyen. Nem jó a kiságy, a nagyágy, a hordozó. Wc-be sem nagyon tudok menni. A fogát még nem gondolom, h jönne, nem nagyon dugdossa a kezét a szájába, és nem is érzem. Tegnap egy és negyed óráig bírtam az üvöltését (ott voltam a kiságya mellett, simogattam, beszéltem hozzá, de nem vettem ki), aztán feladtam. Most is itt van velem tőlem egy méterre a hordozóban, játék mellette és sír. Hmm. Evés után is csinálja a műsort. Szerintetek mit csináljak???
Na, jól kipanaszkodtam magam. DE az éjszakákat szépen végigalussza :P Ez is valami.

Jah, ez a sírás kb egy hete megy. :cry:

Zsú: hát igen, tud még meglepetést okozni :lol:

Ági: bocs, boldog szülinapot!
A sírás nem tudom mitől lehet, nálunk is van, de csak este és akkor sem mindig :roll: Nekem is rejtély :oops:

Nem tudom máshol mi a helyzet, de itt iszony nagy hó van :shock: Fogalmam sincs róla hogy viszem holnap Marcit oviba :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Nági, Nagyon Boldog Szülinapot így utólag!!! A párodnak meg Boldog volt Névnapot! Te is bakocska vagy! :lol:

A sírás én sem tudom, mitől lehet, de Marci is sokkal többet igényli, hogy vele legyünk, illetve kézben legyen, de ezt ,egpróbáltuk a minimálisra szorítottuk, mert a 8,5 kilóját már nehezebben bírom. Így ha konyhában vagyok cipelem magammal az etetőszékébe, a nagyszobában meg a játszószőnyegén van.

Brigi itt is nagy hó van, egész nap azt vártam álljon el, hogy le tudjunk menni, de eddig esett, esővédővel meg nem akartam sétizni, mert akkor meg nem lát semmit. :roll:

Andi, köszi!!!

kispiskóta

Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

A szilveszterünk jó volt, mint egy átlagos nap, de az előtte lévő éjszaka fél- egy óránként kelt fel Manóka és csak cickózva volt hajlandó visszaaludni. Már nem tudtam, hogy mikor éhes és mikor nem :oops:
Ja és reggelre a "Mikulás is járt". Kibírtam volna nélküle még egy- két hónapot.

Kép
szücsi

Zsú: s Marci gyerek tud a hasáról hátára fordulni?
Mert enyim gyerek nem bitorolja eme tudományt, ellenben a hasrafordulás pikk-pakk megy, természetesen az azt követő üvöltéssel párosítva. Hisz hason uncsi a dolog.

Kép
kissmanó

Manó, igen forog a hasáról hátára, azt hiszem két hós volt, amikor először csinálta. De csak ritkán gyakorolja. Viszont a hátáról most fordult először a hasára. Oldalra viszont nagyon szeret forogni.

kispiskóta

Zalán dec. 6 óta forog hátról hasra, visszafelé azóta se....

Ma déltől egyfolytában sírás van........... apával készek vagyunk

Kép
Kép
emma1976

Ági :)

Happy Birthday! :wink:
Sírás :? Passz....Bence is többet akar ölben lenni.

Mütyürke :)
Gratu a foghoz! :wink:

Manó :)
Nálunk is car volt az éjszaka, fél 2-kor megborultam, előtte evett a kis herceg, de utána óránként nyekergett. :roll: Reggel 7-kor úgy döntött, hogy ő kipihente magát, én nem annyira. :?
Iszapfortyogó :D Teccik. :D

Zsú :)
Én csak 7-et szeretnék fogyni. :roll: Hajrá!!! :wink:
Forduláshoz gratu! A férjem szerint Bence is hasrafordult 2 napja, de hiszem, ha látom! 8)

Brigi :)
Aranyember! Az ilyet klónozni kellene. :wink:

Megint nyekergés van, megyek....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: szal Bence már forog egy éve, s te még nem is láttad? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Manó :lol:

kispiskóta

csatlakozom" a sokat szeretne kézben lenni és kicsit sírósabb gyerekek" anyukájának a táborához. Kitartás!
Nekem még nem jött meg, nem tudom örüljek-e vagy nem?! :shock:

Andrea
Kép
kindernay

ja most esett le Zsú a vonalzód, hajrá! Én "csak" 13 kg szeretnék fogyni... lehetőleg nyárig!

Andrea
Kép
kindernay

BÚÉK Mindenkinek!

