Jó regglet!
Ma nagyon álmos vagyok, nem tudok miért, pedig már elvileg elmúlt ez az álomkóros időszak, legalábis már rég nem volt, de ma meg alig tudtam felkelni, és a buszon is elaludtam
avernim: jó, hogy írtál
tök jó, hogy ennyit nőtt a baba 1 hét alatt
én is kíváncsi vagyok ha megyek akkor már mekkora lesz, 3 hét alatt, biztos, jó nagy
Én nem gonoltam szioptatós párnára, hogy veszek, de őszintén szólva én annyira nem is tudom mire jó, miért jó.. de látom
nyufónak is bevállt. majd még meggondolom akkor
nyufó: nem fáradtam el hétfőn, jó volt minden, szerintem majd akkor lesz már nehezebb ha már tényleg nagy lesz a pocak, de most még minden oké
ma nem lesz hosszú nap, mert szabin van a doktornő és nincs így rendelés. 15-ig vagyok ma, utána megyek körmöshöz, mert van műkörmöm, de ma leszedtem.. mert a baba miatt mindenképp leszedettem volna, csak majd oktoberben, de most előrébb hoztam, mert így hogy másik helyen vagyok, így már nem olyan egyszerű elmenni, meg hát már nagy pocakkal nem is akarok, és még meg is kell szokni, hogy nem lesz..
sajnálom, de a babáért mindent
salsifraga: nagyon örülök, hogy minden oké volt a családdal, látod, nem kellett volna aggodni, de akkor most teljes a boldogság
bettike: igen azért már nekem is kezd látszeni, de szerintem aki nem tudja, hogy babás vagyok az nem veszi észre szerintem. jó mondjuk azért nem feszülös cuccba járok már, lehet azért is.
de a lényeg, hogy minden oké legyen, mint múltkor.
még 2 hét és mehetek megint
gyorsan megy az idő...
főleg most, mert csináltatjuk a két szobában a plafont, meg festés, szóval nem untakozom, meg most az új meló leköt