Új privát üzeneted érkezett!

Hát izé, akkor itt van. Terhesség előtt a pocakom beljebb volt mint a mellem :D

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

Nocsak-nocsak :D
Szépen gömbölyödtök már Ti is :):D
Szép pocakok nagyon!

"Állítólag" már rajtam is látszik függetlenül a túlsúlytól.. :roll: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép 12. hétben

KépKép

KépKép
msi22

Na felülre kerültem a pocakkal :oops:, pedig gondoltam elsunnyogok a lap alján :lol:

Kis-Csillag már nagyon aggódtam, nagyon örülök hogy előkerültél!!!!! De szuper ez az esküvő, majd rakj fel nekünk képeket ha lehet :lol: Nagyon jók az UH-k, én meg tudtam nyitni. Lehet már tippelni hogy egy vagy kétpetéjűek? A nemüket még nem látták? Beírom az adatokat a táblába.

Msi de jó hogy neked is sikerült felrakni a képet, neked is nagyon jóóó! De furi hogy ott ahol nekünk nincs semmi, nektek még van egy baba :lol: Annyira érdekes, még nem láttam ilyet.

KépKép

KépKép
nyufó8

kiscsillag jaj, de örülök, h jelentkeztél!!! És micsoda jó hír: esküvő! :D A bébikhez gratula!

Nemkülönben irbilnek és msinek nagy gratula! (Bocs, ha kihagytam valakit, még csak átfutottam az előzményeket). :oops:

Rólam: úgy belejöttem a nagy bejelentősdibe, h ma elmentem a munkahelyemre (bár szabin vagyok), elmondtam először a főnöknek (azt mondta, biztos volt benne, és nagyon gratulált!), aztán a többieknek, tök cuki volt mindenki! :lol: Úgy beszéltük meg, hogy ha minden jól megy, nov. 30-ig dolgozom.

Pocakfotók: nagyon szépek!!!! Hamarosan feltöltök én is, de nekem még nincs semmi, csak a felső részen a sok-sok gyros, hambi és nutella nyoma! :)

Leállok az édességről, úgy döntöttem.

Kép
salsifraga

Bettike, Nyufó: nagyon jók a fotók! Szép kis pocak van mindkettőtöknek :D

Msi, Kis-Csillag: Nagyon édes babáitok vannak :D :D :D

Kép
csill79

Örülök hogy szépen kerül elő mindenki, még Syl merre vagy, Avrenim te is mostanában ritkán jössz!

Salsifraga örülök hogy ennyire pozitívan reaált mindenki! Tölts fel te is, megadtuk a kezdőlökést. Nem baj ha még nincs ekkora. Nekem Regivel félidősen se volt ekkora, így a másodiknál már jobban kijön :oops:

KépKép

KépKép
nyufó8

kis-csillag: de jó hogy előkerültél :D

nagy nagy gratula a babákhoz. szuper hogy minden rendben van. meg tudtam nézni a képet is, jól látszik rajta minden. :D
szuper hogy össze is házasodtok, jobb is így. ha megvannak a babák, már nehéz lenne megszervezni. majd kérünk képeket. polgári esküvőtök lesz? :D :D :D

nyufó: azért te is szépen pocakosodsz. :D nekem még nincs pocim. mondjuk te is másfél héttel előttem jársz. lehet egy hét múlva már nekem is lesz. de jó! :lol:

KépKép
Kép
rebeka85

msi: látom te is felraktad a fotót. nagyon cukik a babák. gratulálok

salsifraga: örülök hogy neked is minden jól sikerült a munkahelyeden. akkor te csak egy hónapot leszel táppénzen. én október 30ig írtam hogy maradok, de még lehet én is ráhúzok egy hónapot. de persze ez attól függ hogy bírom

KépKép
Kép
rebeka85

kis-csillag: nagy-nagy gratula a babákhoz

msi: olyan jó, hogy Te is tudtál feltenni képet

Lányok, úgy irigyellek benneteket néha az ikrek miatt. Én is úgy szerettem volna....

salsifraga: köszi :lol:

nyufó, bettike: olyan szép pocifotótok van :lol:

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil

Én kilépek mára, szép estét mindenkinek! :lol:

Kép
salsifraga

monka, rebeka: ez a toxoplasma valami betegség, amit a macskától lehet elkapni.
Hogy hogy nem kaptam még el, azt nem tudom, mert gyerekkorom óta vannak körülöttem macskák.
Jó lett volna, ha már túl vagyok rajta, mert a terhesekre nagyon veszélyes, és ha már egyszer átestél rajta, akkor védett vagy.

