M@ndy, nagyon köszi Neked is a zenéket, így tényleg nagyon egyszerű lesz.
Rana, ismerős a méricskélős szopi dolog. Mikor azt hittem halálra zabálták magukat, tök keveset mutatott a mérleg, és ugye az ellenkezője is megtörtént nemegyszer. Igen, képesek pár perc alatt degeszre zabálni magukat. Ezért nézett ki az én Emmám úgy, mint egy szumós
A diplomáid tartsd csak meg, szerintem a mérleg kevéssé fontos
Vanda, tényleg, mi az, hogy rosszul ül? Nekem a két csaj totál másképp ül. Emma, mint a cövek, Míra meg kis púposan, de olyan stabilan, mint a keljfeljancsi
Nyulasz, Balázsnak hatalmas gyógypuszik!!!! Szegény kissrác!
Én anno Angliában vigyáztam egy kisfiúra, akinek hasonló asztmatikus gondjai voltak, és azt mondták, hogy egyre inkább növi ki. Talán Balázs is így jár, és felnőtt korában nyoma sem lesz ezeknek a dolgoknak. Ilyenkor egyébként tényleg jobban alszanak, ha függőlegesben vannak, de hát szegény ülve mégsem alhat. Remélem nem kell befeküdnötök!!!!
Zsófi, apa feleslegesen gyújtana be, mert mire én lekászálódok fentről a lányokkal, arra elalszik a tűz, kezdhetném előről. Mi reggelente kb. 1 órát, ha nem többet héderezünk a szülői ágyban, én ilyenkor még próbálok kicsit szundítani. Na nem sok sikerrel, de az esélyt megadom magamnak
Nagyon jól néz ki ez a kocsi, nem is gondolnám, hogy nem újonnan vettétek. És nagyon tetszenek a színei is. Nekem ebben egyik kocsimmal sem volt szerencsém.
Az rendben van, hogy van jó és rossz alvó baba. De nekem miért két rossza alvó jutott
Már említésre sem méltó, hogy tegnap éjszaka éjféltől 3-ig aludtam, majd .... nem. Hol egyik, hol másik kelt, és ha szegény Míra végre el is aludt fogfájás mellett, Emma drágám tett róla, hogy ne sokáig pihenhessen. Ennek köszönhetően ma két és fél, ill. 3 órát aludtak 11-től. Enyhén borult az egész napunk
Epekedve várom a ma éjszaka termését