Idén nem is éreztem igazán a szilveszteri feelinget. Még TV-t sem nagyon néztem, úgyhogy onnan sem sikerült magamra szedni a hangulatot. De nem bánom.

Olvasgatok vissza. Nenőke állított meg egy pillanatra. Dani 2,5 hónapós kora óta úgy alszik, hogy éjszakánként 15-ször is fel kell kelnem az ágyból, hogy cumival, vagy cicivel elaltassam. Néha vannak jó éjszakái, amikor csak egyszer vagy kétszer kel, de nem folyamatosan.

! Boldog szülinapot! Tök jó, hogy ilyenkor születtél. Pontosan hány órakor?

Szerintetek az gáz, hogy ha Danit már nem érdekli a kúszás, sem az ülés, csak állni akar? Viszont ülésből úgy kirúgja magát állásba, hogy csak a kiságyba kapaszkodik.. Baj, ha hagyom?

Kép

Kép
monccs

Nekem 10 kg kellene a lánykori súlyomhoz, de nem vagyok telhetetlen, -5 kg-val megelégednék :D Március végére jó lenne.
De ma volt egy nagy sikerélményem, rámjött egyik farmerom, amit 2006ban tudtam utoljára felvenni :) baromira feszül, de tudom hordani :) tök jó!

Kép
Kép
emma1976

Andi
hát szerintem az jó, ha nem jött meg. Nekem a hét második felében jár lesz a 28 nap, és Zalán megint olyan, mint az előző menzesz előtt: pár kotry, cici kiköp, megint pár korty, kiköp és így tovább... Múltkor is ez ment 5 napig, amikor megjött, minden helyreállt, de ez elég kimerítő, és szerintem nem is eszik eleget :?

Monccs
állni? atyavilág, de korán kezdi! mióta van ez?

Kép
Kép
emma1976

Nekem augusztus végére kéne megszabadulnom, csak hogy jól álljon a menyasszonyi ruha. :wink: Amúgy a 11 nálam is lánykori, 6-al abszolút elégedett lennék!

kispiskóta

Nekem 10 napja késik... :roll:

kispiskóta

SIKEREKBEN, ÖRÖMÖKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Kép bocsi, nem bírom a vakut... ez tisztán látszik :-))))

Hamarosan jelentkezem!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Móni, de jó, hogy jössz. Nálunk apáról művészet fotót gyártani. Vakuval vagy nélküle, de szeme álltalában csukva van.

Cép a fátok. Csalódnom kell, ha aszalt citrusfélét vélek felfedezni rajta?

Plussz súlyok..... hát a lánykorit le sem merem írni. Mert vagy 20 a plussz. Ellenben kicsivel több mint a fele azért lecsúszhatna rólam is. Úgy a nagyja el június közepéig.

Dorka említette vala a visszafejlődést. Nos, jelentem lazán vezetők lehetünk a témában. A sűrűsödő éccakai ébredés szerintem ismét be fog figyelni, lányom ma kevesek és nagyon kevesek között válogatott evésügyileg. Hab a tortán, hogy eccerűen nem kellett a kicsikanál. Sem alma+répa+sütőtök, sem első körben jól agyon anyatejezett krumpli, sem az eddig elsőhelyezett tejpép.

Kép
kissmanó

Emma! Nálunk a mensi előtti napon Gábor rengeteget bukik. Ilyenkor már óvintézkedek, nehogy nagyon meglepődjek. :wink:

Mérleg:Még kerülöm a vele való találkozást. Szóval struccpolitikát folytatok. :lol:

Monccs! A gasztroenterológián már jártatok? Téged sem irigyellek az éjszakák miatt. :(
Állásba rugaszkodás nálunk is van, ölben.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

A Szilveszter jól telt, csak rengeteget petárdáztak. Panka úgy kiütötte magát karácsony alatt, hogy ez meg sem kottyant neki, aludt, mint a bunda. Most is elaludt a játszószőnyegen.

Néhány kép...

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzsi**

Tücsi: a gasztrora végül nem kellett elmenni. Azóta a hasfájás is megszűnt. Úgy néz ki, hogy kicsit ráhúztunk a bűvös 3 hónapra, amikortól már nincs pocifájás, de elmúlt, ez a lényeg.

Emma: 2 hete csak állni akar.. Nem tudom, hogy ez nem terheli-e meg valamilyét..

Kép

Kép
monccs

Tünemény ez a Panka királylány.

Monccs: akkor jó, hogy megoldódott a dolog, ráadásul automatice.