Úgy néz ki, hogy nem kell 4-6 hetente vérvételre menni, ugyanis a háziorvosom semmi ilyesmit nem mondott. Én meg nem nagyon feszegettem ezt a témát. :lol:

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil

nyufó

látom tényleg követtél a pocifotóval :wink: :) széepn gömbölydsz ,szép nagy poci van már :)

KépKép
bettike83

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:19-kor.
szonce82

mostmár többiek ti jöttök a fotókkal,biztos látszik már valami :)

KépKép
bettike83

Hát látom elkéstem, hogy én kezdjem a pocakfotok sorozatát is, de mindegy, akkor töltöm én is a képet ahogy ígértem.

nyufó, bettike: jók a képek, már szépen látszik a poci :) főleg nyufónak, de ő előrébb is jár már :)

nyufó: örülök, hogy már nem vagy szomorú, ne is legyél, és remélem minden oké lesz, durkkolok!

Mai UH-soknak nagyon nagy gratula, hogy minden oké, jók a képek is :)

Kép 10 hetes pocak

KépKép

KépKép
t.timi

Húúú lányok milyen bátrak vagytok. Én inkább inkfartust kaptam volna szerintem ha közlik velem hogy ikrek. Van a családomban ikerpár és ezért féltem is tőle. Minden tiszteletem az ikreseké. Az UH-k nagyon jók, olyan érdekes hogy két baba van ott, olyan megható. Az ikrek között van egy olyan kötelék azért ami nagyon különleges.

Bettike mondtam ha te raksz fel akkor én is :lol: :lol: :lol: :lol:

Rebeka az első terhességemnél még félidősen se volt ekkora pocakom, tényleg igaz ez, hogy a többedik terhességnél előbb látszik.

Irbil ne aggódj, csak ne simogass macskát, ne takarítsd az almot ha van, ne kertészkedj kesztyű nélkül, kerüld az olyan élelmiszereket nyersen, nem jól átsütve amiben lehet toxoplazma és akkor nem lesz semmi gond.

KépKép

KépKép
nyufó8

Köszönöm a gratukat, bár inkább fenékbebillentés lenne a jutalmam :wink:

Nyufó: kétpetéjűek, lombikbabák, szép lett volna, ha még valamelyikük osztódik is egypetéjüvé :lol: :roll:
A nemüket még nem is próbáltuk megnézni, abban reménykedek, hogy a 18-20. hét magasságában derül ki, az esküvő hetében :D Szép ajándék lenne :roll: Hozok majd képeket mindenképpen, remélem az időjárás aznap kegyes lesz hozzánk :D

Msi: de szép fotó az ikrekről! Nekem a main csak az egyik csemete látszik, mert egy pillanatra nem bírtak megállni :lol:

Rebeka: igen, sima polgári, egyelőre, aztán majd egyszer, ha anyagilag kilábaltunk a "válságból", akkor jöhet a templomi :)

Irbil: én sosem tudtam magam elképzelni ikres anyukaként.. De most meg kell barátkoznom a gondolattal, és őszinte leszek, első gyerekek lesznek, tapasztalatom szinte egyenlő a semmivel, és így félek is tőlük már most előre :( De koma asszonyom bejelentkezett szerencsére, hogy addigra a keresztlányom már szinte járóképes lesz, s jön segíteni :roll: örülnék neki, mert tényleg félek. Úgy fogalmaznám meg, hogy egyszerre öröm és áldás az ikergyermek, és egyszeriben kissé átok is..
De remélem a következő bébik neked is ikrek lesznek :wink: :D

Salsifraga: örülök, hogy zökkenőmentes volt a bejelentésed!! :):D

Toxoplasma: én is fogékony vagyok, ezért azt hiszem még egyszer, vagy max. kétszer kell menni itt ezzel kapcsolatos vérvételre.. Szerintem 4-6 hetente levetetni butaság is volna.. Pláne, hogy fizetős vizsgálat.. :roll: Egyébként tényleg náthaszerű az egész kórság..

