Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek!!!!! Nának meg még boldog szülinapot is!!!!!
Nálunk is nagyon jó volt a
szilveszter. 2-kor jöttek az egyik barátok, 5-kor volt a váltás, akkor rokonok jöttek. Aztán nővérem hívott, hogy miért nem megyünk velük bálba, úgyhogy elmentünk a plébániai bálba, ott voltunk msáfél órát, táncoltunk egy nagyot. Fiatalembert megtáncoltatta apja, anyja, keresztanyja, keresztapja.
most volt elsőbálozó. Bár már volt bálban tavaly farsangkor, de akkor még a pocimban.
Aztán kilenckor hazatűztünk, onnantól hármasban voltunk. Ismeritek azt a mondást, hogy ahogy kezded az évet, olyan lesz az egész? Örömmel közlöm, hogy ezek szerint Dávid sokáig fog szopni, ugyanis 23.56 perckor elkezdett óbégatni, hogy márpedig ő most azonnal enni kíván. Így aztán átszoptattam az éjfelet, meg a Himnuszt.
Monccs, ezek szerint Te is csatlakozol a legközelebbi találkozón Ckat és az én zokogjunk-egymás-vállán-a-fáradtságtól-programponthoz?
Mindenesetre köszönöm mindenkinek a jó szavakat, nagyon jól estek, mert egyre többször kezdtem önmagamat vádolni, hogy biztos valamit rosszul csinálok. Ezek szerint nem biztos.
Ez a hó, ez valami szuper! Apával sétáltunk egy nagyot, lementünk a Duna-partra. Közben szakadt a hó, és hát mit mondjak, nem könnyű a terep amúgy sem, de a nagy hó rátett egy lapáttal, bizony megizzadtunk mindketten ahogy felváltva toltuk a babakocsit két órán át.
Hencsi, őszintén szólva elég gyanús volt a kép, néztem is, hogy de régen láttam a kis menyasszonyról képet, hogy így megváltozott, haja nőtt, meg minden.