Kép
kissmanó

Köszi Manó! Neked meg a kiscsalád nagyon cuki! Tök jó nagy kertetek van, síelni is lehet :)

Kép
zsuzsi**

jaja Kiss család.... csak mán épp nem kis, elég nagyra sikeredett
jövőre meg kéne tanulni sízni (nekem a síelni valahogy nem hangzik jól, ezért bocs), ehhez persze a donna tonna szerepemről le kéne mondani.
Edónak szülinapjára új síbakkancsot kell vegyünk. A Jesszuska kissé túlméretezte a meglepit. Titta szerencse, hogy most szülinapja lészen, oszt a másikba majd belenő

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Aki fogyózik: hogy csináljátok? Én nem merek még belevágni a tej miatt, pedig rám férne nagyon. Lánykori súlyomhoz képest... :oops: ... 20 kilóval vagyok nehezebb. 54 voltam, most 74-75.:oops: 60 körül elégedett lennék. 166 cenithez kétgyerekes anyának az jó lenne.:D

KépKépKépKépKép
uxi

Manó :)
Jól titkolja a drága, hogy tud forogni. :D

Monccs :)
Hát, ha magától csinálja, akkor nem gáz, szerintem. A szakirodalom szerint nem tudják még megtartani a súlyukat és nem szabad őket állítani. Ha magától csinálja, akkor nem tom mi a helyzet, lekötözni nem tudod.... :roll:

Emma :)
Farmer :wink: Én még nem szedtem elő a régi darabokat. Nem merem. :roll:

Móni :)
Szép a családod! :)

Zsuzsi :)
Panka nagyon cuki kis tokás. :D

Uxi :)
A testsúlyindexbe én is belekalkuláltam a két gyereket, 64 a cél. Most az ünnepek alatt felszedtem kettőt, de anyósék mennek egy hét múlva, nem lesz aki gyártsa a sütit. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek!!!!! Nának meg még boldog szülinapot is!!!!!

Nálunk is nagyon jó volt a szilveszter. 2-kor jöttek az egyik barátok, 5-kor volt a váltás, akkor rokonok jöttek. Aztán nővérem hívott, hogy miért nem megyünk velük bálba, úgyhogy elmentünk a plébániai bálba, ott voltunk msáfél órát, táncoltunk egy nagyot. Fiatalembert megtáncoltatta apja, anyja, keresztanyja, keresztapja. :lol: most volt elsőbálozó. Bár már volt bálban tavaly farsangkor, de akkor még a pocimban. :wink: Aztán kilenckor hazatűztünk, onnantól hármasban voltunk. Ismeritek azt a mondást, hogy ahogy kezded az évet, olyan lesz az egész? Örömmel közlöm, hogy ezek szerint Dávid sokáig fog szopni, ugyanis 23.56 perckor elkezdett óbégatni, hogy márpedig ő most azonnal enni kíván. Így aztán átszoptattam az éjfelet, meg a Himnuszt. :lol:

Monccs, ezek szerint Te is csatlakozol a legközelebbi találkozón Ckat és az én zokogjunk-egymás-vállán-a-fáradtságtól-programponthoz? :lol: Mindenesetre köszönöm mindenkinek a jó szavakat, nagyon jól estek, mert egyre többször kezdtem önmagamat vádolni, hogy biztos valamit rosszul csinálok. Ezek szerint nem biztos. :lol:

Ez a hó, ez valami szuper! Apával sétáltunk egy nagyot, lementünk a Duna-partra. Közben szakadt a hó, és hát mit mondjak, nem könnyű a terep amúgy sem, de a nagy hó rátett egy lapáttal, bizony megizzadtunk mindketten ahogy felváltva toltuk a babakocsit két órán át.

Hencsi, őszintén szólva elég gyanús volt a kép, néztem is, hogy de régen láttam a kis menyasszonyról képet, hogy így megváltozott, haja nőtt, meg minden. :lol:

Kép
nenoke

két kép a mai szánkózásról.....

Ja, és éljen a hóesés!!!!!!

Kép

Kép

Kép
Kép
moni1973

Ja, még lenne egy kérdésem: úgy rémlik, hogy szoptatásnál vannak gyümölcsök, amiknek a fogyasztása nem ajánlott az allergizálás miatt. Jól emlékszem, vagy valamivel nagyon keverem? Mert van még a mélyhűtőben nyáron lefagyasztott eper, málna és ribizli, de mintha pont ezeket nem lehetne...

Kép
nenoke

szerintem a babáknak nem lehet adni.
ebben a korban már a tejcsivel nem hinném, hogy túlságosan baj lenne ha ilyent ennél.