Pocak: valami már nekem is ugye kezd látszani, de mégis valahogy mintha kisebb lenne, mint pár hete.. De gondolom csak azért van mert ez már nem puffadás :lol: Viszont tapintatra már teljesen más az állaga a hasamnak odalent, és hát a babák is növögetnek ugye :D

Én is léptem, megyek alszani.. Apa úgyis VB elődöntőt néz :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

T.timi de jó hogy te is raktál fel képet!!!! Neked is már látszik a köldököd alatt szépen :lol: Különben marha sokat számít hogy hányadik baba, Bettikének első, nekem már a második. Az elsőnél félidősen nem volt ekkora hasam mint most. Sikerült lelki vígaszt nyújtani a barátnődnek?

KépKép

KépKép
nyufó8

Kis-Csillag nem értek én ám ehhez :lol: De ha ikrek akkor nekem szimpatikusabb a kétpetéjű, így legalább nem két egyforma gyereked lesz, akik rendszeresen átvágnak, hogy melyikük melyik :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: én sem akartam volna ikreket, jobb az ha külön jön, de gratula annak aki elbír egyszerre kettővel :)
Örülök, hogy már látszik, egy kicsit már én is észreveszem, de inkább csak abból, hogy már nem tudom behúzni a hasam :)
Igen sikerült, szerencsére már jobb kedve volt mikor elváltunk, jó sokat beszélgettünk, ez ilyenkor mindig segít :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

T.timi akkor sikeres volt a napod :lol: Most nézem hogy 20-án mész a kombináltra, én is aznap megyek az integrált második vérvételre. Holnap is hosszú napod lesz ha jól emlékszem? Nem fáradtál el hétfőn?

KépKép

KépKép
nyufó8

timi

azért már a tiéd is látszik elég szépen.ugye n már 3 héttel előrébb járok,nyufó meg 4el,és igy már jobban látszik úgy látszik.meg ugye nyufónak második bébi is.

nálam meg sztem egy kicsit a puffadás is okozza a nagyságot de már nem a háj az ami van(párom szerint védőréteg :twisted: )hanem egész kemény már,már érezni h valaki ott bent nagyon növekedik :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Dalmicsek: talán egy pár perc jegelés jót tesz majd Muffin lábána, leviszi a gyulladást és öszehúzza az ereket is, nagyon jó haematómára is.

Irbill: a toxoplazmát csak akkor érdemes ismételni, ha macskák között mozogsz, ha van rá okod, vagy tüneted, egyébként örülj hogy nem találkoztál a betegséggel, mert cysta marathat utána a szervekben pl. tüdő,agy stb..

Kis-csillag: micsod sztárfotósorozat! gratulálok!jaj de jó lesz nektek, még esküvő is,úgy látszik a Ti évetek a 2010 lett!!

Msi: bizti nődögélnek azért érzet a pocid, sok hely kell a két lurkónak! kicsit homályos a fotó de látszanak azé a babók.

Salsifraga: Nah láttod, hogy nem volt min aggódjál! A barátnőd meg majd megbékül, ha meg nem akkor nem igazi barátnő..
Az én baráti köröm nem úgy reagált, mint vértam, nem volt nagy örömködés, és amióta tudják fel se hívnak rám se dobnak sms-t, mondjuk az én korosztályom agyon fiatal és senki nincs férjnél, hát még gyerek se jön sehol...nagyon örülök annak, hogy találtam egy ilyen kis csapatot, ahol mindneki ilyen jófej és tudunk miről dumálni, Rosszúl esett ahogy a barátaim leszarnak, egyik barátnőm kétségbeesve mondta:-jövőre ha hívlak sörözni majd babakocsival jössz?!?

Bettike, Nyufó, Timi: szépek a pocakok, majd én is feltöltök, ha egyszer otthon leszek, anyuéknál vagyunk azóta hogy elromlott a kocsi és még ma se lett kész...pedig már vasárnapra igérte a szerelő.. Betti:de jó neked hogy mindened már van a babóhoz! nem kell hinni a hülye babonákban, itt anyuéknál is már itt van a szobába a kiságy,de én még nem tudok nagyon álmodozni, mert sok a meló, és utána nagyon fáradt vagyok egyből elalszok. Bocsánat Nyufó, de tényleg nehéz aktiv fórumosnak lenni iylen munkarend mellett és anyuéknál jól elvoltunk hétvégén azé nem jutottam nettközelbe.

Képzeljétek! melóhelyen voltam UH: 2 cm nőtt egy hét alatt!!! nagyon álomkóros oltam meg vagyok most is és rengeteget eszek, aludnék, mint egy kisbaba....mondtam is a páromnak bizti fejlődési ugrásban van a drágám és TÉNYLEG! 61 mm lett és 21 mm a fejecskéje!De megvan sértődve rám, mert csúfoltuk a nóziját és hátat fordított, összegömbölyödött...olyan lelkiismeret fzurdalásom lett hogy lelkibeteget csináltam a gyerekből..hát mostmár mondogatom neki ind1 fiú/vagy lány és mekkora a nózija kkor is imádom!!szegény meg se moccant összekucorodva aludhatott, az uh-ás nő örült, mert szépen megmérte a nyakiredőjét ami 1,7mm lett.
nah most is vetődök az ágyba mert ülve elalszom/bár nappali műszakban fél 5kor szoktam felkelni/

Szopipárnát ki akar venni? én nagyon hasznosnak találom és nagyon tetszik a kismamikét mind emgcsodálom, meg a babókat is.

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Bettike már teljesen látszik nálad, hogy nem hájacska, olyan szépen kerekedik már neked is, a háj az lógós, plötyi, nem ilyen kis kerek :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Avrenim örülök hogy megvagy és minden rendben! Gratulálok a 2 cm-hez! Ma voltál? Beírtam az adatot a táblázatba. Sajnálom hogy így reagált a baráti köröd, ebből is látszik hogy ők még máshol tartanak. Amíg nincs gyereked, főleg fiatalon, nem nagyon tudsz mit kezdeni azzal ha a barátnődnek gyereke lesz, inkább csak az jön le, hogy innentől nem tudsz majd úgy menni velük bulizni, szórakozni, valószínű sokan elmaradnak, csak a komolyabb barátságok tartanak ki, de végül is az az érték és a fontos. De persze ezt most nem könnyű feldolgozni. De jönni fognak új barátok is a régiek helyett, közös érdeklődéssel, hasonló gondolkodással, már gyerekkel, stb., változik az élet a gyerekkel baráti kör szintjén is. Mióta van gyerekem azóta több jó barátom lett, akinek szintén van gyerek. Nekem van szopipárnám, bár nem tudtam használni szoptatáshoz, de a terhesség végén azzal aludtam és nagyon jó volt.

KépKép

KépKép
nyufó8

Jó regglet!

Ma nagyon álmos vagyok, nem tudok miért, pedig már elvileg elmúlt ez az álomkóros időszak, legalábis már rég nem volt, de ma meg alig tudtam felkelni, és a buszon is elaludtam :)

avernim: jó, hogy írtál :) tök jó, hogy ennyit nőtt a baba 1 hét alatt :) én is kíváncsi vagyok ha megyek akkor már mekkora lesz, 3 hét alatt, biztos, jó nagy :lol:
Én nem gonoltam szioptatós párnára, hogy veszek, de őszintén szólva én annyira nem is tudom mire jó, miért jó.. de látom nyufónak is bevállt. majd még meggondolom akkor :)

nyufó: nem fáradtam el hétfőn, jó volt minden, szerintem majd akkor lesz már nehezebb ha már tényleg nagy lesz a pocak, de most még minden oké :) ma nem lesz hosszú nap, mert szabin van a doktornő és nincs így rendelés. 15-ig vagyok ma, utána megyek körmöshöz, mert van műkörmöm, de ma leszedtem.. mert a baba miatt mindenképp leszedettem volna, csak majd oktoberben, de most előrébb hoztam, mert így hogy másik helyen vagyok, így már nem olyan egyszerű elmenni, meg hát már nagy pocakkal nem is akarok, és még meg is kell szokni, hogy nem lesz.. :( sajnálom, de a babáért mindent :lol: :)

salsifraga: nagyon örülök, hogy minden oké volt a családdal, látod, nem kellett volna aggodni, de akkor most teljes a boldogság :lol:

bettike: igen azért már nekem is kezd látszeni, de szerintem aki nem tudja, hogy babás vagyok az nem veszi észre szerintem. jó mondjuk azért nem feszülös cuccba járok már, lehet azért is.
de a lényeg, hogy minden oké legyen, mint múltkor.
még 2 hét és mehetek megint :) gyorsan megy az idő...
főleg most, mert csináltatjuk a két szobában a plafont, meg festés, szóval nem untakozom, meg most az új meló leköt :)

KépKép

KépKép
t.timi

jó reggelt!