Kép
kissmanó

Köszi mégegyszer a köszöntéseket (vmikor 29-ről 30-ára fordulva születtem! Kedvesek vagytok :P

Húú, ahogy írjátok, h hányszor keltek éjszaka, visszaszívom a sírásos panaszkodásomat. Tuti, h unatkozik a gyerek és azért sír (ezt eddig is sejtettük). Este feltettem a hordozót a konyhaasztalra, mosogattam, pakoltam, vacsiztam. Semmi baja nem volt. Sokáig én sem tartom ölben, pedig még csak 6,3 kg Ádám.

Nekem még nem jött meg a menzeszem. A súlyom 3-4 kilóval több, mint teherbeesés előtt, így a régi nacik még épp' nem jönnek rám. A terhes farmert hordom, majd beújítok vmit, most már sokkal jobb a lábam.

A karácsonyhoz visszatérve nekem a tavalyi volt lelkiekben a legnyugodtabb ünnep, olyan jó volt érezni, h ott van Kispicur a hasamban. Most is jó érzés visszagondolni rá. Akkor Pesten voltunk, sétáltunk a párommal, bementünk a Gerbeaud cukrászdába (régi álmom volt ez, meg tanítom is a témát). Szóval szép volt. Az ideiről már írtam, h még nemigazán tudta Ádám felfogni. De majd jövőre! :wink:

Ádám félúton van a hátról hasra fordulásban. Oldalán is szeret lenni. Viszont hason alig van el, egyből átfordul. Kúszni nem kúszik.

Klári: szerintem tuti van mindenkinek pár dolog amit nem jól csinál, de amit eddig megtettél a fiadért, mindenki bátran emelje csak a kalapját előtted. asszem már rég felmondtam volna ilyen éccakai műszak mellett

Kép
kissmanó

móni: klasszul alszol a képen.... legalább ott..., nem? :lol: :lol: :lol: :wink:

a mákkal mi a helyzet? azt lehet fogyasztani? én spec. mákos beigli függő lettem :) szegény anyukám karácsony óta már a 3. adagot süti.. (4-6 rúd) :lol: :lol: ...a sütött sütemények lettek a gyengéim.., minden szoptatásnál kiújul vmi kaja függőségem.. :twisted:

jaj.. segítsetek! valaki heeelp!
minimax nézők figyelem: ki látta ama reklámot, amiben egy sárkány vagy dinó vagy miafene plüsst reklámoznak, mely lila vagy kék vagy rózsaszín és hintója :!: van... meg talán tojása(áttetsző műanyag, amibe beletehető) is :roll: és gyermekeim hallás utáni szabad fordítása szerint "misszi bébi"-nek hívják.. :roll:
na egy ilyet kellene szerválnom, de a reklámot sem bírom elcsípni és a neten sem találok semmi ilyesmit.. :? van rá egy hónapom ugyan, de hátha valamelyikőtök gyermeke szintén ráugrott erre a témára és tudtok róla, hogy mi a fene ez... :wink: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Mütyürke! Mákos beigli nálunk sajnos elfogyott, de rengeteget ettem belőle én is. :D Nem hiszem, hogy tiltva lenne.
Minimax: az ügy érdekében reggel megkérdezem a fiúkat és jobban rázizzenünk a minimaxra. Sztem nem esik majd nehezükre. :lol:

Klári! Sztem is csak a szopi elején kellett vigyázni az aprómagvas gyümölcsökkel, bár én akkor is bemálnáztam, mert nagyon kívántam. Semmi baja nem lett Gábornak tőle.

Jó pihit mindenkinek!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Jó reggelt!

Csatlakozom a szörnyű éjszakázókhoz! Csak én most nem Samu miatt nem aludtam, hanem Marci-Máté páros szórakoztatott :roll: Fogalmam sincs róla mi történt velük, de komolyan fél óránként ébredt valamelyik. Vagy el sem aludt? 8-12-ig nyomatták a fél óránkénti szórakoztatásomat utánna már csak 2-2.5óránként jelentkezett valamelyikük. Meghát a Samu szokásos 2-3ébredése, hulla vagyok :cry:

Móni: nagyon szépek vagytok :lol:

Zsuzsi: Pankakirálylány tündéri!