Hű de jó pocifotók, nagyon szépen gömbölyödnek :)
avrenim köszönöm a tippet, egyébként mi is erre jutottunk, így tegnap jegeltük kicsit, bár nem látom, hogy használna :(
azért nem adjuk fel.

szopipárna én arra az elhatározásra jutottam, hogy fogok magamnak varrni egyet, mert hasznosnak tartom, szóval nekem lesz :)

az ikerfotók is nagyon jók, két baba egy pociban hát nem semmi :)
kis-csillag gratulálok a házassághoz! Mi sem vagyunk még házasok és nem is tudom, mikor fogunk megházasodni, mert jelenleg nagyobb lakást szeretnénk és arra fog menni minden energia és pénz. Valszeg polgári lesz szűk családi körben nekünk is, de lehet hogy csak a baba után.
Az apasági nyilatkozatot nem tudjátok, hogy kell elintézni?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

beze írtam privit :)

Kinek írhatok még iwiw ügyben? :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

timi

én sem járok feszülős cuccokba.főleg ezelőtt mert ugye a hájacskát nem akartam mutógatni :D na de mostmát néha felveszem a feszülőset mert már látszik valami és nem kell őt rejtegetni :)

avrenim

sokan ellene vannak,sokan mellette.én is akartam venni,de azt olvastam h bevált a szopipárna de szoptatásra hanem a gyereket ráhelyezni stb.szoval nem tudom én sem.de azt tudom h egy hintaszket még veszek majd később.mennyivel könnyebb lesz abban szopiztatni a picurt.majd azt kérek karácsonyra vagy szülinapomra. :)

nyufó

én is igy érzem már nem a háj,hanem lehet érezni azt h keményebb és tök minden h reggel van vagy este..

KépKép
bettike83

msi

nekem annyira tetszik az uh fotód,annyira szpen kivehető a két kis picur :)

aki még engem nem jelőlt iwiwen irjon egy nevet pűben :)

KépKép
bettike83

Nyufó
igen én is arra gondoltam hogy most még megtudok harcolni vele, de nagy pocival szoktatni az ágyhoz, főleg hogy a kiságyát az ikrek kapják meg és a szobába marad…bár nem hiszem hogy a ketrecbe kéredzkedne ha az ágyáról megléphet nagyon jó a poci fotó

ibril
nagyon jó a fotó Balónál én se nagyon akartam elhinni hogy terhes vagyok, csak az uh-k és a növögető pocim győzött meg, mivel nekem még csak émelygésem se volt, nem panasznak szántam csak fura volt nagyon…már írtam valószínűleg hogy Baló születése unás is sok idő volt míg felfogtam, elfogadtam...már 1 éves volt mikor még néha rácsodálkoztam hogy ki ez a gyerek itt?:) ettől függetlenül most is felfoghatatlan hogy jön a ketteske az meg pláne hogy a hármaska is))

nekem tejesen furcsa hogy irigyelnek, meg sokan ikreket akartak…én nagyon féltem tőle már balónál is, és most is…amíg nem tudtam hogy ikrek szurkoltam hogy egy baba legyen, mikor megtudtam hogy mégis akkor meg hogy mindkettőnek legyen szívhang…

bettike
már látszik hogy az babás pocak, nem fánkos)) ja amúgy van már a neten felirat az eclipshez…keres rá) köszike, élőbe még jobb, de a fényképező bénázott:S apa harcolt vele vagy 10 képből lett egy értékelhető…

kis-csillag
jó hogy jelentkeztél, már kezdtem aggódni. Hatalmas gratula az esküvőhöz, ez annyira romantikus) majd képeket kéretik felrakni szerintem így megbocsátható az elmaradásod;) ti mikor terveztek 4d-re menni ha terveztek? Nem mondták hogy meddig látszanak egy képen az ikrek?

salsifraga
köszi igazából az az igazán döbbenetes és csodás mikor látod mozogni őket , pl a 12. héten libikókáztak le fel bökdösik egymást stb

timi
neked is jó a pocifotó igazából kiábrándítonak hangozhat, de ez az elbírni az ikrekkel dolog sántít, mert ha bírod ha nem akkor is ott lesznek és boldogulni kell velük

avranim
hú nagyon rossz mikor csak neked van gyereked a barátnők közül, egyrészt nem értenek meg, másrészt nem tudják átérezni te milyen lelkiálllapotban vagy…csak a legigazibbak maradnak meg a többi lekopik, de nem is most lesz ez feltűnő hanem ha meglesz a baba és már nem mozogsz olyan szabadon, pláne nem sörözöl ha szoptatsz:S azért adj nekik időt megszokni a gondolatot, ők is tudják hogy ez gyökeres változást hoz majd a kapcsolatotokban, nekik kel hozzád alkalmazkodni

dalmicsek
húú neked is esküvő ilyenkor annyira irigy vagyok és picit sajnálom hogy túl vagyok rajta már, de mondtam apának hogy 10 éves évfordulonkor megint tartun kegy lakodalmat))már ha ekkor is el akar venni még..én most is hozzámennék vannak hibái de imádom és óriási szerencsém van hogy rátaláltam…nagyon jó ember és imád…

KépKép

KépKép
msi22

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.08.04 10:01-kor.
szonce82

msi

köszi,akkor megkeresem :)

KépKép
bettike83

szonce

szép poci :) amúgy látszik nálad is h nem a fánktól nagy :D

KépKép
bettike83

azt mondjátok nem is látszik még semmi,hát aki eddig tett fel képet,azokon látszik szépen a babás pocak :)

KépKép
bettike83

szonce
neked is nagyon babás a képed, de nem látom annyival nagyobbnak mint ahogy te gondolod:))

MINDENKI nagyon csinos kis pocakos kismama:) csak én vagyok bálna de nekem igazolásom van:)

apropo igazolás, ma voltam a bölcsibe beszélni velük, hát elég elkeserítő, mikor mondtam hogy terhes vagyok akkor rögtön mondták hogy nem tudják fogadni Balót is, mikor mondtam hogy ikrek akkor meg hogy hozzak igazolást róla és szociális alapon megpróbálnak benttartani minket, de ez nem rajta mulik engedélyeztetnie kell.((( de mivel kb 16 várólistás anyuka van kötve hiszem hogy maradhat:( de magánbölcsi pesten nagyon drága, rámenne a gyedem, amit már csak 2 hónapig kapok:S:S:S:S:S:S:S a ezt most befejezem mert kezdem magam kiakasztani.....

minden rendben lesz, úgy alakul ahogy kell, mindent megoldunk sorba...

KépKép

KépKép
msi22

tudom én hoztam fel de FÁNKOT akarok!!!!!!!!!!!!!!!!nyami nyami....hát elég bosszantó ez a kivánosság, de úgy vetem észre hogy bármi ami ehető azt én megkívánom:S

KépKép

KépKép
msi22

sziasztok!
Kis-csillag:
Gratula a szép fotókhoz és az esküvöhöz is! Nekem is aug-ban volt az esküvöm, idén lesz 15 éve. :)
Bettike, Nyufo, T.timi, Szonce:
de aranyos pocijaitok vannak! Nagyon helyes kismamák vagytok!
Avrenim:
Elöször is gratula az UH-s eredményekhez! Egyébként osztom a véleményedet a csapattal kapcsolatban. Nagyon örülök én is, h. rátok találtam. Az 1. terhességemnél még otthon laktunk falun, és minden hónapban volt terhesgondozás az egészségházban. imádtam. annyira jó volt más terhesekkel beszélgetni, hülyülni, az aggodalmak is eltörpültek utána. Mi külföldön lakunk, Ausztriában (szerencsére közel Mo.-hoz), itt nincs ilyen, így azt a hangulatot -csajos,hülyülös- nekem ez a fórum idézi.
Msi:
:evil: felháborító! Ilyet még nem is hallottam.
Viszont a fánk az tényleg isteni lenne! :lol:

Kép
zsuzs35

Sziasztok :D

Nagyon szépek a pocakfotók, én csak itt irigykedem :D hát nekem olyan mintha valami úszógumi lenne a hasamon, de fotózok én is és akkor felteszem :D (úgy se látom, hogy ha nevettek :lol: ) egyébként a hasam alja nekem is kemény, ez normális?
Msi és Kis-csillag nagyon szépek a babafotók :D szép eredmények :D Msi ez a bölcsis dolog elég rosszul hangzik :( De biztosan megoldódik majd :)
Dalmicsek szegény kutyus, sajnálom, hogy ennyit szenved, de nagyon drukkolunk neki :D