Mütyürke: a hintós akármi ha jól tudom kispóni, de nem 100% Hátha sikerül elkapnom a reklámot, nálunk minimax reggeltő-estig befigyel. A fiúk függők :oops: :lol:

Én le sem merem írni mennyit kéne fogynom, de ha 20kg-ot sikerülne valahogy leadni már elégedett lennék! Rá kéne startolni valahogy a témára, csak valahogy nincs lelki erőm:oops: Nem tudtok valami hatékony diétátesetleg? Tényleg, ki hogy fogyózik?

Ma Marcit kéne oviba vinnem, de szerintem még kap egy napot :lol: Megvárom mig kicsit jobban letakarítják a havat itt nálunk is, képtelenség kimenni :? Stánkózni szivesen mennénk, de sajnos nincs :cry: Évek óta havat sem láttunk, be kéne egyet újitanunk :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

hi-hi. kissé eltolódva ugyan, de szilvesztereztünk. azon kaptuk magunkat apával, hogy éjfél lett mire megtörtént a villanyoltás. jány szerencsére visszatért a csak 4:20-as bejelentkezéséhez, bár késett 2 kemény percet :lol:
No, most megkérdem: valaki még szokja éccaka pelusozni a kölket? Én este felpakolom a pelust, s reggel kapja a tisztát. Ellenben egy hete már minden reggel van kaki, ami egészen a pizsamán kívülig figyel. Most akkor mit tegyek? Jány ugyi 7800-at mázsál, a pelus amivel egyébként meg vótam elégedve az a Pampers 4+ (9 től nem tom hány kilóig). Szerintem kissé hülyén menne egy nagyobb méretű cula, bár lehet a vége csak az lesz, éccakára még nagyobb méretet teszünk. Mert, hogy éccaka nem pelusozok, az szent. S nagyjából sérthetetlen.

Beigli: el sem hiszitek: anyukám hozott fél rúd mákosat, ugyanannyi diósat, s ez nekünk maximálisan elég is volt. apa a rétesekre kattant rá, galád módon volt egy csomó a fagyasztóban, így max a tányérok mosogatásához kellett izzítani a motyógépet (mily jó dolog a sütőpapír, áldom a kezét aki kitalálta).
Amúgy annak is van előnye, hogy végül itthon, hármacskán szilvesztereztünk s nem mentünk sehova. Így nem ettük hülyére magunkat, az amúgy is plussz kiláimhoz nem gyűjtöttem többet.
Nos, akkor másik kérdésem: valaki a 90 napos fogyókúrát bírta közületek végigművelni? Kacérkodom a gondolattal, bár nem tom lennék-e olyan kitartó.

Mütyürke: remélem a többiek segítenek, rajzfilmdrogos csajom kiszálláson, de szombat estétől itthon lesz, majd rákérdek ha még aktuális.

Brigi: sajnálom az éccakádat, én az évet kezdtem mosott carként.

Kép
kissmanó

Brigi: Mátédnak 4 év 2 nap "hátránya" van Edinámhoz képest. Nálatok is buli befigyelés esedékes jövő 7végén :wink: :lol:

Kép
kissmanó

Túl vagyunk pályafutásunk legtöbbször felkelős éjszakáján :shock: Gyermekem, akinél eddig az volt a fix, hogy 8-tól éjfélig nyomja, 10kor, 11kor és éjfélkor felsírt :shock: Rögtön visszaaludt, de én totál kétségbeestem, hogy beteg, vagy mi van. aztán 2kor evett meg 6kor és 8is aludt. Tegnap nagyon-nagyon sírós nap volt, délután adtam neki a VIBURCOL kúpot, szerintem az nem tett jót. Rá is van írva, hogy kezdetben erősítheti a tüneteket. Nem volt olyan tapasztalata valakinek, hogy csak rontott??? Ja, és 8 óta is egyfolytában sír, lehet kézben, bárhogy, totál nem értem. Csak állok és nézek, mintha nem az én gyerekem lenne!!!!!!!!!! SOS!!!!!!!!!!!

Zsú
10 nap? most jönne meg másodszor? nekem ma van 4 hete, hogy megjött, pont akartam kérdezni, hogy rögtön nem lesz rendszeres 4 hét, nem?