Lányok, tegnap volt egy jó kis helyzetem (ugye most épp házisárkány koromat élem :lol: ): bementem egy boltba (nem is akármilyenbe), hogy vegyek magamnak valami kényelmesebb nadrágot, mert hát nincs nagy hasam, de már nem kényelmes a gombjánál. Abban a boltban van kismama ruha is néhány darab egy külön álló soron (van rajta jel is, hogy mama ruha). Hát soha nem mentem még oda, mivel nem volt miért, de most úgy gondoltam, hogy megnézem a gatyókat. (ugye nincs nagy hasam, de azért már lehet valamicskét látni belőle, főleg, hogy vékony vagyok. Nézelődők, nézelődök, erre az egyik eladócsaj mondja a másiknak alig kiabálva, hogy hahahaha már megint megakadt valakinél a tudomány :shock: na hát nekem se kellett több, látszott rajtuk, hogy rám célozgatnak és ott még magyaráztak valamit...na én meg odamentem és kedvesen kiosztottam őket, csak úgy kerekedett a szemük, de nem is tagadták, hogy rólam beszéltek :evil: :evil: mondanom se kell, mit puncsoltak utána, de én lealáztam őket :lol: :lol:
persze hogy ez ne legyen elég, a villamoson az egyik 50-60 közötti nő szó szerint fellökött, hogy leülhessen arra a helyre, amit én már elkezdtem elfoglalni a kis fenekemmel....na a nénit is kiosztottam finom és illedelmesen, de ő azt mondta, hogy őt nem érdekli a problémám, ő most akkor is ide ül :shock:
bocsi, hosszúra sikeredett, de el kellett mesélnem :D :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Kis-csillag, nagyon nagyon gratulálok az esküvőhöz, tuti szép napotok lesz :D majd képekkel is árassz el minket :D
Amúgy nagyon jó a fotó összeállítás, szépen látszik minden :wink: :wink: [/b]

Kép
monka1

monka:
a nadrág vásárláson már én is gondolkodtam, mert igaz még be tudom gombolni, de már nagyon kényelmetlen. Viszont találtam un. hasbandázst pamutból, és nagyon megtetszett. Vlszeg párat (persze kül szinüt) beszerzek magamnak
zsuzs35

monka

kemény vagy :D :D :D

nekem is kemény alul a pocak,már az elejétől kemény...ugye ott van a picur és ez érehető.

én néha már egész pici kis lüktetéseket is érzek,odanyomom a kezem és addig nem veszek levegőt és lüktet,cuki :)

KépKép
bettike83

Monka: hát néha muszály az embernek megvédenie magát...én is ingerlékeny vagyok, de úgy gondolom most edződünk ahoz, hogy anyatigrisként tudjunk majd a csemetéinkre is vigyázni..emlékszem gyerekkoromban volt anyumnak egy vagány barátnője, aki volt hogy még a játszón is megagyalta a másik anyukát, egyszer meg házibuliba eset neki az egyik csaj és olyan kemény pankrációs csajos bunyót levágott, hogy a vendégek csak néztek..ott nem ő kezdte...a probléma csak az volt, hogy a gyerekei is elég agresszívak voltak, egymással is, folyton mindenkit haraptak, de úgy hogy vérzett a helye..szóval nem mind1 hogy mit látnak a gyerekek.
én a családban elég veszekedős vagyok, nem hagyom magam, főleg hogy 4en voltunk lányok, nővéremmel bunyóztunk, hugaimat is néha megneveltem :lol: ..de úgy vettem észre idegeneknél elég kompromisszumkész, konfliktuskerülő voltam...eddig a pillanatig..

hát most mindenkit osztok, aki megsért, tegnap egy anyukához mentem be zárót kiadni, és éppen telefonált (a védőnővel) odaültem az ágya mellé és türelmesen vártam...kb10percig csacsogott majd ahogy lerakta rámnézett és elkezdett rezegni újra a telefonja...megkérdezte, hogy felveheti e..hát már többbb se kellett nekem eldurantam és odavágtam neki hogy van nekem jobb dolgom is mint arra várjak hogy a telefonját lerakja :evil: ...kíhúztam megsértődve és elkezdtem mérni a császárosoknak vérnyomást, meg 3anyát kellett felköltöztetni máshonnan szóval volt elég dolgom..a másik kolleganőmhoz kiment, aki pultnál állt tőle kérte el a zárót, és nem győzött bocsánatot kérni..nem értette a kolleganő hogy miért...én meg elmeséltem milyen egy bunkó volt a nő és már majdnem bőgtem is de tuti a hormonjaim szórakoznak :cry: ..ilyen piti dolgon máskor nem húztam fel magam.

Nyufó: bizti igazad van, hát én nagyon nyitott avgyok az idősebb korosztály felé is, a párom is 8évvel idősebb nálam szóval az ő barátikörében már aktuálisak a gyermekvállalások.

Zsuzs:nem érzed egyedül magad Ausztriába? vagy vannak ott is barátaid?hol fogsz szülni?

Szonce:csini a pocid, és szép a felsőd is igazi kismamis! :wink:

Msi: FÁNK!!!!!hol van???? én is imádom,!főleg az amerikai töltött mázas zsíros vackot..nyami-nyami.. de már reggel bundáskenyérrel kezdtem a napot.. ma harcsapaprikás van túróscsuszával igazi gasztronómiai finomság :P

Nekem is augsztus volt az esküvői hónapom, augusztus 1.én leszünk 1 éves házasok! :P

Bettike: a családi helyzet lecsengett, vagy megoldódott :?:

Dalmicsek:ilyen ügyi vagy hogy tutsz varrni?nekem is van varrógépem, majd lehet én is pár ágyneműhuzatot megvarrok a drágaságomnak! :)

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

avrenim

hála az égnek lecsengett a dolog és nem is idegesittem magam rajta.most nyugiban kell lennem és a picire gondolni :)

KépKép
bettike83

Zsuzs a bandázst már én is néztem, de még gondolkozom, hogy mi legyen :D hol a vonalzód? :(
Bettike sajnos muszáj volt rendbe tennem ezeket az embereket :? normálisan beszéltem velük, de azért felvilágosítottam őket bizonyos dolgokról :lol: Bizony már a 13. hetet taposod :D már lassan érzeni fogod a mozgását :D szuper érzés lehet :D
Igen Avrenim én is így gondolom. Nem voltam tapló,de felvilágosítottam őket. Persze most ilyenek vagyunk, csak sajna ezt az érti meg aki benne volt vagy van. Aki nincs és nem is volt, annak fogalma sincs és ez kicsit rossz az egészben, hogy nem értenek meg minket :( A harcsapaprikást én is nagyon szeretem :D meg persze a fánkot is :D

Kép
monka1

Avrenim:
néha énis türelmetlenebb vagyok másokkal, föleg az emberi értetlenség húz fel. Viszont a család szerint a terhesség elött jóval idegesebb voltam. :shock: Anyukám, rokonaim, barátaim Baján vannak, tehát elég messze Kb 400 km. Megpróbálunk havonta lejutni, most is tervezzük, h. hazamegyünk pár napra, ha minden igaz a jövö héten. Gyakran beszélgetünk interneten. Itt a párom családja lakik, elég nagy család, tehát vki mindíg ránk nyitja az ajtót. Ezen kívül lett egypár új ismerös is, akikkel jó viszonyban vagyunk. A közeli kisvárosban fogok szülni Oberpullendorf a neve, elég jó a szülészeti osztálya. A nögyógyászom is abban a városban van.
zsuzs35

Monka:
egy másikat csináltam, ami nem müködött, most gyártok éppen új vonalzót.
Szerintem nagyon praktikus darab, arra gondoltam, hogy ameddig nagyjából beleférek a mostani ruháimba be sem kell gombolnom a nadrágot/szoknyát, csak ráhúzom a bandázst. A hidegebb idöben pedig még melegít is, eléggé felfázós vagyok, olyankor rögtön a veséim fájnak.
zsuzs35

monka az ilyen beszólogatások engem is nagyon fel tudnak húzni. Mondjuk én ilyenkor lealacsonyodom és alpári leszek :)

zsuzs nekem már van három bandázsom is, ma is az egyik van rajtam, mert a szövetnacimat már nem tudom begombolni :)
Nagyon hasznos találmány, csak ajánlani tudom :)

szonce neked is szép a pocid :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

dalmicsek:
Láttam több szinben, és nemcsak praktikus, még jól is ez ki.
Amúgy hogy van a kutyusod?
zsuzs35

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?