SZuperek a képek!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
emma1976

Emma: első körben ha jól emléxem 3 vagy 4 kúp nagyon jó szolgálatot tett.
Aztán volt most 25-én az a brutál ordítós esténk, szűk 2 órán keresztül, mikor már szinte a sürgősségre készültem. Akkor is adtam neki, már az első fél óra után, de hát nem hatott. Végül egyszerűen szembefújtam kitartóan, s attól csillapodott le. Azóta még próbálkozott ordítós, nem evős belelendüléseivel, de a traktorista diplomája még nem segítette át azon a ponton, hogy a szembefújós anyájának az eszén túljárjon.
Szal nálunk szerintem akkor nem hatott, de amúgy én tökre meg vagyok elégedve a Viburcollal.
Lehet van valami a levegőben? Hisz Brigi is épp ilyen stílusú ébredős panaszokkal jött :roll:

Kép
kissmanó

Sziasztok!
Én sem vagyok ma a toppon. Pici torokfájás és taknyosság, nem vészes kategória.

Móni!
Szépek vagytok! Igen, nagyon szép a havas táj! Gellérthegy? Csudiszép!

Emma!
Sztem kimászíthatatlanok tudnak lenni az éjszakák és nem tudni biztosan, hogy miért ébrednek. Nekünk mostanában nagyon jó éjszakáink vannak de néha besikeredik egy-egy nem túl jónak mondható is. A jó nálunk 2-3 ébredés, a rossz 4-5 persze ezek mini ébredések, szal pár perc cicizés és kész. Fel sem ébred a fiatalúr ilyenkor.
Viburcolt már én is adtam 2x. Nemtom, hogy bejön-e vagy sem.
Nehéz eldönteni sztem. A tűnetek bizony felerősődhetnek, tapasztaltam más homeossel kapcsolatban.

Nenőke!
Én még mindig az együttalvást ajánlom arra, hogy te is tudj pihenni.
Én amióta együtt alszunk, baromi nagyokat tudok aludni..8 óra mindig meg van de inkább 9. Samu mostanában 11 órákat alszik.

Jah, én is szeretnék fogyni májusig 5 kg-t, aztán még 3-at.

Ági!!
A sírás simán lehet attól, hogy unatkozik. Mi is sokat foglalozunk Samuval, egyszerűen le kell kötni vmivel.
Nálunk reggel 2 órát simán el van egyedül de általában Atival játszanak az ágyikóban 1 órát. (kakiltatás, stb. merthogy Samu ülve kakil de kb. 2 hónapos kora óta) aztán jön egy kis alma evés+cici, pici játék még és alvás (nem sok) aztán megint jól el van trapézol, földön van aztán jön egy nagyobb alvás (bár mostanában nem mindig) ébredés után megint el van 2-3 órát..persze ebben benne van, hogy együtt játszunk. Este ha nem foglalkozunk vele nyügizik. (sírás így ritkán van)
Kézben sosem sír. Rafkógéza.
:lol: Akármi is van vele de a kezünkben baromi jól el van.
torolve_20131003125716

Egyébként ahogy Manó is írja, hogy amikor először kap akármilyen homeost rohadt jónak tűnik..1-2 napig, utána nudli, mintha semmi hatása nem lenne.. :roll:
torolve_20131003125716

Zsuzsi!
Panka nagyon édes, rószaszín bugyogós :lol: Nagyon hasonlít rád!
torolve_20131003125716

Ja, legujjabb: Samu pár napja napközben Kispálra alszik el!
Zeneovi felejtős, Kispált meghallja rögtön elalszik. A kezünkben természetesen.
:lol: Ez nálunk nagy haladás!
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Brigi! Ez így tényleg nem volt pihentető alvás. :( Nem lehet, hogy a hó miatt nem aludtak? Nagyon nagy odakint a fehérség, szinte világított tegnap éjjel is a hó. Legalábbis itt nálunk még villanyt sem kellett este kapcsolnunk. Na jó, könyvet én sem olvastam.....

Kormi! Nekünk már napjában többször is van a pelusban termés, de az nem megy ki semerre. Amióta almázunk, más a konzisztenciája a matériának. Szerencsére. De a tiétekhez hasonló szituban én is kipróbálnám az eggyel nagyobb pelust. Sok veszíteni való nincsen. És ha mégsem az igazi a mérete miatt, nem is olyan sokára biztosan jó lesz.

Emma! Nehogy ijesztegetésnek vedd, de nálunk Gáborom akkor viselkedett így, mielőtt betegecske lett. Közvetlenül a láz előtti fél nap ilyen állandó sírással, nyöszögéssel telt. Semmi sem volt jó neki és én már kezdtem feladni. A doktor megnézte, de az égegyadta világon semmit sem talált. Már hajnalban lázas lett. :?
Én is csak a fogacskákra tudnék még tippelni.

Bori! Hogyan haladtok a kóstolgatással? Mit sikerült kipróbálnotok?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

jujj. legújabb javítva..jézusom :oops:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?